Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος στην Τακλαμακάν;


Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία. Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Τάκλα Μακάν!

Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος του όταν τόλμησε να διασχίσει μια από τις σκληρότερες ερήμους του πλανήτη (κατά πολλούς η σκληρότερη). Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να αψηφήσει τις πλέον αντίξοες συνθήκες, για να κάνει αυτή τη διαδρομή;

ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
 
Δεν μπορούν να εκτελέσουν ούτε τα μικροεμβάσματα μέχρι 1.000 ευρώ στο εξωτερικό, αφού έχουν εξαντλήσει το Target2, όπου χρωστάνε περίπου 75 Δις και, ταυτόχρονα, δεν έχουν δεκάρα τσακιστή στα ταμεία τους, επειδή ακόμη και τα ελάχιστα ρευστά διαθέσιμά τους (10,47Δις), τα χρωστάνε σε ΤτΕ και ΕΚΤ !!!


Όποιος διάβασε την πρόσφατη (01/2017) έκθεση της ΕΚΤ με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της 31/12/2016 για το σύνολο του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης, κατάλαβε – ακόμη και χωρίς να γνωρίζει τραπεζικά – ότι τα μαθηματικά που θα μπορούσαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί !!!

Η Τέχνη της Επιρροής της Συνείδησης

 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

[Ένα από τα σημαντικότερα βιβλία μαγείας εδώ και αρκετούς αιώνες, είναι το “Βιβλίο του Μάγου Αμπραμελίν” και η σημαντικότερη ιδέα που περιέχεται στις σελίδες του είναι η φαινομενικά απλή φόρμουλα: “Επικαλέσου συχνά”. Μιά από τις μεγαλύτερες αυθεντίες, λοιπόν, στην φιλολογία του αποκρυφισμού, συνιστά Συνεχή Επίκληση, κι αυτό φαίνεται να είναι το κλειδί για τα πάντα. Ο Ρόμπερτ Γουέηνερ στην “Κυβερνητική” τονίζει ξανά και ξανά: Απ’ ότι φαίνεται, ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί πάνω σε παραλλαγές του θρυλλικού αξιώματος “Ότι σου λέω τρείς φορές είναι αλήθεια”

Εμίλ Σιοράν: Εγκόλπιο Ανασκολοπισμού

 Όταν αρνούμαστε να δεχτούμε τον εναλλάξιμο χαρακτήρα των ιδεών, το αίμα ρέει.

Καθ’ εαυτή η κάθε ιδέα είναι ουδέτερη -ή θα έπρεπε να είναι- αλλά ο άνθρωπος την εμψυχώνει, προβάλλει πάνω της τις φλόγες και τις παραφροσύνες του και γίνεται μιαρή, μεταμορφωμένη σε πίστη, εισδύει στο χρόνο, παίρνει τη μορφή γεγονότος, το πέρασμα από τη λογική στην επιληψία έχει συντελεστεί. Έτσι γεννιούνται οι ιδεολογίες, οι θεωρίες και οι αιμοσταγείς φάρσες.

Εξ ενστίκτου ειδωλολάτρες, μετατρέπουμε σε απόλυτο τα αντικείμενα των ονείρων και των συμφερόντων μας. Η ιστορία δεν είναι παρά μια παρέλαση ψεύτικων απολύτων, μια διαδοχή ναών που αφιερώθηκαν σε προσχήματα, ένας εξευτελισμός του Πνεύματος μπροστά στο Απίθανο.

1000 και ΜΙΑ νύχτες χλιδής και κραιπάλης στη Σαουδική Αραβία για τον Πάκη και τη μισή κυβέρνηση!

Ο μοναδικός ΒΗΜΑτοδότης με τη εξαιρετική πένα του περιγράφει τις 1000 και μία νύχτες που απολαμβάνει ο Πρόεδρος Πάκης, ο απερίγραπτος Κατρούγκαλος, η Ελενα Κουντουρά και η μισή κυβέρνηση στην Σαουδική Αραβία. Στην υγειά του κορόιδου λαού που ετοιμάζεται να πληρώσει τα κερατιάτικα:

Τα νέα από το Eurogroup έφερε (θριαμβευτικά) στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο στη Σαουδική Αραβία, ποιος νομίζετε; Ο Γ. Κατρούγκαλος: «Πρόεδρε, έκλεισε η συμφωνία!» του είπε.

Κι όμως το νερό είναι ζωντανό και αντιδρά σε ερεθίσματα (βίντεο)



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης (22 Φεβρουαρίου), σας έχουμε μια ανακάλυψη που θα βάλει πολλούς από εσάς σε τροχιά αναθεώρησης των πραγμάτων και -ίσως- σε τροχιά πιο θετικών σκέψεων!

Το νερό, το πολυτιμότερο στοιχείο της φύσης, συνυφασμένο με την ίδια τη ζωή, αποδεικνύεται επιστημονικά πλέον ότι είναι ζωντανός οργανισμός και, μάλιστα, ότι ανταποκρίνεται στα ανθρώπινα συναισθήματα, τη μουσική, τις εικόνες, ακόμα και σε κάθε είδους σκέψη!






Το προφητικό «Ξόδι»

Το 2001 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Έσσεται ήμαρ" του συγκροτήματος Terror X Crew ή άλλως TXC. Ένα από τα τραγούδια του δίσκου ήταν "Το Ξόδι". Ένα καθόλα προφητικό "κομμάτι" που επαληθεύεται στις μέρες μας... Αξίζει να το ακούσετε ή έστω (για όσους δεν αρέσει αυτού του είδους μουσική) να διαβάσουν τους στίχους.

ΧΡΗΜΑ - ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - Ο Χρυσοχόος Fabian

Αν αναρωτιέστε γιατί κάθε τόσο χρεοκοπεί ένα κράτος, κάποιες επιχειρήσεις ή χιλιάδες ιδιώτες, και δεν μπορείτε να πιστέψετε πως φταίει μόνο η ανικανότητα των ανθρώπων, η τεμπελιά και η ατιμία τους, τότε δείτε αυτό το σύγχρονο γερμανικό παραμύθι.

Αν μη τι άλλο θα σας δώσει να καταλάβετε την βασική αρχή λειτουργίας του χρηματοοικονομικού συστήματος έτσι όπως έχει στηθεί ως χρηματοπιστωτικό από κάποιους στο παρελθόν. Θα δείτε πόσο ύπουλα ο τόκος ευθύνεται για την μιζέρια όλου του κόσμου.

Ένα ακόμα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από τους «αντιρατσιστές», «δημοκράτες» Συμμάχους μας

Οι πράκτορες - Ιστορικοί (τύφλα να 'χουν ο Βερέμης κι η Ρεπούση) και οι πράκτορες - Δημοσιογράφοι (τύφλα να 'χουν ο Παπαχελάς κι ο Τσίμας)... φρόντισαν να μην πάρει ποτέ διαστάσεις μία απίστευτη υπόθεση που προφανώς δεν διδαχτήκαμε ποτέ.


ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΔΕΝ μας ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ «ΕΚΔΗΛΩΣΗ» ΑΥΤΗ;

ΜΑΣ το «ΘΑΨΑΝΕ» και ΑΥΤΟ! Είπε ο κ.ΠΑΚΗΣ στα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ: Θα ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ(!!!) μέχρι να …τελειώσει ο πόλεμος !!!!!!!!! («Ασφαλώς, κ.Πάκη, εννοείς και τους γονείς τους μαζί, έ;)

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΔΕΝ μας ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ «ΕΚΔΗΛΩΣΗ» ΑΥΤΗ; ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΠΩΣ ‘μ π α μ π έ σ ι κ α’, «ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝΕ …ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ» ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ …’ΒΟΥΛΑ’ ΤΟΥ κ.Προέδρου «μας» ;;;

Η κυβέρνηση δίνει το δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς! – Ανοίγει ο «ασκός» του Αιόλου

Δικαίωμα ψήφου αλλά και του εκλέγειν δίνει η κυβέρνηση σε 580.000 αλλοδαπούς, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε κι εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.

Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, που εκτιμώνται σε περίπου 580.000.

Είναι οι θάνατοι αυτοί απαντήσεις στις υποθέσεις Σνόουντεν και WIKILEAKS του Ασάνζ;

  ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕΜΟΣ
Το ασθενικό φως που εξέπεμπε μια λάμπα η οποία ήταν κολλημένη στον τοίχο, δίπλα από την εξώπορτα του κτιρίου που φιλοξενούσε τα μεγάλα διαμερίσματα στο κέντρο, ίσα-ίσα που φώτιζε, δίνοντας μια απόκοσμη όψη στο ζευγαράκι που μόλις μπήκε.
Η βαριά καγγελόφρακτη πόρτα του παλιού ασανσέρ με τα ανάγλυφα μικρά και θολά τζαμάκια έκλεισε με θόρυβο, εγκλωβίζοντας το ζευγάρι μέσα στο στενό χώρο.Ο ψηλός άντρας αγκάλιασε την όμορφη ξανθιά γυναίκα δίνοντάς της ένα καυτό φιλί. Δεν μπορούσε να κρατηθεί. Έσκυψε και άρχισε να φιλά παθιασμένα το στήθος της.

Τι πέτυχε ο Ισημερινός σε δέκα χρόνια με τον Ραφαέλ Κορέα



Χτύπημα στη φτώχεια και ανάπτυξη της οικονομίας, ακόμη και απέναντι σε δυο από τις σοβαρότερες κρίσεις της ιστορίας του Ισημερινού, καταγράφει έρευνα του αμερικανικού Κέντρου Οικονομικών και Πολιτικών Ερευνών (CEPR).
Εξετάζοντας την περίοδο της τελευταίας δεκαετίας, η έρευνα διαπιστώνει ότι ο Ραφαέλ Κορέα, αφήνει την προεδρία έχοντας πετύχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 1.5% για μια δεκαετία, από 0.6% που ήταν την προηγούμενη τριακονταετία.

Η φτώχεια μειώθηκε κατά 38% και η απόλυτη φτώχεια κατά 47% ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η μείωση της εισοδηματικής ανισότητας.

Κυριακή της Ορθοδοξίας - Οι κατάρες της Εκκλησίας κατά των Ελλήνων και του ελληνικού πνεύματος


 

Κύριο θέμα του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας είναι η νίκη των εικονολατρών επί των εικονομάχων και ταυτόχρονα ο αναθεματισμός των Ελλήνων. Οι αναθεματισμοί αυτοί ψέλνονται από το 788 μέχρι σήμερα τόσο από τους ιερείς της ορθοδοξίας όσο και από τους παριστάμενους, την Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής. Συντάχθηκαν κατά την Ζ' Οικουμενική Σύνοδο που έγινε στη Νίκαια της Βιθυνίας κατά την οποία προέδρευσε ο Κωνσταντίνος ο ΣΤ' και η μάνα του Ειρήνη η Αθηναία, το 787, στην οποία παρευρέθηκαν 367 συνοδικοί επίσκοποι. Η οριστική αναστήλωση των εικόνων έγινε από την αυτοκράτειρα Θεοδώρα (το 842).

Εταιρείες ορκωτών ελεγκτών κέρδισαν εκατομμύρια στις πλάτες της Ελλάδας

  Οι μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών κέρδισαν εκατ. ευρώ από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών. Πόσο ζημιώθηκε η Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα του Transnational Institute

Σύμφωνα με έρευνα του Transnational Institute (TNI), με έδρα το Αμστερνταμ, οι τέσσερεις μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών PricewaterhouseCoopes, Ernst & Young, Deloitte και KPMG είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών. Χαμένες είναι οι ίδιες οι χώρες, οι οποίες τούς ανέθεσαν την σωτηρία τους και δη με παρότρυνση της EE: η Ελλάδα είχε ζημιές 29,8 δισ. ευρώ, δηλαδή το 10% του συνολικού δημοσίου χρέους της, η Ισπανία 45,5 και η Ιρλανδία 46,6 δισ. ευρώ.

Πάρτι δισεκατομμυρίων: Πώς με τις ευλογίες της ΕΕ θησαύρισαν οι «σωτήρες» των τραπεζών!


 

Πάρτι δισεκατομμυρίων ευρώ με τις διασώσεις τραπεζών της ΕΕ στις «πλάτες» χωρών έκαναν τέσσερις μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών, όπως αποκαλύπτει έρευνα του Transnational Institute. Ένα πάρτι που έγινε με τις ευλογίες της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και για το οποίο οι ευρωπαϊκές χώρες ξόδεψαν 747 δισ. ευρώ την περίοδο 2008 – 2015!

Σύμφωνα με έρευνα του Transnational Institute (TNI), με έδρα το Άμστερνταμ, οι τέσσερεις μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών Pricewaterhouse Coopes, Ernst & Young, Deloitte και KPMG είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών. Χαμένες είναι οι ίδιες οι χώρες, οι οποίες τους ανέθεσαν την…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters