Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Η ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ enautilia.gr “ Συνάντηση Υπουργού Ε.Ν με την Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ν.Ε.Ν ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Πώς αποκαλούσαν τον Μ.Αλέξανδρο οι Άραβες- Τον θεωρούσαν θεϊκό ον

Με αυτό το όνομα Iskander [=Ισκαντερ] αποκαλούσαν και αποκαλούν όλοι οι Αραβόφωνοι τον Μέγα Αλέξανδρο. 
Όμως η λέξη Iskander είναι η ακριβώς η ίδια λέξη με την λέξη Αλέξανδρος που έχει όμως αλλοιωθεί, κυρίως, λόγω της επαφής των Αραβόφωνων λαών με τους Ρωμαίους που και γι΄αυτούς, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μέγας και Θεϊκός!!!!!

Η σκοτεινή ιστορία της κοσμοκρατορικής οικογένειας Ρότσιλντ

 
Για πολλούς η οικογένεια Ρότσιλντ κυβερνά τον πλανήτη, και ακολουθεί μετά από αυτούς ως υπαρχηγός η οικογένεια Ροκφέλερ. Ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα ανάλυση ως προς την ιστορία της φαμίλιας άλλα είναι αλήθεια άλλα μπορεί να φαίνονται υπερβολές. Ένα είναι σίγουρο όποια πέτρα και να σηκώσεις ένας Ρότσιλντ κρύβεται από κάτω.
«ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ»

Ο Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό είναι οι 10 πληγές του Φαραώ.

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1923, και μεγάλωσε στη Ναζιστική Γερμανία από Εβραίους γονείς.

Προτού ξεσπάσει ο Β! Π.Π. μετανάστευσε στις Η.Π.Α. Εκεί σπούδασε. Μετά το Β! Π.Π. ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα φυσικά στο ΑμερικανοΕβραϊκό Χάρβαρντ, παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες κυβερνητικές επιτροπές που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια των ΗΠΑ. Στην Αμερική είναι γνωστός ως «ΓερμανοΕβραίος».

Αποκάλυψη αλβανού δημοσιογράφου – 12 χιλιάδες αλβανοί υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 1973 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ  Ε Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ

ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


Στον ελληνικό στρατό υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες νεοσύλλεκτοι Αλβανοί αποκαλύπτει αλβανός δημοσιογράφος.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΥΡΩ O Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο.

Έλληνες μας έχουν για πρόβατα και μάλιστα ηλίθια όλοι οι παραπάνω και δεν λέτε να το καταλάβετε.

Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 120 ένας νόμιμος τρόπος σωτηρίας πριν τα πράγματα ξεφύγουν κάθε έλεγχο.


ΤΑ HOT SPOTS ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 


ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ «ΕΞΟΔΑ» ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ.


ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΪ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

Οι Επιστήμονες Κρατούν Πολλά Μυστικά που Δεν μας Λένε. Ένα όμως Τραβάει την Προσοχή μας (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Όταν γίνονται κάποιες επιστημονικές ανακοινώσεις, μελέτες ή θεωρίες, τότε τα μυαλά πολλών ανθρώπων τείνουν να συμπληρώσουν ή να ολοκληρώσουν αυτές τις υποθέσεις προσεγγίζοντας καλύτερα το θέμα.

Όταν γίνεται αυτό, κάποιες από αυτές τις εικασίες της κοινής λογικής μπορεί να ευσταθούν, αλλά μπορεί και όχι.

Μάθετε τι Πραγματικά Συμβαίνει στον Κόσμο! Αποκαλύπτει ο Βλαντιμίρ Πούτιν!! (video)


[22/04/2017

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν αποκαλύπτει τις πράξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων στον κόσμο. Από ομιλία του Πούτιν στην λέσχη Valdai στο Sochi  27 Οκτωβρίου 2016


(ομιλία ΠΡΙΝ τις αμερικανικές εκλογές)

Η Πρώτη Κβαντική Πυξίδα στον Κόσμο Είναι Γεγονός


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η Κβαντική Φυσική, οι Κβαντικοί Υπολογιστές είναι κάποια καινούργια δεδομένα που μελετούνται ή/και κατασκευάζονται. Όμως, πολύ λίγος κόσμος είναι εξοικειωμένος με αυτές τι έννοιες, πόσο μάλλον με τις λειτουργίες τους. Παρόλα αυτά, επιστήμονες έφτιαξαν κάτι «κβαντικό» που είναι σχετικά αρκετά εύκολο να καταλάβουμε.

Τη Μεγάλη Αυτοκρατορία των ΑΝΟΥΝΑΚΙ στην Αφρική Αποκαλύπτει ο Michael Tellinger



Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ο Michael Tellinger είναι συγγραφέας έξι βιβλίων, τουλάχιστον. Είναι ερευνητής και εξερευνητής, ο οποίος ως άλλος Indiana Jones, κάνει πρωτοποριακές ανακαλύψεις σχετικά με προηγμένους εξαφανισμένους πολιτισμούς στο νότιο άκρο της Αφρικής.


Οι συνεχείς προσπάθειές του και η αναλυτική επιστημονική προσέγγισή του έχουν προκαλέσει εντυπωσιακά νέα στοιχεία που θα μας αναγκάσουν να επανεξετάσουμε την προέλευσή μας και να ξαναγράψουμε τα βιβλία της ιστορίας μας.

Αλβανία-Ελλάδα: Έκλεισαν τα σύνορα - δεν περνάει κανείς ένθεν κακείθεν


Σε μια εποχή που οι δύο χώρες έχουν τεταμένη κατάσταση μεταξύ τους, η κατάσταση αυτή χειροτερεύει στο μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, καθώς οι Αλβανοί δεν μπορούν να περάσουν λόγω του μπλοκαρίσματος – από την ελληνική πλευρά- του ηλεκτρονικού συστήματος.

Αλλά, λίγη ώρα αργότερα, η αλβανική πλευρά μπλόκαρε και αυτή το ηλεκτρονικό της σύστημα και κανείς, πια, δεν πηγαίνει στην Ελλάδα ή έρχεται στην Αλβανία.

Απίστευτο: Τους έκλεισαν το λαχανόκηπο που έφτιαξαν μαθητές Δημοτικού σχολείου εξαιτίας της εφορίας - Επιβλήθηκε τέλος επιτηδεύματος 800 ευρώ ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τους απέβαλαν απ το σχολείο!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Απίστευτο: Κλείνει ο λαχανόκηπος που έφτιαξαν μαθητές Δημοτικού σχολείου εξαιτίας της εφορίας - Επιβλήθηκε τέλος επιτηδεύματος 800 ευρώΣταμάτησε η λειτουργία του Σχολικού Συνεταιρισμού που δημιούργησαν μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του δημοτικού σχολείου στην Όλυνθο Χαλκιδικής, εξαιτίας περιπετειών με την εφορία....

Ο τραπεζικός Αρμαγεδδών

Αμφιβάλουμε εάν οι Έλληνες καταλάβουν ποτέ το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους – μέσω του οποίου ληστεύονται με υπερβολικούς φόρους, πληρώνουν χωρίς σταματημό και χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα τόσο το δημόσιο, όσο και το κόκκινο ιδιωτικό χρέος αυξάνονται ανεξέλεγκτα.

Ο πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε τους Ρότσιλντ να αναλάβουν το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας


Αγιογραφία του πράκτορα Ιερώνυμου από τους πράκτορες της ΕφΣυν. Θα αλλάξουν χέρια πάρα πολλά λεφτά και περιουσίες που ο κόσμος εμπιστεύθηκε στην Εκκλησία κι όχι στους πράκτορες της Βουλής και της Δημοσιογραφίας.Μετά το Χρηματιστήριο ,τα εξοπλιστικά, τους Ολυμπιακούς και τα Μνημόνια ακόμα μια τεράστια κομπίνα για την αρπαγή δημοσίου πλούτου στήνεται από τα ξένα αφεντικά και τους ελληνόφωνους πράκτορες.

Τα 415 προσφυγόπουλα από την Κύπρο που στοιβάχτηκαν ασυνόδευτα σε καράβι με προορισμό τον Πύργο το 1974. Συγκλονιστικές μαρτυρίες των παιδιών (Βίντεο)

«Ας σκεφτεί ο καθένας που έχει παιδί 6 χρονών, 8 χρονών, αν θα το ‘βαζε σε ένα καράβι, ασυνόδευτο»
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας επιβιβάζεται στο καράβι «Πάτρα», σε μία χαρακτηριστική και σχεδόν άγνωστη στιγμή της κυπριακής τραγωδίας του 1974.

Η στιγμή του σκληρού αποχωρισμού στο λιμάνι της Λεμεσού
Τον Σεπτέμβριο, δύο μήνες μετά την τουρκική εισβολή, 415 προσφυγόπουλα από την Κύπρο στοιβάχτηκαν στο πλοίο Πάτρα από το λιμάνι της Λεμεσού για τον Πειραιά, με τελικό προορισμό τον Πύργο Ηλείας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters