Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

ΕΠΙΚΟ!!!!!! Η FED ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FED: ΤΟΝ κ. ΤΡΑΜΠ!

Γιώργος Βουδούρης
Οι πατριώτες έχουν χρεοκοπήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) και ενσωμάτωσαν τη λειτουργία της στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών! Η αιτία όλων των πολέμων, η πείνα και η οικονομική κατάρρευση τα τελευταία 100 χρόνια έχει διαλυθεί και οι άνθρωποι έχουν ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ το σύστημα χρήματος. Συγχαρητήρια ΑΝΘΡΩΠΟΙ!Patriots have bankrupted the Federal Reserve and absorbed its function into the United States Treasury! The cause of all wars, famine and economic collapse for the past 100 years has been dissolved, and the people have RECLAIMED the money system. CONGRATULATIONS HUMANITY!

"ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΙ ΤΗΝ FED ΚΑΙ ΤΟ TREASURY ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FED: ΤΟΝ κ. ΤΡΑΜΠ!

This is Huge!!!!

"This scheme essentially merges the Fed and Treasury into one organization. So, meet your new Fed chairman, Donald J. Trump."

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters