Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πεδίο μάχης το Σύνταγμα για το "Μνημόνιο 2"

18:24 Εκρήξεις στην πλατεία Συντάγματος. Οι ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν απομακρυνθεί. Η μεγάλη διαδήλωση διαλύεται λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
18:21 Μεγάλη ένταση στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, συνεχής χρήση χημικών από τις .....
δυνάμεις των ΜΑΤ.
18:18 Συνεχίζονται οι συμπλοκές στην πλατεία Συντάγματος. Εστίες φωτιάς και σπασμένες βιτρίνες στην Πανεπιστημίου. Εντολή στην αστυνομία να αδειάσει την πλατεία.


Επεισόδια  στο Σύνταγμα με φωτιές και δακρύγονα από News247


Δακρυγόνα πεδίο μάχης το Σύνταγμα 12.02.2012 από News247

18:15 Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Συνεχείς εκρήξεις από μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
18:13 Ασθενοφόρο αυτή τη στιγμή στην Αμαλίας, για να παραλάβει φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε από μολότοφ.
18:12 Απομακρύνονται οι διαδηλωτές όπως όπως, καθώς ο "πόλεμος" κουκουλοφόρων-Ματ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα είναι αποπνικτική, καθώς γίνεται αλόγιστη χρήση χημικών από την αστυνομία, για να αντιμετωπίσουν τη βροχή από πέτρες και μολότοφ.
18:11 Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας. Βροχή δακρυγόνων.


Σύνταγμα12.022012 Επεισόδια με φωτιές από News247

18:09 Χάος στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα. Η κατάσταση μοιάζει εκτός ελέγχου αυτή τη στιγμή.
18:05 "Πήγαμε στο ραντεβού που είχαμε με το λαό στην πλατεία Συντάγματος. Δυστυχώς μας έριξαν χημικά. Είναι δυνατόν με τέτοια μέσα να επιβληθούν τα νέα μέτρα στον ελληνικό λαό", δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος.
18:04 Εστίες έντασης γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Συγκρούσεις κουκουλοφόρων-Ματ αυτή την ώρα. Ειρηνικοί διαδηλωτές προσπαθούν να αναπνεύσουν και να απομακρυνθούν, ενώ πέφτουν βροχή τα δακρυγόνα, οι μολότοφ και οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
18:03 Δείτε βίντεο από τα εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα


18:01 Χάος στο κέντρο της Αθήνας. Επιχείρηση της αστυνομίας για να αδειάσει η πλατεία Συντάγματος.
Ο κόσμος που έχει απωθηθεί από τα χημικά συμπιέζεται από Αμαλίας προς πλατεία, Σταδίου-Β.Γεωργίου-Κ.Σερβίας

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters