Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ξεκάθαρα διαφαίνεται η πρόθεση τών αλητών που μάς κυβερνάνε να κάνουν τα πράματα όσο γίνεται χειρότερα ..

 
Kostas Vittas
Έκπληξη προκαλεί η συνεχιζόμενη ρητορική τύπου εφηβικής μ@λα@κίας τού υπουργείου Εξωτερικών έναντι τής Ρωσίας. 
Αντι να γινει μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, η κυβερνηση δια τού ανεκδιήγητου Κοτζιά δείχνει ξεκάθαρα πως επιδιώκει μια άνευ προηγουμένου ρίξη στις σχεσεις μιας με την Ρωσία. 
Εκφρασεις τού τύπου «διπλωματία για κότες» και κοτετσια και υπονοούμενα τού στυλ «ξέρεις ποιός είμ εγώ ρε;; » δεν εχουμε ακούσει ούτε σε κρίσεις όπως τα Ιμια, ή και παρόμοιες άλλες καταστάσεις.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Κάποιος, κάπου ΔΕΝ μας τα λέει καλά…

Μερικός απολογισμός ημέρας (γιατί μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη νύχτα). Οι φωτιές στην Ελλάδα… απλά αμέτρητες. Θα σταθώ για ένα δευτερόλεπτο στην Αττική γιατί τώρα την χτυπάνε κυριολεκτικά από παντού....
Όσοι μιλούν για αδράνεια του κρατικού μηχανισμού και ιδιαίτερα της  Πυροσβεστικής κοιμούνται ύπνον βαθύ. 

Διεθνή βοήθεια ζητά η Ελλάδα - Φρεγάτα & αρματαγωγό στο Ζούμπερι για να απεγκλωβίσουν τους κατοίκους .Συναγερμός στο Μάτι: Αγνοούνται 10 τουρίστες που προσπάθησαν να σωθούν με βάρκα

Αποτέλεσμα εικόνας για Διεθνή βοήθεια ζητά η Ελλάδα - Φρεγάτα & αρματαγωγό στο Ζούμπερι για να απεγκλωβίσουν τους κατοίκουςΔιεθνή βοήθεια ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που μαίνονται στην Αττική. 
Το αίτημα αφορά στην αποστολή εναέριων και επίγειων μέσων και τμημάτων ....

Πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό στην περιοχή του Ν. Βουτζά: Δραματική κατάσταση σε Μάτι και Κινέτα - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αττική.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό στην περιοχή του Ν. Βουτζά: Δραματική κατάσταση σε Μάτι και Κινέτα - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αττική
Πληροφορίες για την ύπαρξη και δεύτερου νεκρού στην περιοχή του Νέου Βουτζά μετέδωσε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1, με τους τραυματίες να έχουν φτάσει πλέον τους 25.

Για 100 σπίτια και 200 οχήματα που παραδόθηκαν στις φλόγες....

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Οι επαγγελματίες ψεύτες  που μας χειραγωγούν,  μας υποδουλώνουν και μας γενοκτονουν, νοιάζονται ολοένα και λιγότερο για το αν θα κατανοήσουμε την  προσεκτικά καλλιεργημένη, τρισδιάστατη κατασκευασμένη πραγματικότητα που παίζεται στο παγκόσμιο θέατρο της χειραγωγούμενης αυταπάτης. Ένα εγκληματικό θέατρο του παραλόγου που έχει  δημιουργήσει και ελέγχει η παγκόσμια ελίτ του υλικού πλούτου υπό την ηγεσία των διεθνών τραπεζιτών της Εβραιο-Χαζαρομογγολικής ράτσας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ;

 
MIΛΤΙΑΔΗΣ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΑΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΤΥΧΟΣ. ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ Ή ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΛΗΘΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΧΘΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ.

Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΟΥ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.

ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΓΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18/7/2018


GOLDEN AXIS GLOBAL POLICE ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Η CIA ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ Νο4 ΣΤΗΝ GOLDEN AXIS WORLD POLICE. ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ GOLDEN AXIS.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΟΙ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ, 

Ο  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΛΟΓΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΛΟΓΟΥΣ.

   Ο ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,  ΟΝΤΑΣ  ΕΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΡΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ,  ΟΠΩΣ  ΑΥΤΟΙ  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΜΑΣ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΦΥΣΙΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΗ,  ΤΟΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο ‘βίντεο’ για τον Τύρναβο και το στρατόπεδο Σχινά, όπου ΕΔΡΕΥΕΙ η Ταξιαρχία ‘SEEBRIG’ !

 
Το εξαιρετικού πραγματικά ενδιαφέροντος ‘βίντεο’ που ακολουθεί, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον παρελθόντα Ιανουάριο και περιέργως έχει λίγες θεάσεις… 

Άς παρακολουθήσουμε όμως ορισμένες σημαντικές πτυχές για το ‘ΠΟΥ’ και το ‘ΠΩΣ’, της άκρως περίεργης αυτής ΞΕΝΗΣ Ταξιαρχίας….
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters