Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ #MITSOTAKISGATE.

Οι συλλήψεις στην Ελλάδα είναι γεγονός. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδα κ. Μητσοτάκης (Κούλης), αλλά και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πικραμμένος Παναγιώτης, έχουν συλληφθεί και αναμένονται οι διαδικασίες εκδίκασής των.


82χρονος στη Μασαχουσέτη ξυλοκοπήθηκε άγρια, επειδή φορούσε καπέλο υπέρ του Τραμπ

Ένας άνδρας από την πόλη Fall River της Μασαχουσέτης, αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό ενός 82χρονου, ο οποίος φορούσε καπέλο και κρατούσε πανό υπέρ του Προέδρου Τραμπ.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, συνάντησαν τον 82χρονο Charlie Chace, που στοχοποιήθηκε για τις πολιτικές του απόψεις και ο οποίος τους είπε, ότι βρισκόταν στη North Main Street κρατώντας ένα πανό υπέρ του Προέδρου Τραμπ, όταν ένας άνδρας, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 27χρονος, Aidan Courtright, βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να ουρλιάζει στο θύμα: «Δώσε μου αυτό το βλάσφημο πανό».

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Θα αφήνατε την κόρη σας δίπλα στο Τζο Μπάιντεν; Δείτε το βίντεο και απαντήστε


Αυτός ο άνθρωπος, που είναι υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ και πολιτικό Τοτέμ για την κυβέρνηση και τον ΣΚΑΙ, είναι ό,τι πιο αηδιαστικό έχει βγάλει η πολιτική ζωή της Αμερικής, μετά τους Κλίντον.

Δεν είναι τυχαίo, όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο, το παρατσούκλι που όλοι του έχουν προσδώσει . Ο ανατριχιαστικός (Creepy Joe) Τζο! Κοιτάξτε προσεκτικά τις αντιδράσεις και τα πρόσωπα των μικρών κοριτσιών, στα ανάρμοστα αγγίγματα και «αστεία» του υποψηφίου για την Προεδρία.

ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ

Evangelos Ziamos

Ὁ Φιλόσοφος Βασιλεύς, Διδάσκαλος τοῦ Ἑνός Ἐαυτοῦ, δῆλαδή τοῦ «Γνῶθι Σαυτόν»

Πῶς μποροῦμε νά ἐκπαιδεύσουμε τούς ἀνθρώπους ὥστε νά γίνουν φιλόσοφοι; διερωτᾶται ὁ Σωκράτης στήν «Πολιτεία».

Γιά νά τό ἐπιτύχουμε αὐτό, πρέπει νά φέρουμε κάποιον ἀπό τόν Ἄδη στόν Οὐρανό.

Μᾶλλον ἐννοεῖ ὅτι ὁ τρόπος σκέψεως δέν θά πρέπει νά λειτουργεῖ μέ τά δεδομένα τοῦ γίγνεσθαι ἀλλά ὑπερβατικῶς.Ὑπάρχουν πέντε στάδια μελετῶν πού πρέπει νά κατανοήσει κανείς καί ἕνα ἔκτο παρασκηνιακό.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΕΙΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - COVID 10 - ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

Μια σύντομη ενημέρωση στα τρέχων σημαντικά γεγονότα, από τον Γιάννη Δεμερτζή. Στο βίντεο αυτό, εφιστούμε την προσοχή, για τις αιμοδοσίες και τις δωρεές οργάνων, τα τέστ κορωναϊού, αλλά και για τις συλλήψεις επωνύμων στην Ελλάδα. Ακόμα για το βασικό εισόδημα που σύντομα θα έρθει και στην χώρα μας.


Τέχνη των Illuminati στην Bank of America

Προφητική Τέχνη των Illuminati Rothschild την Bank of America.

Υπάρχουν τρεις πίνακες που φιγουράρουν εμφανώς στην Τράπεζα της Αμερικής στο Corporate Center στο Charlotte, NC. των Rothschild.

Οι τοιχογραφίες είναι δημιούργημα του καλλιτέχνη Benjamin F. Long. Αυτή η δουλειά είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος μέχρι σήμερα του καλλιτέχνη και συνίσταται από τρία πάνελ που κυριαρχούν στο lobby της τράπεζας όσο κανένα άλλο έργο εκεί. Τα πάνελ παρουσιάζουν τα θέματα της κατασκευής/χτισίματος, χάους/νέας τάξης και σχεδιασμού/ανάπτυξης σε ένα ανακάτεμα αφηρημένου ρεαλισμού, με πινελιές χρυσού και πάμπολλες μασονικές αναφορές, Ερμητικούς συμβολισμούς, τελετουργικές δραματοποιήσεις, τελετουργία κρυμμένη σε κοινή θέα των Illuminati … και φυσικά τα πανταχού παρών και τα πάντα πληρών πλοκάμια του Cthulhu και της παράγκας του.

Γιατί θα κερδίσει πάλι ο Τραμπ: Το μοιραίο σφάλμα των Δημοκρατικών…



Εννοείται ότι καταδικάζουμε τον ρατσισμό και την αστυνομική βία.

Είναι αυτονόητο.

Η κατάσταση όμως στην Αμερική είναι πιο σύνθετη και ξεπερνάει κατά πολύ τα αυτονόητα.

Ιδιαίτερα όταν η αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται στο έπακρο ένα τυχαίο γεγονός για να πλήξει τον Αμερικανό πρόεδρο διότι ο υποψήφιός της δεν τραβάει παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις.

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ...

Έλληνες και Ελληνίδες, δείτε τις συνέπειες που πληρώνει ο λαός μας από την ανυπαρξία και τα λάθη των πολιτικών μας και που οδηγείται η χώρα!
Viky Charalambous
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ "ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ..
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..
ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΗΘΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΕΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΘΙΜΑ, ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ - ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.


-------------===========------------


Αναδημοσίευση μηνύματος απόγνωσης συμπατριωτών μας, ανήμπορων να αντιδράσουν στην επέλαση αυτών των ανεξέλεγκτων ‘’εισβολέων’’ ζητώντας τη συμπαράσταση μας! Πως θα μπορούσε κάποιος να την αρνηθεί σε συνανθρώπους μας που χάνουν πλέον κάθε έλεγχο στη ζωή τους φτάνοντας στο απόγειο της απελπισίας τους!!!

"Μυρσίνη Σαχτούρη – ΕΚΚΛΗΣΗ… SOS, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ,  ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!! Είδη με αυτά κοιμόμαστε! Υπάρχουν φήμες πως ομάδα ντόπιων σχεδιάζει να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ τα hot-stop της ΜΟΡΙΑΣ! ...Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ!!!    
     ΔΕΝ είναι πλέον θέμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!  Αν αυτό αληθεύει εμείς θα είμαστε μαζί τους! Χθες πήγαν να ανατινάξουν την ΔΕΗ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Είμαστε 25.000 κι αυτοί έχουν ξεπεράσει τις 30.000 χιλ. Όσοι λένε πως είναι 19.000 ...όνειρα γλυκά! Είναι περισσότεροι από μας κ πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια!!! [είναι που κρυώνουν να κατεβάσουν το βρακί τους!] Δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία μας!!! Μας ΚΑΙΝΕ κ μας ΧΕΖΟΥΝ τις εκκλησίες μας καθημερινά! Μας βιάζουν τα κορίτσια μας! Το Θράσος τους είναι απίστευτο! Πριν λίγο καιρό άρπαξαν κοριτσάκι 9 ετών από το χέρι της μάνας του κ το έσυραν στο Πάρκινγκ να το βιάσουν μέρα μεσημέρι, 10 άτομα χρειάστηκαν να το γλιτώσουν!!!!!!!        
     Τις γυναίκες μας της χουφτώνουν στον δρόμο!!! Τώρα πια όλες κυκλοφορούν με sray πιπεριού! Μας καίνε τα σπίτια... και τα χωράφια μας τα κάψανε κ ΤΕΛΟΣ! Τώρα που φάγανε τα πρόβατα τρώνε σκύλους κ γάτες. Τα κατοικίδια τα πήραμε μέσα!!! Προχθές μπήκαν σε συγγενικό μας σπίτι ενώ η κοπέλα μαγείρευε! Ευτυχώς οι αστυνομία ήρθε αμέσως κ αυτό ΟΧΙ στην ΜΟΡΙΑ αλλά στην Καλλιθέα!!! 
     ΑΝ εμείς τα κάναμε όλα αυτά στις χώρες τους, θα μας σφάζανε στην πλατεία!!! Μούρες άγριες από 82 χώρες! Όσο ότι για τα νησιά μας έχουν συμφέροντα όπως λένε κάποιοι, για αυτά αναζητήστε τις τηλεφωνικές εταιρίες κ των Γερμανικών συμφερόντων τα καταστήματα!!! –Επί πλέον τους δώσατε κίνητρο 400 ευρώ!!!!!!
     Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ έχουν πρόσβαση!!!  Εμείς που τα ακουμπήσαμε ΧΟΝΤΡΑ είμαστε σε λίστα αναμονής!!!  Αν ξεσπάσει ΕΠΙΔΗΜΙΑ  ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!!! 
                                                     ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!"

     Κύριε Πρωθυπουργέ, τι θα κάνετε γι αυτούς τους Ακρίτες - Έλληνες τα αδέρφια μας και για την ακεραιότητα των νησιών μας; Μη ξεχνάτε πως είναι Έλληνες πολίτες και το νησί τους είναι κομμάτι της Πατρίδας μας, ΝΤΡΟΠΗ!!!
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ’’ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     Και ένα τελευταίο σχόλιο σχετικό με την εν γένει πολιτική σας! Βγήκατε στη Μαλακάσα χθες στοχεύοντας τον τοπικό πληθυσμό, χτυπώντας έως και τον Δήμαρχο! Πρέπει να ντρέπεστε, οι Έλληνες θα ‘πρεπε να είναι ο στόχος σας; Τι κάνετε, είστε καλά;
     Κύριοι, επιτιθέμενοι στους κατοίκους, τους οπλίζετε και τους αποθρασύνετε! Κάνετε το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε κι αυτό θα το πληρώσουμε ως λαός,  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                                              

www.manifesto.com.gr    

Α.ΚΕΦΑΛΑΣ «ΤΟ 5G ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» ! ΜΟΝΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ Ή ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ “5G” ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
Σύμφωνα με τον διδάκτορα Φυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία και διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά, οι συχνότητες της τεχνολογίας 5G επηρεάζουν τη συγκέντρωση των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα και συνεπώς τον μεταβολισμό και την απορρόφηση οξυγόνου.Ο δρ Αλκιβιάδης Κεφαλάς λέει:
«H θέση ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν έχει αρκετή ενέργεια για να σπάσει τους χημικούς δεσμούς είναι ψευδοεπιστημονική και την επικαλούνται μόνο ημιμαθείς και πονηροί για ιδιοτελείς σκοπούς. ΄Η μικροκυματική ακτινοβολία μπορεί να σπάσει χημικούς δεσμούς με έναν πολύπλοκο μηχανισμό, τον οποίο κατανοούν μόνο εξειδικευμένοι επιστήμονες και βεβαίως όχι οι συντάκτες των ‘Hoaxes’».
Όπως εξηγεί ο Ελληνας επιστήμονας, είναι γνωστό και τεκμηριωμένο με χιλιάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά ότι η μικροκυματική ακτινοβολία θραύει τους χημικούς δεσμούς του DNA/RNA.
«Επί παραδείγματι, η μικροκυματική ακτινοβολία καταστρέφει τους ιούς, κάτι που είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1960» σημειώνει, παραθέτοντας την αντίστοιχη βιβλιογραφία. .
Στη συνέχεια, επικαλούμενος έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2015 στο έγκριτο περιοδικό «Scientific Reports Nature», υπογραμμίζει ότι η μικροκυματική ακτινοβολία συσσωρεύει ενέργεια στα κύτταρα, σε συντονισμό με τις ακουστικές συχνότητες του μορίου. Όπως εξηγεί, μάλιστα, η εγκυρότητα του περιοδικού αυτού είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και μάλιστα από μη ειδικούς.
Επιπτώσεις
Σύμφωνα με τον καθηγητή, η αλληλεπίδραση των Μη Ιονιζουσών Ακτινοβολιών (ΜΙΑ) στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον είναι ένα σχετικά παλαιό πρόβλημα, που πρωτοεμφανίστηκε στην ερευνητική δραστηριότητα της NASA ήδη από το τέλος της δεκαετίας του 1950.
Ωστόσο, πρόσφατα οι ερευνητές πίστευαν ότι η αλληλεπίδραση των ΜΙΑ ήταν μόνο θερμική και, συνεπώς, μπορεί να οριστεί ένα κατώτερο κατώφλι βλάβης.
Οι έρευνες
«Οι νέες επιστημονικές έρευνες, όμως, έχουν αποδείξει ότι η αλληλεπίδραση είναι κυρίως μη θερμική, δηλαδή χημική, όπως έχει επικρατήσει ο όρος, παρά το γεγονός ότι είναι μάλλον ένας λανθασμένος όρος.
Η χημική αλληλεπίδραση συνεπάγεται ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κατώτερο όριο ασφαλείας, ώστε ακόμη και πολύ χαμηλής έντασης Μη Ιονίζουσας Ακτινοβολίας να προκαλεί βιολογική βλάβη» επισημαίνει. Το φαινόμενο -όπως λέει- έχει επιβεβαιωθεί πλειστάκις πειραματικά και μπορεί να εξηγηθεί και θεωρητικά με τη χρήση της κβαντικής θεωρίας πεδίου, που ελάχιστοι επιστήμονες είναι σε θέση να κατανοήσουν.
«Πράγματι, οι συχνότητες των Μη Ιονιζουσών Ακτινοβολιών στη μικροκυματική περιοχή συντονίζονται με τις περιστροφικές κινήσεις των μορίων του νερού και συνεπώς απορροφούνται από αυτό.
Είναι γνωστό, όχι όμως σε πολλούς ερευνητές, ότι στην περίπτωση μικροκυματικού συντονισμού η πιθανότητα απορρόφησης είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα εκπομπής, κατάσταση που δεν συμβαίνει βεβαίως στην ορατή και υπεριώδη περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος» εξηγεί, προσθέτοντας ότι η ενέργεια της ΜΙΑ «αποθηκεύεται» στα μόρια του νερού, με αποτέλεσμα τη θραύση των μορίων.
«Προσφάτως, εμφανίστηκε στο επιστημονικό περιοδικό Scientific American, που μαζί με το “Nature” αποτελούν τα πλέον έγκυρα επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο, ένα άρθρο όπου τεκμηριώνεται η θέση ότι δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι το σύστημα 5G είναι ασφαλές» λέει ο κ. Αλκιβιάδης Κεφαλάς.
Και προσθέτει: «Παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες ειδικοί επιστήμονες και καθηγητές από όλο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει μία πλήρη διαδικτυακή πλατφόρμα σχετική με τις επικίνδυνες επιπτώσεις της Μη Ιονίζουσας Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι σε θέση να ενημερωθεί υπεύθυνα και αναλυτικά για τα επιστημονικά δεδομένα, οι κρατικοί φορείς στην Κύπρο και την Ελλάδα αγνοούν την πληθώρα των ευκόλως προσβάσιμων στοιχείων, υιοθετώντας μία άκρως επικίνδυνη θέση για τη δημόσια υγεία».
“Οι 2.500 δημοσιεύσεις στην κυπριακή Βουλή και η έκθεση για θάνατο 5χρονου”
Ο Αλκιβιάδης Κεφαλάς και ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής Βιολογίας Κυττάρου και Ανάπτυξης Χρήστος Γεωργίου κατέθεσαν στην κυπριακή Βουλή 2.500 δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία της κινητής τηλεφωνίας προκαλεί σοβαρές βλάβες στην υγεία.
Μάλιστα, ο δρ Κεφαλάς συνέταξε έκθεση για τον 5χρονο Οδυσσέα Θεοδοσιάδη από την Κύπρο, που πέθανε από λευχαιμία το 2014.
Στην έκθεση αυτή, ο δρ Κεφαλάς αποδεικνύει μέσα από επιστημονικές αναφορές ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σπάει τους χημικούς δεσμούς των μορίων -ιδίως του DNA-, προκαλώντας καρκίνο, όπως συνέβη στην περίπτωση του αδικοχαμένου Οδυσσέα.
Άφωνοι και μάλλον… ζαλισμένοι παραμένουν οι σύγχρονοι μαντατοφόροι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ακούν στο όνομα Ελληνικά Hoaxes.
Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «δημοκρατίας», με στοιχεία από αναγνωρισμένους επιστήμονες που αναδεικνύουν τον βρώμικο ρόλο του 5G και τους κινδύνους που ελλοχεύει για την υγεία του πληθυσμού, συγκέντρωσαν πυρά και κατηγόριες, που όμως δεν συνοδεύτηκαν από τα απαραίτητα επιχειρήματα.
Αυτό εντείνει τις σοβαρές υποψίες περί εμπαθούς και ιδεοληπτικής αντιμετώπισης του ζητήματος από τους σκοτεινούς κύκλους των αυτόκλητων υποστηρικτών της διαδικτυακής «Θέμιδος» και προκαλεί δεύτερες σκέψεις για τη σκοπιμότητά τους.
Επειδή, όμως, η εφημερίδα μας επιλέγει από θέση αρχής να απαντά με στοιχεία, θα δημοσιεύσει στην αυριανή «κυριακάτικη δημοκρατία» αναλυτικό ρεπορτάζ για τον πραγματικό ρόλο των Ελληνικών Hoaxes και τη σχέση που έχουν ή δεν έχουν με την… αλήθεια.
Σύμφωνα με τον διδάκτορα Φυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία και διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά, οι συχνότητες της τεχνολογίας 5G επηρεάζουν τη συγκέντρωση των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα και συνεπώς τον μεταβολισμό και την απορρόφηση οξυγόνου.
Απαντώντας, μάλιστα, μέσα από τη «δημοκρατία» στους συντάκτες των Hoaxes που ισχυρίζονται πως το 5G ανήκει στην κατηγορία των ραδιοκυμάτων τα οποία δεν έχουν επαρκή ενέργεια για να επηρεάσουν χημικούς δεσμούς, ο δρ Κεφαλάς αναφέρει:
«H θέση ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν έχει αρκετή ενέργεια για να σπάσει τους χημικούς δεσμούς είναι ψευδοεπιστημονική και την επικαλούνται μόνο ημιμαθείς και πονηροί για ιδιοτελείς σκοπούς.
Η μικροκυματική ακτινοβολία μπορεί να σπάσει χημικούς δεσμούς με έναν πολύπλοκο μηχανισμό, τον οποίο κατανοούν μόνο εξειδικευμένοι επιστήμονες και βεβαίως όχι οι συντάκτες των ‘Hoaxes’».
Όπως εξηγεί ο Ελληνας επιστήμονας, είναι γνωστό και τεκμηριωμένο με χιλιάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά ότι η μικροκυματική ακτινοβολία θραύει τους χημικούς δεσμούς του DNA/RNA.
«Επί παραδείγματι, η μικροκυματική ακτινοβολία καταστρέφει τους ιούς, κάτι που είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1960» σημειώνει, παραθέτοντας την αντίστοιχη βιβλιογραφία που είναι στη διάθεση της εφημερίδας για όποιον ενδιαφέρεται.
Στη συνέχεια, επικαλούμενος έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2015 στο έγκριτο περιοδικό «Scientific Reports Nature», υπογραμμίζει ότι η μικροκυματική ακτινοβολία συσσωρεύει ενέργεια στα κύτταρα, σε συντονισμό με τις ακουστικές συχνότητες του μορίου. Όπως εξηγεί, μάλιστα, η εγκυρότητα του περιοδικού αυτού είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και μάλιστα από μη ειδικούς.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ο Διδάκτoρας Φυσικής τού Πανεπιστημίου MANCHESTER και Διευθυντής Ερευνών τού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών κ. Αλκιβιάδης – Κωνσταντίνος Κεφαλάς ενημέρωσε τον Οκτώβριο του 2019 τον Δήμαρχο και τους πολίτες της Καλαμάτας για το ζήτημα της καινοφανούς, πειραματικής ασύρματης τεχνολογίας 5G και ανάδειξε με αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία την επικινδυνότητα της εν λόγω τεχνολογίας όσον αφορά τους ζωντανούς οργανισμούς, με αποτέλεσμα μετά από 2 μήνες  η Καλαμάτα να πει ΟΧΙ στο φονικό 5G. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters