Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Τις ημύνθη περί πάτρης;



" Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ' εξεθέωναν οι προεστοί κ' οι 'γυφτοχαρατζήδες', τώρα σε 'αθεώνουν' οι βουλευταί κ' οι δήμαρχοι.
Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν 'φούρνους με καρβέλια', δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ' τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, όν ήθελαν παρουσιάσουν. 
Το τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει τη φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού
Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθορά, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ' επιδεξιώτερον τον κόθορνον. 
Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεοκοπίας. " 

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» ...115 χρόνια πριν!

Οι ρίζες του κατεστημένου έγιναν βαθιές και δυνατές αποδυναμώνοντας εμάς και τους προγόνους μας...
Είναι πολύ παλιά "η κολώνια" Συνέλληνες! Τι άλλη απόδειξη θέλετε για να πειστείτε; Τα λόγια του Παπαδιαμάντη ακούγονται λες και είναι σημερινά!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται!
Η ύστατη ώρα να διαλέξετε πλευρά είναι ΤΩΡΑ!

ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ!
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΓΛΑΦΥΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΨΉΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
 
http://olixnos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7949.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters