Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Συγκεκριμένα, οι αγρότες της Πάτρας πέταξαν φρούτα και λαχανικα στην είσοδο του ξενοδοχείου Αστήρ, στην αίθουσα του οποίου διεξαγόταν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη.Οι κοινωνικές αντιδράσεις απέναντι σε πολιτικά πρόσωπα συνεχίζονται αμείωτες. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο αγροτών βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι αγρότες από λαϊκές αγορές του νομού είχαν συγκεντρώθηκαν από νωρίς και έκαναν πορεία μέχρι το ξενοδοχείο. Eκεί, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φώναξαν συνθήματα και όταν ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός πλησιάζει άρχισαν να πετούν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο του ξενοδοχείου. Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο κύριος Σκανδαλίδης μπήκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου ενώ μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι αγρότες που δηλώνουν αγανακτισμένοι από την πολιτική της κυβέρνησης, μπήκαν αργότερα στην αίθουσα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υπουργό

Συγκεκριμένα, οι αγρότες της Πάτρας πέταξαν φρούτα και λαχανικα στην είσοδο του ξενοδοχείου Αστήρ, στην αίθουσα του οποίου διεξαγόταν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη.Οι κοινωνικές αντιδράσεις απέναντι σε πολιτικά πρόσωπα συνεχίζονται αμείωτες. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο αγροτών βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι αγρότες από λαϊκές αγορές του νομού είχαν συγκεντρώθηκαν από νωρίς και έκαναν πορεία μέχρι το ξενοδοχείο. Eκεί, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φώναξαν συνθήματα και όταν ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός πλησιάζει άρχισαν να πετούν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο κύριος Σκανδαλίδης μπήκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου ενώ μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι αγρότες που δηλώνουν αγανακτισμένοι από την πολιτική της κυβέρνησης, μπήκαν αργότερα στην αίθουσα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υπουργό
 

http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/video_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters