Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ - Η ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ! !

Το μέτωπο των «λαθρομεταναστών» ή «οικονομικών μεταναστών» είναι... 

ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα για το οποίο υπάρχει τρόπος να αναστρέψουμε την εγκληματική πολιτική των δουλεμπόρων. 
Αρχίζοντας από το όνομα, μιλούμε για «στρατηγικά εκτοπισμένους πληθυσμούς». 
Οι σύγχρονοι γεωπολιτικοί δουλέμποροι κάνουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν οι Τούρκοι και οι Ναζί σε πληθυσμούς κατακτημένων χωρών:
Εκτοπισμός σε μακρινές περιοχές για να μην εξεγείρονται και για να μένουν σε σύγκρουση με τους άλλους κατοίκους και οι δυο τους να μην εξεγείρονται κατά των Τούρκων ή να γενοκτονούνται από τους Ναζί. 
Τότε τουλάχιστον οι εκτοπισμένοι δεν πλήρωναν τα έξοδα του εκτοπισμού τους, αλλά σήμερα οι συμμορίες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος χρεώνουν το κάθε εκτοπισμένο θύμα τους με αρκετές χιλιάδες δολάρια. 
Και τους εκτοπίζουν στην Ελλάδα κυρίως μέσω πολέμων, ταραχών, πείνας κλπ μέσα στις χώρες τους. Καταστρέφουν χώρες για να δημιουργήσουν βίαιες συνθήκες επιβίωσης, να εκτοπίσουν ανθρώπους από εκεί και να καταστρέψουν τις χώρες-στόχους όπως την Ελλάδα. 
Οι στρατηγικά εκτοπισμένοι πληθυσμοί στην Ελλάδα αποτελούν βασική εφεδρεία για τις συμμορίες δουλεμπόρων και οικονομικών εγκληματιών, ώστε (μεταξύ άλλων) να διαμορφωθούν ως ομάδες κρούσης κατά των Ελλήνων όταν ξεσηκωθούμε εναντίον της τυραννίας που έχει εκτοξευθεί κατά της χώρας μας από τους δυτικούς «συμμάχους». 
Αυτός είναι πολύ πιο πέρα από απλός ρατσισμός. Είναι οντολογικός ρατσισμός των δουλεμπόρων και των αυτοαποκαλούμενων «αντιρατσιστών» εναντίον αυτών των εκτοπισμένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν ως αναλώσιμο «κρέας» και όχι ως ανθρώπινα όντα, με απώτερο σκοπό να τους φανατίσουν σε βαθμό που να γίνουν μηχανές επιβολής σε οτιδήποτε τους πουν. 
Και φυσικά, κερδίζουν εκατομμύρια από την διακίνηση αυτών των ανθρώπων. Μόνο η τουρκική JITEM, Υπηρεσία Ασφαλείας της Αστυνομίας, έχει κερδίσει 15 δις ευρώ από τον μαζικό εκτοπισμό Ασιατών και Βορειοαφρικανών στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. 
Και στην Ελλάδα η βιομηχανία εκμετάλλευσής τους (από μεταφορά μεταλλικών αντικειμένων από τα σκουπίδια μέχρι τις διαδικασίες για άδεια παραμονής κλπ) έχει αποδώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον στους «αντιρατσιστές» αγωνιστές. 
Αυτό το όπλο των διεθνών δουλεμπορικών συμμοριών μπορούμε να το τρέψουμε εναντίον τους. Εκτός από το αυτονόητο, δηλαδή την δίωξη όσων έχουν κάνει ποινικά αδικήματα, την προώθηση των υπολοίπων πίσω στις χώρες από όπου ήρθαν, θα μπορούμε να τους παρέχουμε εκπαίδευση και επιμόρφωση για το τί τους έχουν κάνει, ποιοί τους το έχουν κάνει και πώς τους χρησιμοποιούν. 
Αυτό να γίνει σε συνδυασμό με μόρφωση στις ελληνικές αξίες και ιδανικά και σε βασικές τέχνες και επιδεξιότητες για να μπορούν να ζήσουν στις χώρες τους και να χτίσουν ανθρώπινες κοινωνίες και ανθεκτικές σε εξωτερικές συμμορίες. 
Να αναπτύξουν τις χώρες και οικογένειές τους και όχι να ξεριζωθούν και καταστραφούν αυτοί και οι χώρες τους όπως γίνεται τώρα. 
Τα όπλα των συμμοριών θα τα μεταστρέψουμε κατά των συμμοριών μέσα στο διαχρονικό ελληνικό πνεύμα ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Αυτός είναι ο πραγματικός Αντιρατσισμός και όχι αυτά που βγάζουν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» (που πλουτίζουν από το χρήμα διατήρησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα), οι οποίοι ουσιαστικά λειτουργούν υπέρ των δουλεμπορικών συμμοριών διατηρώντας τους εκτοπισμένους πληθυσμούς υπό τον έλεγχό τους. 
Οι αυτοαποκαλούμενοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» προσπαθούν να παγιώσουν και εγκαταστήσουν την ισχύ των δουλεμπόρων μέσω μόνιμης παραμονής των στρατηγικά εκτοπισμένων πληθυσμών στην Ελλάδα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές που καταστρέφουν τους εκτοπισμένους, τις οικογένειές τους και τις χώρες τους. Και διατηρούν θεσμικά εκτρώματα στην Ε.Ε. όπως τη Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ». 
Η παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των στρατηγικά εκτοπισμένων πληθυσμών χειροτερεύει την κατάσταση, διότι ενισχύει τα δουλεμπορικά δίκτυα να στέλνουν εκτοπισμένους. Οι γονείς έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα παιδιά τους, και γνωρίζουν φυσικά ότι όταν έρχονται παράνομα και παραμένουν παράνομα, τα παιδιά τους θα γεννηθούν σε καθεστώς παρανομίας και αυτό είναι ευθύνη των γονέων και όχι της Ελλάδας. 
Η ευθύνη των γονέων πρέπει να υπάρξει ως θεμέλιο της εξέτασης για πολιτική σχετικά με τα παιδιά των εκτοπισμένων-λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και δεν έφυγαν από τη χώρα. 
Η επιστροφή στις χώρες από όπου ήρθαν, να είναι προϋπόθεση για τη λήψη παροχών ή αναγνώρισης. 
Επίσης οι γονείς των παιδιών να έχουν δώσει αναλυτικές πληροφορίες για το οργανωμένο έγκλημα των δουλεμπορικών δικτύων που τους εκτόπισαν στην Ελλάδα, διότι είναι αδιανόητο και προκλητικά παράνομο να δίνεις τέτοια εξαιρετική παροχή (ιθαγένεια παιδιών) σε άτομα που, με την μη συνεργασία τους, διατηρούν διεθνή δουλεμπορικά δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος τα οποία εκτός των άλλων, στηρίζουν και το τουρκικό βαθύ κράτος και παρακράτος. 
Η παροχή ιθαγένειας στα παιδιά να συνδεθεί ως παροχή ευνοϊκής μεταχείρισης για υποστήριξη της Δικαιοσύνης κατά των δουλεμπόρων και των δικτύων τους. Να γίνει επίσης αναλυτικός έλεγχος για πιθανή παράνομη ή ανθελληνική δράση των γονέων. 
Για να εφαρμόσουμε όμως το «τα όπλα των δουλεμπόρων τα χρησιμοποιούμε εναντίον τους», τα παιδιά που θα λάβουν ιθαγένεια και είναι σε οικογένειες που επιστρέφουν στις χώρες από όπου ήρθαν, ουσιαστικά θα αποτελούν ελληνική μειονότητα σε εκείνες τις χώρες. 
Σε συνδυασμό με την ελληνική μόρφωση και την κατάρτιση σε βασικές τέχνες και επιδεξιότητες, αυτοί θα μπορούν να παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στις πατρίδες τους για να χτίσουν ανθρώπινες κοινωνίες ελευθερίας και προόδου. 
Δηλαδή από ξεριζωμένα θύματα των δουλεμπόρων, η ελληνική κοινωνία θα μπορεί να τους κάνει «Έλληνες κατ’ απονομή» για να φέρουν ζωή και ελευθερία στις πατρίδες τους. 
Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τη δημιουργία ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (μέχρι και τμημάτων σε Πανεπιστήμια), ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών (υπό τον συντονισμό της ΕΡΤ που θα ανασυσταθεί) όπου θα εργάζονται τουλάχιστον κάποιοι από τους «Έλληνες κατ’ απονομή». 
Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί η πολιτιστική, κοινωνική και εργασιακή παροχή της Ελλάδας στα παιδιά των εκτοπισμένων ανθρώπων που βοήθησαν τη Δικαιοσύνη να εξουδετερώσει τα δουλεμπορικά δίκτυα. 
Φυσικά, τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα όπως κάθε Έλληνας χωρίς βίζα κλπ. 
Θα υλοποιηθεί το ελληνικό, ορθόδοξο «Εκεί που σπέρνει ο διάβολος, θερίζει ο Θεός» 
Όλα αυτά μπορούν να χρηματοδοτηθούν, στον μεγαλύτερο βαθμό, από τις κατασχέσεις περιουσιών όλων όσων εμπλέκονται σε αυτά τα δουλεμπορικά δίκτυα. 
Παράλληλα με τα παιδιά εκτοπισμένων μεταναστών που έλαβαν την παροχή «Έλληνες κατ’ απονομή» θα πρέπει να γίνει το αντίστροφο σε Έλληνες που συνεργάστηκαν και βοήθησαν τα δουλεμπορικά δίκτυα με οποιονδήποτε τρόπο, μέσω της αφαίρεσης της ελληνικής υπηκοότητας και της ιδιότητας του «Έλληνα». 
Είναι ευρύτατα διαδεδομένη θέση στην ελληνική κοινωνία ιδίως μετά από την εποχή των Μνημονίων ότι πράξεις όπως η δουλεμπορία, συμμετοχή στην κατάλυση εθνικής κυριαρχίας από τα συμφέροντα γύρω από την Τρόικα, κλπ «δεν μπορεί να γίνονται από Έλληνες». 
Η αφαίρεση της ιδιότητας του «Έλληνα» από τους συνεργάτες των δουλεμπορικών δικτύων που εκτόπισαν εκατομμύρια ανθρώπους στην Ελλάδα ως αποθηκευμένα εργαλεία κατά των Ελλήνων, θα είναι και πολιτικό μήνυμα ότι δεν θα γίνεται ανεκτή πια η εμπλοκή με δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος.
Θα αποκαλυφθούν επίσης οι άνθρωποι των δουλεμπορικών δικτύων διότι θα αντιδράσουν κατά αυτού του πλάνου για τους στρατηγικά εκτοπισμένους πληθυσμούς. 
Πολλές χώρες της Ε.Ε. (Βρετανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία κλπ) και φυσικά οι ΗΠΑ έχουν τεράστιες ευθύνες απέναντι σε άλλες χώρες τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία, Λατινική Αμερική, Αφρική κλπ διότι ο πλούτος και η ανάπτυξή τους έγιναν μετά από μακραίωνη κατοχή των χωρών αυτών, στυγνή εκμετάλλευση και σχεδόν γενοκτονία των κατοίκων των χωρών ή στην καλύτερη περίπτωση με στυγνή δικτατορική κυριαρχία. 
Η «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή έχει εξαιρετικά βάρβαρο και απάνθρωπο παρελθόν, το οποίο δεν έχει σχέση με την Ελλάδα. Συνεπώς, είναι απαράδεκτο να βάζουν την Ελλάδα μέσα στα παλαιά τους αίσχη με το «επιχείρημα» ότι η Ευρώπη έχει ευθύνη απέναντι στους μετανάστες. 
Η Ευρώπη δεν έχει συνολική ευθύνη. Ευθύνη έχουν κάποια κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (η οποία δεν είναι «Η Ευρώπη») που στο παρελθόν είχαν στυγνή αποικιοκρατική πολιτική εκμετάλλευσης κρατών. 
Και η Ελλάδα δεν είναι ένα από αυτά τα κράτη αλλά πάντα ήταν θύμα τους…. 
του Αντώνη Μποσνακούδη* 
* Δημοσιογράφος, συνεργάτης ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α.
 
 
http://antiratsistiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_432.html#.VYb0f09anq4.facebook

Πρόσφυγες στον τόπο μας – μια προσωπική διαπραγμάτευση

Σμύρνη, η Ευρωπαϊκή Οδός, ο περίφημος Φραγκομαχαλάς, ο πλέον εμπορικός δρόμος της Σμύρνης. Εκεί και το κοσμηματοπωλείο των Παναγιώτη και Θεοφάνη Κατραμοπούλου, από το 1870 (φωτο Αρχείο Ενώσεως Σμυρναίων - Ημερολόγιο 2010).

H οικογένειά μου, Eλληνες της Σμύρνης, είχαν χρυσοχοείο από το 1872 στη Rue Franque, την Eυρωπαϊκή Oδό στον Φραγκομαχαλά, τον πλέον εμπορικό και πολυσύχναστο δρόμο της.

H Φωτιά του 1922, που πέρασε πάνω από σπίτια, μαγαζιά, περιουσίες, έκανε στάχτη και την οδό με το ευρωπαϊκό όνομα. Λίγα χρυσαφικά μέσα σε ένα καλάθι με κάρβουνα βοήθησαν την προσφυγική οικογένεια, όταν έφθασε με αμερικανικό καράβι στον Πειραιά, να ορθοποδήσει, να πάρει στρώματα και σεντόνια και μαχαιροπίρουνα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους καλομαθημένους αστούς της Σμύρνης.

Στον Πειραιά κατέβηκαν πρόσφυγες και οι Παπαδοπουλαίοι, και η γιαγιά Mιράντα ζύμωσε τα μπισκότα της για τα μικρά παιδιά, παρακάλεσε έναν φούρναρη να της τα ψήσει. Mοσκοβόλησε ο δρόμος, ώς το λιμάνι έφθασε η ευωδιά. «Tι ψήνεις και μας έσπασες τη μύτη;», ρωτούσαν τον φούρναρη πελάτες και περαστικοί. «Oχι εγώ, η προσφυγοπούλα», είπε εκείνος και έξυπνος ως ήταν και καλόκαρδος, έδωσε δουλειά στη Mιράντα με τη θαυματουργή συνταγή της «εργασία - ποιότητα - εντιμότητα».

Oποιος δεν έχει γευτεί τα «Mπισκότα Mιράντα» Παπαδοπούλου, που έκαναν τον ταβά της προσφυγοπούλας ακμαία βιομηχανία, χάρις στις κόρες και εγγονές, δεν θα ’χει περάσει ούτε απέξω από τον Παράδεισο!

Kυριακή, κοντή γιορτή, αύριο το έκτακτο Συμβούλιο Kορυφής και εμείς, αναφωνούμε «Eκτακτα! Eκτακτα» και αναζητούμε, προσωπικά πλέον, χείρα βοηθείας για να μπορέσουμε να ζήσουμε, πρόσφυγες στον τόπο μας.

Tώρα μας έχουν ζώσει πάλι τα φίδια. Δικοί μας και ξένοι, οι αιώνιοι «Σύμμαχοι» αποφασίζουν «να ρίξουν το καράβι στα βράχια» και εμείς, χωρίς σωσίβιο (ευτυχώς, μάθαμε κολύμπι ύστερα από τόσες φουρτούνες), ψάχνουμε τη δική μας συνταγή. Aκόμη και αν αρχίσουν και έρχονται «αποστολές βοηθείας», όπως άλλοτε οι σωτήριες της UNRRA, τώρα θα ’ναι τύπου «Mοσκώφ» και «Tσιν - Tσαν» και θα έχουμε να ταΐσουμε και τα καραβάνια των τουριστών τους, τίποτα δεν θα μείνει για εμάς. «Mπα, δεν ανησυχούμε!

Oι Eλληνες πάντα τα καταφέρνουν», λένε οι σοφές κεφαλές και νίπτουν τας χείρας τους α λα Πιλάτο! Oτι θα τα καταφέρουμε, όπως όπως, κάπως, είναι σίγουρο, «Φιλόι Mόι Aγαπημενόι», γιατί η Eλλάδα είναι Eυρώπη και η Eυρωπαϊκή Oδός ξεκινάει από εμάς και περνάει μέσα μας!

(Aφιερωμένο στη δημοσιογράφο στα σκαλιά του Zαππείου Mεγάρου, το απόγευμα εκείνο της 29ης Mαΐου 1979, όταν η Eλλάδα μπήκε στην Eυρωπαϊκή Eνωση με τον Kωνσταντίνο Kαραμανλή, τον Eυάγγελο Aβέρωφ, τον Γεώργιο Pάλλη. Σαν συνταγή μοιάζει...).




ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΣΤΙΚΑ
kathimerini.gr

Βέλγος βουλευτής καλεί σε αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό, και του κλείνουν τα μικρόφωνα

Το βίντεο ανέβηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, από τον βουλευτή του Βελγίου Raoul Hedebouw, και δείχνει τοποθέτηση του ιδίου για το "Ελληνικό" ζήτημα!

Ο Βέλγος αλληλέγγυος βουλευτής αποκαλεί απαράδεκτο τον Βέλγο πρωθυπουργό που απειλεί την Ελλάδα. Αναφέρει ότι συνάντησε στο Παρίσι, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τον ενημέρωσε για την κατάσταση στην χώρα μας. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην Ελλάδα έχουμε 2 αυτοκτονίες καθημερινά ενώ οι συντάξεις έχουν μειωθεί κατά 45%, ενώ οι μισθοί κατά 40%.

Ειρωνεύεται τον Βέλγο πρωθυπουργό που είχε αναφερθεί σε "παιχνίδι" της Ελλάδας, αναφέροντας ότι οι νέοι είναι στην χώρα μας είναι άνεργοι. Κατηγορεί παράλληλα την Βελγική Δεξιά ότι θέλει να φέρει την ίδια πολιτική στην χώρα του. Αναφέρει ότι η τρόικα στέλνει τελεσίγραφο στην Ελλάδα με τις παρακάτω απαιτήσεις:

1. Να μειωθεί περεταίρω ο κατώτατος μισθός
2. Να μειωθούν και άλλο οι συντάξεις
Και ότι ζήτησε τα τελευταία χρόνια η τρόικα από την Ελλάδα, αυτά απέτυχαν!

Καταγγέλλει, ότι το 89% των δανεικών που πήρε η Ελλάδα πήγε στις τράπεζες και στις αποπληρωμές δανείων!

Στο τέλος, όταν καλεί τους Βέλγους πολίτες να κατέβουν στην αυριανή πορεία αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό, του κλείνουν το μικρόφωνο!

Δείτε το βίντεο:




http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_654.html

ΤΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...μιλούν για «Απόρρητη διαταγή θέτει σε συναγερμό την Αστυνομία υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών»


ΤΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
«Πολιτική ανωμαλία»! «Έτσι ο κόσμος θα μπουκάρει στα σούπερ μάρκετ. Ποιος θα βγάλει τον στρατό στο δρόμο»
Είναι το σχέδιο που από την προηγουμένη εβδομάδα άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Συγγρού!
Στο σχέδιο επενδύει πολλά ο ταγματασφαλίτης αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας ως κύριο σκοπό να επιστρέψει στον πρωθυπουργικό θώκο!
Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο Σαμαράς κάνει πολύ καλά αυτό ξέρει να κάνει…: σπέρνει ανασφάλεια και πανικοβάλει….
Σύμμαχος του σε αυτό πολλές φυλλάδες (κάποτε ναυαρχίδες) της δεξιάς!
Σήμερα, εφημερίδες που με «νύχια και με δόντια» στηρίζουν τον υποτακτικό της Συγγρού μιλούν για «Απόρρητη διαταγή θέτει σε συναγερμό την Αστυνομία υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών»
Αναλυτικα:

Απόρρητη διαταγή που σημαίνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. εστάλη προς νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες την περασμένη Τετάρτη για τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας σε στόχους που έχουν χαρτογραφηθεί από αρμόδιους αξιωματικούς ως «κόκκινοι».

Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκριναν ότι λόγω των έκτακτων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών ο κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους θα πρέπει να βρίσκεται σε αυξημένη εγρήγορση υπό το φόβο κοινωνικών ταραχών.

Η διαταγή που αποκαλύπτει ο «Ε.Τ.» της Κυριακής με ημερομηνία 17 Ιουνίου 2015 προβλέπει την 24ωρη επιτήρηση των παρακάτω «κρίσιμων υποδομών και εγκαταστάσεων»: Βουλή των Ελλήνων, Μέγαρο Μαξίμου, υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, Γραφεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γραφεία Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Τράπεζα της Ελλάδος – IMF, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, Γραφεία Πολιτικών Κομμάτων, μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, γνωστά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, όπως και πρεσβείες χωρών Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Λουξεμβούργου και Ιταλίας.

Η διαρκής ετοιμότητα που απαιτεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται και από το γεγονός ότι μόλις πριν από 20 ημέρες είχε σταλεί άλλη διαταγή για συναγερμό υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης. Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν, ωστόσο, ότι η διαφορά του εμπιστευτικού εγγράφου της περασμένης Τετάρτης είναι ότι δεν αφορά -όπως συμβαίνει συνήθως- στη λήψη μέτρων για τρομοκρατία, αλλά στη γενικότερη επαγρύπνηση που σχετίζεται με τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, που για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια η λίστα με τους «κόκκινους» στόχους διευρύνθηκε, καθώς περιλαμβάνει το κτίριο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο κέντρο της Αθήνας και τις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στην Καλλιθέα.

Το γεγονός ότι εστάλησαν δύο διαταγές σε διάστημα μόλις 20 ημερών σχετίζεται, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων, προκειμένου ακόμα κι αν υπάρχουν κύκλοι που θέλουν αποσταθεροποίηση, να μην μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους.
Σε ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν δημοσιευτεί το προηγούμενο διάστημα κείμενα-φωτιά για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ερμηνεύτηκαν από αρκετούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ως «προάγγελος» στοχευμένων χτυπημάτων κατά κυβερνητικών στόχων.

Οι εντολές που έχουν δοθεί προς τους αστυνομικούς είναι, εκτός από την επιτήρηση, να διενεργούν ελέγχους όλο το 24ωρο σε όσα άτομα θεωρούν ύποπτα, είτε αυτά είναι πεζή είτε σε οχήματα. Οι διοικητές των τοπικών Τμημάτων είναι υπεύθυνοι για την τροποποίηση των μέτρων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.
Το τελευταίο διάστημα οι άνδρες με πολιτικά που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη δημόσιων κτιρίων έχουν αυξηθεί, ενώ σχεδόν όλες οι δυνάμεις της ομάδας «Δέλτα» έχουν διατεθεί για την επιτήρηση στόχων (γραφεία κομμάτων, τηλεοπτικοί σταθμοί, υπουργεία).

«Οφείλουμε να λάβουμε υπ’ όψιν τις κοινωνικές συνθήκες και να είμαστε έτοιμοι για εκδήλωση επιθέσεων. Αλλωστε, μεταβάλλονται όλα γύρω μας τόσο γρήγορα. Ευθύνη του κατασταλτικού μηχανισμού είναι αν γίνει το απευκταίο, τότε να μη μετατραπεί η χώρα σε Αργεντινή. Φυσικά και οι πιθανότητες εξέγερσης είναι ελάχιστες, αλλά το κράτος πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να αντιδράσει ο λαός αν ξαφνικά βρεθούμε μπροστά σε ένα πιστωτικό γεγονός», λέει αστυνομική πηγή.

Σκέψεις για Στρατό

Συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, αναφέρουν ότι ο υπουργός συγκεντρώνει κάθε μήνα ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας για να ενημερωθεί για τυχόν ύπαρξη τέτοιας φύσεως πληροφοριών. Προσθέτουν, όμως, ότι τα ειδικά σχέδια αντιμετώπισης κοινωνικών εξεγέρσεων είναι δουλειά του Στρατού και ότι της ΕΛ.ΑΣ., της οποίας η δύναμη ούτως ή άλλως είναι σίγουρο ότι δεν επαρκεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι στα «Δεκεμβριανά» που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν μέσα σε τρεις εβδομάδες στα όριά τους, με αποτέλεσμα να γίνει σύσκεψη για το κατά πόσον πρέπει να επέμβει ο Στρατός. Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος -τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης- αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα δυναμίτιζε την κατάσταση. Η απόφασή του δικαιώθηκε, καθώς τα επεισόδια κόπασαν χωρίς να υπάρξουν άλλα θύματα. Αν όμως η εξέγερση συνεχιζόταν, τότε η επέμβαση του Στρατού, σύμφωνα με τους τότε στρατηγούς, θα ήταν αναπόφευκτη.

Στο στόχαστρο 600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών

Οι στρατηγοί έχουν στα χέρια τους μελέτες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στις οποίες έχει γίνει λεπτομερής χαρτογράφηση των οικονομικών στόχων ανά αστυνομική διεύθυνση στην Αττική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «χάρτη» υπάρχουν περίπου 600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών, τα οποία θεωρούνται περισσότερο πιθανοί στόχοι οργανωμένων συμμοριών και μεμονωμένων ληστών. Η χαρτογράφηση αυτή θα μπορούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που το κράτος θα ήθελε να εκπονήσει ένα ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης κοινωνικών ταραχών.

Και αυτό γιατί τα σημεία αυτά θεωρούνται «ευάλωτα» σε περίπτωση αιφνίδιας εξέγερσης, που φυσικά κανείς δεν εύχεται να γίνει. Ενα έκτακτο σχέδιο θα απαιτούσε την 24ωρη επιτήρησή τους από άνδρες με πολιτικά ή το Στρατό.



http://www.makeleio.gr/?p=374114
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_648.html

Όταν οι Γερμανοί αγόραζαν το λίτρο γάλα 26 δισεκ.μάρκα γιατί κάποιοι ζητούσαν τα δάνεια πιεστικά!


ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ή ΚΑΙ ΩΡΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΑΝ   ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ  ΥΨΗ. ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΤΙΜΩΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ(ΓΙΑΤΡΟΙ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ κλπ) ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΞΕΦΥΡΤΩΣΕ Ο ΧΙΤΡΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ (ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ) ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ;

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Πριν από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Γερμανία ήταν μια ευημερούσα χώρα, με νόμισμα βασισμένο στην αξία του χρυσού, βιομηχανική ανάπτυξη και ηγετική θέση παγκοσμίως στην οπτική, τη χημεία και τη μηχανική. Το 1914 το γερμανικό μάρκο, η βρετανική λίρα, το γαλλικό φράγκο και η ιταλική λιρέτα είχαν περίπου ίση αξία και μια ισοτιμία κοντά στο πέντε προς ένα με το δολάριο.
 
Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο όμως, η οικονομία της είχε εξαντληθεί και έπρεπε να πληρώσει τεράστιες αποζημιώσεις στους νικητές. Ωστόσο δεν είχε τα χρήματα και ο λαός καταδικάστηκε σε φτώχεια, ενώ η οικονομία δεν μπορούσε να χρηματοδοτηθεί. Το χρέος δεν ήταν βιώσιμο και ο πληθωρισμός οδήγησε σε τραγωδίες τον γερμανικό λαό.
 
Το 1923, στην πιο πυρετώδη στιγμή του γερμανικού υπερπληθωρισμού, η συναλλαγματική ισοτιμία ήταν ένα δολλάριο προς ένα τρισεκατομμύριο μάρκα. Ένα καρότσι γεμάτο χρήματα δεν αρκούσε για να αγοράσει κανείς ούτε μια εφημερίδα. Οι περισσότεροι Γερμανοί παρασύρθηκαν από τον οικονομικό ανεμοστρόβιλο, καθώς το νόμισμα είχε χάσει κάθε αξία.
 
Ο υπερπληθωρισμός στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης διήρκεσε τρία χρόνια, από τον Ιούνιο του 1921 έως τον Ιανουάριο του 1924. Από τον Αύγουστο του 1921 η Γερμανία άρχισε να αγοράζει ξένο νόμισμα σε οποιοδήποτε ισοτιμία με συνέπεια τη ραγδαία μείωσης της αξίας του μάρκου....
 
Όσο έπεφτε η αξία του νομίσματος τόσα περισσότερα μάρκα χρειαζόταν η Επιτροπή Αποζημιώσεων για να αγοράσει συνάλλαγμα. Το πρώτο εξάμηνο του 1922 το μάρκο σταθεροποιήθηκε σε ισοτιμία 322 μάρκα προς ένα δολάριο.
 
Οργανώθηκαν διεθνή συνέδρια για το θέμα όπως αυτό τον Ιούνιο του 1922 από τον επικεφαλής της επενδυτικής τράπεζας JP Morgan, Jr. Κάθε φορά που δεν βρισκόταν λύση, ο πληθωρισμός ξέσπαγε και μετατρεπόταν σε υπερπληθωρισμό κι έτσι τον Δεκέμβριο του 1922 η ισοτιμία είχε διαμορφωθεί σε 800 μάρκα ανά δολάριο. Ο κόσμος έσπρωχνε στις ουρές στα μπακάλικα, καθώς όταν έμπαινε στο μαγαζί, η τιμή ανέβαινε μέχρι και πέντε φορές, ώσπου να φτάσει στο ταμείο.
 
Περιουσίες χάθηκαν και τα συσσίτια άρχισαν να συντηρούν χιλιάδες, μέχρι πρότινος περήφανους, Γερμανούς. Ο δείκτης για το κόστος ζωής ήταν 41 μονάδες τον Ιούνιο του 1922 και 685 το Δεκέμβριο, αυξήθηκε δηλαδή πάνω από 15 φορές. Στα τέλη του 1923, ένα λίτρο γάλα κόστιζε 26 δισ. μάρκα και ένα καρβέλι ψωμί 105 δισεκατομμύρια.
 
Πέρα από τις επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο, οι γιατροί στη διάρκεια των τριών ετών του υπερπληθωρισμού είχαν διαγνώσει και μια εγκεφαλική διαταραχή που συνδέθηκε με την οικονομική κρίση. Πολλοί άνθρωποι που έπρεπε να κάνουν περίπλοκους υπολογισμούς προσθέτοντας αναρίθμητα μηδενικά πάθαιναν κάτι σαν ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο ονομάστηκε έτσι το εγκεφαλικού του μηδενός ή της κρυπτογράφησης....
 
Λογικό αν σκεφτεί κάποιος ότι μέχρι να πιει ένας άνθρωπος τον καφέ του η τιμή του καφέ είχε διπλασιαστεί! Στις 16 Νοεμβρίου του 1923 η Ράιχμπανκ εξέδωσε το νέο μάρκο με ισοτιμία 1 προς 1 τρισεκατομμύριο μάρκα και 4,2 νέα μάρκα προς 1 δολάριο. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ-ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…


ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

Η Τουρκικη Εφημερίδα «Κίπρις» δημοσιεύει πως Ελληνοκυπριακές πηγές θεωρούν:

  Ότι, 80000 περίπου πρόσφυγες και εκτοπισμένοι 1ης γενιάς έχουν πεθάνει ,

  Ότι, οι περισσότεροι απο τους υπόλοιπους δεν θα θέλουν να επιστρέψουν,όπως και ούτε τα παιδιά τους και θα προτιμήσουν αποζημείωση και ανταλλαγή περιουσίας.

Το θράσος των δοσίλογων υπηρετών της κατοχής και των ξένων συμφερόντων είναι απύθμενο. Συνεχίζουν τα ψέματα και την παραπληροφόρηση και τις αυθαίρετες μυθοπλασίες για να κάμψουν το ηθικό και το φρόνημα του Λαού μας ώστε να υποταχθεί και να συνθηκολογήσει και στο τέλος να του κλέψουν και την υπογραφή του στην επιβράβευση και τη νομιμοποίηση του βάρβαρου εγκλήματος που τόσο άνανδρα διαπράχθηκε σε βάρος του.

Όμως δεν είναι μόνο οι Τούρκοι και τα ξένα συμφέροντα που καλλιεργούν αυτή την ιδέα , ότι δεν θα θέλουν οι πρόσφυγες να επιστρέψουν και ότι θα προτιμήσουν αποζημειώσεις. Ότι δεν θα θέλουν να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες επαναλαμβάνουν και Κυβέρνηση και Κομματικές Ηγεσίες. Γιατί κύριοι να μην θέλουν να επιστρέψουν οι πρόσφυγες αφού υπόσχεστε ότι η ΔΔΟ θα είναι λύση αρχών, θα είναι λύση εναρμονισμένη με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, θα είναι λύση απελευθέρωσης και θα αποκαθιστά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όλων των πολιτών ;;;

Σταματείστε κύριοι να βγάζετε και να διαδίδετε αυθαίρετα συμπεράσματα και εικασίες οι οποίες στόχο έχουν να δικαιολογήσουν την αδικαιολόγητη εμμονή σας σε λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Είναι υποχρέωσή σας, έναντι του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ του οποίου η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ισότιμα κυρίαρχο Κράτος μέλος, καθώς και έναντι των Ευρωπαϊκών Συμβάσεων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, να θεωρείτε δεδομένο ότι ο κάθε πρόσφυγας και εκτοπισμένος επιθυμεί να επιστρέψει και να αποκατασταθεί στην περιουσία του και να ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ να ελευθερωθούν τα κατεχόμενα, ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής για όλους. Είναι υποχρέωσή σας να επιδιώκετε λύση, οι συνθήκες της οποίας να μην φοβίζουν τους πρόσφυγες για να μην θέλουν να επιστρέψουν. Εφόσον ο δρόμος της επιστροφής είναι ανοικτός τότε και μόνο τότε και ο κάθε πρόσφυγας νόμιμος ιδιοκτήτης θα είναι ελεύθερος να ενεργήσει κατά βούληση. Τότε είναι που θα διαπιστωθεί τί θέλει ο καθένας. Εμείς είμαστε βέβαιοι πως, τότε, δεν θα υπάρξει ούτε ένας, είτε πρώτης γενιάς , είτε δεύτερης και τρίτης γενιάς πρόσφυγας, που δεν θα θέλει να επιστρέψει. Αντίθετα πολύ πιθανό τότε να αντιμετωπισθούν και αντιπαραθέσεις με μη δικαιούχους οι οποίοι θα βρεθούν να διεκδικούν περιουσίες στα κατεχόμενα τις οποίες δεν είχαν.

Λυπούμαστε να καταλήξουμε με τη διαπίστωση ότι, οι Κυβερνώντες και οι Διζωνικές Κομματικές Ηγεσίες επειδή δεν έχουν στην ατζέντα τους την απελευθέρωση του τόπου, αλλά τη νομιμοποίηση της κατοχής, τη νομιμοποίηση του εθνικού μας ξεκαθαρίσματος απο τα κατεχόμενα εδάφη μας και την Τουρκοποίηση των κατεχομένων με τη λύση ΔΔΟ, προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλοθι στους εαυτούς τους, καλλιεργώντας την κουτοπόνηρη, απατηλή αντίληψη ότι δεν θέλουν επιστροφή οι πρόσφυγες, προσθέτοντας μάλιστα, απαξιωτικά για τους πρόσφυγες, ότι έχουν βολευθεί στις ελεύθερες περιοχές. Το οτι οι πρόσφυγες ξαναδημιουργήθηκαν με κόπο και μόχθο για να επιβιώσουν και να συνεχίζουν τη ζωή τους στις ελεύθερες περιοχές δεν σημαίνει ότι έχουν απαρνηθεί τις πατρογονικές τους εστίες. Κανένας πρόσφυγας δεν έχει αποποιηθεί το δικαίωμά του να επιστρέψει και κανένας πρόσφυγας δεν έχει εξουσιοδοτήσει οποιονδήποτε να βγάζει για λογαριασμό του αυθαίρετα συμπεράσματα.

Κυβέρνηση και Κομματική Ηγεσία του τόπου φέρετε ακεραίαν την ευθύνην να θωρακίσετε το Λαό απο τέτοιες ανήθικες προσεγγίσεις και να προσηλωθείτε μέσα απο επανατοποθέτηση του Κυπριακού, σε αγώνα για απελευθέρωση και επιστροφή και του τελευταίου πρόσφυγα και εκτοπισμένου, είτε του ιδίου, είτε απογόνων του, πίσω στα κατεχόμενα μέρη μας. Οτιδήποτε άλλο θα συνιστά εθνικήν προδοσία η οποία θα έχει κατάληξη τον αφελληνισμό της Κύπρου, κάτι για το οποίο θα είστε υπόλογοι.



Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/06/blog-post_250.html

Απόρρητη διαταγή θέτει σε συναγερμό την Αστυνομία υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών


ASTYNOMIA
Απόρρητη διαταγή που σημαίνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. εστάλη προς νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες την περασμένη Τετάρτη για τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας σε στόχους που έχουν χαρτογραφηθεί από αρμόδιους αξιωματικούς ως «κόκκινοι».
Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκριναν, ότι λόγω των έκτακτων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών ο κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους θα πρέπει να βρίσκεται σε αυξημένη εγρήγορση υπό το φόβο κοινωνικών ταραχών.
Η διαταγή που αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής με ημερομηνία 17 Ιουνίου 2015 προβλέπει την 24ωρη επιτήρηση των παρακάτω «κρίσιμων υποδομών και εγκαταστάσεων»: Βουλή των Ελλήνων, Μέγαρο Μαξίμου, υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, Γραφεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γραφεία Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Τράπεζα της Ελλάδος – IMF, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, Γραφεία Πολιτικών Κομμάτων, μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, γνωστά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, όπως και πρεσβείες χωρών Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Λουξεμβούργου και Ιταλίας.
elas
Η διαρκής ετοιμότητα που απαιτεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται και από το γεγονός ότι μόλις πριν 20 ημέρες είχε σταλεί άλλη διαταγή για συναγερμό υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης. Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν, ωστόσο, ότι η διαφορά του εμπιστευτικού εγγράφου της περασμένης Τετάρτης είναι ότι δεν αφορά –όπως συμβαίνει συνήθως- στη λήψη μέτρων για τρομοκρατία αλλά στη γενικότερη επαγρύπνηση που σχετίζεται με τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, που για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια η λίστα με τους «κόκκινους» στόχους διευρύνθηκε, καθώς περιλαμβάνει το κτίριο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο κέντρο της Αθήνας και τις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στην Καλλιθέα.
Το γεγονός ότι εστάλησαν δύο διαταγές σε διάστημα μόλις 20 ημερών σχετίζεται, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων προκειμένου ακόμα και αν υπάρχουν κύκλοι που θέλουν αποσταθεροποίηση να μην μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους. Σε ιστοσελίδες τους αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν δημοσιευτεί το προηγούμενο διάστημα κείμενα-φωτιά για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ερμηνεύτηκαν από αρκετούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ως «προάγγελος» στοχευμένων χτυπημάτων κατά κυβερνητικών στόχων.
Οι εντολές που έχουν δοθεί προς τους αστυνομικούς είναι εκτός από την επιτήρηση να διενεργούν ελέγχους όλο το 24ωρο σε όσα άτομα θεωρούν ύποπτα είτε αυτά είναι πεζά είτε σε οχήματα. Οι διοικητές των τοπικών Τμημάτων είναι υπεύθυνοι για την τροποποίηση των μέτρων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.
Το τελευταίο διάστημα οι άνδρες με πολιτικά που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη δημόσιων κτιρίων έχουν αυξηθεί, ενώ σχεδόν όλες οι δυνάμεις της ομάδας «Δέλτα» έχουν διατεθεί για την επιτήρηση στόχων (γραφεία κομμάτων, τηλεοπτικοί σταθμοί, υπουργεία).
«Οφείλουμε να λάβουμε υπόψιν τις κοινωνικές συνθήκες και να είμαστε έτοιμοι για εκδήλωση επιθέσεων. Άλλωστε μεταβάλλονται όλα γύρω μας τόσο γρήγορα. Ευθύνη του κατασταλτικού μηχανισμού είναι αν γίνει το απευκταίο να μη γίνει η χώρα Αργεντινή. Φυσικά και οι πιθανότητες εξέγερσης είναι ελάχιστες αλλά το κράτος πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να αντιδράσει ο λαός αν ξαφνικά βρεθούμε μπροστά σε ένα πιστωτικό γεγονός», λέει αστυνομική πηγή.
Συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση αναφέρουν ότι ο υπουργός συγκεντρώνει κάθε μήνα ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας για να ενημερωθεί για τυχόν ύπαρξη τέτοιας φύσεως πληροφοριών. Προσθέτουν, όμως, ότι τα ειδικά σχέδια αντιμετώπισης κοινωνικών εξεγέρσεων είναι δουλειά του Στρατού και ότι της ΕΛ.ΑΣ., της οποίας η δύναμη ούτως ή άλλως είναι σίγουρο ότι δεν επαρκεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι στα «Δεκεμβριανά» που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν μέσα σε τρεις εβδομάδες στα όριά τους με αποτέλεσμα να γίνει σύσκεψη για το κατά πόσο πρέπει να επέμβει ο Στρατός. Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος –τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης- αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα δυναμίτιζε την κατάσταση και τελικά δικαιώθηκε, καθώς τα επεισόδια κόπασαν χωρίς να υπάρξουν άλλα θύματα.
Οι οικονομικοί στόχοι
Οι στρατηγοί έχουν στα χέρια τους μελέτες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στις οποίες έχει γίνει λεπτομερής χαρτογράφηση των οικονομικών στόχων ανά αστυνομική διεύθυνση στην Αττική.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον «χάρτη» υπάρχουν περίπου 600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών, τα οποία θεωρούνται περισσότερο πιθανοί στόχοι οργανωμένων συμμοριών και μεμονωμένων ληστών. Η χαρτογράφηση αυτή θα μπορούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που το κράτος θα ήθελε να εκπονήσει ένα ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης κοινωνικών ταραχών.
Και αυτό γιατί τα σημεία αυτά θεωρούνται «ευάλωτα» σε περίπτωση αιφνίδιας εξέγερσης, που φυσικά κανείς στην ΕΛ.ΑΣ. δεν εύχεται να γίνει. Ένα έκτακτο σχέδιο θα απαιτούσε την 24ωρη επιτήρησή τους από άνδρες με πολιτικά.


http://www.huffingtonpost.gr/2015/06/21/koinwnia-aporriti-diatagi-astynomia_n_7630326.html

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΟΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 
From: Vaios Fasoulas [mailto:pelasgos@fasoulas.de]
Sent: Sunday, June 21, 2015 12:40 AM
To: TRIKALA - 3 SALEPIS NIKOS; pelasgos@fasoulas.de
Subject: NIKO KALHSPERA GIA DHMOSIEYSH TRIKALAOLA 04 - ATAKES TOY PROEDROY THS DHMOKRATIAS 21-06-2015


Εμείς οι απλοί ΠΟΛΙΤΕΣ για λόγους της μη διατάραξης της ελληνικής μας συνείδησης, απλά δεν συμμετέχουμε.

 «Προειδοποιεί πως θα παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος σε περίπτωση απόφασης εξόδου από το Ευρώ - See more at: http://arouraios.gr/2015/06/proeidopoiei-pos-tha-paraitithei-o-prokopis-pavlopoulos-se-periptosi/#sthash.OxiWflNw.dpuf»

…        …        …        …        …        …        …        …        …        …        …        …        …        …

Αν η πληροφόρηση είναι σωστή και όχι για το θεαθήναι ή λαϊκισμό ή όποια σκοπιμότητα. λέμε προς τον πρόεδρο πως οι ηγέτες, στα δύσκολα φαίνονται. Όπως φαίνεται ο πατριωτισμός και η αγάπη ΠΡΩΤΑ για την πατρίδα και αν περισσεύει κάποια και στο γείτονα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση που αν μείνουμε απ' έξω... αμάν κύριε πρόεδρε θα πεθάνουμε!!. Αυτό λέγεται και ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ πρώτου μεγέθους και είναι ένα καλό μάθημα για το Σύριζα που σας πρότεινε. Ο Καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Αν θέλει να φύγει ο κύριος Πρόεδρος ο δρόμος είναι είναι ανοιχτός. Κι άλλωστε οι εμπειρίες που έχουμε από τους προηγούμενους προέδρους-ιδιαίτερα τον τελευταίο μνημονιακό, μας έχουν αφήσει αρκετές γεύσεις πίκρας και ντροπής. Επί πλέον το κοινοβούλιο τον ψήφισε όχι ο λαός. Εκτός και αν μπλοφάρει προς τους ευρωπαίους για να μας ...λυπηθούν και να αλλάξουν ταχτική και εμείς στο μεταξύ θα πρέπει να δούμε το αφτί μας.!!

Στα μεγάλα παιχνίδια που στήσανε οι ευρωαρπάχτρες παίχτες και το κόμμα του κυρίου προέδρου συμμετέχει. Εμείς οι απλοί ΠΟΛΙΤΕΣ για λόγους της μη διατάραξης της ελληνικής συνείδησης, απλά δεν συμμετέχουμε.

Διότι:

Αγαπάμε την Ελλάδα! Και δεν είμαστε ούτε εθνικιστές και πολύ περισσότερο δεν είμαστε σοβινιστές. Είμαστε διεθνιστές, αγαπούμε τους λαούς και το δείξαμε σε όλη την οικουμένη και σε όλους τους αιώνες. Και αυτό που ενστικτωδώς διδαχτήκαμε το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό την αγαπάμε, γι’ αυτό την πονάμε και τη λατρεύουμε πιότερο από οποιοδήποτε Θεό, «οργανισμό», «σύμμαχο», «φίλο», ελληνικό κόμμα, Έλληνα κυβερνήτη, «εθνάρχη» ή κομματάρχη. Γιατί η Ελλάδα είμαστε Εμείς και γιατί η Ελλάδα δε μας πλήγωσε ποτέ!...

«Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούνιος 21  2015  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/06/blog-post_793.html

Ἐπιστολὴ Καποδίστρια πρὸς …Τσίπρα!

kapodistrias1

Αποκλειστικό. Επιστολή του Ιωάννη Καποδίστρια προς τον Αλέξη Τσίπρα.
http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2015/06/e1bc90cf80ceb9cf83cf84cebfcebbe1bdb4-cebaceb1cf80cebfceb4e1bdb7cf83cf84cf81ceb9ceb1-cf80cf81e1bdb8cf82-cf84cf83e1bdb7cf80cf81ceb1.jpg«…Δὲν συμμερίζομαι τὴν γνώμη σας σχετικὰ μὲ τοὺς ἐθνικοὺς πόρους καὶ τὴν ἰσορροπία ποὺ εὑρίσκετε ἀνάμεσα στὰ ἔξοδα καὶ τὰ ἔσοδα. Ἂν συνυπολογίσετε τὴν φοβερὴ δυστυχία τοῦ λαοῦ καὶ τὴν ἀφορία ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ πλήξῃ ἐπὶ μακρὸν τὸ ἔδαφος τῆς Ἑλλάδος, ἐλλείψει πιστώσεων καὶ κεφαλαίων, θὰ βλέπατε ὅτι τὰ μέσα ποὺ διαθέτουμε εἶναι τελείως δυσανάλογα πρὸς τὶς ἀνάγκες μας, πρᾶγμα ποὺ μὲ ἀνησυχεῖ, διότι μπορῶ καὶ συμπάσχω, καὶ ὑποφέρω περισσότερο ἀπὸ τοὺς δυστυχεῖς ποὺ μοῦ ζητοῦν ψωμὶ καὶ δὲν μπορῶ νὰ τοὺς δόσῳ…».

(13 Απριλίου 1828)
Απάντηση Τσίπρα: «Γιάννη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανησυχείς και συμπάσχεις και υποφέρεις περισσότερο από τους δυστυχείς. Και βέβαια πρέπει να δίνουμε ψωμί, αλλά επειδή δεν έχουμε, πρέπει να δίνουμε… το καλό παράδειγμα: να γελάμε από το πρωί ως το βράδυ και κοντά στα μεσάνυκτα να εξηγούμε στον λαό ότι η απόγνωση δεν είναι (πια) πατριωτικό καθήκον. Γιατί και ΕΡΤ έχει, και αξιοπρέπεια έχει, και τον Στρατούλη υπουργό έχει, και πού το πας βρε Γιάννη αυτό: πρώτη φορά αριστερά έχει, με τον Πάνο τον Καμμένο, τον Νικολόπουλο και την Ραχήλ να μιλάει στο όνομά των αγώνων της αριστεράς. Το ξεχνάς αυτό Γιάννη; Γιάννη με απογοητεύεις. Σε παρακαλώ ξεκίνα να γελάς γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος για το αντίθετο και απορώ που βρίσκεις το κουράγιο για τόση μιζέρια.
Ἀλικάκος Δημήτρης
Υ.Γ. Γιάννη αυτά τα πρώτα περί εθνικών πόρων και ισορροπίας εσόδων εξόδων και ελλείψεως κεφαλαίων δεν τα αντιλαμβάνομαι επαρκώς. Όσο για την εφορία που λες, αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπορεί να μας πλήξει. Υποπτεύομαι εντόνως ότι έχεις περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο των γερμανοτσολιάδων και εθνοπροδοτών και χρησιμοποιείς την χυδαίαν διάλεκτόν τους. Γράψε σχετικά και εξηγήσου. Και με την ευκαιρία στείλε και το βιογραφικό σου να μάθω ποιος διάολο είσαι.
Σε ασπάζομαι μετά δακρύων (από το πολύ γέλιο)»
filonoi.gr

Όταν ΝΕΦΕΛΙΜ έδεναν τα ΚΑΡΑΒΙΑ τους στα... ΒΟΥΝΑ της ΒΟΣΝΙΑΣ ! ! !



Αρχαίοι κρίκοι μεγάλης αντοχής έχουν βρεθεί κατά καιρούς από την εποχή που δεν υπήρχαν άνθρωποι, όπου σε αυτούς δένονταν τα πλοία των γιγάντων σε λιμάνια που σήμερα, επίσης, δεν υπάρχουν πια...

Πολλοί τέτοιοι κρίκοι έχουν βρεθεί γύρω από τους λόφους Vogosca μεταξύ Breza και Vares, κοντά στο Dubrovnik και σε άλλες περιοχές στην ανατολική Βοσνία, όπως στην Kozara, ένα πρώην νησί...



Ντόπιοι υποστηρίζουν ότι αυτοί οι κρίκοι θα μπορούσαν να είχαν τοποθετηθεί τότε που ακόμα υπήρχε η Παννονική Θάλασσα, οπότε το μέρος ήταν ένα λιμάνι. Η Παννονική Θάλλασα υπήρχε στην παννονική πεδιάδα πριν 30 εκ. χρόνια, αλλά εξαφανίστηκε πριν 600.000 χρόνια.

Θα μπορούσαν, λοιπόν, αυτοί οι κρίκοι να έιναι 30 εκ. ετών ή έστω 600.000 χιλιάδων; Κι αν είναι έτσι, από τι υλικό είναι φτιαγμένοι για να μην υποστούν ανάλογες φθορές της υποτιθέμενης ηλικίας τους; Αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες.



Θα μπορούσαν να τους είχαν φτιάξει Γίγαντες, λένε οι ντόπιοι, αφού η ύπαρξή τους υποστηρίζεται από πολλές παραδόσεις στον κόσμο και την Αγία Γραφή ως Νεφελίμ. Αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδειχτεί πρακτικά.

Οι ντόπιοι επιμένουν πως έχουν βρεθεί πολλά ακόμα αλλόκοτα ευρήματα, όμως κρύβονται.

Η σύγχρονη αρχαιολογία αρνείται την ύπαρξη γιγάντων αλλά και ανθρώπων, εκείνη την εποχή, που μπορούσαν να κατασκευάσουν πλοία ώστε να τα δένουν και να τα ελλιμενίζουν πριν, τουλάχιστον, 600.000 χρόνια. Κατά συνέπεια, πολλές υποθέσεις έγιναν για το ποιός και πως κατασκέυασε αυτούς τους κρίκους και σε τι χρησίμευαν -αλλά καμία δεν μπορεί να σταθεί λογικά.

Ποιός λοιπόν, έφτιαχνε τους κρίκους;


Όσο, λοιπόν, η επίσημη επιστήμη δεν αποδέχεται και δεν ερευνά κάποια πράγματα αλλά εξαφανίζει επίτηδες οστά γιγάντων, τόσο οι ντόπιοι και ο καθένας μπορεί να υποθέσει την ελκυστικότερη πιθανή ή απίθανη εκδοχή...

 diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/krikos-nefelim-giganton-bosnia.html#sthash.DFHZYY8s.dpuf

Ρ.Κορρέα: "Έτσι οι 'ακρίδες' του ΔΝΤ λεηλατούν τα Έθνη - Αυτά που έκαναν στην Ελλάδα τα είχαν κάνει και σε εμάς"

Χαρακτηριστικά ακρίδων έδωσε ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα σε συνέντευξή του η οποία να σημειώσουμε δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή από τα περισσότερα ΜΜΕ. Μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστη την δράση του ΔΝΤ και στην Ελλάδα έχοντας το πραδειγμα της δικής του χώρας, μιας χώρας που πλέον τρέχει με 4,3% ανάπτυξη όταν ξεμπέρδεψε με τα χρέη που του φόρτωσε το διεθνές κεφάλαιο.
 
«Έδιναν μίζες σε πολιτικούς για να δανείζονται ώστε να αγοράζουν οπλικά συστήματα. Έπειτα ερχόταν το ΔΝΤ για να ξεπλύνει αυτό το καθαρά ιδιωτικό χρέος»!
 
Στην σκιά της συνόδου ΕΕ με τις λατινοαμερικάνικες χώρες, ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα έδωσε συνέντευξη στο Euronews. Σε αυτή την συνέντευξη έριξε ρουκέτες για την Ελλάδα και το ΔΝΤ, που όμως δεν μετέδωσε ουδείς!
 
Ο πρόεδρος Κορρέα που παρέλαβε μία χρεοκοπημένη και υποδουλωμένη χώρα στο ΔΝΤ και κατάφερε με τον λαό στο πλευρό του να την φέρει στην κορυφή της ανάπτυξης με ρυθμό… 4,3% δεν μάσησε τα λόγια του.
 
– Μα εσείς δεν ζούσατε πάνω από τις δυνατότητες σας;
 
«Εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – πριν την έλευση του ΔΝΤ – έμπαιναν στο υπουργείο οικονομικών με βαλίτσες και σακούλες γεμάτες με χρήμα. Μαύρο χρήμα για να δωροδοκήσουν υπουργούς, ώστε να δεχθούν δάνεια για αγορά π.χ. όπλων! Έτσι ακριβώς χτιζόταν το χρέος και βέβαια αυτό γινόταν με την απόλυτη συνεργασία των ΜΜΕ που έπαιρναν το μερτικό τους!
 
Έπειτα ερχόταν η «κρίση» και το ΔΝΤ ως σωτήρας για να την «αντιμετωπίσει»! Τι να αντιμετωπίσει; Το ΔΝΤ απλώς φρόντιζε για την μεταφορά του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου πίσω στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην ουσία ρευστοποιούσε τα δάνεια και αυτά πληρωνόντουσαν από ξεπούλημα των εθνικών πόρων, την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα εξαθλίωσης.
 
Για την Ελλάδα:
 
«Δείτε για παράδειγμα τι κάνουν στην Ελλάδα. Ότι έκαναν σε εμάς, ίδιες μεθόδους για να έλθει το ΔΝΤ στην χώρα (!!). Και βέβαια δεν εφαρμόζει καμμία στρατηγική αντιμετώπιση της κρίσης, παρά ρευστοποίηση ενός ιδιωτικού χρέους που πληρώνεται από μειώσεις μισθών, επιδομάτων, μαζικές απολύσεις.
 
Και στο τέλος της ημέρας, οι πολίτες χωρίς να λάβουν τίποτα από τα δάνεια, αλυσοδένονται με διάφορα μνημόνια χρέους, για να ξεπλυθεί ένα ιδιωτικό χρέος! Η απόλυτη κυριαρχία των ισχυρών του χρήματος, πάνω στον άνθρωπο!
 
– Εσείς πως τα καταφέρατε να έχετε τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης;
 
«Γνωρίζαμε οικονομικά, γνωρίζαμε ότι το κλειδί ήταν ο προστατευτισμός της παραγωγής και των θέσεων εργασίας. Δεν ακούσαμε τις σειρήνες που έλεγαν «ο καθένας για την πάρτη του»! Προστατεύσαμε λοιπόν την παραγωγή μας και την δουλειά μας με ένα ισχυρό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, που απετέλεσε πόλο έλξης για ιδιώτες επενδυτές.
 
Ισχυρές επενδύσεις σε υποδομές, παιδεία, ενέργεια. Έτσι φτάσαμε στο 4,3% που είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Ευρωπαϊκό μέσον όρο.
 
Δηλώσεις που αποκαλύπτουν τον δόλιο τρόπο δράσης οργανισμών που στόχο έχουν να υποδουλώνουν ψυχές και συνειδήσεις, οργανισμοί που έχουν σκοπό να κρατάνε τους λαούς χαμηλά.
 
Και όλα αυτά με την πρόθημη βοήθεια εγχώριων μέσων και κατεστημένων ελίτ...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απόφαση - «βόμβα» διευκολύνει τη χρεοκοπία της Ελλάδας και θωρακίζει τις χώρες της Ε.Ε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΕΛΑΣ
Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα και ενδεχομένως τους σχεδιασμούς της ελληνικής πλευράς, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους - δανειστές, έλαβε χώρα την Τρίτη, στο Λουξεμβούργο, σχεδόν αθόρυβα. Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΔΕΕ) εξέδωσε την απόφαση για την υπόθεση Gauweiler, η οποία έχει να κάνει με το αν και κατά πόσον η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει νομικά τη δυνατότητα να παρεμβαίνει και να αγοράζει –μαζικά και απεριόριστα, αν χρειαστεί– τίτλους χωρών-μελών της Ευρωζώνης. Η απόφαση της Ολομέλειας του ΔΕΕ ήταν θετική, γεγονός το οποίο ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα στις αγορές, και όχι μόνον.
Στην πραγματικότητα, η απόφαση αυτή είναι μια «βόμβα». Κι αυτό, γιατί δίνει τη δυνατότητα στην ΕΚΤ να λειτουργήσει ως «παγοθραυστικό» σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και με την παρέμβασή της να κρατήσει, όσο και όπου χρειαστεί, ζωντανούς και ανέπαφους τους κρατικούς τίτλους χωρών της Ευρωζώνης, οι οποίοι σε μια κρίση θα κινδύνευαν με κατάρρευση. Τι είδους κρίση θα μπορούσε να είναι αυτή; Υπό τις παρούσες συνθήκες, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι αυτή που θα μπορούσε να προκαλέσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο ένα οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις των δανειστών με την Αθήνα. Τα πράγματα –δυστυχώς για εμάς– είναι πλέον απλά και αντιμετωπίσιμα, με το απαραίτητο τίμημα, για τους υπόλοιπους:

Υποθέτουμε ότι μέχρι το τέλος του μηνός δεν κλείνει συμφωνία και ότι από 1ης Ιουλίου η χώρα μένει εκτός προγράμματος, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ενα από τα βασικά επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς είναι ότι ο Αρμαγεδδών που θα προκληθεί στις αγορές, σε βάθος διμήνου, μπορεί να καταποντίσει τη μικρή Ελλάδα, ωστόσο θα απειλήσει να «καταπιεί» και την υπόλοιπη Ευρωζώνη. Κι αυτό γιατί, μεταξύ άλλων, κρατικά ομόλογα χωρών όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία ή η Ιρλανδία, θα καταποντισθούν προκαλώντας αλυσιδωτές επιπτώσεις στην ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο ή με άλλα ξένα νομίσματα –και όχι μόνον.

Αλλάζει την εικόνα

Με τα νέα δεδομένα, ωστόσο, που δημιουργεί η απόφαση για την υπόθεση Gauweiler, η εικόνα αυτή αλλάζει. Κι αυτό, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, η ΕΚΤ παρεμβαίνει στις αγορές και με μαζικές αγορές ομολόγων αποκρούει την επίθεση για όσο χρειαστεί. Αυτός είναι και ο λόγος, που η συγκεκριμένη απόφαση του ΔΕΕ κρίνεται ιστορική για όσους γνωρίζουν. Σε ό,τι αφορά το χρονικό διάστημα που θα χρειασθεί να «κρατηθεί» άμυνα, δεν θα είναι και απεριόριστο. Αν η Φρανκφούρτη, από την πρώτη στιγμή, κινηθεί αποφασιστικά και στείλει το κατάλληλο μήνυμα, η εικόνα στις αγορές θα ισορροπήσει γρήγορα. Πιθανότατα, γρηγορότερα απ’ ό,τι πολλοί, εντός των ελληνικών ορίων, πιστεύουν.

Το αποτέλεσμα; Την ώρα που η Ελλάδα θα απομακρύνεται από την Ευρωζώνη, τα υπόλοιπα μέλη της, ύστερα από μια σοβαρή αναταραχή, θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και να συνέρχονται. Αργά αλλά σταθερά, η εικόνα στις αγορές θα επανέρχεται στην προτέρα, γνωστή, κατάσταση, ενώ στην Ελλάδα θα αρχίσει κατά πάσα πιθανότητα να παίρνει σάρκα και οστά η περιγραφή «πλέω σε αχαρτογράφητα νερά».

Για την ιστορία, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η απόφαση της ολομέλειας του ΔΕΕ προέκυψε με αφορμή την εκπεφρασμένη πρόθεση του προέδρου της ΕΚΤ, το καλοκαίρι του 2012, να παρέμβει αν χρειασθεί και να αγοράσει μαζικά ομόλογα κρατών - μελών της Ευρωζώνης, και κυρίως της περιφέρειάς της, που κι εκείνη την εποχή δέχονταν μεγάλη πίεση. Το γεγονός είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη αντίδραση στη Γερμανία, ακόμα και σε υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, με τους «σοφούς» της γερμανικής οικονομίας να υποστηρίζουν ανοικτά ότι επιχειρείται ανατροπή των θεσμικών κανόνων λειτουργίας της ΟΝΕ.

Λογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν η απόφαση να προσβληθεί στο Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο, με το αιτιολογικό ότι μια τέτοια κίνηση δεν συνάδει με την αποστολή της ΕΚΤ. Συγκεκριμένα, όπως είχε υποστηριχθεί τότε, αντίκειται στο άρθρο 123 της Συνθήκης Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΣΛΕΕ), που απαγορεύει τη νομισματική χρηματοδότηση - παρέμβαση. Τότε ήταν που το ανώτατο γερμανικό δικαστήριο είχε παραπέμψει την υπόθεση στο ΔΕΕ, ως μόνο αρμόδιο, και τώρα εκδόθηκε η απόφαση.

Πίσω στο 2012, ένα ενδεχόμενο Grexit προκαλούσε ανατριχίλα, κυριολεκτικά. Η Ευρωζώνη και οι θεσμοί της ήταν απροετοίμαστοι για την αντιμετώπιση ενός τέτοιου φαινομένου, με ό,τι θα συνεπαγόταν. Η περίπτωση που αναφέρεται παραπάνω, με την πρόθεση του επικεφαλής της ΕΚΤ να παρέμβει στις αγορές ομολόγων και να στηρίξει τους ευρωπαϊκούς τίτλους, ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο, είχε δεχθεί τέτοια αμφισβήτηση που κατά πάσα πιθανότητα, αν ετίθετο θέμα υλοποίησης μιας τέτοιας απόφασης, να απορριπτόταν.

Ωστόσο, ο καιρός πέρασε, τα προβλήματα, το ένα μετά το άλλο, λύθηκαν και σε Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη φρόντισαν «να πάρουν τα μέτρα τους». Σήμερα, ένα ενδεχόμενο Grexit παραμένει απευκταίο, ωστόσο εν πολλοίς υποστηρίζεται ότι είναι πλέον αντιμετωπίσιμο. Σε κάθε περίπτωση, οι γραμμές άμυνας που έχουν χαραχθεί, σε οικονομικό επίπεδο τουλάχιστον, είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με προ τριετίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς νοήμων δεν θέλει να δοκιμάσει στην πράξη τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Αν κρίνει, ωστόσο, κανείς με βάση την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΔΕΕ), σε Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη κανείς δεν πρόκειται πλέον να αιφνιδιαστεί...


Καθημερινή
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/06/blog-post_169.html

Βιταμίνη Β17 - Αμυγδαλίνη. Γιατί τη πολεμούν; μεγάλη αποκάλυψη!

Βιταμίνη Β17 - Αμυγδαλίνη. Γιατί τη πολεμούν;
Vitamin B 17 ή Αμυγδαλίνη (amygdálē, C 20 H 27 NO). Μια δυνατή αντικαρκινική ουσία, η B 17, μια ουσία που με κάθε τρόπο (ολοφάνερο) την πολεμούν, βρίσκεται σε φυσική μορφή και σε πληθώρα, στα κουκούτσια από βερίκοκα και στα κουκούτσια από πικραμύγδαλα, επίσης υπάρχει στο Αμυγδαλέλαιο, στον χυμό από σιτάρι και στον χυμό από φύλλα ελιάς. Το πικραμύγδαλο και τα βερίκοκα, ειδικά τα κουκούτσια τους, είναι πλούσια σε βιταμίνες A, E, B1, B2, B6, B17, και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη B 17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της Αμυγδαλίνης.
Η Αμυγδαλίνη απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1830. Το 1845 χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία του καρκίνου στη Ρωσία, και στη δεκαετία του 1920 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θεωρήθηκε πολύ δηλητηριώδης και τοξική ή πολύ δύσκολη να αντιγραφεί και να γίνει φάρμακο, φυσικά τα φρούτα δεν πατεντάρονται !, Άρα δεν υπάρχει κέρδος για τις φαρμακοβιομηχανίες, αν οι άνθρωποι αρχίσουν να τρώνε βερίκοκα και πικραμύγδαλα, δεν θα αρρωσταίνουν, άρα… Τώρα πως να το αποτρέψουν αυτό; Δείτε με ποιόν τρόπο το κάνουν.
Στη δεκαετία του 1950, μια δήθεν μη τοξική, συνθετική μορφή κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση της ως συντηρητικό κρέατος (!) και στη συνέχεια στην αγορά ως το σκεύασμα- φάρμακο Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου. (!!!!)
Το φάρμακο Laetrile πήρε μεγάλη δημοσιότητα τη δεκαετία του 70 στην Αμερική, χρησιμοποιήθηκε σαν μονοθεραπεία ή σαν τμήμα ενός προγράμματος μεταβολικής θεραπείας που περιελάμβανε ειδική δίαιτα, υψηλές δόσεις συμπληρωμάτων βιταμινών και ενζύμων του παγκρέατος, ένα γκρουπ πρωτεϊνών που βοηθούν στη χώνεψη του φαγητού.Η προώθηση της Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου έχει περιγραφεί στην επιστημονική βιβλιογραφία ως ένα κανονικό παράδειγμα αγυρτίας, το Πανεπιστημίου της Μινεσότα το περιγράφει ως την πιο αριστοτεχνική, πιο εξελιγμένη, και σίγουρα την πιο αποδοτική προώθηση, κομπογιαννίτικης θεραπείας καρκίνου στο ιατρικό ιστορικό. Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930
Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων απαγόρευσε τη διακρατική μεταφορά της αμυγδαλίνης και του φαρμάκου Laetrile το 1977. Αργότερα όμως 27 πολιτείες των ΗΠΑ νομιμοποίησαν τη χρήση της αμυγδαλίνης μέσα σε αυτά τα κράτη.
βγήκε από τη Φυλακή, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ Η ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. Δηλ. εντοπίζουν, ανακαλύπτουν,(!) μια ουσία, βιταμίνη, που υπάρχει στην φύση σε αφθονία. Πως να την σταματήσουν; Φτιάχνουν ένα σκεύασμα, γνωρίζοντας πως κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπορεί να κατασκευάσει με ακρίβεια, ούτε κατά προσέγγιση, φυσικά προϊόντα. Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε εργαστήριο, πχ ένα λεμόνι, ο βασιλικός πολτός, ένα βερίκοκο, τα σταφύλια, οι μπανάνες … αλλά από την άλλη, αυτά δεν πατεντάρονται. Τι κάνουν..
Ψευτοφτιάχνουν ένα σκεύασμα που πλησιάζει όσο γίνεται στο φυσικό προϊόν, την αμυγδαλίνη εν προκειμένω, την κακό-φτιάχνουν σκόπιμα και την υπέρ-προωθούν ως δήθεν φυσική ανακάλυψη θεραπείας του τάδε… Φυσικά και γνωρίζουν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα.
Το διαθέτουν στην αγορά και με τα άσχημα αποτελέσματα που παράγει το ψευδό-σκεύασμα, φροντίζουν να το αποσύρουν άρον άρον και ταυτόχρονα με το ψευδό-σκεύασμα να απαγορεύσουν, αποτρέψουν την χρήση της ΦΥΣΙΚΗΣ Αμυγδαλίνης, δηλ τα κουκούτσια από πικραμύγδαλο ή του βερίκοκου, ως δήθεν τοξικά και ακατάλληλα.
Σήμερα, σε πολλές πολιτείες της Αμερικής, τα κουκούτσια από πικραμύγδαλο ή βερίκοκο απαγορεύονται σαν τρόφιμο . Στην Ελλάδα η εισαγωγή γίνεται από την Γερμανία και την Ολλανδία.Είναι ο κλασσικός τρόπος να “κάψουν” κάθε τι καλό, εποικοδομητικό ή αληθινό. Είναι η γνωστή τακτική προπαγάνδας, από τον μαιτρ του είδους Γκέμπελ. Εφαρμόζεται κατά κόρον, στο Χόλυγουντ, στην πολιτική, στις θρησκείες, στα χρηματιστήρια όλου του πλανήτη. Το εφάρμοσαν με τους Δίδυμους Πύργους και την δήθεν τρομοκρατία, με την δήθεν οικονομική κρίση… και πάει λέγοντας.
Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, κάνε το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
Πικρό και Ξινό
Αποκλείσαμε δύο από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό, το ΠΙΚΡΟ και το ΞΙΝΟ. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν απορρίψει το ξινό ή το πικρό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία.
Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα (Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης, Προσωκρατικός φιλόσοφος, γιατρός και φυσικός περί το 500 π.κ.ε.). Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με ην ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης.
Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη
Τις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης.
Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο απ’ όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη
Όταν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και Ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού έχει οδυνηρό και ολέθριο τίμημα, που το πληρώνει ο άνθρωπος και μάλιστα ακριβά. Οι καρκινικοί όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.
1) δυναμώνει το συκώτι.
Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά;
Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.
2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη.
Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης. Οι πικρές ουσίες, όπως και οι ξινές είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες; Ας δούμε την περίπτωση του βερίκοκου.
Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι.
Το συκώτι είναι για τον καρκίνο , ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό.
Το συκώτι είναι το κέντρο.
Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο.
Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται και δημιουργούνται σε όξινο περιβάλλον, αλλά ενώ το λεμόνι σαν τροφή είναι ξινή, όταν εισάγεται στον ανθρώπινο οργανισμό έχει αλκαλική αντίδραση!Κάθε τρόφιμο περιέχει και όξινα και αλκαλικά στοιχεία. Πολλά φρούτα έχουν ξινή γεύση, μα τα περισσότερα απ’ αυτά βοηθούν στη δημιουργία αλκαλικής κατάστασης που ωφελεί. Το λεμόνι ανήκει στις εξαιρετικά αλκαλικές τροφές, παρ ότι ξινό, που ανανεώνουν τα κύτταρα μέσω του αίματος, με pH 9,0
Αντίθετα, από τις πλέον όξινες τροφές που οξειδώνουν τους ιστούς και τα όργανα και οδηγούν σε ασθένειες, είναι η άσπρη ζάχαρη με pH 5,5. Ενώ τα φυσικά σάκχαρα (φυσικοί χυμοί) φέρνουν αλκαλικότητα.Αν όμως προστεθεί ζάχαρη, αυτή κάνει τους χυμούς να σχηματίζουν οξέα και από φυσικά αλκαλικές τροφές μετατρέπονται σε όξινες. Έτσι είναι όλα στα σκευάσματα “φυσικών χυμών” και γι αυτό πρέπει να αποφεύγονται.Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες.
Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο; Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης (επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου.
Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο.
Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό; Ας δούμε τι λέει ο Edward
1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ),
2) έλλειψη οξυγόνου,
3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ.
Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων.
Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία τα καταστρέφει εντελώς. Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές.
Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.
ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ Τουλάχιστον το 90% των τροφών ενός καρκινοπαθή, αλλά και κάθε ανθρώπου, πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων. Επίσης απαγορεύεται η κατανάλωση κρεάτων και γαλακτοκομικών, όπως και κάθε επεξεργασμένη τροφή.
Είναι η ίδια ΩΜΗ Διατροφή που θα κάνει κάποιον άνθρωπο να μην πάθει ποτέ καρκίνο.
Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου και του πικραμύγδαλου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα ή δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν; Η B 17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ΄ αυτή τη ΦΥΣΙΚΗ του μορφή είναι χημικά αδρανές.
Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης B 17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το αποκαλούμε, “το ένζυμο που ξεκλειδώνει”.Όταν η βιταμίνη B 17, έρχεται σε επαφή μ’ αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ’ όσο η κάθε μια χωριστά. Είναι το γνωστό συνεργιστικό αποτέλεσμα.Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Μάλιστα στα καρκινικά κύτταρα 100 φορές περισσότερο απ’ ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα.
Αποτέλεσμα, το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και ΜΟΝΟ και τα σκοτώνει.
Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία δεν προστατεύονται. Είναι από τα ένζυμα που δεν περιέχονται στα τεχνικά σκευάσματα, γιατί δεν μπορεί να κατασκευαστεί.
Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο, ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Η Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή. Αλλά…
Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη. Αναφέρεται μια ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, “αγαπητό’’ πρόσωπο, στην προεπαναστατική Ρωσία. Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη, παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξυγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι και ονόμασαν τον Ρασπούτιν μεγάλο μάγο που σώθηκε από τόσο δυνατό δηλητήριο!
Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως αναμεταδίδουν, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και δουλικοί υποτελείς των επικυρίαρχων, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους.
Τρώγοντας κουκούτσια από πικραμύγδαλα ή βερίκοκου, η υγεία, η ευεξία, η πέψη, ο μεταβολισμός, βελτιώνονται κατακόρυφα. Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Φροντίστε να είναι βιολογικά, γιατί τους ρίχνουν πολλά φυτοφάρμακα, της “αγαπημένης’’ μας Monsanto.
Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, κερδίζει η Ζωή σας, η Υγεία σας.
Τρώτε άφοβα κάθε μέρα 10-15 κουκούτσια βερίκοκων και αμύγδαλων. Βάλτε τα σε σαλάτες, σούπες, φτιάξτε φυσικά ωμά σνακς και γάλα από αυτά.
Πίνετε 2-3 σφηνάκια χυμό σιταρόχορτου ή φύλλων ελιάς που είναι πλούσια σε B 17 και θα δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα.
Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ).
Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο.
Το λεμόνι, ΞΙΝΟ, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι (βιολογικό, χωρίς φυτοφάρμακα) κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία.
Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ, 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ.
Φρούτα, ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Επίσης λάδι από κουκούτσι σταφυλιού σε σαλάτες, σούπες, ΜΟΝΟ ΩΜΟ και πίνεται ωμό. Επίσης λάδι απο αβοκάντο και λάδι από σιτέλαιο ( τούρμπο σε βιταμίνες, ειδικά την Ε ). Μια κουταλιά το πρωί με άδειο στομάχι και μια το βράδι και όχι όλα μαζί φυσικά.
Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο) καρότα, λαχανίδες ( τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).
Καρότο – χυμό με ένα λεμόνι και μήλο ή μπανάνα. Διατροφικός Δυναμίτης.
Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι ΚΥΡΙΟ χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης.
H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson, που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία.
Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα. Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων.
Οι χυμοί του σιταριού, της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς , σέλινου, μαϊντανού και καρότου είναι ασπίδα εναντίον του καρκίνου και προστασία ενός υγιούς οργανισμού. Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Μόνο με αυτόν τον αποχυμωτή παίρνουμε όλα τα ένζυμα από τα χόρτα, (Z-star juicer) ενώ με το μπλέντερ αυτά χάνονται. Υπάρχουν σιτάρι, κριθάρι, άλφα άλφα, και σε σκόνη, όταν η δυνατότητα για φυσικό χυμό είναι αδύνατη.
Όταν ο Max Gerson παρουσίασε ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΕΣ, τις ανίατες περιπτώσεις καρκίνου στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, (!!!) άρχισαν ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του. Τι πρωτότυπο!!! Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, άλλωστε ανήκουν στους επικυρίαρχους, καταδιώκουν με λύσσα κάθε θεραπεία, αφού οι ίδιοι δημιουργούν τις ασθένειες, χρειάζονται ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΧΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Αυτό μπορείς να το σταματήσεις ΜΟΝΟΣ σου μέσω της σωστής για τον οργανισμό σου ΔΙΑ- Τροφής. Μπορείς όχι μόνον να μην είσαι ασθενής, αλλά να σταματήσεις να γερνάς. Αγόρασε κουκούτσια από βερίκοκο ή πικραμύγδαλο, ( γιατί η αμυγδαλίνη ή B17 είναι απαγορευμένη και οι εισαγωγές κουκουτσιών βερίκοκου και πικραμύγδαλου είναι δύσκολες, στην Ελλάδα φυσικά οι παραγωγοί είναι «αγανακτισμένοι» ) αλλά και λάδια ή σιταρόχορτο σε σκόνη, όπως επίσης και τον ειδικό αποχυμωτή λαχανικών, από το κατάστημα βιολογικών ειδών ΒΙΟΦΩΣ αποστέλλονται δωρεάν με κούριερ σε όλη την Ελλάδα. Επίσης στο Βιοφώς θα βρεις και τον ειδικό αποχυμωτή για να έχεις φρέσκο χυμό από φύλλα σιταριού, σέλινου, μαϊντανού, ελιάς και όλων των λαχανικών.
Όχι δεν είναι διαφημιστικό, η miastala δεν πουλά τίποτε, απλά συστήνει, επειδή με ρωτάτε, από που, να πάρετε τι, το κατάστημα που εμείς και οι φίλοι μας, παίρνουμε τα δικά μας προϊόντα και είμαστε ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες τους. Μπορείτε να πείτε πως διαβάσατε για το καταστημα στο miastala.com και θα έχετε έκπτωση 20% σε αγορές (ρωτήστε την πολιτική του καταστήματος σχετικά).

http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/07/vitamini-b17-amugdalini-giati-thn-polemoun.html

ΤΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ

Tsoutsouras
Κρήτη, δεκαετία του ’50.
Ένας νεαρός βοσκός καθώς αναζητούσε κάποια χαμένα γίδια του, είδε δύο από αυτά να εξέρχονται από μία τρύπα σε ένα κοντινό βραχώδη λόφο… Τότε πλησίασε τη τρύπα και μπήκε μέσα ψάχνοντας για τα υπόλοιπα. Μετά από λίγες εβδομάδες ο νεαρός εντοπίστηκε από τους συγγενείς του στην Ν. Αφρική οπού παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του, αρνούμενος να γυρίσει ή ακόμα και να επισκεφθεί την Ελλάδα!
Τι ήταν όμως αυτό που τον φόβιζε να επιστρέψει; Τι είδε μέσα στη τρύπα και πώς βρέθηκε να ζει ευκατάστατα στην άλλη άκρη της Γης;
Με το θέμα ασχολήθηκε πρώτος ο αείμνηστος Ιωάννης Φουράκης. Στο βιβλίο του «Ιχνηλάτης εις τον λαβύρινθον» βρήκαμε την απάντηση σε μία μαρτυρία που του έδωσε ο πρώην βοσκός, λίγα χρόνια πριν κλείσει και αυτός τα δικά του μάτια:
«Όταν είδα τα δυο γίδια μου να βγαίνουν από τη τρύπα, πλησίασα να δω αν κρύβονταν εκεί τα υπόλοιπα. Η τρύπα ήταν καλυμμένη με κατσοπρίνια και δεν φαινόταν τόσο μεγάλη από μακριά. Για να χωρέσω να μπω, άρχισα να τα κόβω και να μετακινώ κάποιες πέτρες που έκλειναν την είσοδο. Όταν μπήκα ανακάλυψα μία σκοτεινή στενόμακρη σπηλιά. Αν και άκουγα βελάσματα, δεν έβλεπα να προχωρήσω πιο βαθιά. Έτσι αποφάσισα να γυρίσω στο χωριό μου.
Εφοδιάστηκα με φακούς και λουξ, και επέστρεψα. Μπήκα πάλι στην τρύπα και προχώρησα 100-150 μέτρα. Η σπηλιά ήταν τεράστια! Προχώρησα λίγο ακόμα και βρέθηκα σε ένα πολύ μεγάλο προθάλαμο. Μετά από αυτόν, υπήρχε μια πολύ μεγάλη σπηλιά με πολλούς μεγάλους θαλάμους που ακόμα και με το λιγοστό φως δεν φαίνονταν φυσικοί αλλά κατασκευασμένοι. Σε έναν εξ αυτών υπήρχε μία κρήνη όπου τα αγνοούμενα γίδια έπιναν νερό. Εκεί υπήρχε μια μεγάλη αίθουσα όπου περιείχε αρκετά πελώρια μεταλλικά αντικείμενα που έμοιαζαν σαν πουλιά ή αεροπλάνα, καθώς και πολλά αγάλματα!»
«Έβγαλα τα γίδια και γύρισα στο χωριό. Εκεί είπα σε κάποιους συγγενείς αυτά που είδα κάτω από τη γη. Αρκετές μέρες μετά με επισκέφθηκαν, ένας Έλληνας αξιωματικός του στρατού και τρεις Αμερικανοί. Με υποχρέωσαν να τους πω τι είδα και να τους οδηγήσω την είσοδο της σπηλιάς. Αφού οι δυο Αμερικανοί μπήκαν στην σπηλιά (όπου παρέμειναν πέντε ώρες), βγήκαν και μου είπαν ότι δεν πρέπει να ξαναπώ σε κανέναν τίποτα, δίνοντας μου 300 δολάρια. Φοβήθηκα και κράτησα το στόμα μου κλειστό! Όμως ένα μήνα μετά, ήρθαν δεκάδες Έλληνες και Αμερικανοί στρατιώτες, για να κατασκηνώσουν γύρω από το βραχώδη λόφο, απαγορεύοντας στον οποιοδήποτε να πλησιάσει τη περιοχή. Εκεί έμειναν πάνω από δέκα μέρες και συνεχώς πηγαινοέρχονταν μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα.»
«Αφότου έφυγαν, πήγα να δω τι αφαίρεσαν από τη σπηλιά. Όμως δεν κατάφερα να μπω, γιατί είχαν κλείσει την είσοδο της με παχύ τσιμέντο. Προφανώς, πολλά ευρήματα δεν μπορούσαν να μεταφερθούν και σφραγίστηκαν μέσα σε αυτή.»
«Λίγες μέρες μετά, ήρθαν να σφραγίσουν και το δικό μου στόμα! Ήταν ένας αξιωματικός της αεροπορίας και τρεις Αμερικανοί με πολιτικά. Μου είπαν ότι έπρεπε να ξεχάσω ότι είδα για την ασφάλεια των ευρημάτων, αλλά και την δική μου. Λέγοντας μου ότι κινδυνεύω, μου ζήτησαν να πάω στην Ν. Αφρική, όπου θα μου αγόραζαν ένα σπίτι και θα μου έδιναν ένα σημαντικό μηνιαίο ποσόν για να ζήσω άνετα. Πράγματι σε λίγες μέρες βρέθηκα στη Ν. Αφρική, σε μια μεγάλη δική μου φάρμα με μεγάλο και άνετο σπίτι, όπου παρέμεινα 35 χρόνια δίχως να μπορώ να πάρω βίζα για να επιστρέψω στην Ελλάδα.» δήλωσε ο ξενιτεμένος βοσκός.
Σήμερα, ο σφραγισμένος λόφος στον Τσούτσουρα στη Κρήτη, παραμένει ακόμα ένα άλυτο μυστήριο. Αν και ο Φουράκης προκάλεσε ένα μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον για την περιοχή, η απαξίωση και η αδιαφορία των λεγομένων του από τον αρχαιολογικό αλλά και τον επιστημονικό χώρο, έκαναν την αναβίωση του θέματος να θαφτεί ξανά στο χρονοντούλαπο των ξεχασμένων ιστοριών.
Το θέμα του σπηλαίου αυτού ξανάγινε γνωστό πριν μία δεκαετία από την τηλεοπτική εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», όταν ακόμα ένας Κρητικός, αφού μπήκε στα σπήλαια και είδε, καθώς ανέφερε, αρχαία αντικείμενα εξοπλισμένα με υψηλή τεχνολογία, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας.
Το θέμα για ακόμα μία φορά ξεχάστηκε… μέχρι πρότινος όμως, που τα παρόμοια εξώκοσμα ευρήματα του Ζάκρου το έφεραν ξανά στην επιφάνεια. Τελευταίες ανασκαφές έδειξαν ότι στο φαράγγι του Ζάκρου, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κρήτης, ανακαλύφθηκαν πολύ περίεργα ευρήματα μέσα στους σκαμμένους στα βράχια πανάρχαιους Μινωικούς τάφους!
Εκεί λοιπόν (κατ’ επίσημη δήλωση αρχαιολόγου στο μουσείο του Ηρακλείου) βρέθηκαν λίθινες σφραγίδες από το 1400π.Χ. που απεικόνιζαν διάφορα «φανταστικά όντα αγνώστου προέλευσης και αναγνώρισης»! Όταν μάλιστα αποφασίστηκε σε ποια αίθουσα του μουσείου του Ηρακλείου να τα τοποθετήσουν προς έκθεση στους επισκέπτες, όλα αυτά τα περίεργα εκθέματα από τον Ζάκρο, τότε ξαφνικά όλο το μουσείο έκλεισε για λόγους ανακαίνισης. Μάλιστα παραμένει κλειστό από το 2006 μέχρι και σήμερα, ενώ λειτουργεί μόνο μία προσωρινή μικρή αίθουσα με λίγα χαρακτηριστικά και αντιπροσωπευτικά εκθέματα, (δηλαδή αυτά μόνο που θέλουν να μας δείξουν).
kriti
anekshghta
http://antexeistinalitheia.gr/ta-thammena-mistika-tou-tsoutsoura/

Εκατομμύρια στο Εξωτερικό Σαμαράς και ΓΑΠ… Πρωταθλητής ο «Τίμιος» Βενιζέλος…

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ …
 

ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΎΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» αποκαλύπτει το ντοκουμέντο της ντροπής για το πολιτικό μας σύστημα. Σύμφωνα με τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εφημερίδα μας και τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος την περίοδο 2010-2012, δηλαδή όταν η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που επέβαλαν οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι τοποτηρητές τους, 174 πολιτικοί μας έβγαζαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό.
Μεταξύ αυτών των πολιτικών και πρώην πρωθυπουργοί όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ πρωταθλητής στην λίστα εμφανίζεται ο λαλίστατος σκιώδης μνημονιακός πρωθυπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος. Την στιγμή που όλοι αυτοί οι πολιτικοί ψήφιζαν μνημόνια, οδηγούσαν την κοινωνία σε φτωχοποίηση, την πατρίδα σε διεθνή εξευτελισμό και ζητούσαν αίμα από τον λαό, την ίδια ακριβώς στιγμή με μια αντεθνικού τύπου πράξη, έβγαζαν τα λεφτά τους από την χώρα…
Η λίστα με τους 174 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που δημοσιεύει σήμερα η «Α» στην συντριπτική της πλειοψηφία περιλαμβάνει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ενώ ακολουθούν και κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ.


[hellasforce.com]
http://www.triklopodia.gr/ekatommiria-sto-exoteriko-samaras-ke-gap-protathlitis-o-timios-venizelos/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters