Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Όταν ΝΕΦΕΛΙΜ έδεναν τα ΚΑΡΑΒΙΑ τους στα... ΒΟΥΝΑ της ΒΟΣΝΙΑΣ ! ! !



Αρχαίοι κρίκοι μεγάλης αντοχής έχουν βρεθεί κατά καιρούς από την εποχή που δεν υπήρχαν άνθρωποι, όπου σε αυτούς δένονταν τα πλοία των γιγάντων σε λιμάνια που σήμερα, επίσης, δεν υπάρχουν πια...

Πολλοί τέτοιοι κρίκοι έχουν βρεθεί γύρω από τους λόφους Vogosca μεταξύ Breza και Vares, κοντά στο Dubrovnik και σε άλλες περιοχές στην ανατολική Βοσνία, όπως στην Kozara, ένα πρώην νησί...



Ντόπιοι υποστηρίζουν ότι αυτοί οι κρίκοι θα μπορούσαν να είχαν τοποθετηθεί τότε που ακόμα υπήρχε η Παννονική Θάλασσα, οπότε το μέρος ήταν ένα λιμάνι. Η Παννονική Θάλλασα υπήρχε στην παννονική πεδιάδα πριν 30 εκ. χρόνια, αλλά εξαφανίστηκε πριν 600.000 χρόνια.

Θα μπορούσαν, λοιπόν, αυτοί οι κρίκοι να έιναι 30 εκ. ετών ή έστω 600.000 χιλιάδων; Κι αν είναι έτσι, από τι υλικό είναι φτιαγμένοι για να μην υποστούν ανάλογες φθορές της υποτιθέμενης ηλικίας τους; Αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες.



Θα μπορούσαν να τους είχαν φτιάξει Γίγαντες, λένε οι ντόπιοι, αφού η ύπαρξή τους υποστηρίζεται από πολλές παραδόσεις στον κόσμο και την Αγία Γραφή ως Νεφελίμ. Αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδειχτεί πρακτικά.

Οι ντόπιοι επιμένουν πως έχουν βρεθεί πολλά ακόμα αλλόκοτα ευρήματα, όμως κρύβονται.

Η σύγχρονη αρχαιολογία αρνείται την ύπαρξη γιγάντων αλλά και ανθρώπων, εκείνη την εποχή, που μπορούσαν να κατασκευάσουν πλοία ώστε να τα δένουν και να τα ελλιμενίζουν πριν, τουλάχιστον, 600.000 χρόνια. Κατά συνέπεια, πολλές υποθέσεις έγιναν για το ποιός και πως κατασκέυασε αυτούς τους κρίκους και σε τι χρησίμευαν -αλλά καμία δεν μπορεί να σταθεί λογικά.

Ποιός λοιπόν, έφτιαχνε τους κρίκους;


Όσο, λοιπόν, η επίσημη επιστήμη δεν αποδέχεται και δεν ερευνά κάποια πράγματα αλλά εξαφανίζει επίτηδες οστά γιγάντων, τόσο οι ντόπιοι και ο καθένας μπορεί να υποθέσει την ελκυστικότερη πιθανή ή απίθανη εκδοχή...

 diadrastika
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/krikos-nefelim-giganton-bosnia.html#sthash.DFHZYY8s.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters