Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σύλληψη ευρωβουλευτών και ιερωμένων από το κατοχικό καθεστώς

Το κατοχικό καθεστώς συνέλαβε σήμερα Ευρωβουλευτές και ιερωμένους, οι οποίοι πήγαν στις κατεχόμενες περιοχές για  να διαπιστώσουν την καταστροφή της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα, η λεγόμενη αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος συνέλαβε την Κύπρια Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους, τους Πολωνούς Γιαρουσλάβ Βαλέσα, γιο του ηγέτη της Αλληλεγγύης Λεχ Βαλέσα και Αρτούρ Ζασάστα και τη Βουλγάρα Μαρία Νεβέσλεβα, τον Κύπριο πρώην ευρωβουλευτή Γιαννάκη Μάτση, τον Επίσκοπο Νεαπόλεως Πορφύριο, τον πατέρα Σάββα, ο οποίος εργάζεται σε θέματα θρησκευτικής κληρονομιάς και μία υπάλληλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μαζί τους συνελήφθη και ο Λοϊζος Αυξεντίου, ο οποίος ως μέλος της Κίνησης Προσφύγων, είχε υποβάλει προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία οδήγησε και στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανάγκη επιστροφής της Αμμοχώστου.

Η σύλληψη έγινε στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης στην Αμμόχωστο. Οι άνδρες μεταφέρθηκαν σε άγνωστο χώρο κράτησης, ενώ οι γυναίκες κρατούνται στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Η κ. Θεοχάρους δήλωσε σε δημοσιογράφο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου ότι η ομάδα μετέβη στα κατεχόμενα για να διαπιστώσει την καταστροφή εκκλησιών στο Ριζοκάρπασο και την περιοχή Μεσαορίας, την πεδιάδα μεταξύ Λευκωσίας και Αμμοχώστου.

Ανέφερε επίσης ότι οι λεγόμενοι αστυνομικοί τους πήραν τις ταυτότητες χωρίς να τους δώσουν καμιά εξήγηση, ούτε γιατί τους συνέλαβαν ή που είχαν μεταφέρει τους άλλους άνδρες.

Η τηλεφωνική συνομιλία της κ. Θεοχάρους μέσω κινητού τηλεφώνου διακόπηκε απότομα, προφανώς με επέμβαση λεγόμενων αστυνομικών.

Για την σύλληψη ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Γιέρζι Μπούζεκ, τα Ηνωμένα Εθνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Ο Επίτροπος Προεδρίας Γιώργος Ιακώβου άρχισε επαφές με το κατοχικό καθεστώς για την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Amen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters