Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΦΛΟΓΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...

Κηδεία και στον Παπανδρέου από τον ΣΚΑΪ. Μπορεί να το παίζουν φιλο-Μνημονιακοί έχουν όμως μερικές δημοσιογραφικές εκλάμψεις που δεν περνάνε απαρατήρητες. Με φόντο στην κατεστραμμένη Σταδίου, η ομιλία του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή. Το τι λέει ο...

άνθρωπος για το Μνημόνιο δεν περιγράφεται. Ο "απελευθερωτής της σύγχρονης Ελλάδας", όπως αυτοχαρακτηρίστηκε ο ίδιος, μιλάει για λαμόγια! Και αγνόησε όπως χαρακτηριστικά είπε, τα λαμόγια και τους εκβιαστές! Δεν μας τους λέει να τους μάθουμε και εμείς; Η εικόνα μιλάει από μόνη της.
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_4672.html

Επίθεση χάκερ στα "Γενικά Αρχεία του Κράτους"

"Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει", το μήνυμα από την "Greek Hacking Scene", η οποία χάκαρε την ιστοσελίδα των Γενικών αρχείων του Κράτους.
Οι Έλληνες χάκερ GHS κατέβαλλαν την ιστοσελίδα όπου τώρα εμφανίζονται διάφορα βίντεο όπως η ορκωμοσία του Γ. Παπανδρέου και διάφορα επεισόδια στο ....
κέντρο της Αθήνας.
Μεταξύ άλλων εμφανίζονται και αποσπάσματα από εκπομπή του Extra, του Αντέννα, του Κ. Χαρδαβέλλα και του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.
Παράλληλα, εμφανίζονται και πρωτοσέλιδα της "Ελεύθερης Ώρας, ενώ στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανίζεται η Αγιά Σοφιά…χρυσοστολισμένη.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες επίθεση είχε δεχτεί και η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

http://news247.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_7040.html

Πεδίο μάχης η Αθήνα - και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα

Εκτεταμένα επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή την ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Στην Κοραή φωτιές είναι σε εξέλιξη σε καφέ, τράπεζα και κινηματογράφο. Κατάστημα έχει τυλιχθεί στις φλόγες και στην Πανεπιστήμιου. 
Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί δυο καταστήματα, και ένας κινηματογράφος στη Σταδίου, στο ύψος της Χρήστου Λαδά. Νέα πυρκαγιά στην Ευριπίδου σε υποκατάστημα τράπεζας. Δεκατρείς φωτιές σε εξέλιξη. ...

Εκτεταμένα επεισόδια περιφερειακά του Συντάγματος με συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών στις οδούς Φιλελλήνων, Σταδίου, Πανεπιστήμιου, Ακαδημίας, Βουκουρεστίου, Μητροπόλεως πλατεία Κοραή και αλλού. Δεκάδες τραυματίες μεταξύ των οποίων αστυνομικοί και πολίτες. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα. Επεισόδια και έξω από τη Νομική Σχολή. Ζημίες σε βιτρίνες καταστημάτων και τράπεζες. Φθορές στην είσοδο του Νομισματικού Μουσείου.

Έκκληση μέσω του ΣΚΑΪ απηύθυναν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ ζητώντας από τους πολίτες να τους αφήσουν να προσεγγίσουν στα σημεία που υπάρχουν πύρινες εστίες και τραυματίες. Κίνδυνος εξάπλωσης των πυρκαγιών. Εικοσιτέσσερις οι τραυματίες από τα επεισόδια σύμφωνα με το ΕΚΑΒ.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν νεαροί άρχισαν να σπάνε μάρμαρα από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και να πετούν στους αστυνομικούς, οι οποίοι «απάντησαν» αρχικά με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και εν συνεχεία με δακρυγόνα. Μέσα σε λίγη ώρα τα επεισόδια επεκτάθηκαν σε διάφορα σημεία.

Επεισοδιακές 
οι διαδηλώσεις και στη Θεσσαλονίκη. 

Ομάδες αγνώστων προκάλεσαν φθορές σε εμπορικά καταστήματα και σε υποκαταστήματα τραπεζών στην παραλιακή λεωφόρο, στην Εθνικής Αμύνης και στη Μητροπόλεως. 
Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να διαλύσει τους διαδηλωτές. 

Έγιναν δυο μεγάλες συγκεντρώσεις, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από δέκα χιλιάδες διαδηλωτές.

Στην Κέρκυρα, εκατοντάδες άτομα εισέβαλαν στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου και της ΝΔ Ν. Δένδια  μετά το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατείας της πόλης.

Οι έσπασαν τις πόρτες των γραφείων και κατάστρεψαν ό,τι βρήκαν μέσα στους χώρους των βουλευτών.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_3410.html 

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ στον ΠΥΡΓΟ

Όλοι στους δρόμους - Κανείς στο σπίτι! Αυτό το έγκλημα δεν θα το επιτρέψουμε! 
Κυριακή 12/2, 4 μμ στην κεντρική πλατεία του Πύργου.
Με το παραπάνω σύνθημα διαδηλώνουν πολίτες-μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ στην διαδήλωση που πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία του Πύργου από τις 4 μ.μ.

Στο χώρο της κεντρικής πλατείας υπάρχουν και μέλη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ χωρίς ωστόσο οργανωμένη παρουσία. 

Περίπου στις 6 μ.μ. ξεκίνησε και η σύγκέντρωση (θα ακολουθήσει και πορεία) του ΠΑΜΕ στην πλατεία ΟΤΕ.
ΠΗΓΗ

Θα περάσουν τα μέτρα, αδιαφορώντας κι αν καεί η Αθήνα

Θα περάσουν τα μέτρα, αδιαφορώντας κι αν καεί η Αθήνα
Εκτεταμένα επεισόδια με φωτιές στο κέντρο – Καίγονται σινεμά, καταστήματα και τράπεζες

Στο απόλυτο χάος έχει παραδοθεί το κέντρο της Αθήνας. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη πυρκαγιές στον πεζόδρομο της οδού Κοραή αλλά και στη Σταδίου όπου κτίρια, τράπεζες και κινηματογράφοι έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Μεταξύ αυτών η καφετέρια Starbucks και η τράπεζα Eurobank στην οδό Κοραή.


Οι πολίτες, παρά το γεγονός ότι καίγονται τα πάντα, και αψηφώντας την εκτεταμένη και αλόγιστη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, υποχωρούν προσωρινά αλλά επανέρχονται μαχόμενοι ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων.

Η περιοχή του κέντρου είναι σχεδόν απρόσιτη για τις δυνάμεις της πυροσβεστικής λόγω των αυτοσχέδιων οδοφραγμάτων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις έξι το απόγευμα στο Σύνταγμα, κατά το συλλαλητήριο ενάντια στα σκληρά μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στους γύρω δρόμους, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε πεδίο σφοδρών συγκρούσεων.

Η «σπίθα» των επεισοδίων άναψε όταν η αστυνομία έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απομακρύνει το πλήθος από την Αμαλίας, ενώ οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και πετούσαν μπουκάλια και πορτοκάλια στην πλευρά των ΜΑΤ.

Διαδηλωτές, στη συνέχεια, πέταξαν πέτρες, ξύλα, μάρμαρα και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν συγκεντρωμένες μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη με αποτέλεσμα τα επεισόδια να γενικευτούν.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, κάνοντας την ατμόσφαιρα πνιγηρή.

Τα έκτροπα μεταφέρθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου, όπου οι διαδηλωτές άναψαν φωτιές, στην αρχή της οδού Σταδίου προς το Σύνταγμα και στις οδούς Κριεζώτου, Λυκαβηττού και Ομήρου.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός των εκτεταμένων επεισοδίων είναι τουλάχιστον 24 τραυματίες, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί, ένας φωτορεπόρτερ και ένας πολίτης.

Με συμπτώματα δύσπνοιας, εξαιτίας της ρίψης χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, έφθασε στη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση που θα ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα με μια ψηφοφορία που αναμένεται να εξελιχθεί σε θρίλερ, μετά τις διαφωνίες και τις παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.και της Ν.Δ. και που αναμένεται να φέρει τον ελληνικό λαό αντιμέτωπο είτε με τα επαχθέστερα μέτρα είτε με μια χρεοκοπία, τις επιπτώσεις της οποίας κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Η κοινωνική οργή εντείνεται, καθώς ο κόσμος έχει ξεπεράσει προ πολλού τις αντοχές του και βλέπει το μέλλον να διαγράφεται, όχι απλώς αβέβαιο, αλλά σκοτεινό.

Μέχρι στιγμής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα είχαν εκφράσει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης (Τρικάλων), Ιωάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθης), Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας), Δ.Δημητρουλόπουλος (Ηλείας), Χρύσα Αράπογλου (Β' Θεσσαλονίκης), Λ.Κατσέλη, Β.Παπανδρέου (Β'Αθήνας), καθώς η παραιτηθείσα αναπληρώτρια ΥΠΕΞ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, έχουν δηλώσει ότι διαφωνούν και δεν θα ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο τομεάρχης εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, ο τομεάρχης Αμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας, οι βουλευτές κ.κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, Σπύρος Γαληνός, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Δημήτρης Δερμετζόπουλος, Γιώργος Βλάχος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ ανοικτό αφήνουν το τί θα ψηφίσουν οι Κώστας Τζαβάρας, Κώστας Γκιουλέκας και Κώστας Μουσουρούλης. Πριν από λίγο παραιτήθηκε από βουλευτής ο Νίκος Λέγκας του νομού Τρικάλων.

Εν τω μεταξύ, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους εκφώνησε χθες το βράδυ το διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρωθυπουργός επιχειρηματολόγησε επί μακρόν, για τις ολέθριες συνέπειες μιας άτακτης χρεοκοπίας, στην περίπτωση που δεν ψηφιστεί αύριο το νέο οικονομικό πρόγραμμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παπαδήμος, όσοι δημαγωγούν και υποστηρίζουν την χρεοκοπία, παίρνουν την ευθύνη για ανεξέλεγκτο κοινωνικό και οικονομικό χάος, έλλειψη στοιχειωδών λειτουργιών του κράτους, όπως η υγεία και η παιδεία, ελλείψεις σε φάρμακα, πετρέλαιο και μηχανήματα.

Θα μπαίναμε σε δίνη παρατεταμένης εξαθλίωσης, σημείωσε, προσθέτοντας ότι το κοινωνικό κόστος που αναλαμβάνει ο ελληνικός λαός σε σχέση με τη χρεοκοπία είναι περιορισμένο.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο πρωθυπουργός τόνισε αρκετές φορές στο διάγγελμά του, ότι δεν θα βγούμε από την κρίση χωρίς θυσίες. Παραδέχτηκε ότι και τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος είναι πολύ σκληρά, αλλά όπως είπε, είναι η μοναδική λύση, απέναντι στη «λύση» της εξαθλίωσης.

«Για να διασώσουμε όσα κατακτήσαμε, πρέπει να διορθώσουμε όσα κάναμε λάθος», είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ο αγώνας της γενιάς μας».

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, εν μέσω μιας πρωτοφανούς πολιτικής κρίσης κατατέθηκε στην Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος το νέο μνημόνιο αφού πρώτα εγκρίθηκε ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο. Όλα όμως θα κριθούν στην αυριανή ψηφοφορία…

Μετά την αποχώρηση Καρατζαφέρη από τον κυβερνητικό συνασπισμό και τη δήλωση του ότι θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο, μετά τις παραιτήσεις υπουργών και τις δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ ότι δεν προτίθενται να υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα η αυριανή ψηφοφορία αποκτά δραματικά καθοριστικό χαρακτήρα.

Το πρωί του Σαββάτου συνεδρίασαν οι Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε τους βουλευτές του κόμματός του να υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο, χαρακτηρίζοντάς το «εθνική υπόθεση».

Ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην K.O. της ΝΔ, είπε ότι θα ζητήσει εκλογές μετά την ολοκλήρωση του PSI και κάλεσε τους βουλευτές του να επικυρώσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.


Ο Λ. Παπαδήμος σε συμφωνία με τα δύο μεγάλα κόμματα προχωρά σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης ευελπιστώντας θα αποκαταστήσει την κυβερνητική συνοχή και κυρίως θα δώσει ένα θετικό μήνυμα στην ΕΕ. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Λ. Παπαδήμο να προχωρά σε ένα μικτό κυβερνητικό σχήμα πολιτικών και τεχνοκρατών.

Το Μέγαρο Μαξίμου υπ’ αυτές τις συνθήκες προετοιμάζει ανασχηματισμό, ενώ οι παραιτηθέντες υπουργοί θα αντικατασταθούν μέχρι τη Δευτέρα.



Όλο το χρονικό των εξελίξεων

19:42 Δε θα παραστούν στην ψηφοφορία έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

19:37 Διαρροές στο ΠΑΣΟΚ

19:30 «Όχι» στη δανειακή σύμβαση από τον Βαγγέλη Παπαχρήστο

17:16 Απερρίφθη το αίτημα αντισυνταγματικότητας

16:58 «Όποιος υπερψηφίσει εννοείται θα διαγραφεί»

16:33 «Ναι» λέει στη σύμβαση ο Χρήστος Πρωτόπαπας

15:31 «Εκλογές εδώ και τώρα»

15:23 Βουλευτής του ΚΚΕ εκτόξευσε το κείμενο του μνημονίου

15:00 Ονομαστική ψηφοφορία ζητούν Παφίλης και Παπαδημούλης

14:57 Ορκίστηκε αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα η Βαγενά

13:36 Παραιτήθηκε και ο Νίκος Λέγκας

00:25 Δευτερολογία Παπανδρέου με τρεις προτάσεις

23:06 Ομόφωνη συμφωνία της ΚΕ του ΛΑΟΣ στην πρόταση Καρατζαφέρη

21:43 Ο Πετσάλνικος λέει «ναι» στη δανειακή σύμβαση

21:21 «Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν»

21:01 Θα καταψηφίσει τη δανειακή σύμβαση η Βάσω Παπανδρέου

20:47 «Ναι» στη δανειακή σύμβαση από Άδωνη Γεωργιάδη

20:40 «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση» - Δεν μπορεί να ψηφίσει υπέρ του αργού θανάτου του συνταξιούχου ο Δημήτρης Κουσελάς

20:13 O κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς κορόιδευαν τον κόσμο» - Επίθεση εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά

19:37 «Διαλέγουμε ανάμεσα στα δύσκολα και στα πιο δύσκολα» - Εμπιστοσύνη ζήτησε από τους βουλευτές του ο Αντώνης Σαμαράς

19:28 Θερμό επεισόδιο Βενιζέλου - Λαφαζάνη στη Βουλή - Η φράση περί πραξικοπήματος έβγαλε εκτός εαυτού τον υπουργό Οικονομικών

18:58 «Πράξη εθνικής ευθύνης η απόρριψη της δανειακής σύμβασης» - Για «βουλή της ντροπής» έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας

18:31 «Με πόνο ψυχής θα ψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση» - Δεν υπάρχει εναλλακτική που να αποφεύγει τη χρεοκοπία δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη

18:18 Αυξάνονται οι διαρροές στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της ψηφοφορίας - Στο παρά 1' αναμένεται να αποφασίσουν πολλοί βουλευτές

18:06 Την παραίτηση της υπέβαλε η Πέμυ Ζούνη

17:46 «Ή η χώρα θα αναπτύξει την παραγωγική της βάση ή θα οδηγηθεί στην διάλυση»

16:53 Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Βαρβαρίγος - Καστανίδης και Κατσέλη προσανατολίζονται να μην ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση

15:35 Θα καταψηφίσει και ο Δ.Σταμάτης - Συνεχίζονται οι «διαρροές» στη ΝΔ
15:11 Δεν ψηφίζει τα μέτρα ο Χρήστος Ζώης - Αψηφά την εντολή Σαμαρά

14:52 «Ή πειθαρχείτε ή παραιτείστε» - Παρέμβαση Παπανδρέου στην Κ.Ο. για το θέμα κομματικής πειθαρχίας

14:40 «Η Ελλάδα κινδυνεύει να κάνει ιστορικά λάθη» - Η ομιλία Βενιζέλου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

14:34 Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θέτουν θέμα κομματικής πειθαρχίας

14:09 Δεν θα ψηφίσει το νέο μνημόνιο ο Φώτης Κουβέλης - Πιστεύει ότι θα βαθύνει την ύφεση

12:52 «Εκλογές αμέσως μετά το PSI» - Η ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

11:38 «Πλήρωσα βαρύ τίμημα, αλλά αγνόησα το κόστος» - Η ομιλία Παπανδρέου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

11:17 Δραματικό διάγγελμα θα απευθύνει ο Παπαδήμος Θα τονίσει τις επιπτώσεις μιας πιθανής χρεοκοπίας

01:30 «Οι παραιτηθέντες υπουργοί θα αναπληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα» - ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

00:57 Στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση - Διαβάστε όλες τις διατάξεις και τα άρθρα της

00:25 Σε εξέλιξη συνάντηση Παπαδήμου - Παπουτσή - Συζητούν αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση

00:05 «Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει» - Αλλά θα παραμείνει στο ευρώ, δήλωσε ο Μάριο Μόντι

Παρασκευή 10 /02 /2012

23:57 «Πράσινο φως» στο νέο Μνημόνιο από το υπουργικό συμβούλιο. Ο πρωθυπουργός ζήτησε και έλαβε τις υπογραφές όλων των υπουργών

22:56 Στήριξη Λοβέρδου σε Παπαδήμο. «Οι δραματικές δυσκολίες είναι καλύτερες από την πτώχευση», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

22:07 Επιστολή Φερχόφστατ σε Μπαρόζο για την Ελλάδα. Ζητά αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων αντί για φορολογία.

21:35 «Να επιδιώξουμε νέο πρόγραμμα με τους δανειστές μας». Υπέρ μιας «νέας διαπραγμάτευσης» με τους δανειστές μας, για ένα «άλλο πρόγραμμα» ακόμα και τώρα στο «παρά πέντε», το οποίο θα στηρίζεται στις διαρθρωτικές αλλαγές και όχι στη μείωση του κατώτατου μισθού και στην κατάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, τάχθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη.

21:08 Τη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών ζητά ο Σόιμπλε. Τη διασφάλιση της εφαρμογής του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας και την δέσμευση των πολιτικών αρχηγών, «ανεξάρτητα από την έκβαση των εκλογών», ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

21:07 Την Κυριακή η ψηφοφορία για το νέο οικονομικό πρόγραμμα. Δεν θα εξειδικεύονται τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος, που θα ψηφίσει η Ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή καθώς το νομοσχέδιο θα περιέχει μόνο τρία άρθρα.

21:05 Κίνηση 19 βουλευτών για χαμηλό ΦΠΑ στα νησιά. Μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, ως ελάχιστο αντισταθμιστικό μέτρο για να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος που καλούνται να καταβάλουν για κάθε υπηρεσία και εμπόρευμα, ζητούν από κοινού 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

20:11 Ο Χρ. Γκόγκας καταλαμβάνει την έδρα του Π. Στασινού. Τη βουλευτική έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα θα καταλάβει ο μηχανικός Χρήστος Γκόγκας, μετά την παραίτηση που υπέβαλε νωρίτερα σήμερα ο έως τώρα βουλευτής Παύλος Στασινός.

19:58 «Είναι ώρα ευθύνης για όλους» «Όποιος δεν ψηφίζει το πρόγραμμα, δεν παραμένει στην κυβέρνηση», δήλωσε ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.

19:31 «Οι πράξεις αξιολογούνται, όχι οι προθέσεις». Δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματος, ερωτηθείς για το θέμα των παραιτήσεων των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη και για το αν υπάρχει αμφισβήτηση στην κεντρική απόφασή του να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο της δανειακής σύμβασης από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ.

19:29 Αποστασιοποιείται και η Μ. Ιατρίδη της Νέας Δημοκρατίας. Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα ψηφίσει την Κυριακή το Μνημόνιο, αν περιλαμβάνεται σε αυτό το φορολογικό»

19:25 Δεν ψηφίζει τα μέτρα ούτε ο Τσετίν Μάντατζη. Ολοένα και μεγαλώνει διαρκώς ο αριθμός των βουλευτών που δηλώνουν ότι δεν θα στηρίξουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

19:16 «Ψίθυροι» για παραίτηση του Χ. Παπουτσή. Μετά την παραίτηση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου από την κυβέρνηση, πολλοί στο ΠΑΣΟΚ διερωτώνται αν θα παραιτηθεί κι ο Χρήστος Παπουτσής.

18:53 Αινιγματική δήλωση του Κ. Τζαβάρα. Άγνωστο τι θα κάνει ο βουλευτής της ΝΔ

18:52 Δεν ψηφίζει ούτε ο Γ. Μιχελογιαννάκης. Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το νέο μνημόνιο ακόμα και εάν τεθεί κομματική πειθαρχεία εξέφρασε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, του νομού Ηρακλείου.

18:42 Ανασχηματισμό ζητά ο Δ. Ρέππας. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας καλεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να κάνει άμεσα ανασχηματισμό.

18:39 Θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ΠΑΣΟΚ. Ζήτημα κομματικής πειθαρχίας θέτει εμμέσως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της αυριανής
συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

18:33 Δε θα ψηφίσει ο Κώστας Παπασιώζος. Δεν ψηφίζει την νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτής της ΝΔ Άρτας, Κώστας Παπασιώζος.

18:28 Δεν ψηφίζει τα νέα μέτρα ούτε ο Χρήστος Μαγκούφης. Την απόφασή του να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα ανακοίνωσε την Παρασκευή και ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης.

18:26 Στις 19:00 και σε ζωντανή σύνδεση η συνεδρίαση του υπουργικού. Για τις 7 το απόγευμα μετατέθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου η οποία γίνεται στη σκιά των τελεσιγράφων του Eurogroup και εν μέσω μιας θύελλας παραιτήσεων βουλευτών και υπουργών.

18:00 Παραιτήθηκε και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Διαφωνεί με τα σκληρά μέτρα του μνημονίου.

16:27 Ο «εμφύλιος» στο ΛΑΟΣ φέρνει ανασχηματισμό στην κυβέρνηση. Δύο από τους τέσσερις βουλευτές του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, όπως και οι άλλοι δύο, όμως φέρονται αποφασισμένοι να ψηφίσουν τα μέτρα και να μην υπακούσουν στη γραμμή Καρατζαφέρη.

15:57 Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι υπουργοί του ΛΑΟΣ. Στη διάθεση του πρωθυπουργού βρίσκονται οι παραιτήσεις των τεσσάρων υπουργών του ΛΑΟΣ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση

15:11 Δεν ψηφίζει το νέο μνημόνιο η Μιλένα Αποστολάκη. Την απόφασή της να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη.

15:06 Σε ακυβερνησία οδηγείται η Ελλάδα. Τη στιγμή κατά την οποία η χώρα έχει προθεσμία 48 ωρών, έως την Κυριακή δηλαδή, για να ψηφιστούν τα μέτρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει ότι δεν ψηφίζει την δανειακή σύμβαση

14:18 «Δεν μπορώ να ψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση». «Δεν μπορώ να ψηφίσω (τη νέα δανειακή σύμβαση). Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει τις δεσμεύσεις της 26ης Οκτωβρίου», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας για ευτελισμό της χώρας

14:12 «Η Ελλάδα δεν μπορεί εκτός Ε.Ε. αλλά μπορεί εκτός γερμανικής μπότας». «Έχουν ξεπουλήσει την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπειά μας, δεν το ανέχομαι αυτό», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

12:46 Απειλεί με παραίτηση ο Νίκος Ζωίδης. Έντονους κραδασμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλεί το νέο μνημόνιο. Μετά την παραίτηση του βουλευτή Άρτας, Παύλου Στασινού, ένας ακόμα πράσινος βουλευτής απειλεί να αποχωρήσει.

12:37 Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γ. Καρατζαφέρης. Στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

12:15 Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Παύλος Στασινός του ΠΑΣΟΚ.Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Στασινός.

\newsbeast

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_3963.html

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ:ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ



Η φωτογραφία είναι πριν λίγο, από το εντευκτήριο της Βουλής.
Την ώρα που κάποιοι ξεπουλούν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας, οι "Εθνοπατέρες" μας βλέπουν το ματς ΠΑΟ-Ξάνθη...
Δεν έχω άλλα σχόλια.
Στέρεψα...

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1884.html

ΒΡΕ ΕΡΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...

Οι ηγέτες σου είναι τα΄όργανά τους και σήμερα απέδειξαν πόσο τραγικά ίδιοι είναι...
Ίδιοι και απαράλλακτοι σαν συγκοινωνούντες τενεκέδες...
Αυτοί έχουν το συμβόλαιό τους... τα γραμμάτια που προσυπέγραψαν... τις εντολές που αναντίρρητα υποχρεούνται να τηρήσουν...

Εσύ γιατί να ψηφίσεις το έκτρωμα???

Με τη δική σου την ψήφο...


Αυτοί θα πάνε στο ταμείο των κοτζαμπάσηδων...

Κι εσύ στο πάγκο του μαλάκα.

Αυτό θες???
Αυτό αξίζεις???
Γι αυτό θα καμαρώνεις στα δικά σου παιδιά???

Σου δίνουν την καταπληκτική ευκαιρία να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα

Μη την αφήσεις να π[άει χαμένη... Πες ναι στην προδοσία της πατρίδας σου.
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2012/02/blog-post_3888.html

Όποιος βουλευτής υπογράψει αυτό το μνημόνιο...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΘΑΝΑΤΙΚΗ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ
Το μήνυμα απευθύνεται προς όλους τους βουλευτές της Βουλής του 2012.


Δεν σας αποκαλώ ούτε κυρίους, ούτε αγαπητούς,
αλλά σας καλώ απλώς βολευτές της εξουσίας!

Εδώ που μας φτάσατε, λίγο-πολύ με πράξεις και παραλήψεις, με θεμιτούς ή αθέμιτους λόγους, μας φέρατε στην νέα κατοχή, της Νέας Εποχής!

Κακά τα ψέματα! Όποιος βουλευτής υπογράψει σήμερα το β΄ Μνημόνιο που βάζει ταφόπλακα στην Ελλάδα και τους Έλληνες, θα είναι κατάπτυστος αυτός και οι γενεά του, από όλους τους Έλληνες και τα παιδιά τους!

Θα παραδειγματίζετεστε, Προδότες του έθνους!

Αλήθεια με τι μούτρα θα κατεβείτε στον κόσμο να διεκδικήσετε τον ψήφο τους?

Όπου σας βρίσκουν θα αποτελείται χλεύη και κατακραυγή που παραδώσατε την χώρα σας στους διεθνείς τοκογλύφους!

Όπου θα πάνε τα παιδιά σας, θα είναι δακτυλοδεικτούμενα πως ο μπαμπάς τους ή η μαμά τους, ψήφισαν την καταδίκη της Ελλάδος!

Αν έχετε πρόβλημα, καλύτερα να παραιτηθείτε παρά να ψηφίσετε!

Όσοι όμως ψηφίσετε – ανεξαρτήτως από κόμμα- θα έχετε να κάνετε με τον ελληνικό λαό! Είναι σαν να έχετε ψηφίσει την «θανατική» σας πολιτική καταδίκη, που θα σας οδηγήσει στην μαύρη λίστα των εθνοπροδοτών του έθνους!

Τα ονόματά σας και οι φωτογραφίες θα είναι αναρτημένα μόνιμα στο ίντερνετ για να σας μαθαίνουν και να σας αποφεύγουν –όπως ο διάολος το λιβάνι- όλοι οι Έλληνες!

Έλλην Ανίκητος

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_6906.html

Γερμανική αστυνομία στην Ελλάδα(;)

Στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας προσγειώθηκαν Γερμανοί "αστυνομικοί" προφανώς για να συνδράμουν τις δυνάμεις της Ευροχωροφυλακής (οι οποίες έχουν ήδη φθάσει από την Καλαμάτα τη νύχτα του Σαββάτου 4/2 προς Κυριακή 5/2) και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ενισχύονται σε τέτοιες περιπτώσεις με τους γνωστούς πλέον Πολωνούς και Τσέχους μισθοφόρους της FRONTEX.

Η πληροφορία...
για την άφιξη των Γερμανών διέρευσε από άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και μιλά για 5 αεροπλάνα c-130 που μεταφέρουν τους Ναζί κομμάντο της Βέρμαχτ από μονάδες του Κοσυφοπεδίου.


 Vlasfimos.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_4515.html

Κίνημα ενάντια στο Μνημόνιο: Η γη της Ηλείας δεν θ' ανεχτεί τα παιδιά της προδοσίας

Δελτίο Τύπου
 
Κείμενο με το οποίο χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο στο νομό Ηλείας, όποιον βουλευτή ψηφίσει τα νέα μέτρα στη σημερινή πληροφορία, θυροκόλλησαν τα γραφεία των βουλευτών τα μέλη
του κινήματος "Ενάντια στο Μνημόνιο". Το κείμενο αναφέρει τα παρακάτω:
"Κύριοι βουλευτές της Ηλείας,
ως αντιπρόσωποι του ηλειακού λαού οφείλετε να τον εκπροσωπείται επάξια και ως εκ τούτου να πράττετε σύμφωνα με το θέλημά του, για το καλό του και το καλό της πατρίδας.
Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση σας ζητά να ψηφίσετε τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία καταλύει για πολλά χρόνια την ανεξαρτησία της χώρας μας και την καταδικάζει σε περαιτέρω οικονομική ύφεση.
Καταδικάζετε τον ελληνικό λαό στη σίγουρη φτώχεια, με το πρόσχημα  ότι έτσι σώζετε την Ελλάδα. Μας ζητάτε να αποδεχθούμε έναν επιβεβαιωμένο όλεθρο, για να αποφύγουμε έναν άλλο που ανάγεται στη σφαίρα της υπόθεσης.
Με δεδομένη και την εκπεφρασμένη αντίθεση του ελληνικού λαού «στα μνημόνιά σας», η θετική συμμετοχή σας σε τέτοιου είδους πολιτικά εγκλήματα σας καθιστά υπόλογους για εσχάτη προδοσία.
Έχουν καταλυθεί οι βασικές αρχές του Συντάγματος περί Λαϊκής Κυριαρχίας, περί Κοινωνικού Κράτους και Κράτους Δικαίου. Γίνεται πλέον επιτακτική η ανάγκη εφαρμογής του άρθρου 120 του Συντάγματος που αναγράφει ότι: «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Θα αντισταθούμε λοιπόν με κάθε μέσο, απέναντι  σε όποιον συμπράττει στην εθνική προδοσία:
·        Θεωρούμε ανεπιθύμητο όποιον βουλευτή ψηφίσει την επάρατη δανειακή σύμβαση. Θα φροντίσουμε να βρισκόμαστε μπροστά του σε κάθε εμφάνισή του στο νομό μας, για να του υπενθυμίζουμε το έγκλημά του. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συλλόγους, τα σωματεία, αλλά και τους καταστηματάρχες του νομού να μην τους προσκαλούν, αλλά ούτε και να τους ανέχονται στις εκδηλώσεις τους. Δεν μπορεί σ’ αυτή την κρίσιμη φάση να συνυπάρχουν ειρηνικά οι θύτες με τα θύματα.
·        Θα προβαίνουμε σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κάθε φορά που κάποιος συμπολίτης μας ή ομάδες συμπολιτών μας βάλλονται από την εφαρμογή αυτών των αντιλαϊκών μέτρων. Θα μας βρείτε, εάν χρειαστεί και έξω από το σπίτι σας, γιατί πρέπει να νιώσετε και σεις κάποια στιγμή την οδύνη, που προκαλείτε με τις ενέργειές σας στους πολίτες αυτής της χώρας.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

http://ilialive.gr

Εκτός ελέγχου η Αθήνα


Σε απόλυτη αντιδιαστολή με την Βουλή, όπου ο τραπεζοϋπάλληλος Παπαδήμος ελέγχει σύμφωνα με τις εξελίξεις την ψηφοφορία, το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε πρωτοφανή κατάσταση, αφού μία τράπεζα καίγεται, καταστήματα καταστρέφονται, ενώ τα ασθενοφόρα κινούνται συνεχώς μεταφέροντας τραυματίες…

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατάσταση αυτή ευθύνονται άγνωστοι, οι οποίοι προκάλεσαν πλήθος ζημιών και καταστροφών. Την ίδια στιγμή είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως ανέφικτο, να παραμείνει κανείς στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ελλάδας, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχουν δημιουργήσει οι συνεχείς ρίψεις χημικών από την πλευρά των ΜΑΤ. Σημειώνουμε πως η υπερβολική ρίψη έγινε προκειμένου να αντιμετωπισθεί μία ομάδα 50 κουκουλοφόρων(!!!) τους οποίους προφανώς η αστυνομία δεν ήταν ικανή να συλλάβει και προτίμησε να μετατρέψει σε θάλαμο αερίων ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας. Ως εκ τούτου, είναι σχεδόν αδύνατη η παραμονή στο κέντρο, εάν δεν έχει κανείς αντιασφυξιογόνο μάσκα.

Η όλη κατάσταση λειτουργεί αποπτρεπτικά για τους πολίτες που συνεχίζουν να παραμένουν και να διαδηλώνουν κατά της κατοχής της Ελλάδας, κατά της κατάργησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο κ. Τσίπρας στην αίθουσα της Βουλής, 8 θεμελιώδη άρθρα της χάρτας δικαιωμάτων καταπατά η πρόταση του μνημονίου, η οποία κατατίθεται από τον ήρεμο Λουκά Παπαδήμο και τον εκτός ελέγχου Βαγγέλη Βενιζέλο. Γίνεται σαφές πως η όλη δραστηριότητα που αναπτύσσεται από τους κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας, είναι σχεδιασμένη, προκειμένου να επικρατήσει το χάος, η ανασφάλεια και ο τρόμος. Δεν είναι η πρώτη φορά, εξάλλου, που το παράνομο καθεστώς επιχειρεί να διασπάσει την βούληση των πολιτών χρησιμοποιώντας τον τρόμο.

Μέχρι και άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας έχουν δεχτεί επίθεση και έχουν εγκλωβιστεί, ενώ ένα πυροσβεστικό όχημα έχει παραδοθεί στις φλόγες. Φωτιές ξεπηδούν συνεχώς σε διάφορα σημεία της Αθήνας, οι οποίες δεν μπορούν να κατασβεστούν, λόγω της δραστηριότητας των κουκουλοφόρων. Σημειώνουμε πως οι κουκουλοφόροι (γνωστοί – άγνωστοι) έχουν σημεία συσπείρωσης και ανεφοδιασμού, τα οποία –για άγνωστους λόγους- δεν υπέπεσαν στην αντίληψη των υπηρεσιών ασφαλείας…! Δεν υπάρχει κανένας πολίτης ανάμεσα στις ομάδες των κουκουλοφόρων, ενώ υπάρχουν αρκετοί (περίπου 30 μέχρι στιγμής) τραυματίες πολίτες που τραυματίσθηκαν από πέτρες (που πετούν οι κουκουλοφόροι) και από χρήση χημικών (που ρίχνουν τα ΜΑΤ). Δηλαδή, πέρα από την γενική εικόνα της Αθήνας που βυθίζεται στον καπνό, γίνεται σαφές πως κουκουλοφόροι και αστυνομικοί των ΜΑΤ έχουν κοινό στόχο τους διαδηλωτές πολίτες.

Ο Ομπάμα υπέγραψε την διαταγή κήρυξης πολέμου κατά του Ιράν!

Η αμερικανική κυβέρνηση των Πεφωτισμένων προδιατίθεται να κηρύξει τον πόλεμο στο Ιράν .
Οι Ιρανοί δεν είναι οι επιτιθέμενοι ! Οι επιτιθέμενοι είναι η Αμερική και οι σύμμαχοί της , ιδίως το Ισραήλ .

Στις 5 Φεβρουαρίου 2012, ο Πρόεδρος Ομπάμα επικαλέστηκε την NDAA
(Εθνική Πράξη Εξουσιοδότησης Άμυνας) , η οποία επιτρέπει τη χρήση
στρατιωτικής δύναμης, και εξέδωσε εκτελεστική εντολή που κηρύσσει τις «απειλές» του Ιράν να διακόψει τις προμήθειες πετρελαίου , ως Πράξη εθνικής έκτακτης ανάγκης .



Για μεταφρασμένες πληροφορίες από την εγκυκλοπαίδεια wikipedia  ΕΔΩ

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την έκδοση του εκτελεστικού διατάγματος του προέδρου Ομπάμα


Η εκτελεστική εντολή αυτή καθοδηγεί όλες τις κυβερνητικές υπηρεσίες να ανταποκριθούν άμεσα στην απειλή . Συνεπώς, επικαλείται περαιτέρω την αρχή 2012 NDAA (Εθνικής Πράξης Εξουσιοδότησης Άμυνας), « που δίνει στον πρόεδρο τη δυνατότητα να ξεκινήσει στρατιωτική δράση εναντίον οποιουδήποτε έθνους , χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου.»
Κατά ειρωνικό τρόπο , αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης , χρησιμοποιείται επίσης , προκειμένου να κατηγορηθεί η ιρανική κεντρική τράπεζα για δόλιες τραπεζικές πρακτικές .
Ως γνωστόν η ιρανική τράπεζα , ανήκει στο ιρανικό κράτος και δεν έχει πέσει ακόμα στα χέρια της νέας τάξης πραγμάτων .

Τώρα . . . . το πόσο πιθανό είναι το να ξεκινήσει ο Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα ,
ένα πόλεμο με το Ιράν . . . . εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του εν όψει των επερχομένων εκλογών ;
Αδύνατον . . . . .
Όσο για αυτούς που διαδίδουν ότι ένας πόλεμος θα έκανε καλό στην εικόνα του αμερικανού προέδρου και θα τον βοηθούσε στην επανεκλογή του …….
Μην τους ακούτε . . . . δεν είμαστε στην αρχή της δεκαετίας του 90 και τον πόλεμο του κόλπου επί πατρός Μπους .



Τα πράγματα έχουν αλλάξει . . . .
Η Αμερική έχει ήδη χάσει πολλά στον πόλεμο του Ιράκ ,
Αμερική του 2012 . . . . η Αμερική που άλλαξε . . . . ο κόσμος που κοιμάται
μέσα σε αντίσκηνα . . . σε κατασκηνώσεις-παραγκουπόλεις . . . γύρω από τα ποτάμια της . . . . η ανεργία που έχει εκτοξεύει . . . . καθώς όλα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και εδώ και ένα μήνα μιλούν για την άπατη της κυβέρνησης Ομπάμα η οποία αλλοίωσε τα ποσοστά της ανεργίας μειώνοντας τα έτσι ώστε να κρύψει την πλήρη αποτυχία της . . . . η αποβιομηχάνιση της χώρας αυτής . . . .
η διάλυση των συνταξιοδοτικών ταμείων . . . . η καταστροφή της μεσαίας τάξης των Αμερικανών . . . . . είναι αλήθειες που δεν αποσιωπούνται με έναν πόλεμο .

Αλλά το κυριότερο είναι ότι :

« Οι ηνωμένες πολιτείες δεν διαθέτουν τα χρήματα για έναν τέτοιο πόλεμο »

Απλά εδώ και δυο μήνες τα περισσότερα από τα εβραϊκά λόμπυ πιέζουν ασφυκτικά τις ηνωμένες πολιτείες ώστε να δώσουν το πράσινο φως για μια πυρηνική επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν .
Η φαιδρότητα της όλης υπόθεσης έγκειται στο ότι ενώ η διεθνής κοινότητα ελέγχει συνεχώς το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν , από την άλλη , δεν βγάζει άχνα . . . . . . για τις 400 πυρηνικές κεφαλές που διαθέτει το Ισραήλ .
Τίποτα . . . . . σαν να μην υπάρχουν καν !

Και έτσι ο Ομπάμα , αφού δεν κατόρθωσε να προστατευτεί από την φθορά που δέχεται από τις εβραϊκές πιέσεις , ακόμη και όταν με την βοήθεια των μουσουλμάνων της CAIR , έκλεισε τον Δεκέμβριο εβραϊκές ιστοσελίδες της Αμερικής , τάχα λόγω της « ισλαμοφοβίας » , και φυσικά μη μπορώντας να συναινέσει ή και να συμμετάσχει σε μια άμεση επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν , ( μια και οι πιθανές προβοκατόρικες επιθέσεις false flag με την . . . τυχόν εμπλοκή του Ιράν . . . . ακυρωθήκαν λόγω της δημοσιότητας που πήραν αυτές στα εναλλακτικά μέσα της Αμερικής ) . . . . τώρα λοιπόν προχωρεί σε αυτή την κίνηση , εκδίδοντας μια εντολή ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ , ώστε να ισορροπήσει τις καταστάσεις , ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στις πιέσεις και κυρίως να τρίξει τα δόντια στο Ιράν .

( Εάν όμως μας αρέσει η αλήθεια και θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά , τότε το Ιράν σίγουρα ΠΡΟΚΑΛΕΙ με τις απειλές του για το κλείσιμο των στενών του Ορμούζ , τα οποία , όπως και να το κάνουμε , δεν είναι και αποκλειστική ιδιοκτησία του , όπως άλλωστε φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη ) ( όπου διακρίνεται ακόμη και το μικρούλι Ομάν )



Τώρα σχετικά με το εμπάργκο της ΕΕ εναντίον του Ιράν , . . . . . .
Ε . . . είπαμε . . . η ΕΕ ένωση είναι μια λέσχη απατεώνων , είναι μια συμμορία πλουσίων που εξυπηρετείται από υποταγμένους πολιτικούς , που ενεργεί εναντία στα συμφέροντα των λαών και για αυτό , το μόνο που θα αποφέρει αυτό το εμπάργκο της εναντίον του Ιράν , είναι ότι κάποιοι Banksters θα αποκομίσουν υπερκέρδη λόγω της προφανούς έλλειψης του αργού πετρελαίου καθώς και των παραγώγων του , αλλά επίσης θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ύφεση των υπερχρεωμένων χώρων δορυφόρων , της ευρωπαϊκής συμμαχίας . . . . .
( κάτι μου θυμίζει αυτό από την ιστορία αλλά δεν το λέω . . . . . )
- τέλος –


HEIL GAP ( or mind the GAP )

netnewsgr

http://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_4768.html

"Μπουρλότο" στα πολιτικά γραφεία Γκερέκου-Δένδια!

Στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου και της ΝΔ Ν. Δένδια, εισέβαλλαν 500 περίπου "αγανακτισμένοι" διαδηλωτές μετά το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στις έξι το απόγευμα στην κεντρική πλατείας της πόλης.
Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν και αφού έσπασαν τις πόρτες των γραφείων κατάστρεψαν ό,τι βρήκαν μέσα στους χώρους.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_3703.html

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ


   ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ   ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΔΩ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ;


http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1395.html

Βίντεο-Η δήλωση Θεοδωράκη



Ο Μίκης Θεοδωράκης λίγο πριν μπει στη βουλή δήλωσε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο και ότι μπαίνει τώρα στη βουλή για να τους το πει και με τα μάτια. ''Ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας'' είπε χαρακτηριστικά.






http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_8520.html

Max Keiser: Έλληνες επαναστατήστε! (video)

Μακάρι να τον ακούγανε ολοι οι Έλληνες!

«Αντισυνταγματική η μείωση των ελάχιστων μισθών»

«Αντισυνταγματική η μείωση των ελάχιστων μισθών»Την αντισυνταγματικότητα των ρυθμίσεων του Μνημονίου, που αναφέρονται στην μείωση των ελάχιστων μισθών σε εθνικό επίπεδο, υπογραμμίζει η Έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, που συνοδεύει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.


Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος δεν μπορούν σε όλες τις περιπτώσεις να υπερισχύουν του Συντάγματος και κρίνει πως το θέμα θα επιλυθεί στα αρμόδια δικαστήρια.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Μνημόνιο οι ελάχιστοι μισθοί που ορίζονται από την εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας (ΕΓΣΣΕ) θα μειωθούν κατά 22%, σε σύγκριση με το επίπεδο που ίσχυε την 1η Ιανουαρίου 2012. Για τους νέους (ηλικίας κάτω των 25), οι μισθοί που ορίζονται από την εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας θα μειωθούν κατά 32%, χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ αναστέλλονται οι διατάξεις του νόμου και των συλλογικών συμβάσεων που προβλέπουν αυτόματες αυξήσεις μισθών, περιλαμβανομένων εκείνων περί ωριμάνσεων.

Η Έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής αναφέρεται στις διατάξεις του άρθρου 22 παρ. 2 και 3 του Συντάγματος, με τα οποία καθιερώνεται ο θεσμός της συλλογικής αυτονομίας, δηλαδή η νομική ικανότητα των συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών να καθορίζουν τους όρους εργασίας και τα μεταξύ τους δικαιώματα και υποχρεώσεις, συνάπτοντας συμφωνίες (συλλογικές συμβάσεις εργασίας), οι οποίες έχουν χαρακτήρα κανόνα δικαίου, ως αναγκαία προέκταση της συνδικαλιστικής ελευθερίας, που καθιερώνεται στο άρθρο 23 παρ. 1 του Συντάγματος.

«Το ζήτημα της σχέσης μεταξύ νομοθετικής εξουσίας και συλλογικής αυτονομίας, δηλαδή το ζήτημα σε ποιο μέτρο είναι δυνατόν ο νομοθέτης να περιορίζει την ελευθερία σύναψης συλλογικών συμβάσεων, είναι από τα φλέγοντα ζητήματα, που έχουν απασχολήσει τη νομολογία και τη θεωρία», αναφέρεται, ωστόσο υπογραμμίζεται πως «γίνεται γενικώς δεκτό ότι το άρθρο 22 παρ. 2 του Συντάγματος (υπό τη συνδυασμένη μάλιστα ερμηνεία του με το άρθρο 23 παρ. 1) περιορίζει την παντοδυναμία του νομοθέτη καθόσον αφορά τη συλλογική αυτονομία και ότι η συλλογική διαπραγμάτευση οφείλει να αναγνωρισθεί ως ο κύριος ρυθμιστικός παράγων των εργασιακών σχέσεων».

Τέλος, σημειώνεται πως με την προτεινόμενη διάταξη καταργούνται ρυθμίσεις οι οποίες προβλέπονται στην ισχύουσα από 15.7.20101 εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας και το εάν εν προκειμένω υφίστανται λόγοι δημοσίου συμφέροντος, και κυρίως εάν θα παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας, αποτελεί ζήτημα το οποίο τελικά θα κριθεί από τα αρμόδια Δικαστήρια, εφόσον το ζήτημα τεθεί ενώπιόν τους κατόπιν σχετικής δικαστικής προσφυγής.

Θανάσης Κουκάκης

ΠΗΓΗ: 24h.gr

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_8282.html

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!! Στις φλόγες κτίρια στην Κλαυθμώνος

Χάος στο κέντρο της Αθήνας
Εκτεταμένα επεισόδια συνεχίζονται έως αυτή την ώρα μεταξύ της πλατείας Κλαυθμώνος του πεζόδρομου της οδού Κοραή μέχρι και την Πανεπιστημίου και τα Προπύλαια. Επί της οδού Κοραή έχουν πάρει φωτιά τα Starbucks, η τράπεζα Eurobank καθώς και κινηματογράφος στο κέντρο της Αθήνας
Στο σημείο δεν μπορούν να προσεγγίσουν πυροσβεστικά οχήματα εξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων που συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα ενώ στην οδό Χρήστου Λαδά πολίτες έχουν ανάψει φωτιά σε κάδους. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ>>>>Μεγάλος αριθμός διαδηλωτών βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη χωρίς όμως να δημιουργούνται επεισόδια. Ωστόσο επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή στις οδούς Φιλελλήνων και Μητροπόλεως.






http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_8428.html

ΒΙΝΤΕΟ: Καίγονται καταστήματα, κινηματογράφος και τράπεζα στο κέντρο

Καταστήματα κινηματογράφος και μια τράπεζα που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Χρήστου Λαδά και Σταδίου και στην οδό Κοράη έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, στο σημείο που ήταν σε εξέλιξη συμπλοκές κουκουλοφόρων με αστυνομικούς.


Τα πυροσβεστικά οχήματα που έχουν ειδοποιηθεί δεν μπορούν να προσεγγίσουν το σημείο καθώς οι δρόμοι είναι κλειστοί.

 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_3897.html

TΡΑΜΠΟΥΚΟ - ΦΑΣΙΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΗ!

Μέχρι και τους ΚΚΕδες κατάφερε να εξοργίσει ο βρωμερός νενέκος, με το προκλητικό ύφος του και την απίστευτη ασυλία που απολαμβάνει στη Βουλή:Παρατηρείστε πως το Κανάλι της Βουλής ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ δεν έδειξε ούτε πλάνο από τις έντονες διαμαρτυρίες του ΚΚΕ αλλά και του Καμμένου, που είχε...καβαλήσει τα έδρανα την ώρα που ο Τούρκογλου μας το έπαιζε για μια ακόμα φορά "εθνοσωτήρας"!



Άθλιο υποκείμενο, ένα μόνο σου λέμε: Να εύχεσαι να μην βρεθούν ποτέ μέσα στο Κοινοβούλιο της διαφθοράς και της προδοσίας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ...ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!
ΠΗΓΗ

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/t_6046.html

Καταλάβατε τώρα γιατι έπρεπε να γίνει η συγκυβέρνηση;


Διότι με τις διαγραφές οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν πλησιάσει επικίνδυνα τους 151.

Αλλά έπρεπε το δεύτερο Μνημόνιο να περάσει με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Το δεύτερο Μνημόνιο πρέπει να περάσει πάση θυσία γι'αυτους διότι ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στις ξένες αποικιοκρατικές δυνάμεις.

Τώρα η ανετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μπορεί να αντέξει αρκετές τυχόν διαφοροποιήσεις ευσυνείδητων βουλευτών.

Η ''δουλειά'' θα γίνει, ούτως ή άλλως.

Οι Παπανδρέου-Σαμαράς είναι προσυνεννοημενοι πράκτορες, εντεταλμένοι του εχθρού για να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα της Ελλάδος.

Το παιχνίδι ήταν στημένο και απο τους δυο, με θύματα όλους εμάς.

Αμφιβάλλω αν εχει παιχτεί τέτοιο θέατρο ξανα στην νεώτερη Ελλάδα.

Στο τέλος φυσικά, θα τους πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες και αρχηγούς και βουλευτές, αλλά είπαμε, η δουλειά θα έχει γίνει και αυτοί θα έχουνε πλουτίσει.

Κι ύστερα θα εξαφανιστούν απο την ζωή μας για να απολαύσουν τα κέρδη τους κάπου εξωτικά.

Ενώ εμείς θα σηκώνουμε τον σταυρό του μαρτυρίου.

Θα βρεθεί άραγε ποτέ ενα δικαστήριο να δικάσει τους κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσια Παπανδρέου-Σαμαρά και οποιον αλλον ψηφισει ΝΑΙ, που  ξεπουλάνε την Ελλαδα και να αποδοσει δικαιοσυνη;

Τελικά είμαστε μεγάλα κουτορνίθια. Μας παίζουν μπάλα όπως θέλουν αυτοί.

Ελπίζω να έχουμε ξυπνήσει και να τους πάρουμε παραμάζωμα.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/02/blog-post_6755.html

Oι σοκαριστικές ομοιότητες Αργεντινής & Ελλάδας ελέω ΔΝΤ (βίντεο)



Η συνέντευξη με τον οικονομολόγο Λεωνίδα Βατικιώτη έγινε μετά την ψήφιση του πρώτου μνημονίου και πριν κατατεθεί στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο Λ. Βατικιώτης είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή και ήταν αυτόπτης μάρτυρας του «προγράμματος» που επέβαλε το ΔΝΤ στη χώρα.




Οι ομοιότητες με την σημερινή κρίση στην Ελλάδα είναι σοκαριστικές. Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο www.koutipandoras.gr (βίντεο "Η χρεοκοπημένη Αργεντινή είναι ο καθρέφτης της σημερινής Ελλάδας").
 

Η «χρεοκοπημένη» Αργεντινή είναι ο καθρέφτης της σημερινής Ελλάδας from Kouti Pandoras on Vimeo.
 
πηγή

ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΟΛΟΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ

ΜΠΡΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ROTHSCHILD

 










H KATHΦEIA ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜ(Ε)ΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ
ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!


AYTH EINAI H TYXH TΩN ΠΡΟΔOTΩN

Η ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ (ΤΟ ΛΑΟ) Η ΑΠΟ ...ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕ (ROTHSCHILD)

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ!!!


Πηγή

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_5561.html

Αυτό είναι το PSI τους


Αυτό είναι το PSI τους
Το νέο δάνειο ευρώ θα πάει όλο σε τόκους και σε χρεολύσια!
Θα πάει όλο, σε δανειστές, τοκογλύφους και κερδοσκόπους.
Διαβάστε ποιων τα συμφέροντα εξασφαλίζει το PSI τους!

Μας λένε ότι θα δέσουν τη χώρα χειροπόδαρα για τις επόμενες δεκαετίες, για να τη... σώσουν.
Μας λένε ότι θα καταδικάσουν ερήμην το λαό στην πείνα, στην εξαθλίωση, στην ανεργία για να τον... σώσουν.
Μας λένε, επίσης, ότι αυτή η «σωτηρία» θα έρθει από το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ, το οποίο - προσθέτουν - είναι απαραίτητο για να υπάρχουν μισθοί (ποιοι μισθοί;;;), για να υπάρχουν συντάξεις (ποιες συντάξεις;;;)!
Και συμπληρώνουν: Για να δοθεί το νέο δάνειο (αυτό που θα «εξασφαλίσει» μισθούς και συντάξεις...)
πρέπει να υπογραφεί νέο μνημόνιο
(που δεν αφήνει πέτρα πάνω στην πέτρα)
και νέα δανειακή σύμβαση
(με την οποία ακόμα και οι πέτρες των ερειπίων θα είναι υποθηκευμένες στους δανειστές)...
*
Ποια είναι, όμως, η αλήθεια; Γιατί θέλουν το νέο δάνειο; Πού θα το διοχετεύσουν; Ποιος θα το πληρώσει; Και τι θα μείνει στο λαό;
Ιδού:
*
α) Από το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ, τα 30 δισ. ευρώ θα πάνε απευθείας στους κατόχους ομολόγων, δηλαδή σε τραπεζίτες και ιδιώτες που θα δεχτούν να συμμετάσχουν στο PSI.

β) Από τα 100 δισ. ευρώ που μένουν, είναι ομολογημένο ότι τα 39 δισ. ευρώ θα πάνε στις ελληνικές τράπεζες για την «ανακεφαλαιοποίησή τους». Όμως, τόσο στις 3/11/2011 όσο και στις 22/11/2011 ο Βενιζέλος έχει μιλήσει για ένα επιπλέον πακέτο ύψους 30 δισ. ευρώ που και αυτό, σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδας, θα διοχετευτεί στις τράπεζες για την «ενίσχυση της ρευστότητάς τους».
Αλλά αυτά τα χρήματα για το επιπλέον «πακέτο» από πού θα βρεθούν; Από το δάνειο; Δεν το ομολογούν...
*
Επομένως:
γ) Στην «καλύτερη» περίπτωση από το αρχικό δάνειο των 130 δισ. ευρώ δεν θα απομείνουν παρά 61 δισ. ευρώ,
ενώ στη δεύτερη περίπτωση από τα 130 δισ. ευρώ μένουν μόλις 31 δισ. ευρώ...
(Σημειωτέον: Είτε από τα 61 δισ. είτε από τα 31 δισ. που θα απομείνουν, δεν αφαιρούμε τα 10 - 15 δισ. ευρώ με τα οποία θα ενισχύσουν, όπως... υπόσχονται, τα ασφαλιστικά ταμεία για το αντίστοιχο «κούρεμα» που θα υποστούν)...
*
Δέστε τώρα τη μεγάλη απάτη,
το θεόρατο ψεύδος
που κρύβεται πίσω από την προπαγάνδα τους ότι «παίρνουμε το δάνειο - όπως λένε - για να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις»:
δ) Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2012, που συντάχθηκε και ψηφίστηκε από τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου στη βάση των αποφάσεων της 26ης Οκτώβρη και του PSI, μόνο το 2012 (δείτε το σχετικό πίνακα) οι τόκοι και τα χρεολύσια που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα ανέρχονται σε 88,488 δισ. ευρώ!
Άρα, το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ (που στην πραγματικότητα είναι είτε 61 δισ. είτε 31 δισ. ευρώ - ανάλογα με το τι θα καταβροχθίσουν οι τραπεζίτες)
θα πάει όλο μα όλο σε τόκους και σε χρεολύσια!
Θα πάει όλο, μα όλο, σε δανειστές, σε τοκογλύφους και σε κερδοσκόπους για την αποπληρωμή παλιότερων τοκογλυφικών!
*
Αυτή είναι η αλήθεια:
Από το δάνειο
- που για τη σύναψή του «πρέπει» να ξεπουληθεί η Ελλάδα και να εξαϋλωθεί ο λαός της -
ούτε ένα ευρώ, ούτε μια πεντάρα δεν πρόκειται να πάει σε μισθούς και συντάξεις!

Αντίθετα:
Θα είναι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που θα κληθούν να «παραιτηθούν» από μισθούς και συντάξεις, να ληστευθούν για μια ακόμα φορά και τα «κλοπιμαία» από τη λαϊκή ληστεία να προστεθούν σε ό,τι θα έχει απομείνει από το νέο δάνειο
(αφού πρώτα θα το έχουν ξεκοκαλίσει τραπεζίτες, επιδοτούμενοι βιομήχανοι και επιχορηγούμενοι κεφαλαιοκράτες)
ώστε να συμπληρωθεί το ποσό των τόκων και των χρεολυσίων
, ύφους 88,5 δισ. ευρώ
- ποσό που είναι έως και τρεις φορές μεγαλύτερο του εναπομείναντος δανείου -
το οποίο η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει κατοχυρώσει μέσω του προϋπολογισμού ότι θα καταβληθεί εντός του 2012 σε δανειστές, τοκογλύφους, κερδοσκόπους και λοιπούς «σωτήρες»!
*
Να, λοιπόν, για ποιους προορίζεται και το νέο τους δάνειο.
Να ποιων τα συμφέροντα εξασφαλίζει το PSI τους.
Και να για ποιους συγγράφεται το νέο τους μνημόνιο και η νέα τους δανειακή σύμβαση με τα οποία
ο ελληνικός λαός παραχωρείται στην πλουτοκρατία από τη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ως ενέχυρο, με την ταμπέλα του είλωτα, για τα επόμενα εκατό χρόνια!



Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


H ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – Εκβιάζουν τα π αιδιά μας…

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΗ νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου 2012 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας.

Μια νύχτα όπου 200 εθνοπροδότες αναμένεται να δεσμεύσουν 11.000.000 Έλληνες.

Τους είχαμε προειδοποιήσει γι αυτά που θα έρθουν.


Έφτασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ”, βουλευτής της Ν.Δ…

(ο κ.Αθανάσιος Γιαννόπουλος)να πει σε φίλο του συνδικαλιστή ότι εαν δεν ψηφιστεί η επαίσχυντη δανειακή “θα πεινάσουν τα παιδιά μας”.

Τα δικά σου τα παιδιά ρε Θανάση πάντως δεν πρόκειται να πεινάσουν ποτέ. Των αλλωνών ναί. Αναλογίστηκες όμως τι κακό θα κάνετε στη χώρα με τέτοια ρεζιλίκια;

makeleio.gr
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/h_5759.html

Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ

Bόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Κατσέλη, "Δεν θα βγούμε απ΄το ευρώ αν χρεοκοπήσουμε και θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις"
Κατέθεσε έγγραφα τα οποία διαψεύδουν...
- ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.... (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)
- ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!
Κατοπιν αυτων και για ακομα μια φορα η κυρια Κατσελη δηλωσε οτι δεν μπορει να στηριξει με την ψηφο της το νεο μνημονιο το οποιο έρχεται προς ψήφιση με τους εκβιασμούς της δήθεν εξοδου απο το ευρώ και την αδυναμία μη πληρωμής συντάξεων και μισθών!..


 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2012/02/blog-post_3943.html

Η Λ.ΚΑΤΣΕΛΗ καταθέτει ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ στην ΒΟΥΛΗ

Bόμβα μεγατόνων της Λούκα Κατσέλη που άφησε “κάγκελο” πολλούς υπερασπιστές της αθλιότητας μέσα στη Βουλή!

Κατέθεσε έγγραφα φωτιά, δείχνοντας τον δρόμο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων ποιά είναι η αλήθεια!

  • ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ…. (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)

  • ….ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!

Κατόπιν αυτών και για ακόμα μια φορά η κυρία Κατσέλη δήλωσε οτι δεν μπορεί να … στηριξει με την ψηφο της το νεο μνημονιο το οποιο ερχεται προς ψηφιση με τους εκβιασμούς της δήθεν εξοδου απο το ευρώ και την αδυναμία μη πληρωμής συντάξεων και μισθών!!!!

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π. - Σπίθα καταγγέλλει την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Μίκη Θεοδωράκη, του Μανώλη Γλέζου και χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος, με την απρόκλητη χρήση χημικών, σε μια στιγμή όπου δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, τον Λουκά Παπαδήμο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον.....
Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Χρήστο Παπουτσή για τα εγκλήματα που διαπράττουν εναντίον του ελληνικού λαού, στην υπηρεσία ξένων δυνάμεων και των εχθρών της χώρας.

Καλούμε τους Ευρωπαϊκούς λαούς να μας συμπαρασταθούν απαιτώντας από τις κυβερνήσεις τους, να σταματήσουν να υποστηρίζουν μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός.

Καλούμε τους αξιωματικούς και τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να μην εφαρμόσουν τις παράνομες διαταγές όσων θέλουν να πνίξουν στο αίμα την σημερινή μεγαλειώδη πρωτοφανή διαδήλωση του ελληνικού λαού.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί αγωνιζόμενος ενάντια στα μέτρα που αλυσοδένουν τη χώρα μας και εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια μας.

Να μείνει στο κέντρο της Αθήνας και να ανασυντάσσεται όπου μπορεί.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - Σπίθα

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_1728.html

Πρόβα χρεοκοπίας κάνουν οι τράπεζες - Άδεια όλα τα Α.Τ.Μ .

Κεντρικές τράπεζες στον Πειραιά , στο κέντρο της Αθήνας , στη Νέα Ιωνία, στο Χαλάνδρι και στα Μελίσσια εμφανίζουν μηνύματα που δεν επιτρέπουν αναλήψεις από τους καταθέτες.
Εκεί οδηγεί η ανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπαδήμου  στην πλήρη ασυδοσία από πλευρά των τραπεζών και την καλλιέργεια κλίματος αβεβαιότητας  στο καταθετικό κοινό.
Η φωτογραφία  που δημοσιεύουμε τα λέει όλα.

Περιμένουμε απάντηση από το γραφείο του Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ. Προβόπουλο.
Πρωτίστως  αν έχει δοθεί τέτοια εντολή και φυσικά αναμένουμε από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να μας εξηγήσει αν πρόκειται για ανευθυνότητα ή για σύμπτωση που ερεθίζει τη λαϊκή οργή.


newsbomb 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_6136.html

Ορκίστηκα ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ! ΑΝΤΕ Γ%^%^&$@ ! Βίντεο

Πρώτα είναι η ΠΑΤΡΙΣ μετά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ/ἄρθρο 120 και οι Ελληνικοί Νόμοι!
Το Βρετανικό δίκαιο να το βάλουν στον όρθο τους και τον δοτό Πρωθυπουργό κορνίζα, όλοι οι άλλοι να περιμένουν την σειρά τους…….

Στρατιωτικός Όρκος.

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.

Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.

Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.

Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.

Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.

Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.



Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (2011), από όπου πέρασα κι εγώ πριν δεκαπέντε χρόνια….



netakias

http://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_2934.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters