Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ο πόλεμος για την απελευθέρωση αυτού του πλανήτη φτάνει στην κορύφωσή του. Σενάρια για το Τέλος Χρόνου


endmatrix
Cobra
Μετά τον περιορισμό της έξαρσης  του κορονοϊού στην Κίνα, οι σκοτεινές δυνάμεις φύτεψαν άλλο ένα, τροποποιημένο, στέλεχος του ιού στο Codogno της Ιταλίας. Το Codogno είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από την Piacenza, που κατά τη διάρκεια αιώνων κυριαρχείται από πολλές οικογένειες των Μαύρων Ευγενών: τους Scotti, Pallavicini, Visconti, Sforza, Farnese, Bourbon και Habsburg.

Η έξαρση του ιού στην Ιταλία είναι μια εξωτερική εκδήλωση από εσωτερικές διαμάχες μεταξύ δύο φατριών των Μαύρων Ευγενών (Black Nobility) και η φατρία που φύτεψε τον ιό επιθυμεί την κατάρρευση της οικονομίας. Φαίνεται να έχουν πολλή επιτυχία έως τώρα:
Το κρίσιμο σημείο της εξάπλωσης του ιού στην Ευρώπη ήταν όταν οι Ευρωπαίοι υπουργοί αποφάσισαν να κρατήσουν τα σύνορα με την Ιταλία ανοιχτά στη συνάντησή τους στη Ρώμη στις 25 Φεβρουαρίου, όπως τους είχαν διατάξει οι Μαύροι Ευγενείς:
Τα ανοιχτά σύνορα επέτρεψαν τη μετάδοση του ιού πρώτα στην Ευρώπη και τώρα παγκόσμια.
Η διάδοση του στελέχους του ιού της Ιταλίας στην Ευρώπη και παγκόσμια, πυροδότησε μαζικές καραντίνες:
Όπως πολλοί άνθρωποι έχουν προσέξει, όλα αυτά δημιουργούν ιδανικές συνθήκες  για το σενάριο των μαζικών συλλήψεων.
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι Θετικά προσκείμενοι Στρατιωτικοί έχουν έτοιμο το σχέδιο για να φέρουν εις πέρας τις μαζικές συλλήψεις, όπως ενημέρωσε ο Drake Bailey:

timeline

Μήνυμα από τα Λευκά Καπέλα μέσω του Drake. Επιτέλους έχουμε ημερομηνίες!!! Συγγνώμη, όχι links.
Αυτή είναι ενημέρωση ~
Αναρτημένο στην πάρα πάνω ιστοσελίδα είναι το πρόγραμμα των Λευκών Καπέλων. Είτε  θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι, προτείνω να σκεφτείτε καλά και να βεβαιωθείτε πως είστε προετοιμασμένοι για ιατρικό στρατιωτικό νόμο 3 εβδομάδων. Αποθηκεύστε νερό, τρόφιμα, χαρτί υγείας κ.λπ. Οτιδήποτε θα σας χρειαστεί για να περάσετε αυτές τις 3 εβδομάδες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ
16-3-2020 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
23-3-2020 ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ) ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
30-3-2020 ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΡΥΣΟΥ
12-4-2020 ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Q – ΒΗΟ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΣΤΕ. ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ
20-7-2020 ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

Οι πηγές των Δράκων (Dragon) από την ηπειρωτική Κίνα επιβεβαιώνουν τα πάρα πάνω, λέγοντας ότι η παρούσα επείγουσα κατάσταση επιτρέπει να εκδηλωθεί το ξεκαθάρισμα, και ότι όλα αυτά θα φανερωθούν μέχρι τις 15 Απριλίου.
Η Αντίσταση  πρότεινε να ετοιμαστούν όλοι για παγκόσμια ιατρική καραντίνα συγκεντρώνοντας τρόφιμα και άλλα βασικά αγαθά για περίπου ένα μήνα, και να πάρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες άμεσα.
Μέχρι να αφαιρεθούν όλες οι βόμβες τόπλετ, το Γεγονός δε μπορεί να συμβεί, αλλά είναι πιθανό ένα σενάριο παρόμοιο με την Περίπτωση Δέλτα:
Οι Δυνάμεις Φωτός πολύ πρόσφατα κατάφεραν να απομακρύνουν το μεγαλύτερο μέρος της πλασματικής ανωμαλίας στην επιφάνεια του πλανήτη μαζί με το μεγαλύτερο τμήμα  του τελευταίου στρώματος των πλασματικών βομβών τόπλετ. Πρόκειται για μεγάλη νίκη και είναι ένας από τους παράγοντες που πυροδότησαν τα σχέδια των Θετικά προσκείμενων Στρατιωτικών.
Δυστυχώς, καθώς η κάθαρση του πλάσματος ήταν κοντά στην ολοκλήρωσή της, ένας πολύ ισχυρός αμυντικός μηχανισμός εντός των εσωτερικών εμφυτευμάτων όλου του πληθυσμού της επιφάνειας ενεργοποιήθηκε από τη Χίμαιρα (Chimera) ως τελευταία αμυντική τους κίνηση. Όλα τα φυσικά εμφυτεύματα ειδικότερα έχουν μία ιδιαιτερότητα της ίδιας τεχνολογίας να παράγουν πλάσμα quark – gluon, το οποίο δημιουργεί βόμβες τόπλετ  που είναι διασυνδεδεμένες σε ένα δίκτυο που συνδέει τα εμφυτεύματα όλων των ανθρώπων της επιφάνειας.
Καθώς ενεργοποιήθηκε αυτό ο αμυντικός μηχανισμός, δημιούργησε μία μετάλλαξη στο πεδίο της κβαντικής πρωταρχικής ανωμαλίας, που είχε ως αποτέλεσμα μία μερική παραμόρφωση στη ροή της χρονογραμμής κατά το τέλος Φεβρουαρίου. Αυτός είναι ο λόγος που οι σκοτεινές δυνάμεις μπόρεσαν να φυτέψουν δείγματα του ιού στην Ιταλία, στο Ιράν και στην Κορέα.
Η ροή αυτής της χρονογραμμής έχει ήδη μερικώς διορθωθεί, και ο διαλογισμός μας μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα αναληφθούμε στη βέλτιστη χρονογραμμή προς την πλανητική απελευθέρωση και την Ανάληψη.
Η Αντίσταση μπόρεσε να καταστρέψει όλα τα βιοτσίπ που προορίζονταν να εισαχθούν στο νέο εμβόλιο το οποίο αναπτύσσεται κατά του κορονοϊού. Έτσι το νέο εμβόλιο ΔΕΝ περιέχει καθόλου βιοτσίπ, αν και μπορεί ακόμη να περιέχει χημικά επικίνδυνα για την υγεία σας.
Σε πνευματικό επίπεδο, η εξάπλωση του κορονοϊού επιτάχυνε δραστικά τον ολοκληρωτικό και τελειωτικό εξαγνισμό όλων των μη –φυσικών οντοτήτων που ακόμα σε κάποιο βαθμό περιβάλλουν την επιφάνεια του πλανήτη. Πυροδότησε επίσης έναν εξαγνισμό των ανθρώπινων υπερβολών, απερισκεψίας και εγωισμών, έναν εξαγνισμό των ψευδαισθήσεων και έφερε πολλή γείωση που ήταν αναγκαία.
Αναγκασμένοι να μένουν σπίτι, πολλοί άνθρωποι βγήκαν από τον μοχθηρό κύκλο της ανάγκης για περισσότερη παραγωγή, της ανάγκης να ξοδεύουν περισσότερα και να  καταναλώνουν περισσότερα, και επιτέλους έχουν χρόνο να ακούσουν τα πουλιά να τραγουδούν, καθώς αυτά επέστρεψαν στις πόλεις που τώρα είναι σιωπηλές και με πολύ λιγότερη ανθρώπινη δραστηριότητα:
nature
Χάρις στους πολλούς αποκλεισμούς σε όλον τον κόσμο, κυκλοφορούν λιγότερα αυτοκίνητα, λιγότερα αεροπλάνα και υπάρχει λιγότερη μόλυνση. Όσο εμείς πανικοβαλλόμαστε για τον COVID-19, η μητέρα Γη θεραπεύεται.
Είναι καθάρισμα του Matrix:
endmatrix
Ο Zhong Nanshan, κορυφαίος Κινέζος επιδημιολόγος που ορθά προέβλεψε το τέλους της εξάπλωσης του Κινεζικού κορονοϊού, προβλέπει να τελειώσουν οι πανδημίες μέχρι τον Ιούνιο, αν τα μέτρα των κοινωνικών αποστάσεων που μπορούν να σταματήσουν τη μετάδοση του ιού τηρηθούν άμεσα:
Οι στρατιώτες των 20 στρατιωτικών ασκήσεων του Defender Europe  ΔΕΝ θα φέρουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη στην Ευρώπη ούτε θα διενεργήσουν μαζικές συλλήψεις, αλλά μπορούν πολύ αποτελεσματικά να εξαπλώσουν τον ιό:
Η αποτελεσματικότητα των μέτρων της κοινωνικής απόστασης και των διακοπών εργασιών στην αναχαίτιση του ιού εξηγούνται εξαιρετικά στο επόμενο άρθρο:
distancing
Το γεγονός ότι αυτός ο κορονοϊός είναι ένα βιολογικό όπλο επιτέλους φτάνει στα ΜΜΕ, καθώς ανώτατοι αξιωματούχοι σε όλον τον κόσμο αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις:
Τώρα είναι κοινή γνώση ότι οι βάσεις σταθμοί της 5G εκθέτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ότι παίζουν κρίσιμο ρόλο σε αυτό το σχέδιο πανδημίας των σκοτεινών δυνάμεων:
5g
Το δίκτυο 5G είναι μέρος του σχεδίου των σκοτεινών δυνάμεων για ενίσχυση της καραντίνας της Γης:
Η Space Force των ΗΠΑ που ελέγχεται από τη Χίμαιρα θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία 5G σαν αμυντική γραμμή εναντίον των καλοπροαίρετων εξωγήινων:
https://gizadeathstar.com/2020/03/the-space-force-and-5g/
Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι η κορύφωση του κβαντικού πολέμου για τον πλανήτη Γη μεταξύ των καλοπροαίρετων εξωγήινων δυνάμεων και της ομάδας Χίμαιρας.
Λεπτομέρειες για τον κβαντικό αυτό πόλεμο δε μπορούν ακόμη να αποκαλυφθούν, μπορώ μόνο να πω πως η θετική πλευρά απομακρύνει τις βόμβες τόπλετ και η αρνητική πλευρά αναπτύσσει τεχνολογίες σαν αυτή:
https://www.army.mil/article/231525/new_device_accelerates_development_of_extraordinary_quantum_networks
Εδώ πρέπει να καταλάβετε ότι σε κάθε πόλεμο υπάρχουν στιγμές νίκης και στιγμές ήττας. Ο δρόμος μπροστά μπορεί να είναι πολύ έντονος και ανώμαλος, και τα πράγματα ίσως να μην πηγαίνουν πάντα σύμφωνα με το σχέδιο ή σύμφωνα με την πρόβλεψη, αλλά στο τέλος θα νικήσουμε.
Με τον διαλογισμό που πλησιάζει σε λίγες εβδομάδες μπορούμε να ανυψώσουμε πολλά, καθώς η ενοποιημένη μας συνείδηση  μπορεί να επηρεάσει απ’ ευθείας και δραματικότατα το κβαντικό πεδίο.
Μέχρι τότε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε βιταμίνη C  για να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και βοηθάει επίσης κατά του ιού:
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο Command RCV stardust όσο πιο συχνά γίνεται. Αφαιρεί περίπου το 75% του ιού, όπως ξεκάθαρα δείχνει αυτή η αναφορά από τη Wuhan στις 20 Φεβρουαρίου:
wuhan
Εχτές οι Εργάτες Φωτός της Wuhan άρχισαν να χρησιμοποιούν το “command RCV Stardust”, σήμερα τα «νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα» ξαφνικά έπεσαν από τα 1700 στα 400. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο επίτευγμα. Νίκη του Φωτός! Ευχαριστούμε πολύ.

Οι Πλειάδιοι επικοινώνησαν ότι το πρωτόκολλό τους θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό τώρα, αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι άκρως εγωιστές που δεν είναι μέρος των σκοτεινών  δυνάμεων της καμπάλ, αλλά μεταδίδουν τον ιό με την απροσεξία τους και ακόμη και πουλώντας τον στο σκοτεινό διαδίκτυο (δείτε το βίντεο από το 8 έως το 14 λεπτό):
Αυτός ο πόλεμος σύντομα θα τελειώσει, και ένας νέος κόσμος θα γεννηθεί, ο κόσμος για τον οποίο όλοι μας πασχίζαμε.

Νίκη του Φωτός!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters