Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: εταιρείες είχαν «αρπάξει» τα προσωπικά δεδομένα των μισών Ελλήνων! Βρε κύριε Θεοχάρη, δεν κατάλαβες τίποτα;

…σε τέτοιες εταιρείες υποδείγματα ηθικής από τις οποίες πληρωνόσουν δεν ήξερες ότι γίνονται και απάτες;

Σοβαρές διαστάσεις παίρνει το θέμα της υποκλοπής «μαμούθ» από τα αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων
Τα στοιχεία τουλάχιστον των μισών Ελλήνων φορολογούμενων φαίνεται πως κατέχουν στα χέρια τους επιτήδειοι, μέσω, μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας υποκλοπής από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Το θέμα ήρθε πρόσφατα στο φώς της δημοσιότητας (9/08/2013) μετά το πρόστιμο 150.000 ευρώ που επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ΓΓΠΣ, αλλά είχε ήδη ανοίξει από τις 21-11-2012 με δελτίο τύπου της Αρχής και τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε μια σειρά διοικητικών ελέγχων σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εμπορίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι έλεγχοι επεκτάθηκαν εντός του 2013 και σε άλλες εταιρείες.

Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» η μεγαλύτερη υποκλοπή φορολογικών και προσωπικών δεδομένων στη χώρα έγινε μέσα από το σύστημα της ΓΓΠΣ.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι πρώτες ενδείξεις για την υποκλοπή υπήρχαν από το 2010, ωστόσο, οι έρευνες άρχισαν να αποδίδουν καρπούς μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ οι έρευνες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ολοκληρώσει η Αρχή τις έρευνές της και να συντάξει το πόρισμά της, ενώ εκτιμάται ότι θα χρειαστούν περί τους δύο μήνες για να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες κατά «εταιριών εμπορίας προσωπικών δεδομένων», ώστε να δημοσιοποιηθούν οι ονομασίες τους.

Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα. Ακόμα και μέχρι πέρυσι τον Σεπτέμβριο, τα κυκλώματα να συνεχίζουν τη δράση τους και να υπεξαιρούν στοιχεία από τη ΓΓΠΣ.

Την αποκάλυψη αυτής της υποκλοπής έκανε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο, το ανώτερο πρόστιμο προς την ΓΓΠΣ που προβλέπεται από το νόμο είναι ύψους 150.000 ευρώ.

Οι έρευνες της ΑΠΠΔ και της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βάλει στο στόχαστρο τουλάχιστον πέντε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς εμπορίας προσωπικών δεδομένων.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9600.html

Το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ γκρεμίζει και τους θεσμούς;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι πυλώνες της δημοκρατίας οφείλουν να δράσουν άμεσα και αμείλικτα. Είναι η τελευταία ευκαιρία πριν η χώρα κυλήσει στο χάος.

Η πολύκροτη υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ όχι μόνο στοίχισε στον Ελληνικό λαό 6 δισ. από τα οριζόντια μέτρα που ....
εξαθλίωσαν την κοινωνία, αλλά η διαλεύκανση του είναι το εφαλτήριο ουσιαστικής εξόδου από την κρίση. Όσοι τυχόν δολίως υπηρέτησαν άνομα συμφέροντα, πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Το ίδιο και όσοι φέρονται να καταβάλλουν απέλπιδες προσπάθειες συγκάλυψης του και φυγάδευσης των ενόχων…

Στο φως έρχονται νέες, βαρύτατες, καταγγελίες της κας Ζωής Γεωργαντά σχετικά με το ρόλο της Ανακρίτριας αναφορικά με το φερόμενο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.

Ύστερα από έμμεσες πλην εξαιρετικά σαφείς καταγγελίες της κας Ζ. Γεωργαντά, ότι πριν η ανακρίτρια καταλήξει στο Πόρισμά της, που «βγάζει λάδι» τον κ. Γεωργίου και την ΕΛΣΤΑΤ για το σκανδαλώδες φερόμενο φούσκωμα του ελλείμματος, την κάλεσε, στις 2 Αυγούστου 2013, εκτός του Γραφείου της -και, συγκεκριμένα, στο σπίτι της- αφήνοντας να νοηθούν περαιτέρω πολλά άλλα.

Είναι χαρακτηριστική η εξής δήλωση της κας Γεωργαντά: «Δεν θα ήθελα τώρα να το σχολιάσω αυτό. Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τώρα τον επαγγελματισμό της και το ότι είναι υπεύθυνη, υπόλογη…. Είναι υπεύθυνη και υπόλογη έναντι του Ελληνικού Λαού. Αθωώνει ένα εθνικό έγκλημα και είναι και υπόλογη και υπεύθυνη έναντι των συναδέλφων της… »!

Πρόκειται για σοβαρότατες καταγγελίες της κας Γεωργαντά, οι οποίες μαζί με τις προηγούμενες αποκαλύψεις της αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, όταν λέει ότι η Ανακρίτρια είχε μαζί της συναντήσεις εκτός του Γραφείου της! Σε ποια άλλη περίπτωση οιασδήποτε σοβαρής υπόθεσης ο Ανακριτής έχει συναντήσεις με βασικούς μάρτυρες εκτός Γραφείου;

Το newsbomb.gr κάνει έκκληση στην Ηγεσία του Αρείου Πάγου να παρέμβει, στο πλαίσιο της πειθαρχικής της δικαιοδοσίας, για ν’ αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Και είναι ευκαιρία η νέα Ηγεσία του Αρείου Πάγου να δείξει «κότσια». Αλλιώς θ’ αρχίσει τη σταδιοδρομία της με μια δυσοίωνη προοπτική, συνδεδεμένη με το μεγαλύτερο –ακόμη κι απ’ αυτό του Χρηματιστηρίου- σκάνδαλο μετά τη Μεταπολίτευση.

Ένα σκάνδαλο που κόστισε -και κοστίζει- στον Ελληνικό Λαό μεταξύ άλλων οριζόντια μέτρα άνω των έξι δισ. ευρώ. Οι δικαστές άλλωστε έχουν ίδια εμπειρία από τις δικές τους αποδοχές και συντάξεις, που έχουν ευτελίσει το ύψιστης σημασίας λειτούργημά τους.

Ήρθε όμως η ώρα να πάρουν τη σκυτάλη και άλλοι, π.χ. Αξιωματική Αντιπολίτευση, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κλπ. Κόντρα στην «ομερτά» της σιωπής των διαπλεκόμενων ΜΜΕ πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, το σκάνδαλο «Γεωργίου» και όχι μόνο, δεν θα κουκουλωθεί. Κι ας μην τολμήσουν κάποιοι –ναι, από την Κυβέρνηση εννοούμε- να ισχυρισθούν ότι ένα τέτοιο κουκούλωμα αποτελεί «Μνημονιακή υποχρέωση», από την οποία εξαρτάται η πορεία δανειοδότησης της Χώρας. Τέρμα τα «δίφραγκα», τα «παπαγαλάκια» και τα «παπατζιλίκια».

www.newsbomb.gr

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ 18-8-2013

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» παρουσιάζει νέα στοιχεία και επαναλαμβάνει ότι κοροϊδεύετε τον ελληνικό με τα 600 δις τα οποία δεν υπάρχουν.

Σώρρας: Τα ίδια περίπου επανέλαβαν και παλαιότερα. Δεν είδα όμως καμία αρχή να έρθει να με συλλάβει. Ξεχάσανε ότι στις 28 Ιουνίου έγινε δίκη στην οποία ήμουν κατηγορούμενος; Κυβερνητικός άνδρας με πήγε στο δικαστήριο, ο οποίος είναι και υπουργός Υγείας, δεν με πήγε ο οποιοσδήποτε. Και αθωώθηκα. Γιατί λοιπόν, εάν κορόιδεψα τον κόσμο, δεν με πήγανε στη φυλακή; Μου έκαναν μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για προσπάθεια κατάλυσης πολιτεύματος. Βαριές κατηγορίες. Επαναλαμβάνω: αφού ο Σώρρας εξαπατά τον κόσμο, γιατί δεν με έστειλαν στη φυλακή; Στο δικαστήριο εκείνο όμως, δεν τόλμησε να έρθει ούτε καν ο ίδιος ο μηνυτής μου, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απ’ όσο γνωρίζω και άλλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δεν ήρθαν στη δίκη.

Σώρρας: Καλέσαμε επίσης τον κ. Στουρνάρα τον κ. Προβόπουλο της Τράπεζας της Ελλάδος, την υπηρεσία εξωτερικού χρέους και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Κανείς δεν ήρθε, γιατί ο Άρειος Πάγος απεφάνθη ότι δεν επιβαλλόταν να καταθέσουν στη δίκη! Αν έρχονταν όμως, θα είχε διαλυθεί το πολιτικό σύστημα και θα είχε λήξει υπέρ της χώρας η υπόθεση των 600 δις. Στο δικαστήριο λοιπόν τους έδειξα όλα τα ντοκουμέντα για τα 600 δις. Εάν είχαν την παραμικρή ένδειξη ότι τους εξαπατούσα θα έπρεπε να διατάξουν αμέσως την σύλληψή μου. Γιατί δεν το έκαναν λοιπόν;

Το δημοσίευμα του «Έθνους» αναφέρει ότι αυτά που διαθέτετε είναι πλαστά χρεόγραφα ενός ψευτοδικηγόρου του Stephen Louis Wozny.

Σώρρας: To «Έθνος» είναι ο Μπόμπολας, τον οποίο για παλαιότερο δημοσίευμά του έχω μηνύσει, μαζί με τον κ. Προβόπουλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτός όμως που κάνει τη δήθεν αποκάλυψη στο τελευταίο δημοσίευμα του «Έθνους», είναι κάποιος Γιαλτουρίδης, ένας μασόνος στην εβραϊκή λέσχη της Βοστώνης, στην Αμερική. Δεν είναι οικονομολόγος αλλά ένας άσχετος που προσπαθεί να αντικαταστήσει το FBI και την αξιολόγηση του Αμερικάνικου υπουργείου Οικονομικών! Θέλει να αντικαταστήσει και τις ελληνικές υπηρεσίες; Το δημοσίευμα του «Έθνους» είναι κατάπτυστο διότι επιχειρεί να διαλύσει όλο τον κυβερνητικό μηχανισμό, παίρνοντας έναν γελοίο που λέει ό,τι θέλει. Μπορώ να ξανακάνω μήνυση στον Γιαλτουρίδη από τον οποίο ήδη έχω ζητήσει 10 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο υπάρχει η λέσχη από πίσω, που λέει «ό,τι κοστίσετε για τον Σώρρα το πληρώνουμε εμείς».

Η λέσχη της μασονίας το λέει αυτό;

Σώρρας: Η εβραϊκή συναγωγή από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Βοστώνη και το Μαϊάμι. Επίσημα.

Ο κ. Γιαλτουρίδης σάς προκαλεί και μέσω του διαδικτύου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από εμφάνισή σας στο «Κανάλι 9», στην οποία όπως υποστηρίζει, το ντοκουμέντο που επιδεικνύετε στην κάμερα είναι από το ψευτοέγγραφο όπου μάταια κατέθεσε ο Wozny. 

Σώρρας:
 Όταν έχει τέτοια στοιχεία, δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να με καλέσει; Δεν θα υπάρξει όμως, διότι αν κάθε… τζούφιος βγάζει στον αέρα οτιδήποτε, θα πρέπει να τρέχει ο εισαγγελέας πίσω από τις κοτσάνες του; Σας το ξαναλέω: ο Γιαλτουρίδης βρίσκεται σε αποστολή από τη συναγωγή της Νέας Υόρκης. Ο άνθρωπος, το έχει δηλώσει μόνος του ότι είναι μασόνος. Αυτός, μαζί με μια κλίκα, τον Οκτώβρη του 2012 δηλώνανε ότι η Ελλάδα πρέπει να μπει στο δολάριο! Ο Γιαλτουρίδης και μια μεγάλη κάστα, ήταν αυτοί που είχαν φτιάξει την ΜΚΟ στην Κύπρο όπου μιλάγανε για τη Βόρεια Κύπρο. Καταλαβαίνετε για τι οργανωμένο «έγκλημα» μιλάμε; Και αυτό παιχνίδι παίζει ο κ. Μπόμπολας. Ο Μπόμπολας είναι ένας μύκητας, ένα καρκίνωμα του ελληνικού κράτους, είναι το δεξί χέρι του Ρότσαϊλντ στην Ελλάδα. Σας λέω λοιπόν ότι η εταιρεία Ελντοράντο, ας είναι καναδικών συμφερόντων, είναι εταιρεία του Ρότσαϊλντ. Ο Μπόμπολας είναι ο εργολάβος της Ελντοράντο που έχει τα ορυχεία στις Σκουριές. Το ξέρετε αυτό;

Πάντως, το δημοσίευμα του «Έθνους» πέρασε το μήνυμα ότι ο Σώρρας είναι απατεωνίσκος και προφανώς κάποιους έπεισε. Άρα, η ζημιά σάς έγινε…

Σώρρας: 
Η ζημιά έγινε στο ελληνικό κράτος. Ο Μπόμπολας πείθει έστω το 2,5%, γιατί τόση είναι η εγκυρότητα των καναλιών. Γιατί αυτοί οι κύριοι δεν παρουσιάστηκαν να καταθέσουν τα στοιχεία τους στο δικαστήριο όπου ήμουν κατηγορούμενος; Εξαφανίστηκαν. Οι πάντες όμως, το ίδιο το δικαστήριο και ο Άρειος Πάγος είχαν όλα τα confirmation της Αμερικής. Γνωρίζουν όμως κι ένα ακόμη στοιχείο: ότι το 2010 δική μας ομάδα είχε καταθέσει ομόλογο 3 δις από το ίδιο UCC ομόλογο στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η Τράπεζα της Ελλάδος πιστοποίησε με πρωτόκολλο ότι το ομόλογο είναι αυθεντικό και γνήσιο. Πώς γίνεται ο κ. Προβόπουλος να βεβαιώνει πως είναι γνήσιο το ομόλογο που του καταθέσαμε το 2010 και το ίδιο ομόλογο με τα 600 δις το 2012 να λέει ότι δεν είναι καλό; Είναι τεράστιες και ανυπέρβλητες οι δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι αυτοί!

«ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ILLUMINATI. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ»
Ο στρατηγός ε.α. κ. Αϋφαντής σε συνέντευξη που έδωσε στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» είπε ότι ο Σώρρας έχει πράγματι καταθέσει τα 600 δις δολάρια υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τα πάρει γιατί αυτό έχει υπαγορευτεί από τους εχθρούς της δραχμής και τους παγκοσμιοποιητές.

Σώρρας: Ακριβώς. Γι’ αυτό ο πόλεμος που έχουμε δεν είναι με τα πολιτικά λείψανα στην Ελλάδα αλλά απέναντι στο παγκόσμιο σύστημα που θέλει να κάνει κακό στη χώρα μου και στους Έλληνες. Οπότε όλοι αυτοί, είτε μασόνοι, είτε illuminati είναι, ή ακόμη ιεράρχες, υπηρεσίες, χώρες, είναι απέναντί μου και κοιτάζουν πώς να με σκίσουν! Αν είχαν όλοι αυτοί ένα κύριοι στοιχείο ή μια απόδειξη δεν θα τη χρησιμοποιούσανε;

Φοβάστε για τη ζωή σας, όταν μάλιστα έχετε όλους αυτούς απέναντί σας;

Σώρρας: Όχι βέβαια! Είναι σα να φοβάστε εσείς μην χάσετε ένα κύτταρό σας. Γιατί να φοβάστε, όταν έχετε τρισεκατομμύρια κύτταρα; Δεν είναι λοιπόν θέμα Σώρρα. Όλοι αυτοί θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ότι έχουν ρίξει έναν καρκίνο και με αυτό τον καρκίνο επιχειρούν να σκοτώσουν τη χώρα μας και της κάνουν χημειοθεραπείες που τη σκοτώνουν ακόμα πιο πολύ. Δίνουν φάρμακα στην Ελλάδα για να τη σκοτώσουν όχι για να την κάνουν καλά. Πρέπει να καταλάβετε λοιπόν ότι δεν έχει νόημα η ζωή του Αρτέμη. Γι’ αυτούς νόημα έχει να σκοτώσουν όλη την Ελλάδα και το έθνος μας. Βέβαια, υπάρχουν κανόνες και οι κανόνες είναι συμπαντικοί και όποιος ξεπεράσει τη γραμμή έχει και διαφορετική τιμωρία. Δηλαδή, αυτών δεν κινδυνεύει η ζωή; Είμαστε 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι και αυτά τα …ζώα δεν είναι πάνω από 500.000 ιθύνοντες.

Ο κ. Αϋφαντής τη συνέντευξή τους είπε κάτι ακόμη, θεωρώ σημαντικό: ότι δηλαδή ο εβραιοσιωνισμός έχει σχεδιάσει τον τεμαχισμό της Ελλάδος και τον αφανισμό του έθνους.

Σώρρας: Συμφωνούμε με τον στρατηγό. Όλοι εμείς και μαζί η εφημερίδα σας, δίνουμε έναν αγώνα. Ανεβαίνουμε την ανηφόρα κι αφού την ανέβουμε, θα νικήσουμε φτάνοντας στην κορυφή του λόφου. Όλοι οι εχθροί μας λένε συνέχεια ψέματα για να μας χτυπήσουν. Μέχρι και ένταλμα σύλληψης του Σώρρα από το FBI είπαν ότι υπήρχε. Αφού υπάρχει γιατί δεν το βγάζουν; Γιατί δεν στέλνουν το FBI να με συλλάβει; Όλοι αυτοί γιατί δεν έχουν βγάλει ένα έγγραφο με σφραγίδα;

«ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ»


Πέρασε ένας σχεδόν χρόνος από τότε που ανακοινώσατε την ύπαρξη των 600 δις δολαρίων για την απόσβεση του ελληνικού χρέους. Τι πετύχατε σε αυτό το διάστημα;

Σώρρας: 
Πετύχαμε πολλά πράγματα. Ο πόλεμός μας δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχουμε κλείσει συμφωνία με άλλες δυο χώρες. Στην Ελλάδα, ο κόσμος πρέπει να ωριμάσει, μια και όλο το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν ώριμος. Μην ξεχνάτε ότι στον αγώνα μας υπάρχει και η Τράπεζα της Ανατολής για την οποία γίνεται δικαστήριο τον επόμενο Σεπτέμβριο. Δικαστήριο, που δεν αφορά τα 670 δις της Τράπεζας τα οποία είναι πιστοποιημένα αλλά για τα υπόλοιπα. Τα 670 δις είναι από τα 85 εκατομμύρια χρυσά, κατατεθειμένα σε λογαριασμό πριν ξεκινήσει η εκκαθάριση της Τράπεζας. Πρέπει να σας πω ότι σε αυτό δικαστήριο, έχω δικαίωμα να ορίσω εγώ εκκαθαριστές. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!
Επίσης, από το 2004 υπάρχει νόμος που λέει ότι όποιος έχει χρέος πιστοποιημένο, μπορεί να το ομολογοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό της Τράπεζας της Ανατολής. Άλλωστε και τα δάνειά της η Ελλάδα τα έκανε ομόλογα και τα πούλησε στο εξωτερικό. Αφού λοιπόν η εφορία και το Υπουργείο Οικονομικών έχει πιστοποιήσει την αξία και μου έχει βγάλει και το φόρο και αφού η Βουλή διά του κ. Σαχινίδη απάντησε ότι «η μετοχή του Σώρρα κάνει 670 δις», μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό των 670 δις. Το ομόλογο αυτό μπορεί να ασφαλιστεί στο εξωτερικό και ν’ αρχίσω να δίνω στον κάθε Έλληνα που χρωστάει…

Μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε το χρέος του κάθε Έλληνα;

Σώρρας: Βεβαίως. Θα του πω: πόσα χρωστάς συνέλληνα; 200.000 ευρώ; φέρε μου τη σύμβασή σου και κάνουμε συμβόλαιο μαζί σου.

Μα, αυτό δεν έκανε η κυβέρνηση με τα head funds;


Σώρρας: Έκανε όλα τα χρέη των πολιτών ομόλογα και τα πούλησε με 5 και 7%! Με τα ξένα funds το κάνουν, δεν το κάνουν όμως με μας γιατί θέλουν την Ελλάδα σκλαβωμένη. Το χρέος είναι λογιστικό. Εκχωρείς το φόρο στο Δημόσιο. Το Δημόσιο μόλις πάρει το χρέος το «καρφώνει» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κι έχει δικαίωμα να πάρει επί τόπου τα χρήματα. Εάν γίνει όμως μια τέτοια κίνηση, ενεργοποιείται το κεφάλαιο 2 τρις 775 δις και αύριο το πρωί θα πρέπει να είναι απαιτητό.
Από πού θα γίνει απαιτητό;

Σώρρας: Εδώ είναι η μεγάλη… τρύπα που έχει παγώσει όλη την Ευρώπη, τρία χρόνια τώρα. Η μετοχή είναι της Εθνικής Τράπεζας, που πήρε την Τράπεζα της Ανατολής. Όμως, την μετοχή την εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας και αυτό γιατί η μισή μετοχή είναι της Ελλάδος και η άλλη μισή της Γαλλίας. Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας όμως, σήμερα δεν υπάρχει γιατί έχει μετονομαστεί σε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σημειώνω ότι η Ευρώπη δεν έφτιαξε Τράπεζα αλλά άλλαξε όνομα σε ΕΚΤ την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας. Άρα, δεν ενδιαφέρει εάν θα πληρώσει η Εθνική Τράπεζα, μια και… πληρώνει η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας ως εγγυητής, δηλαδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιοκτησίας του Ρότσαϊλντ! Μα, αφού η ΕΚΤ μας δανείζει λεφτά! Άρα ποιος μας χρωστάει; Προσέξτε: και η Εθνική Τράπεζα είναι ιδιοκτησία τους Ρότσαϊλντ. Καταλαβαίνετε για πιο δόλιο σύστημα μιλάμε;

Τα έχετε βάλει δηλαδή με τον Ρόστάϊλντ;

Σώρρας: Αφού αυτός με έχει κλέψει… Και στην Αμερική ακόμα, μου χρωστάει η Federal Reserve, που είναι πάλι του Ρότσαϊλντ!

Στείλτε ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό που βλέπει ότι χάνει το σπίτι του κι εσείς προσπαθείτε να τον πείσετε για τα 600 δις!

Σώρρας: Παίζουμε ένα σκάκι. Έχω κάνει τις κινήσεις μου και αυτή τη στιγμή περιμένω τον αντίπαλο να κάνει την δική του. Εάν δεν κάνει κίνηση δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τη δική μου.

Άρα, το σύστημα σας έχει μπλοκαρισμένο. Δεν κάνει καμία κίνηση, σας έχει εκεί να περιμένετε άσκοπα την ώρα που το σύστημα δουλεύει σε άλλα μέτωπα.

Σώρρας: Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο τη Τράπεζας της Ανατολής την οποία πρέπει να ομολογοποιήσω. Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει την Τράπεζα να πάρει το καινούργιο ομόλογο που θα βγάλω. Ο νόμος δηλαδή αφήνει στην ευχέρεια των Τραπεζών εάν θα πάρουν ή όχι ένα bank instrument.

Οπότε ποια λύση βλέπετε να έχετε κύριε Σώρρα;

Σώρρας: Ζήτησα από τον λαό να μαζέψει υπογραφές αποδοχής των 600 δις, που θα πιέσουν την κυβέρνηση. Τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο και θα διατεθεί προσπέκτους σε 3 εκατομμύρια αντίτυπα, το οποίο θα είναι ένα τεράστιο δημοψήφισμα για τον λαό. «Αγαπάμε την Ελλάδα, την θέλουμε να απεμπλακεί από το δημόσιο χρέος, ζητάμε τα 600 δις δολάρια». Ο Έλληνας θα κληθεί με αυτό το ανοιχτό δημοψήφισμα να δείξει ότι αγαπά την Πατρίδα του. Να υπογράψει ότι αποδέχεται τα 600 δις δολάρια και όσα είναι να πάρουμε από την Τράπεζα της Ανατολής. Ξέρουμε όλοι καλά ότι αν μαζευτούν 3-4 εκατομμύρια υπογραφές, το πολιτικό σύστημα δεν θα υπάρχει!


«ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» 
Αρτεμης Σωρρας - EI E.N.D.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΚΟΜΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


http://amfipolis.blogspot.com.au/2013/08/blog-post_18.html


το ζητουμενο ειναι το δικαιο και η συλλογικη ευδαιμονια και η διευρυνση του πνευματος με σκοπο την ανελιξη του ανθρωπινου γενους σε ανωτερες σφαιρες-διαστασεις...οσοι σκεφτονται και λειτουργουν ιδιοτελως και εις βαρος αλλων λογικο ειναι να πολεμουν τον αγωνα μας χωρις να ονοματιζω...θελετε ευημερια για ολους και Δικαιοσυνη??εστω ακουστε μας,δειτε τις εκπομπες μας,ελατε να συζητησουμε με γνωμονα τον αλληλοσεβασμο...ρωτηστε μας οτι θελετε για οτι δεν αντιλαμβανεστε...θελετε να σταματησει η γενοκτονια των Ελ-ληνων αλλα και ολων των λαων??ειστε καλοδεχουμενοι...ειστε ατομιστες και ιδιοτελεις και δεν σας αγγιζει η αδικια?σας ενδιαφερει τι συνολακι θα φορεσετε στο εκαστοτε παρτυ(με η χωρις ουζα) η που θα πατε διακοπες η αν η Μενεγακη χωρισε με τον μπρουκλη η αν φταρνιστηκε η Ολγα Τρεμη και δεν σκυβετε πανω στις αθωες ψυχες των παιδιων που βιωνουν την φτωχεια και νιωθουν την απογνωση των γονιων τους που ωθουνται στην αυτοκτονια μην αντεχοντας να βλεπουν τα Θεια ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ τους να υποφερουν??εαν επιλεξετε το δευτερο λυπαμαι αλλα λαθος πορτα χτυπησατε αλλα κυριως εχετε πεσει θυματα εν αγνοια η εν γνωσιν σας των αρχοντων της υλης και θα υποστειτε τις συνεπειες οταν αποχωριστειτε το υλικο οχημα-σωμα σας...θα βρεθειτε εκει που ουτε καν μπορειτε να φανταστειτε...ειστε μη Ελ-ληνες η δημιουργηματα αποστατων-υβριδια?και παλι η Πηγη σας εχει δωσει το δικαιωμα της ελευθερης βουλησης και μπορειτε να αποστατησετε απο τους αποστατες οπως τοτε οι στρατιωτες του Γιαχβε επι Λεμουριας και να ενταχθειτε στο φως αρα να αποκτησετε ψυχη και συνδεση με το αειζων Πυρ και την αθανασια...εσεις επιλεγετε...εμεις επιλεξαμε το Φως...!και οπου ΦΩΣ=συμπαντικος Ελ-ληνισμος...!ΕΡΡΩΣΘΕ...Υ.Γ. Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΚΑ...Ο ΦΟΒΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ...
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_19.html

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ



ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΜΑΖΙΚΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟ 20-ΕΤΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ,  ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΛΕΣ ΤΑΙΜΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΡΙΜΙΖΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΣ ΤΑΙΜΣ ΕΔΩ:
27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013.

ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΡΙΜΙΖΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ:
ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ...ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΑΘΕΙ & ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ-1 ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΖΩΝΗ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ...... ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΣ ΤΑΙΜΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ «ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΙ ΜΠΡΟΣ – ΠΙΣΩ»..

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ... ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΠΕΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ (1 & 2) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗΣ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΥΛΗΣ Β’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΑΧΑ Η Ο.Ε.Α. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ (=ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΡΙΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ).

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ «ΜΜΕ» ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ , Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Ή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
Y.Γ. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΜΙΖΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.


ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΤΟ VOYAGER ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ «ΝΑΣΑ» http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/voyager.html
Αναδημοσίευση από ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ

http://hellasleaks.blogspot.gr/2013/08/blog-post_19.html

ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ και ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ τέως «ΑΤΕ». ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ όπως Η «ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ»



Από την επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, διαβάζουμε:

11/04/2013 - Περί υποβολής πίνακα προσωρινής διανομής του υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ"
Με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων – ΕΠΑΘ, Συνεδρίαση 46/27-7-2012, θέμα 1ο, ΦΕΚ Β’ 2208/27-7-2012) ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ», και αυτή τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης σύμφωνα με το άρθρο 68 του ν. 3601/2007.
Ο ειδικός εκκαθαριστής του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ.» (υπό ειδική εκκαθάριση) Νικόλαος Μαράντος του Δημητρίου, ο οποίος διορίστηκε με την ίδια ως άνω απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (απόφαση Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων – ΕΠΑΘ, Συνεδρίαση 46/27-7-2012, θέμα 1ο, ΦΕΚ Β’ 2208/27-7-2012)

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/Announcements/DispItem.aspx?Item_ID=4236&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=AN


Αυτό ΣΗΜΑΙΝΕΙ: H ATE δεν υπάρχει πιά. Συνεπώς οτιδήποτε δικαστικό έγγραφο πάρετε (εξώδικο, διαταγή πληρωμής, τηλέφωνα από εισπρακτικές κλπ), είναι προιόν εγκλήματος (απάτης κι εκβιασμού) και πρέπει να το καταγγείλετε στο ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα και φυσικά να μην του δώσετε σημασία.


Η «ΑΤΕ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ» κ.α.

[Φώτο: ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ, εισπρακτική εταιρεία και γράψε ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ, εισπρακτική εταιρεία,
Ελ. Βενιζέλου 2 & Παναγή Τσαλδάρη, 176 76, Καλλιθέα]
Η ΑΤΕ χωρίστηκε σε «καλή» και σε «κακή». Την «καλή» -που περιλάμβανε τα ενήμερα και με εμπράγματες ασφάλειες (προσημείωση, υποθήκη) δάνεια- την αγόρασε η Πειραιώς. Συνεπώς, για το δάνεια αυτά, θα παίρνετε ειδοποιήσεις και ο συναλλαγές σας θα είναι με την Πειραιώς (όχι με την ΑΤΕ). Η «κακή» τράπεζα-που περιλαμβάνει ανεξόφλητα «κόκκινα» δάνεια, χωρίς εμπράγματος ασφάλειες (συνήθως πιστωτικών καρτών, καταναλωτικών δανείων κλπ), τέθηκε σε εκκαθάριση κι ορίστηκε ο Νίκος Μαράντος ως εκκαθαριστής. Αυτό σημαίνει ότι ο εκκαθαριστής θα πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της «κακής» τράπεζας να πληρώσει τους δανειστές της και-θεωρητικά- θα διεκδικήσει και τα ληξιπρόθεσμα «κόκκινα» δάνεια, του «αγίου ποτέ». Γι αυτό, όσοι έχετε «κόκκινα» δάνεια με την «κακή» (ανύπαρκτη πλέον) τράπεζα, θα έχετε να κάνετε με τον εκκαθαριστή, όχι με την ανύπαρκτη ΑΤΕ, ούτε με τις εγκληματικές συμμορίες των εισπρακτικών εταιρειών, όπως η Κύκλος ΑΕ, οι οποίες σας τηλεφωνούν και σας στέλνουν εκβιαστικές και παράνομες διαταγές πληρωμής, που δεν μπορούν να σταθούν στα δικαστήρια κλπ., μόνο και μόνο να σας φοβίσουν και να σας εκβιάσουν να καταβάλλετε μερικές δόσεις που πάνε στις τσέπες των !
Όλα αυτά, είναι παράνομες κι εγκληματικές ενέργειες και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ έννομη συνέπεια. Μόνο να σας φοβίσουν μπορούν. Είναι πράξεις απάτης κι εκβιασμού σας. Καταγγείλτε τις στο ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα.


Οι εισπρακτικές και οι δικηγόροι της δεν έχουν καμία νομιμότητα να διεκδικήσουν τα «κόκκινα» δάνεια. Αυτό το κάνει νόμιμα ΜΟΝΟ ο εκκαθαριστής Νίκος Μαράντος (που δεν θα το κάνει ποτέ). ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΓΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΔΟΣΕΙΣ σε λογαριασμούς που σας δίνουν οι εισπρακτικές για την «ΑΤΕ». Είναι εγκληματίες και δεν μπορούν να σας κάνουν νόμιμα ΤΙΠΟΤΑ (δηλ. πλειστ/σμούς κλπ). Δεν μπορούν καν να εμφανιστούν στα δικαστήρια όπως καταλαβαίνετε. Διότι δεν μπορούν οι εγκληματίες να εμφανιστούν στα δικαστήρια, ζητώντας απ` αυτά την βοήθειά των για την ολοκλήρωση των εγκλημάτων των.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο κεντρικό υπ/μα της «ΑΤΕ» Πατρών (που κακώς φέρει την πινακίδα αυτή ακόμα) στον 3ο όροφο, έχει στηθεί μια εγκληματική «υπηρεσία εξυπηρέτησης των κόκκινων δανείων», η οποία παραπέμπει τον αφελή κόσμο στις εισπρακτικές! Για να πληρώσουν δόσεις και να υπογράψουν νέες συμβάσεις. Και ιδιαίτερα στην ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ! για τα «κόκκινα» δάνεια….ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι εγκληματίες και συμμορίτες για να σας φάνε τα λεφτά. Υπεύθυνος για την διαχείριση των «κόκκινων» δανείων είναι ΜΟΝΟ Ο ΕΚΚΑΘΡΙΣΤΗΣ κι όχι οι εισπρακτικές. Καταγγείλτε στο ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα Πατρών την «υπηρεσία» αυτή. Ήδη γίνεται έλεγχος από τις παραπάνω αρχές με δικές επώνυμες μου καταγγελίες.


Αυτά που αναφέρω παραπάνω για την ΑΤΕ, ισχύουν ακριβώς επίσης και για τις πρώην τράπεζες: Probank (στην Εθνική), FirstBusiness Bank (FBB) (στην Εθνική). Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χωρίστηκε σε «καλή τράπεζα» (Νέο ΤΤ, με μοναδικό μέτοχο το ΤΧΣ, το οποίο είναι προς πώληση) και σε «κακή» τράπεζα, σε εκκαθάριση.


ΑΥΡΙΟ, θα δημοσιεύσω άρθρο για να αποκαλύψω ότι όλες οι ΥΠΟΘΗΚΕΣ που έχει εγγράψει η ΑΤΕ από το 2000 μέχρι σήμερα,ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ (έχουν βγεί και δικαστικές αποφάσεις επ` αυτού, μετά τις δικές μου αποκαλύψεις από το 2010).



Links για σημαντικά νομικά θέματα ληξιπρόθεσμων δανείων, διαφόρων τραπεζών:



http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλοποίση Τραπεζών, Eθνική, Πειραιώς, Αlpha, Eurobank)


http://zoidosia.blogspot.gr/2012/07/a.html (για ΑΤΕ)


Dimitrios Antoniou http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/eurobank_26.html#.UfKgtruYPXg.facebook (για Eurobank)


Dimitrios Antoniou http://zoidosia.blogspot.gr/2013/07/millennium-bank.html?spref=fbhttp://zoidosia.blogspot.gr/2013/07/millennium-bank.html?spref=fb (για Millennium)

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/ecb-t.html#.Ufa2RI4R8oM.facebook
(ερευνα από τις αρχές, ΣΔΟΕ, ECB, TτΕ, Εισαγγελέας, για την ανακεφαλοποίηση και τα ληξιπρόθεσμα δάνεια)


http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/h-funds-ena.html#.UfTOdo8og71.facebook (η δήθεν πώληση των δανείων σε ξένα funds)


Που θα με βρείτε:
https://www.facebook.com/BouleTonEleutheronEllenonDemetriosAntoniou?ref=hl (facebook)
https://www.facebook.com/DrDimitriosAntoniouPhdFrcsB (στο facebook)


www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)
https://www.elpida-politeias.gr (το site μου)


Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Επιχείρηση ''Ομιχλοπαγίδα'' και στην αρχαία πυραμίδα της Βοσνίας;


Σχόλιο Αφύπνισης:Συγκρίνετε με την αντίστοιχη εγκατάσταση στο βουνό των Ιωαννίνων ΕΔΩ .Τυχαίο, δε νομίζω!

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GOOGLE EARTH ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΙ ΥΜΗΤΤΟΥ!!!



Πηγή

Nέα κοροϊδία με την υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων

Διαβάζω από το πρωί ότι η τρόικα (και όχι μόνη της) σκαρφίστηκε την υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων για φυσικές καταστροφές κι αυτό μου φαντάζει σαν μια ακόμη κοροϊδία, ώστε να αλλάξουν χέρια τα λιγοστά πλέον χρήματα πολύ κόσμου και να πάνε προς την αρωγή των Ασφαλιστικών Ταμείων και τίποτα παραπάνω.

Έχοντας τη γαλλική νοοτροπία, μέχρι πρότινος, ασφάλιζα το σπίτι μου στην Ελλάδα. Δεν θα το ξανακάνω γιατί έχω μέτρο σύγκρισης!

Στη Γαλλία, όταν ασφαλίζεις το σπίτι σου για φυσικές καταστροφές με το ελάχιστο ασφαλιστικό κόστος π.χ 300 ευρώ για 150 τ.μ., η ασφάλεια δεν είναι μόνο για την περίπτωση που πέσει αεροπλάνο (!) πάνω στην ιδιοκτησία σου ή για την περίπτωση σεισμού (όπως αναφέρει μέσα το ελληνικό συμβόλαιο) και για τα υπόλοιπα «νίπτουν τας χείρας τους» πίσω από τα ψιλά γράμματα με τους δυσνόητους νομικούς όρους.

Στη Γαλλία η υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων με το ελάχιστο κόστος για φυσικές καταστροφές καλύπτει συν τοις άλλοις, διαρροές νερού σε περίπτωση που σπάσει μια σωλήνα, έκρηξη θερμοσίφωνα από άγνωστη αιτία, κλοπή, επαναπατρισμό σε περίπτωση ατυχήματος μέσα στην γαλλική επικράτεια, κάλυψη ζημιών προς τρίτους σε περίπτωση που αυτές έχουν προκληθεί σε ξένη ιδιοκτησία (από δική σου υπαιτιότητα) π.χ. από διαρροή νερού ή πυρκαγιά στο διαμέρισμα ή το σπίτι σου… μέχρι επιδιόρθωση και βάψιμο τοίχων καλύπτει.

Έτυχε, λοιπόν, ένα καλοκαίρι στη Σύρο να πλημμυρίσω γιατί είχε τρυπήσει ο θερμοσίφωνας και την άλλη φορά είχε καεί μια ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα με αποτέλεσμα να τον καταστρέψει και να «μαυρίσει» ο τοίχος.

Και τις δύο φορές η πολύ γνωστή ασφαλιστική σφύριζε κλέφτικα, οπότε αποφάσισα να κάνω το ίδιο και να πάψω να τους πληρώνω, καθώς και την ασφάλεια κάλυπτα από την τσέπη μου και τις απρόβλεπτες ζημιές!

Σημειωτέον ότι στη Γαλλία την ασφάλεια του σπιτιού την πληρώνει αυτός που κάνει χρήση. Αν το σπίτι ενοικιάζεται την ασφάλεια πληρώνει ο ενοικιαστής, αν το σπίτι δεν είναι ενοικιασμένο η ασφάλεια δεν είναι υποχρεωτική και αν μένει σ’ αυτό ο ιδιοκτήτης τότε την πληρώνει αυτός.

Και κάτι άλλο με την ασφάλιση των ακινήτων: Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξεχρεώσει και να βγει από την κρίση; Για ποια διάσωση κοπιάζουν τρόικα και κυβερνώντες; Της Ελλάδας των Ελλήνων ή των ασφαλιστικών και των μεγαλοσυμφερόντων;

Και στο γνωστό ρεφρέν του «μα έτσι θα γίνουμε Ευρώπη ή έτσι γίνεται στην Ευρώπη», απαντώ ότι εδώ είναι Ελλάντα.

Βρίσκουν χίλιους τρόπους να στα παίρνουν αλλά κανέναν να στα δίνουν, αν και όταν πρέπει…

Υ.Γ. Και μη μασάτε. Όταν φέρνουν για παράδειγμα πως «έτσι γίνεται στο εξωτερικό», να γνωρίζετε ότι λένε τη μισή αλήθεια.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!


Εάν η αντιπολίτευση του Κοινοβουλίου, δεν παραιτηθεί σύσσωμη, θα είναι συνένοχη στο έγκλημα.
Τα πράγματα είναι απλά.
Το φωνάζω καιρό... ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!

Πόπη Σουφλή
26 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΕΛΗΓΑΝ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ 14% ΕΠΙΤΟΚΙΟ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ !

· Η Κυβέρνηση πρέπει να πέσει! Τα κόμματα κοιμούνται αντί να την ρίξουν;
· Παίρνουν από τον λαό το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!!
· Θα επέμβει η Δικαιοσύνη ή θα μείνει θεατής στο έγκλημα σε βάρος του κοσμάκη;

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Ο πολιτικός εγκληματίας που ακούει στο όνομα Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που έχει δώσει εντολές για κατάσχεση των καταθέσεων των πολιτών από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς λόγω οφειλών τους στο Δημόσιο, ο πολιτικός που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου με πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας, αντί να απαιτήσει από τις Τράπεζες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, όχι μόνο δεν τις αγγίζει αλλά φορτώνει όλο το χρέος τους στις πλάτες του κοσμάκη.

Πρόκειται για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων, μια και με ανάλγητο τρόπο ο Ι. Στουρνάρας πιάνει κότσους όλους τους Έλληνες! Την ώρα που οι πολίτες οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στη φυλακή ακόμη και για οφειλές 500 ευρώ ή 1000 ευρώ, ο υπουργός Οικονομικών αφήνει ανέγγιχτες τις Τράπεζες που οφείλουν στο κράτος δυσθεώρητα δις!

Το χειρότερο δε, είναι ότι τα χρέη των Τραπεζών τα φορτώνει στον κοσμάκη με πολλαπλάσια επιτόκια!
Η "Ελεύθερη Ώρα" πρώτη απ' όλες τις εφημερίδες, με εκτενή της αποκλειστικά ρεπορτάζ, είχε αποκαλύψει την απάτη των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίες με τη συνέργεια του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλου, χρέωσαν όλα τα ομόλογα των Τραπεζών στις πλάτες του λαού! 93 δις ευρώ αρχικά και κατόπιν άλλα 140 δις ευρώ.

Συνολικά 233 δις ευρώ που έπρεπε να πέσουν στην αγορά και σε καταναλωτικά-στεγαστικά δάνεια, οι Τράπεζες τα οικειοποιήθηκαν όλα και οι πολιτικοί εγκληματίες μετέφεραν όλα τα χρέη των Τραπεζιτών στον λαό!
Ιδού κατά σειρά, τα 10 αποκλειστικά ρεπορτάζ της "Ελεύθερης Ώρας":
29/11/12: "Με υπουργική απόφαση φόρτωσαν όλο το χρέος των Τραπεζών στο λαό".

31/1/13: "Σκάει ομόλογο 44 δις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα"

5/2/13: "Κράτος και Τράπεζες έκλεψαν 93 δις από την αγορά".

14/2/13 "Φορτώνουν όλα τα χρέη στις πλάτες του κοσμάκη".

23/2/13: "Στουρνάρας: Το πραγματικό χρέος της χώρας είναι 550 δις".

2/3/13: "Παράνομα όλα τα μνημόνια"

27/3/13: "Έτσι θ’ αρπάξουν τα δις από τις καταθέσεις των Ελλήνων"

30/6/13 "Το μεγαλύτερο έγκλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου"

1/7/13: "Σάλος με το πολιτικό έγκλημα Σαχινίδη"

8/7/13: "Ιδού το σατανικό σχέδιο της διάλυσης της χώρας και του λαού"


Από τον λαό πλέον, παίρνουν το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!! Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι οι πολιτικοί ολετήρες που συνέπραξαν σε αυτό. Η Δικαιοσύνη θα επέμβει ή θα παραμείνει απλός θεατής μπροστά σε αυτή την απάτη που συντελείται σε βάρος του ανυποψίαστου πολίτη; Η Δικαιοσύνη, που ήδη έχει χαρακτηρίσει νόμιμο το Μνημόνιο, η Δικαιοσύνη που ως τυφλή φέρεται να χαρακτήρισε… νόμιμη την αρπαγή των αποταμιεύσεων των ομολογιούχων του Δημοσίου, η Δικαιοσύνη που διά της ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη κρίνει νόμιμο το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ το 2009, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να θεωρήσει… νόμιμο και το φόρτωμα των χρεών των Τραπεζών στις πλάτες των πολιτών!

Σήμερα λοιπόν, ο υπουργός Οικονομικών έρχεται να μεγιστοποιήσει τις διαστάσεις της πολιτικής απάτης, μεταφέροντας στον λαό και προσαυξημένο με επιτόκιο 14%, σχεδόν 26 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία οι Τράπεζες αρνούνται να πληρώσουν! Πρόκειται για 26 δις ευρώ από τα περίφημα 93 δις (δημοσιεύματα "Ε.Ω." 29/11/12 και 5/2/13) τα οποία έπρεπε να πέσουν στην αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι Τράπεζες "τσέπωσαν" και τα 93 δις χωρίς να δώσουν φράγκο στην αγορά, την οποία με αυτό τον τρόπο νέκρωσαν ολοκληρωτικά!

Δεν φτάνει όμως που κράτος και Τράπεζες οδήγησαν σε λουκέτα εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο κ. Στουρνάρας τα 26 από τα 93 δις ευρώ, τα μεταβιβάζει όλα στο δημόσιο χρέος με προσαυξημένο επιτόκιο 14%! Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο ιστότοπος diaforos.blogspot.gr και η Σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας "Η Ελλάδα Αύριο" (17-8-13), η οποία σημειώνει χαρακτηριστικά: "Με τις επικίνδυνες ταχυδακτυλουργίες Στουρνάρα το επίμαχο τραπεζικό χρέος των 26 δις ευρώ αντικαταστάθηκε με ένα νέο εθνικό χρέος το οποίο ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 35 δις ευρώ, τα οποία φορτώθηκαν στους Έλληνες φορολογούμενους"! 9 δις ευρώ χρέος στο ήδη υπάρχον επειδή έτσι το γούσταρε ο Στουρνάρας!

Συγκεκριμένα, τα 26 δις ευρώ-χρέη των Τραπεζών που με τις δόλιες ενέργειες του υπουργού Οικονομικών μεταφέρονται στον λαό, κατανέμονται ως εξής:

1. Εθνική Τράπεζα: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 8.765.000 δις ευρώ.

2. EUROBANK: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 7.770.000 δις ευρώ.

3. Τράπεζα Πειραιώς: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.576.000 δις ευρώ.

4. ALPHA BANK: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.867.000 δις ευρώ.

Ο κ. Στουρνάρας ουσιαστικά εγκληματεί σε βάρος της εθνικής οικονομίας και της χώρας, μια και με λογιστικά τεχνάσματα, επιχειρεί να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα ενώ στην πράξη πολλαπλασιάζει το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Όταν λοιπόν η «Ε.Ω» στις 23/2/13: σε ρεπορτάζ της έγραφε, "Στουρνάρας: Το πραγματικό χρέος της χώρας είναι 550 δις", είχε απόλυτα δίκιο. Στην ουσία, απόλυτο δίκιο είχε ο ίδιος ο Ι. Στουρνάρας που εν τη ρύμη του λόγου του στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή, αποκάλυπτε ότι το χρέος της χώρας είναι 550 δις ευρώ! Άραγε είχε σχεδιάσει από τότε το φούσκωμα του χρέους με τα λογιστικά του τερτίπια;

Τώρα λοιπόν εξηγείται γιατί ο κ. Στουρνάρας αρνιόταν να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις που του γίνονταν στη Βουλή εάν έχει πληρωθεί το ομόλογο. Απλά, διότι δεν το πλήρωσε και το μετέφερε σε βάθος χρόνου χαρίζοντας στους τοκογλύφους το επαχθέστερο για την Ελλάδα επιτόκιο του 14%!!!

Ένα ερώτημα που γεννάται είναι: για όλα αυτά που γίνονται σε βάρος του τόπου και του λαού, τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα πού βρίσκονται; Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ενώ θα έπρεπε να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση με την αποχώρησή τους από το Κοινοβούλιο;
Στη φωτό απεικονίζονται τα ομόλογα των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών που η λογιστική απάτη Στουρνάρα τα μετέφερε για το 2014 έως 2016 με φουσκωμένα επιτόκια που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος κατά 9 δις ευρώ επιπλέον. Το σκιαγράφημα δημοσιεύτηκε στο diaforos.blogspot.gr.


"Ελεύθερη Ώρα"
Πηγή

attikanea.blogspot.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!

 

Άμεση αντίδραση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μετά και την καταγγελία βόμβα του Γιάννη Αδαμόπουλου (ΔΣΑ), που δείχνει ότι δεν έχουν αλωθεί τα πάντα σε αυτή την χώρα.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο η εισαγγελία διέταξε με διπλή διαβίβαση τα ακόλουθα:

1. Την παρέμβαση της εισαγγελίας εφετών για την ουσία της υπόθεσης (πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά όλη την διαχείριση του σκανδάλου)

2. Στέλνει τις καταγγελίες για την ανακρίτρια στην δικαστική επιθεώρηση!

Να που παρά την σιωπή του άθλιου συστήματος των ΜΜ”Ε”, η δικαιοσύνη δείχνει ότι σκοπεύει να υπερασπιστεί τον τελευταίο πυλώνα της δημοκρατίας. Αναμένουμε λοιπόν από όλους να σταθούν στο ύψος τους.

Πάλι ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αδαμόπουλο.

πηγή 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΣΑ http://news-cobra.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8237.html
ΑΝΑΝΕΩΝΕΝΟ

Γιώργος Κολιοκώστας: Ο ακέραιος αντιεισαγγελέας που γκρεμίζει την συνωμοσία της σιωπής.

Ένας άξιος λειτουργός που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του. Ένας ακέραιος άνθρωπος που δεν έκανε “εκπτώσεις” στην προσφορά προς την πατρίδα.

Αυτός είναι ο Γιώργος Κολιοκώστας, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αντέδρασε άμεσα στις αποκαλύψεις που είδαν το φως και σχετίζονται με την διαχείριση του μεγάλου σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Γιώργος Κολιοκώστας, έχει διατελέσει προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών και προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών.

Με την άμεση αντίδραση του μετά και την καταγγελία του Γιάννη Αδαμόπουλου, δείχνει ότι υπάρχουν Έλληνες που θα αγωνιστούν για να εμποδίσουν την πορεία στην καταστροφή. Αυτή την ολέθρια ατραπό που σφυρηλάτησε ο κύριος Παπανδρέου και οι σκοτεινές φυσιογνωμίες που τον περιέβαλλαν και σήμερα κάποιο προσπαθούν να φυγαδεύσουν.

Ας σταθούν αντάξιοι του οι δικαστικοί λειτουργοί που θα αναλάβουν να αποδώσουν δικαιοσύνη και να τιμωρήσουν όσους φέρονται να συνεργάστηκαν για την αποσιώπηση της υπόθεσης. Ολοκληρώνοντας το ζοφερό έργο της εργολαβίας των μεγάλων ΜΜ”Ε” που φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτά που έγιναν και αυτά που έρχονται.

 

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3461.html

Πλησιάζει η ώρα να υπερασπιστούν μόνοι τους οι πολίτες το Σύνταγμα και να τηρήσουν-εφαρμόσουν το άρθρο 120 (114)!

Ένοχοι, μαζί με την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, θα είναι οι δικαστές που θα εκδώσουν αποφάσεις, οι έφοροι των ΔΟΥ κι όλοι όσοι συμπράξουν στο έγκλημα! Μολών Λαβέ κι ελάτε να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…
 

Ενα θαύμα ακουστικής


Πολυετείς μετρήσεις δύο επιστημόνων απέδειξαν πως στην υπόγεια αίθουσα, που για τους αρχαίους ήταν ο προθάλαμος του Κάτω Κόσμου, «βασιλεύει» η ησυχία

Πολυετείς μετρήσεις δύο επιστημόνων απέδειξαν πως στην υπόγεια αίθουσα, που για τους αρχαίους ήταν ο προθάλαμος του Κάτω Κόσμου, «βασιλεύει» η ησυχία

Θαύμα ακουστικής και χώρος που θυμίζει ανηχοϊκό (πολύ καλά ηχομονωμένο) θάλαμο είναι το νεκρομαντείο του Αχέροντα στην Πρέβεζα.

Η υπόγεια αίθουσα που κατασκευάστηκε πριν από κοντά 2.500 χρόνια, κι αποτελούσε τον προθάλαμο του Κάτω Κόσμου, δεν είναι παρά ένας εξαιρετικής κατασκευής ανηχοϊκός θάλαμος, ενώ τα 15 τόξα που έχει στην κορυφή της μειώνουν την αντήχηση του χώρου στο ελάχιστο.

Ετσι, το νεκρομαντείο του Αχέροντα είναι ένα ασυνήθιστα ήσυχο μέρος, παρατήρηση την οποία αποδεικνύουν με επιστημονικά δεδομένα και πολυετείς μετρήσεις δύο ερευνητές του ΑΠΘ.

Ο Παναγιώτης Καραμπατζάκης και ο Βασίλης Ζαφρανάς, υποψήφιοι διδάκτορες στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ και επιστημονικοί συνεργάτες του Εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής και Ακουστικής Τεχνολογίας του πανεπιστημίου, ξεκίνησαν το 1997 να διερευνούν τις ακουστικές ιδιότητες της υπόγειας κρύπτης του νεκρομαντείου του Αχέροντα.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι το νεκρομαντείο του Αχέροντα είναι ένας κλειστός χώρος με χαρακτηριστικά ακουστικής ανοιχτού χώρου, ενώ τα 15 τόξα αυξάνουν την εσωτερική επιφάνεια του χώρου δημιουργώντας σημαντική απόσβεση του ήχου.

«Χρησιμοποιήσαμε όργανα που δεν ήμασταν βέβαιοι ότι μπορούσαν να μετρήσουν σωστά τόσο ακραίες συνθήκες ακουστικής. Χρειάστηκαν πολλές μετρήσεις και πολλά διαφορετικά και εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα για να επιβεβαιώσουμε αυτό που είχαμε παρατηρήσει από την αρχή: ότι δηλαδή η υπόγεια κρύπτη του νεκρομαντείου είναι ένας κλειστός χώρος με ιδιαίτερα χαμηλό θόρυβο», δήλωσε ο Π. Καραμπατζάκης.

Η κατασκευή του χώρου με αυτά τα χαρακτηριστικά και την απόλυτη ησυχία, μόνο τυχαία δεν ήταν. Στόχος των αρχαίων κατασκευαστών ήταν να δημιουργούν στον επισκέπτη έντονα ψυχοακουστικά φαινόμενα και να αποπροσανατολίζουν τις αισθήσεις δίνοντάς του την ψευδαίσθηση της επαφής με τον Κάτω Κόσμο.

Μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί την επίδραση ενός τέτοιου χώρου στον ψυχισμό του ανθρώπου αν σκεφτεί ότι σε ανηχοϊκό θάλαμο (απολύτως μονωμένο) της Μινεσότα που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως το πιο ήσυχο μέρος της Γης, ο μέγιστος χρόνος παραμονής ανθρώπου είναι μόλις 33 λεπτά.

Δοκιμασίες

Το σοκ όσων πήγαιναν στο νεκρομαντείο του Αχέροντα γινόταν ακόμη μεγαλύτερο καθώς προηγουμένως περνούσαν από σωματικές και ψυχικές δοκιμασίες, όπως ειδική δίαιτα με στρείδια και κριθαρένιο ψωμί, προσευχή και τελετουργίες με μαγικά, ενώ πριν φτάσουν στον κεντρικό θάλαμο περιπλανούνταν σε έναν μικρό λαβύρινθο και έρχονταν σε κατάσταση ζάλης.


Τα αποτελέσματα αυτής της ακουστικής έρευνας θα παρουσιάσουν οι δύο ερευνητές σε πανευρωπαϊκό αρχαιολογικό συνέδριο, που θα γίνει αυτή την εβδομάδα στη Ρίβα Ντελ Γκάρντα της Ιταλίας.

ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΧΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το νεκρομαντείο του Αχέροντα ήταν το πιο φημισμένο του αρχαίου ελληνικού κόσμου, με τη μεγάλη του ακμή τον 3ο και 2ο π.Χ. αιώνα, ενώ η παλαιότερη αναφορά γίνεται στην Οδύσσεια του Ομήρου, όταν η Κίρκη συμβουλεύει τον Οδυσσέα να συναντήσει στον Κάτω Κόσμο τον μάντη Τειρεσία και να πάρει χρησμό για την επιστροφή του στην πατρίδα. Περιγράφεται ως το σημείο κατάβασης των νεκρών στον Αδη και η Εφύρα, η πόλη της Ηπείρου που βρίσκεται λίγο βορειότερα, συνδέεται με τη λατρεία της θεότητας του θανάτου.

Οι αρχαίοι κατέφευγαν στο νεκρομαντείο για να προσφέρουν χοές στους νεκρούς και να επικοινωνήσουν μαζί τους, καθώς πίστευαν ότι μετά την απελευθέρωσή τους από το σώμα, οι νεκροί αποκτούσαν την ικανότητα να μαντεύουν το μέλλον.

Στο τέλος του 3ου π.Χ. αιώνα γύρω από το ιερό προστέθηκε ένα συγκρότημα με μία κεντρική αυλή, δωμάτια και αποθήκες και με τη μορφή αυτή λειτούργησε για περίπου δύο αιώνες. Στον 1ο π.Χ. αιώνα με την εγκατάσταση Ρωμαίων εποίκων στην πεδιάδα του Αχέροντα, η αυλή του ιερού κατοικήθηκε πάλι, ενώ στις αρχές του 18ου αιώνα στον χώρο οικοδομήθηκε η μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, που σώζεται μέχρι σήμερα.


Πηγή: www.ethnos.gr 

Ηθικό πλήγμα για την κυβέρνηση η υπόθεση Σταυρίδη

Στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμφωνίας
 ΟΠΑΠ - Emma Delta με τον υπουργό Οικονομικών
κ. Ι. Στουρνάρα, τον παραιτηθέντα πρόεδρο του ΤΑΙΠΔ
κ. Στ. Σταυρίδη και τον κ. Δημ. Μελισσανίδη,
εκπρόσωπο της κοινοπραξίας.
Ανέδειξε το μείζον - και υπαρκτό- θέμα των σχέσεων, επαφών, διασυνδέσεων και επικοινωνίας κρατικών αξιωματούχων, ακόμα και μελών της κυβέρνησης με επιχειρηματίες που αποτελεί διαχρονικά πληγή για το πολιτικό σύστημα


Ισχυρό πλήγμα στο ηθικό πεδίο δέχθηκε η δικομματική κυβέρνηση, καθώς η υπόθεση του κ. Στ. Σταυρίδη ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου και δίνει πολλαπλά επιχειρήματα στην αντιπολίτευση για σκληρή κριτική στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων και στο τρόπο που αυτές γίνονται.

Η κίνηση του κ. Σταυρίδη - μέχρι χθες το μεσημέρι προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ (ταμείου αποκρατικοποιήσεων)- να χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό αεροσκάφος (λιαρ τζετ) του κ. Δ. Μελισσανίδη, του ανθρώπου που συμμετείχε στην εταιρεία που εξαγόρασε το πακέτο του ΟΠΑΠ, δημιούργησε μείζονα κρίση στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Παράλληλα ανέδειξε το μείζον - και υπαρκτό- θέμα των σχέσεων, επαφών, διασυνδέσεων και επικοινωνίας κρατικών αξιωματούχων, ακόμα και μελών της κυβέρνησης με επιχειρηματίες που αποτελεί διαχρονικά πληγή για το πολιτικό σύστημα και το καθιστά ευάλωτο στην όποια κριτική.

Η υπόθεση του κ. Σταυρίδη, ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί επέμενε ότι δεν έκανε κάτι το μεμπτόν, λέγοντας πως ζούμε σε μια υποκριτική κοινωνία, αναστάτωσε, όπως ήταν φυσικό την κυβέρνηση και σήμανε συναγερμός, αν και η παραίτηση επήλθε σχεδόν με ένα εικοσιτετράωρο καθυστέρηση. Και αυτό, διότι το δημοσιεύμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ήταν γνωστό από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά η κυβέρνηση, λόγω και της θερινής ραστώνης επέδειξε αργά αντανακλαστικά.

Το αποτέλεσμα όμως έχει σημασία και αυτό ήταν η εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος βρισκόταν στην Πύλο, να εγκαταλείψει ο κ. Σταυρίδης το ΤΑΙΠΕΔ, στο οποίο - όπως λέγανε και υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές- δεν είχε και καλές επιδόσεις.

Μάλιστα κυβερνητικοί παράγοντες αναφέρονταν και στην αρνητική άποψη που είχε εκφράσει η τρόικα εδώ και πολλούς μήνες, ζητώντας αλλαγή στην ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ. Βέβαια και στην τοποθέτηση του κ. Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και προηγουμένως του κ.Τ. Αθανασόπουλου στην ίδια θέση, το Μέγαρο Μαξίμου είχε «ανάψει» το πράσινο φως, ενώ και οι δυο τυγχάναν ειδικής μεταχείρισης και προστασίας, παρά τις χαμηλές επιδόσεις τους.

Για το επίμαχο θέμα, ο κ. Αντ. Σαμαράς εξοργίστηκε με την συμπεριφορά του κ. Σταυρίδη και επικοινώνησε με τον κ. Ευ. Βενιζέλο, με τον οποίο και συμφώνησαν ότι δεν έπρεπε να παραμείνει ούτε λεπτό στη θέση του. Ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε πως ήταν θέμα ηθικής τάξεως η απομάκρυνση του κ.Σταυρίδη, άποψη με την οποία συμφώνησε ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Σταυρίδης πληροφορήθηκε από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα - που είχε συνομιλήσει νωρίτερα με τον πρωθυπουργό - την απόφαση αποπομπής του. Ενδεικτικό του φόβου να μην δοθεί έκταση στο θέμα και να μην υπάρξει συνέχεια στην ιστορία, με αναφορές και στον επιχειρηματία, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ένα λιτό δελτίο τύπου. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι σε αυτό δεν αναφέρονταν καν ο λόγος απομάκρυνσης του κ. Σταυρίδη από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ.

Από την πλευρά της κυβέρνησης είναι καθησυχαστικοί και λένε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την πορεία των αποκρατικοποιήσεων και η συζήτηση στρέφεται στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Σταυρίδη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ι. Εμίρη να θεωρείται ότι έχει το προβάδισμα, αν και μπορεί να υπάρξει άλλη επιλογή.

Τούρκοι αρχαιολόγοι βρήκαν τη χαμένη πόλη του προφήτη Αβραάμ...γεμάτη με θησαυρούς του Μ. Αλεξάνδρου !!!


Αύγουστος 17, 2013.

Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει τη χαμένη πόλη του προφήτη Αβραάμ κατά τις ανασκαφές στην περιοχή της πόλης Kilis, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα της Αττάλειας, διαπιστώθηκαν πειστικές αποδείξεις ότι ο προφήτης ζούσε κάποτε εδώ. Επιπλέον εντοπίστηκαν ασημένια νομίσματα που βρέθηκαν ανάμεσα στους θησαυρούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η νοτιοανατολική επαρχία Κίλις είναι από τις πιο ‘καυτές’ επαρχίες στην Τουρκία κατά τους τελευταίους μήνες και προσελκύει αυξημένο ενδιαφέρον από ιστορικούς καθώς οι πρόσφατες ανακαλύψεις έφεραν στο φως ίχνη του προφήτη Αβραάμ αλλά τμήμα του θησαυρού του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήθηκαν από πάπυρους που αναφέρονται στην εποχή του Σιδήρου, βρήκαμε τη χαμένη πόλη που είναι το μέρος όπου έζησε ο προφήτης Αβραάμ. Αυτή η περιοχή έχει τώρα μεγάλες δυνατότητες για τον τουρισμό τόσο για την επαρχία, όσο και για όλη την Τουρκία. Βρήκαμε επίσης, 134 ασημένια νομίσματα που χρονολογούνται στο θησαυρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου», δήλωσε ο επικεφαλής των ομάδων των αρχαιολόγων και αναπληρωτής καθηγητής Atilla Engin στο Πανεπιστήμιο ‘Δημοκρατίας’ –Cumhuriyet.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Τούρκος καθηγητής, είπε ότι η περιοχή έχει σημαντικά αρχαιολογικά στοιχεία και έργα τέχνης, ιδιαίτερα στην τούμπα Όιλουμ- Oylum tumulus, που είναι η μεγαλύτερη και η σημαντικότερη στην περιοχή.

«Αυτή η τούμπα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Τουρκία. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στην περιοχή υπήρξε κάποτε ένα ισχυρό βασίλειο που βρίσκονταν σε μεγάλη ακμή την εποχή του Χαλκού.

Εντοπίστηκαν σφηνοειδή έγγραφα και σφραγίδες Χετταίων βασιλέων, τα οποία βρήκαμε σε τρεις ανασκαφικές περιόδους. Πιστεύουμε, δηλαδή, ότι εδώ βρίσκεται η αρχαία πόλη του Οδυσσέα.


Πάπυροι που χρονολογούνται από τον 3ο αιώνα π.Χ. δείχνουν ότι αυτή η πόλη είχε μεγάλη επιρροή. Φυσικά χρειαζόμαστε περισσότερα έγγραφα και ευρήματα για να επιβεβαιώσουμε την υπόθεση αυτή. Εμείς εξακολουθούμε να εργαζόμαστε στην περιοχή», είπε ο καθηγητής.

Κάποτε υπήρχε η σκέψη ότι ήταν πόλη του Οδυσσέα στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά οι νέες ανακαλύψεις έδειξαν ότι η τούμπα Όιλουμ είναι πολύ αρχαιότερη πόλη.

«Λέμε για τον Οδυσσέα, γιατί το όνομά του, αναφέρεται στους αρχαίου παπύρους και στους παπύρους των Χετταίων. Λένε, επίσης, ότι στην πόλη ζούσε ο προφήτης Αβραάμ. Όταν θα είμαστε σε θέση να το αποδείξουμε θα είναι μια συγκλονιστική ανακάλυψη και θα προξενήσει μεγάλο ενδιαφέρον».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Attila Engin, οι αρχαιολόγοι έχουν φθάσει σε βαθιά στρώματα της τούμπας. Τα ευρήματα θα εκτεθούν στο μουσείο Κιλίσα.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
http://periergaa.blogspot.com

Το εξώδικο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από τον κληρονόμο του Μπενάκη (Παναγιώτης Μίχας)


για την περιουσία του Εμμανουήλ Μπενάκη, της οποίας υπήρξε διαχειριστής…

Το 1973 ο Εμμανουήλ Μπενάκης έκανε πληρεξούσιο τον ανιψιό του Αντώνη Σαμαρά (σημερινό πρωθυπουργό) να διαχειρίζεται κάποιες μετοχές του στην Αμερική. Ο Αντώνης Σαμαράς τότε σπούδαζε οικονομολόγος στο Harvard…
Το 1976 αρρωσταίνει ο κ.Μπενάκης και γράφει μία επιστολή στην οποία περιγράφει ότι ενώ ζήτησε χρήματα από την περιουσία του, την οποία διαχειριζόταν ο ανιψιός του Αντώνης Σαμαράς στην Αμερική, εκείνος δεν του έστειλε, παρά το γεγονός ότι τα χρειαζόταν για ένα χειρουργείο που θα έκανε!!!
Το “Εκ-κεντρικό” δελτίο παρουσίασε και την επιστολή… Μετά ο κ.Μπενάκης πήγε σε συμβολαιογράφο προκειμένου να άρει την πληρεξουσιότητα που είχε δώσει στον ανιψιό του και του ζητούσε πίσω ό,τι έγγραφα είχε στην κατοχή του…. Τρεις μήνες αργότερα ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στον θείο του Εμμανουήλ Μπενάκη με εξώδικο στο οποίο περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις μετοχές του θείου του στην Αμερική, τον τρόπο με τον οποίο του ξεπλήρωσε ένα δάνειο σε τράπεζα της Αμερικής και ολοκληρώνει ζητώντας τη νόμιμη αμοιβή του…
Το “Εκ-κεντρικό” δελτίο αποκαλύπτει τόσο την επιστολή του Εμμανουήλ Μπενάκη όσο και ολόκληρο το εξώδικο του σημερινού πρωθοπουργού…
Σας παραθέτουμε  τα έγγραφα “φωτιά”…
Χειρόγραφη επιστολή του Εμμανουήλ Μπενάκη την οποία έγραψε το 1976, και στην οποία εκφράζει τα παράπονά του για ανθρώπους της οικογένειάς του – που μάλιστα αποκαλεί και συμμορία- αλλά και του γενικότερου περιβάλλοντός του. Εκτενή αναφορά κάνει για τα όσα τον στεναχώρησαν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον κ. Γερουλάνο κα
Ο Εμμανουήλ Μπενάκης στην χειρόγραφη επιστολή του στέκεται σε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Όταν δηλαδή, χρειάστηκε χρήματα από τη δική του περιουσία για ένα χειρουργείο που έπρεπε να κάνει και δεν του έδωσαν…
Αναφέρει ότι ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά που διαχειριζόταν τα χρήματά του στην Αμερική να του στείλει χρήματα, αλλά εκείνος δεν του έστειλε.
Λέει επίσης ότι έκλεψαν το κλειδί του σπιτιού του και το παραβίασαν για να βρουν τη διαθήκη του…
Τους αποκαλεί συμμορία που ήθελαν να βάλουν χέρι στην περιουσία του!!!
Το εξώδικο στον Σαμαρά το έστειλε ο κληρονόμος του Μπενάκη (Παναγιώτης Μίχας) πριν από μία εβδομάδα στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, ζητώντας να του δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Σαμαράς το χαρτοφυλάκιο μετοχών του θείου του Εμμανουήλ Μπενάκη…
1
2
3
4
5
6
7
8
1 1

2 2

3 3
Οικογένεια Μπενάκη
  • Εμμανουήλ Μπενάκης, γενάρχης του κλάδου της οικογένειας
  • Αντώνιος Μπενάκης, έμπορος, σύζυγος Λωξάνδρας Μαξίμου και γιος του Εμμανουήλ
  • Αλέξανδρος Μπενάκης, έμπορος, σύζυγος Μαρίας Συναδινού και γιος του Εμμανουήλ
  • Βιργινία Μπενάκη, σύζυγος Ιωάννη Άθω Ρωμάνου και κόρη του Αλέξανδρου
  • Ελένη Μαρία Ρωμάνου, σύζυγος Λεωνίδα Ζαρίφη και κόρη της Βιργινίας
  • Αλέξανδρος Ρωμάνος, σύζυγος Μαρίας Καραγιαννάκη και γιος της Βιργινίας
  • Βιργινία Ρωμάνου, κόρη του Αλέξανδρου
  • Ιωάννης Ρωμάνος, γιος του Αλέξανδρου
  • Αλεξάνδρα Ρωμάνου, κόρη του Αλέξανδρου
  • Μιχαήλ Μπενάκης, γιος του Αλέξανδρου
  • Αλέξανδρος Μπενάκης, γιος του Μιχαήλ
  • Δάφνη Μπενάκη, κόρη του Μιχαήλ
  • Νικόλαος Μπενάκης, γιος του Μιχαήλ
  • Μαρία Μπενάκη, κόρη του Μιχαήλ
  • Δέσποινα Μπενάκη, σύζυγος Πολυχρόνη Κότσικα και κόρη του Αλέξανδρου
  • Νικόλαος Τομπάζης, αεροδυναμιστής Ferrari F1 και γιος της Αλεξάνδρας
  • Ανδρέας Τομπάζης, γιος του Νικολάου
  • Ελίζα Τομπάζη, κόρη του Νικολάου
  • Ελένη Τομπάζη, κόρη του Νικολάου
  • Δέσποινα Τομπάζη, σύζυγος Νίκου Σιταρά και κόρη της Αλεξάνδρας
  • Ξένια Σιταρά, κόρη της Δέσποινας
  • Αλέξανδρος Σιταράς, γιος της Δέσποινας
  • Γιώργος Κότσικας, γιος της Δέσποινας
  • Μαρίνα Κότσικα, κόρη του Γιώργου
  • Θεόδωρος Δημήτριος Κότσικας, γιος του Γιώργου
  • Αλεξάνδρα Κότσικα, κόρη του Γιώργου
  • Μαρία Κότσικα, κόρη της Δέσποινας
  • Ειρήνη Κότσικα, βιολόγος και σύζυγος Δημητρίου Μαντζούνη και κόρη της Δέσποινας
  • Ανδρέας – Παναγιώτης Μαντζούνης, γιος της Ειρήνης
  • Μανώλης Μπενάκης, σύζυγος Ιωάννας Χωρέμη και γιος του Αλέξανδρου
  • Μίκυ Μπενάκης, γιος του Μανώλη
  • Μαρίνα Μπενάκη, κόρη του Μανώλη
  • Μανώλης Μπενάκης, γιος του Αντώνη και της Αλεξάνδρας
  • Κωνσταντίνος Μπενάκης, γιος του Αντώνη και της Ελένης
  • Ειρήνη Μπενάκη, σύζυγος Παύλου Πέτρου Καλλιγά και κόρη του Αντώνη και της Ελένης
  • Παύλος Γερουλάνος, βουλευτής, υπουργός πολιτισμού, σύζυγος Λάρα Μπαράζι και γιος της Αιμιλίας
  • Τατιάνα Γερουλάνου, κόρη του Παύλου
  • Αλεξάνδρα Γερουλάνου, κόρη του Παύλου
  • Ειρήνη Γερουλάνου, αναπληρώτρια διευθύντρια Μουσείου Μπενάκη, σύζυγος Πλάτωνα Μαυρομούστακου και κόρη της Αιμιλίας
  • Δέσποινα Γερουλάνου, ηθοποιός και κόρη της Αιμιλίας
  • Μαρίνα Γερουλάνου, κόρη της Αιμιλίας
  • Σοφία Δέλτα, σύζυγος Μιχαήλ Μαυρογορδάτου και κόρη της Πηνελόπης
  • Βιργινία Δέλτα, αρχινοσοκόμος και σύζυγος Αλέξανδρου Ζάννα και κόρη της Πηνελόπης
  • Αλέκος Ζάννας, αρχιτέκτονας και γιος του Παύλου
  • Στέφανος Ζάννας, γιος της Βιργινίας
  • Ιφιγένεια Αλεξάνδρα Ζάννα, κόρη της της Βιργινίας
  • Λένα Ζάννα, σύζυγος Κωνσταντίνου Σαμαρά και κόρη της Βιργινίας
  • Αλεξάνδρα Δέλτα, σύζυγος Παπαδόπουλου και κόρη της Πηνελόπης
  • Άννα Παπαδοπούλου, κόρη της Αλεξάνδρας
  • Απόστολος Παπαδόπουλος, γιος της Αλεξάνδρας
  • Πηνελόπη Παπαδοπούλου, κόρη της Αλεξάνδρας
  • Αλεξάνδρα Μπενάκη, σύζυγος Κωνσταντίνου Μπενάκη και Thomas Foulkes Davies και κόρη του Εμμανουήλ
  • Αλεξάνδρα Μελά, κόρη της Δωροθέας
  • Νάντια Μελά, κόρη της Δωροθέας
  • Λέων Μελάς, γιος της Ιουλίας
  • Μιχαήλ Μελάς, γιος της Ιουλίας
  • Κωνσταντίνος Σαλβάγος, επιχειρηματίας, αντιπρόεδρος Ε.Κ.Α. και γιος της Αργυρούς
  • Κωνσταντίνος Μπενάκης, γιος του Εμμανουήλ
  • Λουκάς Μπενάκης, έμπορος, σύζυγος Άρτεμης Αυγερινού και γιος του Αντωνίου
  • Μανώλης Μπενάκης, γιος της Αλεξάνδρας
  • Αργινη Μπενάκη, σύζυγος Δημητρίου Θεοχάρη και κόρη του Λουκά
  • Αλεξάνδρα Θεοχάρη, κόρη της Αργινης
  • Αντώνιος Μπενάκης, σύζυγος Δέσποινας Ζίφφο και γιος του Λουκά
  • Λουκάς Μπενάκης, γιος του Αντωνίου
  • Αλέξανδρος Μπενάκης, γιος του Λουκά
  • Μαριέττα Μπενάκη, κόρη του Αντωνίου
  • Μερόπη Μπενάκη, σύζυγος Τζιοβάννι Σαρηγιάννη και κόρη του Αντωνίου
  • Αντώνιος Σαρηγιάννης, γιος της Μερόπης
  • Οδυσσέας Σαρηγιάννης, γιος της Μερόπης
  • Ελένη Σαρηγιάννη, κόρη της Μερόπης
  • Μαριέττα Σαρηγιάννη, κόρη της Μερόπης
  • Σοφία Σαρηγιάννη, κόρη της Μερόπης
  • Αργινη Μπενάκη, σύζυγος Γεωργιου Καλαμποκίδη και κόρη του Αντωνίου
  • Μάρκος Μπένακης, γιος του Εμμανουήλ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters