Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Οι Ανθρώπινοι Κλώνοι είναι Πραγματικοί λέει το περιοδικό TIME!!!

Ξέρετε βέβαια το ότι φτάνει στην δημοσιότητα είναι δεκαετίες παλιό στην πραγματικότητα. Δείτε τους celebrities και τους πολιτικούς που εμφανίζονται ξαφνικά 20 χρόνια νεώτεροι... . Εσείς βέβαια τους... ψηφίζεται να σας «σώσουν» ! Δείτε τα εξώφυλλα του περιοδικού Time στις 8 Νοεμβρίου 1993 και στις 19 Φεβρουαρίου 2001 τόμος 157 τεύχος 7 και βγάλτε συμπεράσματα., αν μπορείτε ! Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος ήθελε να ΣΑΣ αντικαταστήσει, ούτε καν θα το ξέρατε γιατί με τις μνήμες σας υπάρχει δυνατότητα download!


Μήπως έχουμε περάσει στην φάση της χονδρικής πωλήσεως αυτών των υπηρεσιών; Που οδηγούμαστε; Περαστικά σας όσοι ετοιμάζεστε να σας σώσουν !!! Οι γνωστοί …Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα, χωρίς την δυναμική της ψυχής δεν νοείται ύπαρξη δημιουργίας. Δίνουμε επομένως προσοχή και περιγράφουμε τα άψυχα όντα, στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τα έμψυχα όντα από την ολέθρια και καταστροφική επιρροή τους. Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως αντεστραμμένα τα χαρακτηριστικά των ΟΠ είναι τα χαρακτηριστικά των Έμψυχων ανθρώπων αν και οφείλουμε να τα δούμε αναλυτικά και αυτό κάνουμε. Ο Cleckley περιγράφει τον ‘’Επιτυχημένο Ψυχοπαθή’’ στο βιβλίο του «the mask of sanity” δίνοντας κάποια χαρακτηριστικά του. > Ο παρατηρητής έρχεται αντιμέτωπος με μια πειστική μάσκα λογικής. > Δεν είναι όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτής της μάσκας άθικτα. > Δεν μπορεί εύκολα, να διαπεραστεί από ερωτήσεις που κατευθύνονται προς τα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας. > Ο εξεταστής, ποτέ δεν πετυχαίνει να στοχεύσει το χάος, που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση, κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή. > Οι λογικές διεργασίες, διατηρούν την φυσιολογική πλευρά τους, κάτω από ψυχιατρικές έρευνες και τεχνικές δοκιμές, που έχουν σκοπό ν’ αποκαλύψουν στοιχεία διαταραχής. > Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν, όχι απλώς μια συνηθισμένη δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται να είναι μια σταθερή και ουσιαστική διαρθρωτική εικόνα μια υγιούς και ορθολογικής προσωπικότητας.

Θα μπορούσε τότε να θεωρηθεί, με την πλήρη κυριολεκτική έννοια του όρου, ως παράδειγμα του τι εννοούσε ο Trélat όταν προσδιόριζε τον εκφραστικό όρο, la folie lucide (Διαυγή Τρέλα). Επιπλέον, αυτή η δομή της προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας. Οι λογικές διεργασίες σκέψης μπορούν να ειδωθούν σε πλήρη λειτουργία, ασχέτως το πόσο έχουν ενισχυθεί ή αντιμετωπίζονται υπό πειραματικές συνθήκες. Ο Cleckley περιγράφει ένα άτομο που «…είναι σε θέση να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι ‘κάτι δεν πάει καλά εκεί’. Έχει μια δομή προσωπικότητας που λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας, αλλά ακόμα και όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι με ένα ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι που υποδηλώνει μια ευέλικτη κατασκευαστικά ανακλαστική μηχανή που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια και αυτό κάνει, μέχρι το σημείο πού, κανείς που τον εξετάζει σε κλινικό περιβάλλον δεν μπορεί να διατυπώσει με επιστημονική ή αντικειμενική ορολογία γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματική προσωπικότητα.»

Όσοι από εσάς έχουν δει την ταινία “Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί” από τους Coen Brothers και με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, θα αναγνωρίσουν αυτήν την περιγραφή. Επίσης την ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς «Νύχτες με τον εχθρό μου», ή την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ «Αρκετά», ή την ταινία με τον Σάμιουελ Τζάκσον «Η Παρακολούθηση» δες τις, και πολλές ακόμη ταινίες που σε αφθονία προσφέρει το Χόλυγουντ. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να διακρίνεις τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή, αλλά και το πόσο εύκολα οι έμψυχοι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους τα αγνοούν, τα απορρίπτουν και φυσικά το πληρώνουν.



Στις ταινίες όπως και στα παραμύθια πάντα νικάει το καλό, αλλά στην ζωή συνήθως, δεν συμβαίνει αυτό. Χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι Cleckley ασχολείται με κλινικές περιπτώσεις, δηλαδή τους ψυχοπαθείς που έχουν πιαστεί, οι οποίοι έχουν μια δυσλειτουργία προγράμματος !!!, αλλιώς δεν θα ήταν στο γραφείο του, θα βρίσκονταν έξω, στο πεδίο δράσης τους. Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη και με μεγάλες δυσλειτουργίες, μπορούν να περάσουν σχεδόν ανεπαίσθητα ανάμεσά μας, όπου όλα τα χαρακτηριστικά είναι εκεί, Ολοφάνερα. Ο Παρατηρητής του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ, διαπιστώνει λεκτικές ικανότητες και εκφράσεις προσώπου, ήχους φωνής, καθώς και όλα τα άλλα σημάδια που έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι υποδεικνύουν, λογική, πεποιθήσεις και συναισθήματα της κανονικής ζωής που βιώνουν όπως την ξέρουμε εμείς και όπως υποθέτουμε λανθασμένα, ότι είναι ίδια και στους επιτυχημένους ψυχοπαθείς.

Όλες οι εκτιμήσεις των αξιών και των συναισθηματικών εκτιμήσεων είναι λογικές και κατάλληλες όταν ο ψυχοπαθής δοκιμάζεται σε λεκτικές εξετάσεις. Μόνο με πολύ αργούς ρυθμούς και με πολύπλοκες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε πολυπληθείς μικρές εντυπώσεις, η ανακάλυψη έρχεται σε εμάς, ότι, παρά τις άθικτες ορθολογικά διαδικασίες, αυτές οι φυσιολογικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, καθώς και η πιστή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, μας υποδεικνύει ότι εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι, που υποδηλώνει μια επιδέξια κατασκευασμένη ανακλαστική μηχανή, που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια. Τον Επιτυχημένο Ψυχοπαθή.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/02/time.html

Γιάνης Βαρουφ άκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»

Varoufakis soros 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;;; ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ [ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ???????? ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Ή ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΛΑΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?????] ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
……………………………………………………….
Βαρουφάκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»
Μπορεί ο νέος υπουργός Οικονομικών αυτές τις ημέρες να είχε διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους, ωστόσο όπως φαίνεται να εγκαταλείπει τις αγαπημένες του συνήθειες.
Μια από αυτές είναι και το… twitter, όπου εκφράζει τις απόψεις αλλά συνομιλεί και με τους πολίτες. Αυτή τη φορά λοιπόν αποστόμωσε έναν χρήστη που τον «κατηγόρησε» πως χρησιμοποιεί την «εβραϊκή εταιρία» Lazard ως σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών.
varoufakis-yanis-tweet 

ΠΗΓΗ
……………………………………………………
ΕΛΑ !!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! 
ΓΙΑΝΙ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΙ: «…δεν έχουμε μυαλό… μάγκα σκίστους το καλτσόν…» (βιντεάρα!!!) ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ !!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…
ΠΑΤΗΡ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου για μια παντοτινή ειρήνη !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ;
Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013.
ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: ομόλογα στο διηνεκές (που δεν θα έχουν, δηλαδή, ημερομηνία λήξης)!!!! ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;
ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=12538

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ; Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!

Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!!
Εδώ που είναι οι ρίζες μας!!

Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος
Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!!


 Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!!

Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!


Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..!

Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…!

 Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…!

Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θα δίνει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς; Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων;

Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά.

Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.

Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!

Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!

Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων;

Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!!
Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!!

Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!!
Εδώ που είναι οι ρίζες μας!!
Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!!

Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!! Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω!

 Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη!
Θα τους ανήκει η γη μας!
Η γη των προγόνων μας!
Θα τους ανήκει η χώρα μας!

Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας …εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;;

Αφυπνισθείτε Έλληνες!
Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση!
Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες!
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

 Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!!

Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!

ΣΧΟΛΙΟ:Τις καλύτερες απαντήσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα μας τις δίνει πάντα ο Συνταγματικός Νόμος.
Το “Ευαγγέλιο” της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Τα πάντα ξεκινάνε από το άρθρο 1 παράγραφος 2.

Τι μας λέει αυτό το άρθρο;


Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Μέσα στην έννοια της κυριαρχίας, η οποία είναι καθολική και απόλυτη, συμπεριλαμβάνεται και η πολύ “στενότερη” έννοια της ιδιοκτησίας και άρα η έννοια του συμφέροντος.

Όπου υπάρχει κυριαρχία υπάρχει ιδιοκτησία και όπου υπάρχει ιδιοκτησία υπάρχει συμφέρον.

Ο ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος στην πατρίδα του
και άρα ιδιοκτήτης της.
Απειλούνται τα συλλογικά συμφέροντά του κάθε φορά που απειλείται η πατρίδα του με την ίδια λογική που απειλούνται τα συμφέροντα του κάθε ιδιοκτήτη κάθε φορά που απειλείται η ιδιοκτησία του.

Όταν προστίθενται αυθαίρετα συνδικαιούχοι σε μια περιουσία, η οποία παραμένει αναλλοίωτη, ευνόητο είναι ότι έχουμε απειλή των συμφερόντων των προηγούμενων ιδιοκτητών και στην προκειμένη περίπτωση των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Αυτά τα συλλογικά συμφέροντα είναι ταυτόχρονα και ατομικά, εφόσον καθιστούν τους Έλληνες πολίτες “συνέταιρους” στην κυριαρχία και άρα στην ιδιοκτησία της πατρίδας τους.
Το συλλογικό συμφέρον του ελληνικού λαού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας του μοιράζεται στα μέλη του.

Η έννοια της κυριαρχίας μοιράζεται στους δικαιούχους της —οι οποίοι είναι οι Έλληνες πολίτες ως άτομα— και άρα αυτό το οποίο μοιράζεται είναι η ιδιοκτησία, με αποτέλεσμα το συλλογικό συμφέρον να γίνεται ταυτόχρονα και ατομικό συμφέρον.
Το ατομικό συμφέρον ενός Χανιώτη στην Καστοριά ή το ατομικό συμφέρον ενός Ροδίτη στον Έβρο.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/02/blog-post_931.html


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ κι ΟΧΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ του Γιάννη Καλογερόπουλου

Η απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας επί της Εθνικής περιουσίας που έπραξαν οι πολιτικοί αντικρούεται νομοθετικά από το κληρονομικό δίκαιο σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και τους διεθνείς νόμους και κανόνες, Συνιστά δε το μεγαλύτερο κακούργημα όλων Των εποχών, αυτό τούτο της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της κακουργηματικής απιστίας που συνετελέσθη ποτέ από επικεφαλής εκλεγμένους Διαχειριστές της εξουσίας και των κυβερνήσεων των Ελλήνων ...
Η περιουσία σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο του αστικού μας κώδικα, (άρθρα 1923-1941) και σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων ορίζεται ως «καταπίστευμα». Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αστικού μας Κώδικα, Πηγές Δικαίου και κανόνες δικαίου, αποτελούν όχι μόνον οι γραπτοί νόμοι αλλά και ήθη και έθιμα ενός λαού.
Επιβάλλεται λοιπόν να διευκρινιστεί, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, σύμφωνα με το εθιμικό δίκαιο, ορίζεται ως «καταπίστευμα» κι όχι ως κεφάλαιο, με τη σύγχρονη οικονομική έννοια. δηλαδή ως είδος περιουσίας ΠΟΥ μας κληροδοτήθηκε ΑΠΌ τους προγόνους μας ΜΕ ΤΗ δέσμευση να παραδοθεί στους απογόνους σε άρτια κατάσταση. Αυτό ισχύει τόσο για το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας όσο και για το ΣΥΝΟΛΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ περιουσίας, η οποία επίσης μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας, με τη δέσμευση να την παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΑ στους απογόνους. 
Παρόλο λοιπόν, που το εθιμικό δίκαιο, ως άγραφος νόμος δεν μπορεί να υπερισχύει του γραπτού, ορίζεται από τον αστικό μας κώδικα ότι αποτελεί πηγή δικαίου και έχει ισχυρή συμπληρωματική λειτουργία. Για το λόγο αυτό, ο άγραφος νόμος των Ελλήνων για τη διάκριση της ακίνητης περιουσίας σε «κεφάλαιο» με την ευρεία οικονομική έννοια και σε καταπίστευμα πρέπει να ληφθεί υπόψη δρώντας συμπληρωματικά, αναγκάζοντας τη νομοθετική εξουσία να λάβει υπόψη της την εν λόγω διάκριση.
Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το σύνολο της Εθνικής μας περιουσίας περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας ...
Επομένως και η ίδια Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ - ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ μας κληροδοτήθηκε ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ και έχουμε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ. Α Κ Ε Ρ Α Ι Α στους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΚΡΑΤΟΣ κι όχι ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!
Αν λάβουμε υπόψην μας τώρα ότι ο Κώδικας του Κληρονομικού δικαίου απορρέει από την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ θα καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ χτυπήθηκε και χτυπιέται ΤΟΣΟ βάναυσα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ μακραίωνα Ιστορία μας από τους λάτρεις ΤΟΥ σκοταδιού ΚΑΙ ΤΑ εδώ τσιράκια τους. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ αναφέρουμε τα κάτωθι:

Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. βρίσκουμε τον αυτοκράτορα Τραϊανό να ξεχειμωνιάζει στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ μαθαίνει ότι οι Εβραίοι έχουν εξεγερθεί. Τα νέα ήταν ότι, οι Εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν μεν εναντίον της Ρώμης, σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!
Η τότε ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψίαστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους. Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο. Σκοπός η αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων όπως και τώρα δια του αφανισμού των! ...
Τότε με την λεπίδα του σφαγέα ... τώρα με το πλασματικό χρέος, τον διωγμό των Ελλήνων σάλλες πολιτείες και τον εποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες ΠΟΥ ΔΕΝ έχουν κληρονομικά δικαιώματα! ..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
KALOGEROPOULOS
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

DNA & ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ”
Είτε το θέλουμε είτε όχι, θα πάμε αναγκαστικά να θυμηθούμε μία κουβέντα του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος του Γιώργου του Παπανδρέου, του οποίου ξαναέβγαλα στη δημοσιότητα την γενεαλογία πριν από μερικές μέρες. Απευθυνόμενος μέσα στη Βουλή, των Ελλήνων όχι του Ισραήλ, είπε – υπάρχει το βίντεο για τη μαρτυρία, δεν είναι το θέμα γιατί το λέω εγώ- “ Άμα κάνουμε DNA εδώ μέσα, δεν είναι κανένας μας Έλληνας, τί μιλάμε για DNA!”
Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιας χώρας λέει μέσα στη βουλή της χώρας ότι άμα φτάσουμε να κάνουμε τεστ DNA δεν είμαστε από αυτή τη χώρα, τα λόγια περιττεύουν. Πρέπει να συναισθανθούμε την ευθύνη μας.
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Θα σας πω κάτι που δεν είναι μόνο πατριωτικό είναι και πρωτίστως ελληνικό αλλά είναι και νομικό. Το κληρονομικό δίκαιο, στηρίζεται στο δίκαιο της ιθαγένειας. Τι σημαίνει αυτό: Εγώ και να αρνηθώ ότι είμαι παιδί του Καλογερόπουλου του Δημήτρη και της Χριστίνας, δεν μπορώ να αποδείξω ότι βγήκα από ένα αυγό. Εκ των πραγμάτων γεννήθηκα από μια γυναίκα που γονιμοποιήθηκε από έναν άντρα. Όσο και να θέλω να το αποποιηθώ, δεν γίνεται γιατί αυτή είναι η φυσική μου συνέχεια ως ανθρώπου. Άρα έχω υποχρεωτικά την ιθαγένεια των γονιών μου και αυτοί έχουν την ιθαγένεια των γονιών τους, και πάμε αναδρομικά πίσω στους προγόνους. Αυτό είναι τεράστιας σημασίας να το καταλάβετε γιατί είναι νομικό. Πάνω σε αυτό το δίκαιο της ιθαγένειας έρχεται ως κληρονομούμενο η εθνική μας περιουσία είτε υπάρχουν χαρτιά είτε όχι. Ακούστε, η εθνική περιουσία έρχεται κληρονομούμενη ως καταπίστευμα, το εθνικό περιουσιακό στοιχείο όπου και να είναι αυτό, και αφού έρχεται ως καταπίστευμα προς φύλαξη πρέπει να δώσουμε μέχρι και τη ζωή μας για να το διαφυλάξουμε διότι πρέπει ως καταπίστευμα να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Άρα ό,τι έχει να κάνει με την εθνική μας περιουσία, έρχεται κληρονομούμενη ως καταπίστευμα και πρέπει να την παραδώσουμε ακέραιη. Αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνουν οι 300 μέσα στη βουλή όταν ψηφίζαν το μνημόνιο να το πετάξουν στα μούτρα των δανειστών. Και να θέλουν να αποποιηθούν την εθνική κυριαρχία επί της εθνικής περιουσίας, δεν υπάρχει κάλυψη νομική σ αυτό. Δεν προβλέπεται νομοθετικά πάνω στον πλανήτη Γη και δεν μπορεί κανένας να το πραγματώσει αυτό το πράγμα. Άρα ψευδώς παραιτηθήκανε της εθνικής κυριαρχίας επί της περιουσίας της εθνικής, αυτό κάνανε. Πρέπει να καταλάβετε τα νομικά. Μόλις καταλάβετε αυτό το τόσο μικρό αλλά τόσο τεράστιο νομικό κομμάτι, θα δείτε ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να απεμπολήσει την κυριαρχία επί της εθνικής περιουσίας! Αποτελεί αιτία πολέμου το να έρθει κάποιος να στην καταλάβει! Γιατί αποτελεί αιτία πολέμου; Γιατί πρέπει να την προασπίσεις και να την παραδώσεις ακέραιη στους επόμενους.
Αν πούμε ότι έρχεται κάποιος και στην καταλαμβάνει με τα όπλα, ακόμα και μετά από 100, από 200, από 300 χρόνια που είναι με τα όπλα εκεί, πάλι η εθνική περιουσία ανήκει στους απογόνους των ιθαγενών όχι αυτού που ήρθε με τα όπλα. Υπό αυτό το καθεστώς το νομικό που είναι πάνω στον πλανήτη Γη, θυμηθείτε ότι η γη της Μικράς Ασίας και της Ιωνίας και όπως αλλιώς την ξέρουμε, ανήκει κληρονομικά και είναι εθνική περιουσία των Ελλήνων ιθαγενών. Ας είναι οι Τούρκοι εκεί με τα όπλα. Τι σας είπε πριν ο Αρτέμης ο Σώρρας; Η Τουρκία δεν είναι κράτος! Είναι εταιρία! Δεν είναι τυχαίο που την έχουνε κάνει εταιρία. Έχει να κάνει ακριβώς με αυτό που σας λέω. Η γη, ας είναι 600 χρόνια αυτοί εκεί, είναι με τα όπλα, δεν τους ανήκει όμως, είναι δική μας.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε το νομικό κομμάτι του κληρονομικού δικαίου και θα καταλάβουμε και την εθνική μας περιουσία η οποία μπορεί να είναι εκεί, μπορεί να είναι υπέδαφος, μπορεί να είναι ο υποθαλάσσιος χώρος. Ό,τι ακούτε που λένε είναι παράνομο, δεν μπορούνε να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία. Και έχει ένα πράγμα ακόμα μεγάλη σημασία: Η εθνική περιουσία δεν έχει συμβόλαια. Έρχεται κληροδότημα, είναι κληρονομούμενη, είναι καταπίστευμα. Αφού δεν έχει συμβόλαια, με τι συμβόλαια μωρέ με τι συμβόλαια το ΤΑΙΠΕΔ πουλάει ελληνική περιουσία; Πώς βγαίνει αυθαίρετα ένας οργανισμός και πουλάει εθνική περιουσία; Έχει κανένα συμβόλαιο ιδιοκτησίας; Για συνειδητοποιήστε τι σας λέω. Είναι σαν αύριο το πρωί να ξεκινήσω να πουλάω τα σπίτια σας! Έχω κανένα συμβόλαιο και είναι δικό μου; Για κοιτάτε εδώ απάνω τι λέει, επάνω εδώ το κτήριο στο τέρμα στην ταράτσα τι λέει; να δείτε την απάτη τώρα τη μεγάλη, δείτε σε τι κτήριο είμαστε. Κάτι λέει “ο οργανισμός που θα κάνει την ανάπτυξη”; τι λέει εδώ επάνω; Για να συνειδητοποιήσετε πώς μας δουλεύουν!
Δεν ισχύει τίποτα από οποιαδήποτε πώληση έχει γίνει ή θα σας πουν ότι έγινε. Είναι απάτη στημένη όλα! Δεν υπάρχουν συμβόλαια εθνικής περιουσίας στα χέρια κανενός που να μπορεί να μεταβιβάσει κάτι. Και το τελευταίο που έχουνε κάνει και δεν σας το έχουνε πει είναι ότι σας έχουνε κάνει ομόλογο τον καθένα υποχρεωτικά για τα όργανά μας. Ένας ένας που πεθαίνει- ντρέπομαι που το λέω- αλλά αν ανοίξουμε το σώμα πριν το ενταφιάσουμε θα δούμε ότι λείπουν τα όργανα από μέσα, από το νοσοκομείο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
2:17:25 – 2:24:00
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; (ΒΙΝΤΕΟ) 
Είμαστε οι άνθρωποι μόνοι στον πλανήτη, στο σύμπαν, στον Κόσμο ή μήπως όχι; Υπάρχουν κι άλλα όντα ή οντότητες που ζουν ανάμεσά μας κρυμμένες στο σκοτάδι ή φορώντας καθημερινά ανθρώπινα κοστούμια;...

Μήπως όλα αυτά τα ερωτήματα είναι θεωρητικά και συνωμοσιολογικά, αλλά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Ένα εξαιρετικά μεγάλο θέμα με πολλές προεκτάσεις, κοινωνικές, οικονομικοπολιτικές, ιστορικές, θρησκευτικές, μυθολογικές κ.λπ., το οποίο είναι πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί σε μία ανάρτηση.

Κατά καιρούς, πολλές θεωρίες έχουν βγει στην δημοσιότητα προσπαθώντας να εξηγήσουν περίεργα θρησκευτικά ή ιστορικά στοιχεία, περίεργες φωτογραφίες ή βίντεο, περίεργες θεάσεις όντων ή ιπτάμενων αντικειμένων κ.λπ..

Άλλοι έχουν μιλήσει για ερπετόμορφους, για δρακονιανούς, για εξωγήινους, άλλοι για σατανικές και δαιμονικές οντότητες, άλλοι για υποχθόνια όντα (π.χ. γκρίζοι δούλοι), άλλοι για εξωδιαστασιακές οντότητες που υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση, άλλοι για τους λεγόμενους μεταμορφικούς (shapeshifters), οι οποίοι αλλάζουν την μορφή τους κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες εμφανίζοντας περίεργα και μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά που προηγουμένως δεν είχαν και πολλά άλλα.

Υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά ή μήπως είναι όλα αυτά φαντασιώσεις και συνωμοσιολογικά σενάρια περίεργων και απροσάρμοστων ανθρώπων; Ή μήπως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση;

Μήπως υπάρχουν καλά κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες είναι σε κάποιους γνωστές, αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο κάλυψης με αστήρικτες θεωρίες και γεγονότα, με την αποσιώπηση και την προώθηση αναξιόπιστων και χλευαστικών δεδομένων και απόψεων, όλες αυτές οι αλήθειες είναι ασφαλείς στην καλά καμουφλαρισμένη κρύπτη τους, χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει την ισχύ τους;

Δύσκολο ερώτημα προς απάντηση!

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς, ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται ανοιχτά, έχουν την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι, δίχως φυσικά να μπορούν να το αποδείξουν.

Έτσι το πέπλο της σιωπής και του φόβου καλύπτει την διαίσθηση, τις εμπειρίες και την γνώση, ούτως ώστε η μεγάλη Αλήθεια για την φύση και τις συνθήκες λειτουργίας του Κόσμου να παραμένει βαθειά αποτεθειμένη στο σκοτάδι της άγνοιας!

Ανατρέχοντας στις μυθολογίες και τις παραδόσεις όλων των λαών της γης, ανακαλύπτουμε ποικίλους μύθους και διηγήσεις που μιλάνε για περίεργα πλάσματα, για πολέμους στο διάστημα, επισκέπτες - θεούς που ήρθαν από τον Ουρανό, για την τραγική μοίρα της φυλής των ανθρώπων πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη, για όντα που εξουσίαζαν στο παρελθόν τους ανθρώπους και τις πολιτείες τους, για την εκμετάλλευση των ανθρώπων από τους θεούς που λάτρευαν και για πολλά ακόμη θαυμαστά και ανεξήγητα.

Οι μύθοι λένε πολλοί πως είναι απλά η ιστορία του Κόσμου και των ανθρώπων, ειπωμένη με έναν πιο εύληπτο και απλό τρόπο για να διατηρηθούν οι μνήμες των προπατόρων μας.

Λέγεται ακόμη, πως η πραγματική ιστορία άλλαξε στο παρελθόν με σκοπό να ξεχάσουν οι άνθρωποι τα πραγματικά γεγονότα και να παραμείνουν έρμαιο στα χέρια αυτών που μέχρι σήμερα τους εξουσιάζουν.

Τρομερά, περίεργα και απίστευτα πράγματα για να τα πιστέψει κανείς όλα αυτά. Όμως η Αλήθεια – όπως και οι κίνδυνοι – ελλοχεύουν ακόμα και στα πιο απροσδόκητα μέρη!

Κι ο αναζητητής της Αλήθειας πρέπει να την ψάξει, όσο επικίνδυνο και δύσκολο κι αν είναι το ταξίδι, προσπαθώντας να απαντήσει μέσα του στα πιο σημαντικά και δύσκολα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα απ’ την αρχή της εμφάνισής της στον πλανήτη.

Υποσχόμενοι πως θα επανέλθουμε στο πολύ σημαντικό αυτό πεδίο της έρευνάς μας, αναρτούμε προς το παρόν ορισμένα αξιοπερίεργα και χρήζοντα περαιτέρω διερεύνησης βίντεο, τα οποία βρήκαμε στο You Tube και σίγουρα κάποια από τα οποία θα έχετε δει κι εσείς.

Φυσικά, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και πολλά ψευδή στοιχεία, επεξεργασμένα βίντεο και συνεντεύξεις, που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν του αγνό αναζητητή της Αλήθειας. Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το τι μπορεί να σου διαφεύγει και για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.

Με ανοιχτό και ευρύ πνεύμα, δίχως προκαταλήψεις και με κριτική σκέψη πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να σταθούμε απέναντι σε όλα αυτά που εντοπίζουμε, μιας και η Αλήθεια – όπως είπαμε – μπορεί να κρύβεται ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία.

Πολλές φορές, το πιο δύσκολο και παράλογο να πιστέψουμε είναι και η μόνη ικανή και λογική εξήγηση για αυτό που βλέπουμε ή αντιλαμβανόμαστε να συμβαίνει.











Το βίντεο που ακολουθεί έχει συγκεντρώσει μερικά μικρά ξεχωριστά βίντεο, ορισμένα από τα οποία είναι εξαιρετικά περίεργα στα όσα απεικονίζουν και μάλιστα, στο τελευταίο που βλέπουμε, εμφανίζεται ένα φως ξαφνικά και μοιάζει σαν μια οντότητα που αποϋλοποιείται.

Πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτό!



Πολύ περίεργες κινήσεις, ειδικά στον λαιμό, από την Ισπανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια!



Εδώ βλέπουμε την εξαφάνιση ενός αστυνομικού κατά την διάρκεια ενός ελέγχου, κάπου στις Η.Π.Α.!!!



Εδώ προσέξτε την γλώσσα του Αμερικανού παρουσιαστή!



Ένα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ βλέμμα!!!



Εδώ ακούμε έκθαμβοι έναν συριγμό φιδιού από το στόμα εκνευρισμένου παρουσιαστή σε αμερικανικό κανάλι!!!



Εδώ βλέπουμε τον “γνωστό” άνδρα της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα, που κατά την διάρκεια ομιλίας του πριν από δυο χρόνια, φαινόταν που παρατηρούσε κάπως “ανήσυχος” τριγύρω, ως μέλος της φρουράς του Προέδρου των Η.Π.Α και δεν έμοιαζε και τόσο ανθρώπινος.

Παρατηρήστε προσεκτικά τις κινήσεις του και συγκρίνετέ τον με τον συνάδελφό του που στέκεται πίσω του.

Πολλοί είπαν πως είναι ερπετοειδής, άλλοι είπαν πως ήταν εξωγήινος, άλλοι απέρριψαν κάθε άλλη εκδοχή και επέλεξαν να μην δουν τίποτα το περίεργο. Φυσικά, θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο.

Ίσως ένα υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, ένα cyborg ή ένα ανθρωποειδές κατασκεύασμα της βιοτεχνολογίας! Άραγε, θα μπορούσαν να υπάρχουν τέτοια “αντίγραφα” ανθρώπων, τα οποία να υπηρετούν τις κυβερνήσεις σε μονάδες όπως ο στρατός, οι μυστικές υπηρεσίες ή η αστυνομία;

Μήπως ήδη υπάρχουν; Ας μην ξεχνούμε πως στις μέρες μας, με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να αναστρέψουν ακόμα και μια αναπηρία σε κάποιους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν π.χ. τα χέρια τους.

Εξωφρενικό;

Μπορεί.

Μπορεί και όχι!

Σκεφτείτε το!



Κι ένα βίντεο με ένα Α.Τ.Ι.Α. στην Ιερουσαλήμ. Κάποιες κόκκινες σφαίρες που εμφανίζονται προς το τέλος, μας θυμίζουν τις θεάσεις ανάλογων σφαιρών πριν από 1 με 1,5 χρόνο περίπου στην Θεσσαλονίκη!



Ερπετόμορφοι, εξωγήινοι, δαίμονες, εξωδιαστασιακές οντότητες ή κάτι άλλο;

Ή μήπως τίποτα; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Όμως όπως λέει και η παροιμία του θυμόσοφου ελληνικού λαού:

” όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά“!

Κάτι φαίνεται να υπάρχει…

Εσείς τι λέτε;



Πηγές
 
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/nea_taxi_pragmaton/sunomosiologia/telika_eimaste_monoi_ston_planhth_a_mhpos_oxi_binteo.html

Ντοκουμέντο! Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ακούσετε στο παρακάτω Bίντεο- Δείτε το πριν το εξαφανίσουν...

Ντοκουμέντο! Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ακούσετε στο παρακάτω Bίντεο- Δείτε το πριν το εξαφανίσουν... 

Έχουμε την υποχρέωση να αποκαλύψουμε εν συντομία το παρακάτω βίντεο που αρχίζει με ομιλία του Γιώργου Σεφέρη και συνεχίζει με σοβαρές αποκαλύψεις για το πολιτικό μας σύστημα που θα τρόμαζε κάθε Έλληνα. Αρκετά απο αυτά που αναφέρονται, σύμφωνα με το Patratora.gr,δεν έχουν ξανά δημοσιευτεί.




 

Σοκ των επιστημόνων για την προηγμένη τεχνολογία σε Αιγαίο και Κρήτη, 6.000 χρόνια πριν – Ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Σοκ των επιστημόνων για την προηγμένη τεχνολογία σε Αιγαίο και Κρήτη, 6.000 χρόνια πριν – Ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής του κόσμου (ΦΩΤΟ) 
Προηγμένη γνώση της τεχνολογίας ήδη από την 4η χιλιετία πΧ φαίνεται πως είχαν οι κάτοικοι του Αιγαίου και της Κρήτης. Αυτό διαπίστωσαν ο ερευνητής αιγαιακών γραφών Μηνάς Τσικριτσής και ο καθηγητής Φυσικής Διαστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Ξενοφών Μουσάς, μελετώντας τα προϊστορικά κυκλαδικά τηγανόσχημα σκεύη που εμφανίζονται στον αιγαιακό πολιτισμό.

Ήδη κατά την Πρωτοκυκλαδική Ι και ΙΙ περίοδο, οι κάτοικοι του Αιγαίου και της Κρήτης χρησιμοποιούσαν πολύπλοκα και ακριβή ημερολόγια βασισμένα όχι μόνο στις περιοδικότητες του Ήλιου και της Σελήνης, όπως οι υπόλοιποι λαοί, αλλά και σε προηγμένες γνώσεις των κινήσεων των πλανητών, στις περιοδικότητές τους σε σχέση με τη Γη, ακόμη και στις φάσεις της Αφροδίτης, που φαίνεται ότι χρησίμευαν ως ημερολόγιο κύησης και πρόβλεψης της ημερομηνίας γέννησης του ατόμου.



Τα κυκλαδικά τηγανόσχημα σκεύη, που εμφανίζονται στον αιγαιακό πολιτισμό έχουν διχαλωτή ή τετράπλευρη λαβή, ενώ ο πυθμένας τους στην πίσω πλευρά φέρει συνήθως εγχάρακτη διακόσμηση με ομόκεντρους κύκλους, απλές ή τρέχουσες σπείρες, ακτινωτά μοτίβα, ενίοτε δε και απεικονίσεις κωπήλατων πλοίων.

Όπως επισημαίνει o κ. Τσικριτσής, τα στίγματα και οι γραμμές, αλλά και τα άλλα σύμβολα που συχνά εμφανίζονται στα τηγανόσχημα, όπως οι έλικες, αντιπροσωπεύουν συνήθως ημέρες, επταήμερα ή μήνες, αλλά και άλλες χρονικές περιόδους, ενίοτε με βάση έναν αριθμό που βρίσκεται στο κέντρο του τηγανόσχημου. «Τα ημερολόγια αυτά βρίσκονται σε όλα τα τηγανόσχημα στα οποία είχαμε πρόσβαση, είτε σε προθήκες μουσείων, είτε από τη βιβλιογραφία, τα αρχαιότερα από τα οποία χρονολογούνται την 4η χιλιετία πΧ» προσθέτει.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε «ότι τα περισσότερα τηγανόσχημα (σχεδόν τα μισά) έχουν τις περιοδικότητες της Αφροδίτης, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι η οκταετηρίς, με 99 μήνες και πέντε συνοδικές περιόδους της Αφροδίτης, με πολύ σημαντική εξ αυτών την περίοδο των εννέα μηνών, μιας εκ των φάσεων της Αφροδίτης που επειδή συμπίπτει με την περίοδο κύησης των γυναικών ο πλανήτης αυτός συνδέεται πολύ λογικά με τη γονιμότητα» υπογραμμίζει ο κ. Τσικριτσής.



Ο ίδιος παρατηρεί ότι τα τηγανόσχημα που έχουν τις περιοδικότητες του πλανήτη Αφροδίτη έχουν και πολύ σχηματικά την απεικόνιση του εφηβαίου, των εξωτερικών γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Τα τηγανόσχημα της Αφροδίτης έχουν συνήθως αστέρι με οκτώ ή πέντε ακτίνες, που αντιστοιχούν στις πέντε συνοδικές περιόδους της Αφροδίτης σε μια οκταετηρίδα, ενώ τηγανόσχημο με την περίοδο του Δία έχει δωδεκάκτινο αστέρι που αντιστοιχεί με την περίοδο των 12 ετών του πλανήτη αυτού.

Τα πορίσματα της μελέτης τους παρουσίασαν οι δύο ερευνητές σε εισήγησή τους που παρουσιάστηκε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου «Φιλοσοφία και Κοσμολογία», που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Φιλοσοφικών Μελετών και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Πειραιώς-KKR: Οι μυστηριώδεις «συν-επενδυτές» από τα νησιά Cayman


Πειραιώς-KKR: Οι μυστηριώδεις «συν-επενδυτές» από τα νησιά Cayman

Αποκαλύπτουμε τους κρυφούς «συν-επενδυτές» της σκανδαλώδους συμφωνίας που γίνονται συνεταίροι σε αποδόσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς κίνδυνο, μέσω μιας εταιρίας στο φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής. Το καυτό έγγραφο της Deloitte.
Όπως είναι γνωστό, το Euro2day.gr έχει ήδη προβεί σε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για τη σκανδαλώδη συμφωνία της Πειραιώς με την KKR. Από τις αποκαλύψεις αυτές, που ουδείς έχει τολμήσει έως στιγμής να διαψεύσει, ή έστω να σχολιάσει επί της ουσίας τους, προκύπτει ότι η συμφωνία αυτή είναι μια συμφωνία-«δώρο» για την KKR, η οποία προβλέπεται να επενδύσει μόλις 42 εκατ. ευρώ, ενώ θα λάβει από διαχειριστικές αμοιβές τα διπλάσια, θα έχει έξτρα «μπόνους» απόδοσης, αλλά και την προοπτική να λάβει πίσω εντόκως τα 42 εκατομμύρια.
Όλα αυτά όταν η KKR δεν αναλαμβάνει επί της ουσίας καμία περαιτέρω δέσμευση για επενδύσεις αφού η δήθεν επένδυση «ψήφος εμπιστοσύνης» για την ελληνική οικονομία, ύψους έως 300 εκατ. ευρώ, τελεί σύμφωνα με τη δεσμευτική συμφωνία υπό την «πλήρη διακριτική ευχέρειά» της.
Αποκαλύψαμε επίσης ότι η υλοποίηση της συμφωνίας προϋποθέτει τη δημιουργία ενός δαιδαλώδους φορολογικού σχήματος, με εμπλοκή εταιριών από τα νησιά Cayman, εταιριών του Λουξεμβούργου, εταιριών της Ιρλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, με την παρεμβολή ακόμη και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων(!) με στόχο να μην πληρώνονται φόροι στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Αποκαλύψαμε ακόμη ότι το εισηγητικό έγγραφο του Task Force Merchant Bank, υπό τους κ.κ. Άνθιμο Θωμόπουλο και Θεόφιλο Κωνσταντινίδη, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς ΠΕΙΡ -14,97%, ήταν παραπλανητικό ως προς ουσιώδη στοιχεία της συμφωνίας (τη δήθεν δέσμευση της KKR για μεγάλες επενδύσεις), ενώ από την άλλη καθιστούσε ξεκάθαρο ότι προϋπόθεση για την υλοποίηση της συμφωνίας ήταν να βρεθεί ένα φορολογικό σχήμα «προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη διαρροή κεφαλαίων για την πληρωμή παρακρατούμενων και μη φόρων».
Και παρ' όλα αυτά, η έγκριση δόθηκε για την αυθημερόν υπογραφή της συμφωνίας, χωρίς καμία αντίδραση των εκπροσώπων του Δημοσίου και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις για να εκπροσωπούν το «Δημόσιο Συμφέρον».
Η σημερινή αποκάλυψη αναδεικνύει πλέον μια νέα διάσταση αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης. Σύμφωνα με κείμενο της εταιρίας Deloitte Ιρλανδίας, μέρος του οποίου έχουμε ήδη παρουσιάσει και αφορά το στήσιμο του πολυδαίδαλου εταιρικού σχήματος που θα «φιλοξενήσει» αυτήν τη συναλλαγή, στοχεύοντας καταφανώς σε εκτεταμένη φοροαποφυγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκύπτει ότι:
«Κεφάλαια (Funds) που διαχειρίζεται η KKR και ορισμένοι συν-επενδυτές (certain co-investors) θα ιδρύσουν μια νέα εταιρία περιορισμένης ευθύνης (limited partnership) στα νησιά Cayman, στα οποία κύριος εταίρος (general partner) θα είναι μια νομική οντότητα ελεγχόμενη από την KKR».
Κι όπως προκύπτει από τη συνέχεια του εγγράφου, η εταιρία αυτή θα είναι η «μητρική» του όλου σχήματος, καθώς θα ιδρύσει μια εταιρία στο Λουξεμβούργο, η οποία με τη σειρά της θα εγκαθιδρύσει τις εταιρίες-οχήματα (SPV) στην Ιρλανδία, στα οποία θα περάσει εν ολίγοις το χαρτοφυλάκιο ύψους 1,2 δισ. ευρώ της Πειραιώς.
Για όσους γνωρίζουν το μέγεθος της KKR (κεφάλαια υπό διαχείριση περίπου 96 δισ. δολάρια) είναι εύκολα αντιληπτό ότι για μια επένδυση ύψους 42 εκατ. ευρώ με εξασφαλισμένη απόδοση τουλάχιστον 200% και με ουσιαστικά μηδενικό κίνδυνο, το τελευταίο που θα χρειαζόταν η KKR είναι να έχει συνεταίρους.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι μυστηριώδεις «συν-επενδυτές» οι οποίοι πρόκειται να επωφεληθούν και αυτοί από τη «λεόντειο» υπέρ της KKR συμφωνία με την Πειραιώς;
Τι γνωρίζει για το θέμα αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της Πειραιώς; Τι απάντηση έχουν να δώσουν οι υπεύθυνοι γι' αυτήν τη συμφωνία, δηλαδή ο κ. Άνθιμος Θωμόπουλος και ο κ. Θεόφιλος Κωνσταντινίδης;
Βέβαια, το τελευταίο που θα μπορούσε να περιμένει κάποιος ως απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας τόσο του εταιρικού σχήματος που θα μετέχει στην εταιρία των νήσων Cayman, όσο και των φυσικών προσώπων που θα επωφελούντο από αυτήν τη συμφωνία.
Γι' αυτό και είναι προφανές ότι τελική και πειστική απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορούν να δώσουν μόνο εκπρόσωποι της ίδιας της KKR όταν μέσω δικαστικής συνδρομής κληθούν να καταθέσουν στην αρμόδια ελληνική ποινική δικαιοσύνη.

Σε διαθεσιμότητα στέλεχος του ΤΧΣ για την υπόθεση Πειραιώς - KKR

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται o ιστότοπος banking news, για την υπόθεση αυτή η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου έχει θέσει σε διαθεσιμότητα στέλεχος του Ταμείου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μέσω του οποίου απευθύνονται και μια σειρά από ερωτήματα στην κ. Σακελλαρίου, όλως περιέργως ο φάκελος της συμφωνίας Πειραιώς - KKR (που θα έπρεπε να εγκριθεί από το ΤΧΣ για να προχωρήσει η ολοκλήρωση της συναλλαγής) κατέληξε στο γραφείο βασικού στελέχους του Ταμείου, που όμως έχει στενή συγγενική σχέση με στέλεχος της… Πειραιώς!
Το γεγονός όμως αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πληροφορήθηκε η κ. Σακελλαρίου, η οποία ανέθεσε σε άλλους την υπόθεση κι έχει θέσει σε διαθεσιμότητα το συγκεκριμένο στέλεχος.
Οι πληροφορίες αυτές διασταυρώθηκαν από το Euro2day.gr καθώς σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές στη διοίκηση του ΤΧΣ όντως προέκυψε θέμα, κατόπιν των δημοσιευμάτων του Euro2day.gr όταν διαπιστώθηκε ότι στέλεχος του ΤΧΣ που έχει στενή συγγενική σχέση με στέλεχος της Πειραιώς, το οποίο ανήκει στο στενό περιβάλλον του κ. Άνθιμου Θωμόπουλου, είχε αναλάβει τον… φάκελο της συμφωνίας της Πειραιώς με την KKR.
Oι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι πράγματι το στέλεχος του ΤΧΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διευκρινίζοντας πάντως ότι στο μεσοδιάστημα δεν είχε προλάβει να προχωρήσει σε οιαδήποτε εισήγηση για τη συμφωνία Πειραιώς – ΚKR.
Σε γραπτή απάντηση της στα ερωτήματα του banking news η κα Σακελαρίου επιβεβαίωσε πλήρως όσα έχουν αναφερθεί, προσθέτοντας επί της ουσίας μόνον ότι «Το εν λόγω στέλεχος επανήλθε πλήρως στα καθήκοντα του, αφού ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση από κάθε πιθανό, έστω και φαινομενικό, κίνδυνο» (σ.σ. σε σχέση με την εξέταση της συμφωνίας Πειραιώς-KKR).

* Δείτε το πρώτο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Euro2day.gr εδώ, την απάντηση στην πρώτη επιστολή της Τρ. Πειραιώς προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εδώ και τις αποκαλύψεις για τις συμφωνίες φοροαποφυγής εδώ. Διαβάστε εδώ τα νομικά μέτωπα που άνοιξαν και εδώ την απόφαση του Πρωτοδικείου που παγώνει τις διαδικασίες.




http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1300060/peiraios-kkr-oi-mysthriodeis-syn-ependytes-apo.html

Η «ΥΠΟΓΡΑΦΗ» ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ TABLET!


Της ΝΙΝΕΤΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥ-ΡΑΣΣΙΑ 

 Καθώς συνεχίζεται αυτές τις μέρες η υποβρύχια έρευνα στα Αντικύθηρα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με κόντρα τον άνεμο από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων και τον Αμερικανό ερευνητή δρα Μπρένταν Φόλεϊ για τον εντοπισμό και άλλων ευρημάτων του αρχαίου ναυαγίου και καθώς ετοιμάζεται η πόλη της Βασιλείας στην Ελβετία να υποδεχθεί (την άνοιξη του 2015) την έκθεση του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, έρχεται ο καθηγητής Φυσικής Ξενοφών Δ. Μουσάς, ένας από τους μελετητές του μοναδικού αυτού αρχαίου πολυμέσου, να μας εξηγήσει τη Δευτέρα (6 μ.μ.), στο πλαίσιο των διαλέξεων των Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Τοσίτσα 1), πώς ακριβώς λειτουργούσε. 

 «Είναι ο αρχαιότερος υπολογιστής που γνωρίζουμε και το αρχαιότερο προηγμένης τεχνολογίας αστρονομικό όργανο. Το αρχαιότερο tablet» όπως μας λέει χαρακτηριστικά. «Είναι δηλαδή ένας υβριδικός υπολογιστής, ψηφιακός και αναλογικός. Μοιάζει με παλιό ρολόι με δείκτες και κυκλικές αλλά και ελικοειδείς κλίμακες και στις δύο όψεις του. Είναι το αρχαιότερο επιστημονικό όργανο που έχει κλίμακες».

 «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων αποτελεί την επιτομή της ελληνικής φιλοσοφίας, διότι για να φτιάξεις ένα μηχανικό Σύμπαν, όπως ο Μηχανισμός, χρειάζεται να έχεις αφομοιώσει την ελληνική φιλοσοφία, την φιλοσοφία των Ιώνων και να την έχεις κάνει πράξη», ισχυρίζεται ο καθηγητής Φυσικής. Μετά λόγου γνώσεως υποστηρίζει ότι στον Μηχανισμό υπάρχει η υπογραφή του Πυθαγόρα. Μάλιστα «σε ένα από τα γρανάζια του είναι χαραγμένο το πεντάγωνο των Πυθαγορείων», το οποίο διέκριναν στο σκουριασμένο εσωτερικό του Μηχανισμού μετά την επιφανειακή τρισδιάστατη φωτογράφηση (έχουν γίνει χιλιάδες φωτογραφήσεις) και τομογραφία με ακτίνες Χ που ανέπτυξε για την περίσταση η Χ-tek (ο Roger Hadland και οι συνεργάτες του).


- Πώς λειτουργεί όμως ο Μηχανισμός; 

 «Λειτουργεί με προσεκτικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα γρανάζια με τριγωνικά δοντάκια. Τα γρανάζια εκτελούν συγκεκριμένες μαθηματικές πράξεις, καθώς κινούνται γύρω από άξονες. Η κίνηση των γραναζιών κινεί δείκτες που δίνουν τη θέση διαφόρων ουρανίων σωμάτων, του Ηλιου, της Σελήνης και πιθανώς των πλανητών. Δηλαδή ήταν το πρώτο μηχανικό Σύμπαν, το πρώτο Πλανητάριο. Είναι ένας πολύπλοκος ακριβής αναλογικός και ψηφιακός υπολογιστής, τα bit είναι τα δόντια των γραναζιών και τα byte είναι αυτά καθαυτά τα γρανάζια, δηλαδή έχουμε μεταβλητά byte. Είναι ένας υβριδικός υπολογιστής, ψηφιακός και αναλογικός. Είναι το αρχαιότερο επιστημονικό όργανο, το οποίο έχει κλίμακες και ένα εκπληκτικό μηχάνημα, που αποτελεί άριστο παράδειγμα νανοτεχνολογίας».

 Στη μία όψη του τηρούνται πέντε πολύπλοκα πολιετή ημερολόγια, τα οποία μεταξύ άλλων προσδιορίζουν τις κινητές εορτές των Ελλήνων, προσδιορίζουν πότε θα γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες και προβλέπουν τις εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης, την ημερομηνία και τη θέση που θα είναι ορατές πάνω στη Γη. Εχει δηλαδή την ιδιότητα να προβλέπει εκλείψεις με βάση την περιοδικότητά τους, την περίοδο του Σάρου, διάρκειας 223 μηνών ή 6585,3213 ημερών ή 18 ετών 11 ημερών και 8 ωρών. Υπάρχει δείκτης που κινείται σε ελικοειδή κλίμακα και δείχνει τις εκλείψεις με απόλυτη ακρίβεια.

Οταν για παράδειγμα στη διάρκεια ενός σεληνιακού μηνός αναμένεται έκλειψη Ηλίου ή Σελήνης αναφέρεται η ώρα που θα συμβεί.
Σύγχρονη ανακατασκευή του Μηχανισμού
  Στο εγχειρίδιο του Μηχανισμού, το οποίο υπάρχει εντός αυτού, όπως επίσης επιγραφές και άλλα αρχαία κείμενα, διάβασαν τον όρο σφαιρίον, π.χ. Χρυσούν σφαιρίον, προφανώς για το δείκτη του Ηλίου. Αρα υπήρχε κάποιος δείκτης που κατέληγε σε χρυσή σφαίρα και δεν αποκλείεται να υπήρχαν κι άλλες σφαίρες για τους πλανήτες. Ο κ. Μουσάς επισημαίνει πως μερικές σφαίρες από ημιπολύτιμους λίθους που βρέθηκαν στο ναυάγιο και θεωρούνται από τους αρχαιολόγους πιόνια παιχνιδιού, ταιριάζουν με τις περιγραφές αρχαίων μηχανισμών που βρίσκουν στη βιβλιογραφία. Στην αρχαιότητα ανάλογα μηχανήματα ονομάζονταν πάντως Σφαίρες και αργότερα Πίνακες ή Πινακίδια.

 Στο ερώτημα ποιος μπορεί να έφτιαξε ένα τόσο πολύπλοκο όργανο και σε ποια ακριβώς εποχή, ο κ. Μουσάς υποστηρίζει πως «ο μέγας μαθηματικός και μηχανικός Αρχιμήδης και ο σημαντικότατος αστρονόμος Ιππαρχος είναι πιθανότατα οι πατέρες αυτού μηχανήματος». Καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα γιατί υπάρχουν περιγραφές του ρολογιού του Αρχιμήδη που έχει ομοιότητες με τον Μηχανισμό. «Ξέρουμε επίσης από τα βιβλία ότι ο Αρχιμήδης είχε φτιάξει δύο αστρονομικά μηχανήματα, το ένα από αυτά ονομαζόταν πλανητάριο και έδινε τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στον ουρανό». Ωστόσο, πιστεύει ότι πιθανότατα φτιάχτηκε μερικά χρόνια μετά το θάνατο του Αρχιμήδη (212 π.Χ.).


Κατασκευαστής του πρέπει να είναι κορυφαίος μαθηματικός, αστρονόμος και μηχανικός, ίσως ο Ιππαρχος, ο οποίος πρέπει να συνεργάσθηκε με τεχνίτες, μεταλλουργούς και μηχανουργούς, ίσως και με καλλιτέχνες, γιατί τα γράμματα που είναι χαραγμένα στο εσωτερικό του είναι σχεδόν του Τύπου, πολύ μικρά και καλλιτεχνικά γραμμένα.

 Οι αρχαιολόγοι με βάση και τα άλλα ευρήματα του ναυαγίου στα Αντικύθηρα, ιδίως τα νομίσματα, προσδιορίζουν τη βύθιση του πλοίου ανάμεσα στο 80-60 π.Χ., αλλά επί τη βάσει των γραμμάτων του ίδιου του Μηχανισμού ο τ. διευθυντής του Επιγραφικού Μουσείου Χαράλαμπος Κριτζάς τον χρονολογεί ανάμεσα στο 150-100 π.Χ.

 Ο κ. Μουσάς παραδέχεται πως ο Μηχανισμός που βγήκε από τη θάλασσα το 1901-02, δηλαδή ύστερα από 21 αιώνες, οδήγησε πολλούς να γίνουν επιστήμονες και να ασχοληθούν με τα διαστημικά για να κατανοήσουν τη λειτουργία του. Ενας από αυτούς υπήρξε και ο ίδιος καθώς από παιδί επειδή το σπίτι του ήταν κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πήγαινε συχνά να θαυμάσει μαζί με τους άλλους θησαυρούς του μουσείου, τον περίφημο Αστρολάβο, όπως ονομαζόταν τότε. «Απορούσα αστρολάβος τι σήμαινε, πώς λαμβάνεις άραγε τα άστρα με αυτόν; Αργότερα έμαθα ότι αστρολάβος είναι όργανο που λαμβάνεις τις θέσεις των άστρων στον ουρανό.

Ηθελα λοιπόν να μάθω περισσότερα για το μηχανισμό, να μάθω πώς λειτουργεί, πώς είναι φτιαγμένος, πώς ο άνθρωπος συνέλαβε την ιδέα να προβλέψει φυσικά φαινόμενα που εθεωρείτο ότι τα ρύθμιζαν οι θεοί, πώς σκέφτηκε να φτιάξει ένα μηχανικό Σύμπαν, πώς το σχεδίασε, πώς το κατασκεύασε. Αυτό το σύνθετο ερώτημα το απάντησα τελικά βαθμιαία με τις μελέτες μας, τις αξονικές τομογραφίες των γραναζιών και των επιγραφών, του εγχειριδίου χρήσης του Μηχανισμού και των αρχαίων κειμένων που εμπεριέχονται σε αυτόν».

 Την ομάδα μελέτης του Μηχανισμού αποτελούν ο καθηγητής του ΑΠΘ Γιάννης Σειραδάκης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ουαλίας στο Κάρντιφ Mike Edmunds και ο κ. Μουσάς, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
www.enet.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ-Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΤ1)



Ο Μηχανισμός όπως εκτείθεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας



ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (10.000 - 8.000 Π.Χ.)

ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (10.000 - 8.000 Π.Χ.)
Η Λυκοσουρα θεωρείται η αρχαιότερη πόλη στον κόσμο μας ( 10.000- - 8.000 π.χ).
Ήταν η ιερότερη και αρχαιότερη πόλη των Αρκάδων. Ήταν μια πόλη γεμάτη φως. Άλλωστε βρίσκεται στο όρος Λυκαιο( λεγόταν και Όλυμπος), που σημαίνει << φωτεινό>> και δεσπόζει στον Πελοποννησιακό χώρο προσφέροντας μοναδική θέα.
Ιδρύθηκε από τον μυθικό βασιλιά Λυκαωνα γιο του Πελασγού και της νύμφης Κυλλήνης. Ο Πελασγός βγήκε από τη γη και είναι ο πρώτος άνθρωπος , γενάρχης των ανθρώπων.
Σύμφωνα με τις παραδόσεις η πόλη εθεωρείτο σαν η αρχαιότερη στην  ηπειρωτική γη και στα νησιά. Τη Λυκοσουρα επισκέφτηκε ο Παυσανίας και μάλιστα έγραψε ότι είναι η πρώτηπόλη που είδε ο Ήλιος. Συγκεκριμένα έγραψε:
"Από όλες τις πόλεις που εμφάνισε η γη στην ήπειρο και στα νησιά , η Λυκοσουρα είναι η αρχαιότερη και αυτή είδε πρώτη ο Ήλιος, από αυτή δε εδώ έχουν μάθει οι άλλοι άνθρωποι να φτιάχνουν πόλεις".
Είναι δηλαδή η πρώτη πόλη του κόσμου μας (10.000 – 8.000 π.Χ).
Ενδείξεις και αναφορές σε αρχαία ελληνικά κείμενα, συγκεκριμένα από τους: Πλούταρχος, Οβίδιος, Δημόκριτος, Αναξαγόρας, στα Αργοναυτικά του Απολλώνιου του Ρόδιου, o Στέφανος Βυζάντιος, ο Ευστάθιος εκκλησιαστικός συγγραφέας και φιλόσοφος, το λεξικό του Σουιδα και το λεξικό του Ησύχιου Αλεξανδρεως μας λένε ότι: κάποτε η Σελήνη δεν υπήρχε στον ουρανό και μάλιστα για να δηλώσουν την πανάρχαια εποχή που ιδρύθηκε η Λυκοσουρα, λένε ότι ιδρύθηκε τότε που δεν υπήρχε Σελήνη στο ουρανό. Γενικά τους αρχαίους Αρκάδες τους αποκαλούσαν << προσεληνους η προσεληναιους>>, επειδή υπήρξαν στην περιοχή αυτή  πριν εμφανιστεί η Σελήνη στο ουρανό.Σήμερα μερικοίεπιστήμονες πιστεύουν και έχουν αποδείξεις ότι η Σελήνη είναι ένα σκάφος.
Σύμφωνα με τον Παυσανία , πριν τον Λυκαωνα και την ίδρυση της Λυκοσουρας, οι άνθρωποι ζούσαν στην ύπαιθρο και σε σπήλαια και ο πατέρας του Λυκαωνα ο Πελασγός, τους εμαθε να  φτιάχνου καλύβες και να φορανε δέρματα ζώων ως ρούχα. Ο Λυκαωνας κατάστησε  τη Λυκοσουρα έδρα των βασιλέων της Αρκαδίας. Από το 370 π.Χ  οι Λυκοσουροι μετοίκισαν στην Μεγάλη Πόλη (Μεγαλόπολη). Έπειτα αποστατούν από  την Μεγαλόπολη και επιστρέφουν παλι στην πόλη τους και καταφεύγουν στο ιερό της Δέσποινας. Οι υπόλοιποι Αρκάδες σεβόμενοι το ιερο της Δέσποινας δεν τους τιμώρησαν και τους άφησαν να παραμείνουν στην πολη τους.
Η αρχαία πόλη είναι κτισμένη σε λοφο κοντα στο σημερινό χωριο Λυκοσουρα. Σήμερα σώζονται ελάχιστα λείψανα του τείχους της ακρόπολης του 4ου και 5ου αι. π.Χ.
 Η θέση της πόλης είναι προνομιακή και δείχνει ότι δεν επιλέχτηκε τυχαία από τον ιδρυτή της Λυκαωνα. Παρείχε στους κατοίκους της ένα πολύ καλο κλιμα και προστασία από το βορια.  Ηταν κοντα στον καμπο που προσφερόταν να θρέψη τους κατοίκους της, αλλα το κυριότερο ισως ηταν  ότι μπορουσε να οργανωθεί  αριστη άμυνα λογο του ανάγλυφου του εδάφους της περιοχής, αλλα και της θεας προς το λεκανοπέδιο της Μεγαλοπολεως , οπου θα ερχόταν και ο τυχον εχθρός.Το γεγονός ότι η Λυκοσουρα κτίστηκε τοσο παλια ( 10.000 – 8.000 π.χ) το βεβαιώνει το συνολο της πρωτόγονης αγροτικης  λατρειας, με ιδιότητες θεων  πρωταρχικού περιεχομένου, αρχέγονες παραστάσεις, ξόανα, λατρευτικό τυπικό κ.τ.λ..
Η αρχαια πολη είναι θαμμένη κατω από τα βατα , κατω από τα ποδια μας. Εδώ υπηρχε ένα συμπλεγμα ναων με σημαντικότερο το ιερο της Δέσποινας, το αλσος της Δέσποινας, λουτρα, βωμός, το ιερο και αγαλματα του Πανα,  αγάλματα της Αθηνας, του Απόλλωνα, της Αφροδίτης, του πατέρας της Δεσποινα του Ιππιου Ποσειδώνα και το ιερο της Αθηνάς.
Το ιερο της Δεσποινας βρίσκεται ανατολικά στον λοφο Τερζη, ακριβώς στο σημείο που γυρίστηκε το πιο πάνω  video. Η Δεσποινα γεννήθηκε στο Λυκαιο ορος όταν η Προολυμπια Δήμητρα περασε από εκει ψαχνοντας την κορης της Περσεφόνη. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης της θεάς την είδε ο Προολυμπιος Ποσειδώνας και την ερωτεύτηκε.
Η Δημητρα για να αποφύγει τον Ποσειδώνα ο οποιος προκαλούσε παντοτε φασαρίες και ανακατωσούρες, μεταμορφώθηκε σε φοράδα, ο Ποσειδώνας καταλαβαίνοντας το τέχνασμα της, μεταμορφώθηκε σε άλογο. Από την ένωση των δυο θεων κοντα στο πόταμο Λάδωνα, γεννήθηκε μια κόρη που το όνομα της  θεωρούνταν μυστικο.
Το αληθινό της όνομα το κατείχαν μονο οι μυημένοι. Ο Όμηρος αναφέρει ότι το ιδιαίτερο όνομα της ηταν Περσεφόνη και η Δέσποινα σε άλλες περιοχές λέγονταν Περσεφόνη.
Αν και κάποιοι την ταύτιζαν με την Κορη, αυτή η θεα με το ανομολόγητο ονομα, εξακολουθούσε να συγγενεύει με την αρχαία φύση της Άρτεμης.
Μεσα στο ιερο της Δέσποινας το δάπεδο στολίζονταν από ένα μωσαϊκό και μια ιερή ελαφίναπεριδιάβαινε σε αυτό το ιερο σαν  σε ένα κηπο καταμεσής του δασους. Ο λαος την επικαλούνταν με τα προσωνυμία Άνασσα, Ποδνια η απλα Δέσποινα. Τη Δέσποινα ανέθρεψε ο Τιτάνας Άνυτος. Το αγαλμα της θεας που κατείχε αυτόν το ναο ειχε καθαρά ανθρωπινή μορφή. Το 1889 έγιναν ανασκαφές και ηρθε στο φως και ηρθε στο φως τα ερείπια του Δωρικού πρόστυλου και εξαστήλου ναού της Δέσποινας.
 Συμφώνα με την περιγραφή του Παυσανία μεσα στον ναο υπήρχε το σύμπλεγμα της Δήμητρας μαζι με την Δέσποινα εργο του μεσσηνιου  γλύπτη Δαμοφώντα. Τα διάφορα μέρη του ναου συγκοινωνούσαν με σιδερένιες πόρτες των οποίων οι χαραγές φαίνονται ακόμη στο κρηπίδωμα του δαπέδου. Μεσα στον ναο υπήρχαν τα αγάλματα Κουρητών  και Κορυβαντων  τα οποία όμως δεν αναφέρει ο Παυσανίας.
Την εποχή που ήρθε ο Παυσανίας δεν βρήκε πόλη αλλα ερείπια και ισως  ελαχίστους κατοίκους, γι’ αυτό και περιορίζεται στην περιγραφή  μνημείων.
 Ο τόπος αυτός είναι παραφορτωμένος με δύναμη και εδώ πολλά είναι τα παράδοξα που συμβαίνουν. Όταν έβγαινε κάνεις από το ιερο συναντούσε στα δεξια ένα καθρέπτη στηριγμένο στο τοιχο. Όταν κοιτούσε μεσα δεν έβλεπε την μορφή του αλλά τα αγάλματα των θεών, πράγμα που συνέβαινε από την ανάλογη   θέση του καθρέπτη.
Η πιο λαϊκή εκδοχή λέει ότι κοιτάζοντας  κάνεις σε αυτόν τον καθρέπτη βλέπει τον εαυτό του πολύ αμυδρά η καθόλου. Δηλαδή εδώ έχουμε να κάνουμε , όπως και στο ιερό του Λυκαιου Δια, με ένα ισως προμήνυμα θανάτου.
Είναι γνωστή στους αρχαίους προγονούς μας, η δοξασία ότι το να μην βλέπει κάνεις στον καθρέπτη την όψη του, σημαίνει πως έχασε πια και την ψυχή του. Στο ιερό αυτό της Δέσποινας οι  Αρκάδες προσέφεραν  όλους τους καρπούς των ημερών δέντρων πλην του καρπού της Ρόδιας  ( ροιάς).
 Οι λάτρεις μπαίνοντας στο ιερό της Δέσποινας,  αφήναν όλα τα πολύτιμα κοσμήματα που φορούσαν, εξω από το ιερό εκτός και αν ήθελαν να τα αφιερώσουν στην θεά. Έμπαιναν δε στον ιερό ναο ξυπόλυτοι με τα μαλλιά λυμένα. Ο κανονισμός αυτός δεν θα ήταν τυχαίος, αλλά μάλλον υπηρετούσε πρωτόγονες δοξασίες.
 Ο λάτρης  ξυπόλητος ερχόταν  σε άμεση επαφή με τη γη αντλώντας δύναμη από τη δύναμη της και από τις αναγεννητικές ιδιότητες της αφενός και αφετέρου μέσω των ποδιών του έδιωχνε στη γη  τις διαφορές αρρώστιες και μιασματα.
Τα δε μαλλιά όπως και στις περισσότερες λατρείες, έπρεπε να είναι λυτά γιατί η ύπαρξη κόμπου σήμαινε εμπόδιο. Σήμαινε συνεπώς όχι ομαλή διεξαγωγή της ιεροτελεστίας.
 Ξέμεινε η συνηθείας αυτή σχεδόν μέχρι και τις μέρες μας στα έθιμα του θανάτου. Έτσι ότανέβαζαν τον νεκρό στο σάβανο και αφού τον τύλιγαν καλά , πρόσεχαν να μην κάνουνκόμπο η δέσιμο πουθενά διότι  λέει ότι νεκρός δένεται και δεν λιώνει.
Σε μικρή απόσταση από το ιερό  βρίσκονταν το ονομαζόμενων μεγαρων. Ο μεγάλος βωμός που καίγονταν τα σφάγια και τελούνταν τα μυστήρια. Τα μυστικά της λατρείας της διαφυλαχτήκαν πολύ καλά.
Ξέρουμε μονο πως οποιοδήποτε ζώο οικόσιτο η άγριο μπορούσε να θυσιαστεί προς τιμήν της και ότι δεν θανατώνονταν με σφαγή όπως στις θυσίες άλλων θεών, αλλά κομματιάζονταν από τους κομιστές σε μια μορφή παραληρήματος.
Κατά τη διάρκεια της θυσίας δεν απέκοπταν το λαιμό του θύματος  αλλά έκοβαν ο καθένας ένα μέλος του θύματος οποίο τύχει. Εδώ  δεν ξέρω αν ο Παυσανίας εννοεί διονυσιακού τύπου τεμαχισμό και ωμοφαγία αλλά κατι τέτοιο με τον τρόπο που περιγράφεται είναι πολύ πιθανό.
 Φαίνεται ότι στα πολύ παλιά χρόνια, τα προϊστορικά, γίνονταν εκεί ανθρωποθυσίες έπειτα από μυστηριακές και οργιαστικές τελετές, κατά τις οποίες τα θύματα διαμελίζονταν.
Αργότερα τα ανθρωπινά θύματα , αντικατέστησαν τα ζώα και οι μυστηριακές τελετές γίνονταν από άτομα με προσωπεία ζώων. Με την πάροδο του χρόνου και η θυσία των ζώων αντικαταστάθηκε με την πρόσφορα στην θεά από τους πιστούς ζωόμορφων ειδωλίων, από τα οποία σώζονται μερικά. Εκτός από τα ειδώλια, αργότερα προσέφεραν και καρπούς.
Το ότι τα πολύ παλιά χρόνια συνηθίζονταν ανθρωποθυσίες , ενισχύεται και από το ότι και στο Λυκαιο όρος επικρατούσε η συνηθείας των ανθρωποθυσιών για να τιμήσουν τον Λύκαιο Δία.
 Ψηλότερα από το μεγάρων ηταν το ιερό άλσος της Δέσποινας γύρω από το οποίο υπήρχε λίθινο τοίχος και μέσα σε αυτό μια ελιά και μια βελανίδια φυτρωμένες από κοινή ρίζα που όπως λέει και ο Παυσανίας δεν οφείλεται στην σοφία, τέχνη η παρέμβαση κάποιου γεωργού αλλά ήταν εξαιρετικό και σπουδαίο φαινόμενο.
 Στη νότια πλευρά του ναού ειχαν κατασκευαστεί κατά τροπο αμφιθεατρικό σε όλο το μήκος της πλευράς αυτής βαθμίδες για να ανεβαίνουν ίσως στην πιο πάνω κορυφή  η για να κάθονται στις τελετές για θέα.
 Κοντά είναι και η ιερή κρήνη οπού βρέθηκε η δεξαμενή και σωλήνες υδραγωγείου.
 Κατά κακή μοίρα ο χρόνος σε συνεργασία με τον θρησκευτικό φανατισμό και τη νέα θρησκεία που επέβαλαν οι βυζαντινοί αυτοκράτορες, οι άνθρωποι κατέστρεφαν κάθε δημιούργημα του αρχαίου κόσμοι συν την εγκληματική αγνοία των μεταγενέστερων χρονών, άφησαν μονό ερείπια.
 Να αναφέρουμε εδώ τους αρχαιοκαπήλους  και κλεφτές των αρχαίων θησαυρών, μυστικών, και  γνώσεων που πήραν και κρατούν κρυμμένα "οι λίγοι και ισχυροί τουπλανητη μας".
 Κάτω από από το έδαφος και μέσα στους σκοτεινούς κόλπους της γης, βρίσκεται η αρχαία Λυκοσουρα και περιμένει τον αρχαιολόγο του μέλλοντος που θα του δοθεί άδεια να κάνει πλήρεις ανασκαφή κια να φέρει στο φως τα μεγάλα μυστικά της.
Περπατώντας κάποιος μέσα σε αυτά τα ερείπια της αρχαίας Λυκοσουρας, βρίσκει αποδείξεις  γι αυτό που λέγεται από μερικούς: δηλαδή ότι όταν οι Έλληνες είχαν πολιτισμό οι υπόλοιποι κάτοικοι του πλανήτη ζούσαν σαν τα ζώα.
 Σήμερα είναι γνωστό ότι ο πολιτισμός στον πλανήτη γη στηρίζεται στον ελληνικό πολιτισμό.
 Σήμερα προσπαθούν να κοιμίσουν και να παραπλανήσουν τους νεοέλληνες, φορτώνοντας τους με άχρηστες  γνώσεις   κρύβοντας τους την αληθινή ιστορία των προγονών τους από τα σχολεία τους,( την αληθινή ιστορία του πλανήτη γη και της Ελλάδας την γνωρίζουν λίγοι και ισχυροί ).
Έχουμε φτάσει στο σημείο που όταν κάποιος καμαρώνει που είναι Έλληνας και πατριώτης να θεωρείτε ρατσιστής.
Αυτό δεν συμβαίνει για άλλους λαούς όταν καμαρώνουν για την εθνικότητας τους.
Γνωστό είναι επίσης ότι το ελληνικό κράτος , από την σύσταση του νέου ελληνικού κράτους και μετά δεν κυβερνιέται από έλληνες αλλά από ξένους , αλλάξαμε δηλαδή ζυγό από Οθωμανικό σε Ευρωπαϊκό και αυτό συνεχίζεται ως τις ημέρες μας.

Στρατάκη Μαρία

Πηγή...

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.ph
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters