Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Φεύγει μονάδα της ΠΑ από Αλεξανδρούπολη για τη δημιουργία κέντρου προσφύγων;


Την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια των τοπικών φορέων του δήμου Αλεξανδρούπολης, έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η φημολογούμενη μεταφορά μονάδας της πολεμικής αεροπορίας από τα Λουτρά της Αλεξανδρούπολης στο Διδυμότειχο, με μετάθεση όλου του προσωπικού στην ελληνική επικράτεια.

Ήδη ο βουλευτής της Ν.Δ. Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στην οποία κάνει λόγο και για ανησυχία των κατοίκων σε ενδεχόμενη μετατροπή των εγκαταστάσεων της σε δομές φιλοξενίας μεταναστών.

Επιστολή στον αρμόδιο υπουργό απέστειλε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης ζητώντας την άμεση διάψευση της πρόθεσης αναστολής λειτουργίας της εν λόγω στρατιωτικής μονάδας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τοψίδης εκφράζει την εκτίμηση ότι η απομάκρυνση των 55 ατόμων που υπηρετούν στη μονάδα της πολεμικής αεροπορίας και συνολικά των περίπου 200 ατόμων συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών τους, θα επιφέρει στην τοπική οικονομία της Αλεξανδρούπολης οικονομικές απώλειες τουλάχιστον 120.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ η ετήσια οικονομική απώλεια θα ξεπεράσει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Λ. Παπαδημητρίου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα
mignatiou.com


Read more http://apocalypsejohn.com/fevgi-monada-tis-apo-alexandroupoli-gia-dimiourgia-kentrou-prosfigon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters