Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η χώρα που έχει στάση μετρό «Ελλάδα», πλατεία «Αθήνα» και 600 δρόμους με ελληνικά ονόματα. Το «ανοιχτό» μουσείο με τη μακέτα της Ακρόπολης και άλλα αρχαία αντίγραφα, 12.562 χλμ μακριά μας.ΦΩΤΟ

Η ομορφιά της Ελλάδας δεν γνωρίζει σύνορα. Μια φράση που από πολλούς θα θεωρηθεί τόσο κλισέ, αλλά ενέχει μέσα της τόση αλήθεια. Ο ελληνικός πολιτισμός ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου και επιβεβαιώνει την οικουμενικότητά του. Η ακτινοβολία της Ελλάδας φαίνεται ότι μάγεψε και τη... Χιλή με την «καρδιά» της χώρας μας να χτυπάει στο Σαντιάγο και συγκεκριμένα στο σταθμό του μετρό που έχει πάρει το όνομα «Grecia».

Όταν τον λέμε Τουρκόσπορο φταίμε ΕΜΕΙΣ; Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ & ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Άρα ΔΕΝ δικαιούται την Ελληνική Ιθαγένεια. ΦΩΤΟ

Αλλά τα ερωτήματα παραμένουν… Συνέντευξη σε τουρκικό κανάλι έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία! Θεωρώ από όσα είπε σε αυτήν την συνέντευξη ο Έλληνας Πρωθυπουργός, αξίζει να κρατήσω και να επισημάνω τα παρακάτω:..
«Οι άνθρωποι στην περιοχή αυτή έχουν αρκετά κοινά στα φαγητά, στη γεύση, στη μουσική, στην κουλτούρα τους.

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προσφεύγει η Μόσχα για την αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων


Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προσφεύγει η Μόσχα για την αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος προσφεύγει η Ρωσία για την αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων.  Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο Tass ο πρεσβευτής της Ρωσίας  στα Σκόπια Σεργκέι Μπαζντνίκιν...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΙΩΝΙΑ & ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.. ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΕΚ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΦΕΚ107, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ-ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 119 ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ » ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!! Ε.Ζ.

Greek Genocide Resource Center: Παραθέστε την δική σας μαρτυρία από τη Γενοκτονία των Ελλήνων

Μία μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να καταγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και μνήμες από την γενοκτονία που υπέστησαν οι πρόγονοί μας στα Μικρασιατικά παράλια και τον Πόντο.
Έχοντας ως επιστημονικό γνώμονα ότι η καταγραφή των εμπειριών των θυμάτων και των επιζώντων παίζει σημαντικό ρόλο στη μελέτη της γενοκτονίας, το Greek Genocide Resource Center (Κέντρο της Γενοκτονίας των Ελλήνων) συλλέγει μαρτυρίες για την καλύτερη κατανόηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων.

Τεράστιο επίτευγμα: Το ΑΠΘ κατασκεύασε βιοαισθητήρα που προειδοποιεί για έμφραγμα. Σε δύο χρόνια η κυκλοφορία του στην αγορά


«Η έγκαιρη και ακριβής διάγνωση της νόσου είναι πολύ σημαντική και ουσιώδης για την επιβίωση του ασθενούς. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά η ζήτηση για συσκευές μίας χρήσης, που είναι απλές και εύχρηστες με γρήγορο χρόνο απόκρισης. 
Με αυτό το σκεπτικό ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό και τη δημιουργία αυτών των βιοαισθητήρων πριν από δύο χρόνια...

Η «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ» ΤΩΝ μετόχων.. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ..

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. 
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ   31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1932 ΟΠΟΥ ΚΑΙ «ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ»
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΧΟ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters