Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Οπου τους συναντάτε όχι μόνο κράξιμο και φάπες, αλλά στείλτε και κανέναν ν’απολαύσει το υπόλοιπο της ζωής σε κανένα αναπηρικό καροτσάκι ….

Έκραξαν τον “λαμογο-σημιτοφύλακα”  Πρωτόπαπα στην Αερόπολη

Άγριο κράξιμο έφαγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας Κυριακή βράδυ παραμονές 15αυγούστου, όταν περπατούσε με την κουστωδία του και την οικογένεια του στο πλακόστρωτο της Αερόπολης στη Μάνη. Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι πολίτες τον έκραξαν άγρια, λέγοντας ότι εσύ δεν είσαι σωτήρας του λαού, είσαι σωτήρας των τραπεζιτών και ότι είσαι συνδικαλιστής της κακιάς ώρας.
Το γιουχάρισμα συνεχίστηκε μέχρι την ταβέρνα του Πέτρου όπου εκεί σταμάτησαν, λόγω ότι συνοδευόταν και από την οικογένεια του. Οι πολίτες είπαν ότι εμείς σεβόμαστε την οικογένεια του αντίθετα με αυτόν και το ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεί και που δεν σέβονται τίποτα .
==========================================================

Γιούχαραν τον Λοβέρδο στην Κυλλήνη


Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.
Γιούχαραν τον Λοβέρδο στην ΚυλλήνηΟ Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου πραγματοποιήθηκε η έκτη μεταμόσχευση οργάνων και στη συνέχεια μετέβη στην Κυλλήνη για ολιγοήμερες διακοπές.
Είχε προηγηθεί, την Τρίτη 8 Αυγούστου, φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και της Δημάρχου Εορδαίας, Παρασκευής Βρυζίδου, σε συνάντηση με θέμα σχετικά με το μέλλον του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας. Το βίντεο είναι από το  Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε η σύσκεψη. Δείτε τον Υπουργό με πόση υστερία αντιμετωπίζει τη Δήμαρχο:
Δείτε επίσης ένα βίντεο με μονταρισμένες παλαιότερες εκδηλώσεις αγάπης του λαού προς τον Ανδρέα Λοβέρδο:



ΑΛΗΤΕΣ  – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΠΑΣΟΚΟΙ 
 

Γιούχαραν τον Παπανδρέου στη Σκιάθο!

Γιούχαραν τον Παπανδρέου στη Σκιάθο!
Χαμός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γ. Παπανδρέου κοντά στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο, όταν λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να περνά στον δρόμο με το ποδήλατο και πίσω ακολουθούσαν άνδρες της προσωπικής του φρουράς μέσα σε ένα πολυτελές lexus και κάποιοι άλλοι σε δύο μοτοσικλέτες. Μόλις τον πήρε χαμπάρι μια νεαρή κοπέλα έτρεξε και του φώναξε ειρωνικά: «πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα» ενώ άλλοι άρχισαν τη γιούχα.
Ο Παπανδρέου αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδήλατο και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο αστυνομικοί για να κάνουν παρατηρήσεις στον κόσμο.
Βέβαια, μία που κατέβηκαν και μία που ξαναμπήκαν μέσα και έφυγαν γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί και η γιούχα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις.
(γ@μήστε   τους …..)
======================================================

Έκραζαν τον  βουλευτή Μαγκούφη σε πανηγύρι και εκείνος έλεγε: «σας αγαπώ»

Έκραζαν τον βουλευτή Μαγκούφη σε πανηγύρι και εκείνος έλεγε: «σας αγαπώ»
Δεν γλίτωσε τα «ουυυυυ» ο βουλευτής του νομού Τρικάλων κ. Χρήστος Μαγκούφης κατά την εμφάνισή του στο πανηγύρι της Αγναντιάς, την Κυριακή 14 Αυγούστου το βράδυ.
Η εμφάνιση και μόνο, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων αυτό το «καυτό» διάστημα ξεσηκώνει τις αντιδράσεις του λαού θεωρόντας τους υπέυθυνους για την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε.
Έτσι και ο μοναδικός εκπρόσωπος που βρέθηκε στην εκδήλωση κατά τον χαιρετισμό του άκουσε τα γνωστά «ουυυυυυυ» από παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. Ο κ. Μαγκούφης όμως δικαιολόγησε την πράξη λέγοντας πως είναι φυσιλογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.
Κοντά τους είναι και ο ίδιος παίρνοντας τις όποιες αποφάσεις για το καλό της πατρίδας.
Τελειώνοντας ο κ. Μαγκούφης τόνισε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες εγώ σας αγαπώ!!!»
Μήπως και τα «ουυυυ» πλέον χάσανε την αξία τους;;;
================================================================
Κρητικός χαστούκισε τον Καρχιμάκη σε πανηγύρι
Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα. Κρητικός χαστούκισε τον Καρχιμάκη σε πανηγύριΣύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.
Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε κ****λη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!». Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.
Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.
Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
πηγή



https://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters