Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο Καστελλόριζο

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Αστυνομία για μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών που βρέθηκαν στην Μεγίστη!

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ποσότητα εκρηκτικής ύλης (αμμωνίτη) βάρους 205,5 κιλών εντοπίστηκε από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Καστελλορίζου.

Η κατασχεθείσα εκρηκτική ύλη βρισκόταν τοποθετημένη σε πλαστικές συσκευασίες σε χώρο που χρησιμοποιείται για την απόθεση απορριμμάτων.

Ο Αμμωνίτης είναι κονιώδες εκρηκτικό με κύρια συστατικά το νιτρικό αμμώνιο και το τρινιτροτολουόλιο (TNT). Δεν περιέχει νιτρογλυκερίνη ή νιτρογλυκόλη ή άλλες τοξικές ενώσεις όπως το δινιτιτουλόλιο. Η υψηλή περιεκτικότητα σε τρινιτροτολουόλιο αυξάνει σημαντικά τις εκρηκτικές ιδιότητές του.

Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα του νησιού, ενώ διερευνώνται τόσο ο τρόπος μεταφοράς, αλλά και πιθανής αποτελεσματικής χρήσης (αναζήτηση στόχων) στο νησί του Καστελλόριζου. Επίσης, οι αρχές διερευνούν άτομα που μπορεί να προσέγγισαν του χώρου ανεύρεσης των εκρηκτικών κατά το τελευταίο 24ωρο.
 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2016/03/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters