Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

110 σελίδες η αγωγή των στρατιωτικών κατά του υπουργείου Οικονομικών!

Αγωγή - βιβλίο καταθέτουν οι στρατιωτικοί κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών ,διεκδικώντας όσα το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι παράνομα τους έκοψαν
από τους μισθούς τους. 110 σελίδες είναι το κείμενο της αγωγής που συντάχθηκε από τον δικηγόρο των στρατιωτικών . Οι πρώτες 50 αγωγές σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθούν το πρωί της Δευτέρας. Η νέα δικαστική μάχη των στρατιωτικών ξεκινά.

Η τύχη αυτών των αγωγών είναι δεδομένη. Όλες θα γίνουν αποδεκτές, αφού υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ που έχει δικαιώσει 100% τους στρατιωτικούς. Η απόφαση δεν μπορεί να εφαρμοστεί με …άλλα ποσοστά, ούτε με ερμηνείες που δίνει η κυβέρνηση. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις. Σ΄ αυτό ακριβώς ποντάρει και η κυβέρνηση. Στην ψυχική κούραση των ενδιαφερόμενων που δεν θ’ αντέξουν να αναμένουν την έκδοση αποφάσεων.

Ωστόσο και σ΄ αυτό φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα πέσει έξω. Το ενδιαφέρον για την κατάθεση αγωγών μέρα με την μέρα μεγαλώνει και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι την πρόθεσή τους να συμμετέχουν σ΄ αυτή τη δικαστική μάχη έχουν εκδηλώσει υψηλόβαθμοι αξιωματικοί καριέρας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός σύμβουλος των στρατιωτικών Γιώργος Αντωνακόπουλος στην συνέντευξή του στο Onalert, οι χρόνοι εκδίκασης των αγωγών θα είναι προφανώς ταχύτεροι από το συνηθισμένο.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/110.html
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters