Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ: ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Ντοκουμέντα

 Το "Φανάρι" του Γένους, το σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ο Φάρος της Ρωμιοσύνης, ο προμαχώνας του Ελληνισμού που πριν 100 χρόνια έσωσε την Μακεδονία από τους Κομιτατζήδες, ολισθαίνει σε μέγα ατόπημα, αναγνωρίζοντας το κράτος των πλαστογράφων με την απαράδεκτη ονομασία της άθλιας Συμφωνίας των Πρεσπών, που εμπεριέχει τον ελληνικό και αιματοβαμμένο όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Ονομασία που οποία καταδίκασε και συνεχίζει να καταδικάζει σύσσωμος ο ελληνικός κόσμος σε κάθε γωνιά και στασίδι της γης!

Υπηρξε «Μαγική» Τεχνολογία Στον Πλανήτη Μας ; Τείχος Σακσαϋουαμάν, Αρχαία Αίγυπτος Ευρήματα


Οι θεωρίες περί «αρχαίων αστροναυτών», χαμένων, εξελιγμένων πολιτισμών και ξεχασμένων προηγμένων τεχνολογιών αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή υποκατηγορία της συνωμοσιολογίας. Συγγραφείς ερευνητές όπως ο Έριχ φον Νταίνικεν, ο Πίτερ Κολοζίμο, ο Ρομπέρ Σαρρού και άλλοι έχουν συγγράψει πολλά έργα στα οποία παρουσιάζουν ευρήματα τα οποία, κατά την

ΝΕΑ ΕΜΜΕΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 500.000.000€ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!


ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Δηλαδή δίνουν βορά τους Έλληνες δανειολήπτες στα κοράκια των funds, με την επιδότηση του Ελληνικού Δημοσίου !!!

Νέα συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με το Δημόσιο επιτρέπει στην Εθνική να προχωρήσει σε μεγάλες τιτλοποιήσεις «κόκκινων» δανείων και να απορροφήσει τις ζημιές από την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Στην Ελλάδα, ο νομοθέτης, δηλαδή η Βουλή των Ελλήνων, υπό την πίεση του τραπεζικού συστήματος, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το νομοθετικό κενό, είχε φροντίσει, μέχρι το 2009 που ψηφίστηκε ο νόμος για το ΤΕΚΕ, να μην έχει ούτε ακόμη οριστεί τι σημαίνει κατά το νόμο "Τραπεζική Κατάθεση", αφήνοντας έτσι την έννοια των τραπεζικών καταθέσεων έρμαιο των λεόντειων τραπεζικών συμβάσεων και των αντικρουόμενων αποφάσεων του Αρείου Πάγου, με τις οποίες τελικά επικράτησε η άποψη της υπαγωγής τους στη νομική έννοια της ανώμαλης παρακαταθήκης, κατά την οποία, η κυριότητα του χρήματος, αυτομάτως με την κατάθεσή του, περιέρχεται στην τράπεζα.

Επικοινωνία με ανώτερα όντα που είναι πέρα από τον ηλεκτρομαγνητικό φράχτη της γης!

Γράφει ο Ν. Αργυρίου

Αρχικά άρχισα κάνοντας εκτεταμένες έρευνες σε θέματα εσωτερισμού πειραματιζόμενος με τον ίδιο μου τον εαυτό, η αιτία ήταν πως με γοήτευε το λεγόμενο:
"ΓΝΩΘΙ  Σ' ΑΥΤΟΝ", αυτό το ταξίδι που γίνεται αόρατα και καθημερινά σ' ότι κι αν γίνεται. Για πολλά χρόνια σαν το μυρμήγκι μάζευα στοιχεία για τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου και τα  καταχώριζα  επιμελώς.

Όμως, κάποια στιγμή αναρωτήθηκα : Πως θα μπορούσα σαν την μελισσούλα να συλλέξω από όλα αυτά τα "λουλούδια", το νέκταρ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ;

Μόλις μάθεις τον μύθο για τους ανθρώπους των μυρμηγκιών δεν μπορείς να μην τον συγκρίνεις με τον μύθο των Μυρμιδόνων του Αχιλλέα...!!

Σύμφωνα με τον μύθο κάποτε ο Αιακός είδε πάνω στον κορμό ενός δένδρου αμέτρητα μυρμήγκια, παρακάλεσε τότε τον πατέρα του, τον Δία να του στείλει τόσους ανθρώπους σε αυτό το νησί, όσα ήταν και τα μυρμήγκια. Και ο Δίας, ακούγοντας τα παρακάλια του γιου του, μεταμόρφωσε τα μυρμήγκια σε ανθρώπους που, σύμφωνα με την παράδοση, ονομάστηκαν Μυρμιδόνες.

Ὅλα βαίνουν "καλῶς" ἐναντίον μας: Στήν Χάγη γιά τίς γκρίζες ζῶνες στό Αἰγαῖο! Περίεργη ἀνακοίνωσις τοῦ ἑλληνικοῦ Ὑπουργείου Ἐξωτερικῶν


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ἡμέρα τῆς ἀνακοινώσεως τοῦ ὀνόματος τῆς νέας Προέδρου τῆς Δημοκρατίας μᾶς προσγείωσε ἀνώμαλα: oἱ δηλώσεις τοῦ Τούρκου ὑπουργοῦ Ἐξωτερικῶν Μεβλούτ Τσαβούσογλου μέ τίς ὁποῖες οἱ γείτονες ἀνοίγουν ἐπισήμως ἐκ νέου ζητήματα ἑρμηνείας τῆς Συνθήκης τῆς Λωζάννης, τῆς Συνθήκης Παραχωρήσεως τῶν Δωδεκανήσων στήν Ἑλλάδα (Συνθήκη Εἰρήνης Παρισίων 1947 –ἤτοι θέματα γκρίζων ζωνῶν, ἐδαφικῆς ἀκεραιότητος καί παρουσίας ἤ μή ἑλληνικῶν στρατευμάτων στά νησιά τοῦ Αἰγαίου), κατέδειξαν ποιές εἶναι οἱ ἄμεσες προκλήσεις γιά τήν ἐξωτερική πολιτική μας.

Άκου, Κούλη!


Του Κώστα Γιαννιώτη

Ακόμα και οι πιο ‘’υπάκουοι’’ και χαμερπείς υπάλληλοι, που έχουν ειδικότητα στο γλείφειν και το υπακούειν, έχουν ένα όριο, ένα φερετζέ και μια στοιχειώδη τσίπα –που κατ` ευφημισμόν την αποκαλούν αξιοπρέπεια- που κάποιες στιγμές τους οδηγεί στην αντίδραση του... ‘’αε στο διάολο, ρε μαλάκα’’!

Οι ντόπιοι όμως –πρώην και νυν- τοποτηρητές των διαταγών της ευρωαμερικανικής μαφίας, που θέλουν να αποκαλούν τους εαυτούς τους... ‘’ελληνική κυβέρνηση’’ έχουν χάσει ακόμα και το φερετζέ!

Συνδιασκέπτονται στο Βερολίνο για το μέλλον του προβλήματος της Λιβύης, και η Ελλάδα, που ρισκάρει τα μέγιστα με αυτό το πρόβλημα, θεωρήθηκε... παρίας σ` αυτήν τη συνδιάσκεψη!

ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τους βγάζουν από τις φυλακές με προϋπόθεση ότι θα έρθουν να κατακτήσουν στην Ευρώπη. Η πρώτη γυναίκα  Σαρία Δικαστής
Η Τυνησία χάρισε  την ελευθερία σε 2,391 φυλακισμένους υπό την προϋπόθεση να εγκαταλείψουν τη χώρα (για να τους φιλοξενήσουμε εμείς)
Με την ευκαιρία της ένατης επετείου της επανάστασης στις 14 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τύνιδας Kais Saied αποφάσισε να παράσχει χάρη σε 2,391 φυλακισμένους όταν απελευθερώθηκε ο πρώην πρόεδρος Zine El Abidine Ben Ali. Η απόφαση λήφθηκε μετά από συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μοχάμεντ Κάριμ Τζάμουση.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΠΡΟΣ Στους Γερμανούς ευρωβουλευτές. ΑΥΤΑ ήταν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της Γερμανίας. Γερμανικές δυνάμεις κατοχής - Ολοκαύτωμα και εκτελέσεις.

Γράφει ο Δρ. Ευριπίδης Μπίλης. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


Σχετικά με τη γερμανική υποχρέωση προς τους Έλληνες, θύματα της γερμανικής βαρβαρότητας κατά την πρώτη κατοχή της Ελλάδας κατά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο
Και αφού σας ενημέρωσα για τις "υποχρεώσεις της Γερμανίας προς το ελληνικό κράτος", θεωρώ ότι...
είναι καθήκον μου, αλλά προφανώς και το καθήκον σας να αναφερθώ λεπτομερώς και στις υποχρεώσεις της Γερμανίας προς τους Έλληνες αθώους θύματα των Γερμανών. Στα θύματα μιας απίστευτης βαρβαρότητας. Η απίστευτη βαρβαρότητα της δολοφονίας των αθώων.

Το έγκλημα με την δημοσκόπηση της MRB… Οι Έλληνες τρώνε μεγάλο σανό, αυτό που τους προσφέρουν!


Προσέξτε να δείτε τι συμβαίνει.

Σήμερα, στο STAR παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση της MRB. Υπήρχαν αρκετά ερωτήματα, ωστόσο σε ένα ερώτημα, οι Έλληνες, απάντησαν ξερά… ναι!

Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μέτρησης, το 42,6% θεωρεί πιο ενδεδειγμένη λύση την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τις ελληνοτουρκικές διαφορές.

Αυτό το βίντεο, δείτε το ΟΛΟΙ. Για να γνωρίζουμε που μας οδηγούν...

Για πολλούς αναγνώστες και ακροατές, οι εκπομπές του δημοσιογράφου Βασίλη Παντίδη, είναι μια όαση ανεξάρτητης φωνής.

Και οι καλεσμένοι του, έχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πουν.

Ακούστε όλο το βίντεο, ή αν δεν μπορείτε, ακούστε από το 2.18.00, τον πατέρα Απόστολο Γάτσια.

Patriot Από Την Θεσσαλονίκη Ή Την Ελευθερούπολη Στο... Ριάντ; - Δίκη Ή Κατ'ευθείαν Εκτέλεση Αν «Στραβώσει» Κάτι;

«Ελλάδα και Σ. Αραβία έχουν συμφωνήσει την αποστολή ελληνικής συστοιχίας αντιαεροπορικού συστήματος Patriot στη Σ. Αραβία για να αντιμετωπιστούν πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν», επιμένουν φήμες και πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

«Η Σαουδική Αραβία θα αναλάβει έτσι την δωρεάν αναβάθμιση των συστημάτων της (ιδίως του ραντάρ AN/MPQ-53 σε AN/MPQ-65)». Οι άλλες πέντε θα μείνουν με το παλιό ραντάρ!

ΜΙΑ «ΑΜΑΖΟΝΑ» ΤΟΥ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΓΙΑ «ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ» ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Πολύ θα ήθελα να ήμουν σε θέση, να πω τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο που προτείνεται για πρόεδρος της Δημοκρατίας στην πατρίδα μου, αλλά δυστυχώς τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται αυτά τα πρόσωπα, είναι τα ΊΔΙΑ με τα οποία Κυβερνάται η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, από όλες τις Κυβερνήσεις, ανεξάρτητα  πολιτικού «μανδύα».  Και τα κριτήρια,  είναι ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,  ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ  και  ο ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.  Αν αυτά είναι τα πιστεύω σου, τότε σε προωθούν οι Αντίχριστες δυνάμεις,  για να γίνεις και πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» πήρε από το κράτος 23 εκατ. ευρώ -Εκτέλεσε μόλις 10 προγράμματα από τα 32 που ανέλαβε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

«Φτερά» έχουν κάνει εκατομμύρια ευρώ από τα ποσά της επιχορήγησης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» για προγράμματα του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Σύμφωνα με τους μεγάλους Έλληνες σοφούς, (Αριστοτέλης, Ευριπίδης, Εμπεδοκλής, Πλάτωνας κ.α), ο αιθέρας είναι το πέμπτο στοιχείο, από τα οποία είναι φτιαγμένος και δομείται ολόκληρο το Σύμπαν. Τα πέντε αυτά στοιχεία είναι:                                                1)Η   Φωτια…… 2)  Ο Αέρας…… 3)  Το Νερό …… 4)  Η Γη ……  5)  Ο αιθέρας

Ο   Αιθέρας    είναι το κοσμικό ρευστό που πληροί τα πάντα. Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.

Ούτε ρομπότ, ούτε ζώο, τα Xenobots είναι μία νέα μορφή ζωής

Ένας πλήρως προγραμματιζόμενος ζωντανός οργανισμός
Όταν σκεφτόμαστε τα ρομπότ, μας έρχεται στο μυαλό συνήθως η εικόνα μεγάλων, μεταλλικών και άκαμπτων μηχανημάτων. Ωστόσο μία ομάδα επιστημόνων έρχεται για να αλλάξει την αντίληψή μας για τα ρομπότ, αφού ανέπτυξαν το πρώτο ζωντανό ρομπότ, μία νέα μορφή ζωής που προέρχεται από τα βλαστοκύτταρα βατράχου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters