Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Οι επαγγελματίες ψεύτες  που μας χειραγωγούν,  μας υποδουλώνουν και μας γενοκτονουν, νοιάζονται ολοένα και λιγότερο για το αν θα κατανοήσουμε την  προσεκτικά καλλιεργημένη, τρισδιάστατη κατασκευασμένη πραγματικότητα που παίζεται στο παγκόσμιο θέατρο της χειραγωγούμενης αυταπάτης. Ένα εγκληματικό θέατρο του παραλόγου που έχει  δημιουργήσει και ελέγχει η παγκόσμια ελίτ του υλικού πλούτου υπό την ηγεσία των διεθνών τραπεζιτών της Εβραιο-Χαζαρομογγολικής ράτσας.

Οι εν λογω  απάνθρωποι καταπιεστές,  φροντίζουν όλο και λιγότερο για το γεγονός ότι σε αυτό το θέατρο της ψευδαίσθησης, το κοινό, αυξανόμενο σε αριθμούς, καθώς πέφτει το παραπέτασμα που έκρυβε αυτούς που κινούσαν (και συνεχίζουν να κινούν) τα νήματα, εντοπίζει τα κενά στο σκηνικό του θεάτρου της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Επιπλέον, μετά την καταλυτική εμφάνιση και κοινωφελή δράση του Αρτέμη Σωρρα, όλο και περισσότεροι από εμάς που ανήκουμε στο ευρύτερο κοινό, εντοπίζουμε τα νήματα που συνδέονται με τις μαριονέτες επί σκηνής (κάθε λογής  διαφημιζόμενοι από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ  πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες, κάθε λογής αξιωματούχοι , η και άλλες προβεβλημένες  ως σεβάσμιες δημόσιες προσωπικότητες). Πολλοί από εμάς βλέπουμε τώρα όχι μόνο τα νήματα  που κινούν τις μαριονέτες,  αλλά και τους κρυμμένους στα προσφιλή τους σκοτάδια αυτών που τραβούν τα νήματα!!

Σε κάποιο βαθμό, οι επικυρίαρχοι υποδουλωτές μας  δείχνουν να μην ενδιαφέρονται ότι το θέαμα της ψευδαίσθησης που μας έχει εξαπατήσει κι` εγκλωβίσει εδώ και πάμπολλους αιώνες  εκτίθεται και καταρρέει παρ` όλες τις πλάνες της δήθεν ελευθερίας που το σύστημα έχει εμφυτεύσει στη σκέψη των λαών…. Τώρα, οι επικυρίαρχοι θεωρούν ότι βρίσκονται σε τέτοια θέση ώστε η αυξανόμενη οργή μας για  ενδεχόμενη αντίσταση να είναι μάταιη.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Είναι λοιπόν μόνο θέμα χρόνου καθώς αποκτούν όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη ότι θα επιτύχουν την προγραμματισμένη πλήρη εξαγορά των συνειδήσεων με αποτέλεσμα την εξαφάνιση του Έθνους μας και την κατάληψη του κόσμου όλου;

Βιώνοντας την προγραμματισμένη εξαθλίωση και  γενοκτονία μας, ακολουθεί αναπόφευκτα το άλλο ερώτημα «τι μπορούμε να κάνουμε γι ‘αυτό;»

Λογικά έχουμε δυο επιλογές:



  1. Να παραμείνουμε θεατές του σταδιακού αφανισμού μας , πράγμα που συμβάλει στα σχέδια των εχθρών μας για τον πλήρη αφανισμό μας

  2. Να ενημερωθούμε υπεύθυνα με αδιαφιλονίκητα στοιχεία για τους μηχανισμούς που κινούν τα νήματα και ν` αναλάβουμε δράση αντιστεκόμενοι στην επιτελουμένη εξαθλίωση και γενοκτονία μας και αφανισμού του Έθνους μας

Στη δεύτερη περίπτωση γεννιέται νέο ερώτημα: ποια η μορφή και ο τρόπος δράσης και αντίστασης ως λαός και ως Έθνος στον πόλεμο που δεχόμαστε εντός και εκτός των συνόρων;

Το Σύνταγμα με το κυρίαρχο περιεχόμενο του , μας παρέχει όλα τα μέσα για μια ειρηνική και αποτελεσματική αντίσταση ενάντια στον μεθοδικά επιτελούμενο  σταδιακό αφανισμό μας. Και τούτο ενεργοποιώντας  απλά την αριστερή πλευρά  του εγκεφάλου μας. Μέσω της ανάλυσης, του ορθολογισμού και της συλλογιστικής υπήρξαν αρκετές συζητήσεις από διάφορα πατριωτικά κινήματα (γνήσια η και προβοκατόρικα) αναφορικά με πιθανές απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης. Υπάρχουν πράγματι κάποιες καλές απαντήσεις με πολλές πρακτικές ιδέες …

-Ωστόσο, αυτό μόνο δεν είναι αρκετό. Η κατώτατη γραμμή, η βάση των βάσεων είναι ότι η πραγματική λύση έγκειται σε μια μετατόπιση, θα έλεγα καλύτερα σε μια απελευθέρωση της Ελληνόφρονης συνείδησης που βρίσκεται σε λήθη, ελεγχόμενη επί σειρά αιώνων από τους παγκοσμιοποιητες-αποστάτες της ανθρώπινης ουσίας.

Σημαντικό, πρώτο βήμα αντίστασης είναι η σταθεροποίηση της  αντίληψης μας, ότι η παρουσίαση των ειδήσεων και των (ψυχοφθόρων) ψυχαγωγικών προγραμμάτων από τα κυρίαρχα ΜΜΕ συνιστούν στοιχεία αποβλάκωσης και  χειραγώγησης με αποτέλεσμα την υποσυνείδητη αποδοχή της σκλαβιάς και του αφανισμού μας.

Η συντριπτική  μαζική συλλογική μας αφύπνιση είναι το μόνο που κάνει την Ελληνόφωνη εθνοπροδοτική κομματοκρατία  να φοβάται, να τρέμει στη κυριολεξία! Καίριο, υπέρτατο εργαλείο λήθης και αποβλάκωσης του λαού μας (και όλων των λαών) από την παγκόσμια Ελίτ είναι η αντικατάσταση της σχολικής παιδείας με την ελεγχόμενη σχολική εκπαίδευση όπως και ο έλεγχος των κυρίαρχων ΜΜΕ.  Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα πρακτορεία ειδήσεων  και τα μεγάλα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ είτε ελέγχονται από τους διεθνείς τραπεζίτες μέσω υπέρογκων χρεών προς τις τράπεζες τους , είτε αυτά τα ίδια ΜΜΕ είναι ιδιοκτησίες των διεθνών τραπεζιτών…  Σε περίπτωση μαζικού αφυπνισμού κι` ενιαίας αντίστασης οι Ελληνόφωνες που αφανίζουν την πατρίδα μας και τον λαό μας δεν θα ήξεραν πώς να μας χειριστούν, και θα εγκατέλειπαν τη χώρα μας με κάθε μεταφορικό μέσον.

Έτσι, το πλέον καυτό ερώτημα που τίθεται εδώ είναι: πώς θα ομονοήσουμε για ενιαία ειρηνική αντίσταση;

Είναι απλό. Με το να επιλέξουμε την ανάληψη της Ελλανιας συνείδησης  ενεργώντας σε αυτό που μας καλεί, μας κινεί και μας εμπνέει:

την Ένωση των Ελλήνων χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα , χωρίς χρώμα… Ενεργώντας με σύγχρονες  νόμιμες διαδικασίες που να βασίζονται  στο Σύνταγμα των Ελλήνων,  ενεργώντας και αναλαμβάνοντας δράση μέσω του Πολιτικού Φορέα  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ«, ενωμένοι με τα` αδέλφια μας  τους Έλληνες απανταχού της Γαίας ….  Συνείδηση εξισορροπημένη με νου και με καρδιά, με ανταλλαγή απόψεων ιδεών και προτάσεων κάτω από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, να έρχεται σε επαφή με την αποκρυπτόμενη πραγματικότητα και να μπαίνει σε μια κατάσταση συνεργασίας διαισθητικής και νοητικής γνώσης.

Επιλέγοντας να γίνεις συνειδητός/η,  σημαίνει απομάκρυνση του εαυτού σου από τον προγραμματισμό του ελέγχου της σκέψης σου, αποφεύγοντας έτσι τις συνέπειες της σωματικής, ψυχικής, συναισθηματικής και πνευματικής φυλακής που προκαλείται από το υποχθόνιο και άκρως εγκληματικό σύστημα που εφαρμόζει σε βάρος σου η παγκόσμια ελίτ με τους εγχώριους Ελληνόφωνες διαχειριστές των σχεδίων  της …

Η επιλογή της συνείδησης,  μας βγάζει από το αδιέξοδο μονοπάτι που μας έχει στερήσει αγώνες από αμνημονεύτων ήδη χρόνων. Καθώς οι άνθρωποι διαμορφώνονται σύμφωνα με την ποιότητα παροχής πληροφόρησης και γνώσης στον υπαρξιακό τους  χωροχρόνο, οι αποστάτες της ανθρώπινης ουσίας ενεργοποιώντας τα πιόνια τους που βρίσκονται στην ελίτ του παγκόσμιου υλικού πλούτου, ελέγχουν στα μέτρα τους την σχολική εκπαίδευση, τα κυρίαρχα ΜΜΕ και τη ψυχοφθόρα μαζική «ψυχαγωγία«.  Πάνω απ` όλα όμως, ως ιδιοκτήτες του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος ελέγχουν την παράγωγη του χρήματος,  μ` επακόλουθο τον έλεγχο του παγκόσμιου νομισματικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, δημιουργώντας κατά βούληση πληθωρισμούς-αποπληθωρισμούς, οικονομικές κρίσεις, τοπικούς και παγκόσμιους πολέμους, χύνοντας ποταμούς αίματος και αποστερώντας παράλληλα στις ευρύτερες λαϊκές μάζες την πνευματική ανέλιξη και την υλική αυτάρκεια, την  έκφραση αγάπης, χαράς, ειρήνης, ταπεινότητας, αλήθειας, εντιμότητας  και δικαιοσύνης

Αρκετοί άνθρωποι το διαισθάνονται αυτό, αλλά δεν τολμούν να σηκώσουν το κεφάλι τους πάνω από το παραπέτασμα του συστήματος, για να βρουν το θάρρος και την πεποίθηση να το συνειδητοποιήσουν και ν` αντισταθούν.

Έχοντας αποσυνδεθεί από τον προγραμματισμό του νου και την επιβολή άλλων υποχθόνιων μέσων, με πολυδιάστατη συνείδηση, αποδεσμευόμενοι από τα δυναστικά περιθώρια της ελεγχόμενης ύλης, της ελεγχόμενης  ενέργειας και του ελεγχόμενου χωροχρόνου, είναι δυνατόν να πετύχουμε την ανατροπή  ενεργώντας αποκλειστικά και μόνο με σύγχρονες Συνταγματικά  Νόμιμες Διαδικασίες.

Κύριο εργαλείο και μέσον γι` αυτή την ανατροπή ανάληψης της συνείδησης, πρωτίστως είναι η στροφή στις ρίζες μας. Στα ήθη, έθιμα και παραδόσεις μας. Στις ρίζες του Ελληνισμού και της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας! Μοναδικό μέσον χρησιμοποίησης του κυρίαρχου και παντοδύναμου αυτού εργαλείου είναι η ένταξη των Ελλήνων απανταχού της Γαίας στον αμιγώς Ελληνόφρονα Πολιτικό Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις«. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΥΘΗΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ  ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ (ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ)  ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ!

Αυτό είναι το κλειδί για την για επίτευξη του μακρόπνοου μετασχηματισμού μας που στόχο έχει την εξάλειψη της υφιστάμενης σε βαθμό γενοκτονίας  πνευματικής και υλικής μας εξαθλίωσης. Αυτή η μετατόπιση και προσαρμογή της συνείδησης στην ένωση των ελλήνων απανταχού της γαίας, είναι απαραίτητη για να εξαφανίσει  την υφιστάμενη δυστοπία,  σχεδιασμένη και εφαρμοζόμενη με όλα τα δυνατά μέσα από τους ψυχοπαθείς υποδουλωτές μας…  Πράγματι η επιλογή είναι δική μας, και όσοι  δεν το έχουμε ήδη πράξει, οφείλουμε να  επιλέξουμε την οδό της ανάληψης της  Εθνικής συνείδησης. Τα γεγονότα δεν επιτρέπουν αναβολές. Ας το επιλέξουμε τώρα και θα δούμε άμεσα τη διαφορά σε ο,τι αφορά  το μέλλον μας, την οικογένεια μας, τους φίλους μας, και τη λευτεριά της πατρίδας μας….

Αναγνώστη/στρια: Είσαι μέσα ή έξω; Μπορείς να μελετήσεις ήρεμα,  χωρίς προκαταλήψεις την πρόταση του κειμένου, χωρίς αγκίστρωση σε κόμματα, δόγματα και χρώματα που μας έφεραν στο χείλος της Αβύσσου για να κάνεις αυτή την σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο σωτήρια επιλογή ανάληψης της  εθνικής σου συνείδησης   για την προσωπική σου  ευημερία,  και την λευτεριά της Πατρίδας σου;  ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ«, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ  ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

ΠΕΡΣΕΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ





https://www.e-synews.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters