Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ξύλο στην πλ.Βικτωρίας ανάμεσα σε Αφγανους λάθρο! Ορμησαν και έσπασαν πουλμανάκι ηλίθιου που τους πήγε τρόφιμα και ρούχα


[Που πας ρε ηλίθιε ξεβράκωτος στ' αγγούρια; Δώστα σε καμιά ΜΚΟ να τα μοιράσουν αυτοί που έχουν εμπειρία με κάφρους....]

Στα χέρια ήρθαν ομάδες Αφγανών λάθρο στην πλατεία Βικτωρίας. Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι όταν όταν στο σημείο έφτασε με ένα πουλμανάκι γεμάτο τρόφιμα και ρούχα.... 
Ενας ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου από την Καλαμάτα μαζί με δύο γυναίκες θέλοντας να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είχαν βρει καταφύγιο στην πλατεία Βικτωρίας έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μοιράσουν τα τρόφιμα και τα ρούχα. Ωστόσο μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους Αφγανούς μετανάστες ακολούθησε πανδαιμόνιο.








Οι μετανάστες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και σημειώθηκε γενική σύρραξη στην προσπάθεια τους να πάρουν τα τρόφιμα και ρούχα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο κάτω μέρος της πλατείας και σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ήταν απούσα.







 

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου που είχε πάει για να βοηθήσει είπε πως από τα επεισόδια υπέστη ζημιές το πουλμανάκι, ενώ μόλις έφτασε στο σημείο κάποιος του άρπαξε τα κλειδιά, τα οποία βρέθηκαν τελικά μόλις επανήλθε η ηρεμία στο σημείο.

Οπως ήταν λογικό οι τρεις άνθρωποι που πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στην πλατεία Βικτωρίας για να βοηθήσουν τους μετανάστες τρομοκρατήθηκαν από το περιστατικό.
















http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/03/blog-post_57.html


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης…» , ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας…»

Ο ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας… Εκείνοι που δημιουργούν προβλήματα δεν είναι μόνο οι μετανάστες…» 


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Χ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ
Φανερά οργισμένος και αγανακτισμένος από τις εξελίξεις σε βάρος της Ακριτικής περιοχής μας, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δεν έκρυψε την οργή του, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης, τα οποία δεν διαθέτουμε και φυσικά κάνουμε αγώνα για να το αποφύγουμε, λόγω της εθνικής κρισιμότητας και των πιθανών προβλημάτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με την εγκατάσταση χιλιάδων μεταναστών κοντά στα σύνορα και δίπλα στα σπίτια μας» http://adesmeuti-thrakis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_41.html


268713_225093034187970_217388988291708_747980_2531952_n

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ Ο ΠΑΚΗΣ (ΠΡΟΚΟΠΗΣ) ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ… 



Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

……………………..


http://alfeiospotamos.gr/?p=21330

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!! (βίντεο)3/3/2900

ASTRA

 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=21316

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. (ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 12/2/2900 ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Β ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 12-2-2016 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 25’-59.49’)
ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα στην πανέμορφη Λευκάδα και στους ακροατές σας!
Δημοσιογράφος: Η Λευκάδα είναι όμορφη, σύμφωνοι, αλλά είναι και φτωχή, πάμπτωχη.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μια εικονική πραγματικότητα που ζούμε όλη στην Ελλάδα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μας λένε ότι η Ελλάδα είναι η «ψωροκώσταινα» και μας έμαθαν να κοιτάμε με δέος τα «μεγάλα κράτη» κι όταν μπαίνεις στην διαδικασία να καταλάβεις πώς έχουν δημιουργηθεί αυτά τα μεγάλα, τα μικρά, τα φτωχά και τα πλούσια κράτη, καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μια εικονική πραγματικότητα που οφείλεις να την ξεδιαλύνεις και να δεις πραγματικά ποια είναι η θέση του κάθε κράτους μέσα στο γίγνεσθαι που υπάρχει σήμερα.
Δημοσιογράφος: Τι θα μπορούσαμε να πούμε για την Ελλάδα αυτή την στιγμή; Είναι μια φτωχή, πτωχευμένη χώρα  έτσι όπως μας λένε οι Ευρωπαίοι, ή είναι μια πλούσια χώρα που δεν εκμεταλλεύεται τον πλούτο της;
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πλούτος της Ελλάδας είναι τεράστιος, αλλά δεν θα μιλήσω για τον πλούτο, ο οποίος βρίσκεται κάτω στην γη μας ή μπορεί να εκμεταλλευτεί.
Θα μιλήσω για τον ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Επειδή στο πρώτο μέρος της εκπομπής σας έγινε αναφορά για την Τράπεζα Ανατολής, θέλω να συμπληρώσω.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΟΙ 7.000 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει ένα αποθεματικό σε χρυσό που φτάνει στους 4.000 τόνους χρυσό.
Το 1932 έγινε ένας ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ τον οποίον τον εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας που σήμερα είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σε αυτόν τον λογαριασμό μέσα, τα κεφάλαια τα οποία υπήρχαν σε χρυσό ήταν περίπου 880.000.000 χρυσά γαλλικά φράγκα και επειδή κάθε γαλλικό φράγκο είναι 8 γραμμάρια, αν κάνουμε έναν πολλαπλασιασμό είναι περίπου 7.000 τόνοι χρυσός.
Αυτοί οι 7.000 τόνοι χρυσός είναι καθαρά Ελληνικά χρήματα, τα οποία τα είχαν τοποθετήσει στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Έλληνες καταθέτες-μέτοχοι της Τράπεζας Ανατολής.
Οι επικυρίαρχοι Τραπεζίτες οι οποίοι ουσιαστικά καθοδηγούν όλο το πολιτικό καθεστώς από τότε και ακόμα πιο πριν, δημιούργησαν τέτοιες συνθήκες, ώστε όλος αυτός ο τεράστιος πλούτος να έρθει στα χέρια τους.
Το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν αυτό που ονομάζουμε εμείς «Μικρασιατική καταστροφή» που είναι μια Γενοκτονία των Ελλήνων από τους τραπεζίτες. Από τότε είχαμε και 1,5 εκατομμύρια εκπατρισμένους από την Μικρά Ασία και πραγματικά, όλη αυτή η τεράστια Γενοκτονία έγινε για να πάρουν στα χέρια τους αυτό τον χρυσό.
Η Τράπεζα Ανατολής ιδρύθηκε το 1904. Το 1905 ιδρύεται στην Γερμανία ένα υποκατάστημα της Τράπεζας Ανατολής που ονομαζόταν Deutsche Bank di Orient κι αυτή η Τράπεζα ουσιαστικά δημουργήσε το γερμανικό τραπεζικό σύστημα. Σας λέω μετά λόγω γνώσεως ότι τα πάντα στην Γερμανία, τα οποία έγιναν από τότε, έγιναν με Ελληνικό χρυσό.
ΠΩΣ Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ BRETTON-WOODS;
Και σας λέω το εξής: εφόσον η Γερμανία με την Δημοκρατία της Βαϋμάρης πτώχευσε και εφόσον ο Χίτλερ βρήκε τα κεφάλαια –πού τα βρήκε άραγε τα κεφάλαια;- για να κάνει αυτή την πολεμική μηχανή των Ναζί; Καταστράφηκε και διαλύθηκε τελείως, για άλλη μια φορά, μετά όμως από λίγα χρόνια, η Γερμανία ήταν σε θέση να δίνει σε εμάς δάνεια!
Και να μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα πτώχευσε επί Βενιζέλου το 1932, που δεν είχε 50.000.000 δολάρια να πληρώσει τους πιστωτές της.
Ξαφνικά, μετά από λίγα χρόνια, περίπου δέκα χρόνια, βρίσκεται σε θέση η Ελλάδα, που ήταν σε κατοχή από τους Γερμανούς και ήταν όλα κατασχεμένα κι οι Έλληνες να πεθαίνουν από την πείνα και όλα να είναι λεηλατημένα από τους Γερμανούς, αυτό το κρατίδιο που θέλουν να το απαξιώνουν ήταν σε θέση να δίνει στους Γερμανούς ένα τεράστιο δάνειο περίπου 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Πώς είναι δυνατόν πριν 10 χρόνια να πτωχεύεις για 50 εκατομμύρια δολάρια κι όταν βρίσκεται υπό κατοχή και στα έχουν πάρει όλα και να πεθαίνει ο πληθυσμός από την πείνα, να βρίσκεις 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια και να τους δίνεις δάνειο;
Και προτού καν τελειώσει ο πόλεμος κι αρχίσει ο Εμφύλιος Πόλεμος που κι αυτός είναι καθαρά έργο του κομματισμού που υπάρχει στην χώρα μας, ήμασταν σε θέση να συμμετάσχουμε στην ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ γιατί ήμασταν από τα ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS.
Είμαστε Ιδρυτικά μέλη της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ. και για να είμαστε μέλη, το 1944 διαθέσαμε 60.000.000 δολάρια, σαν λέμε σήμερα γύρω στα 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.
Αυτή η φτωχή χώρα, η λεηλατημένη, η υπό κατοχή χώρα, πού βρήκε τα κεφάλαια και τα έδωσε στους Γερμανούς και επίσης πήρε συμμετοχή στην Ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ;
Κι όλα αυτά μπορούν οι Συνέλληνες να σας δώσουν όλα τα επίσημα έγγραφα κι όπως και το ΦΕΚ 315 του Αναγκαστικού Νόμου του 1945, το οποίο αποδεικνύει ότι μπήκαμε μέσα στην ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS και δώσαμε τα 60 εκατομμύρια δολάρια.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όταν πάρουμε όλα αυτά τα στοιχεία και τα κατανοήσουμε, θα δούμε ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.
ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ –Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ –ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥΣ
Για αυτό έχουμε κάνει και ευρέως γνωστό ότι με την Ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας, ουσιαστικά αποφάσισαν τα Έθνη με μια Παγκόσμια συμφωνία που έγινε, την Συνθήκη του Bretton Woods, ότι πρέπει να δημιουργηθούν Κληρονομικά Κεφάλαια, ώστε να μην ξαναέρθει η ανθρωπότητα σε αυτή την κατάσταση της φτώχειας και της πείνας. Να δημιουργηθούν τεράστια Ταμεία και τα κράτη να έχουν το Κληρονομικό Δικαίωμα να μπαίνουν μέσα και να αναπτύσσονται και να μην περιέλθουν ξανά στην προπολεμική κατάσταση.
Ιδρύθηκαν λοιπόν αυτά τα ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.
Είναι υποχρεωμένα κι όντως το κάνουν αυτό να αποδίδουν κάθε χρόνο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. Οι Ισολογισμοί αυτοί περιλαμβάνουν ακριβώς τα Κεφάλαια που έχει κάθε κράτος και μάλιστα, λένε και τις τράπεζες που είναι κατατεθειμμένα αυτά τα Κεφάλαια, καθώς και τους λογαριασμούς που βρίσκονται σε κάθε τράπεζα.
Έχουμε δημοσιεύσει έναν Ισολογισμό του 2007, ο οποίος αναφέρει σε ποιες τράπεζες και πόσα κεφάλαια έχουν μέσα. Αυτός ο Ισολογισμός, αφού περάσει από την Βουλή μας, γιατί πρέπει να έχει την επίσημη έγκριση του Ελληνικού κράτους, υπογράφεται από τον εκάστοτε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών και τον Πρέσβη Έλληνα στα Ηνωμένα Έθνη. Οπότε, αυτό που έχουμε δημοσιεύσει έχει την σφραγίδα και την υπογραφή του Κάρολου Παπούλια ως Προέδρου, του Αλογοσκούφη ως Υπουργού Οικονομικών και του Βασιλάκη ως Πρέσβη στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά γίνονται πλέον γνωστά.
Αυτά τα επτασφράγιστα μυστικά τα οποία ήταν κρυμμένα από τους Έλληνες, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν.
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Δημοσιογράφος: Γιατί να το κρατούσαν και να το κρατούν κρυφό; Αφού υπήρχαν Έλληνες που πεινούσαν, όπως το 1940 και υπάρχουν Έλληνες που έχουν αυτοκτονήσει τώρα κάτω από το βάρος της φτώχειας και της πτώχευσης;
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχετε απόλυτο δίκαιο, γιατί όλο το πολιτικό καθεστώς έχει βάψει τα χέρια του με αίμα Ελληνικό. Και λέω όλο το πολιτικό καθεστώς, γιατί  τα τελευταία χρόνια πέρασαν όλα τα πολιτικά κόμματα από την πολιτική σκηνή και παρά τις υποσχέσεις που έδιναν προεκλογικά ότι θα φύγουν από τα μνημόνια και θα καταργήσουν τις δανειακές συμβάσεις, όχι μόνο δεν τις κατάργησαν, αλλά μας έβαλαν ακόμα πιο βαθειά μέσα σε αυτές. Μας έβαλαν με πιο τρομερούς και απαξιωτικούς όρους εναντίον μας, γιατί το πολιτικό καθεστώς της χώρας μας, αυτή η κομματοκρατία υπηρετεί καθαρά τους τραπεζίτες-δικτάτορες!
Θα σας πω δύο λόγια για το πώς ξεκίνησε το νέο Ελληνικό κράτος μετά από την απελευθέρωση μας από τους Τούρκους.
Ο μεγάλος Καποδίστριας, αυτός ο Έλληνας κυβερνήτης ξεκίνησε να ιδρύσει πραγματικά ένα Ελληνικό κράτος. Ήξερε πολύ καλά ότι για να ιδρυθεί το κράτος ήταν γνώστης όλων των μασονικών πεπραγμένων της Ευρώπης, έπρεπε να δημιουργήσει ένα Ελληνικό Πιστωτικό Ίδρυμα το οποίο θα καθόριζε την οικονομική πολιτική και θα είχε και το εκδοτικό δικαίωμα. Όταν ξεκίνησε να το κάνει αυτό και εφόσον είχε κάνει και 4 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, όχι με κόμματα, γιατί ακόμα τότε τα κόμματα ήταν συμμορίες, οι οποίες οργανώνονταν και χρηματοδοτούνταν από πράκτορες ξένων δυνάμεων.
Δεν υπήρχαν κόμματα και για αυτό οι ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, που έδειχναν την πραγματική τους τοπική εκπροσώπηση μέσα σε μια Εθνοσυνέλευση.
Έπρεπε αυτό να σταματήσει, για αυτό υπάρχουν 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ του 1829 και 1830 που οι Μονάρχες της Ευρώπης, καθοδηγούμενοι από τους τραπεζίτες, αποφάσισαν την αλλαγή του πολιτεύματος στην χώρα μας και από Δημοκρατία, έπρεπε να γίνει Μοναρχία.
Δολοφόνησαν τον μεγάλο Καποδίστρια και έφεραν τον δεκαεξάχρονο Όθωνα. Από τότε ξεκίνησαν αυτές οι συμμορίες που χρηματοδοτούνταν ως πράκτορες των ξένων δυνάμεων να δημιουργούν το πολιτικό κατεστημένο. Έτσι έγιναν τα κόμματα.
Και θα θυμάστε ότι ανάλογα με το ποιων πράκτορες ήταν, από που είχαν την χρηματοδότηση τους, είχαν και τον προσδιορισμό τους, ήταν το φιλογαλλικό, το φιλορωσικό και το φιλοαγγλικό. Το φιλοελληνικό που ήταν; Δεν υπήρχε πουθενά!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
Σας πληροφορώ ότι μέχρι και σήμερα τα κόμματα είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι υπηρέτες ξένων συμφερόντων και δεν υπηρετούν τους Έλληνες.
Για αυτό να μην αισθανόμαστε έκπληξη, όταν βλέπουμε ότι δολοφονούν τους Έλληνες κι όταν βλέπουμε ότι έχουν υπογράψει δανειακές συμβάσεις και μνημόνια που ουσιαστικά, μας τελειώνουν! Για αυτό υπάρχουν τόσοι αυτόχειρες, για αυτό υπάρχει τόση ανεργία, για αυτό κλείνουν όλες οι επιχειρήσεις, για αυτό γεμίζουν την χώρα μας αλλοεθνείς και θέλουν να φύγουμε από την χώρα μας και να πάμε άλλου, ώστε η Ελλάδα να μείνει ένα ξέφραγο αμπέλι για να είναι διαχειρίσιμο.
Είμαστε λοιπόν ενώπιον ιστορικών ευθυνών ως Έλληνες πολίτες, γιατί βλέπουμε την πραγματικότητα και επειδή όλα αυτά έχουν ξεκινήσει και έχουν δημιουργήσει μια συνθήκη αφύπνισης στους Έλληνες, αποφασίσαμε ως Ενεργοί Πολίτες να δράσουμε, γιατί αν δεν δράσουμε θα μας τελειώσει το πολιτικό κατεστημένο. Και πρέπει πραγματικά να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας, πρέπει εμείς να πάρουμε τις αποφάσεις που αφορούν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.
Αρχίσαμε λοιπόν από μια τοπική δράση που ξεκινάει από Τοπικούς Οργανισμούς τους οποίους τους ονομάσαμε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και καλούμε όλες τους Έλληνες της περιοχής να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει, να καταλάβουν ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και οφείλουν να φύγουν από αυτήν και να πάρουν την ζωή στα χέρια τους, μέσα από αυτούς τους Τοπικούς Οργανισμούς, γιατί έτσι είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημαίνει ότι είναι το ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Δεν είναι όπως το σημερινό Ελληνικό κράτος που η δύναμη προέρχεται από κέντρα που είναι εκτός Ελλάδος. Και ουσιαστικά αυτές οι εντολές που δίνονται στο πολιτικό κατεστημένο, είναι για να μας απαξιώνουν την ζωή και να μας φθείρει και θέλει να μας τελειώσει.
Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΜΑΣ
Αυτοί οι Τοπικοί οργανισμοί που είναι η μόνη Δημοκρατία που υπάρχει έδωσαν εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να δημιουργήσει έναν Πολιτικό Φορέα για να διεκδικήσουμε την Ελλάδα σε μια εκλογική διαδικασία. Αυτός ο Φορέας ίδρύθηκε στις 4-9-2015 και τότε καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και δώσαμε και το Καταστατικό λειτουργίας μας.
Η Διακήρυξη είναι μια καταγγελτική διακήρυξη κατά του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο στηρίζεται στην κομματοκρατία και έχει διαιρέσει την κοινωνία μας και έχει φέρει τόσα δεινά.
Αποφασίσαμε από διαίρεση, ο Φορέας μας να ενώσει όλους τους Έλληνες για να διεκδικήσουμε αυτά που πραγματικά έχουμε. Γιατί είναι αποδεδειγμένο πια με δικαστικές αποφάσεις, με Κοινοβουλευτικό έλεγχο και με τον πιο δυνατό τρόπο, ότι όλα αυτά που λέμε είναι αληθινά και υπαρκτά.
Έχουμε ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  που είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ και δεν μπορεί να προσβληθεί για τα 600 δισεκατομμύρια που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας.. Έχει περάσει ο χρόνος και δεν τολμούσε κανένας να κάνει Έφεση. Αυτή η Δικαστική Απόφαση 67650/13 αποδεικνύει με την αιτιολογία της ότι κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχθει ότι ο Αρτέμης Σώρρας  είναι κάτοχος αυτών των κεφαλαίων μέσα από ένα ανέκκλητο Πληρεξούσιο. Αυτά τα χρήματα τα έχει βάλει σε έναν Καταπιστευματικό λογαριασμό με Θεματοφύλακα για να έρθουν στους Έλληνες, δηλαδή σε εμάς.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ
Δημοσιογράφος: Εδώ στο διαδίκτυο διαβάζω ότι σύμφωνα με δημοσίευμα στις 5-4-2013 το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής ύστερα από αίτημα των Ελληνικών Αρχών στις 29-3-2013 μετά από έρευνα απάντησε ότι τα χρεόγραφα των προαναφερόμενων δεν είναι έγκυρα και οι λογαριασμοί δεν υπάρχουν!
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχετε καμία επίσημη ανακοίνωση με κάποια σφραγίδα;
Δημοσιογράφος: Όχι, είναι ένα δημοσίευμα!
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι εννοώ σφραγίδα του Ελληνικού κράτους! Σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας από το Υπουργείο Οικονομικών υπάρχει; Δεν υπάρχει! Αυτά είναι δημοσιεύματα τα οποία είναι τελείως γελοία, γιατί το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, αλίμονο αν ήθελε μήνες να ερευνήσει, αν υπάρχουν ή όχι αυτές οι συναλλαγματικές. Ουσιαστικά είναι Αμερικάνικο χρέος. Επειδή υπάρχουν οι γκρι οθόνες σε όλον τον κόσμο, έχουν ένα κωδικό που μπορείς να δεις μέσα, αν αυτοί οι κωδικοί των συναλλαγματικών που έχουν κατατεθεί και έχουν δημοσιευτεί και τους γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, αν είναι έγκυροι ή όχι.
Ένα Υπουργείο Οικονομικών δεν κάνει έρευνα μηνών για να δει τις υποχρεώσεις του, αλλά θα ξέρει σε δευτερόλεπτα αν είναι πραγματικά ή όχι, Θα περιμέναμε μια πιο σοβαρή απάντηση από αυτούς οι οποίοι ουσιαστικά είναι λασπολόγοι και ανθέλλληνες. Γιατί αυτό που λέμε εμείς, είναι πραγματικά αληθινό και δεν υπάρχει λόγος από Έλληνα να είναι εναντίον. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ελευθερώσουμε την χώρα μας. Αυτό που λέμε είναι ότι ο κάθε Έλληνας είναι μέτοχος του λογαριασμού.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Αν είναι Έλληνας! Δεν μπορεί να είναι Έλληνας, γιατί ο Έλληνας είναι αυτός που αγαπάει το Έθνος και το Γένος του.
Δημοσιογράφος: Έλληνας ή οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν ανέφεραν ποτέ για αυτά τα ποσά. Ξένοι οικονομολόγοι, που ενδεχομένως τα γνωρίζουν, γιατί δεν τα ανέφεραν;
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από την μια μεριά έχουμε δημοσιεύματα, τα οποία είναι αυθαίρετα και δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο, ο καθένας μπορεί να γράφει  ό,τι θέλει και από την άλλη, έχουμε επίσημες απαντήσεις των θεσμών και του κράτους. Έχουμε την επίσημη απάντηση του Μεϊμαράκη, ως Προέδρου της Βουλής, ο οποίος δεν το απαξιώνει, δεν τολμά να πει ότι είναι πλαστά, δεν τολμά να πει ότι δεν ισχύουν. Απλά λέει ότι «αυτά τα ομόλογα που δίνετε στα χέρια μου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να τα προχωρήσω, αλλά του αρμόδιου Υπουργού».
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Δημοσιογράφος: Σωστά!
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα έλεγε ο Πρόεδρος της Βουλής ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα και να πάμε στον Υπουργό. Ο αρμόδιος Υπουργός, ο οποίος δίνει επίσημη απάντηση, δεν τολμάει να ψέξει την πραγματικότητα και την ορθότητα των ομολόγων. Λέει λοιπόν: «ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΟΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ».
Και εκεί σταματάει η υπόθεση! Δεν έχει τολμήσει κανένας επίσημος θεσμός μέσα από το Ελληνικό κράτος, κανένας θεσμικός φορέας να αμφισβητήσει αυτές τις καταθέσεις. Από την άλλη μεριά, έχουμε μια ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ που λέει «ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΜΕΝΑ».
Έχουμε δηλαδή την επίσημη απόφαση και την επίσημη απάντηση του Ελληνικού Κράτους και από την άλλη έχουμε λιβελλήματα δημοσιογραφικά, τα οποία ουσιαστικά είναι ανθελληνικά.
Ε, δεν θα σταματήσουμε για να εξετάζουμε ο καθένας τι συμφέροντα εξυπηρετεί και τι θέλει να πετύχει, απαξιώνοντας μια πραγματικότητα και μια αλήθεια.
Δημοσιογράφος: Προφανώς, ο Έλληνας πολιτικός έχει μια φοβία! Αυτό όμως επεκτείνεται και στους ξένους;
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας πω, γιατί ξεκινήσαμε από τις δημοσιεύσεις και για αυτούς που κάνουν τις δημοσιεύσεις. Οι πολιτικοί όλων των πολιτικών κατεστημένων είναι πολύ συγκεκριμένοι, όπως σας εξήγησα και στην αρχή. Οι πολιτικοί είναι πράκτορες ξένων δυνάμεων. Δεν υπηρετούν τον ελληνικό λαό και εξυπηρετούν συμφέροντα, τα οποία έχουν κέντρα εξουσιαστικά εκτός Ελλάδος. Οπότε, η Ελλάδα πρέπει να είναι υποχείρια σε αυτά. Είναι απλά υπηρέτες ξένων συμφερόντων, όλο το πολιτικό καθεστώς. Για να μην μιλήσω για την καταγωγή τους. Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία. Αν το ψάξουμε θα δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα κι εκεί για την ελληνικότητα τους. Εμάς όμως, μας ενδιαφέρουν τα έργα τους και οι πράξεις τους και βλέπουμε ότι όλες οι πράξεις που έχουν να επιδείξουν και αυτές που υφιστάμεθα είναι ανθελληνικές.
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..
Ήθελα να πω λοιπόν ότι εφόσον αποδεικνύεται ότι όλο το πολιτικό κατεστημένο είναι προδοτικό και πραγματικά, μας έχει φέρει σε μια κατάσταση που έχει εκχωρηθεί η Εθνική μας Κυριαρχία στους τραπεζίτες, ουσιαστικά, η Ελλάδα είναι κατασχεμένη ως δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Η προτεραιότητα σήμερα σε όλες τις διεκδικήσεις, πλειστηριασμούς, έχει μεταφερθεί στις τράπεζες και την έχει το Ελληνικό κράτος, πράγμα που σημαίνει ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
Γιατί έτσι ήθελε να υπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών το πολιτικό καθεστώς με ένα χρέος, το οποίο είναι ανύπαρκτο.
Και επειδή ξέρουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας τεράστια κεφάλαια, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ!
Δημοσιογράφος: Αυτή την στιγμή, μας δυναστεύουν οι πολιτικοί μας και οι κυβερνήτες μας! Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε κυβερνήτες, ή πρωθυπουργοί ή υπουργοί!
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν σας κατάλαβα! Αυτοί που έχουν την εντολή απο εμάς, έχουν την εντολή να μας δυναστεύουν;
Δημοσιογράφος: Βέβαια όχι! Αλλά αυτοί μας πουλάνε!
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλο το πολιτικό καθεστώς είναι ακριβώς στην ίδια θέση απέναντι μας, γιατί ζούμε στην χώρα μας, ζούμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον, γιατί ό,τι πάμε να δημιουργήσουμε, έχει την αντίδραση του Κράτους, έχει την αντίδραση του Πολιτικού καθεστώτος.
Οφείλουμε να καταλάβουμε και να πάρουμε πραγματικά την Ελλάδα στα χέρια μας. Και επειδή το όχημα για να κάνουμε αυτή την διαδικασία, το έχουμε ήδη ετοιμάσει, καλούμε όλους τους Έλληνες να γίνουν μέλη του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και γίνονται μέλη μέσα από τους Τοπικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, όπως έχετε και στην Λευκάδα.
Γιατί μόνο από αυτή την διαδικασία θα εκλέξουν οι Λευκαδιώτες, ποιον θεωρούν τον καλύτερο να τους εκπροσωπήσει στις επόμενες εκλογές.
Αυτό σημαίνει ότι ο Φορέας θα έχει ως εκπρόσωπο του, βουλευτή, όχι αυτόν που προτείνουν τα κόμματα, όχι αυτόν που θα πρότεινε ενδεχομένως η Φώφη Γεννηματά ή ο Μητσοτάκης, αλλά αυτόν που πραγματικά οι ίδιοι δημότες θεωρούν ότι μπορεί να τους εκπροσωπήσει. Γιατί αυτή είναι πραγματικά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Θα μπούμε στις εκλογές με τον κάθε Δήμο να έχει τον δικό του εκπρόσωπο που θα έχει εκλεχθεί από τους δημότες του. Έχει μεγάλη σημασία να μπούμε πραγματικά στην Έννοια της Δημοκρατίας.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Έχουμε εκδόσει και τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Οφείλουν οι Έλληνες να γνωρίζουν τι δυνατότητες έχουμε για την επόμενη μέρα, όταν πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
Θα ήθελα να μεταφέρω ορισμένα σημεία τα οποία είναι πολύ βασικά, για να καταλάβουμε όλοι ότι το χρέος αυτό που λένε είναι ένα εικονικό χρέος.
Όταν θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας,  γιατί οι λογαριασμοί υπάρχουν κι είναι δικοί μας, θα μπορούμε μετά ως Θεσμοί να τους ανοίξουμε και να μπορέσουμε να δώσουμε ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 20.000 ΕΥΡΩ.
ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. Διαγράφουμε όλα τα χρέη, τα οποία έχουν προέλθει από την απαξίωση της ζωής μας, από την κατάσχεση της χώρας μας και από την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Εκεί θα ξεκινήσουμε μια καινούργια Ελλάδα με 49.000 ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. Τεράστια κεφάλαια τα οποία θα είναι στα χέρια μας. Πραγματικά, θα αλλάξουμε την Ελλάδα και το Έθνος μας θα πάρει την θέση που πρέπει να έχει στον πλανήτη.
Και θα κάνουμε μια Ελλάδα, η οποία πραγματικά θα είναι πρότυπο ανάπτυξης, πρότυπο πολιτισμού και πολιτικής, πρότυπο για την διαβίωση των Ανθρώπων.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η DEUTSCHEBANK
Επειδή πρέπει να φύγουμε από αυτή την εικονική πραγματικότητα, θα ήθελα να σας μιλήσω τώρα για την Γερμανία που τώρα φαίνεται να κατέχει τον πλούτο και την δύναμη κι είναι ουσιαστικά αυτή που πρωτοστατεί εναντίον μας και η οποία πρωτοστατεί να μπαίνουν αυτά τα σκληρά μνημόνια και αυτές οι δανειακές συμβάσεις που γίνονται.
Καταρχήν, δεν υπάρχει Γερμανία.  Όλες οι δανειακές συμβάσεις δεν είναι υπογεγραμμένες από την Γερμανία, αλλά από μια τράπεζα που λέγεται KWF, γιατί η Γερμανία δεν υπάρχει σαν κράτος!
Η Γερμανία, μετά από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έκανε καμία Διακήρυξη. Η Γερμανία δεν έχει ψηφίσει Σύνταγμα. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που προσδιορίζει την θέση της, ως μια εταιρεία.
Επειδή, υποτίθεται, έχει κεφάλαια, θα ήθελα να μιλήσω για την DEUTSCHEBANK, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη οικονομική θέση. Ουσιαστικά έχει πτωχεύσει. Έχει ένα χρέος γύρω στα 73 τρισεκατομμύρια δολάρια, την στιγμή που το γερμανικό Ακαθάριστο Προϊόν είναι  μόνο 3, 3 τρισεκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το χρέος δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθεί. Ήδη τα CDS της DEUTSCHEBANK έχουν περάσει κάθε όριο, που σημαίνει ότι είναι ήδη πτωχευμένη.
Αυτή η πτωχευμένη τράπεζα, αυτή η πτωχευμένη χώρα υποτίθεται ότι δανείζει εμάς. Πώς μπορεί να γίνεται αυτό; Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ζούμε μια εικονική πραγματικότητα.
Μ. ΛΕΚΟΣΗΣ: Θέλω να μεταφέρω μια ερώτηση από αρκετούς συνανθρώπους μου που με ρώτησαν για αυτό,  σχετικά με μια ανάρτηση που ανέβηκε πριν λίγες μέρες από τον alfeiospotamos.gr  που ξέρουμε ότι εκεί ανεβαίνουν μόνο γεγονότα, σχετικά με τα χρέη της DEUTSCHEBANK και το ποιος το κατέχει. Αν υπάρχει δυνατότητα να μας δοθούν επιπλέον στοιχεία, αλλά αν δεν γίνεται για στρατηγικούς λόγους, ας αναφερθούμε περισσότερο σε αυτό το γεγονός.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήδη ανέφερα ότι η DEUTSCHEBANK έχει ήδη ένα χρέος στα 73 τρισεκατομμύρια δολάρια το οποίο το ισοσκελίζει με παράγωγα, τα οποία δεν είναι τίποτα παρά ένα στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική κάλυψη των χρεών αυτών και ουσιαστικά είναι ένας ισολογισμός οποίος ισοσκελίζεται με ένα παιχνίδι των παραγώγων, το οποίο δεν είναι πραγματικό. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους επενδυτές, τα ομόλογα ασφαλείας, τα λεγόμενα CDS έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις που σημαίνει ότι ουσιαστικά η DEUTSCHEBANK είναι πτωχευμένη.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
 
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21322

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. NEW RADIO 11/2/2900 (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

radio
NEW RADIO 11-2-2016
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ…
Γ. ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα Γιάννη. Σε παρακολουθώ να τρέχεις από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το καθήκον του καθενός τον καλεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να ενημερώσει τα αδέρφια του, να δώσει τις πληροφορίες που πρέπει να ενημερωθούν όλοι, να δώσει τις πληροφορίες, να τις δουν, να τις κατανοήσουν και να τις αξιοποιήσουν ως Έλληνες που είναι ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΧΡΕΟΙ από την ίδια τους την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.
Αυτό είναι η τεράστια ευθύνη του καθενός μας, που όλοι πρέπει να το κατανοήσουμε πρώτα από όλα και να πράξουμε ανάλογα. Διότι, έχουμε έναν πολύ σοβαρό αγώνα κι όποιος δεν θέλει να συμμετέχει, ενώ είναι Έλληνας, είναι ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λέω, αλλα΄είναι κι η πραγματικότητα.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λες και θα έλεγα και σκληρό.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει «σκληρό» και «μαλακό».  
Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ.
Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι όλα δικά μας και πρέπει να τα προστατεύσουμε και να τα παραδόσουμε ακέραια στις επόμενες γενεές.
ΦΕΚ ΤΟΥ 1966: ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ( ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ) ! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΙ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ !


Δυστυχώς η Ελλάδα, ο Ελληνισμός, οι Έλληνες, ο πλούτος και η περιουσία τους βάλλεται παντοιοτρόπως από όλα αυτά τα μογγολικά παιδιά που μας έχουν για 2.500 χρόνια σε μια διαρκή και μόνιμη γενεοκτονία. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν την κατανοούν. Μεταχείριζονται τους πιο δόλιους τρόπους. Μέχρι εχθές μας σκότωναν εν ψυχρώ και χωρίς δίκη για να εξαφανιστούμε από προσώπου γης και να χάσουμε κάθε Κληρονομικό μας πλούτο, κάθε Κληρονομικό Καταπίστευμα που έχει ο Έλληνας στον πλανήτη γη. Τα τελευταία χρόνια μας κτυπούν αλύπητα μέσω Χρέους.
Είδαμε σήμερα να βγαίνει δημόσια ένα ΦΕΚ του 1966, 18 Ιουλίου του 1966, με ένα ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ το υπ’ αριθμόν 594 που αυτό το κοπρόσκυλο, αυτός ο προδότης του Ελληνισμού κι ο σφάχτης του Ελληνισμού, ο Κωνσταντίνος ο Βασιλιάς υπογράφει στο όνομα του Ελληνικού λαού και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δηλαδή, ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δηλαδή, ότι πρέπει οι Έλληνες να πληρώσουν τα χρέη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε από τον τεράστιο λήθαργο που έχουμε οι περισσότεροι! Πόσο θα τους αφήνουμε να μας γενοκτονούν; Πόσο θα τους αφήνουμε με το πρόσχημα τα χρέη, να ρυθμίζουν την ζωή, έτσι ώστε να εξαφανίζουν τον Ελληνισμό και τον Έλληνα! Να σκοτώνουν εμάς και τα παιδιά μας, να μας κλέβουν την ίδια την ζωή, να μην έχουμε μέλλον! Πόσο κορόιδα ακόμα θα πιαστούμε;
Το ωραίο είναι ότι σε αυτό το ΦΕΚ αναφέρεται ότι υπάρχει και η γνωμοδότηση υπ’αριθμόν 592 του 1966 του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εδώ να δεις και να τρελαίνεσαι: «Μετά από την πρόταση του ημέτερου Υπουργικού Συμβουλίου» και επικυρώνουν χρέος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προς τους Γάλλους να το πληρώσουν οι Έλληνες.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Όλα τα είχαμε δει Γιάννη, αλλά αυτό το πράγμα δεν το είχαμε ξαναδεί.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα ΦΕΚ και σταδιακά βγάζουμε όλες τις πληροφορίες και είναι χιλιάδες πληροφορίες και είναι από πολλές πλευρές. Να τις δουν όλοι οι Έλληνες και να καταλάβουν καλύτερα τι έχει γίνει εναντίον τους.
Στο συγκεκριμένο αυτό ΦΕΚ υπάρχει αναγνώριση δανείου του 1833. Μα το 1833 τον Ιούλιο, που αναφέρεται το ΦΕΚ, είναι ό,τι έχουν στήσει την ιδιωτική εταιρεία «Βασίλειο της Ελλάδας» οι Βαυαροί. Αναγνωρίζει δηλαδή  χρέος της ιδιωτικής εταιρείας των Βαυαρών, ότι δέχεται να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Γιατί; Ποιος ο λόγος; Πόσο στημένο είναι εναντίον μας το παιχνίδι; Πώς γίνεται ένας ελέω Θεού ηλίθιος να μπορεί να χρεώνει τους Έλληνες; Και τα άλλα βρωμόπαιδα στην Ευρώπη που το παίζουν τραπεζίτες να λένε ότι είναι και έγκυρο;
Γ. ΤΑΡΑΣ: Βλέπω εδώ  ότι λέει: «…το ελληνικό δάνειο 5% 1833, το τρίτον του κεφαλαίου που έχει εγγυηθεί το γαλλικό κράτος…» Νόμος της 14ης Ιουνίου του 1833 και διάταγμα της 9ης Ιουλίου του 1833. Τι είναι αυτή η εγγύηση;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλό είναι να μας απαντήσει το «Βασίλειο της Ελλάδος».
ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ;
Τι μας ενδιαφέρει εμάς τους Έλληνες; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ;
Κι αυτό να ψηφίζεται μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Γιατί αν πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που υπογράφουν το ΦΕΚ του 1966, θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Θα σας διαβάσω τα ονόματα: ο Βασιλιάς ο Κωνσταντίνος, ο Πρωθυπουργός της τότε κυβέρνησης ο Στεφανόπουλος, ο αντιπρόεδρος Αθανασιάδης Νόβας και τα μέλη της τότε κυβέρνησης: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ζει αυτό το ζώο και σήμερα ακόμα! Τσουδερός, Στεφανάκης, Ζαΐμης, Αποστολάκος, Μελάς, Κοθρής, Γκλαβάνης, Μαρής, Μπακατσέλος, Σαββόπουλος, Καραθόδωρος, Ρέντης κα.
Είκοσι τρεις Υπουργοί της τότε Κυβέρνησης. Μας ξαναχρεώνουν τα χρέη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, των δολοφόνων μας. Από την πλευρά των Γάλλων υπογράφει κάποιος Λέων Μάρτιν από το μέρος της Εθνικής Ενώσεως των Γάλλων Κομιστών Χρεογράφων.
Προσέξτε: Οι Γάλλοι έχουν κάνει Εθνική Ένωση Κομιστών Χρεογράφων. Πρόεδρος αυτής της Ένωσης είναι ο Λέων Μάρτιν, ο οποίος υπογράφει την Σύμβαση με την τότε Κυβέρνηση μέσω του Γαζή, που είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Παρίσι το 1965 και Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας.
Δηλαδή, ένας Πρόεδρος Τράπεζας, διοικητής τράπεζας δεσμεύει και χρεώνει τους Έλληνες να πληρώσουν το χρέος των δολοφόνων τους, της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κι έρχεται ο Βασιλιάς, εν ονόματι του Ελληνικού λαού και το επικυρώνει με ΦΕΚ επίσημα.
Δηλαδή, είναι από τα απίστευτα που έχουν γίνει στην Ελληνική πραγματικότητα.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Έχουν ορίσει και τις δόσεις που πρέπει να αποπληρωθούν.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και λέει: «κυρούται  η μεταξύ των κυβερνήσεων του Βασιλείου της Ελλάδος και της Γαλλικής Δημοκρατίας συναφθείσα εν Παρισίοις, την 14ην Δεκεμβρίου 1965, συμφωνία διακανονισμού Γαλλικών οικονομικών απαιτήσεων εκ Προπολεμικών Κρατικών Δανείων και Οφειλών εις Ξένον Νόμισμα μετά των τριών παραρτημάτων αυτής ήτοι:
Α) της συμφωνίας διακανονισμού της οφειλής εκ της συμμετοχής της Ελλάδος εις το Δημόσιον Χρέος της Παλαιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας
Δηλαδή, το Βασίλειο της Ελλάδος, που μετά αυτή η εταιρεία άλλαξε όνομα κι έγινε «Ελληνική Δημοκρατία», συμφώνησε να αποπληρώσει μέρος των δανείων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προς την Γαλλία. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Αυτά τα έχουν κάνει υποτίθεται για το καλό των Ελλήνων.
Αν δούμε όλα τα ΦΕΚ από το 1947 το τι χρέη έχουν υπογράψει παλαιοτέρων και διαγραμμένων δανείων ή τρίτων και τα έχουν φορτώσει στους Έλληνες, το αποτέλεσμα που θα βγάλουμε είναι απίστευτο.
Για αυτό, να γνωρίζετε όλοι ότι μέχρι το 2099 στην Παγκόσμια Διατραπεζική Σκηνή, επίσημα, η Ελλάδα φέρεται ότι έχει ομόλογα χρέους που κυκλοφορούν στα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα πάνω από 2.520.000.000.000 δολάρια συνολικό χρέος! Τα νούμερα είναι απίστευτα!
Εδώ με απόδειξη το ίδιο το ΦΕΚ που ψηφίζεται από την τότε Βουλή και αναγνωρίζεται επίσημα από το τότε Ελληνικό κράτος ότι χρεώνονται οι Έλληνες το παλιό χρέος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥΣ δηλαδή! Κι αυτό το έκαναν Έλληνες μέσα στην Ελληνική Βουλή.
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ..
Αν δεν καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε άμεση υποχρέωση να κινηθούμε και να πάρουμε το Κράτος και να το ελέγξουμε και να αποδόσουμε Δικαιοσύνη, η φυλή μας θα τελειώσει, είτε το καταλάβουμε, είτε όχι!
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ! Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Είναι χιλιάδες οι πληροφορίες που βγάζουμε κάθε μέρα. Είναι πάρα πολλά ό,τι κάνουν οι διεθνείς τραπεζίτες, οι Μογγόλοι, οι Σιωνιστές εναντίον του Έθνους της Ελλάδος. Και μέσα από το τεράστιο χρέος που μας έχουν φορτώσει σήμερα, μας γενοκτονούν συνειδητά.
Είδαμε τους τεράστιους ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ οι οποίοι είναι στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΗΕ και τους επικυρώνουν κάθε χρόνο, εκτός από τους επίσημους Αξιωματούχους του Ελληνικού κράτους, δηλαδή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός των Οικονομικών και ο Πρέσβης του Υπουργείου Εξωτερικών που έχει τα Οικονομικά στον ΟΗΕ, αυτούς λοιπόν τους λογαριασμούς με την απόδοση 4% και με τα πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια να τους επικυρώνουν κάθε χρόνο οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και να βεβαιώνουν τα ελληνικά χρήματα.
Αν μελετήσουμε ακριβώς πόσοι οργανισμοί και ποιοι επικυρώνουν τα Ελληνικά χρήματα, θα δούμε ότι πρώτα και πάνω από όλα είναι, όλα τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και το ΠΟΙΝΙΚΟ και το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ και η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ αλλά και πάνω από όλα η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
Δεν μπορώ να ξεχάσω την Πρόεδρο Εισαγγελέων και Δικαστών στην Ελλάδα, την Θάνου, που έγινε και υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, όταν με κάλεσε ο Δήμαρχος της Ραφήνας σε μια εκδήλωση που έκανε το Ειρηνοδικείο της περιοχής και όλοι μαζί οι δικαστές έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ, για τα σπίτια των πολιτών που τα παίρνουν οι τράπεζες. Εκεί παρίστατο και η Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων. Όταν μου δόθηκε ο λόγος και άρχισα να μιλάω για τα Καταπιστεύματα των Ελλήνων και τους τεράστιους λογαριασμούς και τα πάρα πολλά Εθνικά Κεφάλαια που έχουμε στα Παγκόσμια Ταμεία και στην διαχείριση ξένων τραπεζιτών, η Θάνου που ήταν μπροστά μου στα 2-3 μέτρα, κόντεψε να βγει μέσα από το σουμιέ της καρέκλας, γιατί τα ήξερε η Πρόεδρος των Εισαγγελέων και Δικαστών. Γιατί τα υπογράφουν!
Όταν η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ σου υπογράφουν 115 τρισεκατομμύρια με απόδοση 4% τον χρόνο στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, τα ήξερε πολύ καλά και ήξερε πολύ καλά τι έλεγα. Όπως ήξερα κι εγώ ότι ήξερε όμως και κάποια στιγμή να ξαναφρεσκάρετε αυτό το βίντεο για να δείτε και την συμπεριφορά, γιατί φαίνεται μέσα στο βίντεο η συμπεριφορά της Προέδρου, πώς χωνόταν μέσα στην καρέκλα και παρακαλούσε να ανοίξει η γη να την καταπιεί!
Αν έλεγα εγώ κάτι ψέμματα μπροστά στον Πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων, θα ήταν λογικό ότι εκείνη την στιγμή είχα την ευθύνη του λόγου μου και αν έλεγα αναλήθειες και ψέμματα, θα έπρεπε να στραφεί νομικά εναντίον μου, αντί αυτού κατάπινε την καρέκλα. Γιατί ήξερε πολύ καλά ότι είναι αλήθεια τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που είχε έρθει εκεί να κλάψει που έπαιρναν τα σπίτια των πολιτών.
Κι όταν τους είπα ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αμέσως με εντολή Δημάρχου, ως Θεσμού, να δομηθεί χρηματοδότηση για να αποπληρώσουμε και τα δάνεια που τους παίρνουν τα σπίτια και να έρθει ανάπτυξη στην ζωή τους και να πάρουν οι Έλληνες την ζωή στα χέρια τους, μουγκάθηκε τελείως και προσπαθούσε μια ειρηνοδίκης να μου περιορίσει τον χρόνο για να μην μιλήσω πολύ.
Γιατί η Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων είχε έρθει σε μεγάλη δυσκολία που υπογράφουν τα Ελληνικά χρήματα στους Παγκόσμιους Ισολογισμούς.
Δείτε πόσο σοβαρό είναι αυτό το πράγμα! Έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε ποιοι είναι Θεσμικά ο κάθε ένας που συνηγορεί στην δολοφονία ΜΑΣ, στην Γενοκτονία ΜΑΣ!
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ… ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ 2Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ…
Για θυμηθείτε αυτό το βόδι τον Εβραίο τον Λουκά Παπαδήμο, από πού έφυγε για να έρθει εδώ να γίνει Πρωθυπουργός και να κάνει το 2Ο Μνημόνιο;
Ήταν υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, κάτω από τον Ντράγκι δηλαδή. Ως υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας μετέχει στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, το οποίο έρχεται κι αυτό και επικυρώνει κάθε χρόνο τα 700 τρισεκατομμύρια δολάρια –όσα έχουν γίνει- των Ελλήνων, του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους τα οποία είναι στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό και εγγυούνται τα Παγκόσμιο Νόμισμα, που είναι ένα ψίχουλο μπροστά στον Πλούτο των Ελλήνων.
Ο Παπαδήμος ενώ υπέγραφε επί σειρά ετών ως μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τα τρισεκατομμύρια των Ελλήνων, ήρθε στην Ελλάδα κι τον έβαλαν Πρωθυπουργό όλα τα κοπρόσκυλα μέσα στην Βουλή, να υπογράψει και να βάλει τους Έλληνες να πεθάνουν με ένα 2ο Μνημόνιο.
Για να αναλογιστείτε τι έγινε; Ποιος σε βάζει στο Μνημόνιο; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που στα ΕΓΚΥΡΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ. Δεν είναι τυχαίος! Είναι πρώην διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος και στην συνέχεια είναι υποδιοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και μετέχει του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ποια Ευρωπαϊκή Ένωση; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Κυριολεκτικά είναι μια εταιρεία. Δεν έχει κυριαρχία, δεν έχει κρατική υπόσταση και οντότητα! Είναι μια εταιρεία και φεύγει ένας υπάλληλος της εταιρείας και έρχεται να κάνει τον Πρωθυπουργό στους Έλληνες, τους Κυρίαρχους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς; Να κάνει τον Πρωθυπουργό και να βάλει το 2ο Μνημόνιο, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ κι αυτός ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ της Κυριαρχίας των Ελλήνων και της ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ; Και κάποιοι χειροκροτούσαν εδώ στην Ελλάδα;
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…
Τελικά, πόσα ακόμα να εμφανίσουμε στους Έλληνες για να αποφασίσουν να ξυπνήσουν, για να καταλάβουν ότι τους γενοκτονούν και να πάρουν ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ; Πλέον έχουμε να φτάσει να βλέπουμε τον κόσμο σε μια κατάσταση, που δεν ξέρω αν είναι φόβος, ή ασχετοσύνη ή παραπλάνηση του μυαλού τους. Τους έχουν ρίξει τόσο ψεύτικη πληροφορία τόσα χρόνια που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τρακάρει επάνω του. Δηλαδή, συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν ούτε με την λογική. Φτάσαμε να δώσουμε μέχρι και την υπογραφή του Σαρτζετάκη και του Καραμανλή, ως Προέδρου της Δημοκρατίας και άλλων, σε άλλους ισολογισμούς, τι πρέπει να γίνει άλλο, για να καταλάβουν οι Έλληνες ποια είναι η οντολογική τους θέση;
Βγαίνουν το 2011 οι Δικηγόροι και ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και κάνει μια συγκεκριμένη ανακοίνωση η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ κατακεραυνώνει την κυβέρνηση και λένε ότι το «αμετάκλητα» και «άνευ όρων» από την ασυλία προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας που παραιτήθηκε η Ελλάδα, όχι μόνο είναι έκνομο, όχι μόνο δεν ισχύει η σύμβαση, αλλά δεν υπάρχει και τέτοιος όρος!
Έχει σημασία να το καταλάβουμε αυτό! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Για αυτό λένε, πολύ σωστά,  οι δικηγόροι για τον πρωτόγνωρο όρο που δεν συναντάται ούτε σε αποικιοκρατικές συμβάσεις.
Είναι όρος που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του Δικαίου και των Εθνών και του Διεθνούς Δικαίου και του Εθνικού. Όπως πολύ σωστά το λένε οι δικηγόροι, αλλά μετά τους βλέπουμε να το βουλώνουν, τα καταπίνουν την λαλιά τους και να μην αναφέρονται ξανά σε αυτό. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν τους απευθύνεσαι για αυτό, να τυρβάζουν περί άλλων, να μην δίνουν καμία απάντηση και να τρέπονται σε φυγή! Έχει τεράστια σημασία αυτό!
Τελικά, ποιον περιμένουν οι Έλληνες να τους σώσει, αν δεν αποφασίσουν να σηκωθούν επάνω και να πάρουν μόνοι τους την ζωή τους στα χέρια τους; Δεν θα έρθει κανένας!
Αν δεν το κάνουμε μόνοι μας και αν δεν το συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι και για τον εαυτό μας και για την πατρίδα μας και για τα παιδιά μας και για το μέλλον μας και για τους προγόνους μας, αλλά και για τους απογόνους μας που θα έρθουν στο μέλλον,  δεν θα το κάνει κανείς άλλος!
Άρα, είναι πολύ συγκεκριμένο και αυτό έρχεται ως Υποχρέωση και για αυτό μίλησα στην αρχή, για λιποταξία. ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!
Και δεν σημαίνει ότι επειδή το Έθνος μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει, ότι συναινεί σιωπηρώς! Είναι όλα έκνομα, όλα είναι παράνομα, είναι άνευ αξίας και μας κοροιδεύουν. Κάποιοι κάνουν πλάκα με τους Έλληνες! Κάποιοι κάνουν πλάκα και σκοτώνουν τους Έλληνες και οι Έλληνες δεν αντιδρούν! Αυτό γίνεται!
Αν δούμε ακριβώς ποια είναι η Κυριαρχία και πώς αυτό εκτυλίσσεται νομικά, θα δούμε και θα καταλάβουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα ότι:
από την στιγμή που γεννιέσαι, ακολουθείς αιματολογικά την φυλή σου, ακολουθείς αιματολογικά την Ιθαγένεια των γονιών σου και έχεις εκ της Ιθαγένειας, που σου έρχεται ως συνέχεια των γονιών σου, συγκεκριμένες υποχρεώσεις.
Η πρώτη και η μεγαλύτερη υποχρέωση είναι να έχει την Κυριότητα και να Άρχεις δια αυτής σε κάθε Εθνική Περιουσία και μάλιστα οφείλεις να την χρησιμοποιείς ασφαλώς και πάνω από όλα να προστατεύεις την Εθνική Περιουσία με ό,τι αυτό συνεπάγεται και όποιας μορφής περιουσία κι αν είναι! Και στην συνέχεια, να την μεταφέρεις ακέραια και να την παραδώσεις στην επόμενη γενιά. Αυτό είναι υποχρέωση και όχι δικαίωμα. Κι όταν δεν κάνεις την υποχρέωση σου, είσαι λιποτάκτης και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γιατί η ποινή είναι θάνατος και δεν έχει «δεν καταλάβα», «δεν το ήξερα», «δεν το ήθελα», ή «δεν το έμαθα».
ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Άρα, κάθε Έλληνας έχει πολύ συγκεκριμένη Υποχρέωση, κάθε Έλληνας Αυτόχθων Κυρίαρχος Ιθαγενής έχει συγκεκριμένη Υποχρέωση να διαφυλάξει ακέραιη κάθε Ελληνική Περιουσία του Έθνους, η οποία του έρχεται με Κληρονομική σχέση ως Καταπίστευμα και να την παραδώσει ακέραιη στις επόμενες γενεές και αυτή την υποχρέωση δεν μπορεί ούτε να παραιτηθεί, ούτε να την μεταφέρει, ούτε να την απεμπολήσει.
Αυτό είναι έτσι από καταβολής Ανθρώπου πάνω στον πλανήτη γη κι αν το δούμε σε συνολική θέση πώς ακριβώς υποχρεούται να πράξει το Έθνος, αφού δεν μπορεί να μεταφέρει μέρος ή ολοσκερώς την Κυριαρχία του και αφού δεν μπορεί να παραιτηθεί αυτής και εφόσον ό,τι έχει φτιαχτεί, έχει φτιαχτεί τόσες χιλιάδες χρόνια με χρήση του κληρονομικού πλούτου. Γιατί, αν το πάμε λίγο πίσω, θα δούμε ότι έπαιρνε εντολή από τους θεματοφύλακες του Κληρονομικού Πλούτου, όποιος κρινόταν άξιος να πάει να φτιάξει μια πόλη από την αρχή, για να την παραχωρήσει η Πολιτεία στους κληρονόμους της, να διαβιώνουν εκεί και πάντα να την μεταφέρουν ακέραιη στις επόμενες γενιές. Ουδείς μπορούσε να παρακάμψει αυτό. Η ίδια η Πολιτεία, μέσα στην πόλη που δημιουργούταν, στο πολεοδομημένο οικισμό, ο οποίος έπρεπε να έχει θέατρο, λουτρά, αποχευτικό σύστημα, υδρευτικό σύστημα, αγορά, βουλευτήρια, εντευκτήρια, ναούς και πολλά ακόμα οικοδομήματα, οικίες για να διαμένουν οι Κληρονόμοι, όλα αυτά ήταν παράγωγα του Κληρονομικού Πλούτου, φτιάχθηκαν από επένδυση Κληρονομικού Πλούτου, ανήκαν απο κοινού σε όλο το Έθνος κι όλοι είχαν την εξής υποχρέωση: ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Από την στιγμή που είναι έτσι φτιαγμένο στον πλανήτη Γη το ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, πώς κάποιος μπορεί να πάρει ένα κομμάτι του ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ, ένα κομμάτι της Περιουσίας του Έθνους και να το κάνει Ιδιο-κτήμα και να λέει ότι είναι Ιδιοκτήτης; Γιατί η ίδια η λέξη δηλώνει την απάτη, ότι «έκανα εγώ ο ίδιος κτήμα μου κάτι».
Πώς το έκανες, αφού είναι του Έθνους και δεν παραχωρείται, δεν μεταβιβάζεται και δεν απεμπολείται; Πώς το έκανες Ίδιο-κτήμα ένα περιουσιακό στοιχείο που είναι του Έθνους και δεν μεταβιβάζεται η Κυριαρχία του; Άρα, εδώ θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να κατανοούμε πόσο δόλο είχε κάποιος, ή κάποιο ιερατείο που ξεκίνησε να σκοτώνει τους Έλληνες χωρίς καν δίκη, μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες, για να εξαφανίσει τους μοναδικούς απογόνους, Κληρονόμους κάθε Ελληνικής Εθνικής Περιουσίας και να την κάνει Ίδιο-κτήμα του. έτσι φτάσαμε από την Εθνική Περιουσία των Ελλήνων κάποιοι αυτόκλητοι να γίνουν Ιδιο-κτήτες των Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων και να λένε ότι ως φυσικά πρόσωπα έχουν ιδιο-κτησία! Πού τα βρήκες; Είναι του Έθνους τα πάντα!
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
Εδώ θα καταλάβετε ότι το Έθνος, ξεκινώντας και δημιουργώντας την δική του Νομική Ομπρέλα, που προεκτάθηκε στον Πολιτικό Φορέα, από την Ε.ΣΥ του κάθε Δήμου για να συμμετέχει νόμιμα και να έχει εκπροσώπηση μέσω της συμμετοχής του το ίδιο το Έθνος, φτάσαμε στον Πολιτικό Φορέα, την μεγάλη ομπρέλα του Έθνους.
Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους έκανε συγκεκριμένη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ που είναι γύρω στις 40 σελίδες και πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες για να καταλάβουν ότι μέσα της, αυτή η Προγραμματική Δήλωση περιλαμβάνει την πλήρη αποκατάσταση και απελευθέρωση κάθε Έλληνα στον πλανήτη γη. Το πρώτο πράγμα που λέει είναι ότι θα δώσει η Πολιτεία σε κάθε μέλος της, σε κάθε Έλληνα Κληρονόμο, Αυτόχθονα, είτε που είναι στην ζωή, είτε που θα γεννηθεί, πολεοδομημένο τμήμα της Πολιτείας, σπίτι δηλαδή, για να μένει!
Γιατί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.
Όταν αυτό το δούμε μέσα στο λεγόμενο Ελληνικό κράτος, θα δούμε ότι αυτό το κράτος σκοτώνει τους συνεχιστές του. Σκοτώνει τους Έλληνες Αυτόχθονες Κληρονόμους της κάθε Ελληνικής Εθνικής Περιουσίας, γιατί δεν είναι η Πολιτεία των Ελλήνων, αλλά ένα ανθελληνικό κατασκεύασμα, μια ιδιωτική εταιρεία που ο σκοπός της είναι να σκοτώσει τον Έλληνα και τον Ελληνισμό. Για αυτό βλέπουμε κι όλα αυτά τα χάλια που γίνονται εναντίον μας και ενώ δεν μπορούν να βγάλουν εν ψυχρώ το πιστόλι και να μας πυροβολούν στο μέτωπο, μας σκοτώνουν διαρκώς και συνεχώς μέσω του οικονομικού μαρασμού και της εξαθλίωσης.
Σκεφτείτε πόσοι Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει, αλλά και πόσα Ελληνόπουλα δεν γεννήθηκαν γιατί οι αβάσταχτες οικονομικές συνθήκες δεν αφήνουν τους Έλληνες να τεκνοποιήσουν για τους όποιους δύσκολους όρους τους έχουν βάλει στην ζωή τους. Θυμηθείτε ότι θεωρείται τεκμαρτό εισόδημα το παιδί. Η οικογένεια που έχει παιδιά πληρώνει φόρους! Δηλαδή, δεν θέλουν να έχουμε απογόνους, γιατί αφού δεν θα έχουμε απογόνους από τον οικονομικό μαρασμό, ταυτόχρονα με την , φορολόγηση, ταυτόχρονα και με τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης μας, τι θα γίνει σε μια-δύο γενιές; Είναι ξεκάθαρο, να το καταλάβουμε όλοι ότι αυτός ο μηχανισμός που παριστάνει το κράτος, αυτή η ιδιωτική εταιρεία, που ο επικεφαλής διευθυντής της, του λέει ένας άλλος διευθυντής, μιας άλλης εταιρείας, «είσαι ηλίθιος», δεν είναι των Ελλήνων και πρέπει να σηκωθούμε όλοι επάνω για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
Είναι τόσο συγκεκριμένο και κατανοήστε αυτό σας είπα!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.
Άρα, από καταβολής ‘Ελληνος και πλανήτη, ο Έλλην είναι εξασφαλισμένος και κάθε Κληρονόμος του. Πώς γίνεται λοιπόν τώρα να έρχεται ένα σύστημα μέσα και έξω από την Ελλάδα και να είναι εναντίον του Έλληνα, ενώ ταυτόχρονα του έχουν πάρει κάθε διαχείριση, κάθε πλούτο, για να το διαχείριζεται αυτό το καθεστώς που έχει βάλει στόχο να σκοτώνει τον Έλληνα;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ-ΚΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
Πρέπει να δούμε τι γίνεται πραγματικά, τι έχουμε, τι είναι δικό μας, γιατί είναι όλα δικά μας. Δεν έχει κανένας άλλος τίποτα! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Ολος ο πλανήτης είναι δικός μας κι όλη η Ασία είναι δική μας με αποδείξεις! Όχι με λόγια!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ.
Αυτό είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουμε ακόμα και μέσα από την Διακήρυξη και το Καταστατικό του Πολιτικού Φορέα, που λέει ξεκάθαρα, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Του δίνουμε συγκεκριμένες εντολές που αναφέρονται ρητώς στο Καταστατικό του Φορέα. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΥΠΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Και αφού είναι όλα των Ελλήνων, πώς ξαφνικά βρίσκονται σε άλλα χέρια; Γιατί δεν είναι δικά τους! Είναι κλεμμένα! Για να καταλάβετε πόσο απόλυτο δίκαιο έχει ο Αρτέμης ο Σώρρας από την αρχή με αυτά που λέει! Γιατί είναι όλα δικά μας! Όταν όλος ο πλανήτης, ό,τι είναι πάνω σε αυτόν, ό,τι είναι μέσα σε αυτόν, ό,τι είναι στην ατμόσφαιρα του, είναι των Ελλήνων, οποιοσδήποτε εμφανίζεται να έχει ιδιο-κτήμα, το έχει πάρει από τους Έλληνες και είναι κλεμμένο.
ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ = ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ –ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Πρέπει να καταλάβετε πώς δουλεύει η Κυριαρχία, τι είναι Κληρονόμος και πώς ακριβώς είναι το Κληρονομικό Δίκαιο, τι ακριβώς είναι το Καταπίστευμα, πώς δουλεύει και τι περιλαμβάνεται σε αυτό!
Διότι είτε δεν  θέλουμε να το καταλάβουμε, είτε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, είτε μας φαίνονται πολλά, είναι όλα δικά μας! Όποιος πει ότι έχει κάτι δικό μας, δεν το έχει αποκτήσει νόμιμα. Μας το έχει κλέψει, γιατί εμείς και να θέλαμε να του το δώσουμε, να του το παραχωρήσουμε, είτε να το πουλήσουμε, δεν μπορούμε! Είναι τόσο συγκεκριμένο νομικά με το Παγκόσμιο και το Ελληνικό και με οποιοδήποτε Δίκαιο πάνω στον πλανήτη. Πλην βεβαίως του Αγγλικού, το οποίο το έφτιαξαν οι Μογγόλοι για να κάνουν το παιχνίδι, όπως το θέλουν!
Έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε τι έχει στηθεί εναντίον μας! Όταν το κατανοήσουμε αυτό, θα καταλάβουμε ποιος είναι ο ρόλος και ο δικός μας σήμερα και πώς μπορούμε να τα πάρουμε όλα πίσω, αρκεί να οργανώσουμε την νομική μας παρουσία. Να οργανωθούμε δηλαδή, νομικά και αυτή η οργάνωση έχει ξεκινήσει μέσα από το κάθε Δήμο εντός και εκτός Ελλάδος που διαβιώνει το Έθνος! Αυτοί οι οποίοι το ξεκίνησαν, έχουν δώσει όρκο ότι δεν θα προδόσουν τους Έλληνες, γιατί εδώ φτάσαμε από προδοσίες. Αν αρχίσω να τις απαριθμώ, θα βγουν χιλιάδες! Πρέπει να κοπούν οι προδοσίες και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο σε κανέναν να προδόσει ξανά!
Αυτό που ξεκινήσαμε νομικά και δημιουργούμε μέσα από επίσημο Θεσμό με Καταστατικό περασμένο και εγκεκριμμένο από τα Πρωτοδικεία, από την Εφορία και από το ΓΕΜΗ είναι πάρα πολύ σοβαρό κι αυτόματα ο κάθε Δημοτικός οργανισμός αναγνωρίζεται παγκόσμια μέσα από τα συστήματα τους. Δεν κάνουμε κάτι από το μυαλό μας, δεν κάνουμε τους δικούς μας νόμους και τις δικές μας νομοθεσίες. Πάμε με τους δικούς τους και μπορούμε πάρα πολύ συγκεκριμένα, νομικά και έξυπνα να πάρουμε αυτά που έχουμε!
Αυτή η δόμηση  των Δημοτικών οργανισμών που έχουν το όνομα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι στην κυριολεξία η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.
Και να θυμάστε κάτι, το οποίο είναι μόνο έτσι: Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. Γενική Συνέλευση, παντού, ακόμα και στις εταιρείες κάνουν μόνο οι ιδιοκτήτες. Ποτέ δεν κάνει το προσωπικό!
Αρα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Αυτό είναι λοιπόν Υποχρέωση του κάθε Έλληνα Κυρίαρχου Αυτόχθονα και δεν είναι δικαίωμα. Δεν είναι άμα θέλει να το κάνει! Είναι Υποχρέωση! Και επίσης είναι Υποχρέωση κάθε Έλληνα Κυρίαρχου Αυτόχθονα Ιθαγενή να δώσει Όρκο ότι δεν θα προδώσει τους Συνέλληνες του και να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε πίσω τα δικά μας.
Αυτό που γίνεται σε κάθε Δήμο είναι πάρα πολύ σοβαρό! Έχουμε χιλιάδες όπλα να πολεμήσουμε. Έχουμε πάρα πολλά χρηματο-οικονομικά εργαλεία στην διάθεση μας! Δεν είναι μόνο αυτά τα 3ή 4  που ξέρετε ότι μας έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας. Δεν είναι μόνο τα Παγκόσμια Ταμεία, δεν είναι μόνο η Κυριαρχία, αλλά έχουμε κι άλλα πολλά εργαλεία.
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του. Αυτό όμως που έχει στρατηγικά σχεδιαστεί, θα πρέπει να το υποστηρίξουν ΟΜΟΝΟΑ και ΟΜΟΨΥΧΑ οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΞ’ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ.
Αυτό κάνω λοιπόν κάθε μέρα ως Υποχρέωση που το έχω, να πηγαίνω παντού και να ενημερώνω τα αδέρφια μου, όπου μου ζητούν και να τους μεταφέρω πληροφορίες για να γίνει κατανοητό, τι ακριβώς έχουν κάνει εναντίον των Ελλήνων και τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να τα πάρει πίσω.
ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ…
Γ. ΤΑΡΑΣ: Ήδη μου έστειλαν το σχετικό βίντεο από την Ραφήνα, που είναι στις 6 Μαρτίου το 2014. αυτά τα χρόνια κάνεις έναν φοβερό αγώνα, έναν άθλο και θέλω να μου πεις με την εμπειρία σου, σε τι σημείο βρισκόμαστε; Δηλαδή, από την αρχή που ξεκίνησες, μέχρι σήμερα, πως σε αντιμετωπίζουν οι Έλληνες με όλα αυτά που μαθαίνουν;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με ρώτησες πώς με αντιμετωπίζουν οι Έλληνες. Οι Έλληνες ρουφούν σαν σφουγγάρια την Ελληνική Γνώση. Όταν η Ελληνική Ψυχή έρχεται σε επαφή με τις αποδείξεις και τα στοιχεία, κατανοεί αμέσως τι έχει συμβεί και ξεσηκώνεται.
Δυστυχώς, μέσα στην Ελληνική επικράτεια έχουμε πάρα πολλούς Γεφυραίους και απογόνους των Γεφυραίων και καθώς και ψευδο-Έλληνες που δουλεύουν εναντίον του Ελληνισμού και είναι πράκτορες ξένων καθεστώτων. Αυτοί είναι που καίγεται το μυαλό τους. Δεν τολμούν να μπουν σε καμία σοβαρή αντιπαράθεση. Είτε θα το ρίξουν στο θεολογικό, είτε στο δογματικό, είτε σε οποιαδήποτε ασυναρτησία. Όταν ο γραικύλος συναντά τον Έλληνα, όταν ο Γεφυραίος συναντά τον Έλληνα, του καίγεται το μυαλό. Δεν μπορεί να του αντιπαρατεθεί. Ξέρει ενδόμυχα ότι ο Έλληνας είναι ο Ιδιοκτήτης και ο Κυρίαρχος. Δεν μπορεί ποτέ να του αντισταθεί. Του καίγεται το μυαλό και μπαίνει στο παραλήρημα. Το έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές και με άλλους συναγωνιστές που γυρίζουμε την Ελλάδα. Επιεικώς, θα πω ότι τα ανθελληνικά σκουληκάκια που τολμούν να έρθουν σε καμιά ομιλία, ψελλίζουν και παραληρούν. Δεν μπορούν να πουν κάτι ουσίας και να αντιμετωπίσουν την Αλήθεια.
Γιατί, πριν και πάνω από όλα, είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι ο Φυσικός Νόμος, το Αναγκαίο Δίκαιο, είναι η Κυριαρχία. Το χειρότερο είναι ότι οι Έλληνες αγνοούν, ή το αγνοούσαν μέχρι πρότινος αυτό, αλλά οι αντίπαλοι το γνώριζαν και για αυτό, συνειδητά πολύ και στοχευμένα, παραπλανούσαν τους Έλληνες για να μην καταλάβουν ποιοι είναι και κάνουν άσκηση Κυριαρχίας.
Για αυτό έχουν στήσει και τόσα κόμματα, αποκόμματα, παρακόμματα, λέσχες, καφενεία, μαγαζιά και πορνεία για να αποπροσανατολίζουν τους Ιδιοκτήτες-Κυρίαρχους! Όταν βγαίνει όμως η πραγματική Αλήθεια μπροστά, δεν τολμά κανείς να σταθεί μπροστά της.
Χαίρομαι που βλέπω Έλληνες στις ομιλίες να ρουφούν την πληροφορία και βλέπεις πραγματικά την Ελληνική Ψυχή να βγαίνει μπροστά. Για αυτό και έχουμε και χιλιάδες Ορκισμένους! Δεν είναι τυχαίο! Έχουμε πολλούς χιλιάδες πλέον ορκισμένους πολεμιστές. Μιλάμε για Ελληνικές ψυχές που βγαίνουν μπροστά κι όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά ξέρουν καλά ποιοι είναι! Συνειδητοποιούν την οντολογική τους θέση και δεν μπορεί να τους αντισταθεί τίποτα. Είναι μεγάλο πράγμα αυτό!
Γ. ΤΑΡΑΣ: Ναι, πραγματικά! Σε βλέπω πολλές φορές που νιώθεις και το βγάζεις έναν εκνευρισμό. Θέλεις πραγματικά να τους περάσεις την πληροφορία και να την καταλάβουν, αλλά εκνευρίζεσαι! Δεν ξέρω αν είναι αυτό θετικό ή αρνητικό στην όλη ενημέρωση.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όντως, είναι εκνευρισμός, αλλά πολλές φορές είναι έντονη συγκίνηση. Είναι πραγματικά έντονη συγκίνηση, όταν γνωρίζεις πόσα εκατομμύρια Ελλήνων έχουν δολοφονηθεί άδικα, πόσο αίμα έχει χυθεί, αυτό το αίμα είναι ελληνικό και ζητάει δικαίωση. Όταν το γνωρίζεις αυτό, δεν εκνευρίζεσαι. Κι όταν μιλάς με αδέρφια σου, δεν έχεις το δικαίωμα να εκνευριστείς, όταν τους μεταφέρεις την Αλήθεια. Πολλές φορές όμως είναι έντονη συγκίνηση.
ΠΕΡΙ ΑΓΡΟΤΩΝ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ…
Γ. ΤΑΡΑΣ: Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας από τους Συνέλληνες να ενημερώσουν τους αγρότες αυτές τις ημέρες και όλους τους Έλληνες βέβαια. Ανταποκρίνονται στο κάλεσμα; Γιατί βλέπουμε ότι θα κατέβουν στην Αθήνα, η αστυνομία να θέλει να τους εμποδίσει την είσοδο…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλα αυτά είναι στημένα από το παρακράτος μέσα από τους δικούς του κομματικούς πράκτορες που πάντα ωφελούνταν και έπαιρναν τις επιδοτήσεις και τα τριπλοζυγίσματα… Το καθεστώς, για να μπορέσει να στηριχθεί και να υποστηριχθεί τόσα χρόνια έχει ένα 10%-15% μέσα στην κοινωνία μας, δικούς του πράκτορες, που πάντα τους έτρεφε πάντα κι αυτοί έτρεφαν το καθεστώς. Αυτοί θα παίρνουν εντολές και θα εκτελούν αυτά που θέλει το παρακράτος.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ανθρώπων κι όχι των Γεφυραίων κομματανθρώπων και απογόνων των λευί, έχουν καταλάβει και δεν γίνονται πλεόν υποχείρια. Έχω μιλήσει με πολλές χιλιάδες κόσμο και ξέρω πολύ καλά, το βλέπω στα μάτια τους και στην ψυχή τους, πώς αντιλαμβάνονται. Δεν θα γίνουν υποχείρια του καθεστώτος και του κάθε κομματάνθρωπου και κομματοπράκτορα.
Οι Έλληνες είναι πολύ έξυπνοι και αντιλαμβάνονται αμέσως και τα παράσιτα και αυτούς τους παράλυτους μηχανισμούς των κομματανθρώπων και βλέπουν ότι δεν τολμάει κανείς να βγει μπροστά. Δεν τολμάει να τους αντιμετωπίσει κανένας πολιτικός. Δεν τολμάει να τους δώσει καμία απάντηση σε κανένα ερώτημα. Κι όταν τους απευθύνουν κάποιο ερώτημα, ρίχνουν το κεφάλι και εξαφανίζονται!!!
Έρχονται τώρα οι πληρωμένοι κομματάνθρωποι να καπελώσουν τους αγρότες με τον εξής τρόπο: Μια κλίκα καμιά πεντακοσαριά άτομα που είναι του καθεστώτος, να κάνει ότι κατεβαίνει στην Αθήνα, να κάνει ότι δημιουργεί θέματα και επεισόδια και ότι κάνει ψηφίσματα κτλ. και ότι είναι η συντονιστική επιτροπή όλης της Ελλάδας! Δύο εκατομμύρια αγρότες εκπροσωπούνται από τα πεντακόσια κομματόσκυλα; Αυτοί θα κάνουν τις υποχωρήσεις και τις συμφωνίες με την Κυβέρνηση. Αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου που προσπαθούν να παίξουν. Δεν πείθει κανέναν πλέον.
Όλοι έχουν καταλάβει, πώς τους εμπαίζουν και πώς τους δολοφονούν. Έχουν καταλάβει ότι όλοι αυτοί δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κάνουν το παραμικρό και ότι τους εμπαίζουν και τους δουλεύουν κι ότι όλα είναι μέσα από τις αποφάσεις του Δικαστηρίου του Λουξεμβούργου και του χαρτογιακά της ΤΡΟΙΚΑΣ, γιατί πλέον τα στοιχεία είναι εμφανή σε όλους.
Για αυτό και τον τελευταίο χρόνο έχουμε δώσει τόση βαρύτητα και στα μνημόνια και στην Κυριαρχία για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ποια είναι η οντολογική τους θέση και πώς οι διευθυντές μιας ιδιωτικής εταιρείας, τριών εταιρειών για την ακρίβεια, παρέδωσαν σε άλλους τρεις άφραγκους τραπεζίτες την ζωή των Ελλήνων και των Ελληνοπαίδων.
Οι Έλληνες το έχουν καταλάβει και δεν δέχονται ένας χαρτογιακάς που το βράδυ κοιμάται με ζώο, με γουρούνι, με γαιδούρι ή με σκυλί  να υπογράφει ακόμα και πριν από δικαστική απόφαση, την κατάσχεση Ελληνικού περιουσιακού στοιχείου.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!!
Όπως έχουν αφήσει να κατασχεθεί όλη η Ελλάδα κι όπως έχουν κατασχέσει και εμάς ως Υπηκόους και υποτελείς και μας έχουν κάνει ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Έχουν κάνει τους Έλληνες, ΔΙΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ! Δεν πάει εύκολα το μυαλό του ανθρώπου και δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα ο καθένας τι λέω! Εμείς, με τα κορμιά μας, ως φυσικές οντότητες είμαστε ζωντανές εγγυήσεις λόγω κατάσχεσης σε ομόλογα χρέους που έχουν εκδόσει οι τραπεζίτες και κάποιοι άλλοι τραπεζίτες τα αγοράζουν!
Στις ημέρες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες εκτελέσεις θα γίνουν! Αυτό θέλει δέκα φορές εκτέλεση, να βάζεις ζωντανή οντότητα ως εγγύηση σε ομόλογο, για να κερδίζεις χρηματιστηριακά λεφτά; Ποιος είσαι ρε ζωον που τόλμησες και να το σκεφτείς! Δεν μπορείτε να το φανταστείτε τι παραδειγματική τιμωρία θα γίνει για τα επόμενα 50.000 χρόνια! Αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ!
Όπως και κάθε έναν Ελληνόφωνος που συναίνεσε λόγω νομικής θέσης, σε οποιοδήποτε πόστο της Εταιρείας που παριστάνει το κράτος και τάχα μου γνωμάτευσε νομικά ότι όλα αυτά ναι, σωστά γίνονται! Αυτοί να δείτε τι θα πάθουν!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Γ. ΤΑΡΑΣ: Ο Τάκης ο Μακράκης από το Σίδνευ που λέει να σου διαβιβάσω τα συγχαρητήρια του για τον αγώνα που διεξάγεις για τον Ελληνισμό, χωρίς βέβαια να υποτιμήσει και τον δικό μας αγώνα.
Η Γεωργία Βαγενά ρωτάει για τον ρόλο των συμβολαιογράφων και την σύνδεση του Αναγκαστικού Δικαίου με τις Συμβολαιογραφικές πράξεις.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοί που έπρεπε να είχαν μιλήσει πρώτοι στην βρωμιά που κάνουν οι πολιτικοί, είναι οι συμβολαιογράφοι, γιατί είναι οι πρώτοι που εργάζονται μέσα στο Αναγκαστικό Δίκαιο και το γνωρίζουν τέλεια.
Πολλοί δικηγόροι, όταν τους ρωτήσεις για το Αναγκαστικό Δίκαιο προφασίζονται ότι δεν γνωρίζουν! Εγώ μπορώ να αποδείξω αυτή την στιγμή ότι γνωρίζουν όλοι οι δικηγόροι γιατί και αμοίβονται, για αυτόν τον λόγο. Αναγκαστικό δίκαιο μέσα στην Ελλάδα και στο Εθνικό Δίκαιο είναι διπλό. Για να μεταφέρεις οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο αναγκαστικά πρέπει να γίνει συμβολαιογραφική πράξη και μόνο κατά αυτόν τον τρόπο ισχύει η μεταφορά του περιουσιακού στοιχείου σε άλλη ιδιοκτησία. Για να γίνει αυτό, το κάνει μόνο ο συμβολαιογράφος. Δεν μπορεί να το κάνει δικηγόρος. Δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και να μαζευτούμε 10 άνθρωποι να υπογράψουν μάρτυρες ότι εγώ πουλάω το σπίτι μου σε εσένα, δεν ισχύει αυτό! Υπάρχει συγκεκριμένα αναγκαστικό δίκαιο για το πώς μεταφέρεται και μεταβιβάζεται περιουσιακό στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει μεταβίβαση περιουσιακού στοιχείου πρέπει να υπάρχουν ΤΙΤΛΟΙ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Ο συμβολαιογράφος υποδεικνύει στους δικηγόρους να ελέγξουν τους τίτλους κι εδώ εμπλέκονται οι δικηγόροι. Ένας από την πλευρά του αγοραστή κι ένας από την πλευρά του πωλητή, άρα εμπλέκονται σε κάθε αγοραπωλησία που επιβάλλεται από το Αναγκαστικό Δίκαιο δύο τουλάχιστον δικηγόροι για να ελέγξουν τους τίτλους και πληρώνονται για αυτό.
Άρα, δεν μπορεί να επικαλεστεί ο δικηγόρος ότι δεν το γνωρίζει, την στιγμή που πληρώνεται για αυτό. Αφού οι δικηγόροι ελέγξουν τους τίτλους και γνωματεύσουν ότι είναι πραγματικοί και αυθεντικοί και νόμιμοι, τότε προχωράει ο συμβολαιογράφος στην συμβολαιογραφική πράξη και αυτό επιβάλλει το Αναγκαστικό Δίκαιο.
Θα γνωρίζετε όλοι ότι ούτε δικηγόρος μπορεί να κάνει κατάσχεση, ούτε οποιοσδήποτε άλλος. Ο μόνος που μπορεί να κάνει κατάσχεση, πρόγραμμα πλειστηριασμού και τον πλειστηριασμό είναι ο συμβολαιογράφος. Γιατί είναι μέσα στο Αναγκαστικό Δίκαιο, αλλιώς θα μπορούσε να κάνει κατάσχεση και η αστυνομία, όπως και πλειστηριασμό, ή κάποιος παπάς, ο δήμαρχος κτλ. δεν μπορεί κανένας από όλους αυτούς, παρά μόνο ο συμβολαιογράφος μπορεί να κάνει τον πλειστηριασμό. Για να το καταλάβουμε σε βάθος τι είναι το αναγκαστικό δίκαιο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ;
Αν το ψάξουμε και το προεκτείνουμε μέσα στο Αναγκαστικό Δίκαιο, Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ;
Από την στιγμή που η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΟ!
Πώς έρχονται αυτά τα κωλόπαιδα και λένε να πάρουν την Ελλάδα σε κατάσχεση, ακόμα και με μια διοικητική πράξη; Αυτό το λένε και τα τέσσερα μνημόνια. «ούτε ο εγγυητής ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή και για άλλον λόγο της δικαιοδοσίας κατάσχεσης πριν ή μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης ή εκτέλεσης». Δηλαδή, πριν από την δικαστική απόφαση, δηλαδή με μια διοικητική απόφαση κατάσχεται οποιοδήποτε εθνικό περιουσιακό στοιχείο θέλει ο δανειστής! Σε ποιους τα λέτε αυτά; Στους Αυτόχθονες Κυρίαρχους Έλληνες; Θα σας κάνουν κιμά! Δεν θα βρίσκετε πλανήτη να κρυφτείτε ρε ζώα, γιατί είσαστε στην κυριολεξία ζώα που υποτιμήσατε τους Έλληνες-Ανθρώπους!!!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αύριο το πρωί. Δεν θα βρουν να κρυφτούν πουθενά. Το έχω πει πολλές φορές ότι ο Σώρρας έκανε ένα πολύ μεγάλο κακό στους Έλληνες! Όχι τα λεφτά, ούτε την περιουσία!
Ο Σώρρας μίκρυνε υπερβολικά τον πλανήτη. Τον έκανε μια μπίλια που χωράει στην παλάμη ενός χεριού. Δεν θα ξέρουν που να πάνε! Αυτό είναι το μεγαλύτερο καλό του Αρτέμη Σώρρα στον Ελληνισμό.
Αν διαβάσουμε και μέσα από τα επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας σκηνής, του Παγκόσμιου Δικαίου και του Αναγκαστικού Δικαίου κι έχει τεράστια σημασία να δούμε τι λέει το Δίκαιο των Εθνών που είναι και Αναγκαίο Δίκαιο.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
Πρέπει όλοι οι Έλληνες Αυτόχθονες να  αρχίσουν να ενημερώνονται σε βάθος και στα νομικά κομμάτια για να μην μπορεί να τους παραπλανήσει ξανά κανένας, αλλά πάνω από όλα για να μπορούν να διοικήσουν πραγματικά την Ελλάδα. Λέει το Δίκαιο των Εθνών που είναι Αναγκαστικό: «δύναται το Έθνος να παραχωρήσει στον αρχηγό του μόνο την χρήση των κοινών πραγμάτων του». δηλαδή, τα κοινά του πράγματα, το Έθνος στον Αρχηγό του, δεν έχει την δυνατότητα να παραχωρήσει τίποτα άλλο, παρά μόνο την χρήση των Κοινών Πραγμάτων «και να τα προσθέσει ταυτοτρόπως εις την περιουσίαν του κράτους και δύναται περιπλέον να παραδώσει την δεσποτείαν…» δηλαδή την επιμέλεια, γιατί «δεσπότης» είναι αυτός που του ανατίθεται η ευθύνη της επιμέλειας. Δηλαδή, δεν μπορεί να πουλήσει ή να μεταβιβάσει τίποτα από όλα αυτά. Μπορεί να δώσει την χρήση και την επιμέλεια σε έναν αρχηγό για να ορίσει για να έχει την ευθύνη και να επιμελείται τα Κοινά του Έθνους πράγματα, δηλαδή την Εθνική Περιουσία. «η παραχώρησις όμως της χρήσεως ή της δεσποτείας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ρητή πράξη του ιδιοκτήτη, ήτοι του Έθνους που είναι ο ιδιοκτήτης». Εδώ είναι ξεκάθαρο ότι ζητάει ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ κι αφού οι μέτοχοι είναι Έθνος, μιλάει ρητώς για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ κι αυτή είναι η ΡΗΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Και λέει πιο κάτω: «αν το Έθνος δεν μιλάει, δεν μπορεί να υποστηριχτεί επί της σιωπηρής συγκαταθέσεως…» δηλαδή, δεν μπορούμε να πούμε ότι συναινεί  επειδή το Έθνος δεν μιλάει και το αιτιολογεί κιόλας λέγοντας: «ως επι το πλείστον, ο φόβος εμποδίζει το υπήκοον…» ούτε καν τον υπήκοο, για να δεις πόσο ευτελές παρουσιάζει το Δίκαιο των Εθνών το (ουδέτερο) υπήκοο, «να διαμαρτυρηθεί κατά των αδίκων επιχειρήσεων του κυριάρχου..».
Άρα, έρχεται κάποιος και σε καταλαμβάνει. Πχ. Οθωμανική αυτοκρατορία που έχει έναν σουλτάνο που σε κυνηγάει και σε σφάζει. Και εσύ δεν μιλάς! Δεν σημαίνει ότι επειδή αυτός σε κυνηγάει να σε σκοτώσει και εσύ δεν μιλάς, ότι συναίνεσες να έχει, ούτε καν την χρήση των Κοινών πραγμάτων του Έθνους, που είναι δική σου Κυριαρχία. Άρα, η Κυριαρχία του Έθνους των Ελλήνων που επεκτείνεται σε όλον τον πλανήτη, δεν παραχωρήθηκε ποτέ στην Ιωνία της Μικράς Ασίας! Ούτε καν στους Βυζαντινούς και πολύ περισσότερο, στους οθωμανούς! Άρα, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει και κατέλαβαν δια των όπλων τα εδάφη, δεν είναι δικά τους. Είναι του Έθνους-ιδιοκτήτη από πάντα και δεν μπορούν να παραχωρηθούν, δεν μπορούν να απεμποληθούν, δεν μπορούν να μεταβιβαστούν. Άρα, ως της παρούσης, στις επόμενες χιλιάδες χρόνια, το ίδιο Έθνος θα παραμένει ο Κυρίαρχος Ιδιοκτήτης και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
Άρα, αυτό το μπουρδέλο που το λένε Τουρκία και είναι ιδιωτική εταιρεία, δεν έχει καμία Κυριαρχία! Αυτό, όλοι οι στρατιωτικοί μας το ξέρουν, αλλά δεν μιλάνε! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχει καμία Κυριαρχία και δεν είναι Κυρίαρχο Κράτος η ιδιωτική εταιρεία Τουρκία!
Το ξαναλέω: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ! ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
Αυτό το μήνυμα να το πάρουν καλά όλοι οι στρατιωτικοί από μόνιμο λοχία και πάνω. Τους αφορά όλους! Διότι ο Έλληνας είναι ο μόνος που έχει Κυρίαρχο Κράτος και δεν έχει κανένας άλλος Κυρίαρχο Κράτος, γιατί δεν έχει Κυριαρχία. ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Γι’αυτό και το μαγαζί Τουρκία είναι μια ιδιωτική εταιρεία, όπως ήταν και η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Για αυτό και κανένας δεν μπόρεσε, όπως και η Ρώμη και το Βυζάντιο να κάνει Βασίλειο. Όλοι έμειναν αυτοκρατορίες! Γιατί κωλύονταν νομικά να κάνουν Βασίλεια; Γιατί δεν είχαν Κυριαρχία. Το Ιερατείο των παπάδων, των ρασοφόρων, τους έδινε ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ που το είχε κλέψει από τους Έλληνες και το παίζουν συνεχιστές του Οίκου του Αλεξάνδρου. Και επειδή μένει σε αυτόν τον Οίκο, ο ρασοφόρος στην Κωνσταντινούπολη, για να μένει σε αυτόν τον Οίκο, θα πρέπει να είναι Έλληνας και δεν μπορεί κανένας άλλος, ούτε Ρώσος, ενώ είναι ορθόδοξοι, ούτε Παλαιστίνιος που είναι ορθόδοξος, ούτε Αρμένιος που είναι ορθόδοξος, ούτε Σέρβοι ορθόδοξοι, κανένας δεν μπορεί να μείνει στον Ελληνικό Οίκο, στην Κωνσταντινούπολη. Πρέπει να είναι μόνο Έλληνας! Και πάρτε καλά το μήνυμα όλοι!
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ, ΑΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ. ΑΥΤΌ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ  Ο ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
Αν ήταν μογγολικός ο Οίκος που συνεχίζουν οι ρασοφόροι, δεν θα χρειαζόταν να ήταν Έλληνας. Άρα, για να είναι απαραίτητο αυτός που μένει στον Οίκο, το μοναδικό του Διός που συνέχισε ο Αλέξανδρος ο Μέγιστος των Ελλήνων και παριστάνει τον Πατριάρχη των Ορθοδόξων Χριστιανών, για να είναι εκεί πρέπει να είναι Έλληνας σε αυτό τον Οίκο. Και πάρτε όλοι τα χαμπάρια σας, γιατί έχει τεράστια νομική αξία αυτό που σας λέω! Όπως έχει τεράστια αξία ότι ο τελευταίος καταλήψας τον Οίκο των Ελλήνων, έδωσε Όρκο στην Στοά στους Μακκαβαίους να σκοτώνει τους Έλληνες. Και έχουμε βγάλει δημόσια και το βίντεο που ορκίζεται στους Μακκαβαίους στην Στοά της Νέας Υόρκης, να σκοτώνει τους Έλληνες, αυτός που παριστάνει τον Έλληνα και είναι επικεφαλής του Οίκου του Διός στην Κωνσταντινούπολη και φοράει μαύρο ράσο.
Ξυπνήστε! Μας τα έχουν πάρει όλα και πρέπει να τα πάρουμε όλα πίσω. Μας σκοτώνουν και δεν έχουμε περιθώρια να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως το πάνε αυτοί. Είναι τόσο συγκεκριμένο αυτό που λέω.
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ!
Γ. ΤΑΡΑΣ: Αν αποφασίσουμε οι Έλληνες να κάνουμε Εθνοσυνέλευση, χωρίς  όμως να έχουμε τα όπλα, στρατό, πολεμικό ναυτικό, αστυνομία κτλ. ποιος θα εκτελέσει τις αποφάσεις μας; Είναι ήδη έτοιμα, κάτι που στρατηγικά δεν λέγεται, γιατί θα πρέπει να συλληφθούν ή να εκδιωχθούν όλοι οι προδότες, ή οι ανθέλληνες, άρα ποιος θα εκτελέσει τις αποφάσεις;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι μια εύλογη απορία συνελλήνων που δεν έχουν κάτσει να ασχοληθούν σοβαρά και να εμβαθύνουν επί της Κυριαρχίας και τι σημαίνει Κυριαρχία και το Έθνος των Αυτοχθόνων Ελλήνων! Όπως δεν έχουν κάτσει να μελετήσουν την δομή του Φορέα μέσα από το Καταστατικό, όπως ιδρύθηκε ο Φορέας και όπως εγκρίθηκε επίσημα από την Ανώτατη Δικαστική Αρχή της Ελλάδος. Θα σας παρακαλούσα να πάρετε το Καταστατικό του Φορέα που δηλώνει και την δόμηση του και τον Επικεφαλή αιρετό του Φορέα που εκπροσωπεί το Έθνος και να το μελετάτε κάθε μέρα κι όχι απλά να το μελετάτε, αλλά να κοιμάστε αγκαλιά με αυτό. Γιατί εκεί μέσα είναι χαραγμένη νομικά και πλανητικά όλη η Αρχή του Έλληνος Αυτόχθονα Κυρίαρχου.
Αυτό το Καταστατικό, στρατηγικά όπως δομήθηκε, είναι η μεγαλύτερη Αρχή του Πλανήτη. Κι όσο το διαβάζετε, θα το κατανοείτε, γιατί έχετε τα νομικά στοιχεία και όσο θα το διαβάζετε, θα κατανοείτε ειδικά μέσα από τις υποχρεώσεις που ανατίθονται στον Πρόεδρο του Φορέα που θα εκλεγεί, να εκτελέσει, οι οποίες υποχρεώσεις βγαίνουν ως αποφάσεις απευθείας μέσα από το Έθνος, μέσα από τα μέλη της Συγκλήτου, που η Σύγκλητος είναι Νομικές Οντότητες του Έθνους σε κάθε Δήμο. Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε τι κάνουμε.
Άρα, η Σύγκλητος που αποτελείται από εκατοντάδες Νομικά Πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά τα Νομικά Πρόσωπα, οι Έλληνες,  το Έθνος των Ελλήνων και αποφασίζουν και ψηφίζουν ως μέλη της Γενικής Συνέλευσης του κάθε Συγκλητικού, Νομικού Μέλους-προσώπου, ό,τι θα δώσουν εντολή όλοι, δεν μπορεί να τους φρενάρει τίποτα και δημιουργείται η εκτελεστική αρχή, μέσα από το Καταστατικό και υποχρεούται να εκτελέσει την Εντολή του Έθνους!  Και δεν μπορεί τίποτα να την φρενάρει σε αυτόν τον πλανήτη. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, θα του πω πολύ ευγενικά να διαβάσει το Καταστατικό τμήμα-τμήμα και πολύ προσεκτικά.  
Κάθε βράδυ που βγαίνουμε σε συνομιλίες, διάφορα μέλη συζητάμε πολλά πράγματα και μπορούμε να το συζητήσουμε με κάθε λεπτομέρεια και κάθε προέκταση του Καταστατικού, αφού πρώτα το έχει διαβάσει και έχει προσπαθήσει να το κατανοήσει. Άλλωστε ο Αρτέμης Σώρρας σας έχει δώσει δημόσια όλες τις πληροφορίες, αρκεί να θυμηθείτε τι έχετε ακούσει και να τα συνδέσετε μέσα στο παζλ, για να γίνουν ορατά κι ολοκληρωμένη εικόνα. Αν κάποιος έχει κάποια έλλειψη, θα του λύσουμε όποια απορία θέλει. Διαβάστε όμως πάρα πολύ προσεκτικά το Καταστατικό του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού Έθνους.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΒΡΕΙΤΕ…
Θέλω να επαναλάβω αυτό που έλεγα πριν σχετικά με την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ. Αφού εκ των πραγμάτων είναι ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, να καταστραφεί, να κατασχεθεί, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟ-ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ;
Αυτήν την ερώτηση θα ήθελα να την κάνετε σε κάθε δικαστικό που μπορείτε να έρθετε σε επαφή, εισαγγελέα, δικαστή, ειρηνοδίκη κτλ. ΠΏΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΘΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ; Γιατί στο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΚΡΑ ΚΑΤΟΧΗ. Δεν μπορώ να πω εγώ ότι καθόμουν στο σπίτι του παππού σου 100 χρόνια και εκ των πραγμάτων το έκανα δικό μου! Στην Εθνική περιουσία δεν ισχύει αυτό. Άρα, πώς μπορεί κάποιος να λέει ότι εγώ έκανα το τάδε μέρος του Έλληνα που είναι Εθνική Περιουσία Καταπίστευμα, ίδια κτήση; Ή μου το πούλησε ένας παπάς, ή μου το πούλησε ένας σουλτάνος ή οποιοσδήποτε άλλος πάνω στον πλανήτη.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Οι δικαστές εξέδωσαν ανακοίνωση. Δεν μπορούν, λένε, να κάνουν τίποτα διότι είναι εγκλωβισμένοι.
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, δεν περιμένουμε να κάνουν τίποτα οι δικαστές. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Όποιος τρέφει αυταπάτες ότι θα το κάνουν οι δικαστές, αντίο φτώχεια! Ξεχάστε τους δικαστές! Παίρνουν τζάμπα μισθό! ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Κανένας άλλος! Καταλάβετε το! Το είπα από την αρχή. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Οι δικαστές προσπαθούν κι αυτοί να ζήσουν την οικογένεια τους, παίρνοντας ένα μισθό και δεν μιλάνε για να μην τον χάσουν. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από αυτούς. Αλλά η ερώτηση παραμένει σε αυτούς! Πώς κάποιος έκανε καταπίστευμα του Έθνους ίδια κτήση; Με τι χαρτί; Του το έδωσε ο σουλτάνος; Ας έρθει να μας το πει και εμας από που το βρήκε! Είναι της Μητρόπολης; Σώπα! Ποιος θεός σας το έδωσε; Πες του να έρθει κάτω! Ήταν του Πατριάρχη; Του Αγίου Όρους; Των Ιεροσολύμων; Σώπα! Πες του Χριστού να μας πει πότε το έκανε το συμβόλαιο;
Για να το καταλάβουμε όλοι τι λέω! Η μισή γεωγραφική Ελλάδα ανήκει στην Εκκλησία. Πώς γίνεται αυτό; Ήρθε κανένας προφήτης Εβραίος και τους έκανε συμβόλαια εκ μέρος του Θεού; Ή τα έχουν από το σουλτάνο και φοβούνται μην χάσουν τα χρυσόβουλα; Ποια χρυσόβουλα; ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ό,τι υπάρχει πάνω στον πλανήτη είναι των Ελλήνων!
Τελείωσαν τα ψέμματα. Οι Έλληνες πήραν χαμπάρι τι έχουν και δεν τους το κρύβετε, που να κτυπάτε τον κώλο σας κάτω. Σε αυτόν τον πλανήτη, δεν ξανακοροιδεύετε Έλληνα! Τέλος όλα τα ψέμματα!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21320
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters