Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Apple και Google ετοιμάζουν από κοινού σύστημα παρακολούθησης για τον κορωνοϊό μέσα στα Android και iOS!


Πριν από μερικές ημέρες είδαμε την ΕΕ να εξετάζει τη δημιουργία μιας πανευρωπαϊκής εφαρμογής, με τη βοήθεια της οποίας θα μπορεί να παρακολουθεί την εξάπλωση του κορωνοϊού στην ήπειρο μας.
Στο θέμα αυτό είχαμε παρέμβαση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Προστασίας Δεδομένων (ΕΣΠΔ - EDPS) έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της ιδιωτικότητας των πολιτών. Τελικά, ίσως να μη χρειαστεί καν η δημιουργία μιας τέτοιας εφαρμογής διότι θα φροντίσουν οι Apple και Google για αυτού του είδους την παρακολούθηση.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΡΗΤΗΚΑΤΣΑ ΤΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ - Ενοικίαση Ξενοδοχείων Για Πρόσφυγες Στην Κρήτη

Σε δράσεις με σκοπό την άμεση στέγαση προσφύγων και αιτούντων άσυλο, που σήμερα ζουν σε καταυλισμούς και ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες και μπορεί να πληγούν άμεσα από την πανδημία του κορωνοϊού covid 19, προχωρά η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δημοσιεύτηκαν προκηρύξεις οι οποίες προβλέπουν:

Σε εφαρμογή το τουρκικό σχέδιο: Ξεφορτώνονται μετανάστες με κοροναϊό με στόχο τα ελληνικά νησιά



H Toυρκία επιχειρεί μία νέα άνευ προηγουμένου προκλητική ενέργεια προωθώντας στα παράλια της Μικράς Ασίας μετανάστες με κοροναϊό, με στόχο αυτοί να περάσουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Το σχέδιο της Τουρκίας έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, καθώς έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα Δυτ. Παράλια Μ. Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps του εσωτερικού της Τουρκίας με λεωφορεία , πολλοί από αυτούς ήταν στο ΠΑΖΑΡ ΚΟΥΛΕ.

Ρωσιδα που δειχνει τα ερπετοειδη ματια της στην καμερα - Ζουν αναμεσα μας

ΕΙΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.......

 
Νικόλαος Γεωργιάδης
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΣΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.....

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΟΥΝ....... ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΚΥΣΤΡΩΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..........

ΒΕΒΑΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ......ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ...........

Πόσο βαθιά στο παρελθόν έχουν την ρίζα τους τα σημερινά προβλήματα της Ανθρωπότητας;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Αν έχετε όρεξη διαβάστε το. Είναι μια προσπάθεια να μπουν πολλα πράγματα στην θέση τους!

Ιουλιανός Βουδούρης
Πόσο βαθιά στο παρελθόν έχουν την ρίζα τους τα σημερινά προβλήματα της Ανθρωπότητας;

Για να απαντηθεί αυτό χρειάζεται μια βαθειά ιστορική έρευνα, μία έρευνα πέρα από την επίσημη εκδοχή την γραμμένη από το σύστημα, που είναι αναληθής, ελλιπής και διαστρεβλωμένη.
Είναι αναγκαίο να ανατρέξουμε στις Μυθιστορίες των λαών, που τόσον κόπο καταβάλλει το σύστημα να μας πείσει πως είναι παραμύθια, αποκύημα της φαντασίας των (δήθεν) πρωτόγονων ανθρώπων.

Γιατί κάποιοι καταβάλλουν τόσον κόπο και τόσο χρήμα για να κρύψουν την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας; Αυτή είναι η ερώτηση-κλειδί.

Πάρα πολλά αρχαιολογικά ευρήματα όταν ειδωθούν με σύγχρονο μάτι και ανοιχτό μυαλό, μας δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία, πως στο απώτερο παρελθόν του τωρινού κύκλου εξέλιξης (υπήρχαν άλλοι πέντε ή έξη τεχνολογικά εξελιγμένοι πολιτισμοί που καταστράφηκαν από κάποιους ( ; ) ή και αυτο καταστράφηκαν), έχει υπάρξει ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ τεχνολογικά εξελιγμένος πολιτισμός που και αυτός εξαφανίστηκε.

Ακόμη και όσοι μας ενημερώνουν για την Εναλλακτική Ιστορία, δεν μας τα λένε όλα, από πρόθεση ή από άγνοια. Η γραμμή τους είναι πως κάποιοι εξελιγμένοι εξωγήινοι (Ανουννάκι και άλλοι) έκαναν επεμβάσεις στο DNA του πιθηκάνθρωπου και μετά από σειρά πειραμάτων, προέκυψε ο Homo Sapiens ο Σκεπτόμενος Άνθρωπος κάπου στο 25.000 π.κ.ε.

Έχω την αίσθηση πως αυτή είναι η μισή αλήθεια! Μάλλον ολόκληρη η αλήθεια πηγαίνει πίσω ΠΟΛΛΕΣ εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Όταν ο Κρόνος ήταν ο ήλιος της Γης, τότε ζούσε ο Γιγαντιαίος Άνθρωπος. Ήταν το κατά Ησίοδο Χρυσό Γένος. Το γένος αυτό υπέστη σταδιακές υποβαθμίσεις από ξένες οντότητες. Κάπως έτσι θα πρέπει να διαμορφώθηκαν τα Γένη όπως περιγράφονται από τον Ησίοδο δηλ. το Χρυσό-το Αργυρό-το Χάλκινο-το Ηρωικό και σε μια τελική υποβάθμιση στο Σιδηρούν γένος, το οποίο είμαστε εμείς . Παίζει δηλαδή οι ήρωες της Ελληνικής Μυθιστορίας να είναι απίστευτα παλιές περιγραφές ηρώων και ημιθεων που είχαν προέρθει από την απ’ ευθείας ένωση “θεών” και ανθρώπων. Εκείνος ο Δίας πια δεν είχε αφήσει γυναίκα για γυναίκα!



Οι ξένοι που πειραματίζονταν με το ανθρώπινο DNA θα πρέπει να ήταν περισσότεροι από έναν, και θα πρέπει να ήταν και κακόβουλοι και καλόβουλοι.

Κάπου εκεί θα πρέπει να αναζητήσουμε τις απαρχές του Πολέμου που συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας. Του πολέμου του Φωτός-Ελευθερίας ενάντια στο Σκότος-Υποδούλωση.

Λογικά προέκυψαν δυο τουλάχιστον κύρια είδη Homo Sapiens και πολλά υβρίδια ανθρώπων- ζώων. Το ένα ανθρώπινο είδος δημιουργήθηκε από τους ερπετοειδείς Ανουννάκι, που το έφτιαξαν τόσο έξυπνο, όσο χρειαζόταν για να παίξει τον ρόλο του δούλου. Αυτοί απετέλεσαν τους λαούς της Μεσοποταμίας που από όσα γνωρίζουμε και από την Ακαδημαϊκή Ιστορία, δεν γνώριζαν τι θα πει Ελευθερία.

Ένα δεύτερο ανθρώπινο είδος αλλά και υβρίδια ανθρώπου-ζώου δημιουργήθηκαν από τις οντότητες που μετέπειτα ονομάστηκαν Ολύμπιοι. Αυτό το ανθρώπινο είδος ήταν εξελιγμένο και είχε δημιουργήσει σε συνεργασία με τους δημιουργούς του που τους λάτρευε ως θεούς, μια παγκόσμια αυτοκρατορία. Είχαν στο DNA τους όλα εκείνα τα στοιχεία που αργότερα – στους Ιστορικούς Χρόνους – έδωσαν όλο αυτό το θαύμα που λέγεται Ελληνισμός, αλλά και αυτοί ήταν υποβαθμισμένοι σε σχέση με τους πέμπτο-διαστατικούς κοκκινομάλληδες γίγαντες της εποχής του Κρόνου.

Πολλοί πόλεμοι με όπλα υψηλής τεχνολογίας έγιναν μεταξύ Ανουννάκι και “Ολυμπίων” σε εποχές εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ετών, στην Γη αλλά και στο διάστημα. Ο τωρινός μας Ήλιος έγινε ο νέος ήλιος της Γης ο δε Κρόνος εξοστρακίστηκε στις παρυφές του ηλιακού συστήματος το οποίο πήρε την σημερινή του μορφή. Ίσως οι πολιτισμοί αυτοί να είχαν την τεχνολογία να μετακινούν πλανήτες, διόλου απίθανο. Αυτό όμως το γεγονός περιγράφεται στην Ελληνική Μυθιστορία ως η νίκη του Δία ενάντια στον πατέρα του τον Κρόνο.

Για τους Κρόνιους, ο Δίας και οι δικοί του, είναι οι αποστάτες……

Και οι πόλεμοι συνεχίστηκαν για χιλιάδες χρόνια. Ίσως θύμα των πολέμων αυτών να είναι και ο πλανήτης Άρης που έγινε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Κάποιοι κάτοικοι του Άρη διέφυγαν στην Γη και προσγειώθηκαν στην Ανταρκτική. Αυτοί απετέλεσαν το γένος των Κτιστών, διότι δημιούργησαν γιγαντιαία κτίσματα στην Ανταρκτική (που τότε ήταν τροπικός παράδεισος) αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κτίσματα δικά τους και εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας ανακαλύπτονται σήμερα στην Ανταρκτική κάτω από χιλιόμετρα πάγου, σε έρευνες που καλύπτονται από μεγάλη μυστικότητα. Το γεγονός πως στην Ανταρκτική βρίσκονται και σούπερ ειδικές δυνάμεις κυρίως από Ρωσία και ΗΠΑ, καταδεικνύει πως έχουν βρεθεί και «άλλα πράγματα» που ίσως δεν είναι και τόσο ακίνδυνα.

Κάποια στιγμή στους πολέμους αυτούς άρχισαν να συμμετέχουν και τα δύο είδη ανθρώπων, αλλά και τα υβρίδια που είχαν δημιουργηθεί από τις δυο παρατάξεις.

Οι πόλεμοι αυτοί περιγράφονται (κωδικοποιημένα) στην Ελληνική Μυθιστορία, αλλά και σε έπη άλλων λαών, όπως στα έπη Μαχαμπχαράτα Μπουράνα, Ραμαγιάνα (η Β. Ινδία κατοικείτο τότε από πανάρχαια φύλα Διογενών) , αλλά και στα έπη των αρχαίων λαών της Αμερικής. Να μην ξεχνάμε πως ο πολιτισμός ο οποίος από κάποιους ονομάζεται πολιτισμός των Ελ, ήταν παγκόσμιος. Από τα Ινδικά ( ; ) έπη συμπεραίνουμε πως στους πολέμους αυτούς χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα, σκάφη με δυνατότητα να κινούνται στον αέρα επί ή υπό την θάλασσα αλλά και στο διάστημα (βιμάνας). Τα σημάδια αυτών των πολέμων τα βλέπουμε και σήμερα στην επιφάνεια της Γης όπως την Σαχάρα, την Τάκλα Μακάν – που τότε δεν ήταν έρημοι, γνωρίζουμε για την καταβύθιση ηπείρων (Λεμούρια-Ατλαντίδα), αλλά και μετράμε την αυξημένη ραδιενέργεια σε πάρα πολλά σημεία, όπως στα ερείπια της προϊστορικής πόλης Μοχέντζο Ντάρο στο σημερινό Πακιστάν, στην Σκωτία, στην Νεκρά Θάλασσα, και στα σημεία όπου βρίσκονταν οι Διογενείς πόλεις Σόδομα-Γόμορρα.

Φαίνεται πως σε κάποια φάση αυτής της ιστορίας, τα υβρίδια των Ανουννάκι αλλά και οι Ανουννάκι οι ίδιοι διασταυρώθηκαν με ανθρώπινα όντα και έτσι υποθέτουμε πως προέκυψαν και τα λεγόμενα Μιαρά Έθνη. Αυτά τα έθνη σε συνδυασμό με τους Κρόνιους του Σαρπηδόνα αδελφού του Μίνωα, που διώχθηκαν από την Κρήτη όταν επικράτησαν οι Διογενείς, θα παίξουν κύριο ρόλο. Πολλές φορές στους χρόνους της ύπαρξής τους διεκδίκησαν την εξουσία επί της Γης με την ονομασία Υκσώς, και στους χρόνους μας το προσπαθούν ακόμη, ως Χαζάροι.

Πολεμήθηκαν, καταδιώχθηκαν και φυλακίστηκαν στην έρημο Τάκλα Μακάν, από τον Διόνυσο Α, τον Μίνωα Α, και τον Περσέα, τέσσερις δε χιλιάδες χρόνια αργότερα από τον Αλέξανδρο στον Καύκασο. Στην μεν έρημο Τάκλα Μακάν υπάρχει σήμερα μια τεράστια λευκή πυραμίδα διπλάσια σε ύψος από την μεγάλη πυραμίδα της Γκιζας, την οποία οι κινέζοι έχουν καλύψει με χώμα, έχουν φυτέψει δένδρα επάνω της και δεν επιτρέπουν σε κανέναν ξένο να πλησιάσει, και πολύ περισσότερο να γίνει έρευνα. Λέγεται πάντως πως κάτω από αυτήν την πυραμίδα υπάρχει μια τεράστια πόλις που κατοικείται από μιαρούς που από εκεί κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Ίσως πρόκειται για τους μιαρούς που φυλάκισαν ο Διόνυσος, ο Μίνωας και ο Περσέας, αφήνοντας εκεί και φρουρές. Αυτό μαρτυρούν τωρινές έρευνες που αποκαλύπτουν πόλεις ελληνικού ρυθμού αλλά και μούμιες ανθρώπων Ευρωπαϊκής-Μεσογειακής προελεύσεως. Νοτιότερα υπήρχε και αποικία Ιώνων, το σημερινό Γιουνάν της Κίνας. Κάποιοι από τις φρουρές αυτές πέρασαν στην Ιαπωνία που τότε ήταν ακατοίκητη, και είναι οι σημερινοί Αϊνού, που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους (αργότερα ελθόντες) κίτρινους, τους σημερινούς Ιάπωνες. Τα γεγονότα αυτά καταδεικνύουν το γιατί οι κινέζοι και ιδιαίτερα οι ιάπωνες τρέφουν τόσον σεβασμό προς την Ελλάδα.

Όμως κάποια από αυτά τα μιαρά έθνη, έφυγαν από την έρημο Τάκλα Μακάν και από αλλού, (Καύκασο), γύρω στο 500-600 κ.ε. πήγαν να κατοικήσουν στην περιοχή της σημερινής Ουκρανίας, όπου εκεί δημιούργησαν μια ληστρική αυτοκρατορία, έγιναν δε γνωστοί ως ΧΑΖΑΡΟΙ. Οι Χαζάροι ασπάστηκαν μεν τον Ιουδαϊσμό ως κάλυψη, αλλά στην πραγματικότητα λάτρευαν (και λατρεύουν) τον Βάαλ - Σάταν, έχουν δηλαδή την πανάρχαια Μεσοποταμιακή θρησκεία που είχαν επιβάλει οι Ανουννάκι και που αργότερα διαμορφώθηκε από τους κρόνιους εκδιωχθέντες από την Κρήτη. Ένα ωραίο μίγμα βαβυλωνιακής - κρόνιας λατρείας .

Και οι δύο ουσιαστικά λατρεύουν τον ίδιο θεό, μιας Βάαλ και Γιαχβέ ταυτίζονται και δεν είναι άλλοι από τον Τυφώνα-Τυφωέα-Σεθ που σύμφωνα με κάποιους ερευνητές είναι άλλες ονομασίες του Κρόνου αυτοπροσώπως και ο οποίος απαιτεί θυσίες βρεφών! (ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του, να μην το ξεχνάμε). Βέβαια στην διαμόρφωση των θρησκειών αυτών, έχουν βάλει το χεράκι τους και οι κρόνιοι του Κρητικού Σαρπηδόνα (αδελφού του Μίνωα) μαζί με ντόπιους της Παλαιστίνης. Μέρος αυτών χωρίσθηκε και απετέλεσε το έθνος των Φοινίκων. Αργότερα οι ντόπιοι ιουδαίοι, με τους εβραίους που ήρθαν από την Ουρ της Μεσοποταμίας με αρχηγό τον μάγο Αβραάμ, και τους ισραηλίτες που διώχθηκαν από την Αίγυπτο με αρχηγό τον αιγύπτιο πρίγκιπα Οσαρσήφ (Μωυσή), απετέλεσαν το ψεύτο-έθνος των εβραίων, που για κάποιο διάστημα σαν Υκσώς δια της δόλιας και “ειρηνικής” διεισδύσεως (σας θυμίζει κάτι;) κατέλαβαν το μισό βασίλειο της Αιγύπτου δημιουργώντας ένα κράτος με πρωτεύουσα την Άβαρη, και με επεκτατικές τάσεις τις οποίες σταμάτησε η τριπλή εκστρατεία Διόνυσου-Μίνωα-Περσέα. Αργότερα δημιούργησαν δύο ισραηλινά βασίλεια, για τα οποία οι εβραίοι πολλά μας λένε, αλλά αρχαιολογικά δεν έχει βρεθεί τίποτε! Απορία: Η σκαπάνη των ερευνητών βρίσκει σκελετούς δεινοσαύρων εκατομμυρίων ετών και δεν έχει μπορέσει να βρει τα παλάτια του Σολομώντα;;;;

Οι Χαζάροι είναι τα όργανα των τότε (και τώρα) επικυρίαρχων Ανουννάκι. Υφάρπαξαν όλα τα τραπεζικά συστήματα και κυριάρχησαν δια της οικονομίας

Το πώς το κατάφεραν αυτό, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο - Δεν είναι ένα βίντεο για διασκέδαση…. Χρειάζεται χαρτί και μολύβι για να σημειώνετε και για να ψάξετε από μόνοι σας.



https://www.brighteon.com/74e200e5 (English Subtitles)

Σήμερα η Ανθρωπότητα μάχεται ενάντια σε αυτούς ΚΑΙ τους ανθρώπους που έχουν διαφθαρεί από τους Χαζάρους, δια των χρημάτων.

Αυτοί όλοι οι δούλοι των σκοτεινών Ανουννάκι, δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν πως υπάρχει μια συμμαχία παγκόσμια (Alliance - We The People) που τους πολεμάει και πολύ περισσότερο βέβαια, ότι ΧΑΝΟΥΝ τον έλεγχο.

Αν καταφέρετε λοιπόν να συνδέσετε τις “κουκίδες”, τότε θα διαπιστώσετε πως τα σημερινά προβλήματα εκτείνονται βαθιά μέσα στον Χρόνο.....ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ.


Ιουλιανός Βουδούρης - 2019-09-30



https://www.facebook.com/notes/

ΗΠΑ: Για πρώτη φορά στην ιστορία κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλες τις Πολιτείες μαζί


Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι η καμπύλη της πανδημίας στις Ηνωμένες Πολιτείες σταθεροποιείται, η χώρα του ανέβηκε στην κορυφή της μαύρης λίστας των νεκρών του COVID-19.

Οι θάνατοι ξεπέρασαν τους 20.000 και τα κρούσματα το μισό εκατομμύριο, με τη Νέα Υόρκη να ξεπερνά τα 180.000 κρούσματα και τους 8.000 νεκρούς.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.....

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ/ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΑΥΠΕΔ.......
ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ........

ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;;;; ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...... ΚΑΙ;;;;
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ... ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ....... ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.....

Υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο υπόγειων σηράγγων κάτω από τις ΗΠΑ και μερικές από τις εισόδους βρίσκονται κάτω από κλειστά καταστήματα Walmart

Walmart ... Υπόγειες βάσεις ... Μυστικά στρατόπεδα FEMA ... Ακούγεται γελοίο, έτσι δεν είναι;
Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα: είναι αλήθεια.
Ο ατρόμητος ερευνητής μας, Ani P.., Θεωρεί ότι είναι καιρός οι άνθρωποι να ξυπνήσουν το f *** και να ζητήσουν από το WTF να συνεχιστεί:

Out Of The Shadows Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τα ψέματα και την πλύση εγκεφάλου από ένα κρυμμένο εχθρό

Το ντοκιμαντέρ Out Of The Shadows αποκαλύπτει για το πώς τα Βασικά μέσα ενημέρωσης και το Hollywood χειραγωγούν και ελέγχουν τις μάζες με τη διάδοση της προπαγάνδας σε όλο το περιεχόμενό τους. Ο στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε το ευρύ κοινό, ρίχνοντας φως στο πως όλοι έχουμε ψέματα και πλύση εγκεφάλου από ένα κρυμμένο εχθρό με μια σκοτεινή ατζέντα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters