Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Mε τα μάτια του Αετού του Διός πάνω από τον Ομφαλό του Κόσμου !


Ancient Greek Civilization - Αρχαία Ελλάς

Mε τα μάτια του Αετού του Διός πάνω από τον Ομφαλό του Κόσμου !

Flying over the Oracle of Delphi, the Naval of the World ! An awesome time machine experience !

Η εμπειρία είναι συναρπαστική  καθώς η δημιουργική ομάδα της Ubisoft στα στούντιο του Κεμπέκ έκανε  εξαιρετική δουλεία δίνοντας απίστευτη έμφαση στην αισθητική τελειότητα  και στην ιστορική ακρίβεια !

Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επίσημα τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη


Άλλη μια διεθνής διάκριση για τα ελληνικά, συστημικά ΜΜΕ, καθώς σε έρευνα την οποία διενέργησε τον προηγούμενο Ιανουάριο το κέντρο ερευνών Phew η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση ανάμεσα σε 38 χώρες από διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

(1.800.000 ευρώ) ενοίκιο η Ελ. Αστυνομία στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος!....... στους φίλους μας Γερμανούς της «HOCHTIEF»

Γερμανικός κολοσσός «HOCHTIEF» ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ TO ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"  & ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ & ΔΙΟΔΙΑ ... 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ :
Όπως καταγγέλλει η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών (ΔΕΚΑ) που επισκέφθηκε την Δ/νση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών και πληροφορήθηκαν ότι τα κτίρια που στεγάζουν τις ανωτέρω υπηρεσίες, δεν είναι ιδιόκτητα:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 20/10/2018

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “HOTEL ELISSO” ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΟΙ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ, 

Ο  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΛΟΓΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΛΟΓΟΥΣ.

   Ο ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,  ΟΝΤΑΣ  ΕΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΡΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ,  ΟΠΩΣ  ΑΥΤΟΙ  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΜΑΣ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΦΥΣΙΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΗ,  ΤΟΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ   ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,  Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΤΟΝ  ΤΡΙΤΟ  ΟΥΣΙΩΔΗ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΘΕΣΜΟΥ,  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΣ  ΕΤΣΙ  ΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ 14/6/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 14-6-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ,  Ή ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΙΑ.  ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters