Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Όποιος λαθρομετανάστης μπαίνει στην χώρα θα μπορεί να γυρίζει την Ευρώπη για 3 μήνες και μετά άλλους 3 στην Ελλάδα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην χώρα μας και την Ευρώπη προκειμένου να εφαρμοστεί η πολυπολιτισμικότητα με το ζόρι.

Έτσι όποιος μπαίνει στην Ελλάδα θα δηλώνει πρόσφυγας και στην συνέχεια θα μπορεί να
πάει όπου θέλει για 6 μήνες!

Άρα τα σύνορα δεν υπάρχουν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει πράξη την ιδεολογία της που μιλάει για ανοιχτά σύνορα και παγκόσμιο χωριό.

Επίσης η κυβέρνηση εφαρμόζει στην πράξη το σχέδιο Kalergi που είναι δημιούργημα των Εβραίων τραπεζιτών και μιλάει για βίαιη επιμειξία των Ευρωπαίων ώστε να δημιουργηθεί μία νεγροειδής φυλή που θα διοικείται απ' την καθαρόαιμη εβραϊκή ηγεσία της Ευρώπης.

Κατά τα άλλα ο θυμόσοφος ελληνικός λαός στηρίζει κατά 80% και πλέον την κυβέρνηση μόνο και μόνο γιατί του πουλάει ελπίδα ότι θα βάλει κάτι παραπάνω στην τσέπη του και θα μπορεί με αυτό να αγοράσει τον μπάφο που θα του μουδιάσει τον εγκέφαλο για να μην βλέπει τα χάλια στα οποία τον οδήγησαν.

Ωραία πράματα συμβαίνουν λοιπόν στην χώρα του φωτός με την συνέχεια να διαγράφεται ακόμη πιο αστεία για όσους έχουν το λίγο ψυχικό σθένος που απαιτείται για να παραδεχθούν τις λάθος επιλογές τους και να πάψουν να ταυτίζονται με τον
ψευτονταή με το πέτσινο, που ξέρει ότι με την συμπεριφορά αυτή αντιπροσωπεύει τους κρυφούς πόθους του καταπιεσμένου Έλληνα.

Το να είσαι φτωχός και ταπεινός δεν είναι κακό. Μπορείς να εργασθείς σκληρά και να βελτιωθείς.

Το να είσαι θύμα της προπαγάνδας του εχθρού και να νομίζεις ότι είσαι και πολεμιστής είναι καταδίκη.


το είδα

Αυξήθηκε 467% η λαθρομετανάστευση λόγω κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! 


Ένα από τα πιο σπουδαία «επιτεύγματα» του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι η προσέλκυση μεγάλου πλήθους λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, μόνο τον Απρίλιο συνελήφθησαν (και εντός
διημέρου αφέθησαν ελεύθεροι να… λιαστούν στις πλατείες μας) περίπου 12.000 λαθρομετανάστες (μόνο στα νησιά του Αιγαίου…). Το δε ποσοστό της αύξησης των… προτιμήσεων των λαθρομεταναστών για την Ελλάδα κατά το Α’ τετράμηνο του 2015, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό, είναι –κρατηθείτε!- κατά 467% αυξημένο!!!

Σημειωτέον, ότι σχεδόν το 50% των εντοπισμών λαθρομεταναστών, καταγράφεται στο νησί της Λέσβου, προφανώς επειδή εκεί τα ποσοστά της αριστεράς είναι μεγαλύτερα από παντού (εξ’ ου και «κόκκινο νησί»…) και λογικό είναι οι διακινητές να περιμένουν ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης…

Και ακόμα δεν έχει μπει το καλοκαίρι…

Χίλια μπράβο στους πυρφόρους Έλληνες για τις πολιτικές επιλογές τους...

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/05/3-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters