Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ηλιακές Τορπίλες και Lockheed-Martin

1
Posted by 
Στις 28-30 Απριλίου 2000 μια ακόμη μυστηριώδης τορπίλη με ειδικά πυρηνικά όπλα κατευθύνεται στον Ήλιο. Τόπος εκτοξεύσεως των πυραύλων, η ζούγκλα του Αμαζονίου.
Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο Ήλιος σχηματίζει τον πάτο ενός πηγαδιού βαρύτητας σε αυτήν την μικρή γωνιά του κόσμου μας.
Είναι μια κοσμικών διαστάσεων ηλεκτρική σκούπα, η οποία ρουφά κάθε κομματάκι βρωμιάς στην γειτονιά.
Ηλιακοί φυσικοί από διάφορες μονάδες της Lockheed Martin Corporation
… κατασκευάζουν διαστημόπλοια, πυραύλους και υπέρ – πυραύλους !
2
3
Τακτικές Πυρηνικές Κεφαλές εναντίον του Ήλιου.
Οι πληροφορίες του Kent Steadman† προέρχονται από κάποιον πληροφοριοδότη με γνώση από πρώτο χέρι από την Lockheed Martin (Martian!!).
Το 1997 δούλευε σε ένα ειδικό project το οποίο τώρα είναι σε πλήρη εφαρμογή.
Ο άνθρωπος αυτός είναι τώρα πρώην υπάλληλος της Lockheed Martin και έχει δει παρόμοια έγγραφα ενώ εργαζόταν σε μια στρατιωτική Αεροπορική βάση τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει για λόγους προσωπικής ασφαλείας.
Οι πυρηνικές κεφαλές είναι τεραστίας ισχύος και ειδικού τύπου.

Ιδέες – Εικασίες – Πληροφορίες
1.Αυτές οι «Ηλιακές Τορπίλες» φαίνονται πάντοτε στα αριστερά η στα δεξιά στις 7.00 η 4.00 ώρα σχετικά με το διαστημόπλοιο SOHO. Δείτε τις φωτογραφίες !
2.Επιπλέον οι τορπίλες κινούνται η υποχωρούν μακριά – προς τα εμπρός από το επίπεδο του διαστημοπλοίου του SOHO, σαν να προέρχονται κάπου από ΠΙΣΩ από το σκάφος,την Γή ???
3.Σε μία περίπτωση φάνηκε από το STS-80 Space Shuttle Columbia μια τορπίλη πλάσματος που προέρχεται εμφανώς από την Γή. Ειδικότερα από μία περιοχή από το Sao Paolo στην Βραζιλία.
Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι η Raytheon έχει μια βάση διαφόρων projects στο Sao Paolo. Επίσης μια φωτογραφία από το STS-48 που δείχνει τορπίλες να σηκώνονται από το έδαφος της Γής.
Πάντως στην θεωρία πρέπει να δεχτούμε την Γήινη προέλευση τους.
Αυτές οι σαν Τορπίλες, σαν Κομήτες, σαν Κομήτες Kruetz είναι μπροστά στο πρόσωπο μας και δεν πρόκειται να φύγουν !
4.Εδω έχουμε μια Τορπίλη η οποία δεν ρουφιέται από τον Ήλιο όπως οι μικροί κομήτες, αλλά αφήνει μια ουρά η οποία δεν επηρεάζεται από τους Ηλιακούς ανέμους όπως θα έπρεπε!
5.Ερωτήθηκε από τον Kent ο Tom Bearden εάν η χρήση Βαθμωτών Πεδίων από την Γη θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ένα γεγονός στον Ήλιο.
Το επιβεβαίωσε και έδειξε μεγάλη ανησυχία.
6.Πρώην υπάλληλοι της Skunkwork ενημέρωσαν τον Kent ότι η Lockheed Martin ότι όντως δουλεύει κάποια εξωτικά Ηλιακά projects, όπως :
«Το 1997 μια συγκεκριμένη εταιρεία στο Maryland έφτιαξε ένα πρόγραμμα για να εκτοξεύσει μια πυρηνική κεφαλή στον Ήλιο»Επίσης  «Είναι δυνατόν με τις εκτοξεύσεις Τορπιλών, κάποιος να ενεργοποιεί τεχνητά Ηλιακές Εκρήξεις για να αποτρέψει την πιθανότητα να κινηθούν προς την κατεύθυνση της Γής και να ελαττώσει την ένταση τους» η κάτι άλλο πολύ χειρότερο ? Να μιλήσουμε για τεχνητό Ηλεκτρικό Ήλιο ? Δύσκολο να το χωνέψετε ?
Για Αστρομηχανική ? παραμύθι ? τότε σταματώ, τώρα που είναι και καλοκαίρι ! Μερικές από αυτές τις ιδέες είναι πολύ άγριες, αλλά ταυτόχρονα η έννοια της NASA και δικαιολογία ταυτόχρονα, ότι είναι “Kruetz» sungrazing comets” σηκώνει πολύ αμφισβήτηση.
Μπορεί να μην είναι μόνο τορπίλες που εκτοξεύονται στον Ήλιο, αλλά πειράματα Βαθμωτών Πεδίων που ξεκινούν από την Γη χωρίς να κωλύονται από τον χρόνο η από τον χώρο και δημιουργούν τεραστίων διαστάσεων «εκρήξεις» στην διαδρομή.
5
2 Ιουνίου, 1998, LASCO C3
Δείτε τις εικόνες gif . Δύο βλήματα σε παράλληλη πορεία χτυπάνε τον Ήλιο. Ακολουθεί μια τεράστια έκρηξη στην Κορώνα του Ήλιου. Όσοι είναι παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει ότι από εκείνη την ημέρα ο Ήλιος έπαψε να είναι κίτρινος και ο δίσκος έγινε λευκός.
Αν κάνετε ηλιοθεραπεία (εγώ την ονομάζω ηλιοκαταστροφή) έχετε προειδοποιηθεί. Θυμάστε το χρώμα του Ήλιου πριν από εκείνη την ημέρα ??? Ο Ήλιος τώρα είναι ένα Άστρο Ηλίου (το στοιχείο). Δεν υπάρχει πλέον Υδρογόνο, και δεν υπάρχουν πλέον ουσιαστικά Μαγνητικοί Πόλοι – πλήρης αστάθεια !!!
7
11
Σχέδιο Εωσφόρος, το Σχέδιο της Αναφλέξεως του Κρόνου σε Ήλιο !!!
Μια παλιά ιστορία. Όταν εκτόξευσε η NASA (= Never A Straight Answer) τα εξερευνητικά διαστημόπλοια Galileo και Cassini τα εφοδίασε με 50 κιλά Πλουτώνιο 238 το καθένα, σε συσκευασία πυρηνικού όπλου, άκουσον – άκουσον για να δίνουν ρεύμα στο σκάφος. Ενώ μερικά γραμμάρια αρκούν.
Τον Galileo τον ρίξανε στον Δια στις 21 Σεπτεμβρίου 2003. Το πυρηνικό φορτίο έπαιζε τον ρόλο του καψουλιού στην προσπάθεια αναφλέξεως του Δια σε Ήλιο.
Σε ένα μήνα που χρειάστηκε για να κατέβει το σκάφος σε αρκετό βάθος στην ατμόσφαιρα του, ώστε να αναπτυχτεί η κατάλληλη εκρηκτική συμπίεση, έγινε η πυρηνική έκρηξη. Απίστευτη ροή νετρονίων, μια μαύρη κηλίδα, αλλά το πείραμα απέτυχε λόγω της μάζας του Δία.
Τώρα ετοιμάζονται να ρίξουν το Cassini μέσα από την τρύπα του Νοτίου Πόλου και έχουν πολλές πιθανότητες να το πετύχουν.
Τώρα τι σημαίνουν όλα αυτά ? ψάξτε λίγο, καλό θα σας κάνει !
Άντε και καλές, δροσερές, ‘ηλιόλουστες’  δια-κοπές !
6
Διάβασε ακόμη σχετικά.
Πολύ έντονη δραστηριότητα αυτές τις ημέρες, και δεν μπορώ να σας δείξω την δευτερεύουσα δραστηριότητα με τα “μικρά” σκάφη γιατί θέλει πολύ δουλεία, και ελάχιστοι θα καταλαβαίνατε τι παίζετε, παρόλο που περιληπτικά τα έχω δώσει σε προηγούμενα άρθρα μου, αλλά το μυαλό κολλάει στην λανθασμένη …εξήγηση της Μυθολογίας μας (που φυσικά έχει αλλοιωθεί από τους Επικυρίαρχους ) και σε πολλά άλλα. Βάζω τους συνδέσμους ανοικτούς γιατί ξέρω πως δυσκολεύεστε κάποιοι να καταλάβετε τα αυτονόητα.. μετά κάθεστε και περιμένετε να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας. συνέχεια ΕΔΩ
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείοLangrange* L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! Και γιατί αυτό ? Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Και για κάτι άλλο,
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
ΓΙΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!!
NAI TO ΕΙΔΑΝΕ
Κάποιες πληροφορίες είχαν, και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή
το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!
ΠΗΓΗ ΑΠΟ:MIA ΣΤΑΛΑ

Οπου τους συναντάτε όχι μόνο κράξιμο και φάπες, αλλά στείλτε και κανέναν ν’απολαύσει το υπόλοιπο της ζωής σε κανένα αναπηρικό καροτσάκι ….

Έκραξαν τον “λαμογο-σημιτοφύλακα”  Πρωτόπαπα στην Αερόπολη

Άγριο κράξιμο έφαγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας Κυριακή βράδυ παραμονές 15αυγούστου, όταν περπατούσε με την κουστωδία του και την οικογένεια του στο πλακόστρωτο της Αερόπολης στη Μάνη. Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι πολίτες τον έκραξαν άγρια, λέγοντας ότι εσύ δεν είσαι σωτήρας του λαού, είσαι σωτήρας των τραπεζιτών και ότι είσαι συνδικαλιστής της κακιάς ώρας.
Το γιουχάρισμα συνεχίστηκε μέχρι την ταβέρνα του Πέτρου όπου εκεί σταμάτησαν, λόγω ότι συνοδευόταν και από την οικογένεια του. Οι πολίτες είπαν ότι εμείς σεβόμαστε την οικογένεια του αντίθετα με αυτόν και το ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεί και που δεν σέβονται τίποτα .
==========================================================

Γιούχαραν τον Λοβέρδο στην Κυλλήνη


Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.
Γιούχαραν τον Λοβέρδο στην ΚυλλήνηΟ Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πραγματοποιήθηκε η έκτη μεταμόσχευση οργάνων και στη συνέχεια μετέβη στην Κυλλήνη για ολιγοήμερες διακοπές.
Είχε προηγηθεί, την Τρίτη 8 Αυγούστου, φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και της Δημάρχου Εορδαίας, Παρασκευής Βρυζίδου, σε συνάντηση με θέμα σχετικά με το μέλλον του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας. Το βίντεο είναι από το  Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε η σύσκεψη. Δείτε τον Υπουργό με πόση υστερία αντιμετωπίζει τη Δήμαρχο:
Δείτε επίσης ένα βίντεο με μονταρισμένες παλαιότερες εκδηλώσεις αγάπης του λαού προς τον Ανδρέα Λοβέρδο:



ΑΛΗΤΕΣ  – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΠΑΣΟΚΟΙ 
 

Γιούχαραν τον Παπανδρέου στη Σκιάθο!

Γιούχαραν τον Παπανδρέου στη Σκιάθο!
Χαμός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γ. Παπανδρέου κοντά στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο, όταν λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να περνά στον δρόμο με το ποδήλατο και πίσω ακολουθούσαν άνδρες της προσωπικής του φρουράς μέσα σε ένα πολυτελές lexus και κάποιοι άλλοι σε δύο μοτοσικλέτες. Μόλις τον πήρε χαμπάρι μια νεαρή κοπέλα έτρεξε και του φώναξε ειρωνικά: «πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα» ενώ άλλοι άρχισαν τη γιούχα.
Ο Παπανδρέου αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδήλατο και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο αστυνομικοί για να κάνουν παρατηρήσεις στον κόσμο.
Βέβαια, μία που κατέβηκαν και μία που ξαναμπήκαν μέσα και έφυγαν γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί και η γιούχα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις.
(γ@μήστε   τους …..)
======================================================

Έκραζαν τον  βουλευτή Μαγκούφη σε πανηγύρι και εκείνος έλεγε: «σας αγαπώ»

Έκραζαν τον βουλευτή Μαγκούφη σε πανηγύρι και εκείνος έλεγε: «σας αγαπώ»
Δεν γλίτωσε τα «ουυυυυ» ο βουλευτής του νομού Τρικάλων κ. Χρήστος Μαγκούφης κατά την εμφάνισή του στο πανηγύρι της Αγναντιάς, την Κυριακή 14 Αυγούστου το βράδυ.
Η εμφάνιση και μόνο, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων αυτό το «καυτό» διάστημα ξεσηκώνει τις αντιδράσεις του λαού θεωρόντας τους υπέυθυνους για την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε.
Έτσι και ο μοναδικός εκπρόσωπος που βρέθηκε στην εκδήλωση κατά τον χαιρετισμό του άκουσε τα γνωστά «ουυυυυυυ» από παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. Ο κ. Μαγκούφης όμως δικαιολόγησε την πράξη λέγοντας πως είναι φυσιλογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.
Κοντά τους είναι και ο ίδιος παίρνοντας τις όποιες αποφάσεις για το καλό της πατρίδας.
Τελειώνοντας ο κ. Μαγκούφης τόνισε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες εγώ σας αγαπώ!!!»
Μήπως και τα «ουυυυ» πλέον χάσανε την αξία τους;;;
================================================================
Κρητικός χαστούκισε τον Καρχιμάκη σε πανηγύρι
Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα. Κρητικός χαστούκισε τον Καρχιμάκη σε πανηγύριΣύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.
Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε κ****λη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!». Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.
Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.
Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
πηγή



https://cretanpatriot.wordpress.com

Προς τον Δελφίνο του Μπατσόκ, κ. Ε. Βενιζέλο: Ζήτησαν οι Φινλανδοί υποθήκη τον Παρθενώνα και νησιά, ναι ή όχι;


Κάποιες διευκρινήσεις έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τη δανειακή σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας (διαβάστε εδώ). Από τις «διευκρινήσεις» που έδωσε εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα, διότι η διευκρίνηση που οφείλει να δώσει ο Υπουργός στον Ελληνικό Λαό είναι μια και μοναδική: Αληθεύει κύριε Βενιζέλο ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας CORRIERE DELLA SERA, οι Φινλανδοί για τη συμμετοχή τους στο νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα ζήτησαν ως εγγύηση τον Παρθενώνα; Η εφημερίδα γράφει: «Για να δώσει νέα δάνεια στην Ελλάδα, η Φινλανδία ζήτησε εγγυήσεις της ελληνικής δημόσιας περιουσίας: για την ακρίβεια ζήτησαν τον Παρθενώνα και μερικά νησιά». Αυτή τη διευκρίνηση ΔΕΝ μας τη δώσατε κύριε Υπουργέ και, νομίζουμε, ότι είστε υποχρεωμένος απέναντι στον ελληνικό λαό ή να διαψεύσετε τους Ιταλούς ή να επιβεβαιώσετε.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ξεκάθαρες διευκρινήσεις σας κύριε Υπουργέ και ευχόμαστε ειλικρινά να διαψεύσετε την Ιταλική εφημερίδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τον Παρθενώνα ζήτησαν ως εγγύηση οι Φινλανδοί!

https://cretanpatriot.wordpress.com/2011/08/16/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%AF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%BA-%CE%BA-%CE%B5-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6/

 

"Νεοδημαρπάχτρες και σοσιαληστές δεν σας θέλουμε στα μαγαζιά μας" !

Φοβερό δελτίο τύπου! Τα λέει όλα !
Δε σας θέλουμε στα μαγαζιά μας.

Οι θέσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ σε 23% στην Εστίαση:

ΝΕΟΔΗΜΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ

Οι Νεοδημαρπάχτρες, αφού με την πολιτική τους έφτασαν τη χώρα ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, έκλεισαν την πόρτα της βουλής κρύβοντας τις βρωμιές τους, που μας έπνιξαν.

…..Και ήρθαν οι Σοσιαληστές να καθαρίσουν και ‘’καθάρισαν’’ τον λαό, τον επιχειρηματία, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο.

Το ΔΝΤ και η Τρόικα επέβαλαν να πληρώσει ο λαός από το υστέρημά του τις κλεψιές των πολιτικών και την εκμετάλλευση των τραπεζών που χρηματοδότησαν με 28 δις (σημέιωση taxalia: 110 είναι τα δις που έδωσαν στις τράπεζες, όχι 28). Η Κυβέρνηση αντί να αναγκάσει να δώσουν τα χρήματα αυτοί που βάλανε χέρι στο δημόσιο ταμείο, αντί να ζητήσει την υποστήριξη των πλούσιων αυτής της χώρας, που πλούτισαν με διαπλοκή, φοροκλοπή και ιδρώτα εργαζομένων, έκανε τους φτωχούς φτωχότερους.

Ο Λαός όμως δεν έχει χρήματα κρυμμένα σε λογαριασμούς στην Ελβετία και εταιρείες μετακίνησης κερδών, δυστυχώς όμως χάρη σε σας ούτε μέλλον. Ποτέ μα ποτέ ξανά δεν παραχωρήσαμε την κυριαρχία μας και το κάνατε εσείς. ‘Όταν όμως απειλείται η ελευθερία της πατρίδας μας δεν περιμένουμε να ζητηθεί η συμβολή μας, και, δεν δίνουμε μόνο χρήματα, αλλά τον ανθό μας, τους νέους μας, το αίμα τους, το αίμα μας. Εσείς από μακριά πια, ασφαλείς στους τόπους που ασφαλίσατε τα λεφτά σας, κενόψυχοι, θα παρακολουθείτε και θα περιμένετε τους ανδρείους, άνανδροι, να παραδώσουν την χώρα ελεύθερη, για να επιστρέψετε και να την σκλαβώσετε και πάλι με την απληστία και την πλήρη ανικανότητά σας να πράξετε το σωστό.

Πόσο άχαροι είστε, πόσο πια να αποκαλυφθεί το απάνθρωπό σας πρόσωπο. Δεν μπορεί να πέσει και η μάσκα σας, που έγινε ένα με το δέρμα σας. Όμως σας πήραμε είδηση πια, εμείς που ακόμα καίει στην καρδιά η λαχτάρα για το καλό. Να φύγετε δεν σας θέλουμε. Μην μπείτε στα μαγαζιά μας, στα εστιατόρια, τα καφενεία και τα μπάρ, γιατί εκεί οι άνθρωποι έρχονται να χαρούν. Εσείς τους λυπείτε, εσείς χαλάτε το κέφι (σπάνια πια χρησιμοποιείται η λέξη) τους.

Η φιλοξενία είναι μια ιδέα που φτιάχτηκε μαζί με τους Έλληνες. Τον ξένο τον κάνεις φίλο και ανοίγει η όρεξη να γευτείς ωραία τροφή και βαθύ συναίσθημα. Εσείς επιλέξατε με όσα πράξατε και πράττετε να μη γίνετε ποτέ φίλοι, γι’ αυτό δεν σας θέλουμε στα μαγαζιά μας, γιατί το καλαμάκι του καφέ στο στόμα σας γίνεται φονικό όπλο μιας που δεν ρουφάτε καφέ, αλλά το αίμα μας. Και σας ξεκαθαρίζουμε, κενόκρανοι, πως δεν μας οδηγεί σε αυτή μας την απόφαση η ζημιά που μας προκάλεσε η τάση σας να εισπράττετε χρήματα όχι από το παραγόμενο έργο αλλά από τα πρόστιμα, ούτε ο διωγμός που ασκήσατε με τον αντικαπνιστικό νόμο, ούτε η γραφειοκρατία που δεν περιορίστηκε και βασανίζει την επιχειρηματικότητα, ούτε οι ανώνυμες εταιρείες που μας κλέβουν και σεις τις βαφτίσατε νόμιμες και υποχρεωτικές, παρά μόνο το γεγονός ότι προκαλείτε σιχασιά με την ακόρεστη σας όρεξη τους πολίτες – πελάτες μας.

Δεν σας απαγορεύουμε την είσοδο στα μαγαζιά μας, σας λέμε πως είστε ανεπιθύμητοι, γιατί αρπάξατε γιατί ληστεύετε και γιατί, σαν καλοί υπάλληλοι που είστε, εφαρμόζετε πιστά τις αρρωστημένες εντολές των ανωτέρων σας για αύξηση του ΦΠΑ στην Εστίαση από το 13% στο 23%, που θα έπρεπε κανονικά να πάει στο 5%, χωρίς να υπολογίζετε ότι αυτή η απόφαση θα στείλει χιλιάδες συναδέλφους μας στην φυλακή, ίσως και στην αυτοκτονία, ενώ άλλους τόσους εργαζόμενους στα σπίτια τους….ΝΤΡΟΠΗ σας και μόνο που το σκεφτήκατε….κι ας μην το πράξετε.

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ


http://harryklynn.blogspot.com/2011/08/blog-post_2734.html

Σήκω πάνω ρεεεε!







Η πιο θλιβερή μέρα του χρόνου σήμερα για τη χώρα μου. 
 Εκατοντάδες πιστοί, πολλοί από αυτούς εντελώς απελπισμένοι, σέρνονται γονυπετείς προς το μεγαλύτερο υποκατάστημα της αλυσίδας “Ελληνορθόδοξη Εκκλησία Α.Ε.“.
Ειδικά φέτος, αυτή η εμβληματική ημέρα αποκτά ξεχωριστή σημασία για μία χώρα που βρίσκεται κυριολεκτικά στα γόνατα.
Παρατηρώ το αξιοθρήνητο πανηγύρι της Τήνου και δεν μπορώ να αποφύγω την προφανή αναλογία: Όλο το μεταπολιτευτικό σύστημα χτίστηκε πάνω στο μοντέλο “Παναγιά του Σουμελά”.

Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί (ψηφοφόροι) φορτωμένοι με τάματα και δωρεές (ψήφους) εκλιπαρούν για την επίλυση του προσωπικού τους δράματος (διορισμός, κρεβάτι σε κλινική του ΕΣΥ, νομιμοποίηση αυθαιρέτου, διαγραφή προστίμων).
Ο ιερέας (βουλευτής) αναλαμβάνει προσωπικά τη διαμεσολάβηση με το Θεό (εξουσία) και όλη η πλάση συνεχίζει το νωχελικό της δρόμο, σύμφωνα με τους ουράνιους νόμους και τους εν τη Γη τοποτηρητές τους (κοινοβούλιο, αστυνομία, δικαιοσύνη, ΜΜΕ, συνδικαλιστές).

Ακόμη και το κιτς σκηνικό παραμένει το ίδιο. Γκλαμουρόχλιδοι πολιτικοί γόνοι χτυπούν φιλικά την πλάτη των “πιστών” και μοιράζουν, αντί εξωφρενικού υπερτιμήματος, ιμιτασιόν εικονίτσες, αγιόξυλα και χαϊμαλιά (βλ. ελληνικό κοινωνικό κράτος), και βέβαια μακροπρόθεσμες επιταγές μεταθανάτιας σωτηρίας. Το γονατιστό ποίμνιο είναι ευτυχισμένο, ακόμη και μέσα στη δυστυχία του. Κι άμα θυμώνει πού και πού, δεν πειράζει. Ένα χριστοκάντηλο πάνω, μία γαμωτημπαναγιάμου κάτω, τα επιτρέπει και η Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Για τυχόν υπερβολές, υπάρχει πάντα καβάτζα η οργή του Θεού και οι δέκα πληγές του Φαραώ (ανθρωποφάγοι Τούρκοι, πτώχευση, χούντα κ.λπ.).
Όμορφη δημοκρατία, αγγελικά πλασμένη.
Αρκεί τα πρόβατα να παραμένουν στα τέσσερα.

Γονυπετείς στις (άγιες) Τράπεζες

 

Άλλη μία (προχθεσινή) θλιβερή επέτειος, αυτή των σαράντα χρόνων από την ανέγερση του Τείχους του Βερολίνου, οδηγεί μοιραία σε μία ακόμη ζοφερή αναλογία με τη θρησκεία. Μία αναλογία που γεννιέται με την πτώση του. Διανύουμε φέτος το έτος 22 μ.Τ. (μετά Τείχους). Εικοσιδύο χρόνια από την παγκόσμια επικράτηση του καπιταλιστικού πόλου και τη σταδιακή άνοδό του στον επουράνιο θρόνο. Ένα σύστημα που από αυτοδιαφημιζόμενο ως φιλελεύθερο κατέληξε προσωποποίηση του βιβλικού Θεού. Οργή, κατάρα, λοιμοί και θάνατος σε όποιον το αμφισβητεί. Υποσχέσεις για μετά θάνατο δικαίωση σε όποιον το ακολουθεί τυφλά.

Aγνωσται οι βουλαί του Κυρίου (Αγορές), πλην πασίγνωστη η οργή Του.
Το δαιδαλώδες ιερατείο (τραπεζίτες, “επενδυτές”, πολιτικοί) φροντίζει να τηρεί το λόγο Του και να επιβάλλει τη Θεία Τιμωρία στους άπιστους και τους αμαρτωλούς. Το ψευδεπίγραφο αυτεξούσιο του Χριστιανισμού, ταμπέλα στο μαγαζάκι της αστικής δημοκρατίας: έχεις δικαίωμα να πιστεύεις και να δηλώνεις ό,τι θέλεις, αλλά αν δεν πιστεύεις σε Μένα ή τολμήσεις να Με αμφισβητήσεις εξασφαλίζεις κάρτα απεριορίστων σε αριθμημένο ατομικό τσουκάλι της κόλασης. Ιεροκήρυκες (δημοσιογράφοι) διαδίδουν στα πέρατα της Γης το έργο του Θεού της Παλαιάς Διαθήκης, με θρησκευτικό ζήλο και φανατική χαιρεκακία. Αμφισβητείς την ιδιωτική πρωτοβουλία; Ακρίδες θα φάνε τα σπαρτά σου. Ζητάς εργασιακή ασφάλεια; Αίμα θα πνίξει τα ζώα σου. Τολμάς να απαιτείς δημοκρατία; Θάνατος στα πρωτότοκα παιδιά σου. Δηλώνεις αλληλέγγυος με “λαθρομετανάστες”, μελαμψούς και λοιπούς άπιστους; Σκοτάδι θα πέσει να σε πλακώσει.

Και το ποίνιο, σερνάμενο από ναό σε ναό (τράπεζες)
καταθέτει τον οβολό του αδιαμαρτύρητα, προσεύχεται πάντα κλίνοντας την κεφαλή προς το πάτωμα και σωπαίνει. Τι κι αν η πλάση είναι ατελής; Τι κι αν το εποικοδόμημα τρίζει μέσα στη σαπίλα του; Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις το σχέδιο του Θεού; Μόνο Αυτός κατέχει την απέραντη Σοφία. Έχει προβλέψει ακόμη και τις “αστοχίες” του δημιουργήματός Του. Οι περισσότερες από αυτές μάλιστα προκλήθηκαν από την άπειρη φιλευσπλαχνία του προς εσένα τον ατελή, το θνητό και τον αμαρτωλό. Λόγω της ανείπωτης αγάπης του, εσύ διατηρείς το δικαίωμα των επιλογών. Μόνο που μέσα στη μυαρότητά σου ευχήθηκες για πράγματα ελεϊνά, όπως τη δίκαιη μοιρασιά του πλούτου, τη δημόσια παιδεία και υγεία, ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα εξασφαλίζει ότι δε θα δουλεύεις σα σκλάβος μέχρι τα εκατό σου, εργασιακή σταθερότητα. Πού ακούστηκαν όλα αυτά; Αίμα, βατράχια, ακρίδες, εξανθήματα, λοιμός, στους όρθιους. Υποσχέσεις στους σκυμμένους.

Για αυτό σου λέω εγώ ο άπιστος, αλλά με ορθή σπονδυλική στήλη, Παναγιώτη, Μαρία, Δέσποινα, Γιούλη, Κρυσταλλία:


ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΡΕ!

 "Παραλληλογράφο"

http://gregordergrieche.blogspot.com/2011/08/blog-post_7004.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters