Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΔΕΝ μας ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ «ΕΚΔΗΛΩΣΗ» ΑΥΤΗ;

ΜΑΣ το «ΘΑΨΑΝΕ» και ΑΥΤΟ! Είπε ο κ.ΠΑΚΗΣ στα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ: Θα ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ(!!!) μέχρι να …τελειώσει ο πόλεμος !!!!!!!!! («Ασφαλώς, κ.Πάκη, εννοείς και τους γονείς τους μαζί, έ;)

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΔΕΝ μας ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ «ΕΚΔΗΛΩΣΗ» ΑΥΤΗ; ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΠΩΣ ‘μ π α μ π έ σ ι κ α’, «ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝΕ …ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ» ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ …’ΒΟΥΛΑ’ ΤΟΥ κ.Προέδρου «μας» ;;;
ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ που βλέπετε, είναι ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κ.ΜΙΧ.ΣΕΛΕΚΟΣ! ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ "προερχόμενος", απο το Σοσιαλιστικό κόμμα των ...ΧΡΥΣΩΝ 'R O L E X' ! ["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ που βλέπετε, είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κ.ΜΙΧ.ΣΕΛΕΚΟΣ! ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ «προερχόμενος», απο το Σοσιαλιστικό κόμμα των …ΧΡΥΣΩΝ ‘R O L E X’ !
[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ο Δημήτρης Κουτσούπμπας
Ο Δημήτρης Κουτσούμπασ
Ӵ飬鼴௠᰼ 筠媤ޫ砳ެẤᱟﵠ㩡 筠孧읱笴筠孳촹󧠪᩠筠ݭᮧ 魠𡩤龭-𱯳��뫧�갡餥䩪�笡 ,𡱯㟡 ﵠдĠб謁𧠐ᵫ嫯습񩡪ޠ19 ֥Ɐᱟﵠ2017 (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)
Με αυτά τα λόγια έκλεισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση για τα παιδιά – πρόσφυγες στο δημαρχείο Χαϊδαρίου. Μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά που αναγκάστηκαν λόγω του πολέμου, να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να γνωρίσουν από πολύ μικρά το πικρό πρόσωπο της προσφυγιάς…
Θέμα της εκδηλώσεως που στόχο είχε, την ενημέρωση, ενσωμάτωση και κοινωνική ένταξη παιδιών προσφύγων στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, ήταν «Ο διάλογος των πολιτισμών ξεκινάει με τα παιδιά» και όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «τα παιδιά είναι καταλληλότεροι φορείς αυτού του διαλόγου. Απ΄ αυτά ξεκινάει ο διάλογος.
Γιατί;
Μα γιατί αυτά τα παιδιά είναι εκείνα, τα οποία νιώθουν πολύ περισσότερο και από τους μεγαλύτερους τι σημαίνει πόλεμος. Γιατί δεν είναι μόνο ο ξεριζωμός από τις εστίες τους.
Είναι το γεγονός ότι ο πόλεμος και οι συνέπειες του φράζουν το μέλλον, καταστρέφουν την ελπίδα, την οποία εμείς οι Λαοί της Δύσεως, με τις ευθύνες που φέρουμε γι΄ αυτούς τους πολέμους, πρέπει να το αποκαταστήσουμε».
Ο κ. Παυλόπουλος είπε ακόμα ότι «ο διάλογος των πολιτισμών, είναι το καλύτερο μέσον για να αντιμετωπίσουμε τον πόλεμο και να υπερασπισθούμε την ειρήνη» εξηγώντας ότι: «Γιατί ο διάλογος των πολιτισμών βοηθάει πριν απ΄ όλα όχι μόνο να σταματήσουμε τους πολέμους, βοηθάει να μην έχουμε πολέμους. Γιατί όταν εκραγεί ο πόλεμος από εκεί και πέρα οι συνέπειες, πολλές φορές είναι ανεπανόρθωτες, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα».
«Ο διάλογος των πολιτισμών – συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – μπορεί να τα καταφέρει όλα αυτά γιατί κάθε πραγματικός πολιτισμός, πρέπει να υπερασπίζεται τον Άνθρωπο και την Ειρήνη».
[ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ …ΜΗΔΕΝ κ.ΠΑΚΗ…]
«Πολιτισμός κ. Δήμαρχε» είπε ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος στον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, «οικοδεσπότη» της εκδηλώσεως, «που δεν έχει στο κέντρο του αυτές τις δύο έννοιες δεν είναι πολιτισμός. Για τούτο αυτός ο διάλογος μπορεί να οδηγήσει στο αποτέλεσμα που είπαμε».
Κλείνοντας και απευθυνόμενος στα παιδιά – πρόσφυγες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε: «Παιδιά που βρίσκεστε στην Ελλάδα, να ξέρετε ότι η χώρα μας είναι κοιτίδα και λίκνο ενός δικού της πολιτισμού, που είχε την τύχη όμως να είναι η βάση του πολιτισμού της Ευρώπης και της Δύσεως. Και αυτό οφείλεται στο ότι αυτός ο πολιτισμός στηρίζεται στον Άνθρωπο, στηρίζεται στην Ειρήνη, στηρίζεται στη Δημοκρατία στηρίζεται στην Δικαιοσύνη. Και μέσα από αυτές τις αρχές σας υποδεχόμαστε».
[Σημείωση. ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΦΕΛΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ …1 ΣΤΟ …ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΝΑ «ΑΓΓΙΞΟΥΝ» έστω λίγο ΤΑΧΑ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ;;;
ΜΕ ΑΥΤΑ, ΘΑ «ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ» ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ή ΤΗΝ «άπιστη» ΔΥΣΗ;
ΠΟΙΟΥΣ Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Ε Υ Ε Τ Ε ‘ΜΙΑ ΖΩΗ’ ;;;]
Στην εκδήλωση του δήμου Χαϊδαρίου παραβρέθηκαν ακόμα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Σπύρος Μερκούρης κ.α.
hellasforce.
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/02/blog-post_956.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters