Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Σε εξέλιξη η σύσκεψη - παράσταση των ξεπουλημένων πολιτών αρχηγών.


Σε εξέλιξη περίπου από τις 12 και 10 το μεσημέρι της Παρασκευής είναι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προκόπη Παυλόπουλου. Στο επίκεντρο βρίσκεται η προσφυγική κρίση...

Προσερχόμενος στη σύσκεψη και κατά την έναρξή της ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, παρέδωσε στους επικεφαλής των κομμάτων, φακέλους με στοιχεία για την κατάσταση σχετικά με το προσφυγικό και το έργο των εμπλεκομένων φορέων στη διαχείρισή τους. 

Τα στοιχεία αφορούν τον αριθμό των προσφύγων που φιλοξενούνται, την πρόοδο στη δημιουργία δομών υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας, την παρεχόμενη σίτιση, την ιατρική μέριμνα, την φιλοξενία των ασυνόδευτων παιδιών, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα για τη δημιουργία νέων υποδομών. 

Επίσης περιλαμβάνονται πίνακες για την πορεία των καταγραφών και των ταυτοποιήσεων. Τα στοιχεία είναι εξειδικευμένα ανά περιοχή και τομέα δραστηριοποίησης, ενώ για τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχουν και αναλυτικοί πίνακες εργασιών. 

Οπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου «με τα δεδομένα αυτά διαμορφώνεται μια σαφής και ολοκληρωμένη εικόνα του κυβερνητικού σχεδίου για την διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος».

Οι ερωτήσεις των αρχηγών για το ΝΑΤΟ – Τι απάντησε ο Τσίπρας
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σύσκεψης, κατά τον οποίο παρουσιάστηκαν τα στοιχεία για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και τέθηκαν ερωτήσεις από την πλευρά των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων έθεσε στο τραπέζι της σύσκεψης το ζήτημα να διερευνηθεί η ατζέντα των θεμάτων πέραν που προσφυγικού.

Με βάση τις ίδιες πηγές, στη συνέχεια, η πρόταση του Βασίλη Λεβέντη τέθηκε σε ψηφοφορία και δεν έγινε αποδεκτή από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Ως προς το προσφυγικό, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το θέμα της δημιουργίας κέντρων κλειστού τύπου και ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τη συνθήκη της Γενεύης και ακόμη πως η διαχείριση του ζητήματος πρέπει να γίνει με την τήρηση της συμφωνίας επανεισδοχής με την Τουρκία.




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/03/blog-post_42.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters