Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Θα «γεμίσει» με μίνι Zeppelin το Αιγαίο η Τουρκία – Στοχοποιούν νησιά και βραχονησίδες σε πραγματικό χρόνο – Απαιτείται λύση εδώ και τώρα απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα (βίντεο)


 

Νέος σοβαρότατος κίνδυνος την εθνική ασφάλεια της χώρας έρχεται από την Τουρκία, καθώς τα νησιά, οι βραχονησίδες μας αλλά και ολόκληρο το Αιγαίο θα στοχοποιηθούν σε πραγματικό χρόνο από δεκάδες μη επανδρωμένα αερόστατα που θα ανήκουν στις  τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Η Τουρκία θα παρακολουθεί τα πάντα νύκτα και μέρα …πλέον.
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εφαρμόζουν νέο σχέδιο κατασκοπείας της τεράστιας θαλάσσιας έκτασης του Αιγαίου με το νέο σύστημα επιτήρησης με την χρήση αερόστατων.   
Στις τουρκικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες με το σύστημα αυτό θα τους  επιτραπεί η επιτήρηση και η έγκαιρη προειδοποίηση, οπουδήποτε  και οποτεδήποτε «απαιτηθεί» για την διασφάλιση της ασφάλειας των συνόρων, ….όπως στα Ίμια για παράδειγμα.  

Γη: H Ιερή Μητέρα μας

Γράμμα του Αρχηγού Ινδιάνικης φυλής, του Σηάτλ, προς τον πρόεδρο της Αμερικής Φραγκλίνο Πήρς (1853-1857), όταν ο τελευταίος ζήτησε από τον Σηάτλ να πουλήσει στην κυβέρνηση τη γη του, ήταν ο λόγος πού εκφώνησε ως απάντηση ο Σηάτλ και ο οποίος καταγράφηκε εκ των υστέρων από τον παρόντα εκεί Η.Α. Smith Tην απάντηση δε αυτή, την έδωσε στη δημοσιότητα ἡ αμερικανική κυβέρνηση 121 χρόνια μετά, το 1976, στο γιορτασμό των 200 χρόνων από τη «διακήρυξη της ανεξαρτησίας». Όπως και να ’χει, πρόκειται για το κείμενο μιας απάντησης, που χρονολογείται από το 1854 και είναι κείμενο πραγματικά προφητικό, έστω κι αν δεν είμαστε σίγουροι για την καταγωγή του ή για την αληθοφάνεια των λόγων του Ινδιάνου Αρχηγού.

Οι Ινδιάνοι Suquamish ήσαν άριστοι ψαράδες, χαράκτες, κατασκευαστές καλαθιών και κανό. Στα μέσα του 19ου αιώνα ἡ τότε κυβέρνηση των αμερικανών αποίκων τους ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αγοράσει τη γη τους και να τους μεταφέρει σε έναν άλλο τόπο για να ζήσουν.

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.

Οι εκπρόσωποι των κρατών συμφώνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 03 / 08/ 2015, θέτοντας 17 στόχους με 169 ειδικότερους σκοπούς σε θέματα που αφορούν τη φτώχεια «σε όλες τις εκφάνσεις και παντού» την εξασφάλιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και την επαρκή ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Ατζέντα του 2030 για την Αειφόρο Ανάπτυξη θα ψηφιστεί από τον ΟΗΕ λίγο πριν την ετήσια συνάντηση των ηγετών του κόσμου την τρίτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου.

Η Φύση της Πραγματικότητας


Τι συμβαίνει στην ουσία με τους εαυτούς μας και γύρω από μας; Τι είμαστε αληθινά, τι νομίζουμε ότι είμαστε, γιατί το νομίζουμε και πόσο απέχει από την αλήθεια; Το να νομίζουμε κάτι όμως είναι προϊόν σκέψεων. Μήπως και αυτές δεν είναι αυτό που πιστεύαμε; Είμαστε μόνο εμείς πίσω από αυτές; Αν όχι, τότε τι άλλο υπάρχει και ποιό επιτέλους θα μπορούσε να είναι το σημείο αναφοράς για την αλήθεια; Έχουμε πρόσβαση σε αυτό; Ποια είναι η πραγματική δυναμική στο επίπεδο της υφηλίου και ποιος ο ιδιαίτερος ρόλος της Ελλάδας, αν υπάρχει; Και άλλες πολλές παρόμοιες αναρωτήσεις. Είναι επείγον να καταπιαστούμε με αυτές τις ανησυχίες και να απαντήσουμε σωστά, επιστημονικά και αποδεικτικά.

Θα ανακαλύψουμε, προοδευτικά, μια παλιά ξεχασμένη στις μέρες μας αλήθεια, η απελευθέρωσή μας από τα σημερινά δεσμά, που είναι πρώτα απ’ όλα προσωπικά αυτό-δεσμά, θα έρθει από την συνειδητοποίηση του καθενός μας για τον ρόλο μας και τις ικανότητές μας, δηλαδή την ταυτότητά μας.

Νοόσφαιρα: Η Αχανής Αυλη Φυλακή του Sapiens

 Σκηνές, ειδήσεις,  παρατηρήσεις, ανακαλύψεις, αναφορές, παραπομπές, σχετικά με το Γήινο Εκτροφείο Παραγωγής Πόνου

«Τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από την πραγματικότητα – όταν αποφασίσεις να την κοιτάξεις κατάματα» Δ. Χ.

«Ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» παροιμία

«Αρχή Σοφίας φόβος Θεού» Σοφία Σολομώντος

Εισ-αγωγή
«Καθώς αποσυντίθενται χημικά μέσα στο μυαλό μου, τα μυστήρια της ζωής παράγουν πτωμαΐνες νωθρότητας, σύγχυσης, αδράνειας. Πρέπει να ξεπεράσω τα επιφαινόμενα. Τι με νοιάζει – εμένα προσωπικά – αν τα έργα μου διαβαστούν από ένα μπουλούκι ημι-αυτοματοποιημένων πιθήκων που προσποιούνται τους ημίθεους αλλά είναι ανάξιοι της Αλήθειας και ίσως από λίγα μέλη της υπό εξαφάνιση φυλής των ευφυών ανθρώπων (όχι ότι γνωρίζω και πολλούς)…» Στανισλάς Ίγκνασυ Βίτκιεβιτς, «Αδηφαγία»

Πουλώντας Πατριωτισμό: Ομόλογα Πολέμου

Για να κάνεις πόλεμο θέλεις λεφτά αλλά αυτοί που σχεδιάζουν πολέμους και κηρύττουν πολέμους κάποια στιγμή είδαν ότι ο πόλεμος είναι μία καλή ευκαιρία να κερδίζουν περισσότερα μέσω επιτοκίων. Ακόμη κι αν έχαναν τον πόλεμο, θα έβγαιναν κερδισμένοι ή τουλάχιστον δεν θα είχαν χάσει απολύτως τίποτε. Έτσι, εμπνεύστηκαν τα ομόλογα πολέμου.

Το αμερικανικό κογκρέσο για την χρηματοδότηση του πολέμου του 1812, όταν οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στις αγγλικές επαρχίες του Καναδά, τα ομόλογα ήταν για έναν κλειστό κύκλο που τζόγαραν για τον “πατριωτισμό” και ο “πατριωτισμός” τους απέδιδε τα μέγιστα όταν ερχόταν η ειρήνη. Οι χρηματοδότες – παίκτες εκείνης της εποχής ήταν του επιπέδου γνωστών τραπεζιτών όπως της γνωστής γερμανικής οικογένειας, Jakob Fugger και της επίσης γερμανικής οικογενείας του Nathan Rothschild. Μετέπειτα, ομόλογα για στενό κύκλο τραπεζιτών και κεφαλαιούχων εκδόθηκαν για τον πόλεμο της Κριμαίας και για τους Ναπολεόντειους πολέμους.

ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΦΩΣΦΟΡΟ ΒΑΣΙΛΕΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΙΕΡΗ ΔΑΔΑ

Πάνος Σώζος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ Κατερίνα Λέχου ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ
ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!
ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΦΩΣΦΟΡΟ ΒΑΣΙΛΕΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΙΕΡΗ ΔΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΛΠ ΚΛΠ 
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ? Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ?? ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?? ΟΙ ΑΡΧΕΣ ?? ΤΑ ΜΜΕ ??
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Οι ανακεφαλαιώσεις των Ελληνικών συστημικών τραπεζών αποτελούν ένα τεράστιο έγκλημα της Πολιτείας έναντι των Ελλήνων πολιτών...

Αθανασία Γεωργοσοπούλου  (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ Ν.3723/2008.

Στο ΦΕΚ Α 250/09-12-2008 δημοσιεύτηκε ο νόμος 3723/2008 περί ενίσχυσης της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης και άλλες διατάξεις. Σε μια πρώτη ανάγνωση αυτός ο Νόμος θα μπορούσε να είχε αποτελέσει την διέξοδο της πατρίδος μας εκ της οικονομικής κρίσης, της ενίσχυσης της ιδιωτικής επιχειρηματικότητος, και της ρευστότητος των Τραπεζών.

Αντιθέτως, όμως όπως αποδείχθηκε ο νόμος αυτός αποτέλεσε το εφαλτήριο της υπεξαίρεσης δισεκατομμυρίων δημοσίου χρήματος εκ των τραπεζιτών δια νομιμοφανών τρόπων, του αδικαιολόγητου πλουτισμού των ιδιωτικών ανωνύμων τραπεζικών εταιρειών σε βάρος της εθνικής οικονομίας,της μετακύλισης του ιδιωτικού χρέους των τραπεζών στο δημόσιο , και την πρώτιστη αιτία της σημερινής αδιέξοδης κατάστασης δια την πατρίδα μας. 

ΑΘ.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Επειδή την Α-λήθεια και το Δίκαιο ουδείς μπορεί να τα ανακόψει...



Επειδή τώρα πια γνωρίζουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία τα οποία το ανθελληνικό καθεστώς και τα Μ.Μ.Ε. δεκαετίες μας κρύβουν.

Επειδή, έχουμε στην διάθεσή μας ατράνταχτες αποδείξεις των δύο περιουσιών στις οποίες όλοι οι Έλληνες Πολίτες είμαστε συγκύριοι....

Επειδή περιμένουμε το Ελληνικό Δημόσιο να εκτελέσει άμεσα την εντολή αποπληρωμής κάθε βεβαιωμένης μας οφειλής..

Επειδή,αν αρνηθούν θα κινηθούμε νομίμως κι εμπροθέσμως Εναντίον τους. Επειδή ο ειρηνικός και απολύτως συντεταγμένος αγώνας μας θα σταματήσει μόνο όταν ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ότι μας ανήκει, ως Έθνος και ως Πολίτες.

Επειδή, τα δικαιώματα του Έθνους είναι υπεράνω κάθε πράξης τους, αντίθετης στην βούλησή μας.

Επειδή μόνο εμείς οι Κυριάρχοι Αυτόχθονες Ιθαγενείς μπορούμε πια να διεκδικήσουμε ότι έκνομα και αντισυνταγματικά μας αποστέρησαν οι εξωτερικοί δανειστές μας και οι εσωτερικοί τους Υπάλληλοι , που υποδύονται την Ανεξάρτητη Ελληνική Κυβέρνηση...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters