Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Φονική παγίδα η Αθηνών - Πατρών

Τι δείχνουν τα στοιχεία έρευνας για την εθνική οδό Αθηνών - Πατρών στην οποία έχει σημειωθεί σειρά τροχαίων δυστυχημάτων Εθνική οδός με τις...
περισσότερες φονικές παγίδες περιγράφεται η Αθηνών - Πατρών σε έρευνα, τα στοιχεία της οποίας παρουσιάστηκαν από το διευθυντή της Τροχαίας. Στο δρόμο αυτό, έχει κανείς τριπλάσιες πιθανότητες να εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα σε σύγκριση με την Εγνατία Οδό και διπλάσιες σε σχέση με την εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης. Το οκτάμηνο Ιανουαρίου Αυγούστου του 2012 καταγράφηκαν 11 τροχαία δυστυχήματα ακριβώς όσα και στην Εγνατία που έχει μήκος 670 χλμ. Έντεκα δυστυχήματα καταγράφηκαν το ίδιο διάστημα και στην Εγνατία Οδό (μήκους 670 χλμ.), στην Αθήνας - Θεσσαλονίκης ( 515 χλμ.) και επτά στα 310 χλμ. Του Βόρειου Οδικούς άξονα Κρήτης. Αναφορικά με την Αθηνών – Πατρών, όπως επισημαίνουν και σε σχετική ανάρτηση στο sostegr.world-press.com, εάν οι στατιστικές απομόνωναν το ιδιαιτέρως προβληματικό τμήμα Κορίνθου – Πατρών (τα 141 από τα 216 χλμ.), όπου δεν υπάρχει καν διαχωριστική νησίδα, οι πιθανότητες εμπλοκής σε τροχαίο θα εκτινάσσονταν ακόμα πιο ψηλά. "Οι οδηγοί που είναι αναγκασμένοι να κάνουν συχνά αυτή τη διαδρομή συμμετέχουν σε μία ελληνική εκδοχή ρώσικης ρουλέτας", αναφέρουν. Οι επιγραφές που τους θυμίζουν ότι στα επόμενα 3 χλμ. Συμβαίνουν θανατηφόρα τροχαία, προσθέτουν ακόμα μία μακάβρια νότα στο θλιβερό σκηνικό. Και όμως για πολλούς η συγκεκριμένη οδός είναι για πολλούς η μόνη επιλογή. Η Πάτρα είναι η μόνη μεγάλη πόλη της χώρας που δεν συνδέεται με άλλο τρόπο με την πρωτεύουσα. Το έργο του προαστιακού ουδέποτε πραγματοποιήθηκε, ενώ σε υπολειτουργία βρίσκεται και το σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου. Ταυτόχρονα, η ίδια η κατασκευή της Πατρών – Κορίνθου έχει παγώσει εδώ και δυο χρόνια, ενώ τα διόδια καταβάλλονται κανονικά.
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6386.html

M. Heidegger: Η γλώσσα είναι το Είναι μας

15
Όταν κανείς θέλει να κακοποιήσει στη ρίζα του ιστορικού του Είναι έναν λαό,  τον στρέφει ενάντια στην οργάνωση της σκέψης του  και του αφαιρεί έτσι κάθε δυνατότητα ιστορικής του ανα–και–αυτο–δημιουργίας.
Τη στιγμή δε που η πλήρης αποδιοργάνωση της σκέψης είναι πλέον γεγονός, τότε συμβαίνει ό,τι ακριβώς εμπειρώμεθα στον ελλαδικό Ελληνισμό του σήμερα: οι παντελώς ανίκανοι επί του πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού, επιστημονικού πεδίου να βιάζονται να νομοθετήσουν, με περισσή αυταρέσκεια, και για τη γλωσσική παιδεία ενός ολόκληρου Έθνους· στην πράξη να αποσαθρώσουν, με διατάγματα και πολιτικές αποφάσεις, ό,τι έχει απομείνει από τα τελευταία ερείσματα της παιδείας και της γλώσσας.
Η ολοσχερής πλέον και χωρίς προσχήματα επικράτηση της αγλωσσίας τώρα επιχειρείται με τη συρρίκνωση του ελληνικού αλφάβητου και τη μεταποίηση του όλου γλωσσικού οικοδομήματος, μέσω της κατάρρευσης [και] του γραμματικού συστήματος της γλώσσας,  σε ένα άρρυθμο, αντι-αισθητικό, αντι-στοχαστικό συνονθύλευμα  παραφθαρμένων λέξεων ή φράσεων.
Η καθοριστική ληξιαρχική πράξη αποδόμησης της παιδείας και της γλώσσας συνέβη τη δεκαετία του ’80 από την κυριαρχούσα τότε πολιτική συντεχνία. Έκτοτε, η εκάστοτε συνειδητοποίηση των διαπραχθέντων γλωσσικών εγκλημάτων οδηγεί σε γενίκευση και όχι, όπως θα ήλπιζε κάθε νοήμων άνθρωπος, σε ανάσχεση της εν λόγω εγκληματικής στρατηγικής των πολιτικών.
Το μέγεθος της αδιαφορίας τους, που εκδηλώνεται με τη μορφή της προαναφερθείσας βιασύνης προς α-γλωσσικό νομοθετείν, δείχνει αγιάτρευτη αναιμία σκέψης. Απαθείς μένουν και ουκ ολίγοι καθεστωτικοί «συγγραφείς-γλωσσολόγοι», σαν αυτούς ας πούμε που γράφουν τα σχετικά α-γλωσσικά εγχειρίδια. Το ύφος ζωής τους μαρτυρεί τραγική έλλειψη γλωσσικού αισθήματος, αλλά και αδιανόητη, ακόμη και για τον κοινό νου, ευήθεια σκέψης.
Εν τέλει, τι είναι η γλώσσα; Όργανο εξωτερίκευσης της σκέψης μας, κάποια ιδιαίτερη τέχνη του λόγου ή μήπως μια ρητορικώς φλυαρούσα συσκότιση του υπάρχοντος;  Σύμφωνα με τον Χάιντεγκερ, η γλώσσα είναι ο τόπος, όπου το λέγειν του ανθρώπου συναντάται με τον Λόγο ως πόλεμο.
Ο Λόγος ως πόλεμος είναι αυτό τούτο το Είναι, το οποίο, ως «πατήρ πάντων» (Ηράκλειτος) καλεί τα όντα να φανερώνονται στις αντιθέσεις τους, στις διαφορές τους, στις αντιπαραθέσεις τους και συγχρόνως τα περι-συλ-λέγει μέσα στην αποκαλυμμένη, δια της αντιπαράθεσης τούτης, ενότητα της ύπαρξής τους. Αυτό το Είναι δεν είναι διαφορετικό από το Είναι εκάστου εξ ημών, άρα είναι  αυτό που καλεί κι εμάς τους ίδιους προς το φως της αντιπαράθεσης. Η «φυλή» των αναφερθέντων στην §1 ενταφιαστών της γλώσσας [=νομοθετούντων, πολιτικολογούντων και «συγγραφέων-γλωσσολόγων» α-γλωσσικών εγχειριδίων], ως πνευματικά εκφυλισμένη, αγνοεί αντικειμενικά τον ως άνω Ηρακλείτειο-Χαϊντεγκεριανό πόλεμο.
Αδυνατεί, εξ ανικανότητας λογισμού, να διακρίνει σ’ αυτόν το Είναι που στοχάζεται τη γλώσσα. Γι’ αυτό και πάντα ενεργεί ως παραπαίουσα και εσωτερικά διχασμένη φυλή. Όταν η γλώσσα λαμβάνεται ως σκέψη του Είναι, δηλαδή ως η στοχαστική του ικανότητα, σημαίνει, κατά τον Χάιντεγκερ, ότι αυτή δεν είναι ένα ηχητικό συμβάν ή ένα συνονθύλευμα τυχαίων γλωσσικών σημείων, όπως νηπιακά πιστεύουν οι ως άνω «γλωσσολόγοι-συγγραφείς», αλλά η διαρκής και ασφαλής περισυλλογή των καθέκαστων όντων μέσα στην πιο αρχέγονη ενότητα του Είναι. (Η πάλη με τις λέξεις)
Αυτή η Χαϊντεγκεριανή περισυλλογή περιέχει το ίδιο ακριβώς νόημα με τη μνημονευθείσα στην §1 οργάνωση της σκέψης. Ποια είναι τούτη η αρχέγονη ενότητα ή συναρμογή του Είναι (μας); Είναι η αρχέγονη-ποίηση (Urdictung), εντός της οποίας η λέξη δεν είναι απλώς μια λεκτική ήχηση ή συνήχηση, αλλά το ίδιο το Είναι, ο λόγος που παραπέμπει στην αποκαλυπτική ομιλία αυτού του Είναι. Με τούτο το νόημα λέει ο Χάιντεγκερ ότι αυτός που ομιλεί πρωταρχικά δεν είναι ο άνθρωπος, αλλά η γλώσσα, η οποία, ομιλώντας, μας διανοίγει στην αλήθεια του Είναι.
Ως εκ τούτου, η ομιλία του ανθρώπου, που από άποψη ουσίας δεν είναι ξέχωρη από το Είναι του, οντολογικά μαρτυρείται ως συστατικό γνώρισμα  της ομιλίας της γλώσσας, επομένως εκδιπλώνεται πάντοτε ως αντ-απόκριση σε ό,τι λέγει και συλ-λέγει ο Λόγος.

Από το έργο του Χάιντεγκερ:  Επιλογή κειμένων για τη γλώσσα
1. «Η γλώσσα δεν είναι ούτε κάτι το υποκειμενικό ούτε κάτι το αντικειμενικό· επί της αρχής δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής αυτής της αβάσιμης διαφοροποίησης. Η γλώσσα, ως ιστορική στην εκάστοτε περίπτωση, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα γεγονός, όπου η εκθετότητα στο ον εξ ολοκλήρου εγχειρίζεται στο Είναι για να του ανταποκρίνεται.
Η θελκτικότητα της κοιλάδας και η απειλή του βουνού και της μαινόμενης θάλασσας, το μεγαλείο των άστρων, η απορροφημένη ζωή στις ρίζες του φυτού και η ζωή σε κράτημα του ζώου, το υπολογισμένο φρένιασμα των μηχανών και η τραχύτητα του ιστορικού πράττειν, η τιθασευμένη μέθη για το έργο που δημιουργήθηκε και η ψυχρή παρατολμία του ερωτάν που καταγίνεται με τη γνώση, η σταθερή νηφαλιότητα της εργασίας και η σιωπηρότητα της καρδιάς – όλα αυτά είναι γλώσσα: το Είναι κερδίζει και χάνει μόνο μέσα στο συμβάν της γλώσσας.
Η γλώσσα είναι η κυριαρχία του κέντρου (Mitte) του ιστορικού Dasein του λαού, του κέντρου που διαμορφώνει και διαφυλάττει έναν κόσμο».
2. «Η Λογική για μας δεν είναι κάτι που ένα άτομο θα μπορούσε να κατασκευάσει εν μια νυχτί και να το διαθέσει στην αγορά ως εγχειρίδιο. Η Λογική δεν είναι ούτε μπορεί να είναι για χάρη της Λογικής. Το ερωτάν της συμβαίνει ως η μέριμνα της γνώσης σχετικά με το Είναι του όντος, ένα Είναι που αποκτά ισχύ, όταν μέσα στη γλώσσα συμβαίνει η κυριαρχία του κόσμου».
3. «Η ουσία της γλώσσας δεν εκδηλώνεται εκεί, όπου η γλώσσα είναι παραφθαρμένη και ισοπεδωμένη, όπου τη διαστρεβλώνουν και την εξαναγκάζουν να μεταποιείται σε μέσο επικοινωνίας και όπου την υποβιβάζουν σε απλή έκφραση μιας λεγόμενης εσωτερικότητας. Η ουσία της γλώσσας αναπτύσσεται ως ουσία εκεί, όπου η γλώσσα συμβαίνει ως διαμορφωτική δύναμη του κόσμου, δηλαδή εκεί, όπου η γλώσσα εκ των προτέρων προεικονίζει, κατά πρώτο λόγο, το Είναι του όντος και το άγει σε συναρμογή.
Η αρχέγονη γλώσσα είναι η γλώσσα της ποίησης. Ο ποιητής ωστόσο δεν είναι εκείνος που γράφει στίχους για το εκάστοτε σήμερα. Η ποίηση δεν αποτελεί κανέναν κατευνασμό για τα μικρά κορίτσια που ξετρελαίνονται, κανένα θέλγητρο για τους εστέτ που πιστεύουν ότι η τέχνη είναι για να την απολαμβάνουν και να τη γεύονται. Η αληθινή ποίηση είναι η γλώσσα εκείνου του Είναι, που ήδη προ πολλού μας έχει λεχθεί στο ομιλείν –ευρέως  εκδιπλωμένο ενώπιόν μας– και το οποίο ακόμη ποτέ δεν έχουμε προϋπαντήσει.
Γι’ αυτό, η γλώσσα του ποιητή δεν είναι ποτέ σημερινή, αλλά πάντοτε παρελθούσα και ελευσόμενη. Ο ποιητής δεν είναι ποτέ σύγχρονος. Οι σύγχρονοι ποιητές μπορεί πράγματι να εντάσσονται σε ενώσεις, αλλά παρά ταύτα παραμένουν ένας παραλογισμός. Η ποίηση και κατ’ επέκταση η καθαυτό γλώσσα συμβαίνει μόνο εκεί, όπου η κυριαρχία του Είναι άγεται στο υπέρτερο άθικτο του αρχέγονου λόγου/λέξης».
4. «Η γλώσσα δεν είναι ούτε μόνο το πεδίο έκφρασης ούτε μόνο το μέσο έκφρασης ούτε μόνο αμφότερα από κοινού. Ποίηση και σκέψη ποτέ δεν χρησιμοποιούν τη γλώσσα μόνο για να τις βοηθά να εκφράζονται·απεναντίας, ποίηση και σκέψη είναι εντός εαυτού το πρωταρχικό, ουσιώδες και γι’ αυτό το έσχατο ομιλείν που η γλώσσα ομιλεί μέσω του ανθρώπου».
Ναι υπάρχουν κανόνες επικοινωνίας, όταν δεν υπάρχει λογική
Η Δύναμη δεν διαβάζει την σκέψη σου. Η Δύναμη σε ακούει. Don Juan Matus
“Λατρευτική μυθιστοριογραφία” στην Αρχαία Αίγυπτο


http://www.terrapapers.com/

Μοίρασαν καινούρια laptop στους νεοεκλεγέντες βουλευτές, αλλά δεν παίζουν ταινίες σε blue ray!

Μπορεί ο κόσμος να υποφέρει και να πεινάει, η Βουλή όμως για να υποστηρίξει το κοινοβουλευτικό έργο των νεοεκλεγέντων βουλευτών τους μοίρασε laptop.

Βεβαίως, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να...
δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, ανάμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε laptop ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το «δώρο» τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει… χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος διαμαρτυρόταν επειδή το ολοκαίνουργιο laptop του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.

Τέλος, νέος βουλευτής, έβγαλε από το κουτί το laptop και πέταξε τη συσκευασία σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ της βουλής. Για κακή του τύχη όμως, στο κουτί παρέμεινε το τροφοδοτικό του υπολογιστή…

nocomments.gr 

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/laptop-blue-ray.html

Τι κι αν προσφέρουν 2,7 δις οι Ρώσοι για τη ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ

Τι κι αν προσφέρουν 2,7 δις οι Ρώσοι για τη ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ (ενώ οι άλλοι... 0,9). Κάθε μέρα θά 'χουμε κι από ένα τρομοκρατικό χτύπημα, μέχρι να βρουν μια... «δικαιολογία» για να αποκλείσουν τους Ρώσους (ακόμη κι αν αυτοί φτάσουν να προσφέρουν τα...
δεκαπλάσια!)

Είπαμε: Εδώ, ΔΕΝ επιτρέπονται οι Ρώσοι. Μόνον οι... Ισραηλινοί (και οι Τούρκοι).



Εδώ η συνέχεια http://esxatianasxesi.blogspot.gr

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/27_27.html

ΟΙ 26 ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 
ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ MONO ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ
ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΔΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ:
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ.
 
1ον) ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ.
 
2ον) ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗ
ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ.
 
3ον) ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ,
ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,
ΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.
 
4ον) ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
 ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΕΡΓΟΥ  Η ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥ, Η ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ - ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.
 
5ον) ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ
ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ.
 
6ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
7ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
8ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
9ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
10ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
11ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.
 
12ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΕΚΟ.
 
13ον ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΑΠΑΣΕΣ.
 
14ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑ.
 
15ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.
 
16ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΕΞΙΝΟΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
17ον) ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
 
18ον) ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΥΣ
ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ.Λ.Π
 
19ον) ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,
ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,
ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
  ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ  ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ.
 
20ον) ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ,
ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
 ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ.
 
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ
 ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
 ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
 ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΙΣΤΟΚΟΛΙΔΕΣ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,
ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ,
ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ;
ΕΡΩΤΩ ΠΩΣ;
 
ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ TOY ΑΒΡΑΑΜ ΙΑΚΩΒ ΙΣΑΑΚ ΝΩΕ ΜΩΥΣΗ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΕΘΑ ΜΟΝΟ 26 ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
1ον) ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΥΝ 1 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
= ΔΕΚΑΤΡΙΜΕΛΕΣ
ΚΑΙ
2ον) ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΥΝ 1 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
= ΔΕΚΑΤΡΙΜΕΛΕΣ
 
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 274 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ
ΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, 
Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ,
Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΙΣΟΒΙΑ,
Η ΘΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ,
Η ΘΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 26 ΑΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ.
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.
 
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ 26 ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
 
ΤΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ 26 ΑΡΙΣΤΩΝ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ:
 
1ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
2ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
3ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
 
4ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΔΕΙΑΣ.
 
5ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ.
 
6ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
 
7ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
 
8ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΩΝ.
 
9ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΩΝ.
 
10ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ.
 
11ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
 
12ον) ΥΠΕΡΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
 
13ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
 
14ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.
 
15ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
 
16ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ.
 
18ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ  ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ .
 
19ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
 
20ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.
 
21ον) ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
 
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΕΛΛΗΝ ΑΡΚΑΣ.
 
Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΑ 21 ΑΥΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 24 ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ
ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ
ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ,
ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,
ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,
ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ
ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΚΑΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.
 
 
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/01/26.html

Πώς να εξοφλήσετε σε δόσεις τα χρέη προς το Δημόσιο - Ρύθμιση που “μπλοκάρει” κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, εισοδημάτων και καταθέσεων

Ποια είναι τα κριτήρια για την υπαγωγή στη “διευκόλυνση τμηματικής καταβολής” - Μέχρι και 48 μπορούν να φτάσουν οι δόσεις, αν ο οφειλέτης ...
πληρεί τις προϋποθέσεις - Το ποσό κάθε μηνιαίας δόσης δεν μπορεί να είναι κάτω των 100 ευρώ Δυνατότητα ρύθμισης της εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία σε πολλές μηνιαίες δόσεις δίνει η ισχύουσα νομοθεσία. Όσοι υπαχθούν σε αυτές τις ρυθμίσεις, υπό προϋποθέσεις, απαλλάσσονται προσωρινά από τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, όπως κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, εισοδημάτων και καταθέσεων. Με τον ισχύοντα νόμο, όσοι χρωστούν στην εφορία μέχρι 800.000 ευρώ μπορούν να ζητούν από τους προϊσταμένους των εφοριών την υπαγωγής τους σε “διευκολύνσεις τμηματικής καταβολής” έτσι ώστε να εξοφλούν τα χρέη τους σε μηνιαίες δόσεις και με μείωση των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής κατά 30%. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, τα κριτήρια για την υπαγωγή στη ρύθμιση αυτή είναι τα εξής: -Η οικονομική κατάσταση του οφειλέτη -Η διασφάλιση της οφειλής: ανάλογα με το πόσο διασφαλισμένη είναι η είσπραξη της οφειλής, με βάση την περιουσιακή κατάσταση του οφειλέτη -Η προέλευση της οφειλής -Η συμπεριφορά του οφειλέτη στο παρελθόν -Η αιτία για την οποία ζητείται η διευκόλυνση Τα κριτήρια αυτά βαθμολογούνται με συντελεστές, το άθροισμα των οποίων προσδιορίζει τον αριθμό των μηναίων δόσεων αποπληρωμής των χρεών. Με βάση το ισχύον σύστημα, ο συνήθης αριθμός των δόσεων που προσδιορίζουν οι εφορίες δεν ξεπερνά τις 15 ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και τις 26. Το ποσό κάθε μηνιαίας δόσης δεν μπορεί να είναι κάτω απο 100 ευρώ. Όσοι οφειλέτες υπάγονται στη ρύθμιση της “διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής”, εξακολουθούν να επιβαρύνονται με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής αλλά με ποσοστό μειωμένο κατά 30% και με την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης είναι συνεπής στις πληρωμές του. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα για περαιτέρω επιμήκυνση των δόσεων μέχρι και 48 μήνες. Ο οφειλέτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει περισσότερες δόσεις λόγω επιδείνωσης των οικονομικών του. Προϋπόθεση όμως είναι να έχει καταβάλει εμπρόθεσμα τουλάχιστον την πρώτη δόση της αρχικής διευκόλυνσης στην οποία εντάχθηκε.

Έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν;




Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έκρηξη έγινε σε πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν πριν λίγο. Υπάρχουν εκατοντάδες παγιδευμένοι. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο.

An explosion deep within Iran’s Fordow nuclear facility has destroyed much of the installation and trapped about 240 personnel deep underground, according to a former intelligence officer of the Islamic regime.

The previously secret nuclear site has become a center for Iran’s nuclear activity because of the 2,700 centrifuges enriching uranium to the 20-percent level. A further enrichment to weapons grade would take only weeks, experts say.



GEOPOLITICS & DAILY NEWS





geopoliticsdailynews.blogspot.com

http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_5219.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters