Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

H Elite βασανίζει τα παιδιά και πίνει το αδρεναλισμένο αίμα τους


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι διασώσεις των παιδιών στην Νέα Υόρκη είναι γεγονός !


CENTRAL PARK – NEW YORK – SAVE THE CHILDREN FIRST
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !

Σχετικό άρθρο από επιβεβαιώνει ότι ο αμερικάνικος στρατός που εκπαίδευσε ο Ντόναλντ Τράμπ, διασώζει παιδιά

Είναι γεγονός ότι στο Central Park της Νέας Υόρκης, κάτω από τις σκηνές υπάρχουν τούνελ που ο στρατός βγάζει τα μωράκια.

Κόψτε τα παραμύθια με τα δήθεν Fake news. O Bill Gates χρηματοδοτεί την MICROCHIPS BIOTECH INC.

Μερικοί έχουν αναλάβει επαγγελματικά να διαψεύδουν οτιδήποτε είναι δυνατόν να ξεμπροστιάσει την αλήθεια για τα έργα και τις ημέρες των τσιρακιών της Νέας Τάξης και τις μεθόδους ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν διάφορα άρθρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τον “φιλάνθρωπο” Bill Gates, και την εμπλοκή του, αν όχι την μανία του εδώ και χρόνια με τα εμβόλια και την από πολλούς αμφισβητούμενη απόδοσή τους.
Δεν έχω προσωπικά καμία απολύτως αμφιβολία για το ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι μία πρακτική μέθοδος για να πετύχουμε καλά αποτελέσματα στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Προετοιμαστείτε, οι πατριώτες θα μας δείξουν μια νέα οικονομική πραγματικότητα


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο Τραμπ και οι Πατριώτες σε θέση, το Οικονομικό Σύστημα έτοιμο

Τι Ήξερε Ο Jim Morrison Για Ερπετοειδή Και Τι Είπε Γι’ Αυτά…

Για τον Jim Morrison λέγεται πως ασχολούνταν με το παράξενο και το αλλόκοτο. Έγραψε και είπε πολλά για το οποία κάποιοι μπορεί να αποφάσισαν ότι έπρεπε να πεθάνει…
Επίσημα πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 3/6/1971. 
Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ
τρεις μέρες αργότερα. Λέγεται ότι ο θάνατός του εισηγήθηκε από τους Illuminati -αν και πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι νεκρός αλλά σκηνοθέτησε έναν ψεύτικο θάνατο.

Ο παγκόσμιος διαλογισμός μας ήταν μια τεράστια, γιγάντια επιτυχία. Γύρω στα 8 εκατομμύρια άνθρωποι ενημερώθηκαν, με τους συμμετέχοντες να ανέρχονται σε πάνω από 1,1 εκατομμύρια.

COBRA: ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Η συλλογική παρουσίαση ενότητας ήταν εκπληκτική:

5th April
Ο Jack Dorsey, συνιδρυτής και CEO του Twitter, έκανε μνεία στο διαλογισμό μας την ακριβή ώρα που ξεκινούσε ο διαλογισμός:

«Τρελάθηκε» ο Bill Gates και «όρμηξε» στον Τραμπ – Θέλει εμβόλιο και «σφράγισμα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να κόψει την χρηματοδότηση στον ΠΟΥ άναψε «φωτιές» στους παγκοσμιοποιητές...

«Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», τόνισε αγχωμένος ο Μπιλ Γκέιτς, με μια δήλωση στο twitter, μετά την απόφαση «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν οι ΗΠΑ την χρηματοδότηση στο όργανο του Ο.Η.Ε.

ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοινώνουν το πρόγραμμα ακύρωσης χρεών χωρίς προηγούμενο για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ..... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ GESARA, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.......
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ....

ΣΑΝ ΝΕΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.... ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ......

Εγκλεισμός Γερμανίδας δικηγόρου σε ψυχιατρική κλινική επειδή άσκησε κριτική για τη συνταγματικότητα των περιοριστικών μέτρων λόγω Κορονοϊού !

Η δικηγόρος από τη Χαϊδελβέργη, Beate Bahner, που εργάζεται πάνω από 25 χρόνια με εξειδίκευση σε ιατρικά θέματα , έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες με την έκκλησή της για διαδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο για την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων ενόψει της πανδημίας , θεωρώντας ότι είναι υπερβολικά.

Ως δικηγόρος, εξέφρασε την άποψή της ότι τα μέτρα αυτά θέτουν σε κίνδυνο το κράτος δικαίου, απαγορεύοντας τα θεμελιώδη και ανθρώπινα δικαιώματα και καταργώντας την ελεύθερη και δημοκρατική βασική τάξη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ "ΒΟΥΛΩΣΕΙ" Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ. ΒΑΣ. ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΟ


ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ,ΠΡΕΒΕΖΑ, ΑΡΤΑ,ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΓΙΑΝΝΕΝΑ ...
Ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό λογοκρισίας κρατικών λειτουργών έρχεται στο φως. 

“Είσοδος” στο Άγνωστο ή απλά μια τρύπα;

Μέχρι και τώρα που μιλάμε αυτή η τρύπα είναι άγνωστη σε όλους τους ερευνητές και επιστήμονες.Αυτό και μόνο είναι παράξενο.Σαν να υπήρξε συγκάλυψη.. Ένας άντρας, ονόματι Red Elk είναι ένας από τους λίγους εν ζωή ανθρώπους που έχουν δει ποτέ τη μυστηριώδη αυτή τρύπα.

ΕΒΗΞΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΜΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Τα γεγονότα τρέχουν και οι ελευθερίες μας πήγαν περίπατο, όλα γίνονται για την προστασία μας σύμφωνα με τους δεσμοφύλακες μας.

Πολλές οι θεωρίες και τι να πρωτο πιστέψεις από τους ψυχαγωγούς των ΜΜΕ; Ο ιός-19 είναι από την μια βιολογικό όπλο αλλα και από την άλλη ανύπαρκτος, διότι δεν μπορεί να αποδώσει όπως πίστευαν οι σκηνοθέτες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters