Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΩΡΑ. ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.Στους 28 οι νεκροί από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Τρεις οι καμικάζι αυτοκτονίας σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πόλης. ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Στους 28 οι νεκροί από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
Σε 28 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο «Ατατούρκ» το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα...
ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης.
Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως οι δράστες ήταν τελικά τρεις και όχι δυο όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Κατά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, οι τραυματίες ανέρχονται σε 60, έξι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.
Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη στιγμή της πρώτης φονικής έκρηξης. Το υλικό είναι «τραβηγμένο» από κινητό τηλέφωνο το οποίο έχει εστιάσει σε κάμερα ασφαλείας. 



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/06/28.html

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ.. Θα Στείλω Τον Τσίπρα Στον Τάφο… Αλήτες! Έκρηξη Οργής Από Αγρότη: Δεν Πάει Άλλο… (BINTEO)

agrotis-2-620x330
"ΦΥΣΙΚΑ" Αυτά που θα δείτε και θ`ακούσετε δεν θα τα δείξει ΚΑΝΕΝΑ πουλημένο ΜΜΕ. Το πολύ πολύ να τον "βαφτίσουν" Χρυσαυγίτη, τρελό, εξωγήϊνο κ.λ.π. 
Απελπισία, οργή και θλίψη έχει κυριεύσει τους αγρότες στην Ηλεία μετά το νέο καταστροφικό πλήγμα που δέχτηκαν από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή το Σαββατοκύριακο. Τα 30 στρέμματα με καλλιέργεια καρπουζιού, έχουν “πνιγεί” στη λάσπη, το προϊόν χάνεται λίγο πριν την συγκομιδή και μαζί χάνονται και οι κόποι της χρονιάς… Ο αγρότης Σταύρος Παπαδόπουλος επιρρίπτει ευθύνες...
σε ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ για τα όσα έγιναν και ζητά παρέμβαση Εισαγγελέα για την κατάσταση. «Δεν πάει άλλο, δεν μπορώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου. Θα κάνω φόνο», φωνάζει ο απελπισμένος αγρότης που βλέπει τη σοδιά του να καταστρέφεται κάτω από τόνους λάσπης.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/06/binteo_28.html

Το απαίσιο μυστικό των Μινέϊκων

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters