Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ… MEGA ! Η ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ! ΜΑ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΙΝΑΙ… ΠΑΛΙΟ !! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;

10647141_1773304899563086_8677236171937949806_n
Από τα κεφάλαια της ελληνικής συνδρομής καταβλήθηκε η δόση στο ΔΝΤ.
Όπως μετέδωσε το MEGA, η δόση των 750 εκατ. ευρώ καλύφθηκε εν μέρει από τα κεφάλαια με τα οποία συμμετέχει η Ελλάδα στο ΔΝΤ, ενώ συμπληρώθηκε από πόρους του ελληνικού δημοσίου.
Η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην κίνηση αυτή με τη σύμφωνη γνώμη του Ταμείου. http://www.topontiki.gr/article/128423/apo-ta-lefta-tis-syndromis-plirothike-i-dosi-sto-dnt
………………………………………………………………
ΑΝΤΕ !!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ;;; !!! ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ;;; !!! ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ… MEGA ;;; !!! ΜΑ ΚΑΛΑ… ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΟΝΟ… 40.000.000 $ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ !!! ΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ 750.000.000 € ;;;; !!! 
Nanci Georgossopoulou
Ιδού η έμμεση ομολογία τους για την υπάρξη των καταπιστευμάτων….. Το είπε και το MEGA τους….
Η δόση των 750 εκ… πληρώθηκε απ το ποσόν με το οποίο η Ελλάδα είχε συνεισφέρει κατά την ίδρυση του ΔΝΤ….. Πότε ιδρύθηκε το ΔΝΤ….. Με την συνθήκη του Bretton Woods….. Με ποιό ΦΕΚ επικυρώθηκε η σύσταση του ΔΝΤ για το ελληνικό δημόσιο ??????? Μα με το ΦΕΚ 315/1945… Θυμάστε , συνέλληνες , με το ΦΕΚ που φάνηκε παλιό στον Πρωθυπουργούκο μας…… Με αυτό που δημιουργήθηκαν και τα παράγωγα των λογαριασμών…. ήτοι τα καταπιστεύματα…….. Ας ξυπνήσουμε πια !!!!!!
ΕΛΑ ΝΤΕ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΡΑΣ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ … «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!! 
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 20.000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1966 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ… 1967 !!! 
ΕΔΩ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 300 ΓΙΑ ΤΟ 2012…
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΠΟΤΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ Bretton Woods ;;; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ… ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ… ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ… ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ !!! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤ” ΑΥΤΟΥ !!! Ο ΧΑΤΖΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ 30.000€, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ;;;
ΦΕΚ 315/1945. ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ !!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
……………………………………………
Νικητας Καραγιαννης
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ…!!!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ-ΚΕΡΔΗ…
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ…
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?
Η ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ?
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ…
ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ…
ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝ-ΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ…
ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΝΩΡΙΣ…
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ…
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε.ΣΥ.
Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΧΙ Η ΚΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ…
ΕΡΡΩΣΘΕ…
Α-Ω
………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=15207

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters