Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Η παράξενη έκρηξη στην Βηρυτό

Το βράδυ της 4ης Αυγούστου σημειώθηκαν δύο εκρήξεις στην περιοχή του λιμανιού της Βηρυτού. Η πρώτη ήταν σχετικά μικρή και προκλήθηκε από αναφλεγμένα πυροτεχνήματα, τα οποία η πυροσβεστική πήγε να σβήσει. Τεράστια σύννεφα καπνού προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό θεατών, οι οποίοι έπιασαν την δεύτερη έκρηξη στην κάμερα. Αυτό ήταν σαν την έκρηξη μιας τακτικής πυρηνικής συσκευής. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που όλα τα κτίρια στην επιχειρηματική περιοχή της πόλης και ακόμη και το αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μέρος της πόλης, υπέστησαν ζημιές από το κύμα της έκρηξης.

"Η παγκόσμια ειρήνη είναι δυνατή επειδή είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας"


Η ειρήνη στη Γη θα γίνει τελικά μια παγκόσμια πραγματικότητα, διότι το γεγονός είναι ότι είμαστε δημιουργοί της πραγματικότητάς μας, και δημιουργούμε τον κόσμο που θέλουμε, με σκέψη, λέξη και πράξη. Η Θεία Ειρήνη είναι ήδη μέσα μας επειδή είναι μέρος της θεϊκής μας φύσης. Όσο πιο γρήγορα επιτρέπουμε τον μετασχηματισμό της Θείας Ειρήνης να επανεμφανιστεί μέσα στη συνείδησή μας και στις καρδιές μας, τόσο πιο γρήγορα ο κόσμος θα μεταμορφωθεί.
Η ειρήνη στη Γη δεν είναι απλώς ένα ωραίο όνειρο αλλά αναγκαιότητα για την Ανάληψή μας. Πρέπει να υπερβούμε την έννοια του πολέμου μεταξύ λαών και εθνών, και σε προσωπικό επίπεδο για να θεραπεύσουμε τον "πόλεμο μέσα". 

Το Νέο Παγκόσμιο Χρηματοοικονομικό Σύστημα, Απόδειξη παραβίασης, Υπερ-συνείδηση, Κβαντικός Υπολογιστής,

Γράφτηκε από τον Rev. Dennis Shipman - 12 Ιουλίου 2018

Εισαγωγή: Είναι γεγονός της ζωής: Ζούμε σε έναν κβαντικό κόσμο. Από τότε που ο Γερμανός φυσικός Max Planck (1858-1947) κέρδισε το Βραβείο Νόμπελ στη Φυσική (1918) για το έργο του στην κβαντική φυσική, οι επιστήμονες γοητεύονταν όλο και περισσότερο με το ξεκλείδωμα των μυστικών του υποατομικού κόσμου πέρα ​​από το ατομικό επίπεδο ατόμων και μορίων .

Η ενέργεια δεν λέει ποτέ ψέματα! Ο τρόπος για να διαβάζετε την ενέργεια των άλλων ανθρώπων

Για κάποιους ανθρώπους το να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν τις ενέργειες που εκπέμπουν άλλοι άνθρωποι είναι ένα χάρισμα, για κάποιους άλλους είναι απλά μια ικανότητα που χρειάζεται ρύθμιση και εξάσκηση.
Η ικανότητα αυτή προδιαθέτει τη σύνδεση με τον συναισθηματικό σου εαυτό, τη χρήση της συναισθηματικής σου νοημοσύνης και την εμπιστοσύνη στα συναισθήματα που δημιουργούνται!

ΧΑΡΤΗΣ 500εκατ. ΕΤΩΝ, ΒΙΔΑ 300εκατ. ΕΤΩΝ, ΣΦΥΡΙ 75εκατ. ΕΤΩΝ…, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ;

Ο επιτηρητής του Μουσείου του Λονδίνου Μαΐκλ Ράιτ μελέτησε επι χρόνια τα ευρήματα… του αρχαίου μας
υπολογιστή στο ναυάγιο των αντικηθύρων και κατάφερε να φτιάξει ένα μοντέλο όσο πιο πιστό αντίγραφο γινόταν.

Λειτουργούσε με ένα μοχλό για να «αλλάζει τα δεδομένα του» που από πριν είχαν «φορτώσει» οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Ο Μιχαήλ Σπύρου, νευροχειρουργός στέλνει το δικό του μήνυμα και προβληματισμό του για τις μάσκες προστασίας.


Ενώ η άποψη της επιστημονικής κοινότητας που προβάλλεται από τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ μοιάζει να είναι ομόφωνη ότι η μάσκα είναι χρήσιμη και δεν προκαλεί βλάβες, υπάρχουν κι άλλες επιστημονικές φωνές που φυσικά δεν ακούγονται
Όσοι μάλιστα κοινοί θνητοί τις επικαλεσθούν, χαρακτηρίζονται «ψεκασμένοι συνωνομοσιολόγοι» και επί πλέον με διάφορες ποινικές διώξεις.
Στην Κύπρο, ωστόσο, έχει αποδειχθεί κι άλλες φορές, κάποιοι ειδικοί δεν διστάζουν να εκφράσουν την αντίθετη άποψη από το επίσημο αφήγημα πάνω σε διάφορα θέματα -όπως π.χ. η ασύρματη ακτινοβολία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters