Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ξεκάθαρα διαφαίνεται η πρόθεση τών αλητών που μάς κυβερνάνε να κάνουν τα πράματα όσο γίνεται χειρότερα ..

 
Kostas Vittas
Έκπληξη προκαλεί η συνεχιζόμενη ρητορική τύπου εφηβικής μ@λα@κίας τού υπουργείου Εξωτερικών έναντι τής Ρωσίας. 
Αντι να γινει μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, η κυβερνηση δια τού ανεκδιήγητου Κοτζιά δείχνει ξεκάθαρα πως επιδιώκει μια άνευ προηγουμένου ρίξη στις σχεσεις μιας με την Ρωσία. 
Εκφρασεις τού τύπου «διπλωματία για κότες» και κοτετσια και υπονοούμενα τού στυλ «ξέρεις ποιός είμ εγώ ρε;; » δεν εχουμε ακούσει ούτε σε κρίσεις όπως τα Ιμια, ή και παρόμοιες άλλες καταστάσεις.
Σε μια περίοδο υποτίθεται ειρήνης με δυό Έλληνες αξιωματικούς αιχμάλωτους τών Τούρκων για 150 + ημέρες, τη στιγμή που οι γείτονες αλωνίζουν στο θαλάσσιο κι εναέριο χώρο μας, δεν υπήρξε ούτε στιγμή τέτοιου είδους συμπεριφοράς.

Ξεκάθαρα διαφαίνεται η πρόθεση τών αλητών που μάς κυβερνάνε να κάνουν τα πράματα όσο γίνεται χειρότερα και πως το όλο θέμα είναι σκόπιμο. Το γιατί δεν το γνωρίζει κανείς
.Ισως να προσπαθούν να δείξουν στους- πάλαι ποτε φονιάδες τών λαών- Αμερικανούς πόσο γλύφτες είναι, ίσως το θέμα να είναι ακόμη ψηλότερο αν κρινουμε κι απο την βράβευση τού γελοίου Κοτζιά απο το παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο.
Υποθέσεις….

Κι έχουν ξαμοληθεί αριστερα Blogs, μασονικές ισοτσελίδες και διάφορα ανθρωπάρια να μάς μάθουν …ιστορία και να μάς θυμίσουν ακόμη και τα…Ορλωφικά.


Ξεχνανε φυσικά όλοι αυτοί οι -αίφνης- Δυτικολάτρες και ΝΑΤΟπροσκυνητάδες αριστεροί, το τι εχει τραβηξει η χωρα μας όχι απο εχθρούς ( Ρωσους ) αλλά απο συμμαχους, Βρετανούς Αμερικανούς, Τούρκους, Γερμανούς, Ιταλούς κλπ
Αν αρχίσουμε να θυμιζουμε τα «ανδραγαθήματα» τών φίλων και συμμάχων μας θα μάς πιάσει το ξημέρωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters