Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τα πουλάνε όλα άρον-άρον


Την καλή της διάθεση για τις διαπραγματεύσεις η κυβέρνηση αποφάσισε να την δείξει με το να κηρύξει την έναρξη του ξεπουλήματος των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας και του ΟΛΠ, ενώ ακόμα οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ξεκινήσει.
Αντίθετα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις η ελληνική κυβέρνηση μετά τη ρήξη φιάσκο που πολυδιαφήμιζε ότι θα κάνει στο τελευταίο Γιουρογκρούπ, "αναγκάστηκε" να ολοκληρώσει τις μνημονιακές δεσμεύσεις πουλώντας δημόσια περιουσία άκρως σημαντική για την εθνική κυριαρχία και για την οικονομική αυτάρκεια της χώρας.
Κανονικό ξεπούλημα
Η αρχή έγινε με τον διαγωνισμό για τα περιφερειακά αεροδρόμια για τον οποίο το ΤΑΙΠΕΔ έβγαλε θριαμβευτική ανακοίνωση. Μάλιστα, κάλυψε την ξένη εταιρεία αποτίμησης που  ήταν υπό έρευνα του επίκουρου εισαγγελέα Διαφθοράς, κ. Δραγάτση για πιθανές ευθύνες του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ όσον αφορά στην αποτίμηση που έκανε η εν λόγω εταιρεία για τα ελληνικά αεροδρόμια. Η εταιρεία είχε προσληφθεί για να κάνει "ανεξάρτητη αποτίμηση του περιουσιακού στοιχείου" και έκρινε ότι η αξία τους ανέρχεται στα 350 εκατ.ευρώ ενώ οι Γερμανοί με την Fraport "χτύπησαν" τα αεροδρόμια με 1,23 δις.
Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή του για την ξένη ιδιωτική εταιρεία τα εξής:" Πρόκειται για εταιρεία διεθνούς κύρους, με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον αεροπορικό κλάδο και στις αποτιμήσεις. Το ΤΑΙΠΕΔ διαφύλαξε το κύρος και την αξιοπιστία του διαγωνισμού, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον». Το ΤΑΙΠΕΔ με τον τρόπο αυτό σταματά την δικαστική έρευνα για την απίστευτα χαμηλή αποτίμηση και δηλώνει ικανοποιημένο που κατάφερε να πουλήσει τα αεροδρόμια 850 εκατ. περισσότερο από αυτό που η ξένη εταιρεία είχε αποτιμήσει. Συνολικά τα 14 αεροδρόμια πουλιούνται αντί 1,234 δις και με ετήσιο μίσθωμα 22,9 εκατ. ευρώ που θα αναπροσαρμόζεται με τον πληθωρισμό. 
Δηλαδή το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε ελληνική κυριαρχία για να εισπράξει το ποσό που καλύπτει μόνο τις συντάξεις και τους μισθούς ενός μήνα! Βέβαια, τα χρήματα από την πώληση δεν θα πάνε στο κρατικό ταμείο αλλά για το μνημονιακό χρέος και αυτό είναι ένας ακόμα όρος των δανειστών που δεν τον βάζουν σε διαπραγμάτευση.
Χωρίς να αναφέρουν ότι ο πλειοδότης είναι η γερμανική κοινοπραξία Frapor ανακοινώνουν επίσημα ότι ο  διαγωνισμός διεξήχθη υπό καθεστώς έντονου ανταγωνισμού, ενώ επετεύχθη ένα ιδιαίτερα υψηλό τίμημα! 
Τέλος τα μεγαλύτερα λιμάνια
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο μετά την πίεση των δανειστών στις διαπραγματεύσεις άναψε το πράσινο φως και για την πώληση του 51% του ΟΛΠ, ενώ η πώληση του ΟΛΘ θα προχωρήσει σε δεύτερο στάδιο. Η κυβέρνηση θεωρεί μεγάλη νίκη ότι δεν θα πωληθεί το 67% αλλά το 51% όμως αυτό είναι ακόμα σε στάδιο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Η μη τελική συμφωνία για το ποιο ποσοστό θα πουληθεί κάνει τους ξένους αγοραστές να ακολουθήσουν την στρατηγική του "παγώματος" των προσφορών έτσι ώστε ή να πιέσουν να πάρουν το 67% ή να πάρουν το 51% και την πλήρη διοίκηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ σε εξευτελιστική τιμή.
Οι λιμενεργάτες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα μετά την συνάντησή τους με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Πιτσιόρλα δήλωσαν απογοητευμένοι τα εξής:"Ενημερωθήκαμε ότι η απόφαση συνέχισης των διαγωνισμών πώλησης των μετοχών του ΟΛΠ και ΟΛΘ είναι θέμα κυβερνητικής απόφασης".
Οι δύο εταιρείες που ενδιαφέρονται να έχουν την πλήρη διοίκηση του μεγαλύτερου λιμανιού της Μεσογείου οι Κινέζοι της COSCO και οι Δανοί της Maersk  ενώ τυπικά στον διαγωνισμό παραμένουν η φιλιππινέζικη International Container Terminal Services, η αμερικανική Ports America και η νεοζηλανδικών συμφερόντων Utilico.
Η νίκη των δανειστών στην μάχη των διαπραγματεύσεων αποδεικνύεται από το εν τάχει ξεπούλημα αεροδρομίων και λιμανιών της Ελλάδας και από την δήλωση του κ. Σόιμπλε μετά το Γιουρογκρούπ:"Η ελληνική κυβέρνηση διόρθωσε μια υπαναχώρησή της όσον αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις".

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ





Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Το σατανικό κόλπο του Βερολίνου για να αλυσοδέσει την Ελλάδα! Ερευνα- σοκ στο Πεντάγωνο

Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας, αγαπητοί… πλησιάζει. Και αυτό που θα προκύψει από τις συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για τα Μνημόνια και το Χρέος, σε συνδυασμό με τα ευρήματα της δικαστικής έρευνας για την αλλοίωση του ελλείμματος του 2009, θα είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη χρεοκοπία της χώρας έχουν οι Γερμανοί εταίροι, οι οποίοι, σε αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς εκπροσώπους τους στη σοσιαλιστική παράταξη, πρώτα (το 1998-2003) φόρτωσαν τη χώρα με ένα τεράστιο δημόσιο χρέος για εξοπλιστικά και μετά (το 2010) τη «βούλιαξαν» στα Μνημόνια για να τους πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης τα δανεικά!

Περί αυτού πρόκειται. Γερμανοί απαίτησαν να αγοράσουμε εξοπλισμούς-μαμούθ 84 δισ. ευρώ για να μπούμε στην ΟΝΕ. Γερμανοί έδωσαν εντολή στους εδώ υπαλλήλους τους να αλλοιώσουν το έλλειμμα του 2009 (με επιπλέον 4,7 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 2,9 δισ. από παραλαβές εξοπλισμών μελλοντικών ετών!). Για να μην έχουμε, λοιπόν, καρδιακά επεισόδια, προειδοποιώ: Θα ζήσουμε ζωηρές συγκινήσεις. Τα πρώτα στοιχεία που παρέλαβε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος από την έρευνα που πραγματοποίησε στο Πεντάγωνο η Ζωή Γεωργαντά δείχνουν ότι η Ελλάδα δεσμεύτηκε σε Γερμανούς (και σε άλλους) με κρατική «προμήθεια» 84 δισ. ευρώ σε εξοπλιστικές δαπάνες την περίοδο 1998-2003. Ηταν το… διόδιο για την ένταξή της στην ΟΝΕ. Οι εταίροι στην αρχή έκαναν, μάλιστα, τα… στραβά μάτια και οι συμβάσεις του δανεισμού-μαμούθ, στον οποίο υποχρεωθήκαμε για να μπούμε στα ευρωπαϊκά σαλόνια, δεν ενεγράφησαν στα ελλείμματα εκείνων των ετών (με το κόλπο της παραλαβής). Το ποσό των 84 δισ. των εξοπλιστικών δαπανών 1998-2003 αντιστοιχεί στο 25% του δημόσιου χρέους και ξεσκεπάζει όλο το σύστημα που έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ με μια πέτρα στον λαιμό.

Σύστημα το οποίο, ακόμη και μετά την είσοδό μας στην Ενωση, πίεζε τον Καραμανλή να κατεβάσει το έλλειμμα κάτω από το 3% από τη μία και να αγοράσει πανάκριβα Eurofighter και ελαττωματικά υποβρύχια από την άλλη (αρνήθηκε και το πλήρωσε).Σύστημα το οποίο ζητούσε επιτακτικά να υπαχθούμε σε «επιτήρηση», αλλά, όταν ο Καραμανλής επεδίωξε τον εξοστρακισμό της κλεπτοκρατίας -μέσω του βασικού μετόχου-, εκείνο έβαλε «βέτο» μέσω των εκπροσώπων του στην Κομισιόν.

Η χρεοκοπία, λοιπόν -όπως θα καταδειχθεί στις επιτροπές-, εξελίχθηκε σε δύο φάσεις: Στην πρώτη, το 1998-2003, μας φόρτωσαν τα 84 δισ. ευρώ (ο Καραμανλής έκανε μόνο μία αγορά 40 F16, αξίας 2 δισ. ευρώ), που μας εκτόξευσαν στις πέντε πρώτες χώρες παγκοσμίως σε επίπεδο εισαγωγής εξοπλισμών! Στη δεύτερη, το 2010, όταν, λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, χάθηκε ο έλεγχος, έβαλαν τη γερμανική ηγεσία της Εurostat να πειράξει, μέσω των εδώ υπαλλήλων της, το έλλειμμα του 2009, ώστε να χωθούμε πιο βαθιά στο Μνημόνιο και να εξοφλήσουμε με μέτρα λιτότητας τους εμπόρους όπλων. Είκοσι δισ. ευρώ δαπάνες για εξοπλιστικά πλήρωσε το Δημόσιο την περίοδο 2010-2015, την ώρα που έκοβε μισθούς και συντάξεις!

Θα είναι πολύ οδυνηρή η στιγμή -συμπεραίνω- όπου άπαντες θα καταλάβουν ότι το ευρώ δεν είναι το κοινό νόμισμα όλων, αλλά μια μεγάλη μπίζνα εις βάρος των λαών. Θα είναι πικρή η ημέρα όπου οι ευρωπαϊκοί λαοί θα συνειδητοποιήσουν ότι πέντε χρόνια τώρα δεν δανείζουν την πατρίδα μας για να περνάνε καλά «οι τεμπέληδες Ελληνες», αλλά για να εξοφληθεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ στους Γερμανούς εμπόρους όπλων, πολιτικούς φίλους σοσιαλδημοκρατών και χριστιανοδημοκρατών.Θα είναι πικρή η ημέρα που θα ξεχωρίσουν οι πολιτικοί που έβαζαν τον λαό πάνω από τους εμπόρους και οι πολιτικοί που έβαζαν τους εμπόρους πάνω από τον λαό. Θα είναι, τέλος, πικρή, γιατί πράγματι θα αποδειχθεί -εκτιμώ- ότι ένα μεγάλο μέρος του χρέους μας είναι όντως ανήθικο και απεχθές, άρα πρέπει να ρυθμιστεί γενναία και χωρίς εκπτώσεις.



Από τον Μανώλη Κοττάκη – Δημοκρατία

Τι ήταν η Σκυθόπολις;

Τι ήταν η Σκυθόπολις;
Το πρώτο «Άουσβιτς» της ιστορίας
Τι ήταν η Σκυθόπολις;
Το περιγράφει ο Εμμανουήλ Ροϊδης στην Πάπισα Ιωάννα:
«Και ου μόνον κατά των λίθων επέδειξαν τον χριστιανικόν ζήλον των οι ακάματοι εκείνοι ειδωλοθραύσται, αλλά και κατά των δυστυχών εκείνων, όσους υπωπτεύοντο εμμένοντας εις των πατέρων των την θρησκείαν.
Ο σφάζων πρόβατον προς οικογενειακήν ευωχίαν, ο προσφέρων άνθη εις του πατρός του τον τάφον, ο συλλέγων χαμαίμηλα εις το φως της σελήνης, ο αρωματίζων την οικίαν του ή φέρων ανηρτημένον περί τον τράχηλον φυλακτήριον κατά του πυρετού κατεμηνύετο υπό κουκουλοφόρων κατασκόπων ως μάγος ή ειδωλολάτρης, κατεβαρύνετο δι αλύσεων και εστέλλετο εις Σκυθούπολιν, όπου είχε στηθεί το χριστιανικόν κρεουργείον.
Εκεί συνεδρίαζον ευσεβείς δικασταί, αμιλλώμενοι τις πλείονας ειδωλολάτρας να οπτήσει επί εσχάρας, να βράση εντός ζέοντος ελαίου ή να κατακόψη μεληδόν.
Μυριάδες μαρτυρολογίων διηγούνται τας αθλήσεις των χριστιανών ομολογητών, εκ των πληγών των οποίων έσταζε γάλα, και τους εδρόσιζον αι φλόγες, αλλ” oυδείς έγραψεν ακόμη το αψευδές συναξάριον των μαρτύρων εκείνων, οίτινες αντί μυθώδους γάλακτος έχυσαν αίμα αληθές και αντί να δροσίσει κατέκαυσε το πυρ της χριστιανικής ανεπιεικίας, καυστικότερον όν, φαίνεται, του πυρός της πολυθεϊκής ωμότητος».
Σε εκτενέστερη περικοπή ο Ροϊδης επισημάνει:
«Κατά τας αρχάς του Μεσαίωνος επί Ουάλεντος, Ουαλεντινιανού και Θεοδοσίου συνεστήθη εν Ανατολή αληθής «Ιερά Εξέτασις», ής αι θηριωδίαι, αι καταπιέσεις
και αι σφαγαί δεν έχουσι τι να φθονήσωσιν εις τους Ιεροδικαστάς της Ισπανίας, οίτινες άτομα μόνον κατεδίωκον επί κακοδοξία, ενώ οι Ορθόδοξοι σωφρονισταί» της Ανατολής προυτίθεντο να εξαλείψωσιν αθρόους από του προσώπου της γης πάντας τους ελληνίζοντας ή φιλοσοφούντας.
Τα περί τούτων χωρία των συγχρόνων ιστορικών εξαλείφουσι παν ίχνος αμφιβολίας, διεγείροντα αγανάκτησιν και φρίκην κατά των ελθόντων
«βαλείν μάχαιραν και ουχί ειρήνην».
Παρά του χριστιανού χρονογράφου Σωζομένου, ον ουδείς βεβαίως θέλει κατηγορήσει ως συκοφαντούντα τους ομοθρήσκους του, μανθάνομεν ότι
«των ελληνιστών μικρού πάντες κατ” εκείνο διεφθάρησαν, και οι μεν πυρί, οι δε ξίφει απολέσθαι προσετάχθησαν. Παραπλησίως δε  δια την αυτήν αιτίαν διεφθάρησαν οι ανά πάσαν την αρχομένην λαμπρώς φιλοσοφούντες.
Αλλά και εις μη φιλοσόφους, εσθήτι δε τη εκείνων χρωμένους εχώρει ο φόνος- ως μηδέ τους τα- άλλα επιτηδεύοντας κροκωτοίς τριβωνίοις αμφιένυσθαι, δι υπόνοιαν κινδύνουκαι δέος» (Ερμ. Σωζομένου, «Εκκλ. Ιστορ.», βιβλ. Στ’, κεφ. 35).
Αντιλαμβάνεστε τι λέει ο χριστιανός Σωζόμενος;
Η τρομοκρατία είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα
που οι άνθρωποι φοβόντουσαν τι ρούχα θα φορέσουν
για να μην τους περάσουν για φιλόσοφους!!!
skithopolis
Σκυθόπολις, (η σημερινή πόλη Μπετσηάν του Ισραήλ), 4ος αιώνας μχ γύρω στο 341.
Στην αρχαία αυτή πόλη του δυτικού Ισραήλ λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταστροφής συνειδήσεων, το πρώτο «Άουσβιτς» της Ιστορίας.
Για δύο δεκαετίες, καθ” όλη τη διάρκεια της κατοχής του βυζαντινού θρόνου απ” τον Κωνστάντιο το Β” δευτερότοκο γιο του Κωνσταντίνου η Σκυθόπολις υπήρξε ο τόπος συγκέντρωσης και βασανισμού και θανάτωσης των Ελλήνων, όλων όσων αρνήθηκαν να ασπασθούν το δόγμα του χριστιανισμού.
Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που συστηματικώς απεκρύπτετο πάντοτε και εξακολουθεί να αποκρύπτεται μέχρι και σήμερα, το διασώζει ο Ρωμαίος ιστορικός Αμμιανός Μαρκελλίνος, στο 19ο βιβλίο του έργου του «Rerum Gestarum Libri XXXI».
Μοναδική προηγηθείσα της παρούσης αναφορά στα περιγραφόμενα απ” τον Αμμιανό γεγονότα της Σκυθόπολης είναι εκείνη του Εμμανουήλ Ροΐδη, που γράφει:
Ουχ ήττον επιβαρυντική είναι και η μαρτυρία του Αμμιανού Μαρκελλίνου, ην πιστώς μεταφράζομεν.
«Αρκεί να κατηγορηθεί τις υπό κακόβουλου κατασκόπου», ότι έφερε περί τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου, ίνα καταδικαστεί εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις.
Εκ των απωτάτων άκρων της αυτοκρατορίας εσύροντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται, ως οι μεν απέθνησκον καθ” οδόν, οι δεν εν τοις δεσμωτηρίοις.
Οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολιν, απόκεντρον εν Παλαιστίνη πόλιν, όπου είχαν στηθεί τα βασανηστήρια και το σφαγείον.
Ο πρώτος βασανισθείς ην ο Σιμπλίκιος, μετά τούτον Παρνάσιος, είτα ο Ανδρόνικος κτλ.
(Σημειώσεις εις την «Πάπισσαν 6-9 Ιωάνναν», σημ.200)
Οργανωτής ένας εξολοθρευτής επίσκοπος
Το σφαγείον της Σκυθόπολης υπήρξε επινόηση ενός νοσηρού εγκεφάλου, του επισκόπου Αλεξάνδρειας Γεώργιου.
Σύμφωνα με τον Αμμιανό, «ο Γεώργιος με τη συμμορία του προχωρούσε στους δρόμους των Ελλήνων της Αλεξάνδρειας κομματιάζοντας ανθρώπους και καίγοντας  τα πάντα»(Βιβλίον 17, κεφ 11).
Είχε δε ανέλθει στον επισκοπικό θώκο εξοντώνοντας πολλούς ανθρώπους»(Βιβλίον 17, κεφ 11).
Όμως οι Έλληνες ήσαν ακόμη η πλειοψηφία των υπηκόων της αυτοκρατορίας, κατείχαν μάλιστα όλες σχεδόν τις διοικητικές θέσεις των ρωμαϊκών επαρχιών.
Σκοπός του Γεώργιου ήταν η καθολική τους εξόντωση, η γενοκτονία, καθώς εστέκοντο, ως αρνητές τους χριστιανισμού, εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά
του, που δεν ήσαν άλλα απ” την απόλυτη επικράτηση του δόγματος στην Ανατολή.
Με πανουργία λοιπόν προσφέρθηκε να παίξει το ρόλο του υπερασπιστή του αυτοκράτορος, ζητώντας απ” αυτόν τη συνδρομή του, για να καταπνίγει οποιαδήποτε συνωμοσία εξυφαίνετο τάχα εναντίον του.
Ο Κωνσταντίνος δέχθηκε και απέστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής Παύλο, έναν επίσης επαγγελματία εξολοθρευτή, περιβόητο για τη
σκληρότητά του, αποκαλούμενο και «Τάρταρο».
Αυτός και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης, μια πόλη της Παλαιστίνης, έμοιαζε για δύο λόγους η πλέον
κατάλληλη από οποιαδήποτε άλλη,
«Ήταν η πλέον απομονωμένη και κυρίως ευρίσκετο μεταξύ Αντιοχείας και Αλεξάνδρειας, από τις οποίες προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός
των κατηγορουμένων»(19,12).
Οι κατηγορίες «επί εσχάτη προδοσία» σταδιακά άρχισαν να απαγγέλλονται χωρίς προσχήματα εναντίον όλων των Ελλήνων.
Εχαρακτηρίζοντο ως υπονομευτές του αυτοκράτορος, σύμφωνα με το σχέδιο που είχαν καταστρώσει κράτος και εκκλησία, με εκτελεστές τον Παύλο και τον Γεώργιο.
Στην τρίτη φάση του σχεδίου, απροκάλυπτα πλέον οδηγούνταν στη Σκυθόπολη όλοι όσοι συλλαμβάνονταν επ’αυτοφόρω να συνεχίζουν να διατηρούν κάποια
στοιχεία της παράδοσής τους.
«Έφτανε να φορά κανείς στο λαιμό του ένα φυλακτό κατά του ελώδους πυρετού ή άλλης ασθένειας, ή να κάθεται κοντά σε τάφο (ειδωλολατρικό), για να κατηγορηθεί ότι επικαλείται φαντάσματα και δαίμονες και να θανατωθεί»(19,12, παρ.14)
Θύματα απ” όλο τον Ελληνικό κόσμο.
Ο τόπος αυτός των βασανιστηρίων  και του θανάτου πολύ γρήγορα έφτασε να δέχεται «άπιστους» όχι μόνο απ” την Ανατολή αλλά από κάθε μέρος της επικράτειας, «Απ” όλο σχεδόν τον κόσμο ευγενείς ή απλοί πολίτες οδηγούνταν αλυσοδεμένοι στη Σκυθόπολη.
Μερικοί απ” το βάρος των αλυσίδων και την ταλαιπωρία της φυλακής πέθαιναν πριν ακόμα δικαστούν»(19,12 παρ.7)
Ελάχιστοι που γλύτωσαν την εκτέλεση είτε διότι μεταγνώμησαν είτε διότι με θάρρος και ψυχικό σθένος απέδειξαν την αθωότητά τους, οδηγήθηκαν στην 7-9 εξορία και κατασχέθηκαν οι περιουσίες τους.
Τα κοινόβια των χριστιανών της εποχής ετρέφοντο αποκλειστικά από αυτές τις κατασχέσεις. Μ” αυτές τις «επιεικείς» τιμωρίες γλύτωσαν ύστερα από βασανιστήρια τον θάνατο ορισμένοι επιφανείς άνδρες, όπως ο Σιμπλίκιος, ο Παρνάσιος, ο Ανδρόνικος και μερικοί ακόμη.
Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος, ο Παύλος,  διέθετε τόση εξουσία και δύναμη, ώστε «με μια κίνηση του κεφαλιού του, μ” ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσον περπατούσαν στη γη»(19,12,παρ.13)
Το παραπάνω απόσπασμα φανερώνει  την πρωτόγνωρη βαρβαρότητα που έζησε ολόκληρος ο Ελληνικός και Ελληνιστικός κόσμος.
Πρωτόγνωρη για την ανθρώπινη ιστορία και σίγουρα μεγαλύτερη όλων όσες μετέπειτα συνέβησαν.
Άγνωστο παραμένει το πότε τελικώς έκλεισαν τα σφαγεία της Σκυθόπολης.
Το πιθανότερο είναι να καταργήθηκαν από τον Ιουλιανό το 361μχ. Ο όλεθρος όμως και αφανισμός των πιο ζωντανών στοιχείων του Ελληνισμού ήταν πλέον γεγονός.
Η Σκυθόπολις και τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη κατά τον 4ο μχ αιώνα, αποτελούν μεγάλο σταθμό στην ιστορία του Ελληνικού  Έθνους, του Ελληνικού πολιτισμού αλλά και ορόσημο μεγάλο στην πνευματική πορεία της ανθρωπότητας. Διότι αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνιστικό κόσμο και την πραγματική αιτία που επήλθε ο Μεσαίωνας.
Αποκαλύπτουν επίσης, γιατί τα μετέπειτα αυτοκρατορικά διατάγματα, που θεσμοθετούσαν την «επί ελληνισμώ» θανατική καταδίκη, εφαρμόσθηκαν χωρίς
καμμιά αντίδραση ή εξέγερση, όπως χωρίς καμμιά αντίσταση επήλθε και ο αφανισμός των πόλεων της κυρίως Ελλάδος από τον Αλάριχο σαράντα χρόνια
αργότερα. Μεγάλος αριθμός Ελλήνων-και σίγουρα όλοι ήσαν υψηλού πνευματικού, ηθικού αλλά και οικονομικού επιπέδου-εξοντώθηκε.
Τους εναπομείναντες, ο τρόμος και ο πανικός τους οδήγησαν στο συμβιβασμό, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της εθνικής και πολιτιστικής τους ταυτότητας.
Αποκαλύπτουν πάλι, στην καλύτερη περίπτωση, τη θλιβερή άγνοια ή τη δουλικότητα και, στη χειρότερη, τον ωμό ανθελληνισμό όσων σήμερα εξακολουθούν, κωφεύοντας προς την Ιστορία, να μιλούν για την «Ελληνικότητα του Βυζαντίου» και για «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» και να εμφανίζονται ως φορείς τους.
Τα φώτα που πνεύματος έσβησαν σ” αυτούς τους ελεεινούς καιρούς, η εξόντωση όμως των συνειδήσεων συνεχίζεται και σήμερα.
Η Ελλάδα ωστόσο, η ιδέα Ελλάδα, αποδεικνύεται ότι παρέμεινε και παραμένει αλώβητη, αλύγιστη και αληθινή.
Στέκεται ως Λόγος πάνω απ” το Παράλογο, ολοζώντανη ζει στο λογισμό των διαλεχτών, στην συνείδηση των ελεύθερων ανθρώπων.
Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000+
Ελλήνων από τα 20.000.000 ..............................................................................
prosk
sk1
Πηγή...

ΚΑΛΑΣΑ - ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.





http://neoellhn.blogspot.com/2015/05/blog-post_89.html

3.5.2015 - ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

 





http://neoellhn.blogspot.com/2015/05/352015.html

ΠΡΟΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Του Αντώνη Γρυπαίου

Εισαγωγή
Ο Απόστολος των Εθνών Ελληνιστί Παύλος, Εβραϊστί δε Σαούλ, ή Σαύλος, ως γνωστόν έγραψε πολλές επιστολές προς τους Κοσμοκράτορες και Άρχοντες της εποχής εκείνης, με σκληρές νουθεσίες και συμβουλές, που δεν τολμούσε κανείς άλλος να γράψει.
Εφοβούντο γαρ τη δύναμη και τα αντίποινα των παγκόσμιων δικτατόρων της εποχής εκείνης.
Ο Απόστολος των Εθνών Παύλος έγραψε αυστηρές επιστολές, προς Ρωμαίους, προς Εβραίους, προς Γαλάτας, προς Κορινθίους , προς Εφεσίους, προς Φιλιππησίους, προς Κολασσαείς, προς Θεσσαλονικείς, αλλά και προς πολλές άλλες προσωπικότητες.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, στην οποία πρόεδρος είναι ο  κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει διαμορφώσει στο πλανήτη Γη που κυβερνά, μια τρομακτική αλλοπρόσαλη χαώδη πολιτική και κατάσταση, με τοπικούς πολέμους, χρεοκοπίες κρατών, τρομοκρατίες, δολοφονίες αντιφρονούντων, αποσταθεροποιήσεις κρατών, εξαφανίσεις Εθνών, λαθρομετανάστευση, προσφυγιά, πείνα, δυστυχία, αυτοκτονίες ανθρώπων, φτώχεια όπου οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες «έφαγαν» τα χρήματα απλών πολιτών...
επενδυτών σε Χρηματιστήρια, σε ομόλογα, με μειώσεις μισθών & συντάξεων, για να επικαρπωθούν τα χρήματα αυτά οι σημερινοί Επικυρίαρχοι της Γης.
Ιδρύουν και χρηματοδοτούν άλλα κράτη υποτακτικά σε αυτούς, όπως το Ισλαμικό κράτος των δολοφόνων Τζιχαντιστών ISIS-ISIL , με αποκεφαλισμούς , θηριωδίες, καταστροφή του Αρχαίου Πολιτισμού, και τέλος ο επαπειλούμενος  Γ! Παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος, με σκοπό να μειωθεί ο πληθυσμός κατά 6 δις. ανθρώπων-κατοίκων του πλανήτη, και να κυριαρχήσει στη Γη η άρχουσα τάξη των Γραμματέων & Φαρισαίων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όσον αφορά το πρόβλημα της Ελλάδος, μόνον όταν πεί το ΝΑΙ ο Μεγιστάνας Παντοκράτωρ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στην ορντινάντσα Draggi της ΕΚΤ, μόνο τότε θα χρηματοδοτηθεί η Ελλάς.
Η  Ε.Κ.Τ. είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καθώς και η FEDERAL των ΗΠΑ. Όλοι αυτοί οι επιτελείς των διαφόρων οργάνων της Ε.Ε. είναι υπάλληλοι και ορντινάντσες του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτός εκδίδει το ευρώ και το δολάριο, αυτός έχει «το πεπόνι και το μαχαίρι», λέει ο Λαός.
Τρείς (3) μήνες τώρα περιμένουμε μια λογική συμφωνία με τους εταίρους επιτελείς της Ε.Ε. αλλά φαίνεται ότι παίζουν μαζί μας «τη Γάτα με το ποντίκι». Η  Σιωνιστική Ε.Ε. με το παιχνίδι που κάνει κοροϊδεύοντας την Ελλάδα, εκτίθεται διεθνώς ως αναξιόπιστη Ένωση.
Είναι «φως – φανάρι» ότι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες κάνουν παιχνίδι με την Ελλάδα, για να μας πάρουν τον ορυκτό πλούτο, και την Γεωστρατηγική-Γεωπολιτική μας θέση, αφού το οικόπεδο που λέγεται Ελλάς, είναι γωνία, και έχει μεγάλη Γεωπολιτική αξία.!!!
Το Δ.Ν.Τ. δεν το προσκαλέσαμε να έλθει εδώ. Βρήκε κάτι Μ@λ@κ@ς και προδότες πολιτικούς, απογόνους του Ιούδα, και έκανε εισπήδηση μέσα στην Ελλάδα, να μας δανείσει με το ζόρι. Έκτοτε απομυζά όλο το χρήμα και το πλούτο της χώρας μας. Το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησίας του Παντοκράτορα  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το Δ.Ν.Τ. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ έψαχνε για πελάτες να τους δανείσει, και βρήκε εμάς τους αγαθούς.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να ζητήσει πίσω τα δάνειά του από αυτούς που τα «φάγανε», και ΟΧΙ από τον απλό φτωχό Λαό.
Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει τις συντάξεις των Ελλήνων, για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές σφαγείς Χριστιανών!!!
Όπως άλλοτε άνοιξαν γραφεία Χρυσού και αγόραζαν όλα τα χρυσαφικά των Ελλήνων, (για να τα στείλλουν στον Θείο ΡΟΤΣΙΛΝΤ), τώρα άνοιξαν καθάπασαν την επικράτειαν, γραφεία οργάνωσης Μετανάστευσης για U.S.A.-CANADA-AUSTRALIA, που διευκολύνουν με τη γραφειοκρατία την Ελληνική νεολαία να μεταναστεύσει. Παρέχουν υπηρεσίες, αιτήσεις για νόμιμη μετανάστευση, έκδοση αδείας εργασίας, έκδοση άδειας παραμονής, έκδοση Βίζας, πλήρη νομική υποστήριξη με ειδικούς συμβούλους μετανάστευσης, κ.λ.π.
Φαντασθείτε τα εγγονάκια σας, να φύγουν σαν μετανάστες στην Αυστραλία, Καναδά, ή στην Σιωνιστική ΗΠΑ.
Τα εγγονάκια μας είναι ήδη υποθηκευμένα από προδότες πολιτικούς.
Η Χώρα οδηγείται στον αφελληνισμό με νέους κατοίκους τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Η χώρα οδηγείται σε κατοχή υπό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας.
Η χώρα είναι υποθηκευμένη, τα σπίτια μας είναι υποθηκευμένα, και οι συντάξεις των Ελλήνων είναι υπό περιορισμό της Σιωνιστικής Τρόϊκα, αφού τα παίρνουν όλα οι ξένοι δυνάστες-δανειστές.
Η Ελλάδα σήμερα ευρίσκεται σε τροχιά Υεμένης, & Ουκρανίας.
Το μόνο που μας σώζει είναι η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Το ΔΝΤ & ΕΚΤ (Ε.Ε.), απεδείχθησαν οικονομικοί τρομοκράτες.
Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει τις συντάξεις των φτωχών Ελλήνων, για να πάρει πίσω τα δάνειά του, που τα έφαγε ο ίδιος, μαζί με τα πιόνια του!!!
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε! Από τους Σιωνιστές Δυτικούς «συμμάχους» & «εταίρους» μη περιμένουμε καμία λύση στα προβλήματά μας. Πρέπει να βρούμε μια εναλλακτική λύση.
Οι πρόγονοί μας δεν κάθησαν σκλάβοι των Τούρκων, επανεστάτησαν.
Δεν μπορούμε να ζούμε σκλάβοι της Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η εναλλακτική λύση είναι η Ρωσία-Κίνα. Βεβαίως οι Δυτικοί Σιωνιστές θα αντιδράσουν, και θα επέμβουν δυναμικά με το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Όμως ο Κολοκοτρώνης τελικά πέτυχε στην επαναστασή του, εν μέσω πολλών κινδύνων, δεν εκάθισεν ανεύθυνος.
Ο  ΤΟΛΜΩΝ  ΝΙΚΑ !!!!!!!!!!
Οφείλουμε κάτι να κάνουμε για τα εγγονάκια μας. Δεν μπορούμε να ζούμε έτσι υπό την απειλή των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών πότε θα μας σφάξουν, ούτε να είμαστε υπό εκμετάλλευση των Σιωνιστών!!!
Επειδή άλλη δύναμη δεν υπάρχει στη Γη επάνω, για να «στριμώξει» τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε λογικές πολιτικές, επικαλούμεθα τον Παντοδύναμο ΘΕΟ για τα περαιτέρω.
Ένας παγκόσμιος ηγέτης θα επιθυμούσε την ευτυχίαν των υπηκόων του, για την υστεροφημίαν του, αλλά με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη παρέα του, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετον. Θέλουν την δυστυχίαν των κατοίκων του πλανήτη Γη.
Εν όψει αυτής της τραγικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, αφού οι Κοσμοκράτορες χειροτερεύουν τη κατάσταση στο πλανήτη, εάν ζούσε σήμερα ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, θα έγραφε,
       Προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ επιστολή  ΠΑΥΛΟΥ
   -----------------------------------------------------------
Τάδε λέγει Κύριος. « Μη κάνετε διά της απειθείας σκληράς τας καρδίας σας, όπως έγινε κατά καιρόν, που επικράνθην και εξωργίσθην, κατά την ημέραν που εδοκίμαζαν και επροκαλούσαν οι Ισραηλίται την δύναμήν μου, και την δικαιοσύνην μου, εις την έρημον».
Αυτά συμβαίνουν και σήμερον με την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της συνοδείας αυτού. Ο Παύλος θα έγραφε προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Παντοκράτορες υποκριταί, ότι κατάσχετε τας οικίας των φτωχών, με αιτία ότι χρωστούν στις δικές σας τοκογλυφικές τράπεζες. Διά τούτο λήψεσθε περισσότερον κρίμα.
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες υποκριταί, ότι  κλείεται την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων. Ότι λατρέψατε τον Σατανά, διά του Σιωνισμού, τον δε ΘΕΟΝ των πατέρων σας εγκαταλείψατε.
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Φαρισαίοι Επικυρίαρχοι της Γης υποκριταί, ότι περιάγεται την θάλασσαν και την ξηράν, ποιήσαι αυτήν κατάκτηση, και δολοφονείται διά πολέμων, και χρεοκοπιών τα δημιουργήματα-πλάσματα του ΘΕΟΥ!!!
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Κοσμοκράτορες Φαρισαίοι υποκριταί, ότι σκλαβώνετε τα κράτη με δάνεια τοκογλυφικά.
Ουαί Υμίν Παντοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι χρεοκοπείται τα κράτη, και ζητάτε μείωση των συντάξεων, για να επικαρπωθείτε τα χρήματα των φτωχών.
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι υποκριταί, ότι συλλέγετε τον χρυσόν της Γης από πλεονεξίαν, και απληστίαν, διά ίδιον συμφέρον, ενώ ο ΘΕΟΣ τον χάρισε στο πλανήτη Γη , για όλα τα πλάσματα ΑΥΤΟΥ, να ζήσουν εν δικαιοσύνη και ευημερία.
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Κοσμοκράτορες  υποκριταί, ότι έχετε αρπάξει τις Κεντρικές εκδοτικές τράπεζες των Κρατών, για να ελέγχεται το κυκλοφορούν χρήμα υπέρ ίδιον συμφέρον!!!
Ουαί Υμίν Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, οδηγοί τυφλοί, οι λέγοντες. Θέλομεν την παγκόσμιον Σατανική κυριαρχίαν. Μωροί και τυφλοί!!! τις γαρ μείζων εστίν, ο ΘΕΟΣ, ή ο Σατανάς, τον οποίον σήμερον Υμείς λατρεύετε;;;
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Παντοκράτορες Σιωνιστές, Μωροί και τυφλοί!!! που βλέπετε μόνον της επίγειον ζωήν, την
την δε επουράνιον αγνοείτε!!!
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι χρηματοδοτείτε τους δολοφόνους των λαών.
Ουαί Υμίν Ιουδαίοι & Φαρισαίοι Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, ότι αποδεκατούτε το ηδύοσμον, και αφήκατε τα βαρύτερα του νόμου, την κρίσην, τον έλεον, και την πίστην.
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Παντοκράτορες Σιωνιστές, ότι εγκαταστήσατε στην Εκκλησίαν ΜΟΥ, ηγέτες πιστούς στις εντολές σας, και επιθυμίες σας. Πας γαρ Αρχιερεύς εξ’ ανθρώπων λαμβανόμενος, υπέρ ανθρώπων καθίσταται τα προς τον ΘΕΟΝ,  και ΟΧΙ υπέρ της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνοδείας αυτού.
Οδηγοί τυφλοί,  οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίοντες!!!
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι καθαρίζεται το έξωθεν του ποτηρίου και της παροψίδος, έσωθεν δε γέμουσιν εξ’ αρπαγής και αδικίας.
Ιουδαίε και Φαρισαίε Κοσμοκράτορα Σιωνιστή τυφλέ, καθάρισον πρώτον το εντός του ποτηρίου και της παροψίδος, ίνα γένηται και το εκτός αυτών καθαρόν.
Ουαί Υμίν Κοσμοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι νοθεύεται τα εκλογικά αποτελέσματα των Λαών, για να εκλέξετε πιόνια, και μαριονέτες, υπηρέτες πολιτικούς, που θα εκτελούν τις εντολές Σας.
Ουαί Υμίν, Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, ότι παρομοιάζεται τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσι οστέων νεκρών, σκωλήκων βρώμας και δυσωδίας, και πάσης  ακαθαρσίας. Εκεί θα καταλήξετε κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παρά τον χρυσόν της Γης που έχετε αποθησαυρίσει!!!
Ούτω και υμείς έξωθεν μεν φαίνεσθε τοις ανθρώποις δίκαιοι,
Έσωθεν δε μεστοί εστέ υποκρίσεως και ανομίας.
Ουαί Υμίν, Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, ώστε μαρτυρείτε εαυτοίς ότι υιοί εστέ των φονευσάντων τους προφήτας.
Όφεις, γεννήματα εχιδνών!!! πως φύγετε από της κρίσεως της γεένης;;;
Αμήν λέγω Υμίν, ότι ήξει ταύτα πάντα επί την γενεάν ταύτην.
Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και τον Ιησούν Χριστόν εσταύρωσεν, ποσάκις ηθέλησα επισυναγαγείν τα τέκνα σου, και ουκ ηθελήσατε;;;
Ο  ΘΕΟΣ  λέγει, «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ  ΜΑΘΕΤΕ  ΟΙ  ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ  ΕΠΙ  ΤΗΣ  ΓΗΣ» Κύριε  ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και οι ορντινάντσες του, και Αχυράνθρωποί του.
Ταύτα πάντα, και άλλα πολλά θα έγραφε ο Παύλος προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τον ηγέτη της Ν.Τ.Π.
                                    Επίλογος
Η Ελλάς σήμερα είναι ποίμνιο χωρίς ποιμένες, και λαός απληροφόρητος και ανεύθυνος.
Τα «Ποτάμια» του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δήλωσαν «Μέσα στο λάκκο των Σιωνιστών εχιδνών, πάση θυσία» ίνα μη χάσωμεν την εύνοια του θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Δηλαδή να είμαστε μέσα στην Ε.Ε. (στη φωλιά των Ιουδαίων και Φαρισαίων, και ας υποφέρουμε, φτάνει να έχουμε τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ στον αυχένα μας, και να μας κυβερνούν «Ποτάμια»).
Δυστυχώς προσφέρονται Έλληνες εφιάλτες, να υπηρετήσουν τους ξένους κατακτητές αυτής της χώρας, τον δε Λαό της να καταστήσουν υπηρέτη των Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Οι μαριονέτες πολιτικοί σταύρωσαν αυτήν την ευλογημένη χώρα, για να μην χάσουν την εύνοια του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                                     Διεθνολόγος- Αρθρογράφος
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/05/blog-post_436.html

Κατάμαυρη βρώμικη γραμμή


Του Γιάννη Λαζάρου
Μια αξιοπρέπεια ζητήσαμε και πήραμε ένα κουτί με  κουρκουμπίνια. Σιροπιαστά με κορδελίτσα κόκκινη στο κουτί  να μάς θυμίζει τις γραμμές συμβιβασμού της κυβέρνησης.
Μια αξιοπρέπεια ζητήσαμε και πήραμε δάκρυα συγκίνησης από την δημοσιοθρεμένη-βουλευτή Ραχήλ για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων της κυβερνητικών υπαλλήλων στην ΕΡΤ.
Καθαρίσαμε, λοιπόν, από αξιοπρέπεια. Σε παράλληλη τηλεοπτική κάλυψη το κουρκουμπίνι και το δάκρυ. Μέχρι εδώ ήταν το πάρτι της αξιοπρέπειας. Από εδώ και στο εξής όσοι δεν φορέσατε κόκκινο πλαστικό γάντι για να καθαρίσετε τις χέστρες του υπουργείου Οικονομικών που σε αυτές κάθισαν άξιοι πισινοί όπως του Παπακωνσταντίνου, του Στουρνάρα, του Χαρδουβέλη, του Βαρουφάκη, της Βαλαβάνη  και δεν συμμετείχατε στο πολύμηνο πάρτι (μετά αποζημιώσεων) έξω από την ΕΡΤ,  θα πάρετε το δωράκι σας άνευ οίκτου. Διότι για να γίνει αυτό το χθεσινό πάρτι κάποιος πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό. Για να μασάνε οι από εκεί πρέπει να πληρώνουν οι από εδώ. Αυτή είναι η πραγματική κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης και όλα τα άλλα περί διαπραγματεύσεων είναι άλλα λόγια να μισούμαστε. Διότι το πιάσαμε το υπονοούμενο με τα εντελώς τυχαία πεσκέσια της Βαλαβάνη στις μοναδικές εργαζόμενες που έχουν δικαίωμα εργασίας και τα δάκρυα συγκίνησης της Μακρή για τους μοναδικούς εργαζόμενους της ΕΡΤ που μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα για ντου.
Αυτή είναι πολύ λεπτή γραμμή που όσο περνά ο καιρός και βλέπουμε τις επικύψεις της "αριστερής" κυβέρνησης προς τους δανειστές και μονομερή κοινωνική πολιτική στους ένθερμους ψηφοφόρους του δημοσίου, θα γίνεται κατάμαυρη.
Πριν από 5 μήνες υπήρχε μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ του λαού και της εξουσίας. Το μίσος και η οργή ήταν καθολικά, διότι η αδικία ήταν συνολική και είχε μία κατεύθυνση  αηδίας. Από χθες με τα καμώματα των κυβερνητικών βουλευτών η κατεύθυνση αρχίζει να διακλαδώνεται. Όσοι πήγαν από εκεί να ξεχάσουν την όποια αλληλεγγύη από τους από εδώ.
Δεν μπορεί να κάθεσαι στο τραπέζι με τους δανειστές και να λες πίσω στον ΕΝΦΙΑ, πίσω στην 13η σύνταξη για τους χαμηλοσυνταξιούχους, πίσω στο ΦΠΑ, πίσω στους πλειστηριασμούς, πίσω στην αξιοπρέπεια της χώρας και την ίδια στιγμή να μου στήνεις πάρτι δημοσίως και ευθαρσώς απειλώντας ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Αρχή για ποιο πράγμα, κυρία Βαλαβάνη; Έχετε σκοπό να χώσετε κι άλλους δικούς σας στην μαρμίτα την ώρα που η επιχείρηση κράτος είναι πτωχευμένη εδώ και 6 χρόνια; Κοίτα να δεις, κυρά Νάντια, αν γουστάρεις τέτοια να τα πληρώνεις από τους προσωπικούς σου λογαριασμούς και οι διορισμένοι σου από το παντεσπάνι που θα πέφτει μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει. Και μία ερώτηση: Τα χρήματα των χιλιάδων αποζημιώσεων απόλυσης οι επαναδιορισμένοι θα τα γυρίσουν πίσω ή θα κάνετε την πάπια;
Μην μάς απειλείτε με δημοψηφίσματα του κ@λου, αλλά να κάνετε δημοψηφίσματα όπως ποιος γουστάρει να πληρώνει πάγιο μέσω ΔΕΗ για τους μισθούς της ΕΡΤ. Κι ένα δημοψήφισμα για το αν τις χέστρες των υπουργών Οικονομικών και των εφοριακών θα πρέπει να τις πληρώνουμε εμείς ή οι ίδιοι που χρησιμοποιούν τις χέστρες. Αν δεν γουστάρετε, να τα "μαζεύετε" και να ξελαφρώνετε σπίτι σας.
Όσο δίκιο και να είχαν οι απολυμένοι, από χθες που μόνο αυτοί νίκησαν και 2,000,000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα έμειναν με την αξιοπρέπεια στο χέρι, το έχασαν. Όχι γιατί πήραν τα δικαιώματα τους (τα οποία δεν ισχύουν διότι σε πτωχευμένη επιχείρηση, δικαίωμα μονιμότητας δεν έχουν οι εργαζόμενοι) αλλά γιατί προκάλεσαν το κοινό αίσθημα. Έκαναν αυτά που τούς ζήτησε το αφεντικό τους να κάνουν την ημέρα που γινόταν η διαπραγμάτευση για την ζωή ή τον θάνατο των Ελλήνων στο Γιουρογκρούπ. 
Επαναδιορισμένοι, προκαλέσατε το κοινό αίσθημα κι αυτό δείχνει ότι η αλληλεγγύη που επί αντιπολιτεύσεως Σύριζα την διαφημίζατε συνεχώς ήταν μόνο ένα αντιπολιτευτικό όπλο του Σύριζα. Μαριονέτες είστε και χαίρεστε που εσείς θα τρώτε, όταν οι άλλοι θα πεινάνε. Χαίρεστε που εσείς θα έχετε βιβλιάριο ασφαλισμένου πληρωμένο από τους φόρους των υπολοίπων, όταν 2,5 εκατ. Έλληνες θα πρέπει να έχουν βιβλιάριο ανασφάλιστου και μόνο για δημόσια νοσοκομεία τα οποία σε λίγο δεν θα έχουν ούτε νερό για πλύσιμο. Ενώ εσείς θα μπορείτε να πηγαίνετε και σε χλιδάτα ιδιωτικά. Είναι η αλληλεγγύη που ξεχείλισε από τους κουβάδες και τα λουξ στούντιο της ΕΡΤ.
Παρατήστε μας με την ΕΡΤ δημιούργημα της Χούντας του Συνταγματάρχη και της σημερινής Αριστεράς του Ταγματάρχη. Παρατήστε μας και με τα κόκκινα πλαστικά γάντια που έφθασαν μέχρι και τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου. Α, παρατήστε μας και τραβήξτε μια κόκκινη γραμμή στα μάγουλα σας. Προς ένδειξη ντροπής διότι έμφυτη ντροπή, αποδείξατε ότι δεν έχετε.- 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 



http://neoellhn.blogspot.com/2015/05/blog-post_79.html

Το βίντεο για τις γερμανικές αποζημιώσεις στα μετρό της Αθήνας προκαλεί έντονες αντιδράσεις!

apozhmiwseis 
Μια πρωτοβουλία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Επιτροπής για τις πολεμικές οφειλές προκαλεί έντονες αντιδράσεις διεθνώς και μάλιστα σε μια αρκετά «ευαίσθητη» πολιτική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας…
Αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος προκαλεί ένα βίντεο που προβάλλεται τις τελευταίες ημέρες στους σταθμούς του μετρό της Αθήνας, με πρωτοβουλία τόσο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όσο και της Επιτροπής που έχει αναλάβει τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.
Σε αυτό προβάλλονται εικόνες από την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στην Αθήνα, το 1941, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, τα οποία η ελληνική κυβέρνηση και, κυρίως, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει.
Το βίντεο, μάλιστα, προβάλλεται σε μία περίοδο, κατά την οποία η Ελλάδα επιδιώκει να πείσει τους εταίρους της -και δη, το Βερολίνο- να «μαλακώσουν» την στάση τους έναντι της Ελλάδας, ανοίγοντας το δρόμο για μια συμφωνία, που θα επιτρέψει τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας.
Το εν λόγω βίντεο, που δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έγινε για τις γερμανικές αποζημιώσεις στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχο, εμφανίζεται να προκαλεί αντιδράσεις, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα, πέντε κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του υπουργείου Tουρισμού, έδωσαν το πράσινο φως για την προβολή του βίντεο.
Ερώτηση από το Ποτάμι
Επί του θέματος κατέθεσαν ερώτηση οι βουλευτές του Ποταμιού Χρ. Ταχιάου, Γ. Αμυράς, Σπ. Δανέλλης, Ιασ. Φωτήλας και Γρ. Ψαριανός, προς τους υπουργούς Επικρατείας, Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού και Εξωτερικών.
Οι βουλευτές ρωτούν τους υπουργούς αν το γεγονός αυτό είναι σε γνώση και έγκριση του πρωθυπουργού, του υπουργείου Τουρισμού, ποιοι υπουργοί το αιτήθηκαν και το σκεπτικό της επ” αόριστον προβολής του βίντεο, την κατάθεση των σχετικών εγγράφων, αλλά και με ποια αρμοδιότητα επιβάλλει η κυβέρνηση τη χρησιμοποίηση του κυκλώματος του μετρό για προπαγανδιστικούς λόγους των επιμέρους πολιτικών της.
Κύκλοι της ΣΤΑΣΥ σημειώνουν ότι το βίντεο παίζει στους σταθμούς του μετρό εδώ και περίπου μία εβδομάδα, ύστερα από σχετική οδηγία που έλαβαν από το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας για την προβολή του, υποστηρίζοντας ότι το περιεχόμενο του βίντεο αποτελεί ένα κοινωνικό μήνυμα.
Για προβοκάτσια μιλά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας
Επί του θέματος, από το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχου, ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφορικά με το θέμα που έχει ανακύψει γύρω από το βίντεο που προβάλλεται στις τηλεοπτικές οθόνες των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου της Αθήνας, καθώς, όπως πληροφορούμαστε κατατέθηκε και σχετική Ερώτηση από βουλευτές του κόμματος «Το Ποτάμι» προς τους υπουργούς Επικρατείας, Υποδομών, Ναυτιλίας – Τουρισμού και Εξωτερικών, θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
Ο όλος θόρυβος ξεκίνησε από κάποια δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, που στο μεταξύ πήρε διαστάσεις μετά από δημοσίευμα στο γερμανικό Spiegel. Πρόκειται για μια διαστρέβλωση που αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας. Είναι μια κατασκευή που πατάει σε λάθος ή ακόμα και ανύπαρκτα δεδομένα, όπως και παραποιημένα γεγονότα.
Πράγματι προβάλλεται βίντεο στις οθόνες του Μετρό και του Ηλεκτρικού, διάρκειας 50’’ (δευτερολέπτων) αλλά δεν είναι αυτό που επικαλούνται τα προαναφερόμενα μέσα και οι βουλευτές του κόμματος «Το Ποτάμι». Αυτό που αναπαράγουν, τόσο το γερμανικό Speigel όσο και ορισμένα ελληνικά μέσα, είναι μια κατασκευή άσχετη με αυτό που προβάλλεται.
Αυτό το βίντεο το οποίο παρουσιάζουν ότι τάχα παίζει στους σταθμούς του Μετρό, είναι μια συρραφή-μοντάζ στιγμιότυπων από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου 2015 στην ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων) υπό τον τίτλο ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ και με κεντρικό θέμα τις γερμανικές οφειλές, ωστόσο δεν είναι αυτό που προβάλλεται στους σταθμούς.
Η άλλη λαθροχειρία έχει να κάνει με το ποιοι είναι οι συντελεστές. Τόσο η εκδήλωση στη ΛΑΕΔ όσο και το βίντεο στους σταθμούς του Μετρό είναι ευθύνη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών και του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, με την στήριξη του Υπουργείου Μεταφορών ως προς το τμήμα που αφορά την προβολή του βίντεο στους σταθμούς του Μετρό.
Ως προς το περιεχόμενο των εκδηλώσεων αλλά και του βίντεο που προβάλλεται στους σταθμούς του Μετρό:
Στο επίκεντρο βρίσκεται η διάσωση της ιστορικής μνήμης του ελληνικού λαού σε συνδυασμό με την αντιναζιστική-αντιφασιστική θωράκιση, των λαών της Ευρώπης και κυρίως της νέας γενιάς. Ως προς το θέμα των γερμανικών οφειλών, αυτό που αναδεικνύεται είναι πως πρόκειται, πριν απ’ όλα, για ζήτημα ηθικής τάξης και η όλη εκστρατεία αποσκοπεί στο να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος.
Σε καμία περίπτωση δεν στρέφεται κατά του γερμανικού λαού, αντίθετα τον προσεγγίζει σαν συνοδοιπόρο σε αυτή την προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό πως στην εκδήλωση που έγινε στις 27/4/15 συμμετείχαν και μίλησαν και διακεκριμένοι Γερμανοί, όπως ο αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς «Die Linke» ο Wolfgang Gehrcke και ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας του Δικαίου, στο Πανεπιστήμιο Βρέμης και ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών θέσεων Christoph Schminck-Gustavus.
Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν πάνω από 50 πρέσβεις, εκπρόσωποι πρεσβειών και ακόλουθοι άμυνας ξένων πρεσβειών στην Αθήνα. Επίσης παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν ζώντες αντιστασιακοί του αντιναζιστικού-αντιφασιστικού αγώνα, καθώς και το παιδί-σύμβολο του Διστόμου, ο Αργύρης Σφουντούρης.
Να σημειωθεί ακόμα πως οι φωνές υπέρ των ελληνικών διεκδικήσεων πληθαίνουν και μέσα στην ίδια τη Γερμανία. Μάλιστα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ, με πρόσφατες δηλώσεις του παραδέχθηκε πως υπάρχει θέμα γερμανικών οφειλών».

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]

10647141_1773304899563086_8677236171937949806_n 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΠΟΤΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ Bretton Woods ;;; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ… ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ… ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ… ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ !!! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤ” ΑΥΤΟΥ !!! Ο ΧΑΤΖΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ 30.000€, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ;;;
ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΦΕΚ Α” 78 1966 ΝΟΜΟΣ 4510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ»: «είναι παλιό το ΦΕΚ(1945) για Bretton Woods» ! ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ Κ.ΙΣ.(1920) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(1927) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Alexis Tsipras interview in English
Πότε είπαμε ακυρώθηκε η συμφωνία του Bretton Woods;
Ο Αρτέμης Σώρρας αποκαλύπτει ! …
12
A. Bretton Woods Agreements Act, øInternational Monetary Fund/World Bank Group ¿[As Amended Through P.L. 113–6, Enacted March 26, 2013]
AN ACT To provide for the participation of the United States in the International Monetary Fund and the International Bank for Reconstruction and Development.
Be it enacted by the Senate and House of Representatives of the United States of America in Congress assembled,
Α. Οι συμφωνίες του Bretton Woods πράξη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο / ομάδα της Διεθνούς Τράπεζας [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]
Μια πράξη να προβλεφθεί η συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Διεθνή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη.
Θεσπίζεται από τη Γερουσία και την Βουλή των αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Κογκρέσο, συναρμολογημένοι
(Έγινε αυτόματη μετάφραση)
ceb5cebdceb7cebcceb5cf81cf89cebcceadcebdcebfcf82-ceb1cebdcf84ceb9-ceb9cf83cf87cf85cf81cebfceb3cebdcf89cebccf89cebd
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ 766/27-12-1945(ΦΕΚ 315) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!! ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ;;

WORLD trust (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ). ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ! Ο «ΕΝΙΚΟΣ» ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ» !!!

ΈΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…
ΦΕΚ 315/1945. ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ !!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ BRETTON WOODS 1
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ BRETTON WOODS 2
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ BRETTON WOODS 3
Artemis Sorras 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury Unpublished Conference Documents
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ… ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΤΟ Bretton Woods ;… Archive content of reform of the international financial system
Bretton Woods. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Ο ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ… BRETΤON WOODS (ΔΝΤ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ). (βίντεο)
BRETTON WOODS Ισοτιμία νομισμάτων, υποτίμηση και μετατρεψιμότητα
ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ 65.000.000$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Παγκ.Τράπεζας ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ BRETTON WOODS. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;
ΦΕΚ 315/27/12/1945 BRETTON WOODS, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Bretton_Woods_AP
( αριστερά ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Bretton Woods )
BRETTON WOODS : Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΣΤΑΝΑ). ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ WORLD BANK ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ WORLD BANK ;
Βίκυ Χαραλάμπους: Σημειώσεις για τη Συμφωνία του Bretton Woods
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αρχή εγγράφου αποδείξεως ( Άρθρο 393 Κ.Πολ.Δ. ). Τι λέτε να μιλήσουμε και λίγο νομικά ; Κύριοι του καθεστώτος…
ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…
Bretton Woods 1944. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ.
ΦΕΚ 376/18-3-2015(ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). €4.635.500.000 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» & «ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ»!…
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ… ΤΕΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
…………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=15201

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ… MEGA ! Η ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ! ΜΑ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΙΝΑΙ… ΠΑΛΙΟ !! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;

10647141_1773304899563086_8677236171937949806_n
Από τα κεφάλαια της ελληνικής συνδρομής καταβλήθηκε η δόση στο ΔΝΤ.
Όπως μετέδωσε το MEGA, η δόση των 750 εκατ. ευρώ καλύφθηκε εν μέρει από τα κεφάλαια με τα οποία συμμετέχει η Ελλάδα στο ΔΝΤ, ενώ συμπληρώθηκε από πόρους του ελληνικού δημοσίου.
Η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην κίνηση αυτή με τη σύμφωνη γνώμη του Ταμείου. http://www.topontiki.gr/article/128423/apo-ta-lefta-tis-syndromis-plirothike-i-dosi-sto-dnt
………………………………………………………………
ΑΝΤΕ !!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ;;; !!! ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ;;; !!! ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ… MEGA ;;; !!! ΜΑ ΚΑΛΑ… ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΟΝΟ… 40.000.000 $ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ !!! ΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ 750.000.000 € ;;;; !!! 
Nanci Georgossopoulou
Ιδού η έμμεση ομολογία τους για την υπάρξη των καταπιστευμάτων….. Το είπε και το MEGA τους….
Η δόση των 750 εκ… πληρώθηκε απ το ποσόν με το οποίο η Ελλάδα είχε συνεισφέρει κατά την ίδρυση του ΔΝΤ….. Πότε ιδρύθηκε το ΔΝΤ….. Με την συνθήκη του Bretton Woods….. Με ποιό ΦΕΚ επικυρώθηκε η σύσταση του ΔΝΤ για το ελληνικό δημόσιο ??????? Μα με το ΦΕΚ 315/1945… Θυμάστε , συνέλληνες , με το ΦΕΚ που φάνηκε παλιό στον Πρωθυπουργούκο μας…… Με αυτό που δημιουργήθηκαν και τα παράγωγα των λογαριασμών…. ήτοι τα καταπιστεύματα…….. Ας ξυπνήσουμε πια !!!!!!
ΕΛΑ ΝΤΕ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΡΑΣ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ … «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!! 
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 20.000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1966 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ… 1967 !!! 
ΕΔΩ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 300 ΓΙΑ ΤΟ 2012…
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΠΟΤΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ Bretton Woods ;;; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ… ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ… ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ… ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ !!! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤ” ΑΥΤΟΥ !!! Ο ΧΑΤΖΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ 30.000€, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ;;;
ΦΕΚ 315/1945. ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ !!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
……………………………………………
Νικητας Καραγιαννης
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ…!!!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ-ΚΕΡΔΗ…
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ…
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?
Η ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ?
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ…
ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ…
ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝ-ΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ…
ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΝΩΡΙΣ…
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ…
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε.ΣΥ.
Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΧΙ Η ΚΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ…
ΕΡΡΩΣΘΕ…
Α-Ω
………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=15207

ΜΕΓΑ αποκάλυψη! Καρδιοχειρουργός μιλάει για την απάτη της χοληστερίνης…!!!!!!!!!!

Καρδιοχειρουργός μιλάει για την απάτη της χοληστερίνης

Ο Δρ Dwight Lundell στο PreventDisease Εμείς οι γιατροί με όλη μας την εκπαίδευση , τη γνώση και την εξουσία, αποκτούμε συχνά ένα αρκετά μεγάλο εγώ και είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος .

Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση.
Δεν σας κρύβω ότι κάναμε λάθος.
Ως χειρουργός καρδιάς με 25 χρόνια εμπειρίας, έχω εκτελέσει πάνω από 5.000 εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, σήμερα είναι η μέρα μου για να διορθώσω το λάθος με τα ιατρικά και τα επιστημονικά δεδομένα .
Έχω εκπαιδευτεί για πολλά χρόνια με άλλους εξέχοντες γιατρούς με την ένδειξη “διαμορφωτές της κοινής γνώμης”.

“Βομβαρδιζόμαστε με την επιστημονική βιβλιογραφία και συνεχώς με σεμινάρια εκπαίδευσης, εμείς ως διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιμέναμε ότι η καρδιακή νόσος προέκυψε από το απλό γεγονός της αυξημένης χοληστερόλης στο αίμα. Πόσο έγκυρα είναι τα “έγκριτα” επιστημονικά περιοδικά;

Η μόνη αποδεκτή θεραπεία ήταν η συνταγογράφηση φαρμάκων για τη μείωση της χοληστερόλης και μια διατροφή με αυστηρούς περιορισμούς σε πρόσληψη λίπους . Με το τελευταίο βέβαια επιμέναμε ότι θα μειώσουμε τη χοληστερόλη και τις καρδιακές παθήσεις. Αποκλίσεις από τις συστάσεις αυτές, θεωρείτο αίρεση και θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε ιατρική αμέλεια.

Δεν λειτουργεί
Οι συστάσεις αυτές δεν είναι πλέον επιστημονικά ή ηθικά δικαιολογημένες.
Η ανακάλυψη πριν από μερικά χρόνια ότι η πραγματική αιτία των καρδιακών παθήσεων, είναι η φλεγμονή στο τοίχωμα της αρτηρίας σιγά-σιγά οδηγεί σε μια παραδειγματική στροφή στον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι καρδιακές παθήσεις και οι άλλες χρόνιες παθήσεις. Αυτές οι μακροσκελείς διατροφικές συστάσεις έχουν δημιουργήσει τις επιδημίες της παχυσαρκίας και του διαβήτη , οι συνέπειες των οποίων επισκιάζουν οποιαδήποτε άποψη ιστορικής μάστιγας της θνησιμότητας , του ανθρώπινου πόνου και των ολέθριων οικονομικών συνεπειών.

Παρά το γεγονός ότι το 25 % του πληθυσμού παίρνει ακριβά φάρμακα στατίνης και , παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί η περιεκτικότητα σε λίπος στην διατροφής μας , οι περισσότεροι Αμερικανοί θα πεθάνουν φέτος από καρδιακή νόσο από ό, τι ποτέ πριν. Στατίνες, Vioxx και Πολιτεία


Στατιστικά στοιχεία από το American Heart Association δείχνουν ότι 75 εκατομμύρια Αμερικανοί υποφέρουν σήμερα από καρδιακή νόσο , 20 εκατομμύρια έχουν διαβήτη και 57 εκατομμύρια έχουν προ-διαβήτη . Αυτές οι διαταραχές επηρεάζουν όλο και νεότερους ανθρώπους σε μεγαλύτερους αριθμούς κάθε χρόνο .

Απλό, χωρίς να υπάρχει φλεγμονή στο σώμα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος η χοληστερόλη να συσσωρευτεί στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να προκαλέσει καρδιακή νόσο και εγκεφαλικά επεισόδια .
Χωρίς φλεγμονή , η χοληστερόλη θα κυκλοφορεί ελεύθερα σε όλο το σώμα , όπως στη φύση .
Χοληστερίνη: Ένας σύγχρονος μύθος
Αντιφλεγμονώδης διατροφή
Είναι η φλεγμονή που προκαλεί τη χοληστερόλη να παγιδευτεί
Η φλεγμονή δεν είναι περίπλοκη είναι απλώς η φυσική άμυνα του οργανισμού σας σε ένα ξένο εισβολέα , όπως τα βακτήρια, οι τοξίνες ή οι ιοί .

Ο κύκλος της φλεγμονής είναι ο τέλειος τρόπος που το σώμα, σας προστατεύει από αυτά τα βακτήρια και τους ιούς εισβολείς . Ωστόσο , εάν επί χρόνια εκθέτουμε το σώμα μας σε τοξίνες από τα τρόφιμα, το ανθρώπινο σώμα δεν είχε ποτέ σχεδιαστεί για αυτήν την επεξεργασία και αυτή η κατάσταση που εμφανίζεται ονομάζεται χρόνια φλεγμονή .

Η χρόνια φλεγμονή είναι επιβλαβής, όμως η οξεία φλεγμονή είναι ευεργετική.
Ποιο λογικό άτομο θα εκθέσει τον εαυτό του εσκεμμένα επανειλημμένα σε τρόφιμα ή άλλες ουσίες που είναι γνωστό ότι προκαλούν ζημία στο σώμα ; Λοιπόν , οι καπνιστές ίσως, αλλά τουλάχιστον κάνουν αυτή την επιλογή συνειδητά.

Οι υπόλοιποι από εμάς απλά ακολουθούμε τη συνιστώμενη κύρια διατροφή που είναι χαμηλή σε λιπαρά και υψηλή σε περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα λίπη και υδατάνθρακες , μην ξέροντας ότι έτσι ακριβώς προκαλούμε επαναλαμβανόμενες βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία μας .
Αυτή η επαναλαμβανόμενη ζημία δημιουργεί χρόνια φλεγμονή οδηγεί σε καρδιακή νόσο , εγκεφαλικό επεισόδιο , διαβήτη καρκίνο και παχυσαρκία.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι :
Η ζημία και η φλεγμονή στα αιμοφόρα αγγεία μας, προκαλείται από τη χαμηλή σε λιπαρά δίαιτα που συνιστάται για χρόνια από την επικρατούσα ιατρική .
Ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι ένοχοι της χρόνιας φλεγμονής;
Πολύ απλά, είναι η υπερφόρτωση του σώματος μας από απλούς , ιδιαίτερα επεξεργασμένους υδατάνθρακες ( ζάχαρη, αλεύρι και όλα τα προϊόντα που παράγονται από αυτά ) και η υπερβολική κατανάλωση ωμέγα – 6 φυτικά έλαια όπως το σογιέλαιο , αραβοσιτέλαιο και ηλιέλαιο που βρίσκονται σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα .

Ας φανταστούμε για μια στιγμή το τρίψιμο με μια σκληρή βούρτσα επανειλημμένα πάνω στο μαλακό δέρμα μέχρι να γίνει αρκετά κόκκινο και σχεδόν να αρχίσει να αιμορραγεί και να το κάνουμε αυτό αρκετές φορές την ημέρα , κάθε μέρα για πέντε χρόνια .
Αν θα μπορούσατε να ανεχτείτε αυτό το επίπονο βούρτσισμα , θα έχετε μια αιμορραγία , πρήξιμο στη μολυσμένη περιοχή που θα γίνετε χειρότερο με κάθε επαναλαμβανόμενη ζημία . Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να απεικονίσουμε τη φλεγμονώδη διαδικασία που θα μπορούσε να συμβαίνει στο σώμα μας αυτή τη στιγμή.

Ανεξάρτητα από το πού λαμβάνει χώρα η φλεγμονώδης διεργασία , εξωτερικά ή εσωτερικά , είναι το ίδιο.
Έχω κοίταξει μέσα σε χιλιάδες και χιλιάδες αρτηρίες .
Μία άρρωστη αρτηρία μοιάζει σαν κάποιος να πήρε μια βούρτσα και να βουρτσίζει επανειλημμένα το τοίχωμά της . Αρκετές φορές την ημέρα , κάθε μέρα , τα τρόφιμα που τρώμε δημιουργούν μικρά τραύματα επιδεινώνοντας τα, με περισσότερους τραυματισμούς , με αποτέλεσμα το σώμα να ανταποκρίνεται συνεχώς και καταλλήλως με φλεγμονή .

Ενώ απολαμβάνετε την αποπλανητική προτίμηση από ένα κομμάτι τούρτας , το σώμα μας ανταποκρίνεται ανησυχητικά σαν ένας ξένος εισβολέας να του κήρυξε τον πολέμο.
Τα τρόφιμα φορτωμένα με ζάχαρη και απλούς υδατάνθρακες που υποβάλλονται σε επεξεργασία με ωμέγα 6 λιπαρά,για για έξι δεκαετίες ήταν ο στυλοβάτης της αμερικανικής διατροφής.
Αυτά τα τρόφιμα μας έχουν σιγά-σιγά δηλητηρίαση όλους .

Τι προκαλεί η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι στο σώμα μας Πώς μπορεί ένα απλό κομμάτι τούρτας να μας δημιουργήσει ένα καταρράκτη φλεγμονής και να μας κάνει άρρωστους;
Φανταστείτε να χυθεί σιρόπι στο πληκτρολόγιό σας και θα έχετε μια οπτική εικόνα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κυττάρου.
Όταν καταναλώνουμε απλούς υδατάνθρακες όπως η ζάχαρη , το σάκχαρο του αίματος αυξάνεται ραγδαία.
Σε απάντηση , το πάγκρεας εκκρίνει ινσουλίνη του οποίου πρωταρχικός σκοπός είναι να οδηγηθεί η ζάχαρη σε κάθε κύτταρο, όπου αποθηκεύεται για ενέργεια .

Εάν το κύτταρο είναι γεμάτο και δεν χρειάζεται γλυκόζη , απορρίπτεται για να αποφευχθεί η επιπλέον ζάχαρη και αυτή γίνεται σιρόπι, κόλλα.
Όταν τα κύτταρα είναι πλήρη και απορρίπτουν την επιπλέον γλυκόζη , οι αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα, παράγουν περισσότερη ινσουλίνη και η γλυκόζη μετατρέπεται σε αποθηκευμένο λίπος .
Τι σημαίνουν όλα αυτά και τι έχουν να κάνουν με τη φλεγμονή;
Το σακχάρο στο αίμα ελέγχεται σε ένα πολύ στενό εύρος.

Τα επιπλέον μόρια σακχάρου ενώνονται με μια ποικιλία πρωτεϊνών που με τη σειρά τους τραυματίζουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
Αυτή η επαναλαμβανόμενη βλάβη στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων του αίματος πυροδοτεί την φλεγμονή.
Όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας ανεβαίνουν αρκετές φορές την ημέρα , κάθε μέρα , είναι ακριβώς όπως το να τρίβετε με γυαλόχαρτο το εσωτερικό των ευαίσθητων αιμοφόρων αγγείων σας .

Ενώ μπορεί να μην είστε σε θέση να το δείτε , να είστε σίγουροι ότι έτσι ακριβώς συμβαίνει . Το είδα σε πάνω από 5.000 ασθενείς χειρουργείου σε διάρκεια 25 χρόνων και όλα έχουν ένα κοινό παρονομαστή την φλεγμονή στις αρτηρίες τους .
Ας πάμε πίσω στο κομμάτι της τούρτας.
Αυτό το φαινομενικά αθώο γλύκισμα, δεν περιέχει μόνο σάκχαρα, αλλά ψήνεται με ένα από τα πολλά ωμέγα- 6 λιπαρά φυτικά έλαια, όπως η σόγια.

Τα τσίπς και οι τηγανιτές πατάτες είναι εμποτισμένες με λάδι σόγιας. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα παράγονται με ωμέγα – 6 λιπαρά για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής . Ενώ τα ωμέγα-6 είναι απαραίτητα και είναι μέρος της κάθε κυτταρικής μεμβράνης για τον έλεγχο του τι συμβαίνει μέσα και έξω από το κύτταρο – πρέπει να είναι στη σωστή ισορροπία με τα ωμέγα-3.
Εάν η ισορροπία διαταράσεται από την κατανάλωση υπερβολικών ωμέγα- 6 λιπαρών, η κυτταρική μεμβράνη παράγει χημικές ουσίες που ονομάζονται κυτοκίνες που προκαλούν άμεσα φλεγμονή .

Η σημερινή κυρίαρχη αμερικανική διατροφή έχει δημιουργήσει μια ακραία ανισορροπία αυτών των δύο λιπαρών . Η αναλογία της ανισορροπίας κυμαίνεται από 15:01 έως και 30:1 υπέρ των ωμέγα- 6 λιπαρών.
Ετσι δημιουργείται ένα τεράστιο ποσό των κυτοκινών που προκαλούν φλεγμονή . Στο σημερινό περιβάλλον των τροφίμων , η αναλογία 3:1 θα είναι ήταν η πιο άριστη και υγιής.

Για να δείτε πόσο χειρότερα είναι τα πράγματα , το υπερβολικό βάρος που δημιουργείται από την κατανάλωση αυτών των τροφίμων δημιουργεί υπερφόρτωση στα λιπώδη κύτταρα που εκκρίνουν μεγάλες ποσότητες από προ- φλεγμονώδεις χημικές ουσίες που χειροτερεύουν τη βλάβη που προκλήθηκε από την απότομη αύξηση του σακχάρου του αίματος . Η διαδικασία που ξεκίνησε με ένα κομμάτι τούρτας μετατρέπεται σε ένα φαύλο κύκλο με την πάροδο του χρόνου που δημιουργεί καρδιακές παθήσεις, υψηλή πίεση αίματος, διαβήτη σκλήρυνση κατά πλάκας και, τέλος , τη νόσο του Αλτσχάιμερ , καθώς η φλεγμονώδης διεργασία συνεχίζεται αμείωτη .

Δεν υπάρχει καμία διαφυγή το γεγονός ότι όσο περισσότερο καταναλώνουμε έτοιμα και επεξεργασμένα τρόφιμα , τόσο περισσότερο η φλεγμονή αυξάνεται λίγο-λίγο κάθε μέρα . Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί , ούτε είχε σχεδιαστεί για να καταναλώνουμε , τρόφιμα που είναι γεμάτα με τα σάκχαρα και είναι εμποτισμένα με ωμέγα – 6 λιπαρών.
Υπάρχει όμως ένα αντίδοτο για την ύπουλη φλεγμονή , και αυτό είναι να επιστρέψουμε στα τρόφιμα που είναι πιο κοντά στη φυσική τους κατάσταση . Για να χτίσετε μύς , τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη .

Επιλέξτε υδατάνθρακες που είναι σύνθετοι , όπως πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά . Μειώστε την φλεγμονή με την εξάλειψη των ω – 6 λιπαρών που την προκαλούν, όπως το καλαμποκέλαιο,το σογιέλαιο, τα φυτικά έλαια και τα επεξεργασμένα τρόφιμα που γίνονται από αυτά. Μία κουταλιά της σούπας λάδι καλαμποκιού περιέχει 7.280 mg ωμέγα 6. Το λάδι σόγιας περιέχει 6.940 mg . Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο ή βούτυρο από ζώα που τρέφονται με χόρτα.
Τα ζωικά λίπη περιέχουν λιγότερο από 20 % ωμέγα 6 και είναι πολύ λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν φλεγμονή από τα δήθεν υγιή φυτικά έλαια, που επισημαίνονται σαν πολυακόρεστα.

Ξεχάστε την «επιστήμη» που σας έχει κάνει το κεφάλι σας τύμπανο για δεκαετίες.
Η επιστήμη ότι τα κορεσμένα λιπαρά προκαλούν από μόνα τους καρδιακές παθήσεις είναι ανύπαρκτη . Η επιστήμη ότι τα κορεσμένα λιπαρά αυξάνουν τη χοληστερόλη του αίματος είναι επίσης πολύ αδύναμη .
Δεδομένου ότι γνωρίζουμε πλέον ότι η χοληστερόλη δεν είναι η αιτία των καρδιακών παθήσεων , η ανησυχία για το κορεσμένο λίπος σήμερα, είναι ακόμη πιο παράλογη .

Η θεωρία της χοληστερόλης οδήγησε στην διατροφή με καθόλου λίπος, προτάσεις με τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που με τη σειρά του αυτό δημιούργησε τα ίδια τρόφιμα που προκαλούν πλέον μια επιδημία της φλεγμονής.
Η κυρίαρχη ιατρική έκανε ένα τρομερό λάθος όταν συμβούλευε τους ανθρώπους να αποφεύγουν τα κορεσμένα λιπαρά υπέρ των τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-6 λιπαρά φυτικά έλαια.

Ετσι φτάσαμε να έχουμε τώρα μια επιδημία της αρτηριακής φλεγμονής που οδηγεί σε καρδιακές παθήσεις και άλλους σιωπηλούς δολοφόνους .
Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να επιστρέψετε στα ολοκληρωμένα τρόφιμα που σας σέρβιρε η γιαγιά σας και όχι σε αυτά που τα αντικατέστησε η μαμά σας, από τους διαδρόμους των σουπερμάρκετ, τα εντελώς βιομηχανοποιημένα τρόφιμα. Με την εξάλειψη των φλεγμονωδών τροφίμων και προσθέτοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από φρέσκα μη επεξεργασμένα τρόφιμα, θα αντιστρέψετε την χρόνια βλάβη στις αρτηρίες σας και σε όλο το σώμα σας από την κατανάλωση της τυπικής αμερικανικής διατροφής. Επιμέλεια μετάφρασης και επεξεργασίας κειμένου: Ευαγγέλου Μαριάννα - βιοχημικός Msc

(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ! Το έχουν πει και άλλοι απο το 90! περιοδικό NEXUS 1998!!! απο τότε δεν άλλαξε τίποτα!τα ίδια ψέμματα! απο τα έγκυρα μέσα αποβλάκωσης μυαλών! που διαβάζει η μάζα με τόση μανία!και δεν ειναι τυχαίο οτι τέτοια θέματα δεν θα βαλουν οι έγκυρες σελίδες αποβλάκωσης! )



http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/05/blog-post_555.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters