Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ο Βωμός της Περγάμου και η πολυδάπανη ανακαίνιση

Απο 17 Νοεμβρίου ανοίγει τμήμα 
του Μουσείου της Περγάμου με μια προσωρινή έκθεση όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον περίφημο Βωμό της Περγάμου. Οι πολυδάπανες εργασίες ανακαίνισης θα ολοκληρωθούν το 2023.

Ο Βωμός της Περγάμου θεωρείται από πολλούς ειδικούς ως το όγδοο θαύμα του κόσμου.

To μέλλον και η τεχνητή νοημοσύνη...


 

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει οδηγήσει τη βιομηχανία ηλεκτρονικών σε μια νέα εποχή. Στη διεθνή έκθεση Electronica του Μονάχου που εγκαινιάστηκε χθες έχει την τιμητική της. Στο επίκεντρο και η προστασία των δεδομένων.

Ηλεκτρικά οχήματα που πληρώνουν μόνα για την ενέργειά τους σε σταθμούς επαναφόρτισης, ψυγεία που μπορούν να παραγγείλουν μόνα τους γάλα και γιαούρτι και πολλά άλλες πρωτοπόρες συσκευές και εφαρμογές είναι μερικά από τελευταία επιτεύγματα που έχει να επιδείξει η τεχνητή νοημοσύνη στο πεδίο της καθημερινότητας.

Παιδιά σε κλουβιά, φυσικά δεν πέφτουμε απ' τα σύγνεφα...

Παιδιά σε κλουβιά το 2018!- Είναι 18 ετών και μόλις έμαθε να ακούει στο όνομά της - Ζει σε κλουβί επί 10 χρόνια, αλλά όσοι νοιάζονται... φεύγουν! - Η εικόνα - σοκ από τα Λεχαινά Ηλείας με τα παιδιά μέσα σε κλουβιά - Πως κινδυνεύουν να ξαναμπούν σε κλουβί 30 άνθρωποι - Η ΜΚΟ της συγγραφέα του Χάρι Πότερ και το πρόγραμμα που λήγει - Οι εξαγγελίες 2 υπουργών που έμειναν στα λόγια

Κάτι που μας ΕΚΡΥΨΑΝ για τα Αρχαία Ελληνικά Αγάλματα των Θεών

Σήμερα ζούμε σε μία εποχή που αναγνωρίζουμε την «γλώσσα του σώματος» σαν έναν τρόπο μη λεκτικής επικοινωνίας, που μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε σε μεγάλο βαθμό, τον τρόπο που σκέφτεται ένας άνθρωπος, μόνο από την στάση ή τις κινήσεις του σώματός του και χωρίς στην πραγματικότητα να μιλήσουμε μαζί του.

Γάλλοι Ερευνούν το Σώμα του «Ηνίοχου των Δελφών» και Δείτε τι Βρήκαν

 
Πολύχρωμος ήταν και ο χάλκινος Ηνίοχος των Δελφών; Η επιχείρηση ανίχνευσης χρωμάτων στα αρχαία μαρμάρινα γλυπτά -ακόμα και το σύνολο του μνημείου της Ακρόπολης- έχει ξεκινήσει προ δεκαετιών με σειρά ερευνητικών μεθόδων και αναλύσεων και τα πρώτα αποτελέσματα τους έχουν κατά καιρούς παρουσιασθεί

Βρέθηκε «Ολοζώντανη» η Συνεύρεση του Δία ως Κύκνου με τη Λήδα στην Πομπηία

 
Μια σπάνιας ομορφιάς τοιχογραφία που αναπαριστά την ερωτική συνεύρεση της βασίλισσας της Σπάρτης Λήδας με τον Δία, μεταμορφωμένο σε κύκνο, ήρθε στο φως στην Πομπηία σχεδόν κατά τύχη.

Τι είναι ΑΥΤΑ τα Σημάδια που Βλέπετε να Αιωρούνται στα Μάτια σας Κάποιες Φορές (video)

Αυτά τα… UFO ή αλλιώς ΑΤΙΑ (αφού είναι όντως Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα!) μοιάζουν με ιπτάμενα σκουληκάκια που έχουν κάτσει στα μάτια σας.

Μα, τι είναι τελικά αυτά τα σημάδια;

Ο Βασιλιάς Οδυσσέας ΔΕΝ ήταν Μύθος και ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ είναι ΑΥΤΟΣ (video)

 
Κατά καιρούς έχουν διαβάσει και ακούσει πολλά. Χωρίς αποδείξεις, μόνο κάποιες ενδείξεις, κάποιοι υπολογισμοί, κάποιες εκτιμήσεις. Όμως, όχι κάτι ιδιαίτερα χειροπιαστό. Τώρα, τα στοιχεία υπάρχουν.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ «ΜΠΡΟΣ» ΚΑΙ…ΑΠΟ «ΠΙΣΩ»!

 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό μια αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα η οποία πλέον αδίστακτη εκδίδει χάρτες στους οποίους μόνο που δεν περιλαμβάνουν και το Σούνιο στην τουρκική επικράτεια.

Μάλλον τα βρίσκει σκούρα η Ε.Ε. με την Ιταλία – Άλλο Τσίπρας κι άλλο Σαλβίνι


 

Προβληματισμό προκαλεί η αδιαλλαξία της Ρώμης
Παρόλο που η Ιταλία δεν ήταν στην ατζέντα του χθεσινού Εurogroup οι υπουργοί της Ευρωζώνης εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα οικονομικά της Ρώμης, καθώς αναμένουν αύριο την έκθεση της Κομισιόν για τον προϋπολογισμό της χώρας αλλά και όλων των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.

Η ΕΕ «ακρωτηριάζει» την Ελλάδα – Χάρτης-πρόκληση εξαφανίζει την Θράκη – Ύποπτα παιχνίδια εις βάρος της χώρας μας – Βίντεο

 
Ύποπτα σχέδια για τον ακρωτηριασμό της χώρας λαμβάνουν χώρα από ξένα κέντρα. Μετά τη «Μεγάλη Αλβανία» και την «Μεγάλη Μακεδονία», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν την εμφάνισή τους χάρτες που… εξαφανίζουν την Θράκη.
Ναι καλά διαβάζετε. Η Θράκη δεν υπάρχει πουθενά. Αυτή την φορά η πρόκληση ήρθε από Ευρωπαϊκό χέρι.

Το διπλό έψιλον (ЭIЄ) στα ιστορικά λάβαρα της Μογγολίας! Λόγω του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πήγε εκεί;

Χρήστος Μαντζιάρης :

Το να υπάρχει το διπλό ή δελφικό έψιλον (ЭIЄ) ανάμεσα στις ιστορικές σημαίες της Μογγολίας, αμέσως μας φέρνει στο νου την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η ύπαρξη του καθαρά ελληνικού αυτού συμβόλου στα βάθη της Ασιανής ηπείρου; Ποίος άλλος Έλληνας θα είχε τη δύναμη να το διαδώσει μέχρι εκεί, και για ποιόν λόγο;

Το Πράσινο Φως Από Την Μόσχα Για Πόλεμο Με Ελλάδα Κύπρο Ζήτησε Σε Μυστική Συνάντηση Ο Υπ Άμυνας Χουλούσι Ακάρ;


 

Το ενδεχόμενο μίας Ελληνοτουρκικής σύρραξης μετά από ένα θερμό επεισόδιο στην Κυπριακή ΑΟΖ όπου επιχειρεί το Τουρκικό γεωτρύπανο, έφερε με έκτακτη εντολή του Ερντογάν τον υπ. Άμυνας και πρώην ΑΓΕΕΘΑ Χουλούσι Ακάρ, και τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) Χακάν Φιντάν, σε μυστική αποστολή στη Μόσχα!

"Ανακαλύφθηκε Μινωϊκὸς Λαβύρινθος στὴν Ἰνδία!!!"

Λαβύρινθος 2.000 ἐτῶν ποὺ ἀνεκαλύφθη στην Ἰνδία, ἐμφανίζει τὸ ἴδιο σχῆμα μὲ τὸν Ἑλληνικὸ Λαβύρινθο τοῦ 1200 π.Χ.

Οἱ λαβύρινθοι εἶναι σίγουρα μιὰ ἀπὸ τὶς πιὸ αἰνιγματικὲς συλλήψεις τῆς ἀνθρωπότητος.

Τὸ ἀρχαιότερο λαβυρινθικὸ σχῆμα βρίσκεται στὴν Σαρδηνία, στὸ Μνημεῖο τοῦ Λαβυρίνθου (Luzzanas), χαραγμένο σὲ βράχο, ποὺ ἀνήκει σὲ ταφή, ἡ ὁποία, σύμφωνα μὲ τοὺς εἰδικούς, χρονολογεῖται ἀπὸ τὸ 2500 π.Χ., τὴν νεολιθικὴ, δηλαδή, ἐποχή.

Αλουμίνιο (σε ψεκασμούς και εμβολια) επιπτώσεις και προφυλάξεις. (Βίντεο-Ελλ.Υπότιτλοι)

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters