Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΜΗΔΕΝ" ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΟΚ!!!


1) ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά 96 δισεκ. δολ.!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΧΕΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ...ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Μία απόρρητη έκθεση που είχε έρθει στο φως με...

δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τ' απο- τελέσματα τών μετρήσεων τού ΙΓΜΕ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ...ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ! ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Γύρω στο ποσό τών 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία τών κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοιτάσματα ουρανίου που περιέχει16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως: ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται ότι: η περιοχή και μόνο τού όρους Σύμβολο τού νομού Καβάλας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου... ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. Τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά
$ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι):
960 τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!! 

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ... ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΧΕΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ...ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!
Να, λοιπόν, γιατί θέλουν την Μακεδονία!

Αποστολή κειμένου Ι.ΔΕΜΟΣ
Διαμόρφωση τίτλων & μορφοποίηση κεμένου Θανάσης Ζωγράφος


 2) ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg51ABJIVwORhkeWogYsosTw7RWZNhliS40gnGAb2t-iaC3X25RYD32rH7QheMqKSRAXs6_pHXsS4zi40VyQuVrtMoF5Eb5MBpaTS8ljv6u4GuLGS-X0G7_lDdMaFzHW8g3GIfWerT85oXQ/s1600/MHDEN.jpg Γράφει ο Καθηγητής Οικονομικών Ιωάννης ΔέμοςΕκλεχθήκατε από τους πολίτες για να εκφράζετε την θέλησή του.! Παρ' όλα αυτά, "πειθαναγκαστήκατε" ελαφρά τη καρδία και ψηφίσατε το πρώτο καταστροφικό για την χώρα, για του πολίτες, για το έθνος μνημόνιο.
Συμμετείχατε ή δεν αντιληφθήκατε πρακτικές που βύθισαν την χώρα στην ύφεση, έδιωξαν τα κεφάλαια από την χώρα και συντήρησαν σκόπιμα ένα αντιεπενδυτικό - αντιαναπτυξιακό κλίμα στην χώρα.
Ψηφίσατε ή ανεχθήκατε νόμους που οδήγησαν πολίτες στην εξαθλίωση έως -δυστυχώς- και στην αυτοκτονία. Υποστηρίξατε με την στάση σας τον εξευτελισμό της χώρας και τον διασυρμό της από τους ξενοτραφείς ηγεμόνες σας.
Συμμετείχατε είτε ανεχθήκατε την παραδοχή κυβερνώντων ότι "δεν μπόρεσαν να βάλουν πάτο στο βαρέλι" και δεν ελέγξατε την πορεία των δισεκατομμυρίων που αποσπάσατε με τα μνημονιακά φορομπηχτικά μέτρα.
Επί πλέον είτε συμμετείχατε είτε δείξατε ανοχή, είτε αναλωθήκατε σε επικοινωνιακή καταγγελία, σε ένα καταιγισμό αείθους κοροϊδίας και ανέντιμων εκβιασμών με στόχο να περάσουν μέτρα προς όφελος των διεθνών εκβιαστών και των δασκάλων της μίζας.
Επί σειρά ετών πολλοί από εσάς συνωμοτούσαν ενάντια στον Ελληνικό λαό, αποκρύβοντας επιμελώς τον τεράστιο ορυκτό πλούτο που διαθέτει η χώρα! 
Χειρότερα, κάποιοι από εσάς τσαλακώνετε την αξιοπρέπειά μας και διασύρεστε την χώρα διεθνώς, παραδίδοντας κομμάτι -κομμάτι την εθνική περιουσία και την εθνική κυριαρχία! 

Ελληνίδες και Έλληνες Βουλευτές,

Θα κληθείτε να ψηφίσετε την ολοκλήρωση ενός εγκλήματος εναντίον του λαού και της χώρας! Η χώρα μας υπήρξε διαχρονικά χώρα ηρώων, χώρα που μοίρασε απλόχερα την δημοκρατία, την γνώση, τον πολιτισμό. Ωστόσο υπήρξαν και πολιτικοί που μοίρασαν απλόχερα την χώρα και τον πλούτο της, προδίδοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Είναι στο χέρι σας να μπείτε στο πάνθεο των ηρώων.
Αν τελικά τεθεί το ερώτημα αξιοπρέπεια ή ευρώ, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απαντά αξιοπρέπεια. Και για να σας βοηθήσω στην σκέψη σας, παραπέμπω σε δηλώσεις έγκριτων διεθνώς αναγνωρισμένων οικονομολόγων οι οποίοι στηρίζουν την έξοδο σε εθνικό νόμισμα.Το αποτέλεσμα της εξόδου είναι ασαφές. Μόνον εικασίες μπορούν να γίνουν γιατί δεν υπάρχει προηγούμενο. 
Σας καλούμε να σκεφθείτε την χώρα, τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και τελευταία την υστεροφημία σας.Μην ψηφίσετε την καταδίκη της χώρας σε μακρόχρονη κατοχή. Κάποιοι θα γίνουν πλούσιοι πατώντας στις πλάτες σας. Γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι σας χρησιμοποιούν.
Εμείς γνωρίζουμε ότι δεν σώζεται η χώρα. Σώζονται η Ευρώπη και το διεθνές τραπεζικό σύστημα! 
Τα μέτρα δεν στοχεύουν στην ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας. Αποσκοπούν στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που θα έλθουν να εγκατασταθούν ως σωτήρες για να εκμεταλλευθούν τον εργασιακό μεσαίωνα που σας καλούν να συνεχίσετε να υποστηρίζετε. 
Μην υποκύψετε σε διλήμματα και παραπληροφόρηση. Στην εμμονή ορισμένων για την ψήφιση των επαχθών μέτρων της δανειακής σύμβασης και του PSI, πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί έως αρνητικοί. 
Ακόμη και στην περίπτωση που τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, οι ευθύνες της κάθε μιας και του κάθε ενός από εσάς, για την παράδοση της χώρας του έθνους και του λαού θα είναι τεράστιες.
Ο θυμός του κόσμου θα είναι τεράστιες. Κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε δωσίλογοι και προδότες με ότι επισύρει αυτό.
Σας οδηγούν στην δημιουργία μιας ελίτ, η οποία θα είναι πλέον μαζί με τους δυνάστες και απέναντι από τον λαό. Αναλογιστείτε, ότι ιστορικά, οι λαοί κερδίζουν πάντα τους δυνάστες και τους συνεργάτες τους.
Εν ονόματι της Ελλάδας και των Ελλήνων μην παραδώσετε το μέλλον της χώρας, την ελευθερία μας, το δικαίωμα αυτοδιάθεσης!


3) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΤΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ!!!
Πρός τους/τις Βουλευτές με πιθανότητα επανεκλογής. 

Γράφει ο Καθηγητής Οικονομικών Ιωάννης Δέμος
Ως συμφωνών με την ουσία του κειμένου σας προωθώ το παρακάτω μήνυμα, προκειμένου να αντιληφθείτε το έγκλημα που σας καλούν να διαπράξετε με την ψήφιση του νέου πακέτου για να σωθεί η Ευρώπη και οι Τράπεζες. ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κάποιοι σας εκβιάζουν γιατί κερδίζουν πολλά!
Τώρα οι Έλληνες γνωρίζουν. Αν ενδώσετε θα είστε υπεύθυνοι για την εκτόνωση του θυμού των πολιτών. Κάθε ένας που θα ψηφίσει τον έλκει στο πρόσωπό του. Η  δήθεν κομματική πειθαρχία μπορεί να πείσει το 8% των σφυγομετρήσεων,αλλά θα θυμώσει ακόμη περισσότερο το 92% των Ελλήνων.
Σας υποβάλλω έκκληση, να μην αγνοήσετε τον θυμό των Ελλήνων. Ψηφίστε ως Έλληνες και όχι ως κοπάδι, με ταγούς οι οποίοι κέρδισαν και θα κερδίσουν πολλά από την ψήφο σας.
4) ΠΟΙΟΣ  ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ George Soros για εκμετάλλευση χρυσού και ουρανίου(TVX GOLD) στην Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής; 

Τον Φεβρουάριο τού 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση 'ραδονίου' στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! 
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κ. ά.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη ουρανίου στις προαναφερθείσες περιοχές.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση τού εκεί υπεδάφους από την TVX GOLD τού γνωστού George Soros, το οποίο εμπεριέχει όχι μόνο χρυσό, αλλά και ουράνιο.
Αποστολή κειμένου Ι.ΔΕΜΟΣ
Διαμόρφωση τίτλων & μορφοποίηση κειμένου
Θανάσης Ζωγράφος



Ρωτάμε: ΠΟΙΟΣ  ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ; 

5) ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ. ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Η διάψευση από την αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία είναι πολύ απλή και αρκεί μια και μόνο
σχετική δημόσια δήλωση για όσα παρακατω αναφέροντε! Η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά. Το μήνυμα είναι ενημερωτικό για όσους δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη γιατί μας "αγαπάνε"  τόσο πολύ οι "σωτήρες" μας...

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ: 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', και ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ.
Η  ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ  ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ,  ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ TON ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ AΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΩ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ  ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ... 

Η  ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 'ΕΙΔΙΚΩΝ' ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 60.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ... ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!

 ΤΟ  ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΓΙΑ ΔΕΣ  ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ... ΛΗΜΝΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (βλ. ΕΒΡΑΙΟΙ).

ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"  ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, Γ. ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ... ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΜΑ, ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ... ΑΠΟΘΗΚΕΣ! 

Αγαπητοί φίλοι.
Είναι πολύ δύσκολο για ανθρώπους... "μη ειδικούς" να απορρίψουν (ως μυθεύ-
ματα) ή να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα μηνυμάτων όπως το επισυναπτόμενο.
Ωστόσο, νομίζω ότι η επαλήθευσή τους ή όχι είναι πολύ απλή αν, επιτέλους, η
αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία κάνει (γιατί όχι;) μια ενυπόγραφη, σχετική, 
δημόσια δήλωση.
Ως, εκ τούτου, και μέχρι να υπάρξει μια τέτοια δήλωση μηνύματα σαν κι' αυτό
μπορούν να θεωρούνται... έγκυρα. Ευχαριστώ.


Νι Κάππα (Αθήνα)
Αποστολή κειμένου Ι.Δέμος
Διαμόρφωση τίτλων & μορφοποίηση κειμένου
Θανάσης Ζωγράφος


http://okloios.blogspot.com/2012/02/blog-post_1268.html 

1 σχόλιο:

Ιωάννης Δέμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ιωάννης Δέμος ioandemos@gmail.com

Τα τείχη έπεσαν, η χώρα παρεδόθη!
Οφείλουμε να αναλάβουμε αποτελεσματική, μετρήσιμη δράση!

Οι δυσάρεστες για την χώρα και τους πολίτες εξελίξεις μας εκβιάζουν να αναλάβουμε δράσεις περιορισμού της ανομίας και των συνταγματικών πραξικοπημάτων.
Αργά αλλά σταθερά να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
Απέναντι στους Κατοχικούς Επιτρόπους, την Τρόϊκα, τους "Φούχτεν" και τους «τεχνικούς Συμβούλους» του Reichenbach, αλλά και απέναντι στο αριστοκρατικό πολιτικό μας προσωπικό και στην αυλή του, στην στρεβλή ή αυταρχική ή και μη εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος, στον "προοδευτικό" ρατσισμό κατά των Ελλήνων και στην ανικανότητα των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους, καλούμαστε να αντιπαραβάλλουμε έναν ανεξάρτητο ανένταχτο φορέα με νομική κυρίως αλλά και οικονομική επάρκεια για την προάσπιση της χώρας, των πολιτών, των δικαιωμάτων και των ιδανικών μας.

Για τα παραπάνω προσκαλώ όσους νομικούς με εμπειρία είτε στο Ελληνικό, είτε στο Ευρωπαϊκό δίκαιο είτε στην εφαρμογή του Συντάγματος, συμφωνούν να ανταποκριθούν σε εθελοντική βάση, προκειμένου να συσταθεί ένας φορέας ο οποίος θα ελέγχει, θα καταγγέλλει και θα εγκαλεί ενώπιον της Ελληνικής της Ευρωπαϊκής και της Διεθνούς Δικαιοσύνης, όσους από τους παραπάνω παραβαίνουν τους νόμους και το Σύνταγμα ή προσβάλουν τα δικαιώματα των πολιτών ή και τους ίδιους τους πολίτες, ή αποδεικνύονται ανεπαρκείς στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ενένταχτους προβεβλημένους και μη νομικούς απ΄ολόκληρη την Ελλάδα.
Άλλωστε, η εθελοντική συμμετοχή σ’ έναν φορέα-νομική ασπίδα της χώρας, της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, είναι ικανή αιτία για την προβολή όλων όσων συμμετάσχουν.
Επόμενος άμεσος στόχος είναι η δικτύωση του φορέα με νομικούς συλλόγους ή φορείς άλλων Ευρωπαϊκών χωρών και σε βάθος χρόνου και χωρών εκτός Ευρώπης.

Οι πρώτες σκέψεις για την οργάνωση του φορέα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εξασφαλιζόμενη νομική επάρκεια θα είναι μεγαλύτερη της αναλογούσης στους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα εξασφαλιστεί και η οικονομική αυτάρκεια με τρόπο που θα αποκλείει την χειραγώγησή του.
Ως διατηρών τον ρόλο του συντονιστή και μόνον της προσπάθειας μέχρι της συμπλήρωσης του αρχικού πυρήνα ιδρυτικών μελών, προσκαλώ τους συμφωνούντες νομικούς να μου αποστείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (ioandemos@gmail.com) είτε για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, είτε για διευκρινήσεις επί της προσπάθειας.
Ιωάννης Δέμος
Οικονομολόγος

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters