Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα

μετάφραση-επιμέλεια Μάρη Λιώκη
Η κυβέρνηση Τραμπ έχει δεσμευτεί για το Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα και για να απελευθερώσει τις απίστευτες δυνατότητές του,  για την οικονομική ανάπτυξη, τεχνολογική πρόοδο και εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι Απαιτούν Την Παράδοση της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford 15/2/2021
Η πόλη της Ιερουσαλήμ θα «εξαλειφθεί εντελώς» αν δεν παραδοθεί η Χαζαρική Μαφία, σύμφωνα με μια πηγή των Γνωστικών Illuminati.  Η καταστροφή αυτής της πόλης είναι απαραίτητη για να «βάλει ένα τέλος στις μεσσιανικές αυταπάτες» που

Τέλος το αδρενοχρώμιο για την αμερικανίδα πολιτικό Νάνσυ Πελόζι

Όλοι πλέων γνωρίζουμε για το «ελιξίριο της νεότητας», το Αδρενοχρώμιο ή αδρενόχρωμα.
Adrenochrome


Η Νάνσυ Πελόζι, ήταν και αυτή μια χρήστης του αδρενοχρωμίου, όπως και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

Οι λαοί πρέπει να ξεχάσουν… Μέρος 2ο

από Καταχανάς

Στο πρώτο μέρος του άρθρου, είδαμε ότι η ανθρώπινη μνήμη φθίνει. Σε αυτήν την προσπάθεια, προστέθηκε και η δικαιολογία της «λανθάνουσας μνήμης» ή αλλιώς «φαινόμενο Mandela».

Κλείσαμε το πρώτο μέρος με 3 «συνωμοσιολογικού» περιεχομένου θέσεις επί του θέματος:

Οι λαοί, πρέπει να ξεχάσουν… Μέρος 1ο

από Καταχανάς

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά η ψηφιακή τεχνολογία, έχει γίνει ένα με τη ζωή μας. Από τη μία βέβαια, αυτό είναι ένα θετικό βήμα, καθώς κάποια πράγματα γίνονται πλέον πιο εύκολα. Από την άλλη όμως, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που ελάχιστοι το παίρνουν στα σοβαρά. Κι αυτό το πρόβλημα, λέγεται «μνήμη»!

Φερέφωνο του κινεζικού Κ.Κ. ο ΠΟΥ που ακολουθεί τυφλά η κυβέρνηση - Τον «αδειάζουν» και οι ΗΠΑ του Μπάιντεν (βίντεο)

Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από το ξέσπασμα του κορωνοϊού για να δώσει η Κίνα το πράσινο φως σε ομάδα εμπειρογνωμόνων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, να αναζητήσει την προέλευση του ιού, που πρωτοεμφανίστηκε στην Γουχάν.

Σοκαριστική έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου για παρενέργειες εμβολίου: 107 νεκροί, οι 7 νεκροί αμέσως μετά τη λήψη, 5 τυφλοί κ.α Βέβαια διερευνούν κι εκεί τη συσχέτιση!!!

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσιεύει σοκαριστική έκθεση σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου COVID19.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε μια έκθεση που υπογραμμίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο από το Pfizer όσο και το εμβόλιο των Oxford / Astrazeneca που έχουν συμβεί από την έναρξη της κυκλοφορίας τους στις 8 Δεκεμβρίου.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters