Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 2020 : ΕΠ. 6 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ



Από τις 3-1-2013 γνώριζαν οι Γερμανοί για τον κορονοιό...με έγγραφα που βρίσκονται εδώ.. ΠΑΝΔΗΜΙΑ “Μodi-Sars” ΤΗΣ Αναστασίας Παπαδάκη | Ανοπαία ατραπός

Ο ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΦΕΝΤ......

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....
Η ΦΕΝΤ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ..... ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ .... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;; 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΝΤ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.......
Η ΦΕΝΤ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ... ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΦΕΝΤ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ BLACK ROCK ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.....

Μην έχουμε αυταπάτες: Μόλις τελειώσει η πανδημία η Γερμανία θα ζητήσει τα «κεφάλια» μας

Ελπίζω να το καταλάβατε όλοι, η περίοδος χάριτος στο «ξοδεύουμε όσα λεφτά χρειάζονται για να προστατέψουμε τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας» θα λάβει άμεσα τέλος μόλις η Γερμανία προλάβει να συνέλθει πρώτη από τα αποτελέσματα της πανδημίας του κορωνοϊού.
Εν ολίγοις εάν η Γερμανία πάρει μπροστά πρώτη από όλους τους άλλους τότε… λυπηθείτε μας.

10 Παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στην Κίνα τώρα.


Μυστήρια κρατούνται κάτω από τα χαλιά χάρη σε πολύ λεπτή λογοκρισία.
Οποτεδήποτε υπάρχει μεγάλη κρίση, είτε πρόκειται για θανατηφόρο ιό είτε για επίθεση σε αλλοδαπούς, είναι σφραγισμένη και ο φάκελος απορρίπτεται.
Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που συνέβησαν στην Κίνα, τα οποία ήταν αρκετά ύποπτα.

Ακούστε αυτή τη συνέντευξη, αποκαλύπτει πολλές Αλήθειες

... για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δεν θα σταθώ στο πολιτικό πρόσωπό της παρακάτω συνέντευξης.. άλλωστε, το έχω γράψει πολλάκις: "Δεν μ' ενδιαφέρει ποιός είναι αυτός που λέει όσα λέει, αλλά τι ΑΛΗΘΕΙΕΣ, λέει.
Θα σταθώ σε αλήθειες...

Και νομίζω πως είναι ίσως ο μοναδικός πολιτικός, που λέει αλήθειες...

Αποκαλύπτει τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ.

Νοσοκομείο Πύργου: Γιατροί και εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον ΕΟΔΥ για «ψευτοενημέρωση»

«Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου μετά από κρούσμα COVID-19 σε γιατρό τμήματος που τέθηκε σχεδόν όλο εκτός μάχης, έγινε μια ψευτοενημέρωση από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Είχε τον χαρακτήρα της μυστικοπάθειας των προσωπικών δεδομένων και στρίμωξε περί τα 100 άτομα σε κλειστό χώρο ακολουθώντας μια διαδικασία γραφειοκρατικής αυτοάμυνας.
Σε δεύτερη φάση δημιουργείται η πτέρυγα υπόπτων περιστατικών στον 3ο όροφο δίπλα στον ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ και σε γειτνίαση με τους κοιτώνες των εφημερευόντων γιατρών.

ΕΝΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Διαβάζοντας μιαν εκτενή επιστημονική μελέτη για την ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, κρίναμε επιτακτική ανάγκη να την μεταφράσουμε περιληπτικά για ευαισθητοποίησή σας προτού να είναι αργά.  Επειδή  όταν μας πιάσει πανικός, και την μεγαλύτερη αλήθεια αν μας πούν, δέν έχουμε αυτιά να την ακούσουμε.
(Α) Στο πρώτο μέρος του κειμένου που διαβάζετε παρατίθεται ένας προβληματισμός – ανασκόπηση της πορείας μας, που αποσκοπεί να μας προσδώσει ΩΦΕΛΕΙΑΝ από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.  Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

ΝΤΡΟΠΗ 11 Εκατομμύρια Ευρώ "ΜΠΟΥΚΩΜΑ" στα ΜΜΕ για τον Κορονοϊό. Η απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ με ΦΕΚ παρακαλώ: 968Ζ46ΜΓΨ7-ΑΣΟ

Την ώρα που ο φτωχός Ελληνικός λαός, πεινάει, την ώρα που κλείνουν οι επιχειρήσεις και απολύουν υπαλλήλους, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βγάζει έκτακτα κονδύλια, για την συνέχιση της τρομοκρατίας του κορονοϊού, απο τα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ....
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για άλλη μια φορά προκαλεί την κοινή συνείδηση.

ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΧΑΠΙ...

γράφει ο Νίκος Πρασσάς

• Ο Ερντογάν στο χθεσινό διάγγελμά του τόνισε πώς «Μετά από αυτήν την πανδημία, ο κόσμος θα κατευθυνθεί σε μία νέα τάξη πραγμάτων. 

Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο πολιτικοοικονομικό σύστημα. 
Ως Τουρκία εισερχόμαστε σε αυτήν την εποχή με μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και ισχυρές υποδομές. 
Τώρα, παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία».
• Ο Γ.Α. Παπανδρέου καλεί τους Έλληνες «να προτάξουμε την κοινωνική ευθύνη» και στηρίζει την εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι», προσθέτοντας: «Αξιοποιούμε τον χρόνο δημιουργικά, για προβληματισμό και σκέψη.

Γιατί εκατοντάδες διευθύνοντες σύμβουλοι κολοσσών παραιτήθηκαν λίγο πριν ξεσπάσει η τρέλα;

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Κατά τους μήνες πριν από την κατακόρυφη πτώση της χρηματιστηριακής αγοράς και την έκρηξη της μεγαλύτερης κρίσης δημόσιας υγείας της γενιάς μας, γίναμε μάρτυρες μιας περίεργης συγκυρίας. Βιώσαμε τη μεγαλύτερη έξοδο των εταιρικών CEOs που έχουμε δει ποτέ. Κι αυτό πέρασε στα ψιλά...

Και μάλιστα οι επιχειρηματίες (corporate insiders) πώλησαν επίσης μετοχές δισεκατομμυρίων δολαρίων στις δικές τους εταιρείες, λίγο πριν από την πτώση της χρηματιστηριακής αγοράς. Σύμπτωση; Μπορεί, αλλά αν μη τι άλλο φαίνεται παράξενο ότι τόσο πολλοί από την εταιρική ελίτ έλαβαν την ίδια ακριβώς απόφαση σχεδόν ταυτοχρόνως.

Διαφορετικές απόψεις για κορονοϊο-πανικό



Δεν είναι μόνο ο καρδιολόγος Φαίδων Βοβολης που με την ανάρτηση του, ανάγκασε το  fb να ενεργοποιηθεί και να διαγράψει την ανάρτηση του, αφού τα υπάκουα ellinikahoaxes ως "έγκυροι" τοποτηρητές του διαδικτύου αποφάνθηκαν ότι είναι αβάσιμο και fake news. Όπως θα διαπιστώσετε όμως παρακάτω υπάρχουν διεθνώς και άλλοι επιστήμονες και με δυνατά βιογραφικά που αντιτίθενται στην ολική απαγόρευση και τον εγκλεισμό του πλανήτη λόγω του κοροναιού και την κρίνουν ως αδικαιολόγητη ... 

Πριν λίγο.. Μπαράζ βραδινών τουρκικών πτήσεων στον Έβρο!!!


F_16NIGHT-696x393
Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν μπαράζ πτήσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο, στον Έβρο!!! 
Εκεί που όπως όλα δείχνουν ,μετά από 27 χρόνια απουσίας -1993
η τελευταία εμφάνιση τουρκικού μαχητικού στον Έβρο- οι Τούρκοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα ακόμη μέτωπο προκλήσεων.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ;;;;;;;;

Νικόλαος Γεωργιάδης
Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ....
ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ..... ΟΜΩΣ....
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ "ΣΧΕΔΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ(ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ.....ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ......

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΦΕΝΤ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.......

Ιωάννης Παπαζήσης: είναι πολλά τα λεφτά που θα κονομήσουν κάποιοι από την αγορά του εμβολίου από το κράτος μας ....

Ιωάννης Παπαζήσης
Στο 27 σελίδων βιογραφικό του, μαθαίνουμε ότι ο Σωτήριος Τσιόδρας γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1965. 

Μετά την απόκτηση του πτυχίου του στην Αθήνα, εξειδικεύτηκε στις λοιμώξεις στο Beth Israel Deaconess Medical Center καθώς και στο Ιατρική Σχολή του Harvard (Harvard Medical School.

ΕΠΙΚΟ!!!!!! Η FED ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FED: ΤΟΝ κ. ΤΡΑΜΠ!

Γιώργος Βουδούρης
Οι πατριώτες έχουν χρεοκοπήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) και ενσωμάτωσαν τη λειτουργία της στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών! Η αιτία όλων των πολέμων, η πείνα και η οικονομική κατάρρευση τα τελευταία 100 χρόνια έχει διαλυθεί και οι άνθρωποι έχουν ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ το σύστημα χρήματος. Συγχαρητήρια ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗΣ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ 15" ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΙ ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ



Ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε την Παρασκευή ένα τεράστιο νομοσχέδιο ανακούφισης για να ανταποκριθεί στις σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας των κοροναϊών, αφού εγκρίθηκε με ψηφοφορία στο Σώμα νωρίτερα το απόγευμα. Παρακολουθήστε τις παρατηρήσεις του και την υπογραφή.

Τι είναι η αντήχηση Schumann της Γης και γιατί αυξάνεται αναπάντεχα


Της Dr. Kathy Forti


Στα αρχαία Ινδικά κείμενα βρίσκουμε την συχνότητα του ΟΜ να είναι 7,83 Hz.
7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης, ή αλλιώς αντήχηση Schumann.
7,83 Hz είναι και η συχνότητα που πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha).

Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Στο παρόν άρθρο μου θα αναφερθώ σε έναν μεγάλο αυτοκράτορα της Ρωμανίας (Βυζαντίο) τον οποίον λίγοι τον γνωρίζουν.
Θρύλλοι αιώνων αναφέρουν ότι ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς",θα ξυπνήσει και θα πάρει πίσω την Πόλη,την Κωνσταντινούπολη,την οποία άλωσαν οι Τούρκοι στις 29 Μαίου του 1453 και "εφόνευσαν;" τον τελευταίο αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ΙΓ΄.
Στην συνέχεια κυρίεψαν όλο τον Ελληνικό χώρο για 400 χρόνια.

Το μασονικό σχέδιο βιοπολέμου προς Κίνα ("Αγγλο-σαξονική Αποστολή")

Έχει σχεδιαστεί ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα είναι και πυρηνικός και βιολογικός. 
Διάβασε προσεκτικά, ερεύνησε τα γεγονότα, στοχάσου πως αυτά που αναφέρονται στο αρθρο επιβεβαιώνονται με ανατριχιαστική ακρίβεια μέχρι σήμερα -και πράξε αναλόγως. 
Όμως μην διανοηθείς καν να πεις, πως δεν ήσουν προειδοποιημένος.
>Το σχέδιο των επικυρίαρχων είναι να ξεκινήσει η καταστροφή με ένα χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν. 
Το Ιράν ή η Κίνα θα δεχτεί πρόκληση για να απαντήσει με πυρηνικά. Ύστερα από μια σύντομη ανταλλαγή πυρηνικών χτυπημάτων, θα υπάρξει παύση πυρός. Ο κόσμος θα καταληφθεί από τον φόβο και το χάος κι όλα είναι προσεκτικά προσχεδιασμένα...........

Μπαίνουμε ...στον ΥΔΡΟΧΟΟ!!! Παναγιώτης Τραϊανού

Εδώ και λίγες ημέρες μπήκαμε —αστρολογικά τουλάχιστον— στην πολυπόθητη Εποχή τού Υδροχόου. 
Εν μέσω μιας τρομερής πανδημίας και μιας καταστροφικής οικονομικής κρίσης, διαβήκαμε το «κατώφλι» μιας νέας περιόδου, η οποία μας υπόσχεται μια καλύτερη ζωή. 
Από τις 22 Μαρτίου κι έπειτα ξεκίνησε επιτέλους η πολυαναμενόμενη και μυστηριώδης Τάξη Πραγμάτων τού Υδροχόου … Η Τάξη την οποία ύμνησαν οι ποιητές, τραγούδησαν τα «παιδιά των λουλουδιών» και ονειρεύτηκαν οι επαναστάτες …

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΟΡΓΗ !!! ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!!

ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!!

«Πεινάμε», λένε με μια κραυγή, μερικές φορές ένα ψίθυρο, μερικές φορές με το θυμό εκείνων που ζητούν και κλέβουν τρόφιμα, επειδή δεν μπορούν να τα πληρώσουν. Γιατί "πώς να φάτε χωρίς μισθό ;;;". Έτσι, "Το δικαιούμαι, γιατί δεν είναι δικό μου λάθος ότι είμαι κλεισμένος στο σπίτι". «Και εσύ, Κράτος, αυτά τα λεφτά πρέπει να μου τα δώσεις, γιατί αλλιώς είναι δικαίωμά μου να ξαφρίσω τα ράφια". Προσοχή, το κλίμα αλλάζει, κόντρα στα όσα δείχνουν οι έρευνες. Η πόλη έχει σταματήσει να τραγουδάει από τα μπαλκόνια, στις 6μμ. Κανείς δεν βγαίνει να εξορκίσει τον φόβο. Και, πράγματι, πηγαίνουμε στη Νάπολη, σε ένα σούπερ μάρκετ, για να δούμε τι συνέβη πριν από λίγες ώρες. Το βίντεο εμφανίζεται στη σελίδα Facebook "Αγώνας για τα δικαιώματά μας".

Ένας κύριος φτάνει στο ταμείο: ζυμαρικά, ντομάτα, ψωμί, λάδι. Και τίποτα περισσότερο. Ήρθε η σειρά του να πληρώσει και ακούγεται η φωνή του ταμία: "Καλέστε την αστυνομία, ο κύριος δεν έχει τα χρήματα για τα ψώνια.

ΠΡΟΑΝΆΚΡΟΥΣΜΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΤΑΝΚΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ #Η ΘΥΕΛΛΑ

από τον Justin Deschamps , 
Είναι ο κορωναϊός ένα κάλυμμα για μαζικές συλλήψεις του Deep State;
Πολλοί που ακολουθούν το QAnon και η μακρόχρονη θεωρία ότι μια συμμαχία υπάρχει για να πάρει κάτω από το cabal πιστεύουν ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει.
Στο επόμενο βίντεο που φορτώθηκε στις 25, εκατοντάδες δεξαμενές εμφανίζονται σε αυτοκίνητα τρένων που κατευθύνονται προς μια μη ανακοινωθείσα θέση στο Los Angels.

Οι Πλειάδιοι έρχονται σε επαφή με τον πληθυσμό της Γης εδώ και χιλιετίες:


Nicos Kastanias
Ζουν σε κρυστάλλινες πόλεις ανάμεσα στο πράσινο της φύσης. Πολλές από τις πόλεις τους είναι μέσα σε κρυστάλλινους θόλους κάτω από τους ωκεανούς των πλανητών τους..

ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

Όντα της Αγάπης και του Φωτός. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Γης είναι τόσο πολύ εγκλωβισμένο στην δυσλειτουργική κατάσταση πραγμάτων που επικρατεί στον πλανήτη, που τους είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι υπάρχουν όντα που είναι γεμάτα με αγάπη και φως..

Τέτοιου είδους όντα αποτελούν και την πλειοψηφία των όντων που κατοικούν στον Γαλαξία.Οι Πλειάδιοι προέρχονται από την αγγελική εξέλιξη όντων που εισήλθαν στο σύμπαν μέσω της Πύλης του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου..

Ελλάδα: Online απάτες με τον κορονοϊό. Τι να προσέχετε

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που έχει πληγεί από τον νέο κορονοϊό. Πέρα, όμως, από τον ιό, έχει να αντιμετωπίσει και τις απάτες από επιτήδειους.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με προσπάθειες εξαπάτησης και περιπτώσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων, μέσω διαδικτύου, με αφορμή τον κορονοϊό (COVID–19).

Snowden: Θεωρεί ότι η πανδημία είναι κόλπο για να θεσπιστούν μόνιμα μέτρα επιτήρησης;

Οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν μέτρα επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού. Αλλά αξίζουν τον κόπο;
Ο Edward Snowden δεν το πιστεύει.
Ο πρώην τεχνικός της CIA, της οποίας οι διαρροές εξέθεσαν την κλίμακα των προγραμμάτων κατασκοπείας στις ΗΠΑ, προειδοποιεί ότι μόλις αυτή η τεχνολογία βγει από το κουτί, θα είναι δύσκολο να την επαναφέρουμε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters