Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Επίκαιρο οσο ποτέ ...Replacement Migration... Το σχέδιο του ΟΗΕ για την αντικατάσταση τω λαών της Εύρωπης μέσω μετανάστευσης

Εκτός απο το σχέδιο Καλέργι   για την αντικατάσταση των λάων της Ευρώπης μέσω της λαθρομετανάστευσης , υπάρχει και αλλο ενα παρόμοιο πρότζέκτ απο τον ΟΗΕ που λέγεται

Replacement Migration Στα ελληνικά σημαίνει Αντικάτάσταση μέσω Μετανάστευσής...

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Η καί ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Dr. rer. nat. Stefan Lanka για το αν υπάρχουν παθογόνοι ιοί η οχι..


Συνέντευξη του Dr. rer. nat. Stefan Lanka στον Christopher Ray, στις 27.10.2005 για λογαριασμό της διαδικτυακής εφημερίδος «FAKΤuell».....

[ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΑΣ ΔΙΣΚΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ 
 

ΑΛΗΘΙΝΑ  Α Σ Υ Ν Η Θ Ι Σ Τ Η (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ, 
 

ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.]

ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Έπεσε ξερός ο υπουργός υγείας κατα την συζήτηση για τον κορονοϊό. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολλανδός υπουργός Bruno Bruins (Δημόσιας Υγείας) άφησε την κοινοβουλευτική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης του κορονοϊού αφού ξαφνικά λιποθύμησε για σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της συζήτησης. 
«Πάω σπίτι μου για να ξεκουραστώ απόψε για να μπορέσω να επιστρέψω στην εργασία αύριο για να πολεμήσω την κρίση κορώνας όσο καλύτερα μπορώ», είπε σε ένα tweet. 
Ο υπουργός δηλώνει ότι είχε υποφέρει από «μια λιποθυμία από την κόπωση». 

ΑΥΤΟΙ κάτι ΞΕΡΟΥΝ. Η Ελβετία αναβάλλει απεριόριστα 5G λόγω πιθανών ζημιών στην υγεία



Ιαπωνικές επιστήμονες σημειώνουν ότι η ποιότητα WiFi μπορεί να βλάψει το σπέρμα: «τεράστιες επιπτώσεις στη γονιμότητα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων τις επόμενες δεκαετίες». Η Ελβετία, η οποία είναι στην πρώτη γραμμή της εισαγωγής του αμφισβητούμενου 5G, έχει αναστείλει την επεκτασιμότητα των νέων κινητών συχνοτήτων επ ‘αόριστον....

Πούτιν: Οι Ρώσοι δεν πρέπει να πιστεύουν τα fake news για τον κορονοϊό

Η Ρωσία σε αντίθεση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δεν έχει τεθεί σε καραντίνα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Τα μέτρα που έχει λάβει η Ρωσία για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού στη χώρα, περιλαμβάνουν φορολογικές τροποποιήσεις για την ελαχιστοποίηση τω επιπτώσεων του ιού στην οικονομία, την καραντίνα για τους ανθρώπους που έχουν νοσήσει από τον ιό αλλά και τον προσωρινό περιορισμό των πτήσεων προς χώρες της ΕΕ.

Ανεξέλεγκτα επεισόδια στον Έβρο: Πέρασαν σε ελληνικό έδαφος εκατοντάδες μετανάστες

Ανεξέλεγκτα επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα σημειώνονται εδώ και λίγη ώρα ξανά στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, στις Καστανιές του Έβρου. Ομάδα εκατοντάδων μεταναστών, κατάφεραν και πέρασαν προσωρινά τον φράκτη και μπήκαν σε ελληνικό έδαφος, μετά από μια οργανωμένη επιχείρηση. Όμως, δεν λογάριασαν καλά, όπως αποδείχθηκε το σθένος μόλις λίγων δεκάδων αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι τους έτρεψαν έπειτα από πραγματικά μάχη σώμα-με-σώμα, σε φυγή.

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ......... ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ QANON..... Ποιος είναι ο Q; Και ίσως ποιο σημαντική ερώτηση είναι, γιατί Q;


Νικόλαος Γεωργιάδης

Ο ΜΟΛΩΧ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ
ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΠΑΥΣΕ
Η ΜΕΚΚΑ ΕΠΑΥΣΕ
ΤΟ...ΑΙΜΑ ΕΠΑΥΣΕ
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΠΑΥΣΑΝ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΝΟ....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ...


QANON



ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ;

Ο Πρώην αξιωματούχος της CIA Robert David Steele μας λέει στο βίντεο που ακολουθεί:
μετάφραση: Μάρη Λιώκη
“Θα σας μεταφέρω ένα θετικό μήνυμα για το πόσο καλή είναι η πανδημία για τις ΗΠΑ ειδικά και για την παγκόσμια οικονομία γενικότερα.

Κορωνοϊός - Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ αποσύρεται στο Ουίνδσορ


Η 93χρονη βασίλισσα ανακοίνωσε, από την Παρασκευή, την αναβολή σειράς δημοσίων εμφανίσεών της για τις επόμενες εβδομάδες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα αποσυρθεί για πολλές εβδομάδες στο κάστρο του Ουίνδσορ, σε απόσταση 40 χλμ δυτικά του Λονδίνου, εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πανδημία Απάτη; ή ΕυΓονική διαμέσου ΕμΒολίων και ΒιοΤεχνοΛογικών Όπλων;


Όσο και να μη θέλει κανείς να ασχοληθεί περισσότερο με το ζήτημα, όσο και να γελούν οι γνωρίζοντες την αλήθεια, δεν μπορεί να μη σταθεί στο γεγονός πως μέσα σε δέκα μέρες κατάφεραν να δημιουργήσουν απο δύο μόλις περιστατικά τη βάση για την ενεργοποίηση μέτρων σε παγκόσμιο επίπεδο για "πανδημία", αλλά και αγώνα δρόμου για τα σχετικά εμβόλια, τα οποία πιέζονται να αποκτήσουν οι χώρες του κόσμου... πιεζόμενες από τα παγκόσμια κέντρα ελέγχου...

Απαγορεύονται Οι Συγκεντρώσεις Άνω Των 10 Ατόμων Στην Ελλάδα – Περιορίζεται Η Κυκλοφορία

Ποιοι θα μπορούν να κυκλοφορούν...
Την ανακοίνωση έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθημερινή ενημέρωση του υπ. Υγείας.

Σε νέα πιο αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού προχωρά η κυβέρνηση.

2020: To τέλος της παγκοσμιοποίησης όπως την ξέραμε

Γράφει ο Γιάννης Μήτσιος*
Αυτό που βιώνει η ανθρωπότητα σήμερα, με την πανδημία του , είναι ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος του . Το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, σχεδόν τα 2/3 των χωρών, έχουν μολυνθεί από έναν αόρατο και ύπουλο εχθρό ενώ κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμοί προσπαθούν να σώσουν τους λαούς και να περιορίσουν τα θύματα.
Ποιος θα το φανταζόταν λίγους μήνες πριν, που ευχόμασταν για την πρωτοχρονιά και το νέο έτος ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο πλανήτης θα ζούσε δραματικές στιγμές.

Κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη; ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;;

Με τα δημοσιεύματα που παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα, είναι φανερό ότι γίνεται μία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με έναν άγνωστο όπως τον αναφέρουν «κοροναϊό».

♥ *** TO ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ *** ♥

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 15/3/2020
Ένα σημαντικό μήνυμα στους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση παγκόσμια μετάδοση…
Εισαγωγή
Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεση, αποκωδικοποιημένη αιθερική μετάδοση από καλοπροαίρετες Φωτεινές Δυνάμεις αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες λαμβάνονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωστά ως Λευκά Καπέλα, καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που έχουν στρατηγικά τοποθετήσει οι Γαλαξιακοί σε σημεία – κλειδιά στην επιφάνεια της Γης.

Ο πόλεμος για την απελευθέρωση αυτού του πλανήτη φτάνει στην κορύφωσή του. Σενάρια για το Τέλος Χρόνου


endmatrix
Cobra
Μετά τον περιορισμό της έξαρσης  του κορονοϊού στην Κίνα, οι σκοτεινές δυνάμεις φύτεψαν άλλο ένα, τροποποιημένο, στέλεχος του ιού στο Codogno της Ιταλίας. Το Codogno είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από την Piacenza, που κατά τη διάρκεια αιώνων κυριαρχείται από πολλές οικογένειες των Μαύρων Ευγενών: τους Scotti, Pallavicini, Visconti, Sforza, Farnese, Bourbon και Habsburg.

ΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ....

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Νέο Σχέδιο Τραμπ Για Κορωνοϊό: «Θα Νικήσουμε Γρηγορότερα Από Όσο Πιστεύουν Οι Άνθρωποι»

Νέο σχέδιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο πλανητάρχης. Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμάζεται να καταρτίσει σχέδιο για να σταλούν άμεσα επιταγές σε Αμερικανούς πολίτες για την άμβλυνση του οικονομικού σοκ που έχουν υποστεί εξαιτίας της πανδημίας, δηλώνοντας παράλληλα πως στρατιωτικού τύπου νοσοκομεία πιθανώς να δημιουργηθούν σε περιοχές που έχουν πληγεί έντονα από τον ιό.

Η Ευρώπη ανοίγει τις πόρτες της στο στρατό των ΗΠΑ

Υπάρχουν ειδήσεις και γεγονότα που δεν μεταδίδονται και δεν σχολιάζονται σχεδόν ποτέ από τα μίντια. Κι αυτό συμβαίνει σήμερα, την εποχή της υπερπληροφόρησης. Μια τέτοια είδηση βρήκαμε στην ιταλική εφημερίδα «IL Manifesto«, που τη δημοσίευσε στις 6 Μαρτίου. Η αλήθεια είναι ότι η είδηση -και τα σχόλια του τακτικού συνεργάτη της εφημερίδας Μάνλιο Ντινούτσι- ξεπερνάει τη μίζερη και σκληρή πραγματικότητα και αγγίζει τα όρια της μυθοπλασίας, γι’ αυτό ίσως και να μην ασχολήθηκαν τα μεγάλα ΜΜΕ…

Γλυκόριζα και ζαμπούκος το φυτικό οπλοστάσιο ενάντια στις ανθρώπινες κατασκευές Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

gglabra (1)H γλυκόριζα  Glycyrrhiza glabra (Leguminosae),  έχει μια πλούσια και αρχαία ιστορία  χρήσης ως φάρμακο,  ριζωμένη στην ινδική, κινεζική, ελληνική όσο και στην αιγυπτιακή παράδοση.

Ρίζες γλυκόριζας είχαν βρεθεί για παράδειγμα στον τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών (1398 π.Χ.).

Σύμφωνα με το Θεόφραστο (3ος αιώνας π.Χ), οι Σκύθες, οι οποίοι είχαν μυηθεί στη γλυκόριζα από τους Έλληνες, μασούσαν γλυκόριζα και μπορούσαν να ζήσουν 12 μέρες χωρίς νερό.

ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ...

Μακάρι πολλοί ελληνόφωνοι γραικύλοι να είχαν τον φιλελληνισμό & αγάπη για την Ελληνικη Ιστορία του Gerard_Butler.Σε ευχαριστώ Τζέρι προσφέρεις μέγιστη υπηρεσία & διαφήμιση στον Ελληνισμό, μαζι με Zack Snyder, Frank Miller και όλους τους συντελεστές του έπους 300movie

✓Αφιερωμένο σε όλους τους εφιάλτες της χώρας μας !!!
Από τον πρώτο μέχρι τον ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...

Κράτη και κεντρικές τράπεζες δαπανούν για τον κορωνοιό περί τα 8,68 τρις δολ. ή 21 φορές το σχέδιο Marshall αλλά οι αγορές καταρρέουν; Γιατί;


Τα 8,68 τρισεκ. δολάρια περίπου 38 φορές το ελληνικό ΑΕΠ και ξεπερνάει το σχέδιο Marshall που έφθασε στα 15 δισεκ. δολάρια με τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Το μεγαλύτερο πακέτο στήριξης της παγκόσμιας οικονομίας έχει σχεδιαστεί από κυβερνήσεις και τράπεζες με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού.

Οι Αργοναύτες κάνουν μια στάση στην Λήμνο για λίγο, μια "γαργαλιστική" λεπτομέρεια του ταξιδιού τους...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μάια Τσεπουλίδου
Τα νερά του Παγασητικού κόλπου παραμέρισαν για να περάσει το ξύλινο κομψό σώμα της καλλονής ,που μετέφερε στους κόλπους της των ΤΡΑΝΌΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΏΝ ΠΑΙΔΙΆ...Ήταν των Ελλήνων το ναυτικών το άνθος!

Σε καμία άλλη εκστρατεία δεν είχε συγκεντρωθεί ένα τόσο εκλεκτό πλήρωμα...

Θεοί και άνθρωποι , εκστατικοί , απέμειναν να κοιτάζουν την πεντηκόντορο Αργώ ,που με την καθοδήγηση της Θεάς Αθηνάς έγινε όχι μόνο γερό , αλλά και τόσο ελαφρύ , ώστε οι άνδρες μπορούσαν να το σηκώσουν στους ώμους τους...
Θα μου πείτε, ΤΙ ΆΝΔΡΕΣ, ΌΜΩΣ !!!!
Και θα έχετε απόλυτο δίκιο. 
Οι πενήντα ξακουστοί ήρωες της Μητέρας Ελλάδας ήταν αυτοί,που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιάσονα και έσπευσαν στην Ιωλκό για να αναχωρήσουν μαζί του στην μακρινή Κολχίδα

ΤΟ ‘’ΕΦΕΥΡΗΜΑ’’ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!

Σπουδαίο εφεύρημα, μα τον Δία, ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός των μουτζαχεντίν ρασοφόρων του (μισελληνικού) παπαδοκηφηναριού που μας έχει ανέβει στο σβέρκο τους τελευταίους αιώνες.
Τα αστεία επιχειρήματά τους προσπαθούν να μας πείσουν πως το Βυζάντιο είναι η συνέχεια της Αρχαίας Ελλάδας,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters