Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Προς τον Δελφίνο του Μπατσόκ, κ. Ε. Βενιζέλο: Ζήτησαν οι Φινλανδοί υποθήκη τον Παρθενώνα και νησιά, ναι ή όχι;


Κάποιες διευκρινήσεις έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τη δανειακή σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας (διαβάστε εδώ). Από τις «διευκρινήσεις» που έδωσε εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα, διότι η διευκρίνηση που οφείλει να δώσει ο Υπουργός στον Ελληνικό Λαό είναι μια και μοναδική: Αληθεύει κύριε Βενιζέλο ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας CORRIERE DELLA SERA, οι Φινλανδοί για τη συμμετοχή τους στο νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα ζήτησαν ως εγγύηση τον Παρθενώνα; Η εφημερίδα γράφει: «Για να δώσει νέα δάνεια στην Ελλάδα, η Φινλανδία ζήτησε εγγυήσεις της ελληνικής δημόσιας περιουσίας: για την ακρίβεια ζήτησαν τον Παρθενώνα και μερικά νησιά». Αυτή τη διευκρίνηση ΔΕΝ μας τη δώσατε κύριε Υπουργέ και, νομίζουμε, ότι είστε υποχρεωμένος απέναντι στον ελληνικό λαό ή να διαψεύσετε τους Ιταλούς ή να επιβεβαιώσετε.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ξεκάθαρες διευκρινήσεις σας κύριε Υπουργέ και ευχόμαστε ειλικρινά να διαψεύσετε την Ιταλική εφημερίδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τον Παρθενώνα ζήτησαν ως εγγύηση οι Φινλανδοί!

https://cretanpatriot.wordpress.com/2011/08/16/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%AF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%BA-%CE%BA-%CE%B5-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters