Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σε κατάσταση πολέμου τέθηκε η Ανατολική Στρατιωτική Περιφέρεια της Ρωσίας με εντολή-ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ.


 
Στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας τέθηκαν όλες οι δυνάμεις, στρατιωτικές, ναυτικές και αεροπορικές της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (ΕMD) της Ρωσίας και ήδη με εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν ξεκινήσει από τη νύχτα να πραγματοποιούνται μετακινήσεις δυνάμεων και να προετοιμάζονται γυμνάσια σε «συνθήκες πολέμου».
Η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι» και πάλι στη Συρία με τις ΗΠΑ να προσπαθούν να «εισβάλουν» κατά του Μπασάρ Αλ Άσαντ με πρόσχημα την… καταπολέμηση των τζιχαντιστών και η Ρωσία στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα εκλαμβάνοντας μία τέτοια ενέργεια, χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης της Συρίας, ως επιθετική.
Δεν έφτανε το μέτωπο της Ουκρανίας που είχε δημιουργήσει συνθήκες «ψυχρού πολέμου» η Ουάσιγκτον ρίχνει λάδι στη φωτιά του μετώπου της Συρίας.
Σε μία πρώτη απάντηση η Μόσχα έστειλε το πυραυλοφόρο «Moskva» στη Μεσόγειο ενώ αιφνιδιαστικά ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε εντολή χθες να τεθούν σε κατάσταση συναγερμού όλες οι δυνάμεις της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας
Οι στρατιωτικές δυνάμεις που σταθμεύουν στην Primorye, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα, άρχισαν να κινούνται και να αναπτύσσονται σε μία περιοχή που φθάνει σε βάθος έως και τα 1.000 χιλιομέτρα στην Άπω-Ανατολή.
Στο ίδιο πλαίσιο αναπτύσσονται και λαμβάνουν θέσεις αντιαεροπορικά συστήματα, μηχανοκίνητο πυροβολικό και μηχανοκίνητο πεζικό προκειμένου να «θωρακίσουν» τα σύνορα της Ρωσίας. 
Την ίδια στιγμή πολεμικά πλοία του Στόλου του Ειρηνικού άρχισαν να αναπτύσσονται στη θάλασσες του Okhotsk και της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού στόχος των πλοίων των ομάδων κρούσης, των ναρκαλιευτικών και των υποβρυχίων είναι να διασφαλιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα ανατολικά σύνορα της Ρωσίας από «εχθρικές επιθέσεις».
Όπως αναφέρεται από ανώτατους αξιωματικούς τα πληρώματα των πλοίων του Ναυτικού θα προχωρήσουν σε ναυτικά γυμνάσια τα οποία θα προσομοιάζουν σε συνθήκες πολέμου και θα βρίσκονται σε συνεργασία με την αεράμυνα της χώρας και τις αεροπορικές δυνάμεις προκειμένου να «εξολοθρεύσουν» κάθε εχθρικό ίχνος.
Όσον αφορά στις αεροπορικές δυνάμεις, περισσότερα από 100 μαχητικά αεροσκάφη και δεκάδες επιθετικά και μεταφορικά ελικόπτερα μετακινούνται στα αεροδρόμια Kamchatka, Sakhalin, Khabarovsk και Primorye για την ενίσχυση από αέρος των συνόρων και στις ασκήσεις που θα πραγματοποιηθούν θα υπάρξει συνεκπαίδευση με τις ναυτικές δυνάμεις.
Περισσότεροι από 100.000 στρατιώτες θα εμπλακούν σε αυτή την άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας η οποία θα διαρκέσει έως τις 18 Σεπτεμβρίου και κατά τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν επιθεωρήσεις ακόμη και από το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Βάσει των οδηγιών του Προέδρου, τα στρατεύματα της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (EMD) θα προετοιμαστούν για ασκήσεις σε συνθήκες πολέμου», δήλωσε ο Σεργκεί Σοϊγκού, διατάζοντας τη μετακίνηση των στρατιωτικών υπηρεσιών ελέγχου για την προετοιμασία τους την εκπλήρωση των καθηκόντων σύμφωνα με την αποστολή τους.
Είναι προφανές πώς το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει λόγω της πολιτικής των ΗΠΑ –ορισμένοι αναφέρουν πώς η Ουάσιγκτον επιδιώκει και Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να ελέγξει την ανθρωπότητα- και κανείς δεν ξέρει ή μπορεί να προβλέψει πλέον που μπορούν να οδηγηθούν τα πράγματα. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters