Το συγκεκριμένο θέμα κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν το πρόβαλλε αφού η “δημοκρατία” δεν το επιτρέπει. Αντιθέτως, λίγες μέρες μετά την προβολή του βίντεο στο διαδίκτυο, ο Άρης Χατζηστεφάνου απολύθηκε απ’τον τηλεοπτικό σταθμο που εργαζόταν…


Για να σωθεί ένα κράτος από τους οικονομικούς δολοφόνους – δανειστές δεν χρειάζεται γνώση αλλά πατριωτισμό. Και όταν βλέπουμε τι ακριβώς έκανε ο ηγέτης του Equador, Ραφαέλ Κορέα για την χώρα του, το μόνο που σκεφτόμαστε για τους δικούς μας είναι ευκόλως νοούμενο (έλλειψη πατριωτισμού).
Αν αλλάξετε τις λέξεις Εκουαδόρ με Ελλάδα ή Κύπρο στο βίντεο, θα δείτε πως όλα είναι ίδια. Τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του «χρέους» είναι πανομοιότυπα με εκείνα του Ισημερινού. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και στη Ελλάδα ο ανάλογος Ραφαέλ Κορέα και να εξορίσει τους ξένους δανειστές που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, αρπάζοντας τη δημόσια και την ιδιωτική τους περιουσία, με την υποστήριξη πάντα των ανίκανων που ελέγχουν το σύστημα και νυχθημερόν προπαγανδίζουν.
Δείτε το σχετικό βίντεο