Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Τραγική η κατάσταση στον Έβρο: Αλλοδαποί στήνουν ενέδρες & κλέβουν αυτοκίνητα Ελλήνων υπό την απειλή μαχαιριών



Tραγική είναι η κατάσταση στον Έβρο όπου παράνομοι μετανάστες στήνουν ενέδρες σε πολίτες και υπό την απειλή μαχαιχριών τους κλέβουν τα αυτοκίνητα.
Πλέον η Θράκη έχει γίνει απαγορευμένη περιοχή για τους κατοίκους.
Παράνομοι μετανάστες απόψε το βράδυ έκοψαν το δρόμο σε έναν κάτοικο του χωριού Βυρσίνη του δήμου Αρριανών. Οι παράνομοι μετανάστες έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό του ανθρώπου, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και έκλεψαν το αυτοκίνητο του.

Η ανεξέλεγκτη μεγέθυνση της ΒΙΑΛ * (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη αφού εφαρμόζεται ακριβώς η ίδια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Με την ανεξέλεγκτη διόγκωση της ΒΙΑΛ στα όρια της ασφυξίας , όπως άλλωστε έγινε και παλαιότερα με την ΣΟΥΔΑ , πιέζεται η τοπική κοινωνία για να προκύψει σαν αναγκαιότητα και δήθεν λύση η δημιουργία νέας υπερδομής 7000+ ατόμων που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ χωρητικότητας .
Για την όλη αποτυχημένη διαχείριση στο μεταναστευτικό, δεν χρειάζεται ούτε ζητήθηκε ποτέ κανείς να λογοδοτήσει.

Mέγας Αλέξανδρος: Πολεμούσε Πάντα Στην Πρώτη Γραμμή

Επικεφαλής της πιο φοβερής πολεμικής δύναμης του κόσμου, η μορφή του ακόμη και σήμερα προκαλεί το ενδιαφέρον

O θάνατος του βασιλιά ήταν ακαριαίος όταν ο λευκός χιτώνας του πλημμύρισε με αίμα. Η πανηγυρική ατμόσφαιρα και η χαρά ενός βασιλικού γάμου –του γάμου της θυγατέρας του– μετατράπηκαν γρήγορα σε θρήνο. Ο Παυσανίας, ένας από τους βασιλικούς σωματοφύλακες κινήθηκε εναντίον του και κάρφωσε ένα ξιφίδιο ανάμεσα στα πλευρά του.

Προκλητική Συγκέντρωση Ετοιμάζουν Πακιστανοί Εν Μέσω Χριστουγέννων Στην Αθήνα,Απαιτούν Την Παραδειγματική Τιμωρία Ενός Έλληνα Πολίτη

Συγκέντρωση και πορεία προς την πλατεία Συντάγματος ετοιμάζουν πακιστανικές οργανώσεις στην πλατεία Κοτζιά στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.

Αιτία, η απαίτηση τους να τιμωρηθεί παραδειγματικά ένας Έλληνας πολίτης, ο οποίος από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι μάλλον φιλοξενούμενος στην… Ελλάδα, καθώς σε επεισόδιο που είχε συμβεί με Πακιστανούς φέρεται να έβρισε τον Αλλάχ.

Αντιγήρανση: Βρέθηκαν Τα Φάρμακα Που Μπορούν Να Μας Ξανανιώσουν

Δύο πειραματικά φάρμακα για τη νόσο Αλτσχάιμερ προλαμβάνουν κυτταρικές αλλαγές που σχετίζονται με τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης
Δύο πειραματικά φάρμακα, με την προσωρινή ονομασία CMS121 και J147, αν και μελετώνται σε ζωικά μοντέλα έναντι της νόσου Αλτσχάιμερ φαίνεται ότι βελτιώνουν τη μνήμη και επιβραδύνουν την εκφύλιση των εγκεφαλικών κυττάρων. Ωστόσο, προς έκπληξη των ερευνητών του Ινστιτούτου Salk στην Καλιφόρνια, οι πειραματικοί αυτοί παράγοντες δείχνουν να μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση στα υγιή ποντίκια αποκαθιστώντας τα επίπεδα συγκεκριμένων μορίων στα εγκεφαλικά κύτταρα.

Φυματίωση, ο πιο επικίνδυνος «μετανάστης»


Οι πνευμονολόγοι μιλούν για βόμβα στην Υγεία! 
Πενταπλάσια τα κρούσματα από όσα δηλώνονται

Βραδυφλεγής βόμβα για τη δημόσια υγεία είναι η φυματίωση, που επέστρεψε στην Ελλάδα εξαιτίας του Μεταναστευτικού και, εκτός από πρόσφυγες και μετανάστες, πλήττει κρατουμένους και χρήστες ουσιών. Η ανυπαρξία ενός Εθνικού Προγράμματος Ελέγχου και Αντιμετώπισης της ασθένειας έχει ως αποτέλεσμα να μη γνωρίζουμε σήμερα πόσοι ασθενείς πάσχουν από τη νόσο, ποιοι ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, ποιες είναι οι επιπτώσεις της νόσου και πόσα είναι τα περιστατικά πολυανθεκτικής φυματίωσης στον πληθυσμό.

Πλατεία Μωάμεθ, πρώην Τραφάλγκαρ


Του Θάνου Τζήμερου δημοσιευτικε 07-Απρ-2017

Μια καλοκαιρινή μέρα του 2009, η Αζίγια Νορήν 38 χρονών τότε, και μητέρα 5 παιδιών, δούλευε μαζί με άλλες γυναίκες στα χωράφια στην επαρχία Σεϊκουπούρα του Πακιστάν, όταν ο επιστάτης την έστειλε να φέρει νερό από ένα κοντινό πηγάδι. Κάποιες άλλες εργάτριες διαμαρτυρήθηκαν: εμείς δεν πίνουμε το νερό που θα μας φέρει μια ακάθαρτη! Βλέπετε, η Αζίγια Νορήν ήταν η μοναδική χριστιανή στο χωριό της και για τους μουσουλμάνους συγχωριανούς ήταν ακάθαρτη ως άπιστη, όπως λέει το Κοράνι.

Πως έφτιαχναν οι Αρχαίοι Έλληνες τις φαγώσιμες ελιές.

Του Φλωρεντινού.
Κατασκευή εκλεκτών ελιών
Παίρνουμε μεγάλες ελιές, απείραχτες και μαζεμένες με το χέρι, τις χαρακώνουμε γύρω-γύρω με καλάμι κοφτερό και τις βάζουμε σε αγγείο καινούριο απίσσωτο. Από επάνω ρίχνουμε αλάτι καλά τριμμένο και αφού λιώσει το αλάτι τις βάζουμε σε άλλο αγγείο γεμάτο μέλι, έτσι που το μέλι να βγαίνει από πάνω από τις ελιές.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters