Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ανατροπή: Ζωντανός στη Βουλγαρία ο Άλεξ

-Τι υποστηρίζει ο αγρότης που ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων -Ο μεταφορέας, η πλαστή ταυτότητα και οι Βούλγαροι μαφιόζοι -Το κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οι περίεργες συμπτώσεις
Οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Άλεξ είναι καταιγιστικές και αν εκτιμηθούν σωστά από τις αρχές είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσουν σε μεγάλες ανατροπές γύρω από τα όσα γνωρίζουμε για την εξαφάνιση του νεαρού αγοριού από τη Βέροια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η NEWSBOMB, υπάρχει κατάθεση μάρτυρα - κλειδί ο οποίος υποστηρίζει ότι ενδεχομένως ο Άλεξ να έχει απαχθεί από μέλη της Βουλγαρικής μαφίας και έχει προωθηθεί σε κυκλώματα εμπορίας παιδιών στο εξωτερικό.
Για ευνόητους λόγους η εφημερίδα δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του μάρτυρα, πλην όμως η κατάθεσή του είναι υπαρκτή και είναι σε γνώση των αρχών εδώ και πολλά χρόνια. Όπως γίνεται αντιληπτό αν όλα αυτά που αναφέρει ο συγκεκριμένος μάρτυρας είναι αληθή ή έχουν έστω και μια βάση αληθείας τότε η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο και φαίνεται να δημιουργείται μια νέα υπόθεση, ανάλογη με αυτή της μικρής Μαρίας που πριν από λίγο καιρό απασχόλησε την ειδησεογραφία με τα κυκλώματα των Βούλγαρων που μέσω Ρομά παίρνουν παιδιά και τα προωθούν στο εξωτερικό είτε για παράνομες υιοθεσίες, είτε για εμπόριο οργάνων είτε σε κυκλώματα παιδόφιλων με έδρα το Σαντάσκι.
Οι περίεργες συμπτώσεις
Όπως αναφέρει ο μάρτυρας στην κατάθεσή του, στην υπόθεση Άλεξ φαίνεται να εμπλέκεται η πρώην σύζυγος του, Βουλγαρικής καταγωγής, μαζί με την πεθερά του καθώς όπως ισχυρίζεται οι δύο γυναίκες είχαν έρθει στην Ελλάδα με πλαστά στοιχεία και αφού έκανε ένα παιδί μαζί της, εκείνη τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί. Το περιστατικό όπως δηλώνει ο ίδιος, έγινε πριν από την εξαφάνιση του Άλεξ, ενώ όταν έμαθε για το αγόρι από τη Βέροια, οι υποψίες του για την ύπαρξη οργανωμένης σπείρας εντάθηκαν. Παρά τις συνεχείς προσπάθειές του να εντοπίσει τις δύο γυναίκες, δεν τα κατάφερε, ενώ στο περιστατικό αναφέρει και την εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου ο οποίος ενδεχομένως να ήταν ο μεταφορέας των παιδιών.
Η βουλγάρικη μαφία, το trafficking και το εμπόριο παιδιών
Ο άνθρωπος - κλειδί που κατέθεσε στην αστυνομία και ζήτησε μάλιστα να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, φέρεται να έχει δηλώσει πως η γυναίκα του και η πεθερά του έκλεψαν την ταυτότητα και πλαστογράφησαν τη φωτογραφία του. Επίσης αντιλήφθηκε ότι με τα στοιχεία της αστυνομικής του ταυτότητας υπάρχει άλλη ταυτότητα με διαφορετική φωτογραφία, ενώ από τον δήμο της περιοχής του προκύπτει ότι εκδόθηκε εν αγνοία του πιστοποιητικό για την τέλεση πολιτικού γάμου στο Σαντάνσκι, χωρίς ο ίδιος ποτέ να ζητήσει έκδοση πιστοποιητικού.
Ψάχνοντας την άκρη του νήματος, όπως βλέπετε και από τα αποσπάσματα της κατάθεσης του, έφτασε στα ίχνη ενός 43χρονου άνδρα ο οποίος μετέφερε μικρά παιδιά μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, ενώ όταν τα παιδιά επιχείρησαν να βγουν από το όχημα τους έβαλε τις φωνές.
Ακολούθησε τα ίχνη του ύποπτου άνδρα από τη Βέροια μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λουτράκι όπου έφτασε μέχρι την Πελοπόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται, ένα από τα παιδιά είχε καταπληκτική ομοιότητα με τον Άλεξ. Ο μάρτυρας μάλιστα δήλωσε στις αρχές ότι επικοινώνησε με ζευγάρι που ήξερε τη γυναίκα και την πεθερά του και τον διαβεβαίωσαν ότι είδαν μέσα σε αυτοκίνητο την πρώην πεθερά του με τον Άλεξ, γεγονός που μπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα αφού οι εκτιμήσεις των αρχών – τουλάχιστον επίσημα – συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο νεαρός δεν ζει.
Οι εικονικοί γάμοι και η απαγωγή
Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του μάρτυρα που ακόμα και σήμερα υποστηρίζει ότι η πρώην πεθερά του από τη Βουλγαρία, έχει σχέση με τη βιομηχανία γάμων, το trafficking και την παιδεραστία και διατηρεί ύποπτες συναλλαγές με Έλληνες αστυνομικούς, γνώριζε τον Αλεξ και του έκανε μάθημα στη Βέροια.
Όλο το κύκλωμα μυρίζει έντονα από το… άρωμα της υπόθεσης με τη μικρή Μαρία και τις διασυνδέσεις της Βουλγαρικής Μαφίας με τους τσιγγάνους και τις υποθέσεις των παράνομων υιοθεσιών και αγοραπωλησιών βρεφών που πριν από λίγο καιρό είχα αποκαλύψει η NEWSBOMB. Το σενάριο του μάρτυρα, το οποίο είναι γνωστό, περιγράφει τον ίδιο να βρίσκεται στη Βέροια τη μέρα της εξαφάνισης για τη δική του υπόθεση και να βλέπει συμπτωματικά (!) κατάματα τους απαγωγείς του Αλεξ. Σήμερα λέει τα ίδια, αλλά και κάποια ακόμα που το δικαστήριο θα κρίνει αν είναι αλήθειες ή μυθεύματα κι αν βοηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στην απόδοση δικαιοσύνης.
Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB 

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/382393/anatropi-zontanos-sti-voylgaria-o-alex#ixzz2nfpXxkEt

Αρτέμης Σώρρας - Αρίστογλου Γιώργος Ράδιο Ακρίτες 16 Δεκ 2013

 
Συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα(E.N.D.) στην εκπομπή Εγγύς της Πόλεως στον Γιώργο Αρίστογλου στο Ράδιο Ακρίτες 102,3FM
http://www.akritestoupontou.gr/live/
https://www.facebook.com/EgisTisPolews

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ NUR M ΓΙΑ ΑΝΤΊΠΟΙΝΑ? ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟ?


Σήμερα που πήγαμε στο λιμάνι για να ξαναδούμε το στολίδι του λιμανιού μας πλέον το οποίο θα το καμαρώνουμε για πολύ πολύ καιρό εκεί,,, είδαμε και απο ποιο κοντά καθώς ο καιρός το επέτρεψε και η θάλασσα ήταν γυαλί και μας επέτρεψε να βγάλουμε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες,είδαμε με μεγάλη
έκπληξη πως στα πλαϊνά του πλοίου υπάρχει μια τρύπα και ομοιάζει με τρύπα από ανατίναξη!!και δεν το λέμε αυθαίρετα, στο σημείο που φαίνεται ανατιναγμένο είναι και ανατιναγμένα τα τσιμέντα του μόλου!!!και μην βγουν ορισμένοι ειδήμονες να μας πούν πως τα τσιμέντα ανασηκώθηκαν από την πλευρική τρίξει του πλοίου στον μόλο,,,γιατί το πλοίο είναι 70 μέτρα + και σε κανένα άλλο σημείο δεν έσπασε τα τσιμέντα!!!.
Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει τι δουλειά έχει μια τεράστια τρύπα στα αμπάρια του πλοίου Νουρ μ ?
Τι πραγματικά έγινε εκείνη την ημέρα της μεγάλης θαλασσοταραχής? όλοι ήταν στα σπίτια τους η σε καφετέριες? υπήρχε επαρκή φύλαξη του πλοίου η επειδή του άδειασαν τα κοντέινερ θεώρησαν πως δεν διατρέχει κίνδυνος πλέον!!
Νά όμως κάποιοι που βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν την δουλειά τους!!!!

 


Οι τούρκοι μη θέλοντας να καταπιούν την πίκρα με την κατάσχεση του εμπορεύματος τους που πρέπει να ήταν και "προπληρωμένο" από τις Ελληνικές αρχές ανατίναξαν το πλοίο για αντίποινα?
Μπορεί.....
Μπορεί όμως να ήταν Ουκρανοί πράκτορες,,,ΠΟΙΌΣ ΞΈΡΕΙ???--ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ






http://www.hellas-now.com/2013/12/nur-m.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ..Βασιλική Θάνου: Ναι, κλήθηκαν από την τρόικα δικαστές...


Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται από επίσημα χείλη πως η τρόικα κάλεσε δικαστές στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τους ζήτησε να... επισπεύσουν τις διαδικασίες για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!
Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου είπε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ("Ελεύθερος Σκοπευτής") ότι δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων αλλά η ίδια ερεύνησε εκ των υστέρων το θέμα και πληροφορήθηκε τα εξής:



Οι ειρηνοδίκες κλήθηκαν από την τρόικα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και δέχτηκαν καταιγιστικές ερωτήσεις για τις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Ήθελαν να μάθουν τον όγκο τους και κυρίως κατά πόσον τα ειρηνοδικεία μπορούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες εκδίκασής τους!

Στην κ. Θάνου έγινε η ερώτηση «Πως δέχεστε, έστω αυτό, ως Έλληνες δικαστές, να σας καλεί η τρόικα και να σας κάνει ερωτήσεις και υποδείξεις;».

Κι εκείνη απάντησε:

«Δεν φταίνε οι Έλληνες δικαστές που βρίσκεται η χώρα υπό οικονομική επιτήρηση».


http://www.hellas-now.com/2013/12/blog-post_3187.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι “το μακρύ χέρι της ΜΙΤ”, (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα “θετικά” των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με
πιο πρόσφατο “επίτευγμα” τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία!

Και το ερώτημα είναι πιο νησί; Αν και αυτό μικρή σημασία έχει, εν τούτοις αν το νησί βρίσκεται στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο επάνω στις γραμμές περιπολίας των τουρκικών υποβρυχίων που προέρχονται από την βάση που διατηρούν στην Αλβανία;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο των site defencenet και efenpress.gr προβάλλεται το ερώτημα: Ποιος ενέκρινε την πώληση του νησιού; Μήπως πρέπει να ενημερωθούν στο υπουργείο Τουρισμού ότι υπάρχουν και ειδικά δικαστήρια, αλλά και στρατοδικεία που θα πρέπει να λογοδτήσουν αν κάτι πάει στραβά για τα ελληνικά συμφέροντα στα ελληνοτουρκικά και κριθεί ότι π.χ.

Έτσι, μετά το εξευτελιστικό ξεπούλημα των ελληνικών μαρίνων στον μεγάλο τουρκικό επιχειρηματικό όμιλο, Doğus Grubu, τώρα, δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Türkiye, ένα μεγιστάνας, αναφέρει ότι πρόεδρος γνωστής τουρκικής λέσχης, αγόρασε πρόσφατα και για πρώτη φορά ένα ελληνικό νησί για να το μετατρέψει, όπως υποστήριξε, σε τουριστικό παράδεισο, φυσικά με όλα τα οικονομικά οφέλη να πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στην Τουρκία.

Το νέο αυτό σκάνδαλο παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα, η πώληση αυτού του νησιού είναι η αρχή και νέων πωλήσεων ελληνικών νησιώτικων εκτάσεων στους Τούρκους .

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι Έλληνες αναγνώρισαν πως οι Τούρκοι είναι οι καλύτεροι πελάτες στις μεγάλες ευκαιρίες που εμφανίζονται συνεχώς στην ελληνική αγορά.

Ο ίδιος ο Έλληνας πρόεδρος της Eurοpean Travel Tours, (το ευρωπαϊκό τους μάρανε), Παύλος Σωτηρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά στους Τούρκους ότι “Eνώ υπάρχουν περί τις δέκα ξένες εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά νησιώτικης γης στην Ελλάδα, (καθώς όλα πλέον ξεπουλιούνται σε τιμή ευκαιρίας από την προδοτική κλίκα που μας κυβερνά), οι Τούρκοι φέροντα σαν οι πιο σοβαροί πελάτες και για τον λόγο αυτό προτιμούνται από την ελληνική κυβέρνηση και πληρώνουν όσο-όσο.

Η διευθύντρια του Eurοpean Ταξίδια Τουριστικά, Κατερίνα Πάλα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι οι πιο σοβαροί πελάτες για αγορά ελληνικής τουριστικής γης και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι Τούρκοι επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού έχουν ήδη ανοίξει επιχειρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε … 12 ελληνικά νησιά.

Στην ερώτηση ποιος είναι ο περίφημος Τούρκος μεγιστάνας που πρώτος αγόρασε ελληνική νησιώτικη γη, η Κ.Πάλα δεν αποκάλυψε το συγκριμένο όνομα του προφανώς για ευνόητους λόγους.

Το ζήτημα είναι ποιο ελληνικό νησί αγόρασαν οι Τούρκοι? Όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr στις 21/01/2013 αγγελία πώλησης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα privateislandsonline .com έφερε να πωλούνται οι οι νησίδες Τοκμάκια στα ανοικτά του Μανταμάδου της Λέσβου, πολύ κοντά στην μικρασιατική ακτή με τιμή εκκίνησης τα 4.000.000 ευρώ.

Λεπτομέρεια: Οι βραχονησίδες όπως φαίνεται και στο χάρτη βρίσκονται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απέναντι από την Β.Α ακτή της Λέσβου. Ελέγχουν το δίαυλο του νησιού με την μικρασιατική ακτή και κατά συνέπεια αποτελούν έδαφος υψηλού στρατηγικού ενδιαφέροντος.

Γράφαμε τότε ότι: “Προφανώς κάποιοι κύκλοι επεξεργάζονται την ανάδειξη και ενδεχομένως τον εποικισμό των βραχονησίδων του Ανατολικού Αιγαίου, με απώτερο στόχο την μείωση της ελληνικής κυριαρχίας καθώς σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο: «Σε ένα νησί αναγνωρίζεται υφαλοκρηπίδα μόνον όταν στο έδαφός του ασκείται έστω και μικρή οικονομική δραστηριότητα “.

Μέχρι σήμερα, τα νησάκια ενοικιάζονταν από τους ιδιοκτήτες τους, σε βοσκούς. Βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τις ακτές της Λέσβου ενοικιάζονταν από τους ιδιοκτήτες τους σε βοσκούς. Η ομορφιά τους, αφήνει τους επισκέπτες άφωνους.

Πρόκειται για ομάδα μικρών νησιών ανατολικά της Λέσβου στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι ανθρώπινες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη κτηνοτροφία, το ψάρεμα και τον τουρισμό.Χαρακτηρίζονται από απόκρημνες και βραχώδεις ακτές).

Συγκεκριμένα πρόκειται για περισσότερα από 1.900 στρ. της περιοχής που καλύπτονται από τη Ζώνη Ειδικής Προστασίας ΝΗΣ I ΔΕΣ ΛΕΣΒΟΥ (Σ Υ ΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΜΑΡΟΝΗΣ I ΩΝ, Κ εγώΔΩΝΑΣ, ΑΓ I ΟΣ ΓΕΩΡΓ I ΟΣ, ΓΛΑΡΟΝΗΣ I , ΚΛΠ.).

Οι νησίδες Τοκμάκια πρωταγωνιστούσαν σε συγκεκριμένο σχέδιο για την αξιοποίηση πολλών βραχονησίδων του Αιγαίου στα μέσα της δεκαετίας του 90 ‘.

Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 1995 η ελληνική κυβέρνηση μελετούσε ένα πρόγραμμα εποικισμού μικρονησίδων με κρατική επιδότηση. Ανακοινώθηκε ότι το πρόγραμμα αποσκοπούσε στην ανάπτυξη μιας μορφής αγροτικού τουρισμού.

Και να πούμε και κάτι άλλο: Είναι γεγονος ότι με νόμο της κυβέρνησης Παπανδρέου, εξαιρέθηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πιο συγκεκριμένα το ΓΕΝ από την κατάθεση γνωμοτότησης, η οποία μπορούσε να μπλοκάρει τέτοιου είδους πωλήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ή το ΓΕΝ ή το ΓΕΕΘΑ πρέπει να παρακολουθούν άπραγοι αυτό που συμβαίνει στην χώρα και να μην θέτουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας …


http://www.hellas-now.com/2013/12/blog-post_1251.html

Τις ημύνθη περί πάτρης;



" Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ' εξεθέωναν οι προεστοί κ' οι 'γυφτοχαρατζήδες', τώρα σε 'αθεώνουν' οι βουλευταί κ' οι δήμαρχοι.
Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν 'φούρνους με καρβέλια', δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ' τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, όν ήθελαν παρουσιάσουν. 
Το τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει τη φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού
Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθορά, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ' επιδεξιώτερον τον κόθορνον. 
Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεοκοπίας. " 

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» ...115 χρόνια πριν!

Οι ρίζες του κατεστημένου έγιναν βαθιές και δυνατές αποδυναμώνοντας εμάς και τους προγόνους μας...
Είναι πολύ παλιά "η κολώνια" Συνέλληνες! Τι άλλη απόδειξη θέλετε για να πειστείτε; Τα λόγια του Παπαδιαμάντη ακούγονται λες και είναι σημερινά!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται!
Η ύστατη ώρα να διαλέξετε πλευρά είναι ΤΩΡΑ!

ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ!
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΓΛΑΦΥΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΨΉΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
 
http://olixnos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7949.html

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!!!!!! Εκδηλωση - ενημερωση για τον Αρτεμη Σωρρα και την END στο Ναυπλιο!!!





ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΜΕΔΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ



Μαίανδρος και Διόνιος

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ, ΠΟΤΕ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.....................

Aionia Ionia και πρώτο πλάνο οι άδειες καρέκλες των επισήμων.
Ποιος να το περίμενε αυτοί που κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους... χάνουν τις καλύτερες....

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΣ .......... ΔΗΜΑΡΧΟΙ.... ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ..... ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ,... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ .... ΥΠΟΥΡΓΟΙ ..!!!!!! .
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ........ ΠΟΙΟΙ ΕΛΑΜΨΑΝ .... ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!......
ΤΑ ΔΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ !!!!!!!!!!!



Εκδηλωση - ενημερωση για τον Αρτεμη
Σωρρα και την END στο Ναυπλιο!!!

Ν. Λυγερός: Η δικαίωση της Ερείκουσσας

Νίκος Λυγερός - Η δικαίωση της Ερείκουσσας.

Με την ένταξη στο ΕΣΠΑ του λιμανιού της Ερείκουσσας προχωρά ένα βήμα παραπέρα το θέμα της ΑΟΖ στα Διαπόντια Νησιά και αυτή η επιτυχία πρέπει να θεωρηθεί ως απόδειξη της αποτελεσματικότητας των κατοίκων της Ερείκουσσας που ενώ αντιμετώπιζαν συνεχώς εμπόδια δεν σταμάτησαν ποτέ τον αγώνα τους. Για να γίνει πιο κατανοητό το θέμα αρκεί να εξετάσουμε ένα χάρτη με διαγράμματα Voronoi για να αντιληφθούμε ότι οι γενικευμένες κυψέλες Voronoi των Διαπόντιων Νησιών είναι πολύ μεγαλύτερες σε εμβαδόν από την ίδια την Κέρκυρα.

Γενικευμένες κυψέλες Voronoi των Διαπόντιων Νησιών.
Κατά συνέπεια το πλαίσιο της ΑΟΖ ενισχύει το πεδίο δράσης των Νησιών. Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε δυναμικά όσον αφορά στην οικονομική τους δραστηριότητα. Σε αυτό το πεδίο δράσης εντάσσεται και το πεδίο μάχης του λιμανιού και όλα τα εμπόδια που καταφέραμε να ξεπεράσουμε δίχως να δίνουμε σημασία στις τοπικιστικές προσεγγίσεις, αφού αποδείξαμε ότι το λιμάνι της Ερείκουσσας και η αξιοποίησή τους είναι εθνικό θέμα αφού ανήκει στις εφαρμογές της υψηλής στρατηγικής της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=13948&l=gr

* * * * * * * * * *

Στο ΕΣΠΑ το λιμάνι της Ερείκουσας για έργα 7.5 εκ. ευρώ

Παρουσία του Αντιδημάρχου Ερείκουσας, Σπ. Αργυρού, καθώς και του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής, Πέτρου Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, υπέγραψε την απόφαση ένταξης του λιμανιού της Ερείκουσας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι».

Τι πρόκειται να γίνει

Το έργο αφορά στην επέκταση λιμένος Ερείκουσας το οποίο περιλαμβάνει:
Α) Κατασκευή προσήνεμου μόλου, μήκους 200 μ. περίπου.
Β) Ανακατασκευή υπήνεμου μόλου.
Γ) Κατασκευή κρηπιδοτοίχων και ανακατασκευή υπάρχοντος κρηπιδώματος.
Δ) Κατασκευή περιμετρικής συνδετήριας οδού με βραχοπαγίδας μεταξύ των δυο μόλων.
Ε) Κατασκευή δεξαμενής γλυκού νερού και επιχώσεων.
ΣΤ) Κατασκευή ζώνης προστασίας από φυσικούς ογκόλιθους απέναντι από την είσοδο του λιμένα.
Ζ) Κατασκευή λουτρών και WC, ΑΜΕΑ κλπ.
Η) Εκσκαφή στο εσωτερικό της λιμνολεκάνης και της εισόδου.
Θ) Η/Μ έργα παροχών, ρεύματος στη δεξαμενή και WC αλλά και φωτισμού στη συνδετήρια οδό, όπως επίσης και πυρασφάλεια.

Σημειώνεται ότι στην πράξη ένταξης περιλαμβάνονται και 7 επιπλέον υποέργα, που αφορούν στη νέα υδρογράφηση του λιμανιού και το στίγμα θέσεων για την τοποθέτηση της οριστικής φωτοσήμανσης των έργων, την τοποθέτηση οριστικής φωτοσήμανσης, αρχαιολογικές εργασίες και παρακολούθηση των εκσκαπτικών από την αρμόδια Εφορεία, τη σύνδεση ύδρευσης και αποχέτευσης κλπ.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της κοινοτικής συνδρομής ανέρχεται σε 7.327,237 ευρώ.

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΑΠΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (ΜΕΡΟΣ Β')

 
BLOOMBERG: GOLDMAN SACKS: ΤΟ SWAP ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ-
Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Θα ήθελα να σας διαβάσω ένα άρθρο, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου του 2013 πριν από εννέα ημέρες από τον διευθυντή της Goldman Sacks στο Λονδίνο και ήρθε στην δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης του Bloomberg, ακούστε λοιπόν το άρθρο του Michael Moor , 21 Νοεμβρίου του 2013 7:38 Ανατολική ώρα. Εδώ στην Αμερική ξέρετε έχουμε τρεις ζώνες και η Ανατολική ώρα είναι η πρώτη μετά έχουμε την Κεντρική και μετά έχουμε την Δυτική, επειδή έχουμε τρεις μεσημβρινούς. Αυτή λοιπόν η ανακοίνωσις έγινε από το Bloomberg channel στις 21 Νοεμβρίου 7:38 το απόγευμα. Goldman Sacks Group AE ο αντιπρόεδρος Michael Sherwood δήλωσε ότι η εταιρία του, αυτή η μετάφρασης τώρα είναι πιστοποιημένη μετάφρασης και εντελώς πιστή στο αγγλικό κείμενο, εάν έχει κάποιος αντιρρήσεις ή έχει αμφιβολία μπορούμε να του στείλουμε και το αγγλικό κείμενο.
Ο αντιπρόεδρος Michael Sherwood δήλωσε ότι η εταιρία του σήμερα θα αρνιόταν μια συμφωνία ανταλλαγής χρέους όπως αυτήν που πούλησε σαν παράγωγο στην Ελλάδα για να αποκρύψει η Ελλάδα το πραγματικό και συνεχώς αυξανόμενο χρέος της με σκοπό να μπορέσει να ικανοποιήσει τα κριτήρια αποδοχής της στην νομισματική ένωση της Ευρώπης. Σήμερα λέει ο Sherwood θα αρνιόμασταν κατηγορηματικά μια παρόμοια συναλλαγή. Ο 48χρονος Sherwood σε μια συνέντευξή του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του καναλιού 4 χθες στο Λονδίνο. Το επόμενο είναι αυτό που πρέπει να κάνει τα κόκκαλα όλων των Ελλήνων προγόνων μας να τρίζουν. Ακούτε τη δήλωση που έκανε ο διευθυντής της Goldman Sacks: «Και άλλες κυρίαρχες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μας ζήτησαν να κάνουμε συναλλαγές αυτού του είδους τις οποίες αρνηθήκαμε, διότι πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει σε αυτές τις συναλλαγές η απαιτούμενη διαφάνεια με την οποία πρέπει να διέπονται». Τότε γιατί βρε ζώον την έκανες για την Ελλάδα! Την είχες στημένη δηλαδή για την Ελλάδα! (Αυτό το σχόλιο το τελευταίο ήταν δικό μου).
Συνεχίζω λοιπόν με το άρθρο του Bloomberg «Η Goldman Sacks – λέει ο Michael Moor που έγραψε το άρθρο – πούλησε στην Ελλάδα ένα τέτοιο παράγωγο το 2001 με σκοπό την απόκρυψη ενός δανείου βοηθώντας έτσι τη χώρα αυτή να ικανοποιήσει τα κριτήρια αποδοχής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η συναλλαγή κόστισε στην Ελλάδα αργότερα δισεκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να αναγκάσει την Ελλάδα να καταφύγει σε πολλαπλά μνημόνια διασώσεως από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω του συνεχούς διογκούμενου δημοσίου χρέους, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την οικονομική κρίση». Ουσιαστικά λένε ότι αυτό το SWAP που έκανε ο Σημίτης όχι μόνο στοίχησε στην Ελλάδα τεράστια ποσά αλλά σηματοδότησε και την αρχή της οικονομικής κρίσης. Μας φορτώνουν τώρα και την παγκόσμια οικονομική κρίση λόγω αυτού του SWAP. Η Ελληνική κυβέρνηση είχε χρέος 600 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον των 2,8 δισεκατομμυρίων που δανείστηκε την ημέρα της τελικής συμφωνίας. Ακούτε και την επόμενη φράση, «η Goldman Sacks έπεισε την Ελλάδα – και ρωτώ εγώ αλήθεια ποιον έπεισε; - να μην συγκρίνει την προσφορά της με άλλες προσφορές όπως δήλωσε ο Σπύρος Παπανικολάου ο οποίος ανέλαβε τη διεύθυνση του γραφείου δημοσίου χρέους της χώρας το 2005». Και συνεχίζει το άρθρο «Κανένας και ποτέ δεν εμήνυσε ή κατηγόρησε την Goldman Sacks για την παραβατική συμπεριφορά της συμφωνίας αυτής». Τ΄ακούτε αγαπητοί μου συνέλληνες; Ακούτε ποιος σας έστησε, και όλοι οι κατοπινοί δεν όρθωσε κανένας ανάστημα να κάνει έστω και την παραμικρή δήλωση διαφωνίας. Συνεχίζω με το άρθρο «Η Goldman Sacks προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα και τη φήμη της κατόπιν της μηνύσεως που της επέβαλε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα η επιτροπή δεοντολογίας χρηματιστηριακών συναλλαγών γιατί εξαπάτησε τους επενδυτές το 2007 – η Goldman Sacks πάντα έτσι; - όταν πούλησε ένα χρηματιστηριακό προϊόν συνδεδεμένο με στεγαστικά δάνεια με την κωδική ονομασία ΑΒΑΚΑΣ 2007 ΑC1. O Jay Michael Evens και ο 72χρονος Gerald Coregan ανέλαβαν την ηγεσία μιας επιτροπής στην Goldman Sacks, η οποία συστάθηκε το 2010 για να αναθεωρήσει τις πρακτικές και τις διαδικασίες της εταιρίας». Δεν θέλω να σας κουράσω με το υπόλοιπο άρθρο, θα σας πω όμως πως κατέληξε, ακούτε πως κατέληξε στην συνέντευξή του ο διευθυντής της Goldman Sacks «Ότι κάναμε πιστεύαμε ότι ήταν νόμιμο – δεν λέει ότι ήταν νόμιμο, πιστεύαμε ότι ήταν νόμιμο – όταν το κάναμε. Αυτό που εννοούμε είναι ότι κάνουμε ότι τώρα δεν θα το κάναμε γιατί δεν θεωρούμε κατάλληλο και θέλουμε να βλαφτεί η φερεγγυότητα της εταιρίας». Δεν τους ενδιαφέρει ότι διέλυσαν έναν λαό και πούλησαν ένα κράτος και διέλυσαν ένα έθνος, τους ενδιαφέρει να επαναφέρουν λέει την φερεγγυότητα της εταιρίας. Αυτή τη δήλωση την έκανε ο διευθυντής της Goldman Sacks αγαπητοί μου συνέλληνες πριν ακριβώς 10 ημέρες. Τώρα γνωρίζετε ποιος σας έστησε στον τοίχο, ποιος τράβηξε την σκανδάλη και ποιος δίνει τώρα την χαριστική βολή. Εάν νομίζατε ότι αυτό είναι το πρόβλημα αυταπατάστε. Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Γιώργος Αρίστογλου: Ακούστε τώρα κύριε Λαμπράκη να σας βάλω και το κερασάκι στην τούρτα. 13-08-2010 η World Street Journal η εφημερίδα η οποία λέει «το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις του δικομματισμού έχουν παίξει με την ίδια τη χώρα τους σε διάφορες εποχές με όλα τα στοιχεία που παρουσιάζανε, τα ψευδή ή μη. Βεβαίως τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να παίξουν με λανθασμένα στοιχεία και πάλι. Αυτό που εμείς θα πούμε μια Ελληνική παροιμία: Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει. Και τι θα έκαναν αν δεν ευλογούσαν τα μέτρα που οι ίδιοι καθόρισαν», να μην πω και τα υπόλοιπα γιατί θα αρχίσουμε να κλαίμε.

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΗΝ GOLDMAN SACKS.


Δόκτωρ Λαμπράκης: Εγώ ρωτάω κάτι πολύ απλό, δεν υπήρξε έστω και ένας Έλληνας με λίγο DNA Ελληνικό πρωθυπουργός ή υπουργός οικονομικών, εκ των υστέρων, εφόσον δήλωσε ο Παπανικολάου το 2005 – ο Παπανικολάου ήτανε υπεύθυνος για το Ελληνικό δημόσιο χρέος – ότι η Goldman Sacks επέμεινε να μην ελέγξουμε καμία άλλη εναλλακτική λύση. Εδώ η Goldman Sacks ομολογεί ότι αυτοί πρότειναν στην Ελλάδα το SWAP. Δε βρέθηκε ένας Έλληνας πρωθυπουργός ή υπουργός οικονομικών να μηνύσει την Goldman Sacks όπως έκανε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών; Δεν μπορούν να μας πουν ότι δεν ξέρανε. Γιατί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τους ίδιους λόγους μήνυσε την Goldman Sacks το 2007. Που είναι οι Έλληνες πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών από το 2007 και εντεύθεν; Ας πούμε ότι κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου μέχρι το 2007 και δεν είχανε πάρει χαμπάρι τι γινότανε. Όχι μόνο δεν είχανε πάρει χαμπάρι, αλλά ήτανε και συνεργοί του εγκλήματος σας λέω εγώ. Να κρατούμε όμως τα προσχήματα, πες ότι δεν είχανε πάρει χαμπάρι, το 2007 που μήνυσε η Αμερική την Goldman Sacks για τους ίδιους λόγους, αυτοί κοιμόντουσαν; Που είστε κύριε Καραμανλή Κωστάκη; Όχι μόνο δεν έφερες αντίρρηση, αλλά υπέγραψες το 2005 κύριε Κωστάκη Καραμανλή, υπέγραψες ότι το λάθος ήτανε της Ελλάδος και ξανά-αγόρασες τα SWAPS. Άρα σου έχει μείνει λοιπόν το μεγάλο αυτό αγκάθι που λέγεται SWAPS που θα στοιχήσει δεκάδες δισεκατομμυρίων στην Ελληνική οικονομία.
Και φανταστείτε τώρα το τι θα ακούσετε τα επόμενα πέντε λεπτά.

TA NEA SWAPS ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΣΑΜΑΡΑ


Ελπίζω να έχετε καταλάβει αγαπητοί μου ακροατές τον κίνδυνο, το τι σημαίνει SWAP. Ο κύριος Σαμαράς εξελέγει πρωθυπουργός της Ελλάδος 17 Ιουνίου 2012. Σας διαβάζω λοιπόν μία επιστολή με ημερομηνία 25 Ιουλίου 2012, αριθμός πρωτοκόλλου 1914 από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, διεύθυνση Ομήρου 8, Αθήνα 15164. Ακούστε τώρα να φρίξετε: «Προς Υπουργείο Οικονομικών, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, Διεύθυνση Δημοσίου Χρέους 23η Υπόψη του Δ/ντού κ. Φλωράτου. Κοινοποίηση: Τράπεζα της Ελλάδος, Δ/νση Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων, Τμήμα Γενικών Εργασιών Συναλλάγματος, Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Δανείων και Υπόψη της κας Λατσώνα. Θέμα: Αποστολή αναλυτικών όρων νέας συναλλαγής υποχρεώσεων προς CURRENCY SWAPS Confirmation με την τράπεζα Morgan Stanley. Σας αποστέλλουμε τους τελικούς αναλυτικούς όρους “Swap Confirmation” νέας συμφωνίας ανταλλαγής νομισμάτων ΕΥΡΩ με Ιαπωνικό ΓΙΕΝ με την τράπεζα Morgan Stanley, με κωδικό αριθμό αντισυμβαλλομένου ΕΚΑQH». Αυτός είναι ο κωδικός ανταλλαγής χρέους, τα νέα SWAPS δηλαδή επί αυτοκρατορίας Στουρνάρα και Σαμαρά. «Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας, ο αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής Βασίλειος Μαστρόκαλος». Υπογεγραμμένο και σφραγισμένο.
Πάμε τώρα στο δεύτερο έγγραφο. Το δεύτερο έγγραφο επειδή είναι στην Αγγλική θα σας δώσω την περίληψη, είναι αναρτημένο όμως στο διαδίκτυο στα site της ΕΙ-END και θα το δουν όλοι οι συννέλληνες, και ιδιαίτερα προκαλώ όλους τους μεγάλους οικονομολόγους Βαρουφάκη, Βιλάρδο και Καζά(ρα)κη να κάνουν ένα σχόλιο για τα επόμενα. Εδώ λοιπόν η επιστολή με ημερομηνία 23 Ιουλίου 2012, η οποία απευθύνεται στην Ελληνική Δημοκρατία με το συγκεκριμένο όνομα λογαριασμού 061742565, όποιος έχει αμφιβολίες ας με πάρει τηλέφωνο, και η οποία απευθύνεται στην κυρία Βούλα Φασουλιώτη. Λέει λοιπόν εδώ, οι νέοι όροι που συμφωνήθηκαν και οι όροι που πιστοποιούνται που είχαν συμφωνηθεί πριν για την ανταλλαγή χρέους της Ελλάδος από ΕΥΡΩ σε Ιαπωνικό ΓΙΕΝ. Δεν θέλω να σας κουράσω με την ανάγνωση του εγγράφου, θα σας πως όμως τα ποσά τα οποία έχουν συμφωνηθεί να ανταλλαγούν. Η πρώτη ανταλλαγή έγινε μόνο 11 ημέρες μετά από την εκλογή του κυρίου Σαμαρά και του κυρίου Στουρνάρα στην Ελληνική οικονομία, σαν ευθύνη δηλαδή ανέλαβε ο κύριος Στουρνάρας. Ακούτε το ποσό των Ιαπωνικών ΓΙΕΝ, 23,261 τρισεκατομμύρια. Αυτά είναι στις 28 Ιουνίου 2012. Στις 7 Σεπτεμβρίου 2012 άλλα 23,261 τρισεκατομμύρια. Στις 7 Δεκεμβρίου 2012, 27,261 τρισεκατομμύρια. Αυτό συνεχίζεται ανά τριμηνία μέχρι και τον Μάρτιο 2015 παρακαλώ. Κάθε τριμηνία ανταλλάσσονται ισοδύναμα 23 δισεκατομμύρια ΓΙΕΝ, από ΕΥΡΩ σε ΓΙΕΝ και θα σας πω και τις τιμές σε ΕΥΡΩ. Η συναλλαγή στις 28 Ιουνίου αφορούσε 235.030.817,42 ΕΥΡΩ. Το ίδιο ακριβώς ποσό συνεχίζεται ανά τριμηνία και φτάνει μέχρι τον Μάρτιο 2015. Κάθε τριμηνία λοιπόν ανταλλάσσονται αυτά τα ποσά. Στις 7 Ιουνίου 2015 το ποσό γίνεται 146.294.260 ΕΥΡΩ και πάει λέγοντας μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2016.
Γίνεται λοιπόν μία απόκρυψη Ελληνικού χρέους με την ακόλουθη συνέχεια. 7 Μαρτίου 2015 είναι 2.907.000.000 Αλλά για την πρόνοια της ώρα θα τα λέω 3 τρις. Έχουμε λοιπόν 7 Μαρτίου 2015 και 7 Μαρτίου 2016, 7 Σεπτεμβρίου 2015, 7 Δεκεμβρίου 2015 και συνεχίσουμε μέχρι τον Δεκέμβριο 2016 ανά τριμηνία 3 τρις ΕΥΡΩ Ελληνικού χρέους μεταλλάσσονται σε SWAPS από ΕΥΡΩ σε ΓΙΕΝ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Γιώργος Αρίστογλου: Δεν είναι τυχαίο που είπε ο Στουρνάρας ότι το χρέος της Ελλάδας είναι 1,260 τρις. Και λέω τώρα, αυτά τα λεφτά που πηγαίνουνε τελικά; Αφού έχουμε τόσα λεφτά άρα μπορώ να πιστέψω αυτό που είπε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, το είπε για τους φίλους τους, «λεφτά υπάρχουν». Που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά εκεί έξω;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Να σταματήσουμε λίγο στα SWAPS και θα σου δώσω την απάντηση και σε αυτό.
Αντιλαμβάνεστε ότι με τα 2,8 δισεκατομμύρια του Σημίτη ήρθε αυτή η καταστροφή στην Ελλάδα. Φανταστείτε τώρα τι είναι τώρα αυτά τα SWAPS των 3 δις ανά τριμηνία μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Είναι πυρίτιδα και εκρηκτικές ύλες στις κολώνες που λέγεται Ελληνισμός. Θέλουν να διαμελίσουν τον Ελληνισμό και την Ελλάδα και να την κάνουν άχυρο, τίποτα, να την εξαφανίσουν από το πρόσωπο της γης. Και σε αυτό απόλυτα υπεύθυνοι έναντι της ιστορίας, έναντι των Ελλήνων, έναντι του Ελληνισμού εν γένει που είναι μια παγκόσμια αξία, είναι οι σημερινοί κυβερνώντες. Οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας. Πολύ δε περισσότερο η αντιπολίτευση, διότι αυτό αποκλείεται να μην έχει αναγνωστεί στη Βουλή. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η συμφωνία με την Morgan Stanley, έστω και περιφερικά, έστω και επί τροχάδην, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη Βουλή. Πού είσαι κύριε Τσίπρα; Κουβέλη; Κύριε ΑΝ.ΕΛ. και κύριε Μιχαλολιάκο;

Γιώργος Αρίστογλου: Εδώ που τα λέμε, χωρίς να θέλω να γίνω συνήγορος κανενός, ο Πάνος ο Καμμένος βγήκε και τα είπε και κατήγγειλε και τον Ανδρέα για τα SWAPS, για ένα σωρό πράγματα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ SWAPS ΜΕ 18 ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Δόκτωρ Λαμπράκης: Άσε, είναι πονεμένη ιστορία ο Πάνος ο Καμμένος. Το παιδί πρέπει να πάει σπίτι, όχι γιατί δεν είναι Έλληνας, όχι γιατί δεν έχει Ελληνισμό μέσα του, όχι για τίποτα άλλο, ξέρει ότι είναι εκβιάσιμος και δεν θέλω να τα βγάλω στη φόρα. Αφού είναι εκβιάσιμος δεν πρέπει να ηγείται κόμματος, δεν πρέπει να είναι στην Ελληνική Βουλή. Εάν έχει έστω και την ελάχιστη Ελληνικότητα μέσα του πρέπει να παραιτηθεί αύριο διότι μπορεί να εκβιαστεί από τους Καζάρους ανά πάσα στιγμή. Και ξέρει ακριβώς τι εννοώ και δεν θέλω να τα βγάλω στον αέρα.
Λοιπόν, δεν πρέπει κανένας, μα κανένας, από τους αρχηγούς κομμάτων κανένας από τους υπουργούς, κανένας από τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί άγνοια. Διότι όλο αυτό πέρασε από το Κοινοβούλιο. Είναι αδύνατον μέσω των διαδικασιών της Βουλής, είναι αδύνατον να υπογράφει, διότι ο κύριος Μαστρόκαλος υπέγραψε τη σύμβαση αυτή – να σας πως την ημερομηνία ακριβώς, υπέγραψε τη σύμβαση με την Morgan Stanley στις 23 Ιουλίου 2012. Γιατί δεν είναι υπεύθυνος ο Προβόπουλος, αυτό το μεγάλο απόβλητο θα έλεγα της Ελληνικής κοινωνίας; Θέλετε να μου πείτε κύριε Μαστρόκαλε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος δεν συνεδρίασε να αποφασίσει αυτή την ανταλλαγή χρέους; Την απόκρυψη δηλαδή της αλήθειας από τον Ελληνικό λαό; Ότι δηλαδή δεν συνεδρίασε για να πυροδοτήσει το φυτίλι της καταστροφής του Ελληνισμού; Θέλετε να μου πείτε ότι οι 300 Βουλευτές το άκουσαν στη Βουλή αλλά το θεώρησαν σαν μία καθημερινότητα; Όταν ακούνε τη λέξη SWAPS δεν καταλαβαίνουνε ότι η Ελλάδα έχει καταστραφεί από SWAP και τώρα εγκρίνουνε πενήντα;!
Και να σας πω και το άλλο, υπάρχει πληροφορία, επειδή όμως δεν έχω τα στοιχεία θα την μεταφέρω όμως σαν πληροφορία, ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει SWAPS με 18 τράπεζες ύψους 60 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως θέλω να έχουν κατά νου οι Έλληνες ότι είναι ήδη παγιδευμένες οι κολώνες του Ελληνισμού. Το αν επιτρέψουν στους κυρίους αυτούς να ανάψουν το φυτίλι, να πυροδοτήσουν τη διάλυση του Ελληνικού έθνους και του Ελληνικού κράτους, αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούν πλέον να ισχυρίζονται άγνοια. Μέχρι τώρα υπεύθυνοι ήσαν όλοι οι οποίοι ήσαν στην Βουλή των Ελλήνων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, οι υπουργοί οικονομικών, όλοι αυτοί ήσαν υπεύθυνοι. Τώρα συνυπεύθυνοι είναι και όλοι οι συνέλληνες που γνωρίζουν ότι θα πυροδοτηθεί κάποια στιγμή αυτό το φυτίλι της ανατινάξεως του ένθους του Ελληνικού, του κράτους της Ελλάδος και του Ελληνισμού στον πλανήτη. Είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι στην ιστορία, πρέπει με κάθε τρόπο να αλλάξει αυτή η ροή των πραγμάτων. Όπως λέμε τα SWAPS, ακριβώς ο ορισμός τους είναι «ανταλλαγή χρηματοροών», έτσι ονομάζονται στην επίσημη γλώσσα. Ακούτε πως το λένε οι Καζάροι πολύ εύλογα, «ανταλλαγή χρηματοροών».
Λοιπόν τώρα ξέρουν όλοι οι Έλληνες ότι αυτή η ανταλλαγή χρηματοροών είναι η πυρίτιδα στα θεμέλια του Ελληνισμού και αυτή που τη βάλανε είναι οι κύριοι Σαμαράς και Στουρνάρας.

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ


Διερωτώμαι λοιπόν εγώ, μήπως οι δύο αυτοί κύριοι υποσχέθηκαν να το κάνουν για αυτό τους κρατούν στην αρχή; Γιατί δεν μπορούν να μας πουν ότι πιστεύουν ότι έχουν την έγκριση του Ελληνικού λαού να κυβερνούν. Εάν νομίζουν ότι έχουν την έγκριση του Ελληνικού λαού να κυβερνούν γιατί δεν κάνουν ένα δημοψήφισμα; Γιατί δεν ζητάνε σε μια απλή δημοσκόπηση να θέσουν το εξής ερώτημα, όχι ποιος είναι ο ικανότερος να κυβερνήσει την Ελλάδα, αυτό είναι παγίδα το ικανότερος είναι ένας συγκριτικός βαθμός, εγώ θα το πάω στον απλό. «Είμεθα ικανοί να κυβερνήσουμε την Ελλάδα;», αυτό το ερώτημα θέλω να θέσουν στη δημοσκόπηση στον Ελληνικό λαό. «Είμεθα ικανοί να κυβερνήσουμε την Ελλάδα;», όχι ποιος είναι ο ικανότερος. Δηλαδή εάν ένας του λείπουν είκοσι δάχτυλα και από τα είκοσι δάχτυλα ο άλλος του λείπουν μόνο τα δεκαεννέα και έχει ένα υποτίθεται πως αυτός ο ένας είναι ο άνθρωπος με τα δάχτυλα; Αυτό σημαίνει; Δηλαδή το επίπεδο βλακείας από 0 έως 100, ο δε Τσίπρας έχει 100, ο δε Σαμαράς 98, αυτό κάνει τον Σαμαρά υπεύθυνο κυβερνήτη της Ελλάδος; Πρέπει να είναι παραλογισμός.

ΣΥΣΤΗΜΑ & ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Όπως και όταν ρίξεις λέει τη γάτα πάντα με τα πόδια δεν στέκεται; Έτσι είναι οι Καζάροι. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην έχουνε πιάσει όλες τις «πόρτες» αυτοί οι άνθρωποι για να έχουν το πάνω χέρι πάντα! Πίσω είτε είναι ο Σαμαράς, είτε είναι ο Βενιζέλος, είτε είναι ο Στουρνάρας, είτε είναι ο Καζάκης, είτε είναι ο Βαρουφάκης, είτε είναι ο Τσίπρας, είτε είναι ο Καμμένος, το παιχνίδι το έχουν αυτοί. Τελείωσε. Το πολιτικό σύστημα όπως είναι, όπως είναι το κατεστημένο το πολιτικό – και εδώ θα κάνουμε και λίγη φιλοσοφία, να αναλύσουμε λίγο τι είναι κατεστημένο και τι είναι σύστημα. Καθεστώς σημαίνει «καθίστημι», προέρχεται από το ρήμα «καθίστημι» που σημαίνει «στέκομαι απέναντί σου». Αυτό σημαίνει «στέκομαι κατά». Είναι δηλαδή αυτό ο συρφετός των πολιτικών ο οποίος στέκεται απέναντι στον λαό. Αυτό είναι κατεστημένο. Το κατεστημένο είναι Καζάρικο, τα λεφτά είναι Καζάρικα, όλα αυτά που σας είπα είναι όλα μία σοφιστεία των Καζάρων, θα΄λεγα, που δημιουργούν χρήμα και αξίες εκ του μηδενός. Και οι αξίες αυτές είναι μόνον χρηματιστηριακές. Είναι μόνον στον υπολογιστή. Γιαυτό θέλανε να βγάλουν τον χρυσό από την μέση για να μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια τους όπως τα παίζουν. Το σύστημα προέρχεται από το ρήμα «συνίστημι». Το κατεστημένο δηλαδή είναι απέναντι στον λαό, ενώ το σύστημα είναι δίπλα στον λαό. Ο λαός αποφασίζει το σύστημά του και το εφαρμόζει. Αυτή είναι η διαφορά του συστήματος από το κατεστημένο.

Γιώργος Αρίστογλου: Εδώ πέρα έχουμε ένα χαλιφάτο και πελατειακές σχέσεις. Πως είναι σύστημα αυτό;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Αυτό είναι κατεστημένο, δεν είναι σύστημα αυτό. Σύστημα είναι ένα ρολόι. Το ρολόι έχει 15 τροχαλίες, 18 κινούμενα κομμάτια και πρέπει όλα να κινούνται με αρμονία για να βλέπουμε την ώρα. Έτσι δεν είναι; Αυτό είναι σύστημα. Κατεστημένο τι είναι: βγάζω εγώ 2 τροχαλίες και το ρολόι μου δείχνει συνέχεια 11:25, αυτό είναι το κατεστημένο. Δεν αλλάζει, ότι και να συμβεί πάλι εγώ θα είμαι κερδισμένος. Λέω συνέχεια 11:25 γιατί είναι η τυχερή μου ώρα. Αυτή είναι η διαφορά του συστήματος από το κατεστημένο.

ΤΟ SWAP ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Λαμπράκη μου είπατε ότι ανταλλάσσονται τα SWAPS σε ΓΙΕΝ. Αυτά τα λεφτά, τα τρισεκατομμύρια ανά τρίμηνο, που πηγαίνουν αυτά τα λεφτα;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Εγώ ρωτάω το εξής, το ερώτημα είναι πολύ πιο απλό. Πως ξέρουν ότι το ΕΥΡΩ θα υπάρχει μετά από 2 τριμηνίες ή από 4 τριμηνίες; Ή από 5 τριμηνίες, το ξέρουμε; Ξέρετε επάνω στο SWAP καταγράφεται το ποσό το οποίο ανταλλάσσεται σε ΓΙΕΝ με σημερινή ισοτιμία και σε ΕΥΡΩ με σημερινή ισοτιμία. Εάν λοιπόν ένα εκ των δύο νομισμάτων έχει εξαφανιστεί, ας υποθέσουμε ότι το ΕΥΡΩ δηλώνει πτώχευση, κυριαρχική δύναμη στον κόσμο είναι το ΓΙΕΝ τώρα, σήμερα είμαστε 1 ΕΥΡΩ = 100 ΓΙΕΝ, αύριο θα είναι 1 ΕΥΡΩ = 1 ΓΙΕΝ. Πήγαινε τώρα εσύ αντί για 3 δις ΕΥΡΩ να πληρώσεις 30 δις ΓΙΕΝ κάθε τριμηνία για 5 χρόνια. Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο που διατρέχει η Ελληνική οικονομία; Πως ξέρεις ποια θα είναι η ισοτιμία ΓΙΕΝ και ΕΥΡΩ το 2016; Το ξέρεις; Δεν το ξέρεις.
Το SWAP είναι απόκρυψη του χρέους διότι χρέος σημαίνει συγκεκριμένο συμβόλαιο, συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής. Συγκεκριμένο ποσό, συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής. Όταν δεν γνωρίζω το ακριβές ποσό πώς να το καταγράψω στον ισολογισμό μου σαν χρέος; Πόσο θα ξέρω ότι είναι το χρέος μου το 2018; Κατάλαβε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας εάν με κάποιο θαύμα, εγώ ήξερα την ισοτιμία ΓΙΕΝ και ΕΥΡΩ το 2015.

Γιώργος Αρίστογλου: Να πάμε λοιπόν λίγο πιο μακριά. Πως θα πληρωθεί το χρέος όταν το 2056 πρέπει να δώσουμε 6 δις ΕΥΡΩ και το 2057 πρέπει να δώσουμε 17 δις ΕΥΡΩ.

Δόκτωρ Λαμπράκης:Δεν εμφανίζεται σαν χρέος, αυτό είναι και η πυριτιδαποθήκη που θα ανατιναχτεί. Ίσως δεν έχεις καταλάβει τη σπουδαιότητα του πράγματος. Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό δεν υπολογίζεται ως χρέος. Άρα ο δανειστής του 2013 για την Ελλάδα δεν ξέρει ότι υπάρχει αυτό το χρέος. Μπορεί να σε δανείσει αγνοώντας ότι χρωστά άλλα 100 δις. Μπορεί να υπογράψει δηλαδή αύριο ένας άλλος υπουργός οικονομικών μία άλλη σύμβαση με άλλους όρους, χωρίς καν να λάβει υπόψη του ο δανειστής ότι χρωστάει η Ελλάδα άλλα 200 δις. Και θα έρθει κάποια στιγμή που θα έρθει το SWAP να πληρωθεί και θα πέσουν οι Έλληνες από το ταβάνι και θα πουν μα εμείς τα χρωστάγαμε αυτά; Μα δεν τα χρωστάγαμε σε κανέναν. Και άμα τα χρωστάγαμε γιατί δεν μας το είπε κανένας;

Γιώργος Αρίστογλου: Το ξέρετε ποιος είναι ο επόμενος Υπουργός Οικονομικών, το ξέρετε πάρα πολύ καλά έτσι; Ο κύριος Προβόπουλος.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ο κύριος Προβόπουλος δεν θα είναι Υπουργός Οικονομικών. Ο κύριος Προβόπουλος θα αναλάβει την Προεδρία του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Γιώργος Αρίστογλου: Πείτε μου σας παρακαλώ, ο ένας έκανε το ένα, ο άλλος έκανε το άλλο, δεν υπάρχει ένας, μα ένας, στα τόσα χρόνια πολιτικός που να έκανε έστω κάτι, ένα καλό, ένα μόνο ένα. Κανείς;

Δόκτωρ Λαμπράκης:Πολιτικός, δεν υπάρχει. Έλληνας όμως υπάρχει και λέγεται Αρτέμης Σώρρας.

Γιώργος Αρίστογλου: Ο Αρτέμης Σώρρας είναι δικός μας…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ


Δόκτωρ Λαμπράκης: Μα όλα τώρα τα τερτίπια που κάνουνε τούτοι εδώ, είναι με την προϋπόθεση ότι δεν είχανε τον Αρτέμη Σώρρα στα πόδια τους. Βλέπεις τον Ιούλιο του 2012 που έγιναν αυτά τα SWAPS, είναι 30 με 40 δις αυτά εδώ, ο Σώρρας δεν ήταν στο προσκήνιο. Δεν ξέρανε τίποτα. Αρχίζανε μάλιστα να προγραμματίζουν την πτώχευση της Ελλάδος τις πρώτες δύο εβδομάδες του Οκτωβρίου. Εμείς πρέπει να σας πω, και το ομολογώ τώρα ενώπιον του λαού, δεν είμεθα έτοιμοι τη στιγμή εκείνη να βγούμε μπροστά. Ο μόνος λόγος που το κάναμε είναι διότι γνωρίζαμε ότι αυτοί είχαν κατά νου να πτωχεύσουν την Ελλάδα τις δύο πρώτες βδομάδες του 2012 με σκοπό να καταλάβουν ουσιαστικά και με μεγάλη ταχύτητα κα χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα, να αναλάβουν την ιδιοκτησία όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδος.
Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη αποθήκη ενεργειακών αποθεμάτων για όλη την Ευρώπη. Ότι και να λένε οι Λυγεροί, οι Καρυώτιδες, ο ένας, ο άλλος, ο τρίτος, η Ελλάδα έχει περισσότερο αέριο και περισσότερο πετρέλαιο από όλες τις χώρες γύρω-γύρω από τη Μεσόγειο. Ότι και να λένε. Ας πούνε ότι εγώ είμαι τρελός. Σας λέω ότι τα αποθέματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, τα ενεργειακά αποθέματα, ιδιαίτερα σε φυσικό αέριο, επαρκούν για ολόκληρη την Ευρώπη σαν Ήπειρο για 500 χρόνια! Επομένως, το μαγαζί είναι πολύ μεγάλο, όπως λέμε στη λαϊκή γλώσσα και θέλουν πολλοί να το πάρουνε αλλά με λίγο αέρα. Καταλάβατε;
Είχανε φτάσει εδώ πρώτοι οι Αμερικάνοι. Οι Αμερικάνοι είχανε φτάσει εδώ πρώτοι από το 1940 με τη σύμβαση COOPER, είχαν ελέγξει όλο τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος και τελείωνε η σύμβαση 31 Δεκεμβρίου 2010. Η σύμβαση COOPER ήτανε 70ετής. 70 χρόνια. Δέκα Αμερικανικές εταιρίες με αρχηγό την εταιρία COOPER είχανε αναλάβει, είχανε δηλαδή δεσμεύσει όλο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος για 70 χρόνια. Η Ελλάδα είχε το δικαίωμα τους τελευταίους 12 μήνες να αρνηθεί επέκταση της συμβάσεως. Οι 12 αυτοί μήνες ήσαν ο Ιανουάριος με τον Δεκέμβριο του 2010. Γιαυτό έπρεπε να πέσει ο Καραμανλής το 2009, γιατό έπρεπε να σκεφθούμε αυτό το θαυμάσιο σενάριο ότι απειλείτε η ζωή του Κωστάκη, διότι έπρεπε να έρθει ο Γιωργάκης, διότι ο Κωστάκης έλεγε ότι αυτός δεν θα ανανεώσει τη σύμβαση. Και καλά έκανε ο άνθρωπος.
Γιώργος Αρίστογλου: Να και ένα καλό.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Κοίταξε, όταν πήγε να μιλήσει με τον Πούτιν δεν πήγε για να πάρει κάτι, να πάρει ενεργειακά συμβόλαια κτλ. Απλώς για να δει αν μπορεί να εκμεταλλευτεί ή όχι η Ελλάδα τα δικά της κοιτάσματα, τα δικά της ενεργειακά αποθέματα. Αυτό βέβαια καταλαβαίνεις ήτανε το μεγάλο σαράκι για τους Αμερικανούς. Οι Αμερικανοί θέλανε τον Γιωργάκη ούτως ώστε να μην προβάλλει τον τελευταίο όρο της συμβάσεως που έλεγε ότι τους τελευταίους 12 μήνες έχει το δικαίωμα η Ελλάδα να αρνηθεί την επέκταση του συμβολαίου. Το οποίο αυτομάτως, αν δηλώσεις ότι δεν θες επέκταση του συμβολαίου, αυτομάτως επεκτείνεται για 25ετιία. Επειδή όμως, πρόσεξε τώρα, τώρα μπήκαν στη μέση οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί σε εκείνο το κομβικό σημείο κατάλαβαν ότι ήταν χρυσή ευκαιρία να μπούνε σφήνα ανάμεσα. Καταλάβατε; Και έγινε η μεγάλη μάχη τώρα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο της αντιπαράθεσης των συμφερόντων των Καζάρων των Ευρωπαίων με των Καζάρων της Αμερικής. Και οι δύο Καζάροι. Αλλά όπως ξέρετε και η οικογένεια μεταξύ τους έχουν αντιπαραθέσεις. Ο καθένας προσπαθεί να πάρει τα περισσότερα για τον εαυτό του. Έτσι λοιπόν άλλος ο Γερμανο-Καζαρικός άξονας που τον εκπροσωπούσε ο Σημίτης και άλλος ο Καζαρικός άξονας των Αμερικάνων που τον εκπροσωπούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γεώργιος Παπανδρέου. Δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

Γιώργος Αρίστογλου: Άρα δηλαδή αυτοί επένδυαν στην πτώχευση της Ελλάδος για να πλουτίσουν, έτσι δεν είναι;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως. Δηλαδή επειδή τελείωνε η σύμβαση COOPER έλεγαν οι Γερμανοί ότι είναι η χρυσή ευκαιρία, γιατί το ξέρουν οι Γερμανοί, και δεν είναι τα πετρέλαια και τα αέρια που χρειάζονται από την Ελλάδα, να μην πάμε παραπέρα γιατί θα βάλουμε σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία. Υπάρχουν μεταλλεύματα στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον πλανήτη. Και τα οποία μεταλλεύματα έχουν τέτοια σπουδαιότητα για την επικυριαρχία όλης της γης που θυμάσαι το ρητό: «επτά πόλεις μάρνανται σοφήν δια ρίζαν Ομήρου». Επειδή δεν είχαμε σαφείς ιστορικές μαρτυρίες που γεννήθηκε ο Όμηρος, τον τόπο γεννήσεως του Ομήρου τον διεκδικούν επτά πόλεις. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και εδώ. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν το ζωτικό οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα. Τόσο σε φυσικό επίπεδο γιατί είναι το πιο πολύτιμο οικόπεδο του πλανήτη, όσο και βασικά σε πνευματικό επίπεδο γιατί είναι το σημαντικότερο οικόπεδο στο σύμπαν. Και το λέω αυτό χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη. Και τώρα εσύ Ελληνικέ λαέ που γνωρίζει την αλήθεια έχεις τα μέσα να αναλάβεις τις τύχες στα χέρια σου.

Γιώργος Αρίστογλου: Γιαυτό πέσαν όλοι με τα μούτρα επάνω. Όμως εδώ κύριε Λαμπράκη, όταν έχουμε μία Βουλή, όταν η Βουλή είναι δημοσιοϋπαλληλική οκνηρία, αυτό βλέπω εγώ εκεί πέρα μέσα, υπάρχει αυτή η νοοτροπία του «ωχ αδερφέ» του τύπου να βολευτώ εγώ και ας διαλυθεί το σύμπαν δεν με ενδιαφέρει εμένα, έτσι; Πιστεύω ότι αυτά είναι ερείσματα ισχυρά, όμως να φτάσω σε ένα άλλο σημείο. Εδώ, επήλθε επί Γιώργου Παπανδρέου η διαίρεση της Ελλάδος με τον «Καποδίστρια», χωρίζοντας την Ελλάδα σε περιφέρειες. Είναι έτσι ή δεν είναι;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως.

Γιώργος Αρίστογλου: Την χωρίσανε την Ελλάδα, τη διαλύσανε. Τώρα θα κάνουνε, θα χωρίσουν τις περιφέρειες, δεν ξέρω τι.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Απλώς ο «Καποδίστριας» δεν ήταν τόσο επικίνδυνος ήταν το προοίμιο του «Καλλικράτη». Ο κίνδυνος ήταν ο «Καλλικράτης».

Γιώργος Αρίστογλου: Ακριβώς. Θα πήγαινα εκεί τώρα για τον «Καλλικράτη». Ο «Καλλικράτης» τώρα έχει διαμελίσει την Ελλάδα και θα την κάνει ακόμα μικρότερη. Υπάρχουν οι Δήμοι, βλέπετε οι εκβιασμοί που γίνονται στους Δήμους. Εγώ βλέπω, αυτοί οι περιφερειάρχες σαν άρχοντες, δεν μιλάω τώρα για αυτές τις κατάντιες που πλακώνονται μεταξύ τους και γίνεται μια παιδική χαρά. Σας πληροφορώ ότι τα Δημοτικά Συμβούλια είναι ότι χειρότερο από την χειρότερη ασπρόμαυρη κωμωδία που παίχτηκε ποτέ.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Δεν είδες τι έγινε; Παίξανε μπουνιές λέει προχθές.

Γιώργος Αρίστογλου: Αυτό δεν είναι τίποτα, και εδώ σε εμάς δεν παίζουνε μπουνιές αλλά εντάξει. Λοιπόν, παιδική χαρά, δεν γίνεται τίποτα. Σήμερα φώναζα το πρωί κύριε Λαμπράκη, ο Βουλευτής κρατάει και την έδρα την περιφέρεια και δεν δίνει σε κανέναν δικαίωμα να είναι μπροστά, για να μπορούν να υπάρχουν και άλλα μυαλά. Όμως εγώ λέω, περιφερειάρχης, δήμαρχοι, ευρωβουλευτές όλοι τρέχουν στις στοές στις τρύπες από δω και από κει να πάρουν τα χρίσματα. Το παιχνίδι έχει πέσει και πιο χαμηλά από τους χαμηλά διανοούμενους, αν θέλετε εγκεφαλικά, πώς να εκφραστώ για τους βουλευτές;

Δόκτωρ Λαμπράκης:Τη λέξη διανοούμενος δεν θα τη χρησιμοποιείς για πολιτικούς.

Γιώργος Αρίστογλου: Ε ναι, αυτό λέω κάτι πρέπει να βρω να τους πω. Αυτοί οι βουλευτές που είναι μέσα, τριακόσιοι.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Να σου πω μία πολύ απλή φράση που την καταλαβαίνει ο λαός, «ζώα» όπως τους λέει και ο Αρτέμης.

Γιώργος Αρίστογλου: Τα πρόβατα είναι και πιο καλά. Τι γίνεται τώρα; Το παιχνίδι άρχισε να παίζεται χαμηλά, με τους δημάρχους όπως σας είπα και τα λοιπά. Τρέχουν στις στοές, πηγαίνουν στην Αμερική, έρχονται από δω να πάρουν τα χρίσματα. Και μου είπατε στις εκλογές κύριε Λαμπράκη όντως δεν βγαίνει το αποτέλεσμα που θέλει ο Ελληνικός λαός.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ποτέ δεν βγαίνει.

Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ


Γιώργος Αρίστογλου: Πώς να βγει, όταν σας λέει όταν παίζετε κάποια παιχνίδια, το αθλητικό, ο ΟΠΑΠ και σε τρία δευτερόλεπτα γνωρίζουν πιο νούμερο δεν έχει παίξει, σε τρία δευτερόλεπτα, φανταστείτε με τις εκλογές τι γίνεται.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Όχι μόνο αυτό. Θα σε βάλω και σε μια άλλη τρύπα Γιώργο μου, θα σε βάλω στον χωροχρόνο. Δηλαδή, και στο λέω αυτό με τα λόγου γνώσεως, υπάρχει η τεχνολογία η οποία μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα. Να έχει την εμπειρία του αποτελέσματος εκ των προτέρων. Κατάλαβες τι εννοώ; Δηλαδή υπάρχει τρόπος να τρέξεις τον χρόνο μπροστά, Κυριακή βράδυ που γίνονται οι εκλογές, και να ξέρεις την Πέμπτη το βράδυ το τι πιθανός θα έβγαζε η κάλπη. Έτσι στρατολογείς και έτσι φτιάχνεις το πρόγραμμά σου πως θα καταλάβεις την αρχή. Αυτό που σου λέω έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον, ιδιαίτερα στις Αμερικανικές εκλογές, ιδιαίτερα το 2000 όταν κέρδισε τις εκλογές για δεύτερη φορά ο George Bush ο νεότερος, ενώ ουσιαστικά τις εκλογές τις είχε κερδίσει η αντίπαλη παράταξη. Γνώριζαν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της κάλπης και είχαν προετοιμασμένα όλα εκείνα τα δικαστικά όργανα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για να γίνει η αλλαγή της λαϊκής ετυμηγορίας.

Γιώργος Αρίστογλου: Άρα δηλαδή μπορεί να γίνει και εδώ πέρα αυτό.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Μπορεί. Εγώ το υπογραμμίζω.

Γιώργος Αρίστογλου: Να πάμε λίγο στους βουλευτές που είναι «ωχ αδερφέ» δε με νοιάζει, ας διαλυθεί το σύμπαν και θέλω να μου εξηγήσετε λίγο κύριε Λαμπράκη τι γίνεται με τους πιο κάτω, με τις περιφέρειες και τους δήμους πλέον.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Κοίταξε, αγνότητα ή τουλάχιστον ίχνη αγνότητας μόνο στους δήμους μπορείς να βρεις ακόμη. Οι μεγάλοι δήμοι είναι φερέφωνα της πολιτικής εξουσίας, είναι ο μεγάλος βραχίονας των κομμάτων, δηλαδή στους δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Ηρακλείου, Χανίων, Βόλου, Μαγνησία, όλων των μεγάλων πόλεων, με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να έχεις και την παραμικρή έστω ελπίδα ότι κάποιος θα λειτουργήσει ως Έλληνας. Είναι όλοι πουλημένοι, είναι όλοι προδότες, προδότες με την έννοια ότι ψάχνουν το δικό τους το συμφέρον, έτσι; Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι αυτό έχει επιβληθεί εκ των άνω.
Να θυμάστε κάτι, εδώ πάμε λίγο στο φιλοσοφικό, ο Ελληνισμός και τα αξιακά συστήματα του Ελληνισμού λειτουργούν μόνο με την λογική. Τα σημερινά κοινοβούλια νομοθετούν το συναίσθημα και το ένστικτο. Αυτό είναι η μεγαλύτερη αμαρτία εναντίον του Ελληνισμού και η σίγουρη καταστροφή των ανθρωπίνων κοινωνιών. Όπως η δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή το ίδιο πρέπει να είναι – έχουμε σαν σλόγκαν στον δικό μας τον Οργανισμό την λέξη «α δει». Όταν το ακούσεις για πρώτη φορά θα νομίσεις ότι λέει ότι κάποιος τραγουδάει από το ρήμα «άδω», δεν είναι όμως έτσι. Πολλές φορές ρωτάνε τον Αρτέμη σε πολλές εκπομπές «ποιος είσαι;» και απαντάει αυτός «αυτός που πρέπει». «Και τι θα κάνεις;», «αυτό που πρέπει». «Και πότε θα το κάνεις;», «όταν πρέπει». Άκου λοιπόν γιατί λέει ο Αρτέμης αυτά τα πράγματα.

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι και επιτρέψτε μου λίγο θα το ολοκληρώσετε μετά γιατί θέλω να το πάτε εκεί που πρέπει να το πάτε. Τι μέλη γενέσθαι κύριε Λαμπράκη…

ΑΔΕΙ: ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Κάτσε να τελειώσω, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η πρώτη αρετή του Ελληνισμού είναι η «αρετή». Η αρετή εάν δεν υπάρχει σε όλες τις άλλες εννοιολογικές και σημειολογικές έννοιες δεν μπορεί να υπάρξει ευνομούμενο κράτος. Η δικαιοσύνη πρέπει να έχει αρετή. Η ισότητα πρέπει να έχει αρετή. Έτσι δεν είναι; Το «ΑΔΕΙ» σημαίνει «αυτά που πρέπει», «αυτά που χρειάζονται». Το «Α» αντιπροσωπεύει την αρτετή, το «Δ» την δικαοσύνη, το «Ε» την ελευθερία και τι «Ι» την ισότητα. «ΑΔΕΙ» λοιπόν είναι το σλόγκαν του Ελληνισμού, «αυτά που πρέπει». Και «αυτά που πρέπει» είναι: Αρετή, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα. Όταν λοιπόν λέει ο Σώρρας αυτός που πρέπει, όπου πρέπει, όποτε πρέπει και όπως πρέπει, αυτό εννοεί «ΑΔΕΙ». Δηλαδή να είστε προσκολλημένοι στις αρετές του Ελληνισμού, έτσι;
Τι λέγανε στον Πρώτο Ολυνθιακό, είπε το εξής ο Δημοσθένης: «Δει δη χρημάτων, ω άνδρες Αθηναίοι, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων». Όλοι λοιπόν, ιδιαίτερα οι Καζάροι προωθούν την έννοια ότι ο Δημοσθένης πρότεινε τα χρήματα σαν αξιακό κομμάτι της Ελληνικότητας. Καμία σχέση, όλο το ρητό τι λέει «δει δη χρημάτων , ω άνδρες Αθηναίοι, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων», το λειτουργικό κομμάτι εδώ είναι τα δέοντα, αυτά που πρέπει να γίνουν. Λέει λοιπόν ο Δημοσθένης ότι, βρέστε τα χρήματα για να κάνετε αυτά που πρέπει. Αυτό λέει αυτό το ρητό. Και τι λένε τώρα οι Καζάροι «κάντε αυτά που πρέπει για να βρείτε τα χρήματα». Κατάλαβες τι διαφορά των δύο κοινωνιών; Αντιστρέφουν τις αξίες και υποβιβάζουν το χρήμα σαν πρωταρχικό σκοπό και το πνεύμα στην υπηρεσία του χρήματος. Ενώ ο Δημοσθένης λέει «δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων», δεν συζητάει αλλαγή των δεόντων, συζητάει το πώς να βρεις τα χρήματα. Ενώ τι κάνουν οι Καζάροι; Τι θα κάνουμε για να βρούμε τα χρήματα; Και καθορίζουν την νομολογία τους, την νομοθεσία τους, τις συνήθειές τους και τους θεσμούς τους για το πώς θα βρουν χρήματα. Από την άλλη μεριά οι Έλληνες τι κάνουν; Βρίσκουν τα χρήματα για να υπηρετήσουν στους θεσμούς. Ο θεσμός είναι κάτι που είναι αδιαφιλονίκητα σταθερό, δεν πρόκειται να αλλάξει ο θεσμός. Δηλαδή η Αρετή, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία, η Ισότητα δεν αλλάζουν. Εκεί θα είναι και θα βρούμε τα χρήματα για να επιφέρουμε αυτές τις αρετές στην κοινωνία. Το ανάποδο εντελώς κάνουν οι Καζάροι. Προσπαθούν να χειραγωγήσουν την Δικαιοσύνη, να χειραγωγήσουν την Ελευθερία, να χειραγωγήσουν την Ισότητα γιατί, για να καταλήξουνε που; Να βρούνε χρήματα! Αυτές είναι οι διαφορές. Θέλω να καταλάβει ο ακροατής μας, ο μέσος Έλληνας πρέπει να καταλάβει ποια είναι τα αντίπαλα δέη. Είναι η «ύλη» και «πνεύμα». Ο Έλληνας βάζει την «ύλη» στην υπηρεσία του «πνεύματος», ο Καζάρος βάζει το «πνεύμα» στην υπηρεσία της «ύλης». Πολύ απλά.

ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ


Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε πρόεδρε, κύριε Λαμπράκη διαβάζοντας τώρα και στο διαδίκτυο, βλέπω λοιπόν ότι εμάς τους Έλληνες, τους συνέλληνες όλους, ακόμα και αυτή τη στιγμή που η Ελλάδα καταρρέει, ή όπως λέτε πριονίζονται οι κολώνες τις πατρίδος μας, υπάρχουνε μερικοί συνέλληνες οι οποίοι θέλουν να το παίξουνε εξυπνότεροι ο ένας από τον άλλον. Εγώ όμως τους λέω ότι όλοι είμαστε ίδιοι, ένα. Δεύτερον, τι μέλη γενέσθαι και τι περιμένετε να αλλάξει από την προσπάθειά σας κύριε Λαμπράκη, αν υπάρχουν ελπίδες, γιατί έχω πάρα πολλά μηνύματα κύριε Λαμπράκη που θέλουνε να τους πείτε αν υπάρχουν ελπίδες.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Πρέπει να ορίσουμε έναν ορισμό, γιατί κάναμε ένα μικρό λάθος Γιώργο, ισότητα δεν σημαίνει ταυτότητα, ταυτοποίηση. Ισότητα σημαίνει πρόσβαση. Όταν όλος ο Ελληνικός λαός, όλος ο Έλλην λαός έχει πρόσβαση στη Δικαιοσύνη, πρόσβαση στην Ελευθερία, πρόσβαση στην Παιδεία, πρόσβαση στην Ισονομία, στην Ισοκρατία, όλο αυτό ονομάζεται Ισότητα. Δεν σημαίνει ότι ο Ελληνισμός πρέπει να παρέχει σε όλους τα ίδια. Πρέπει να παρέχει σε όλους τα δέοντα. Τα δέοντα είναι προσωπικά αλλά είναι και κοινωνικά. Τα κοινωνικά δέοντα τα εξασφαλίζει το σύνολο, τα προσωπικά δέοντα είναι στην υποχρέωση του κάθε ανθρώπου. Αυτή είναι και η έννοια της προσωπικής ελευθερίας. Επομένως να μην συγχέουμε το ίσο με το όμοιο. Ισότητα σημαίνει ίση πρόσβαση. Αυτό σημαίνει, όχι ότι όλοι απολαμβάνουμε τα ίδια, αυτός είναι Κομμουνισμός. Ελληνισμός σημαίνει ίση πρόσβαση, ενώ Κομμουνισμός σημαίνει ίση κατανομή. Αυτή είναι η διαφορά.
Τώρα, το επόμενο τι μέλη γενέσθαι, αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα.

Γιώργος Αρίστογλου: Ναι, τι περιμένετε να αλλάξει από την προσπάθειά σας και αν υπάρχουν ελπίδες κύριε Λαμπράκη.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Δόκτωρ Λαμπράκης: Θα επανέλθω να σας εξηγήσω, να εξηγήσω στον Ελληνικό λαό μόνο για τρία λεπτά. Τι είναι το παγκόσμιο καταπίστευμα. Το παγκόσμιο καταπίστευμα είναι χρήματα που ανήκουν στον Ελληνικό λαό. Ανήκουν, είναι ιδιοκτησία του. Είναι προδιαγεγραμμένα από τη Διεθνή Κοινότητα να ανήκουν στον Ελληνικό λαό τώρα και στον αιώνα τον άπαντα. Όσο υπάρχει σύστημα στη γαία τα χρήματα αυτά θα ανήκουν στον Ελληνικό λαό. Το ποσό; Αστρονομικό, ούτε μπορείτε να το φανταστείτε. Ξεπερνάει τα 330 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό το ποσό λοιπόν ανήκει στον Ελληνικό λαό. Δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας ή θέμα χρημάτων, είναι θέμα πρόσβασης προς σε αυτά τα ταμεία. Η πρόσβαση σε αυτά τα ταμεία είναι εκείνη η οποία ελέγχουν οι Καζάροι. Δεν μπορούν δηλαδή να ισχυριστούν αύριο ότι το καταπίστευμα που ανήκει στην Ελλάδα ανήκει σε αυτούς. Αυτό δεν μπορούν να το πουν. Τι μπορεί να πουν όμως, ότι δεν σου επιτρέπουμε να έχεις πρόσβαση στα δικά σου τα χρήματα εάν δεν τηρήσεις τους όρους τους οποίους υπέγραψες. Υπογράψαμε και εμείς το 1944 ότι με αυτούς τους όρους εγώ θα έχω πρόσβαση στα χρήματά μου. Στα χρήματα αυτά για να έχεις πρόσβαση χρειάζεσαι τρία πράγματα. Να έχεις την δικαιοδοσία, που την έχει ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας και ο Ιερώνυμος στην Ελλάδα, να έχεις την εγγύηση που την έχει ο Σώρρας και να έχεις και τα προγράμματα, δηλαδή που θα ξοδέψεις τα χρήματα. Δεν μπορείς να τα κάνεις πορνεία ή να τα κάνεις ζαράδικα, κατάλαβες; Πρέπει να απευθυνθούν στον πολίτη εν γένει, στον λαό. Άρα λοιπόν έχοντας αυτά τα τρία μαζί ο Ελληνικός λαός μπορεί να λύσει το πρόβλημά του και να γίνει παράδειγμα στους υπόλοιπους λαούς πώς να λύσουν το δικό τους το πρόβλημα. Αυτά τα χρήματα θα διερωτώνται οι Έλληνες πως πήγαν εκεί, πως βρεθήκαν τα χρήματα αυτά εκεί. Βρεθήκανε διότι ο Ελληνικός λαός σαν συντεταγμένη κοινωνία, η Ελληνική Κυβέρνηση, η Ελληνική Δημοκρατία, η Ελληνική Βασιλεία, όπως θες πέστο, και διαχρονικά από το 1930 και εντεύθεν έλαβε μέρος στην Παγκόσμια Κοινότητα η οποία συμφώνησε για τις αξίες των αγαθών που κινούνται σε διακρατικό επίπεδο. Ότι υπάρχει στο χρηματιστήριο σαν «commodity» δηλαδή σαν ανταλλαγή προϊόντων σημαίνει ότι έχει συμφωνηθεί από την Διεθνή Κοινότητα να διακινείται σε ένα ορισμένο επίπεδο τιμής. Ενώ δηλαδή το ακριβότερο φάρμακο στοιχίζει 5 σεντς να κατασκευαστεί πωλείται 70 δολάρια ή 70 ευρώ. Η διαφορά από την πραγματική του αξία μέχρι την αξία πωλήσεως είναι το κέρδος. Αυτό το κέρδος λοιπόν συμφώνησε η Διεθνής Κοινότητα να μοιράζεται ως ακολούθως: το 60% να πηγαίνει στα παγκόσμια καταπιστεύματα και το 40% να πηγαίνει στους ανθρώπους οι οποίοι διακινούν αυτό το αγαθό σε όλη τη γη, στους μεσάζοντες δηλαδή. Άρα η Ελλάδα έχει μια ποσοστιαία, μια ποσόστωση όσον αφορά τα παγκόσμια καταπιστεύματα στην οποία ποσόστωση κατατίθενται καθημερινός εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, δολάρια που προέρχονται από τις συναλλαγές που γίνονται σε όλο τον πλανήτη και σε όλα τα κράτη. Γιατί έτσι συμφώνησε. Το πετρέλαιο λοιπόν για να βγει δεν στοιχίζει πάνω από 3 σεντς για να βγει από το έδαφος, αλλά πωλείται 4 ευρώ το λίτρο. Η διαφορά αυτή, το κέρδος αυτό δεν καταλήγει στις τσέπες κάποιον επιτηδείων, καταλήγει στο παγκόσμιο καταπίστευμα και τα 60%. Άρα η Ελλάδα έχει μία συνεχώς αυξανόμενη παρουσία σε αυτό το καταπίστευμα. Λέει όμως το σύστημα, το οποίο και εμείς οι Έλληνες υποσχεθήκαμε να τηρούμε, για να πάρουμε λεφτά από αυτό το καταπίστευμα και εφόσον ο χρυσός δεν είναι πλέον μέσον ανταλλαγής, τι δίδουμε; Δίδουμε μία υποσχετική ότι θα τα ξαναβάλουμε πίσω. Αυτό ονομάζεται ομόλογο, ομολογία. Αυτή είναι η ομολογία, αυτό είναι το ομόλογο. Δηλαδή μέσω του Υπουργού Οικονομικών ομολογεί ο Ελληνικός λαός ότι θέλουμε 100 εκατομμύρια ή 100 δισεκατομμύρια αλλά θα τα ξαναβάλουμε πίσω.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Προσέξτε τώρα τι απάτη έχει γίνει στην Ελλάδα. Τα χρήματα τα οποία παίρναμε από τα κεντρικά ταμεία ήταν δικά μας. Έπρεπε να τα παίρνουμε με μηδενικό επιτόκιο και με την υποχρέωση να τα γυρνάμε πίσω σε βάθος από 30 μέχρι 50 ή έστω και 100 ετών. Όμως επειδή μπήκανε οι Καζάροι στη μέση και κατέλαβαν τη διαδικασία με το έτσι θέλω, δημιούργησαν τον τρόπο που να σε κάνουνε αφερέγγυο. Αυτοί λοιπόν δημιούργησαν τις εταιρίες Standard & Poor, APAP και αυτές οι εταιρίες αποφασίζουν εν τέλει εάν εσύ θα έχει πρόσβαση στα δικά σου τα λεφτά. Εάν δηλαδή το ομόλογό σου, η υποσχετική που δίνεις ότι εγώ θα τα γυρίσω πίσω, δεν είναι φερέγγυο δεν σε δανείζουν, δεν σου τα δίνουν τα λεφτά. Τα δικά σου τα λεφτά κρατούν αλλά για να σου τα αφήσουν ελεύθερα πρέπει να υποσχεθείς ότι θα τα ξαναβάλεις μέσα. Εάν όμως αυτοί πουν στην Διεθνή Κοινότητα ο Έλληνας δεν είναι φερέγγυος δεν σου επιτρέπουν να πάρεις λεφτά από τα δικά σου και τι κάνουν; Λέει, θα σε δανείσουμε εμείς. Όταν λένε «εμείς» σε παραπέμπουν στους δικούς τους τοκογλύφους. Τι κάνουν οι δικοί τους τοκογλύφοι. Παίρνουν τα δικά σου ομόλογα, τα βάζουν ενέχυρο στο παγκόσμιο καταπίστευμα, παίρνουν χρήματα με μηδενικό επιτόκιο και δανείζουνε εσένα με 7%. Τώρα όμως δε χρωστάς πλέον στο δικό σου καταπίστευμα ή στα δικά σου λεφτά, χρωστά στον τραπεζίτη ή στο κράτος!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Και το μεγάλο έγκλημα του Παπανδρέου είναι το εξής: Ότι με αυτή την απάτη των CDS που περιγράψαμε στην αρχή ανάγκασε την Ελλάδα να δανειστεί πλέον από κράτη. Όταν δανείζεσαι από κράτη και από χώρες δεν μπορείς να έχεις διαπραγματευτική ικανότητα. Μέχρι του Παπανδρέου όλα μας τα χρέη ήταν σε τράπεζες, είτε κεντρικές είτε διεθνής τράπεζες. Μετά τον Παπανδρέου χρωστάμε σε χώρες πλέον. Θυμάστε ότι όταν η Φιλανδία ήθελα να δανείσει την Ελλάδα, δεν θυμάμαι πόσο ήτανε, ζήτησε εμπράγματες εγγυήσεις από τον Βενιζέλο. Δεν μπορείς να διαπραγματευτείς χρέη με κράτη όπως το διαπραγματεύεσαι με τράπεζες. Αυτό ήταν το μεγάλο έγκλημα του Γιωργάκη, το οποίο βέβαια ο άνθρωπος δεν γνώριζε τι έκανε, δηλαδή δεν είχε τη διανόηση να καταλάβει τι έγινε, απλός έκανε ότι έλεγαν οι σύμβουλοί του, ο Βαρουφάκης, ο Βιλάρδος και όλοι αυτοί. Γιατί ξέρετε εκείνη την εποχή είχανε πάρει εντολή 4-5 να μεταφέρουν την Ελληνική οικονομία από το ευρώ στο δολάριο. Αυτή ήτανε η προσπάθεια τον Οκτώβρη του 2012 την οποία σταματήσαμε εμείς. Σταματήσαμε την πτώχευση της Ελλάδος στο ευρώ και την προσκόλληση της στο δολάριο. Αυτό σταματήσαμε ουσιαστικά τον Οκτώβριο του 2012.

ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ & Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Γιώργος Αρίστογλου: Και αυτοί οι Βαρουφάκης και Σία και όλοι ακόμη βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε. Ακόμη μιλάνε!

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ο Βαρουφάκης, ο Βιλάρδος, ο Γιαλτουρίδης, ο Γιώργος ο Παπανδρέου και ένας ακόμη καθηγητής στην Τζώρτζια της Ατλάντα.

Γιώργος Αρίστογλου: Καλά ο Γιαλτουρίδης είναι οικονομολόγος;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Όχι, αλλά όπως ξέρεις σε κάθε οργανισμό υπάρχει ο πρόεδρος και ο παρατρεχάμενος. Ο Γιαλτουρίδης είναι για να κάνει τη βρωμοδουλειά. Αλλά για να μην φανούνε οι άλλοι, τα μεγάλα ονόματα Βαρουφάκης, Βιλάρδος, Παπανδρέου, ο Γιαλτουρίδης έστειλε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2012 την πρόταση να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και να προσκολληθεί στο δολάριο. Οπότε το σχέδιο το διεύθυναν οι Εβραϊκές στοές και οι Σκωτικές στοές. Και επειδή τυχαίνει ο κύριος Γιαλτουρίδης να είναι μέλος και επειδή εξαρτάται από την στοά στο Αι Μπιρέθ του κυρίου Ματαθία, έτσι έγινε όλη η διαδικασία και η πρόταση προς την Ελληνική Δημοκρατία να αποκολληθεί από το ευρώ και να προσκολληθεί στο δολάριο, μέσω του κυρίου Γιαλτουρίδη. Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Είναι λίγο πιο περίπλοκα.
Επομένως καλό θα ήταν ο Ελληνικός λαός να μην ξεφεύγει έστω και από την παραμικρή λεπτομέρεια, να μην του διαφεύγει και να νομίζει ότι είναι ασήμαντη, έστω και η πρόταση αυτή του Γιαλτουρίδη, αυτή αντιπροσώπευε ένα ολοκληρωμένο, συγκεκριμένο και συντονισμένο σχέδιο της πτωχεύσεως της Ελλάδος μέσα στη ζώνη του ευρώ και της προσκολλήσεώς της στη ζώνη του δολαρίου. Το οποίο δολάριο βεβαίως όπως αντιλαμβάνεστε βουλιάζει αυτή τη στιγμή. Θα μάθατε ότι τις περασμένες δύο εβδομάδες η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Βραζιλία, και η Νότιος Αμερική συμφώνησαν να αγοράζουν πετρέλαιο όχι πλέον με ισοτιμία δολαρίου αλλά με ισοτιμία γκουάν του κινεζικού νομίσματος. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για το δολάριο; Καταλαβαίνετε εάν η Ελληνική οικονομία ήταν προσαρμοσμένη και προσαρτημένη στο δολάριο αυτή τη στιγμή; Δεν θέλω να σας πω.
Εδώ μπήκαμε σε βαθιά νερά Γιώργο και δεν ξέρω πόσοι από τους ακροατές μας ενδιαφέρονται να ακούσουν τις ισορροπίες, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι οι τύχες του Ελληνισμού και της Ελλάδος σαν γεωφυσικού χώρου διακυβεύονται ανά πάσα στιγμή. Και διακυβεύονται από ανθρώπους ανίκανους, από ανθρώπους χωρίς διανόηση, το χειρότερο όμως η πρόθεση την οποία έχουνε δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων η βελτίωση της διαβίωσης του Ελληνικού λαού. Είναι η πραγματική καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας, ο διαμελισμός της Ελλάδος σε πολλά τμήματα όπως στην Γιουγκοσλαβία και η εκμετάλλευση των σπάνιων μεταλλευμάτων που υπάρχουν μόνο, και το τονίζω μόνο, στον Ελληνικό χώρο από τους Καζάρους για τους δικούς τους σκοπούς που δεν είναι και τόσο ευχάριστοι.

Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Λαμπράκη ήταν υπέροχα αυτά που μας είπατε, εγώ όμως σε κάποια άλλη συνομιλία μας, λίαν συντόμως, θέλω να αναλύσουμε στην επόμενη κουβέντα μας το σενάριο που έχουνε κάνει όλοι, για το χειρότερο σενάριο για την Ελλάδα, για την πτώχευση, αν πάμε μελλοντικά στην έξοδο από το ΕΥΡΩ, για την χώρα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για το παγκόσμιο σενάριο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ


Δόκτωρ Λαμπράκης: Γιώργο θέλω να το γράψεις και να το θυμάσαι, η Ελλάδα θα βγει από το ΕΥΡΩ μόνον όταν είναι ισχυρή. Θα βγει από το ΕΥΡΩ εάν αρνηθούν τα Ευρωπαϊκά κράτη να εκδίδει η Ελλάδα το ΕΥΡΩ. Μόνον τότε θα βγει από το ΕΥΡΩ. Σε αυτή τη φάση δεν συμφέρει την Ελλάδα να βγει από το ΕΥΡΩ. Εάν εγώ όμως αύριο δεν έχω χρέος και έχω και 300 δις για ανάπτυξη, δεν μπορεί κανένας να μου αρνηθεί ότι εγώ είμαι η ισχυρότερη οικονομικά χώρα. Άρα σύμφωνα με τη συνθήκη του Μάαστριχ εγώ πρέπει να εκδίδω το ΕΥΡΩ. Μόνον τότε, μόνον σε αυτή την περίπτωση, εάν το αρνηθεί η Κοινότητα, μόνον τότε θα φύγει η Ελλάδα από το ΕΥΡΩ. Αλλά θα φύγει καβαλάρης, όχι πεζός και κουτσός.

Γιώργος Αρίστογλου: Ο κύριος Σώρρας είπε ότι 1 τρις θα χρειαστεί η Ελλάδα, 2 τρις θα χρειαστεί η Ελλάδα, τα δίνω, δεν θέλω τίποτα πίσω, να έχουμε έναν κουμπαρά που όταν ξεχρεώσουμε να πηγαίνουνε μέσα για να μπορούμε να βοηθούμε κι άλλους. Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Έχει έγκριση ο κύριος Σώρρας από τα παγκόσμια ταμεία πάνω από 2 τρισεκατομμύρια ευρώ για την Ελλάδα. Αλλά για να τα πάρει πρέπει να συμφωνήσουν οι συνέλληνες. Ή ο πρωθυπουργός πρέπει να το κάνει, ή ο υπουργός οικονομικών, ή ο λαός. Δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος.

Γιώργος Αρίστογλου: Ωραία, το μήνυμά σας για να ενωθούμε.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI-END ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ- ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 2.12.2012

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ  


Ei-End Μνημοσυνη

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΑΠΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (ΜΕΡΟΣ Α')

 
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1974
Γιώργος Αρίστογλου: Στις 10 Ιανουαρίου 2011. Στην Βουλή διαβιβάζεται από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο πλαίσιο εφαρμογής περί ευθύνης υπουργών η δικογραφία που αφορά την διερεύνηση ευθυνών επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη για τις χρηματοπιστωτικές εργασίες, τα Σουάπς δηλαδή, που διενεργήθηκαν ενόψει της εισόδου της χώρας στην ΟΝΕ. Η διαβίβαση της δικογραφίας γίνεται από την εισαγγελία για τυπικούς λόγους σύμφωνα έτσι με όλα τα στοιχεία και τα ρεπορτάζ που είχαμε και για την περαιτέρω διερεύνηση η οποία διερεύνηση αυτή ανήκει στην Βουλή. Μετά από αυτό που σας διαβάζω έχουν εξαφανιστεί από το ίντερνετ τα πάντα όσον αφορά αυτήν, το πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όλο αυτό για την διερεύνηση, η υπόθεση που πήγε στην Βουλή, εξαφανίστηκαν όλα τα στοιχεία κύριε Λαμπράκη.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Οι θεσμοί κ. Αρίστογλου, είτε λέγετε Άρειος Πάγος, είτε λέγετε δικαστική εξουσία, είτε λέγετε νομοθετική είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας. Δεν μπορεί να είναι νοσηρό το σύστημα της Βουλής ή της οικονομίας και το σύστημα το δικαστικό να είναι υγιές. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ. Δεν ξέρω κατά πόσον έχουνε αντιληφθεί οι Έλληνες και παρά το γεγονός του ότι επανηλημένες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Έλληνες εξακολουθούν να στηρίζουν το Ευρώ και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να στηριχτεί το Ευρώ, αλλά η Ελλάδα έπρεπε να μπει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με υγιής όρους και κανόνες. Αυτό που έκανε ο κύριος Σημίτης ήτανε μία μεγάλη απάτη. Έτσι, και η απάτη αυτή, βέβαια εστοίχησε στην Ελλάδα την καταστροφή της. Και το πρόβλημα δεν είναι να δούμε αν ο Σημίτης σε μια στιγμιαία έστω αναλαμπή αποφάσισε να καταστρέψει την Ελλάδα ή αν αυτό ήταν ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο από πολύ καιρό. Το ότι ήταν προδιαγεγραμμένο είναι σαφές. Η καταστροφή της Ελλάδος καταστρώθηκε το έτος 1974. Ακόμα και ο Χέλμουτ Σμίτ (Helmut Heinrich Waldemar Schmidt) πριν από, φαντάζομαι 48 ώρες είδατε δήλωσε λέει την Ελλάδα την βάλαμε στην ΟΝΕ, μιλάμε τώρα για την αρχική έτσι, για την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Η Ελλάδα με τον Σαρλ ντε Γκωλ (ή Κάρολος ντε Γκωλ, Charles de Gaulle, στη Γαλλία συνήθως Général De Gaulle) και τον Schmidt ήτανε από την αρχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί ο αγαπητός μας, ο άλλος αγαπητός μας Εθνάρχης ο εκ Μακεδονίας ο κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής, εθήτευσε επανηλημένως στο Παρίσι και ήταν γνωστός στους κύκλους εκεί. Να θυμηθείτε επίσης ότι ο κύριος Καραμανλής στο Παρίσι εθήτευσε δίπλα από έναν μεγάλο Σιωνιστή καθηγητή τον Raymond Aron. Ο Raymond Aron θεωρείται ένας από τους γκουρού του Σιωνισμού της νέας τάξης πραγμάτων, όπως επίσης και του διαχρονικού, της διαχρονικής διαμάχης των Σιωνιστών να καταλάβουν τον Πλανήτη και οπωσδήποτε να ελέγξουν όλα τα Έθνη όχι μόνο οικονομικά αλλά να δημιουργήσουν μία κατάσταση δούλου αφέντη. Το Φεουδαρχικό σύστημα δηλαδή το οποίο το προσπαθούνε εδώ και χίλια χρόνια. Από το 1213 που έγινε η Μάγκνα Χάρτα, προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν το Φεουδαρχικό σύστημα και κατά το μάλλον ήτο το έχουν επιβάλλει. Έτσι λοιπόν για να γίνει αυτό χρειάζεται καθοδήγηση. Οι καθοδηγητές αυτοί είναι οι γκουρού που συνήθως έχουν, ιδιαίτερα ο Σιωνισμός έχει τέτοιους πολλούς.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Να σκεφτείτε ότι κάτω από την διδασκαλία του Raymond Aron στο Παρίσι, γαλουχήθηκε τόσο ο δικός μας Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος όσο και ο Henry Kissinger. Ο Henry Kissinger και ο Καραμανλής συνυπήρξαν μαθητές, φοιτητές θα λέγαμε του ίδιου καθηγητή και μάλιστα ανέπτυξαν και μία συγκεκριμένη φιλία και να σκεφτείτε ότι ενώ βρισκόταν ο Καραμανλής στο Παρίσι εξόριστος το 1974, από τον Μάρτιο του 1974 μέχρι τον Ιούλιο του 1974 έκανε τρία μυστικά ταξίδια στην Ουάσιγκτον. Συνεννοήθηκε με τον Henry Kissinger για την εισβολή στην Κύπρο και μάλιστα στις 18 Ιουλίου του 1974, υπάρχει μία επικοινωνία, ένα τηλεγράφημα μεταξύ του Καραμανλή και του Kissinger όπου έχουν συμφωνηθεί και οι δύο εισβολές στην Κύπρο και το μόνο που ζητάει ο Καραμανλής είναι η εξασφάλισης των Ανατολικών συνόρων της Ελλάδος. Όλα αυτά γίνονται δύο ημέρες πριν από την πρώτη εισβολή στην Κύπρο, έτσι. Αυτός είναι ένας παράγοντας του πως στήθηκε η Ελλάδα για να φτάσουμε στον Σημίτη και τα Σουάπς. Ο δεύτερος παράγοντας αυτό έγινε μεταξύ Μαρτίου και Ιουλίου του 1974. Με αυτά λοιπόν τα τρία ταξίδια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πρώτον καθόρισε την μεταχουντική πορεία της Ελλάδος και βέβαια επούλησε την Κύπρο στην Τουρκία διότι ήθελε ο επιστήθιος φίλος και συμμαθητής του ο Henry Kissinger. Τώρα ο Henry Kissinger ήτανε μέρος του CFR δηλαδή της διεθνούς τριμερούς και της επιτροπής Διεθνών σχέσεων που εδρεύει στο Harvard, και την εποχή εκείνη θυμάστε ήτανε πρόεδρος ο Carter. Ο Karter είχε έναν σύμβουλο ασφαλείας που λεγότανε Zbigniew Brzezinski. Ο Brzezinski είναι εκείνος ο οποίος καθόρισε την αλλαγή των συνόρων στην Βαλκανική και στην Ευρώπη εν γένει. Δηλαδή αυτό που συνέβει στην Γιουγκοσλαβία και αυτό που πάνε τώρα να κάνουν στην Ελλάδα, ήτανε από το 1974 σχεδιασμένο επί χάρτη. Ανέλαβε ο Kissinger το γεωπολιτικό κομμάτι, ο George Soros ανέλαβε το οικονομικό κομμάτι και ο Καραμανλής, ο γέρο Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέλαβαν την εσωτερική, τον εσωτερικό διαμελισμό και καταμελισμό της Χώρας. Χρειαζότανε ένα σοκ στον Ελληνικό λαό. Το σοκ αυτό ήτανε η πτώσης της Χούντας και την ίδια ώρα το σοκ αυτό παραλληλίστηκε με την απώλεια της μισής νήσου της Κύπρου. Αυτά τα δύο είχαν συμφωνηθεί μεταξύ Καραμανλή και Kissinger με σκοπό να τα αποδεχθεί ο Ελληνικός λαός χωρίς να κάνει μεγάλη φασαρία, έχοντας την μεγάλη θα έλεγα πνευματική ανάταση ότι έφυγε η Χούντα και ότι ήρθε ο δημοκράτης Κωνσταντίνος Καραμανλής έτσι λοιπόν θα δεχότανε χωρίς μεγάλες πιέσεις τον διαμελισμό της Κύπρου μιλάω για τους παράγοντες οι οποίοι μας οδήγησαν στην καταστροφή του Σημίτη το 2001. Δηλαδή στήθηκε το παιχνίδι για εικοσιπενταετία για να επιτευχθεί ο στόχος.

ΤΑ ΣΟΥΑΠΣ & Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δόκτωρ Λαμπράκης : Τα σουάπς είναι ουσιαστικά ένας στοιχημαστισμός, είναι ένα στοίχημα, είναι betting δηλαδή. Μία υποκείμενη αξία ας πάρουμε παραδείγματος χάριν ότι η Ελλάδα έχει ένα δάνειο 100δις έτσι ; Τα σουάπς τι είναι, είναι η συμφωνία δύο εντελώς διαφορετικών οντοτήτων που ο ένας στοιχηματίζει ότι τα σουάπς, ότι το δάνειο που έχει η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει κόκκινο και ο άλλος στοιχηματίζει ότι θα γίνει κόκκινο. Είναι σαν ένα λαχείο δηλαδή, πας και αγοράζεις ένα λαχείο και λες : «Ή θα κερδίσω ή θα χάσω». Εδώ όμως αυτό το πράγμα δεν είναι όπως το λαχείο, τραβάμε κληρωτίδα, εδώ είναι παράγοντες οι οποίοι ο κάθε ένας από τους δύο που στοιχηματίζουν έχει τους δικούς του λόγους να στοιχηματίζει υπέρ ή κατά της μίας ή της άλλης πράξης. Δηλαδή να πάρουμε το CDS. Με τα CDS που πλούτησε η οικογένεια Παπανδρέου μιλάω τώρα για τα τελευταία. Κοιτάξτε τώρα, τι είναι το CDS ; Το CDS από τα οποία φαντάζομαι πρέπει να έχουν κερδίσει πάνω από 5 δις ιδιαίτερα η οικογένεια Παπανδρέου δεν μιλάω για τον Γιώργο μόνο μιλάω για όλη την οικογένεια. Τι ακριβώς έκαναν: Το 2009 τα ασφάλιστρα κινδύνου για τα Ελληνικά ομόλογα είχαν πέσει πολύ χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά. Τι εσήμαινε αυτό ; Εσήμαινε ότι οι Διεθνής αγορές επίστευαν ότι η Ελλάδα θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις πιστωτικές της υποχρεώσεις. Εσήμαινε δηλαδή ότι δεν υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για κάποιον να στοιχηματίσει ότι η Ελλάδα ότι ο δανειστής θα χάσει λεφτά. Καταλάβατε ; Το 2009. Οι τιμές όμως των ασφαλίστρων ήτανε αφύσικα χαμηλές για την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας, για το ακαθάριστο Εθνικό προϊόν και για το πώς μας αντιμετώπιζαν οι Ευρωπαίοι. Το 2009 τώρα μιλάμε πριν ανέλθει ο Γ. Παπανδρέου στην εξουσία, μιλάμε επί Καραμανλή, τότε που έγιναν εκείνα, εκείνες οι περίφημες τέλος πάντων απόπειρες δολοφονίας του δευτέρου Εθνάρχη Καραμανλή. Την στιγμή εκείνη λοιπόν η Διεθνής κοινότητα με την τιμή των ασφαλίστρων έδιδε το μήνυμα ότι : Εμπιστεύσου την Ελληνική οικονομία, ότι η Ελλάδα θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της έναντι του χρέους έτσι, και ξαφνικά αυτό λοιπόν το συμβόλαιο των ασφαλίστρων είναι CDS. Αυτό ξαφνικά γίνεται ένα αντικείμενο στοιχήματος. Πωλείται λοιπόν στη δευτερογενή αγορά σαν παράγωγο. Για να αλλάξει το κλίμα στην Διεθνή αγορά και να αρχίσει τώρα η Διεθνής αγορά να έχει το αίσθημα ότι κινδυνεύει ο δανειστής να χάσει τα λεφτά του που έχει δανείσει στην Ελλάδα έπρεπε να συμβεί κάτι σημαντικό. Το σημαντικό αυτό ήτανε δύο πράγματα : Η ΕΛΣΤΑΤ του κυρίου Γεωργίου και η παγκόσμια καμπάνια του Γεωργίου Παπανδρέου ο οποίος έλεγε ότι βουλιάζει η Ελλάδα, είμαστε Τιτανικός έτοιμοι να πάμε στον πάτο, ότι το έλλειμα που ενώ ήταν 3,9 % το είχε πάει αυτός στα 15%. Και ξαφνικά τώρα αρχίζουν τα CDS δηλαδή αυτά τα ασφάλιστρα κινδύνου να παίρνουν αστρονομικές αξίες καταλάβατε ; Η Διεθνής κοινότητα δηλαδή, το Διεθνές χρηματοπιστωτικό κατεστημένο έδωσε την εντύπωση έξω ότι η Ελλάδα είναι ένας Τιτανικός που βουλιάζει, ότι όλοι που έχουν δανείσει θα πάρουν, θα χάσουν τα λεφτά τους. Έτσι λοιπόν αυτό το δευτερογενές προϊόν που λέγεται Σουάπ λέγεται Credit default swap. Δηλαδή ο ένας στοιχημάτιζε ότι η Ελλάδα θα τα πληρώσει ο άλλος στοιχημάτιζε ότι η Ελλάδα δεν θα τα πληρώσει. Με την κίνηση που έκανε τώρα ο Γιωργάκης πρωθυπουργός ον , αυτός διέσπειρε όλες αυτές τις ειδήσεις στην παγκόσμια οικονομία ότι η Ελλάδα βουλιάζει, ο αδερφός του είχε αγοράσει τα CDS σε χαμηλή τιμή και ξαφνικά η Διεθνής αγορά εκατονταπλασιάζει την αξία των CDS, διότι φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της. Έτσι εντός μιας βραδιάς ίσως μιας εβδομάδος η οικογένεια κάνει πάνω από 5δις καταλάβατε αυτό, τι είναι το Σουαπ τώρα ; Δεν είναι το Ελληνικό χρέος. Το Σουάπ είναι ότι στοιχηματίζουν δύο ο αγοραστής και ο πωλητής και ο ένας λέει ότι εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ο άλλος λέει όχι θα δεν θα μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της. Ο δεύτερος υποχρεούται να πληρώνει τον πρώτο συνεχώς μέχρι ένα ορισμένο διάστημα που έχει συμφωνηθεί. Εάν τώρα ξαφνικά η Ελλάδα δεν μπορεί να τηρήσει τις υποχρεώσεις της αυτό το πράγμα ανεβαίνει στα ύψη. Αυτό το δευτερογενές προϊόν που λέγεται παράγωγο μπορεί να το πουλήσει ο δεύτερος σε τρίτο εάν νομίζει ο τρίτος ότι η καθοδική πορεία της Ελλάδος θα εξακολουθήσει. Όταν λοιπόν αυτός που κοντρολάρει τις τύχες της Ελλάδος έχει συμφέρον, όταν είναι αδερφός του αυτός που έχει τα CDS ή είναι μέλος της εταιρίας που έχει τα CDS και μπορεί να καθορίζει την πορεία της Ελληνικής οικονομίας καταλαβαίνετε ότι τι θα κάνει ; Θα κάνει αυτό που θα βολέψει το προσωπικό του συμφέρον εάν δεν είναι Έλλην και καταλαβαίνετε ότι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δεν είναι Έλλην.

Γιώργος Αρίστογλου: Καλά αυτό είναι γνωστό της πάσης
Δόκτωρ Λαμπράκης : Αυτό είναι γνωστό έτσι λοιπόν θα ήθελα κάποια στιγμή Γιώργο σε κάποια άλλη εκπομπή να σας διαβάσω ένα γράμμα που έγραψε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ή ο Ανδρέας ο μικρότερος δηλαδή σε μια φιλενάδα του που είχε αφήσει πίσω στην Καλιφόρνια τα πρώτα χρόνια που έφτασε στην Ελλάδα να δείτε ακριβώς….
Γιώργος Αρίστογλου: Το έχετε αυτό πρόχειρα τώρα ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Δεν το έχω τώρα αλλά….
Γιώργος Αρίστογλου: Δεν πειράζει θα το βγάλουμε. Μ΄ αρέσουν τέτοια πράγματα.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Για να δείτε πως περιγράφει η οικογένεια, οι υιοί Παπανδρέου πως περιγράφουν την Ελλάδα. Εντελώς έτσι συνοπτικά να σας πω περιγράφουν ότι έχουν πάει σε μία χώρα σαν το Ζιμπάμπουε όπου ζουν κάφροι και όπου δεν αντέχουν το περιβάλλον και την κοινωνία γύρω γύρω. Και προσπαθεί λέει ο πατέρας μας να βάλει μια τάξη σε αυτό το μεγάλο στάβλο. Ακριβώς έτσι περιγράφει. Καταλάβατε ;

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΟΡΟΣ
Ήθελα να σας εξηγήσω πιο πριν όταν ξεκίνησα τον ρόλο που έπαιξε ο καθένας από τους προδότες του Ελληνισμού ο Kissinger, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σόρος. Αυτοί οι τέσσερις έχουν στήσει την Ελλάδα στον τοίχο. Τέσσερα άτομα πάντα βέβαια με άσκηση η οποία έχει δρομολογηθεί από τον Ζμπίγκνιου Μπρεζινσκι – Zbigniew Kazimierz Brezinski και την Διεθνή τριμερή και το CFR. Έτσι αποφασίστηκε τότε η ανακατάταξη των συνόρων των Βαλκανίων από το 1974. Και οι τέσσερις αυτοί "άντρες" εντός εισαγωγικών το άντρες Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σόρος και ο Kissinger ανέλαβαν ο καθένας ένα ξεχωριστό ρόλο πώς να καταλάβουν την Ελληνική οικονομία και να διαλύσουν τον ιστό της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτός ήταν ο ρόλος τους.
Γιώργος Αρίστογλου: Δηλαδή αυτό το σκηνικό έχει στηθεί για την Ελληνική χρεοκοπία. Δηλαδή αυτοί στοιχηματίσανε και στην Ελληνική χρεοκοπία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Βεβαίως το σουαπ Γιώργο μου είναι ένας στοιχηματισμός της Ελληνικής χρεοκοπίας.
Γιώργος Αρίστογλου: Τζόγος με λίγα λόγια

ΤΑ CURRENCY SWAPS ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ & Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Δόκτωρ Λαμπράκης : Όσο ποιο χρεοκοπημένη είναι η χώρα τόσο τα σουάπς ανεβαίνουν στην τιμή τους. Κατάλαβες ; Όταν ασφαλίζεις κάποιον έτσι και δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τι συμβαίνει ; Πληρώνεις μικρά ασφάλιστρα. Όταν όμως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος πληρώνεις τεράστια ασφάλιστρα. Δεν είναι δηλαδή ανταλλαγή χρέους το CDS, είναι η ανταλλαγή των στοιχημάτων. Θα πληρώσει ή δεν θα πληρώσει. Θα πτωχεύσει ή όχι. Αυτό είναι το σουάπ – swap. Αυτό είναι το CDS. Με αυτό τον τρόπο έκανε τα λεφτά του ο Παπανδρέου. Του Σημίτη το σουάπ είναι διαφορετικό. Το σουαπ εκείνο είναι currency swap, δηλαδή είναι ανταλλαγή νομισματικής ισορροπίας, αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και αποβλέπει στην απόκρυψη του κρατικού χρέους. Και τα δύο λέγονται σουαπς.
Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ τώρα θα ήθελα να πω κύριε Λαμπράκη τελικά αφού αυτοί οι άνθρωποι πιάστηκαν στα πράσα, όλοι ξέρουμε και όπως μιλήσαμε πριν και σας λέω όχι θα βγούμε θα τα πούμε και ας έχουμε όσα εγκεφαλικά θέλουμε. Εμείς είμαστε εδώ και πρέπει να τα λέμε γιατί η αλήθεια μετράει. Τώρα από κει και πέρα οι άλλοι ας λένε ότι θέλουν. Τελικά αφού πιάστηκαν αυτοί στα πράσα, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κόλπο έτσι το οποίο το έπιασε ο εισαγγελέας πήγε στον εισαγγελέα. Αυτοί εδώ έχουν ένα περίσσιο θράσος που εμπλέκονται σε ένα τεράστιο σκάνδαλο και ένα θράσος που γυρνάνε και μας βρίζουν κιόλας από πάνω.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Συγνώμη, ξέρεις την λαϊκή φράση Γιώργο ότι αυτοί έχουν το πεπόνι αυτοί έχουν και το μαχαίρι ; Αν είχες εσύ το μαχαίρι και αυτοί το πεπόνι δεν θα τρώγανε όπως τρώνε έτσι δεν είναι ;
Γιώργος Αρίστογλου: Ναι βέβαια
Δόκτωρ Λαμπράκης : Εδώ είναι το πρόβλημα τώρα. Το να τα βγάζουμε εμείς στην φόρα αλλά αυτοί να εξακολουθούν να έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι δεν κάνουμε ουσιαστικά τίποτα. Εκεί λοιπόν είναι η ουσία των πραγμάτων. Αφού είπαμε για τα CDS του Παπανδρέου και πως ενσυνείδητα βούλιαξε την Ελλάδα και την κατέστρεψε, θα πρέπει να πούμε για τα σουαπς τα νομισματικής ισορροπίας του Σημίτη.

ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

Γιώργος Αρίστογλου: Και μετά όμως θέλω να πούμε για το παιχνίδι που άρχισε και παίχτηκε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Πασόκ.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Θα το πούμε κι΄ αυτό αλλά για μένα δεν υπάρχει διαφορά.
Γιώργος Αρίστογλου: Ναι, ναι εντάξει αλλά από κάπου όλα ξεκινάνε.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Και οι δυο είναι εκφράσεις, είναι διαφορετικές εκφράσεις του Καζάρικου κατεστημένου το οποίο βέβαια δούλευε για πολύ καιρό στην Ελλάδα μεταπολεμικά. Ο δικοματισμός, εάν κοιτάξεις δίπλα σου στην Ιταλία κοίτα την Γερμανία κοίτα την Αγγλία κοίτα την Ισπανία, θα διαπιστώσεις πως σε όλα τα κράτη σιγά σιγά ο δικομματισμός φεύγει. Φεύγει γιατί οι Καζάροι είχαν μεγάλο πρόβλημα να κάνουν συμφωνίες με ένα μεγάλο κόμμα. Και το μεγάλο κόμμα ξαφνικά άρχισε να έχει απαιτήσεις και για να το αποφύγουν αυτό χώρισαν τώρα τον πολιτικό κόσμο σε μικρότερα κόμματα για να μπορούν να ελέγχουν. Δηλαδή με λιγότερο κόστος, να ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Με ένα 3 ή 4 % ο Κουβέλης μπορούσε να ελέγξει την κυβέρνηση. Με 19 ή 25 βουλευτές ο Βενιζέλος μπορούσε να ελέγξει την κυβέρνηση. Ενώ αλλιώς είναι να έχει 120 βουλευτές ο ένας και 130 ο άλλος, αντιλαμβάνεστε την δυναμική. Επομένως όλη η Ευρώπη τώρα, θυμάστε πόσο καιρό πήρε στην Γερμανία να κάνει κυβέρνηση μετά τις εκλογές. Γιατί ; Επειδή δεν τα βρίσκανε. Αυτά όλα είναι ένα Καζάρικο σχέδιο – παιχνίδι το οποίο βέβαια το επιβάλλουν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες καθώς είναι φέουδό τους. Είναι φέουδο των Καζάρων οι Ευρωπαϊκές χώρες, τις έχουν πτωχεύσει από το 1932. Λειτουργούν υπό καθεστώς πτώχευσης άρα πρέπει να ακολουθούν το τι λένε τα μεγάλα αφεντικά.

ΓΑΠ: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

Θέλω όμως αφού μιλάμε για σουάπς να εξηγήσουμε την διαφορά. Φαντάζομαι οι ακροατές μας να έχουν καταλάβει τι είναι το CDS. Το CDS λοιπόν είναι ένας στοιχηματισμός ότι : Θα πεθάνει ο ασθενής ή θα ζήσει ο ασθενής ; Το στοίχημα είναι, και εάν λοιπόν είμαι εγώ ο γιατρός όπως είναι ο πρωθυπουργός κάνω τον ασθενή και πεθαίνει για να ξεφύγουν τα ασφάλιστρα για να κάνω εγώ κέρδος. Κατάλαβες ;
Γιώργος Αρίστογλου: Ναι κατάλαβα. Καλά εσείς είστε γιατρός κύριε Λαμπράκη στο επάγγελμα ο πρωθυπουργός δεν είναι όμως, εδώ είναι η διαφορά.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ο γιατρός του Ελληνισμού.Έκανε μάλιστα και την εξής δήλωση στη Βουλή όντας πρωθυπουργός. Ακούτε τι είπε στην Βουλή το άθλιο υποκείμενο εάν λέει ο Ελληνισμός είναι θέμα DNA κανένας από σας εδώ μέσα δεν θα ήταν βουλευτής. Τι μας λέει δηλαδή ότι όλοι είναι Καζάροι ότι όλοι, δεν είναι κανένας Έλληνας εκεί μέσα. Στην Βουλή ενώ είναι πρωθυπουργός τους λέει μην μου μπαίνετε τους λέει διότι εάν ο Ελληνισμός ήτανε θέμα DNA κανένας σας δεν θα ήταν βουλευτής σε αυτήν την Βουλή. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό Γιώργο ;
Γιώργος Αρίστογλου: Βεβαίως, απόλυτα
Δόκτωρ Λαμπράκης : Όχι μόνον, αυτό που έλεγες προηγουμένως, όχι μόνο πιάστηκαν στα πράσα αλλά στο τρίβουνε και στην μούρη. Ότι εσύ Έλληνα είσαι ανίκανος να εκλέξεις έστω και ένα Έλληνα βουλευτή. Όλοι που είστε εδώ είστε Καζάροι, είστε το αντίπαλο DNA και δεν είστε Ελληνικό DNA. Δεν την χρησιμοποίησα εγώ την φράση, αυτή είναι η φράση του πρωθυπουργού.
Γιώργος Αρίστογλου: Εδώ αυτό που μπορώ να καταλάβω εγώ κύριε Λαμπράκη είναι ότι φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτό γίνεται πάντα στην Ελλάδα.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Βεβαίως αυτό έγινε τώρα. Μπήκε ο κλέφτης μέσα και φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Γιώργος Αρίστογλου: Έτσι ακριβώς, και ο νοικοκύρης φοβάται.

CREDIT SWAP - ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

Δόκτωρ Λαμπράκης : Έτσι, λοιπόν τι είναι τώρα το credit swap. Το credit swap είναι αυτό που σας είπα. Είναι το ποιο επικίνδυνο χρηματοοικονομικό εργαλείο του χρηματιστηρίου. Μπορείς να χάσεις ολόκληρη περιουσία ή μπορείς να κερδίσεις ολόκληρη περιουσία σε μία νύχτα. Είναι το πλέον επικίνδυνο συναλλασσόμενο προϊόν, αυτό είναι το CDS. Έχουμε όμως και τα currency swaps δηλαδή ανταλλαγή νομισματικής ισοτιμίας- ισορροπίας. Τι σημαίνει αυτό ; Αυτό χρησιμοποίησε ο Σημίτης, αυτήν την μεγάλη απάτη χρησιμοποίησε ο Σημίτης για να μπει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ξέρεις ότι με την Συνθήκη του Μάαστριχτ έπρεπε να έχει συγκεκριμένο έλλειμα ο προϋπολογισμός και το εξωτερικό χρέος να έχει συγκεκριμένο ποσοστό του ΑΕΠ. Επειδή δεν τηρούσε καμιά από τις προϋποθέσεις η Ελλάδα έπρεπε να αποκρυβεί ένα μέρος του χρέους. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκρυβεί ένα μέρος του χρέους είναι currency swaps. Τι σημαίνει αυτό. Εάν η Ελλάδα έχει δανειστεί 50 δις και πρέπει να τα πληρώσει τον Μάρτιο του 2018 συμφωνεί με μία τράπεζα ότι: δεν θα τα πληρώσω σε ευρώ το χρέος δηλαδή το συμβόλαιο με τους δανειστές έχει γίνει σε ευρώ και πάει τώρα μία Τρίτη τράπεζα και λέει στους δύο αυτούς : Εγώ θα πάρω το χρέος αυτό αλλά δεν θα το πληρώσεις σε ευρώ θα το πληρώσεις σε γιεν.
Αρίστογλου : Ω, εδώ ακόμα χειρότερα τώρα έτσι ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Ναι

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Γιώργος Αρίστογλου : Εδώ πάμε για πιο μεγάλη κλοπή
Δόκτωρ Λαμπράκης : Εδώ αυτό είναι μεγάλη κλοπή. Αυτό είναι αυτό που λέμε οι κρατικές απάτες. Αυτές είναι οι απάτες. Αυτές ανατινάζουν λαούς και κράτη στον αέρα.
Αρίστογλου : Θα μου επιτρέψετε κύριε Λαμπράκη μία άνω τελεία. Δεν ξέρω αν είναι ορθό ή όχι γιατί από τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει τόσα χρόνια να σας πω ότι 4 Οκτωβρίου του 2009 έγιναν οι εκλογές και κέρδισε το Πασόκ έτσι ; Όπως φαίνεται υπάρχει ένα έγγραφο το οποίο δείχνει ότι η Ελλάδα έδωσε δύο φορές στοιχεία στην Γιουροστατ για το δημόσιο έλλειμα. Την πρώτη φορά 2 Οκτωβρίου δηλαδή πριν τις εκλογές η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπολόγισε το έλλειμα σε 5,99 % του ΑΕΠ δηλαδή έλλειμα 14,36 δις ευρώ έναντι ΑΕΠ της τάξης των 239,6 ευρώ. Μετά τις εκλογές αυτοβούλως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπολόγισε το έλλειμα σε 5,99% το ίδιο πάλι του ΑΕΠ δηλαδή σε 30,1 δις έλλειμα έναντι του ΑΕΠ της τάξης του 241,1 δις ευρώ. Λοιπόν το ίδιο το έλλειμα είναι 5,99 % από την Νέα Δημοκρατία, 5,99 % και του ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία δίνει 14,36 και της τάξης 239 το λέω χοντρά και με το ίδιο πάλι ποσοστό το ΠΑΣΟΚ δίνει 30,1 δις σε ΑΕΠ έναντι της τάξης 241.
Γιώργος Αρίστογλου: Δηλαδή τι γίνεται τώρα εδώ πέρα ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Θα σου εξηγήσω τι γίνεται Γιώργο είναι απλές οι ισορροπίες
Γιώργος Αρίστογλου: Αυτό είναι του Αλογοσκούφιο τέχνασμα έτσι ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου έπρεπε να εκτελέσει το τελικό κομμάτι του συμβολαίου που υπέγραψε ο πατέρας του. Ο πατέρας του υπέγραψε ένα συμβόλαιο 8 Αυγούστου του 1974, να σκεφτείτε τις ισορροπίες και τις ημερομηνίες, θυμάστε που σας έλεγα για τον Καραμανλή πριν, γι’ αυτό άρχισα έτσι για να καταλάβουνε αλλά αφού κάνεις τις ερωτήσεις έτσι με αυτό τον τρόπο θα καταλάβεις τώρα. Το συμβόλαιο αυτό το οποίο ήτανε 100 εκατομμύρια τα χρήματα τα έδωσε η Chase (Bank) Manhattan δηλαδή ο Rockefeller. Η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου σε κάποια φάση προ της συζεύξεώς της με τον Ανδρέα ήτο υπάλληλος στο γραφείο του David Rockefeller έτσι λοιπόν διασυνδέθηκαν μετά την συνάντηση Μαργαρίτας και Ανδρέα, διασυνδέθηκε ο Ανδρέας με την οικογένεια Rockefeller, με το CFR και με το TC δηλαδή την Διεθνή τριμερή και με την επιτροπή Διεθνών σχέσεων. Έτσι λοιπόν πήρε την εντολή συμφώνησε ο Ανδρέας Παπανδρέου να διαλύσει τον ιστό της Ελληνικής οικονομίας γιατί υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος.

ΧΟΥΝΤΑ & CIA

Έχουμε ξαναμιλήσει για την σύμβαση Κούπερ. Η σύμβαση Κούπερ λοιπόν ήταν σε κίνδυνο μετά την μεταπολίτευση. Μετά την στρατιωτική δικτατορία και παρόλο που και η εναλλαγή Παπαδοπούλου - Ιωαννίδη ήταν δάκτυλος Αμερικανών και o Henry Tasker ο οποίος ήταν ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, αυτός ουσιαστικά εμπόδισε τις ένοπλες δυνάμεις να παρέμβουν στην Κύπρο για να μπει ο Τούρκος μέσα γιατί είχε συμφωνήσει ο Kissinger με τον Καραμανλή να γίνουν έτσι τα πράγματα. Ενώ δηλαδή ο Ιωαννίδης, ο οποίος ήτο παντρεμένος με την αδερφή του Ιωσήφ Αλαρζάκη, ο Ιωσήφ Αλαρζάκη είναι ένας Εβραίος γιατρός στην Ελλάδα και έχει ιδιοκτησία τον κυανό σταυρό απέναντι από την Αμερικανική πρεσβεία, στον έκτο όροφο λοιπόν της Αμερικανικής πρεσβείας ήταν το στρατηγείο της CIA και ο σύνδεσμος μεταξύ της CIA και της Χούντας ήταν ο πτέραρχος Σκαρμαλιωράκης ο οποίος ουδέποτε εμφανίστηκε στο προσκήνιο, δεν κατηγορήθηκε ποτέ και για τίποτα. Αυτός λοιπόν είναι εκείνος ο οποίος μετέφερε τις επιθυμίες των Καζάρων από την Ουάσιγκτον στην Ελληνική δικτατορία. Ο Ιωαννίδης όταν ανέλαβε, η ουσία είναι ότι έδωσε εντολές τόσο στην Αεροπορία όσο και στο Ναυτικό να παρέμβουν για την απόβαση των Τούρκων. Από την Αμερικανική πρεσβεία φύγανε οι εντολές στα σώματα τα οποία κατευθήνοντο προς την Κύπρο να πάνε προς την Ρόδο διότι λέει επέκειτο εισβολή των Τούρκων στην Ρόδο. Άρα έπρεπε να προασπίσουν πρώτα τον Εθνικό χώρο και μετά την Κύπρο. Βέβαια τέτοια απόβαση δεν είχαν ποτέ κατά νου οι Τούρκοι όμως τόσο η Αεροπορία όσο και το Ναυτικό έχασαν την πορεία προς την Κύπρο και έδωσαν την ευκαιρία στον Αττίλα να βγει στα Βόρεια παράλια της Κύπρου. Αυτές ήταν οι ισορροπίες της εποχής. Αυτή ήταν η συμβολή και η συμφωνία του γέρου Καραμανλή με τον Henry Kissinger με αντάλλαγμα την εξασφάλιση των Ανατολικών συνόρων της χώρας, δηλαδή να μην τολμήσουν οι Τούρκοι να επιτεθούν σε κανένα νησί ή στον Έβρο κατά την διάρκεια που θα γινότανε η αλλαγή φρουράς την Ελληνική πολιτική σκηνή και η αρχή της μεταπολίτευσης. Αυτές ήτανε οι ισορροπίες και οι συμφωνίες της εποχής.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Τώρα ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέλαβε στις 8 Αυγούστου του 1974. Ακούστε τώρα τι λέει μέσα στο συγκεκριμένο συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ομιλεί περί ΠΑΣΟΚ του 1974, ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε το 1979 ή το 1980 επομένως είχε προγραμματιστεί….
Γιώργος Αρίστογλου: Υπήρχε το ΠΑΚ
Δόκτωρ Λαμπράκης : Ναι. Το ΠΑΚ λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ είναι χρηματοδοτούμενα από 100 εκατομμύρια της Chase (Bank) Manhattan και λέει λοιπόν ο Ανδρέας Παπανδρέου συμφωνεί τόσον επί της ουσίας όσον και επί της λεκτικής διαμαρτυρίας. Θυμάστε που έγινε εκείνη η μεγάλη φαμφάρα ότι η βάση στην Νέα Μάκρη έκλεισε. Δεν έκλεισε, απλώς μετετέθει 50 μέτρα μέσα στην Γη, και σήμερα ακόμα λειτουργεί. Η βάση λοιπόν αυτή η οποία επιφανειακά έφυγε από την Ελλάδα είχε συμφωνηθεί σε εκείνο το συμβόλαιο και είχε ακόμα συμφωνηθεί μέχρι ποίου σημείου θα μπορόυσε λεκτικά να προσβάλει τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ανδρέας Παπανδρέου. Επίσης οι εντολές ήταν για την αποβιομηχάνιση της χώρας. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν να φορολογήσει τις μεγάλες επιχειρήσεις. Ήυξησε τον δανεισμό και αυτό έχει σημασία με τα σουαπς – swaps που θα μιλήσουμε λίγο αργότερα. Να σκεφτείτε ότι παρέλαβε το εξωτερικό χρέος ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981 στο 21% του ΑΕΠ της Ελλάδος. Ακούτε 21% το οποίο εκεί το είχε φτάσει ο Καραμανλής από το 1974 μέχρι το 1981. Όταν έφυγε η Χούντα, και δεν είναι καθόλου θεία σόφισης της Χούντας, πρέπει να σας πω όμως ότι το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος ήτανε 700 εκατομμύρια δραχμές. Όταν ανέλαβε ο Καραμανλής από το 1984 έως το 1981 είχαμε χρέος 24% του ΑΕΠ. Το 1981 που ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου μέχρι το 1990 που παρέδωσε, εννέα χρόνια, είχαμε φτάσει στο 91% του ΑΕΠ. Δηλαδή η μεγάλη θα έλεγα καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας έγινε την εποχή εκείνη 1981- 1991. Ανέλαβε ο Μητσοτάκης τώρα, ακούστε τώρα ο Μητσοτάκης, ανέλαβε για 2,5 χρόνια μόνον το 1991 και παρόλο που προβάλει τον εαυτό του ως τον ιδιαίτερα συντηρητικό πολιτικό το χρέος από το 91% έφτασε στο 117%. Αυτή είναι η ιστορική εξέλιξης του χρέους της Ελλάδας.

ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΣΗΜΙΤΗΣ : ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Αφού έφυγε ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου από το 117% έφτασε στο 125% όταν το ανέλαβε ο Σημίτης. Ο Σημίτης εάν δείτε την καμπύλη, την οικονομική καμπύλη το γράφημα δηλαδή, θα διαπιστώσετε ότι ο Σημίτης συντήρησε το χρέος σε συγκεκριμένο επίπεδο και ξαφνικά το 2001 το χρέος κάνει μια καμπή προς τα κάτω μικρή βέβαια καμπή από το 127% πηγαίνει στο 123%. Αυτό ήτανε τα περίφημα σουαπς – swaps του Σημίτη τα οποία τα χρησιμοποίησε για να μπει η Ελλάδα, να πληρεί τους όρους του Μάαστριχτ και να μπορεί να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 2,8 δις δολάρια ακούτε, δισεκατομμύρια δολάρια έπρεπε να κρυφτούν διότι δεν μπορούσε να πληρεί τα κριτήρια η Ελλάδα για να μπει στην Οικονομική Ένωση της Ευρώπης. Έγιναν αυτά λοιπόν σουαπ – swap. Ήρθε η Goldman Sacks και είπε : Ξέρουμε ότι θα μπείτε στην Ευρώπη η ισοτιμία δολαρίου δραχμής είναι γνωστή, η ισοτιμία όμως ευρώ και δραχμής δεν είναι γνωστή άρα λοιπόν με τα σουάπς – swaps τώρα αυτά αγοράζουνε πάλι. Στοιχηματίζει τώρα η Goldman Sacks για την ισοτιμία της δραχμής με το ευρώ το οποίο επρόκειτο να μπει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε και πάλι ότι είναι στοίχημα, ότι είναι ζαριά ; Αφού λοιπόν εστοιχημάτισε αυτό όταν ορίστηκε η ισοτιμία δραχμής και ευρώ η Goldman Sacks έχανε πολλά λεφτά τα είχανε υπολογίσει λάθος. Η προδοσία του Σημίτη λοιπόν δεν άρχισε από τα σουάπς - swaps μόνον αλλά συνεχίστηκε από δω και πέρα. Αντί να αφήσει την χασούρα στην Goldman Sacks υπογράφει μία ιδιωτική συμφωνία με την Goldman Sacks ότι δήθεν η Ελληνική Δημοκρατία έκανε λάθος στον υπολογισμό και ότι τα οφείλει αυτά τα χρήματα έτσι, δηλαδή όχι τα χρήματα του χρέους τα χρήματα των σουάπς – swaps.
Αρίστογλου : Τα σπασμένα δηλαδή
Δόκτωρ Λαμπράκης : Ναι, όταν ανέλαβε ο Κωστάκης ο Καραμανλής ο νεότερος αυτός υπέγραψε την τελική συμφωνία με την Goldman Sacks ότι ναι θα σας τα πληρώσουμε γιατί ήταν δικό μας το λάθος. Κατάλαβες ;
Γιώργος Αρίστογλου: Τον βάλανε ή εις γνώση του το υπέγραψε ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Ο Κωστάκης ;
Γιώργος Αρίστογλου: Ναι
Δόκτωρ Λαμπράκης : Καταρχήν ο Κωστάκης δεν ξέρει τι θα πει οικονομία, δεν ξέρει τι θα πει σουάπ – swap, δεν ξέρει τι θα πει ομόλογο, το μόνο που ξέρει είναι video games. Το παιδί δεν κάνει για την δουλειά για την οποία τον έχουνε βάλει.
Γιώργος Αρίστογλου: Άρα, δηλαδή μιλάμε αυτό που έγινε για την Αλογοσκούφια υπογραφή…
Δόκτωρ Λαμπράκης : Αυτό ήτανε Αλογοσκούφης Σημίτης αυτά ήτανε τα μεγάλα κλεφτρόνια της εποχής. Σημίτης Αλογοσκούφης. Ο Σημίτης τώρα την στιγμή που μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ, τι σημαίνει αυτό, ότι το ευρώ δεν είναι νόμισμα, είναι Fiat Money όπως το λένε στην δική τους γλώσσα. Fiat Money σημαίνει χρήμα που δεν έχει αντίκρισμα. Επομένως από την στιγμή που αποφάσισε το συντεταγμένο κράτος να συμμετέχει στο ευρώ δεν χρειάζεται να έχει αντίκρισμα για να έχει ευρώ γιατί πλέον το ευρώ εκδίδεται στην Ελλάδα μέσω ομολόγων όχι μέσω χρυσού. Πουλάει λοιπόν τους τελευταίους 26 τόνους χρυσού. Τους πουλάει προς άγνωστο κατεύθυνση ο Σημίτης και όταν ερωτήθει γιατί το πούλησε ; Είπε : «Για τις ανάγκες τους κράτους.» Δεν μας είπε ποτέ που πήγαν τα λεφτά, ποιες ήταν οι ανάγκες, ποιος ήταν ο αγοραστής και γιατί έπρεπε να το πουλήσει. Αυτή λοιπόν, τα σουάπς – swaps του Σημίτη τώρα αυτά τα σουάπς θα πληρωθούν το 2019. Υπολογίζεται ότι θα υπερβούν το δεκαπλάσιο του 2,8 δις. Να σκεφτείτε τώρα ότι με αυτό το σουάπ έφερε στην Ελλάδα αυτήν την δυστυχία και την καταστροφή ο Σημίτης το 2001 και είναι πραγματικά άξιοι της μοίρας τους οι Έλληνες αν έστω και για μία στιγμή ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ξαναπαίξει ρόλο στην Ελληνική πολιτική σκηνή ή ο Κωστάκης ο Καραμανλής.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γιώργος Αρίστογλου: Για φανταστείτε κύριε Λαμπράκη να μας βάλουν τώρα από ότι ακούω για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κύριο Σημίτη δηλαδή θα σηκωθούν όλοι οι πεθαμένοι όρθιοι δεν υπάρχει περίπτωση.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Δεν θα σηκωθούν γιατί έχουνε ήδη σηκωθεί με τον Παπούλια. Δεν μπορούσες να βρεις καλύτερο φερέφωνο, όργανο των εχθρών του Ελληνισμού. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκεί αλλά ούτε τον θεσμικό του ρόλο ούτε και τον ανθρώπινό του ρόλο δεν παίζει. Ο άνθρωπος εάν είχε έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια όταν αντελήφθει ότι έχει αυτήν την ανίατο ασθένεια που λέγεται Αλτσχάιμερ, δεν είναι δυνατόν να υπογράφει νόμους, να δεσμεύει ένα ολόκληρο λαό για δεκαετίες ή για εκατονταετίες χωρίς να έχει επίγνωση του τι κάνει. Το αντιλαμβάνεστε αυτό που σας λέω ; Φαντάζεστε λοιπόν πόσο νόμιμα είναι όλα αυτά τα μνημόνια και οι αγοραπωλησίες των Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων με την υπογραφή του κυρίου Παπούλια ; Καταλαβαίνετε το δράμα που έχει συμβεί στον Ελληνικό λαό, την Ελλάδα μας, καταλαβαίνετε πως λοιπόν έχει στηθεί και παγιδευτεί αυτός ο λαός ;

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Έτσι, όμως εγώ μπορώ να βρω κύριε Λαμπράκη να πω το εξής. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συνειδητά έκανε αυτά που έκανε έτσι ; όταν μου λέτε εμένα ότι από το 1974 ξέρανε…
Δόκτωρ Λαμπράκης : Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε για ένα και μόνο λόγο για να διαλύσει την Ελλάδα. Αφού την διέλυσε θα διαλυθεί και το ίδιο είναι νομοτέλεια αυτό. Αυτό ήταν προδιαγεγραμμένο από το 1974.
Γιώργος Αρίστογλου: Άρα τι μου λέτε…
Δόκτωρ Λαμπράκης : Όταν οι Καζάροι πληρώνουνε ένα ποσόν παρακολουθούνε ότι θα πάρουνε την αξία που πλήρωσαν μέχρι και την τελευταία δεκάρα. Αυτό έγινε λοιπόν. Διάλυση της Ελλάδος σημαίνει και διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Να δείτε ότι ο κύριος Βενιζέλος θα καταλήξει κάπου σε κάποια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου θα καταλήξει στην γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών. Αυτές είναι οι ισορροπίες που έχουν προγραμματιστεί.
Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ έλεγα ότι ο κύριος Βενιζέλος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Επικρατείας τώρα για τις εκλογές για να μην τον βάλουν και φυλακή ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Μπορεί να συμβεί και αυτό. Κάνει ότι είναι δυνατό ο άνθρωπος για να μην επανέλθει στην φυλακή από την οποία βγήκε. Ξέρετε ότι είχε καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση ;
Γιώργος Αρίστογλου: Όχι
Δόκτωρ Λαμπράκης : Καταρχήν το όνομά του δεν είναι Βενιζέλος. Αυτό το όνομα αποφάσισε να το πάρει μετά από την αποφυλάκισή του.
Γιώργος Αρίστογλου: Το Τούρκογλου.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Τούρκογλου ή Τουρκουτζόγλου.
Γιώργος Αρίστογλου: Επιτρέψτε μου λίγο μια επισήμανση. Λέω το εξής, το 1974 λοιπόν ξέρανε ότι το ΠΑΚ θα γίνει ΠΑΣΟΚ άρα ήτανε στημένο το ποιος θα έρθει πρώτα. Καραμανλής και δεύτερον θα έρθει ο Παπανδρέου.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Βέβαια, μα έχετε ψευδαισθήσεις ότι από τις κάλπες όπως γίνονται οι εκλογές στην Αγγλοσαξονική κομματοκρατία βγαίνει ποτέ η επιθυμία του λαού ;
Αρίστογλου : Όχι βέβαια όχι, αυτό το είπα, το ξαναλέω και σε σας.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Αυτά ήταν όλα προγραμματισμένα. Ακούτε τι λέει το 1974 το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Παπανδρέου "όταν το ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση". Το καταλαβαίνετε ; Συμβάλεται με τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ως ΠΑΣΟΚ τώρα ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 όπου το ΠΑΣΟΚ ακόμα Δεν υπήρχε. Καταλαβαίνετε πόσο προγραμματισμένο είναι όλο το στήσιμο.
Γιώργος Αρίστογλου: Το ΠΑΚ από τον Καναδά και τα λοιπά, όμως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω άρα δηλαδή ακόμα λέγανε τον Ανδρέα Παπανδρέου ξέρεις θα μας βρίσεις μέχρι εκεί δηλαδή του λέγανε και πόση ώρα θα τους βρίζει και τι θα τους λέει ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Ναι, μέχρι που φραστικά θα μπορούσε το συμφώνησε ο ίδιος. Στο έγγραφο, στο συμβόλαιο έχουν σβηστεί 4-5 λέξεις και δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έννοια είχε αυτό, τι ακριβώς έλεγε 5 λέξεις έχουν σβηστεί έτσι με μαρκαδόρο έχουν σβηστεί στο συμβόλαιο επάνω. Αλλά αυτό που έχει μείνει και μπορούμε και το διαβάζουμε είναι ότι : Ναι έχει συμφωνηθεί ακόμα και η φραστική επίθεσης του Αντρέα εναντίων των Αμερικανών.
Γιώργος Αρίστογλου: Και μεις χειροκροτούσαμε από κάτω, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες έτσι ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Βεβαίως
Γιώργος Αρίστογλου: Ωραία μια χαρά.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Κοίτα το πόσο ανήκει στους Έλληνες το διαπιστώσατε σήμερα, τώρα το διαπιστώσατε. Εάν ο Ανδρέας δούλεψε για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες τα αποτελέσματα τα βλέπετε τώρα δεν χρειάζετε, αν σας το έλεγα εγώ αυτό, αν σας έλεγα αυτά που εγώ στους φίλους μου και θέλω εάν ποτέ δοθεί η ευκαιρία θα τα πούμε γιατί εγώ τα έλεγα από το 1980 από το 1990 ακόμα ότι τα πράγματα θα γίνουν έτσι. Αν σας το έλεγα τότε θε με βάζατε στο Δαφνί, θα με λέγατε τρελό. Τώρα όμως που εσείς έχετε την εμπειρία της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, τώρα που βάζετε, που ενώνετε διάφορες κουκίδες σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά, τώρα αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς και πως μας έστησαν.

ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Άρα δηλαδή, ξέρετε πέφτω από τα σύννεφα και χαίρομαι όμως που τα λέμε έστω και τώρα θα καταλήξω εγώ τώρα συνειδητά, συνειδητά το λέω και συνειδητά έπραξαν και οι δύο κυβερνήσεις και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, προσέξτε λίγο τι μπορώ να σκεφτώ εγώ αυτή τη στιγμή κύριε Λαμπράκη. Δηλαδή από την μία κάνουν τους ανήξερους από την άλλη φορτώνουν το πρόβλημα στους προηγούμενους. Όχι εγώ οι προηγούμενοι το κάνανε και τα λοιπά. Κάνω το καλό παιδί στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά φτάνω να πουλάω το λαό ότι βρίσκετε στο χείλος του γκρεμού οπότε πρέπει να σκύψει και να ειποστεί και νέα λιτότητα και νέα λιτότητα και νέα λιτότητα, αυτό δεν γίνεται ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Αυτό ακριβώς. Αυτή είναι η συνταγή, ήταν βέβαια υποχρέωσις του Ανδρέα αλλά την έφερε σε πέρας ο υιός.
Γιώργος Αρίστογλου:Και την συνεχίζει ο Σαμαράς.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Παρόλη την έλλειψη διανόησης που έχει ο Κωστάκης δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα δηλαδή του προτάθηκε, μη νομίζετε ότι δεν του προτάθηκε. Του προτάθηκε να κάνει αυτό που έκανε ο Γιωργάκης αλλά είπε όχι και σε αυτό αξιοπρεπώς πολύ καλά έκανε. Δεν μπορείς όμως να έχεις κάποιον πρωθυπουργό και να διακυβεύει τις τύχες της χώρας της διανόησης του Κωστάκη του Καραμανλή ή του Γιώργου του Παπανδρέου. Είναι πολύ μικροί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μυαλά για να διατηρήσουν τον Ελληνισμό και να τον βάλουν ένα σκαλοπάτι παραπέρα.
Αρίστογλου : Αλλά στείλανε τον Παπανδρέου με τον Σαμαρά μαζί.
Δόκτωρ Λαμπράκης : Όχι, και πρέπει να θυμάστε πάντα, πρόσεξε να δεις στείλανε τον Ανδρέα και τον Καραμανλή μαζί ούτως ώστε να έχουν και τους δύο πόλους της πολιτικής κατόπιν στείλαν τον Γιωργάκη και τον Καραμανλή μαζί και τον Σαμαρά. Καταλαβαίνετε ;
Γιώργος Αρίστογλου: Ναι
Δόκτωρ Λαμπράκης : Συντηρούν ,διατηρούν και υποστηρίζουν πάντα και τους δύο πόλους του πολιτικού φάσματος για να έχουν πάντα το πάνω χέρι.
Γιώργος Αρίστογλου: Ο Σαμαράς που κολλάει τώρα ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Ο Σαμαράς συνεχίζει αυτό που έκανε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου. Η μεταμόρφωσης του Σαμαρά. Προσέξτε να δείτε, η μεταμόρφωσης του Σαμαρά από αντιμνημονιακός σε μνημονιακό συμπίπτει με την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές. Μέχρι τότε ωρυόταν εναντίον του μνημονίου διότι υπήρχε απέναντι ο Γιωργάκης ο οποίος ήτανε υπέρ του μνημονίου. Μόλις έφυγε ο Γιωργάκης από την μέση, τον ρόλο αυτό τον ανέλαβε ο Σαμαράς και άρχισε πλέον και η διαίρεσης των μεγάλων κομμάτων, δέστε τι έγινε και η αναβίωσης μικρών κινημάτων όπως της Χρυσής Αυγής, του ΔΗΜΑΡ κτλ, διότι έπρεπε να πάμε στην λύση που έχουμε και στην Ιταλία την οποία την ελέγχουνε πολύ ευκολότερα από ότι ελέγχανε την Ελλάδα με τα δύο μεγάλα κόμματα.
Γιώργος Αρίστογλου : Άρα τι μου λέτε τώρα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Καποδίστρια διαίρεσε την Ελλάδα και ο Σαμαράς διαιρεί τα κόμματα ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Όχι, όχι άλλο σας λέω. Οι Καζάροι ελέγχουν και τα δύο κόμματα και το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία. Όταν λοιπόν θέλουν να είναι αντιμνημονιακοί, γιατί πάντα για να υπάρχει ένας μνημονιακός πρέπει πάντα να υπάρχει και ένας αντιμνημονιακός. Το ρόλο του αντιμνημονιακού τον είχε ο Σαμαράς για να κερδίσει τις εκλογές.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΦΙΟΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Αυτόν τον ρόλο τώρα τον έχει ο Τσίπρας έτσι ;
Δόκτωρ Λαμπράκης : Τώρα τον έχει ο Τσίπρας, ο οποίος βέβαια είναι πιο μνημονιακός από όλους έτσι ; Αυτό το παιδί ιδιαίτερα εάν τον στύψεις δεν θα βγάλεις ούτε μία σταγόνα διανόησης, τίποτα. Εάν δηλαδή είναι φτωχοί στο μυαλό ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς ετούτος εδώ δεν έχει καθόλου. Το παιδί είναι εντελώς μα εντελώς κούφιο είναι τενεκές δεν υπάρχει τίποτα. Φαντάζεσαι την Ελλάδα και τον Ελληνισμό να εμπιστευτεί κάποιος στα χέρια του Τσίπρα ; Μα είναι δυνατόν ; Πέραν όμως αυτού γιατί και οι τρεις αυτοί άνθρωποι τόσον ο Τσίπρας, όσο ο Σαμαράς, όσον ο Γιωργάκης , ο Σημίτης, ο Ανδρέας, ο Κωστάκης, όλοι είναι από την άλλη πλευρά. Δεν είναι Ελληνικό DNA. Οι ίδιοι το ομολογούν, ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει εάν το θέμα του Ελληνισμού ήτανε το DNA κανένας από σας δεν θα ήταν βουλευτής. Μας το τρίβει και στην μούρη δηλαδή. Μπήκε στο σπίτι και κάνει τον αφέντη και μας το τρίβει και στην μούρη. Αυτή είναι η ισορροπία, επομένως αυτή η πλασματική θα έλεγα αντιπαράθεσης Τσίπρα, Σαμαρά, Κουβέλη , Βενιζέλου,όλου του πολιτικού φάσματος. Όλα είναι ένα παιχνίδι, όλοι έχουν περάσει για σκέψου, ο Σαμαράς τους τελευταίους 6 μήνες πέρασε πρώτα από το Brooklyn Institute πήγε στην καρδιά του θηρίου που είναι το Τέξας. Στο Τέξας πήγε για να δώσει διαπιστευτήρια ότι δεν θα επιτεθεί στο μνημόνιο αυτός ήταν ο λόγος που πήγε στο Τέξας. Στο Brooklyn Institute πήγε για να πάρει το χρίσμα, στο Τέξας πήγε για να δώσει διαπιστευτήρια. Γι’ αυτό πήγε στο Τέξας, ας κάθεται ο Ελληνικός λαός να πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Παπανδρέου και τα λοιπά. Μία είναι η απάντησης Ελληνικέ λαέ, βγάλτους όλους αυτούς έξω. Όχι δόγμα, όχι χρώμα, όχι κόμμα όλα τα δόγματα, τα χρώματα, και τα κόμματα τα ελέγχουν οι Καζάροι. Το μόνο που ελέγχεις εσύ Έλληνα είναι ο Ελληνισμός σου.
Δεν θα ήθελες τουλάχιστον σε αυτή τη χρονική στιγμή να αναλάβεις τις τύχες στα χέρια σου;


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ- ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 2.12.2012

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ  
Ei-End Μνημοσυνη
 
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters