Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΖΗΤΑΕΙ ΣΑΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΤΗΝ "ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ" ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!!!! ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΚΟΒΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...

Τι έγινε σήμερα; "Να συνδράμουν όλοι στην οικονομική ενίσχυση της ΕΛΑΣ! Έλληνες, που έχουν οικονομική επιφάνεια, μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Ήδη, έχουμε πολλές προσφορές και τους ευχαριστώ δημόσια", δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, κατά την παράδοση επιταγών ύψους 220.000 από τον εφοπλιστή, Νικόλα Πατέρα, για επισκευές των μοτοσυκλεττών της Αστυνομίας (200.000 ευρώ) και για την ενίσχυση των οικογενειών (οι 20.000 ευρώ) των θυμάτων αστυνομικών!!!! Ο υπουργός δέχθηκε σήμερα και τον διευθύνοντα σύμβουλο της EUROBANK, Ν. Νανόπουλο, ο οποίος πρόσφερε στην Ελληνική Αστυνομία 1.300 αλεξίσφαιρα γιλέκα τελευταίας τεχνολογίας. Όπως είπε ο κ. Παπουτσής, η προσφορά είναι συνέχεια της περσινής προσφοράς 1.225 αλεξίσφαιρων γιλέκων.
Από τη Ζούγκλα.GR


Ο Πατέρας και ο Νανόπουλος πέταξαν το φιλοδώρημα τους στον ΠΡΟ-ΠΟ, κέρδισαν 30 δευτερόλεπτα διαφήμιση στα καθεστωτικά κανάλια και φυλλάδες, και έφυγαν κοτσονάτοι αφήνοντας πίσω τους τον ΠΡΟ-ΠΟ να παραμένει για μία ώρα ακόμα σε οσφυοκαμπτική στάση υπόδουλου ζητιανογύφτουλα...

Μπράβο ρε Παπουτσή είσαι μεγάλος.....

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/03/blog-post_2063.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters