Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες;

Ενώπιον μίας πολύ μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης, της μεγαλύτερης όλων των εποχών για την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο της αρχαιολογίας, βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην... Αμφίπολη Σερρών. Η ανεύρεση ενός τάφου που όμοιο του δεν έχει..συναντήσει η αρχαιολογική σκαπάνη έχει σημάνει συναγερμό και ταυτόχρονα έχει πυροδοτήσει σειρά συζητήσεων για το εάν αυτό που σταδιακά βλέπει το φως της ημέρας δεν είναι ένας τάφος κάποιου σημαίνοντος προσώπου, όπως ας πούμε της Ρωξάνης και του γιού της με το Μ.Αλέξανδρο, αλλά ο τάφος του ίδιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου (!).
                 

 
Οι πληροφορίες είναι πραγματικά συγκλονιστικές: Ο τάφος έχει περίμετρο 498 μέτρα (!!), σχεδόν δέκα φορές μεγαλύτερος από τον τάφο του Βασιλιά Φιλίππου στη Βεργίνα, παραπέμποντας σε δημιούργημα που θα κατασκευαζόταν μόνο για έναν Βασιλιά. Εξωτερικά έχει επενδυθεί με μάρμαρο αρίστης ποιότητας, λαξευμένο με τέτοιο τρόπο που ακόμα και σήμερα προκαλεί δέος, τόσο η αρμονία όσο και η τελειότητα της εργασίας, με δεδομένα μάλιστα τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους εκείνη την εποχή.
Ο τάφος έχει θολωτό – πυραμιδωτό σχήμα, στη δε κορυφή του ήταν τοποθετημένο κατά μία προσέγγιση ο γνωστός σε όλους «Λέων της Αμφίπολης», ο οποίος είχε ανευρεθεί από Έλληνες στρατιώτες το 1912 και οι Άγγλοι (ποιοί άλλοι;) είχαν αποπειραθεί να το μεταφέρουν – κλέβοντάς το – στην Αγγλία το 1916. Άλλωστε το λιοντάρι είναι το χαρακτηριστικότερο σύμβολο του Μακεδονικού Βασιλείου.
Το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει από όλα αυτά είναι το εξής: Το υπουργείο Πολιτισμού, μπροστά σε μία τέτοια ανακάλυψη όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα, αλλά και χρηματοδοτεί την εξέλιξη των εργασιών με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει ανακαλυφθεί καν η είσοδος για το ταφικό αυτό συγκρότημα!
  Και να σκεφτεί κανείς ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου εάν οι αρχαιολόγοι βρισκόταν μπροστά σε μία τέτοια σημαντική ανακάλυψη οι κυβερνητικοί αρμόδιοι θα έκαναν το παν για να φέρουν στο φως τα όποια ευρήματα, πόσο μάλλον εάν μιλάμε (ενδεχομένως) για το μέρος που έχει ταφεί ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος, και όχι (μόνο) η Ρωξάνη όπως πιστευόταν αρχικά…

newsblog
Από το vatolakkiotis

Συνέντευξη - ΚΟΛΑΦΟΣ για την ανακρίτρια η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Εκτιμώ, ότι η  κα Πεδιαδίτη προέβη σε άστοχες ενέργειες που βλάπτουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, το Ελληνικό Κράτος και τον Ελληνικό λαό.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στην Πόπη Σουφλή 

Μέρες τώρα,  στα attikanea, είχαμε την είδηση, ότι η αναφορά - πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, που αφορούσε στο σκάνδαλο που είχαν αποκαλύψει η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ως πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ και ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ως πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κατά του προέδρου  Ανδρέα Γεωργίου για την διόγκωση του ελληνικού χρέους που έγινε αιτία για να φέρει στη χώρα μας το Μνημόνιο, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε λάβει δυσμενείς εξελίξεις.

Ενώ το πόρισμα των ΗΡΩΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ήταν ΑΨΟΓΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ως προς τις κακουργηματικές ευθύνες του Ανδρέα Γεωργίου, κάνοντας λόγο και για πολιτικές ευθύνες,  η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, τον έβγαζε... λάδι....!!!!!!!!!!!

Τα attikanea ζήτησαν  από την Κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, να τοποθετηθεί επί του θέματος, το οποίο παρακολουθούσε στις λεπτομέρειες των εξελίξεών του.

Στην συνένευξη που ακολουθεί, η Κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, μας αποκαλύπτει τα συγκλονιστικά στοιχεία ενός σκανδάλου που έδωσε τη δυνατότητα σε ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, δια των βουλευτών της, να φέρουν στην Ελλάδα το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ βάζοντας την χώρα και τον ελληνικό λαό στον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ!.....



Π. ΣΟΥΦΛΗ: Κυρία Γεωργαντά, παρακολουθείτε εκ του σύνεγγυς το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, ως καταγγέλλουσα. Το πόρισμα των ΗΡΩΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ήταν σαφές. Υπάρχουν ποινικές ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Ποιές ήταν οι πράξεις του Α. Γεωργίου, έτσι όπως
διατυπώθηκαν στο κατηγορητήριο των κ.κ.  ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ και ποιά είναι η αναφορά - πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ;




ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Κυρία Σουφλή, στις 2 Αυγούστου 2013, ημέρα Παρασκευή, οι κύριοι μάρτυρες βεβαιωθήκαμε ότι η κύρια ανάκριση για την ψευδή διόγκωση του δημοσίου χρέους και του ελλείμματος, την οποία είχε αναλάβει η Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου κα Πεδιαδίτη, περατώθηκε με τυπική κλήση των κατηγορουμένων, που σημαίνει ότι η Ανακρίτρια θεώρησε ότι οι κατηγορούμενοι δεν διέπραξαν τις πράξεις για τις οποίες τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς κκ Πεπόνη και Μουζακίτη. 

Οι πράξεις αυτές ήταν οι εξής:

1.  Ψευδής βεβαίωση κατά συναυτουργία εις βάρος του Δημοσίου, υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος.

2.  Παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

(άρθρα 1, 13 α΄, 14, 26, 27, 45, 51, 52, 53, 60, 61, 94, 98,  242§§3-1, 263Α  Π.Κ.  σε συνδ. με  άρθρο 1 του Ν.1608/50 και άρθρο 259 Π.Κ.)


Π. ΣΟΥΦΛΗ: Δέχεστε την αναφορά - πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ;


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Όχι, κυρία Σουφλή. Για τον λόγο αυτό, την Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013, κατέθεσα στην Εισαγγελία Εφετών Δήλωση Παράστασης Πολιτικής Αγωγής για ικανοποίηση άμεσης ηθικής βλάβης της επιστημονικής και Πανεπιστημιακής μου εντιμότητας ως Μέλους του Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ που ήταν το αρμόδιο όργανο για τις πιστοποιήσεις αληθών στατιστικών στοιχείων, τα οποία είχαν αλλοιωθεί σκοπίμως και μονομερώς από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος τα πιστοποίησε παράνομα μόνος του ενώ το 7-μελές συλλογικό όργανο, Συμβούλιο, ήταν εν ενεργεία. 


Π.ΣΟΥΦΛΗ: Πράξατε για μια ακόμη φορά, κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, το χρέος σας ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Ποιά δικαιώματα σας δίνει η καταγγελία σας;


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Με την Δήλωση αυτή απόκτησα το δικαίωμα, ως πολιτικώς ενάγουσα, να ζητήσω αντίγραφο της Δικογραφίας που πολύ πρόσφατα μου εδόθη και σε συνεργασία με τους άλλους βασικούς μάρτυρες έχουμε αρχίσει να την μελετάμε για να υποβάλουμε πλήρες Υπόμνημα στην Εισαγγελία Εφετών.   

Ως συνημμένο στην Δήλωση Παράστασης Πολιτικής Αγωγής στις 5 Αυγούστου υπέβαλα Υπόμνημα – Επισημάνσεις υπογεγραμμένο από εμένα και από τον κο. Λογοθέτη, πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.


Π. ΣΟΥΦΛΗ: Πώς αξιολογείτε την στάση της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ;


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Εκτιμώ ότι η κα Πεδιαδίτη προέβη σε άστοχες ενέργειες που βλάπτουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, το Ελληνικό Κράτος και τον Ελληνικό λαό.


Π. ΣΟΥΦΛΗ: Τί πιστεύετε ότι ώθησε την ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ σ' αυτή την προκλητική αναφορά - πόρισμα, που δεν αποτελεί μόνο πρόκληση στην οργή του ελληνικού λαού, αλλά στην ουσία, ακυρώνει και το πόρισμα των δυο ΕΝΤΙΜΩΝ και ΗΡΩΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, τους οποίους ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ο ελληνικός λαός;


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Δεν νομίζω κυρία Σουφλή, ότι το πόρισμα των Οικονομικών Εισαγγελέων, μπορεί να ακυρωθεί με μια πρόχειρη όπως φαίνεται αναφο5ρά - πόρισμα σαν της κας Πεδιαδίτη.

Όσον αφορά στο γιατί η κα Πεδιαδίτη, προέβη σε μια τέτοια ενέργεια, διερωτώμαι:


Ήταν τρομοκρατικές πιέσεις (ας μη ξεχνάμε ότι την ημέρα που κατέθεσα, τον Μάρτιο 2013, κάποιοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό της και πήραν την κατάθεσή μου και η κα Πεδιαδίτη με ειδοποίησε να ξανακαταθέσω), ήταν προσδοκίες ανέλιξης, ήταν αδυναμία κατανόησης των μαθηματικών και της Λογιστικής, της μεθοδολογίας ΕΣΑ95, ήταν ανυπομονησία εν όψει Αυγουστιάτικων διακοπών που όλοι τόσο πολύ χρειαζόμαστε μετά από όσα έχουμε περάσει και θα περάσουμε; 


Ας μην ξεχνάμε ότι το θέμα του υπολογισμού του δημοσίου χρέους και ελλείμματος είναι πολύ εξειδικευμένο και ασφαλώς κάποιος που δεν συμπαθεί τα Οικονομικά, την Στατιστική, τα Μαθηματικά και την Λογιστική ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κατανοήσει παρά μόνον με πολλή επιμονή, μελέτη και βοήθεια από εμπειρογνώμονες.  



Πάντως, εκτιμώ πως ένα είναι σίγουρο: 


Η αναφορά-πόρισμα της κας Πεδιαδίτη  είναι ακατανόητη.Ίσως αποτελεί μια προσπάθεια παραπλάνησης, ιδιαίτερα όταν με κριτικάρει για την μεθοδολογία και μάλιστα παραθέτει και μερικά νούμερα..

 

Τα είπε και τα κάλυψε όλα, σ' αυτή την αποκλειστική της συνέντευξη στα attikanea η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ! 

Η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, είναι δεδομένο, βάσει της δικονομίας, ότι θα κληθεί να απολογηθεί στους ανωτέρους της.

Στην συνείδηση όμως του Ελληνικού λαού, η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, ανήκει πλέον σ' αυτούς τους δικαστικούς λειτουργούς που ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.

Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 
Και για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ένα πάντα ήταν το τέλος!
Και η ΝΕΜΕΣΗ, ξέρει να το αποδίδει... στην ώρα του! 

 http://attikanea.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1327.html
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7659.html

Ο Αρτέμης Σώρρας θα μιλήσει για όλα και όλους με επίκεντρο την Κύπρο στο artFM Radio,την Δευτέρα 12.8.2013 στις 21.00


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Δευτέρα 12.8.2013 στις 21.00 ο Αρτέμης Σώρρας θα μιλήσει για όλα και όλους με επίκεντρο την Κύπρο στο artFM Radio Κύπρος με τον Νίκο Αμάραντο
 
www.artfmradio.com

 

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/1282013-2100-artfm-radio.html

Απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για πιθανά επεισόδια το φθινόπωρο!


Όπως αναφέρει μια έκθεση φωτιά της ΕΥΠ έχει προκαλέσει προβληματισμό σε κυβέρνηση κόμματα και κυρίως στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Σύμφωνα με την απόρρητη αυτή έκθεση 150.000 κάτοικοι της Αθήνας κυρίως αλλοδαποί περιμένουν να τους δοθεί ευκαιρία να επιδοθούν σε πλιάτσικο.
Για αυτό … παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε εκτροπή σε μεγάλες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.
Οι 150.000 υποψήφιοι πλιατσικολόγοι περιμένουν πως και πώς να γίνου επεισόδια για να κατέβουν οργανωμένοι σε συμμορίες και να μας αφήσουν τίποτα όρθιο στα μαγαζιά της Αθήνας.
Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν συγκεντρώσεις.
Γιατί αν οι κουκουλοφόροι κάψουν την Αθήνα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να χρεωθεί την κατάσταση που θα διαμορφωθεί και να πάθει πολιτικό και δημοσκοπικό στραπάτσο.
http://www.katohika.gr/2013/08/aporiti-ekthesi-eyp.html

E.N.D. Cyprus Debt - ΤΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


end cyprus debt

ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

«Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει»


Το 1974 είχαμε στρατιωτική εισβολή. Κάποιοι εισέβαλαν στο νησί, έχοντας το πλεονέκτημα της αριθμητικής υπεροχής και της ανώτερης τεχνολογίας. Όλοι μεγαλώσαμε με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, διατηρώντας αισθήματα μίσους/ αδικίας/ απελπισίας. ‘Δεν Ξέχασαμε’ τις συνέπειες και ποτέ δεν καταλάβαμε πως επιτρέψαμε και ανεχθήκαμε να γίνει ο διαχωρισμός του τόπου μας. Όταν πέφτουν βόμβες και είσαι αντιμέτωπος με τάνκς, δεν έχεις άλλη επιλογή από το εγκαταλείψεις, επειδή καμία ιδέα δεν δικαιολογεί την απώλεια μιας ζωής. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στήνουμε αγάλματα όταν είναι αποδεδειγμένο ότι οι θυσίες που έγιναν δεν μας δίδαξαν τίποτα.

Το 2013 έχουμε οικονομική εισβολή. Κάποιοι εισέβαλαν στο νησί, μας είπαν ότι χρωστάμε λεφτά, χωρίς να μας πουν το ακριβές ποσό ή απο που προήλθε το χρέος, ποιός φταίει, ποιό είναι το σχέδιο λύσης και πως θα εξοφλήσουμε και αν όλο το σκηνικό αυτό αληθεύει. Και ενώ καθημερινά σε όλα τα κανάλια, εμφανίζονται ειδικοί με επαγγελματικές γνώμες και ενώ όλοι φαίνεται να κατέχουν το θέμα, κανείς δεν παρουσιάζει ένα πραγματικό/ ορατό/ πρακτικό σχέδιο λύσης που να μας εξυπηρετεί. Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του στο τώρα και όλοι είτε στηρίζονται σε παρελθοντικούς χρόνους που μετατοπίζουν ευθύνες, είτε στηρίζονται σε μελλοντικούς χρόνους ανακατεύοντας οικονομικές συνταγές φυσικών αερίων.

Οπόταν, ενώ ο φόβος της επιβίωσης είναι ο ίδιος, η διαφορά βρίσκεται στο ότι σήμερα μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, αν μάθουμε από τα λάθη μας και αν αποκτήσουμε επίγνωση της κατάστασης. Είναι δύσκολο όμως, επειδή ενώ φαινομενικά το ’74 ο εχθρός ήταν ορατός, το ’13 ο εχθρός βρίσκεται στο κεφάλι μας, φέρει το όνομα ‘συνείδηση’ και αφορά το τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα – τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Επειδή όλοι μας φέρουμε ευθύνες. Άμεσες ευθύνες φέρουν οι πολιτικοί/ τραπεζίτες/ δημοσιογράφοι/ φορείς και έμμεσες ευθύνες φέρουμε εμείς, ο απλός κόσμος, επειδή εμείς τους αναδείξαμε σε αυτή τη θέση/ δύναμη. Επειδή ο πολιτικός προσπαθεί να επιβιώσει, ο τραπεζίτης ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος του, ο δημοσιογράφος απλά κάνει τη δουλειά του και επειδή ο κάθε ένας απο εμάς δεν ενδιαφέρεται για τα κοινά, δεν συμμετέχει και δεν είναι ενεργός πολίτης.

‘Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν’ ~ Πλάτωνας

Η ιστορία απέδειξε ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στη συνείδηση μας, επειδή αφορά μόνο τον εαυτό μας και στοχεύει στο προσωπικό μας όφελος. Η συνείδηση αγνοεί το σύνολο/ ιθαγένεια/ υπηκοότητα/ χώρα/ τόπο. Επειδή η πραγματικότητα και η αλήθεια, περιλαμβάνει όλους μας. Πρόκειται για το τόπο που γεννηθήκαμε & μεγαλώσαμε, το τόπο όπου ζούμε και το τόπο όπου θα ζήσουν οι απόγονοι μας. Δεν γίνεται να μην συμφωνούμε, όταν πρόκειται για το καλό όλων μας. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι μαζί, ίσοι σαν ένας. Είναι δυνατόν όλοι να θέλουνε το καλό μας, από αριστερά μέχρι δεξιά, αλλά οι πράξεις τους να αποδεικνύουν το αντίθετο; Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι αν φύγουμε όλοι μαζί, θα δημιουργήσουμε πόλεις – φαντάσματα. Επειδή η φυγή αλλά και η έλλειψη αντίστασης, θα παραδώσει το τόπο μας στους κατακτητές.

Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να σταθούμε στο ύψος μας και να απαιτήσουμε πίσω τη χώρα μας, νόμιμα, με το να είμαστε ενεργοί πολίτες. Λύση υπάρχει, είναι εδώ, είναι πραγματική/ αληθινή – έπειτα από απόφαση δικαστηρίου, με αρ. 67650/13 στις 28/6/2013 – και φέρει το όνομα Σώρρας. Είναι ελληνική και εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων μας, σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. Αφορά 50 δις, 0% επιτόκιο και αποπληρωμή μέχρι και 100 χρόνια. Πραγματικά διερωτώμαι πως με εξυπηρετεί η παρούσα λύση μέσω Τρόικας εκτός και αν κάποιος πιστεύει ότι οι συνθήκες που ζούμε εδώ στη Κύπρο/ Ελλάδα/ Ιταλία/ Πορτογαλία/ Ισπανία είναι φυσιολογικές.

Η ομάδα της END μιλά με στοιχεία και αποδείξεις και όλοι οι απέναντι κάνουν υποθέσεις. Και ενώ όλες οι προτάσεις της END έχουν κατατεθεί νόμιμα και με διαφάνεια φέροντας υπογραφές και πρωτόκολλα παράδοσης, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την κυβέρνηση μέχρι και σήμερα. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς έχουν ενημερωθεί και διερωτώμαι κατά πόσον η κυβέρνηση μου είναι πράγματι δική μου, κατά πόσον οι βουλευτές μου πράγματι με εκπροσωπεύουν και κατά πόσον τα ΜΜΕ ενημέρωσης είναι δικά μου και με πληροφορούν αληθινά. Πραγματικά διερωτώμαι πόσοι άνθρωποι είμαστε ακόμα ξύπνιοι.

‘Ένας και κοινός είναι ο κόσμος για τους ξυπνητούς, οι κοιμισμένοι ζούν ο καθένας στο δικό του κόσμο’ ~ Ηράκλειτος

Οι προσωπικές μας γνώμες δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα καθώς η αλήθεια θα φανεί μόνο με μια συγκεκριμένη διαδικασία ελέγχου των ομολόγων από τους αρμόδιους φορείς. Είναι οφθαλμοφανές πως όλοι αυτοί που αγνοούν το θέμα, έχουν κάτι να κερδίσουν. Όλοι πρέπει να απαιτήσουμε τον έλεγχο των προτάσεων. Αυτοί που δεν το απαιτούν, δεν είναι ειλικρινείς. Αυτοί που δεν θέλουν να τα πάρουμε, είναι φυσιολογικό να προσπαθούν μας παραπληροφορήσουν.


Το μόνο που έχω να κάνω, είναι να απαιτήσω
από τους αρμόδιους φορείς να ελέγξουν την
πρόταση και να γνωστοποιήσουν τα
ευρήματα τους – δεν μπορεί να συγκριθεί το
σκηνικό αυτό, με το σκηνικό της
στρατιωτικής
εισβολής. Είναι πιο εύκολο να μετακομίσω σε
άλλη χώρα ή να αλλάξω το τρόπο σκέψης
μου;
http://www.endcyprusdebt.com/



http://www.artfmradio.com/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/end-cyprus-debt.html 

Ένας Έλληνας στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο



Ο Τεντ Σαράντος βρίσκεται στην λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην κατηγορία μάλιστα «Titans» ή Τιτάνες του περιοδικού TIME.
Η λίστα γνωστή ως “TIME 100” ανακοινώνεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές και ανθρώπους που πρωτοπορούν. Ο Τεντ είναι ένας αναγνωρισμένος επαγγελματίας στον χώρο του κινηματογράφου. Από το 2000 είναι chief content officer της Netflix, που συγκαταλέγεται στους καλύτερους πελάτες του Χόλιγουντ.
H Netflix, όπως γράφει το ellines.com,  είναι  η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακής διάθεσης video περιεχομένου (ταινίες, σειρές και ότι άλλο φανταστείς) και μάλιστα πρόσφατα χρηματοδότησε με 100 εκατ. δολάρια την παραγωγή μιας νέας σειράς με όνομα House of Cards, με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι, η οποία προβλήθηκε αποκλειστικά στο διαδίκτυο. Υπεύθυνος για την παραγωγή της σειράς είναι ο Τεντ Σαράντος.
Επίσης βρίσκεται στο Συμβούλιο του Tribeca and Los Angeles Film Festival και σύμβουλος στο  Digital Entertainment Group. Είναι παντρεμένος με την Πρέσβειρα Nicole Avant και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Edward Snowden: Λίγο Πριν Το Κατακλυσμικό Γεγονός ;

Ο Edward Snowden, χάκερ-φυγάς και πρώην συνεργάτης της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά από ηλιακές εκλάμψεις θα λάβουν χώρα τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

 

Τα έγγραφα που παρέχονται από τον Snowden αποδεικνύουν ότι, εδώ και 14 χρόνια, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) γνώριζε ότι η εκδήλωση ήταν αναπόφευκτη. Από τότε, οι κυβερνήσεις του κόσμου, με μυστικότητα, προσπαθούν να προετοιμαστούν για την σαρωτική παγκόσμια πείνα που πρόκειται να προκύψει.Μιλώντας από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Novotel του Αεροδρομίου Sheremetyevo , ο Snowden αποκάλυψε ότι οι προετοιμασίες της κυβέρνησης για τις καταστροφικές ηλιακές εκλάμψεις του Σεπτεμβρίου είναι γνωστές "μόνο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων." Τα αποτελέσματα των εκλάμψεων», είπε, είναι γνωστά σε όλη την παγκόσμια κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών ως« Killshot ».

Οι διορατικοί που απασχολούνται από το Project Stargate της CIA χρησιμοποιούν την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται γεωγραφικά και χρονολογικά μακρινά γεγονότα για την προστασία της Αμερικής. Από το 1999 έχουν γνωστοποιήσει την εκδήλωση ηλιακής έκλαμψης, αλλά έχουν απειληθεί να παραμείνουν σιωπηλοί. Ως συνεργάτης της NSA ο Snowden, είχε πρόσβαση σε όλες τις επικοινωνίες στη γη . Τώρα έχει διαθέσιμα τα άκρως απόρρητα αρχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης.

Τα έγγραφα του Οργανισμού (FEMA) περιγράφουν ακριβώς πόσο τρομερά θα είναι τα αποτελέσματα των ηλιακών εκλάμψεων. Σε μόλις δύο μήνες, "το Killshot" αναμένεται να απενεργοποιήσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα παροχής τροφής και νερού.

Από τα τέλη του 20ου αιώνα, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρχίσει να βασίζονται στην αυτοματοποιημένη τεχνολογία για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους. Οι ηλιακές εκλάμψεις απελευθερώνουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, επικίνδυνους για τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Τα μικρότερα ηλεκτρονικά κυκλώματα, όπως αυτά των κεντρικών μονάδων επεξεργασίας ηλεκτρονικών υπολογιστών », θα είναι τα πιο ευάλωτα.

Ο Snowden είπε ότι η FEMA και το Εθνικό Κέντρο Μείωσης των Καταστροφών της Κίνας λαμβάνουν μέτρα εδώ και14 χρόνια υπό το φως των ευρημάτων του σχεδίου Stargate. Τα έγγραφα της ίδιας της FEMA, που παρέχονται από τον Snowden, δείχνουν πώς ο οργανισμός σχεδιάζει να στεγάσει δεκάδες εκατομμύρια των φτωχότερων Αμερικανών σε ασφαλείς τοποθεσίες "για να διευκολύνει την καλύτερη διατροφή και την παροχή καταναλωτικών αγαθών."

Ο Snowden, εδώ και χρόνια συνεργάτης της CIA, κυκλοφόρησε μαρτυρίες από εκατοντάδες διορατικούς. Πολλοί από αυτούς τους διορατικούς είναι ακόμα στη μισθοδοσία των κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτές οι μαρτυρίες, αν και γράφτηκαν ανεξάρτητα από τους αναλυτές, αποτελούνται από 4.472 σελίδες, κάθε μία εκ των οποίων, ανησυχητικά, αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζει ο Snowden.



"Ο συμπαγής ηλεκτρομαγνητικός παλμός από τις ηλιακές εκλάμψεις, ή« Killshot, «θα κλείσει τα περισσότερα από τα ηλεκτρικά συστήματα του κόσμου", δήλωσε ο Snowden. "Οι Αμερικανοί των οποίων οι ζωές βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο είναι οι ηλικιωμένοι και εκείνοι που εξαρτώνται από την τεχνολογία για να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη στο σπίτι τους ή για τη διατήρηση της ζωής τους."

Καθ 'όλη τη δεκαετία του 1970 και του 1990, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες απελπισμένα παρακολουθούσαν και έλεγχαν ο ένας την κατασκευή και τη συντήρηση των πυρηνικών σιλό του άλλου. Οι κυβερνήσεις και των δύο χωρών, παραδέχτηκαν ανοιχτά ότι ξόδεψαν δισεκατομμύρια δολάρια στην κατάρτιση των καλύτερων διορατικών, οι οποίοι με τις δυνάμεις τους, ήταν σε θέση να αποτρέψουν τις πυρηνικές εκτοξεύσεις και, τελικά, να δώσουν ένα τέλος στον Ψυχρό Πόλεμο.

Στα μέσα της δεκαετίας του '90, η CIA απλά προσποιήθηκε ότι σταμάτησε αυτά τα προγράμματα των απομακρυσμένων προβολών, έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά.

Ο Snowden δήλωσε ότι ελπίζει πως οι αποκαλύψεις του θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες στο Project Stargate να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή και πάλι , "αντί ως ζώα τσίρκου, αντί ως φρικιά.» πρόσθεσε.

«Σημαντικοί άλλοι εργαζόμενοι του Project Stargate πρέπει να λαμβάνουν συνεχώς προφυλάξεις. Μπορούν μόνο να συμβιώνουν , χωρίς καν να παντρεύονται, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτό ισοδυναμεί με δουλεία.

"Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να πληρώσει ένα τρομερό αντίτιμο για την τεχνολογική εξάρτηση. Το αντίτιμο αυτό, δήλωσε ο Snowden, αποδείχθηκε ο σημαντικότερος παράγοντας για την απόφασή του να κάνει παγκόσμια γνωστό στον Τύπο για το παγκόσμιο Ολοκαύτωμα που επίκειται, καθώς και η δύναμη των αναλυτών της NSA , να ακούν τα τηλεφωνήματα οποιουδήποτε προσώπου στη γη.

Ο Snowden είπε, όσον αφορά τους διορατικούς της CIA, «Έχω δει πάρα πολλούς γενναίους πληροφοριοδότες να γελοιοποιούνται για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια.

" Προσθέτοντας , πικρά, "Λοιπόν, θα δούμε ποιος είναι ο γελοίος όταν «το Killshot» πηγαίνει προς τα κάτω. "




Από adguk
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Toxic Skies - Ταινία με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, είναι Καναδικής παραγωγής και είναι βασισμένη στο φαινόμενο των chemtrails ή αλλιώς...στο φαινόμενο των αεροψεκασμών!
Με Ελληνικούς υπότιτλους


 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/08/tocix-skies-tainia-me-thema-tous-xhmikoys-aeropsekasmoys.html

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!! Ο ''ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ'', ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!

Πρώτος στόχος αυτού του πνευματικού ηγέτη των εξτρεμιστών του Ισλάμ είναι βέβαια η πύλη της Ευρώπης: η Ελλάδα!!!!....
Ως «πρόβα-τζενεράλε» κάτι πολύ μεγαλύτερου που πρόκειται να συμβεί μέσα στη χρονιά εκλαμβάνουν κύκλοι των Ελληνικών αρχών τις τελευταίες δημόσιες προκλήσεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Τόσο στην κατάληψη της νομικής σχολής από τους Ασιάτες μετανάστες όσο και στην ογκώδη διαμαρτυρία τους στην πλατεία Συντάγματος οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας μας είδαν κάποια ασυνήθιστα στοιχεία, ικανά να προβληματίσουν έντονα τους αρμόδιους. Γεγονός είναι ότι οι μετανάστες, λαθραίοι και μη, που προέρχονται απ’ τον ισλαμικό κόσμο έχουν τον τελευταίο καιρό
«σηκώσει κεφάλι», ενώ αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο αριθμός τους, με δεδομένη τη συνεχή «ροή» κυμάτων παράνομης μετανάστευσης από χώρες της κεντρικής Ασίας. Το ανησυχητικό είναι ότι μέσα στα πλήθη αυτά βρίσκονται καλά κρυμμένοι πυρήνες εξτρεμιστών μωαμεθανών, «έτοιμων για όλα»...

Οι αρχές ασφαλείας και πληροφοριών της χώρας μας βλέπουν ανήσυχες τις εξελίξεις με το διαρκώς αυξανόμενο σε όγκο και σε δυναμική «κίνημα» των μουσουλμάνων μεταναστών, νόμιμων και παράνομων. Μετά τη μαζική και εντυπωσιακή κατάληψη κεντρικών πλατειών της Αθήνας που είχαν πραγματοποιήσει το περασμένο φθινόπωρο οι πιστοί του Ισλάμ, προκειμένου να γιορτάσουν το «Κουρμπάν μπαϊράμ», παρατηρείται πλέον μία μαζικοποίηση και εντατικοποίηση του «αγώνα» τους, που όμως δημιουργεί εντάσεις με τον γηγενή ελληνοχριστιανικό πληθυσμό...

Το «θράσος» που κατά πολλούς συμπολίτες μας επιδεικνύουν τους τελευταίους μήνες οι παρείσακτοι από την κεντρική κυρίως Ασία οφείλεται βασικά στην εξοργιστική «χαλάρωση» των δομών του ελληνικού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο υπό τον νέο υπουργό φαίνεται πως έχει υποτονίσει το όλο θέμα. Απ’ την άλλη είναι πλέον εμφανής μια ιδιαίτερη κινητικότητα εξωελληνικών κύκλων, οι οποίοι προωθούν την ταχύτερη και δυναμικότερη «ισλαμοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό «μείγμα», που απειλεί να υπονομεύσει τα παραδοσιακά θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, ιδίως δε αν συνδυαστεί με τις τελευταίες επί του θέματος ανησυχητικές πληροφορίες.

Παρατηρητές των πραγμάτων βλέπουν πίσω απ’ όλα αυτά τα γεγονότα την εξέλιξη ενός ευρύτερου σχεδίου, με σαφείς γεωπολιτικές διαστάσεις, που το έχει επεξεργαστεί και προωθήσει η «σκληρή» ελίτ παγκόσμιας υπερδύναμης. Το σχέδιο είναι σαφές: η πλήρης αποδυνάμωση του ελληνικού στρατηγικής σημασίας χώρου, μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών και της αλλοίωσης του εθνικού χαρακτήρα της άλλοτε συμπαγούς κοινωνίας της χώρας.

Αυτά, αν ιδωθούν σε συνδυασμό με την τρομερή υπογεννητικότητα των Ελλήνων και την αθρόα «εισβολή» στην Ελλάδα νέων ηλικιακά στην πλειονότητά τους μουσουλμάνων της Ασίας, είναι ικανά να οδηγήσουν σύντομα τη χώρα σε περιπέτειες, ακόμα και στα πρόθυρα ενός ιδιότυπου «εμφυλίου» πολέμου. Σε μια τέτοια περίπτωση η τόσο «ευπαθής» σήμερα ελληνική κοινωνία θα κινδυνεύσει με άμεση «εσωτερική» κατάρρευση και η παρέμβαση του εξωτερικού παράγοντα θεωρείται πια περισσότερο από βέβαιη...

Λεπτομέρειες των παραπάνω πληροφοριών φέρουν σαν «εγκέφαλο»-ενορχηστρωτή της εναντίον της Ελλάδας επιβουλής έναν παλιό γνωστό του βαθέος παρασκηνίου. Το άτομο αυτό, που ακραίοι μουσουλμάνοι θεωρούν περίπου σαν «ιερό», εκτελεί κάτι σαν χρέη στρατηγού, χαράζοντας πάνω στον χάρτη κάθε επόμενη κίνηση του ισλαμιστικού επεκτατισμού.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν «απόβλητο» του Ισλάμ (εφόσον ο επίσημος μωαμεθανισμός καταδικάζει κατηγορηματικά τον εξτρεμισμό), κάτι σαν έναν νέο και πιο επικίνδυνο Μπιν Λάντεν, που έχει ορκιστεί τον θάνατο της Δύσης μέσω γενοκτονίας των πληθυσμών της και κατάκτησης των χωρών τους! Όταν πριν από περίπου μια δεκαετία πρωτοεμφανίστηκε η παράξενη αυτή προσωπικότητα, έμεινε γνωστός στους «σκοτεινούς» κύκλους των παρασκηνίων σαν ο «Πράσινος Πρίγκιπας» της Ανατολής. Πρώτος στόχος αυτού του πνευματικού ηγέτη των εξτρεμιστών του Ισλάμ είναι βέβαια η πύλη της Ευρώπης: η Ελλάδα...

Αρκετοί αναλυτές των πραγμάτων θεωρούν ότι η «εκ των έσω» ισλαμιστική κατάκτηση της Ελλάδας θα πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί με τις επερχόμενες εξελίξεις στην Τουρκία, όπου μια πολύ πιθανή επικράτηση του ακραίου Ισλάμ θα αποτελέσει έναν εξίσου σοβαρό αποσταθεροποιητικό παράγοντα για όλη την περιοχή (με παρενέργειες σε όλο το βορείως της Ελλάδας τόξο, δηλ. στη Βουλγαρία, τη FYROM και την Αλβανία). Σε μια τέτοια λοιπόν περίπτωση αυτόματα ολόκληρη η ζώνη της ΝΑ Ευρώπης μετατρέπεται σε ισλαμικό προπύργιο και σε σταθερή «βάση» ανεφοδιασμού του ακραίου Ισλάμ στην επικείμενη επίθεσή του κατά του δυτικού κόσμου!...

Όντως, είναι εμφανές και στην Τουρκία ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Το «ηφαίστειο» της γειτονικής χώρας σιγοβράζει, με τις δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις των (ήπιων) ισλαμιστών και των κεμαλιστών - κοσμικών να «ακονίζουν» τα μαχαίρια ενώπιον της τελικής σύγκρουσης, που θα κρίνει και το μέλλον της χώρας αυτής. Στο παραπάνω πλαίσιο αινιγματικός παραμένει ο ρόλος-κλειδί που θα κληθεί να παίξει ο «τουρκοϊσλαμιστής» πνευματικός ηγέτης (αυτοεξόριστος εδώ και μερικά χρόνια στις ΗΠΑ) Φετχουλάχ Γκιουλέν. Πάντως, ενδεχόμενη ισλαμοποίηση της Τουρκίας, διευκολύνει τα μέγιστα τα όποια παιχνίδια των ακραίων ισλαμιστών της Ανατολής, αφού η μικρασιατική επικράτεια ήταν ανέκαθεν η «γέφυρα» που συνδέει τους δύο τεράστιους πολιτισμικούς - στρατηγικούς χώρους Ευρώπης και Ασίας.

Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να ιδωθούν υπό το πρίσμα των κρίσιμων εξελίξεων που έρχονται στη χώρα μας, με δεδομένη τη μείζονα κοινωνική-οικονομική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα λοιπόν με εκτιμήσεις διεθνών κύκλων, ο «Πράσινος Πρίγκιπας» πρόκειται να καλέσει σύντομα σε εξέγερση τους μουσουλμάνους που έχουν «στρατοπεδεύσει» στην Αθήνα, με αφορμή τη διεκδίκηση δήθεν περισσότερων δικαιωμάτων, την απαίτηση νομιμοποίησής τους, αλλά και του... σεβασμού των θρησκευτικών τους ιδιαιτεροτήτων από τους Έλληνες κατοίκους! Και επειδή όλα αυτά μαζεμένα δεν μπορεί να τα αποδεχθεί στην παρούσα φάση η ελληνική κοινωνία (έστω και αν η κυβέρνηση φανεί συγκαταβατική απέναντι στους ισλαμιστές), αναμένεται το σύνθημα γενικής επίθεσης που θα εξαπολύσει ο αινιγματικός ηγέτης που τόσο σέβονται οι φανατικοί μουσουλμάνοι...

Είναι όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες ένα «πείραμα» γενικότερης αναταραχής, που θα οδηγήσει τη χώρα σε ανωμαλία; Είμαστε άραγε σε μια νέου τύπου εξέγερση, όπως συνέβη το 2005 στα προάστεια του Παρισιού, αλλά πολύ πιο ωμή, βίαιη και διευρυμένη; Ο έντονος προβληματισμός που επικρατεί στο παρασκήνιο της επίσημης πολιτικής δείχνει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι μπορεί κανείς να εκτιμήσει με μια πρώτη ματιά...

ΥΓ. Θα θέλαμε εδώ να κάνουμε κι εμείς ένα μικρό σχόλιο σε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που «κατέκλυσαν» διάφορες ιστοσελίδες, οι οποίες αναπαρήγαγαν το άρθρο μας περί πιθανής ισλαμιστικής επίθεσης στην Ελλάδα (εφ. «Ελεύθερη Ώρα», 26.2.2011). Κάποιοι λοιπόν, λίγοι κι ανώνυμοι, μας αποκάλεσαν ούτε λίγο ούτε πολύ... «Εβραίους», «όργανα του σιωνισμού» και ότι «παίρνουμε εντολές από αυτούς που πάνε να καταστρέψουνε την Ελλάδα»!!!

Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε καν σε όλους αυτούς – εφόσον δεν έχουν το θάρρος να πούνε ποιοι είναι – αλλά οφείλουμε μια απάντηση, για να μην νομισθεί ότι υπεκφεύγουμε. Μια απάντηση που την χρωστάμε στους χιλιάδες φίλους μας, οι οποίοι ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιος είναι ο γράφων, μας αγαπούν και μας εμπιστεύονται. Ε, λοιπόν, όχι! Δεν είμαστε όργανα κανενός εχθρού του γένους, κάτι που το έχουμε αποδείξει έμπρακτα στην μέχρι τώρα πορεία μας! 
Παραμένουμε πιστοί στα ιδανικά μας, διατηρώντας πάντοτε την ελεύθερη άποψή μας, την οποία δεν κατάφερε ποτέ κανένας να δαμάσει ή να αλλοιώσει! Πέρα και πάνω από τις όποιες πολιτικές και κοινωνικές μας αντιλήψεις, εμείς αγωνιζόμαστε για Ελληνορθοδοξία και Πανελληνισμό! Αυτό να το ξέρουν καλά και οι φίλοι και οι εχθροί!...

Δρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης
[Πηγή] 
Από το e-rodios

ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΑΡΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ.ΤΣΙΠΡΑ-Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ-Κ.ΚΟΥΒΕΛΗ-Κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ-Κ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ-Κ.ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ.....
ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ.ΠΕΠΟΝΗ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΜΕ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ 3122Κ2071 13-2-2012 ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.ΒΛΑΧΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.3691-2008 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΩ

ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΦΟΡΟ ΜΕΤΕΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΛΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΓΝΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗ ΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦ ΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 11-8-2013 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΦΕΛΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.3691-2008.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΣΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ .ΚΑΤΑΝΟΗΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑ ΟΙΠΟΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ.ΟΞΥΜΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ-ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ-ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ -ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΛΠ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 10-8-2013 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΕΡΙ ΑΡΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ -ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.3691-2008.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΕ ΑΠ 631 19-4-2013 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ.ΣΤΑΜΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΩΦΕΙΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΣ 8-7-2013 ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Κ.ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΚΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.

ΤΕΛΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕΙ.ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ.ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΕ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ.
                                                                                                                                                          ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
                                                                                                                                                          ΜΕ ΤΙΜΗ
                                                                                                                                                         ΤΣΙΡΙΚΟΣΠΝΙΚΟΛΑΟΣ

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4418.html

Το δαχτυλίδι του Μίνωα!



Μπροστά σε μία από τις πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που αφορούν στον μινωικό πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης, βρέθηκαν το 2004 οι επιστήμονες και οι αρχαιολόγοι του εθνικού μουσείου , στην αθήνα. Εκεί παραδόθηκε το περίφημο «δαχτυλίδι του μίνωα», που εδώ και 70 χρόνια ήταν χαμένο στην αχλή του μύθου και το οποίο εξετάστηκε από τους πλέον ειδικούς που κατέληξαν ότι είναι 100% αυθεντικό! 

Η είδηση της παράδοσης του δαχτυλιδιού, που αποκαλύπτει τότε η «Π», κρατήθηκε μυστική το τελευταίο διάστημα αφού οι αρχαιολόγοι δεν γνώριζαν εάν είναι γνήσιο ή κίβδηλο. Όταν δε πριν από περίπου 15 ημέρες η επιτροπή που συστάθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού κατέληξε στο ότι είναι αυθεντικό αποφασίστηκε να μην διαρρεύσει τίποτε και η παρουσίαση του δαχτυλιδιού να γίνει με εντυπωσιακό τρόπο από τον ίδιο τον υπουργό.

Πρόκειται σύμφωνα με τους αρχαιολόγους για το μεγαλύτερο και το πιο σπάνιο σφραγιδικό δαχτυλίδι στον κόσμο το οποίο με περιπετειώδη τρόπο έφτασε στα χέρια των αρχαιολόγων. H αξία του είναι ανεκτίμητη, αλλά όποιος θα ήθελε να πουλήσει στην αγορά ένα τέτοιο εύρημα ίσως έπαιρνε και γύρω στα 2-3 δισ δραχμές!

Ήταν δε τόσο εντυπωσιακό που η πρώτη εντύπωση όλων ήταν ότι ήταν κίβδηλο! Ακόμη και ο ανασκαφέας της Kνωσού Άρθουρ Έβανς στον οποίο το είχαν πρωτοδώσει πριν 70 και πλέον χρόνια είχε αμφισβητήσει την αξία του. Για δεκαετίες το δαχτυλίδι εθεωρείτο χαμένο και 2-3 γενιές αρχαιολόγων είχαν περάσει χωρίς να ξέρουν εάν πραγματικά υπήρξε!

«Eίναι τόσο πρωτόγνωρα εντυπωσιακό που έχοντας δει όλα τα υπόλοιπα παρόμοια που υπάρχουν ανά τον κόσμο μόλις το είδα είπα ότι αποκλείεται να είναι πραγματικό, είναι κίβδηλο. Aφού όμως το μελετήσαμε στην κάθε λεπτομέρειά του διαπιστώσαμε ότι είναι απόλυτα γνήσιο. Άλλωστε κανένας κιβδηλοποιός δεν θα μπορούσε να κατασκευάσει τέτοιο αριστούργημα» είπε χθες το βράδυ στην «Π» ειδικός που το εξέτασε.

Για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα ο κ.Bενιζέλος έδωσε εντολή για σύσταση επιτροπής από αρχαιολόγους και ειδικούς ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι γνήσιο. Tο διάστημα των τελευταίων μηνών είδαν το δαχτυλίδι οι αρχαιολόγοι από την πλευρά της χάραξης και της θεματολογίας, αλλά και ειδικοί συντηρητές που έλεγξαν την τεχνική κατασκευής του. Kλήθηκε ακόμη και ο Γερμανός Ίνγκο Πίνι ο οποίος γνωρίζει όσο κανένας άλλος τα σφραγιδικά

Oι πάντες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι γνήσιο-πλην κάποιων στελεχών του Eθνικού Mουσείου που είχαν επιφυλάξεις , αλλά ούτως ή άλλως παραδέχονται πως έχουν εμπειρία μόνο στα μυκηναϊκά.

Tο πόρισμα είναι ήδη έτοιμο και θα σταλεί και στο Kεντρικό Aρχαιολογικό Συμβούλιο το οποίο και θα αποφασίσει για την αμοιβή στον άνθρωπο που το παρέδωσε. Yπολογίζεται ότι θα πάρει γύρω στα 400 εκατομμύρια δραχμές

Tο δαχτυλίδι θα παρουσιαστεί από τον υπουργό Πολιτισμού σε επίσημη τελετή. Eίναι βέβαια εκ των ουκ άνευ να επιστρέψει το «δαχτυλίδι του Mίνωα» στο φυσικό του χώρο, που δεν είναι άλλος από το Mουσείο του Hρακλείου




ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ

Tο περίφημο δαχτυλίδι, βρήκε το 1928 ένα μικρό αγόρι κοντά στον τάφο ιερού στην Kνωσό και ο πατέρας του, ένας φτωχός χωρικός από τη περιοχή, το έδωσε στον δραστήριο και πολυπράγμονα ιερέα του χωριού Πολάκη ο οποίος πήγε στον Έβανς για να το πουλήσει. Σύμφωνα με αρχαιολόγους, ο Έβανς, δεν θέλησε να το αγοράσει καθώς ο ιερέας ζητούσε πολλά χρήματα, έφτιαξε όμως με τη βοήθεια του Γκιγερόν δύο αντίγραφα από χρυσό και ήλεκτρο που βρίσκονται στο μουσείο της Oξφόρδης.

O παπά-Πολάκης, πήγε μερικά χρόνια μετά, το 1933 ή 1934 στο Mουσείο Hρακλείου, όπου υπηρετούσαν οι διαπρεπείς αρχαιολόγοι Nικόλαος Πλάτωνος και Σπύρος Mαρινάτος. O πρώτος το θεώρησε γνήσιο και πρότεινε να το κρατήσουν ενω ο Mαρινάτος το απέρριψε ως κίβδηλο. Λόγω της διαφωνίας, το δαχτυλίδι επιστράφηκε στον ιερέα, όμως ο Πλάτωνος, κράτησε ένα αντίγραφο σε πλαστελίνη, το οποίο βρέθηκε στο προσωπικό του αρχείο. Kατά μία πληροφορία, το αντίγραφο αυτό, βρίσκεται στην κατοχή του γιού του, Λευτέρη Πλάτωνος.

Aρκετά χρόνια αργότερα, όταν ο N. Πλάτωνος ενδιαφέρθηκε ξανά για το δαχτυλίδι, ο ιερέας, είπε ότι το είχε δώσει στη σύζυγο του για να το φυλάξει και εκείνη το έχασε!

Aπό τότε, κανείς δεν ξαναείδε το διασημότερο δαχτυλίδι του κόσμου, κανείς δεν έμαθε ποτέ πού βρισκόταν ενώ πολλοί αρχαιολόγοι έγραψαν μελέτες για αυτό, με βάση τα αντίγραφα που είχαν διασωθεί. Σε άρθρα που έχουν γραφεί και σε παρουσιάσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς, οι ερευνητές του μινωικού πολιτισμού, εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι επρόκειτο για βασιλικό δαχτυλίδι λόγω του μεγέθους, του πλούτου των παραστάσεων και του γεγονότος ότι βρέθηκε κοντά σε βασιλικό τάφο.

Πρόκειται για ενα εντυπωσιακό χρυσό κόσμημα με σφραγίδα, που φέρει παραστάσεις δεντρολατρείας. H θεά, κατεβαίνει από τον ουρανό, είναι καθιστή στη γη και κωπηλατεί σε ένα μικρό καράβι, συνθέτοντας μια συμβολική παράσταση με τον ουρανό, τη γη και τη θάλασσα. Το δαχτυλίδι περιγράφει με λεπτομέρειες ο Έβανς στο βιβλίο του «Palace of Minos» αλλά και ο N. Πλάτων σε εργασία για τη Mινωική Θαλασσοκρατορία.

Tελικά το δαχτυλίδι του Mίνωα δεν είχε χαθεί και παραδόθηκε στο Mουσείο από κάποιον κληρονόμο του παπα-Πολάκη, που διαμένει στην Aθήνα.

ΠΗΓΗ
diaforetiko.gr
anekshghta.blogspot.gr

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ <Εστία 09.10.1912 >

Η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ την 9η Οκτωβρίου 1912 μας ενημερώνει ότι η Εβραϊκή Κοινότητα δημιούργησε εθελοντικό σώμα για να πολεμήσει στο πλευρό τρίτων τους Έλληνες όταν οι Έλληνες πολεμούσαν να πάρουν πίσω την Βόρειο Ελλάδα.
ιδού το δημοσίευμα:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την τρίτη σελίδα της ΕΣΤΙΑΣ στην οποία υπάρχει το παρακάτω άρθρο



Τα παραπάνω μας θυμίζουν τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου Ζίγκμουντ Μινέικο (σχετικό άρθρο ΕΔΩ)
 
Την ίδια εποχή η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ ανέφερε:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα
 
από κει και πέρα η δράση τους για την Μακεδονία και Θράκη καλύπτεται πίσω από τον ΣοσιαλοΚομμουνιστικό μανδύα. Για περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ

http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/09101912.html

Πάπιες Στον Άρη;;!!



Αυτή η πάπια ανακαλύφθηκε από φωτογραφία του Curiosity rover της NASA αυτή την εβδομάδα. Κοντά στην πάπια βλέπουμε μια σπηλιά, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως καταφύγιο αναφέρει ο  Scott C Waring  στο   UFO Sightings Daily .  Επίσης, γνωρίζουμε ότι αυτό το πλάσμα πετάει επειδή υπάρχει και άλλο ένα σε  μακρινή απόσταση πίσω από τη σπηλιά στον ουρανό. 
Ημερομηνία της ανακάλυψης: Αύγουστος 2013
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Επιφάνεια του Άρη
NASA Link:  
http://photojournal.jpl.nasa.gov/tiff/PIA17083.tif
 Αν είναι μια πάπια, είναι πιθανόν να κινείται όπως οι πάπιες στη Γη. 

Ο Waring λέει «Το καταπληκτικό  είναι ότι έχει έναν σύντροφο που πετάει σε απόσταση πίσω από αυτό. Έτσι, αν μοιάζει με πάπια και πετά σαν πάπια τότε .... είναι μια πάπια ! Η μόνη πιθανή απάντηση που θα μας δώσει 100% απόδειξη είναι να κινηθεί το rover γύρω του και να πάρει κάποιες κοντινές φωτογραφίες, ή να κάνουμε ζάπινγκ με το rovers laser (το αγαπημένο μου) στα άκρα του και να δούμε  αν κινείται. "


Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas

Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας

Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν αποθρασύνει, εκτός από την Τουρκία, και την Αλβανία. Αν πιστέψουμε, μάλιστα, και το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο balkanweb.Lajmet.com, ο αλβανικός εθνικισμός ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημά του με την ονομασία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - Τσαμουριά.

Σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο, η ίδρυση του ελληνικού «βραχίονα» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (σ.σ.: Τσαμουριά την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους». Την ίδια στιγμή, προβοκάτορες εθνικιστές Αλβανοί επέδραμαν και κατέστρεψαν το Μνημείο των Νεκρών του υψώματος 731 στη Βόρειο Ηπειρο, όπου το 5ο Σύνταγμα Πεζικού στον Β' Π.Π. έδωσε την πιο συγκλονιστική μάχη και είχε τη μεγαλύτερη αμυντική επιτυχία των ελληνικών όπλων στον Β' Π.Π. Ολα αυτά, λίγες ημέρες μετά την παράδοση από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο στη ΣΜΥ της σημαίας του ηρωικού 5ου Σ.Π.

Σε ό,τι αφορά το αλβανικό κόμμα που φιλοδοξεί να κατεβάσει υποψηφίους στις ελληνικές εκλογές και να αποτυπώσει τη δύναμη της «αλβανικής μειονότητας» στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση στα αλβανικά ΜΜΕ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (AK) «αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί τα δίκαια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών στην Ελλάδα στο ζήτημα της Τσαμουριάς, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος του κόμματος»!

Η ανακοίνωση του κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αναφέρει τα εξής: «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας τη δημιουργία παραρτήματος του κόμματος στην Τσαμουριά (σ.σ.: εννοεί τη Θεσπρωτία!) και την ίδρυση κόμματος για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από 1.000.000 συμπολιτών μας Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα, την Ελλάδα».

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - Τσαμουριά, μετά την ίδρυση των πρώτων παραρτημάτων στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να διευρύνει τη δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «για πρώτη φορά ένα αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημά του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη την προσοχή και τη φροντίδα του όχι μόνο στους Αλβανούς από την Τσαμουριά, αλλά σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών αυτά τα 23 χρόνια δημοκρατίας, αλλά τίποτα δεν υλοποιήθηκε γι’ αυτούς, ακόμη και το πιο βασικό δικαίωμα του εκλέγειν στο κράτος καταγωγής τους».

«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία - Τσαμουριά, εκτός από το πρόγραμμα και την εθνικιστική πλατφόρμα της, προτίθεται να λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500.000 Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αυτό που κάποτε -και όχι πολύ παλιά, μόλις δύο δεκαετίες πριν- θα ήταν απλά αδιανόητο τώρα φαντάζει μια εφιαλτική πραγματικότητα. Oι Αλβανοί μετανάστες, που κάποιοι φρόντισαν να τους αφήσουν να εισέλθουν στη χώρα κατά εκατοντάδες χιλιάδες, εκχωρώντας παράλληλα με συνοπτικές διαδικασίες την ελληνική υπηκοότητα σε πολλούς από αυτούς, θέλουν να ιδρύσουν και αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.

Το κόμμα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει αποκαλύψει η «κυριακάτικη δημοκρατία», δεν θα είναι απλά το «κόμμα των Αλβανών» -παρά το γεγονός ότι μπορεί να τιτλοφορείται κάπως έτσι-, αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συγκεντρώσει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη. Το εγχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ενώ εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα καταφέρουν να εκλέξουν «δικούς» τους βουλευτές (!) στην ελληνική Βουλή.

Τσενάι και Μήτσι πάνε για αρχηγοί

Τα ονόματα που φέρεται ότι «παίζουν» για την ηγεσία του αλβανικού κόμματος είναι αυτά των Οδυσσέα Τσενάι και Ταχίρ Μήτσι. Το κόμμα των Αλβανών αναμένεται να υποστηριχθεί επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους Αλβανούς δημοσιογράφους που έχουν διακριθεί μέσα από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του κόμματος των αλβανοφώνων στην Ελλάδα έχει φυσικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.

Ο Ταχίρ Μήτσι είναι επίσης γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις εις βάρος των Ελλήνων. Υπενθυμίζουμε, μεταξύ άλλων, τη δήλωσή του στην οποία ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται, τονίζοντας ότι «οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι». Ολα αυτά, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της Ελλάδας (οικονομική, στρατιωτική, δημογραφική), η οποία θα επιδεινωθεί στα επόμενα χρόνια, οδηγούν σε ένα μέλλον νέας άλωσης του Ελληνισμού, χωρίς κανείς ακόμη -πλην ελαχίστων- να έχει αντιληφθεί ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ;;;;!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ''ΜΠΑΘΟΜΕΤ''!!! ΚΑΙ..Η προσευχή προς τον Μπαθομέτ!!!.
Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!!
που θα στεγάσει τον... Κυβερνήτη του Κόσμου;;;  

* Τι στ’ αλήθεια συμβαίνει στο Ισραήλ;
* «Κάποιοι» αναμένουν τον Αντίχριστο;...
* Ένα υπόγειο άγαλμα που φανερώνει ΠΟΛΛΑ!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

           Αρκετές συζητήσεις γίνανε γύρω από τα κείμενά μας των τελευταίων μηνών στην «Ε.Ω.» και ακούστηκαν τα πλέον διαφορετικά σχόλια. Ειπώθηκαν πλέον για εμάς τα πάντα, σε μια χώρα στην οποία δυστυχώς οι περισσότεροι παίρνουν θέση, χωρίς όμως προηγουμένως να έχουν μελετήσει σε βάθος και διεξοδικά το αντικείμενο το οποίο «τολμούν» να κρίνουν...


 Έτσι, για παράδειγμα, κάποιος από αυτούς που ανέγνωσαν τα κείμενά μας, ενώ τον πρώτο καιρό βιάστηκε να αποκαλέσει τον γράφοντα... «νεοεποχίτη» (!) κτλ., εν τούτοις αργότερα εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας ότι απλά μας είχε παρεξηγήσει και ότι τελικά κρίνει πια ότι οι αναλύσεις μας εξυπηρετούν – από μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία – τα ελληνικά συμφέροντα! [ΣΗΜ.: ελπίζουμε βέβαια να μην... αλλάξει και πάλι θέση αργότερα και στραφεί εκ νέου εναντίον μας!!!]
          Στην πραγματικότητα τα κείμενά μας είναι αυτό που έχουμε από την αρχή κιόλας ξεκαθαρίσει πως είναι και αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στα όσα εμείς γράφουμε. Βέβαια, για να τα παρακολουθήσει κάποιος θα πρέπει να συνδυάζει αρκετές πληροφορίες και δεδομένα, εφόσον αυτά είναι ούτως ή άλλως πολυπλόκαμα και έχουν διπλές και τριπλές «αναγνώσεις» (μερικές φορές δηλ. πίσω από κάποιες απόψεις που εκφράζουμε κρύβονται «άλλα» μέτρα και σταθμά). Εξάλλου τα κείμενά μας είναι όντως ενταγμένα στο πνεύμα των νέων καιρών, χρησιμοποιώντας γνώσεις από διάφορα φάσματα, συνδέοντας με τρόπο μάλλον πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τις αιώνιες βασικές αρχές της μεταφυσικής. Και όλα αυτά στο πλαίσιο των γενικότερων εξελίξεων πάνω στον πλανήτη και πάντοτε χρησιμοποιώντας πληροφορίες έγκυρες, που δεν μπορεί άλλωστε κάποιος να διαψεύσει...
          Ένα θέμα λοιπόν, το οποίο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και πάλι στο διεθνές παρασκήνιο, προκαλώντας σχετικές συζητήσεις, αλλά και σύγχυση και ανησυχία, είναι αυτό που σχετίζεται με τον περιβόητο Ναό του Σολομώντα και την πολυθρύλητη ανοικοδόμησή του από τους Εβραίους. Αυτό, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία» της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!... Εδώ να τονίσουμε επίσης ότι ο κεντρικός στόχος του τεκτονισμού – όπως τον περιγράφουν οι ίδιοι οι μασόνοι – είναι «η πνευματική ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα»! Με ό,τι βέβαια μπορεί να σημαίνει αυτό...
          Ως γνωστόν, ο θρύλος του εβραϊκού λαού κάνει λόγο για τον «πρώτο Ναό», ο οποίος είχε χτιστεί από τον θρυλικό τους βασιλιά, τον Σολομώντα, στη διάρκεια επτά ετών, από το 962 έως το 955 π.Χ. (είναι φανερός εδώ ο συμβολισμός του αριθμού 7, όπως π.χ. και στις 7 μέρες της Δημιουργίας κτλ.). Όμως αυτός ο «υπέρλαμπρος Ναός», το στολίδι της Ιερουσαλήμ, της ιστορικής δηλ. πρωτεύουσας των Εβραίων (όπως είναι αντίστοιχα για τους Έλληνες η Κωνσταντινούπολη), καταστράφηκε από την επίθεση των Βαβυλωνίων, εχθρών των Εβραίων, κατά το έτος 587 π.Χ. Αυτό αποτέλεσε ιστορική προσβολή για τον εβραϊκό λαό, με τους υπηκόους του βασιλείου του Ισραήλ να ορκίζονται να τον ξαναχτίσουν ακόμα πιο λαμπρό απ’ ό,τι την πρώτη φορά! [ΣΗΜ.: εμείς, έχοντας μελετήσει εις βάθος την εβραϊκή ψυχοσύνθεση και πολιτισμό, διακρίνουμε πάντοτε σε κάθε τι το εβραϊκό τον «πλεονασμό» της αντικατάστασης κάτι του χαμένου. Έτσι, όταν π.χ. χάνει κάποιος Εβραίος ένα ποσό, κατόπιν θα «πρέπει» να το αναπληρώσει μαζί με «κάτι παραπάνω». Αλλά το ίδιο ισχύει και στην εξωτερική τους πολιτική, αφού οι Εβραίοι κατά πάγια τακτική επιδιώκουν την κατάληψη περισσότερων εδαφών από τον εχθρό σε σχέση με αυτά που τους είχαν προηγουμένως αρπάξει...]
          Τελικά ο Ναός ανοικοδομήθηκε («δεύτερος Ναός»), γύρω στο 520 με 530 π.Χ., επί περσικής αυτοκρατορίας, με κυβερνήτη της περιοχής τον Ζοροβάβελ, ο οποίος στηρίχθηκε σε σχετικό διάταγμα του Πέρση αυτοκράτορα Κύρου. Το 20 π.Χ. έγινε και μία ανακαίνιση, θα λέγαμε, του Ναού από τον Ηρώδη, ώσπου τελικά καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ρωμαίους εν έτει 70 μ.Χ.! Έτσι εκπληρώθηκε με τρόπο μοναδικό ο προφητικός Λόγος του Ιησού Χριστού, ο οποίος μερικές δεκαετίες νωρίτερα είχε σαφώς αναφέρει ότι «δεν θα μείνει πέτρα» στον Ναό αυτό, που αποτελούσε ανέκαθεν το «σήμα-κατατεθέν» του λαού του Ισραήλ... Έκτοτε ο χώρος του πρώην Ναού παρέμεινε κενός, ώσπου μερικούς αιώνες αργότερα χτίσθηκε από τους μουσουλμάνους το τέμενος του Ομάρ, ένα από τα πλέον ιερά μέρη του Ισλάμ. Στο μεταξύ, τον 4ο μ.Χ. αιώνα, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός, φανατικός αντίχριστος ο ίδιος, προσπάθησε να... βοηθήσει τους Εβραίους στο να ξαναχτίσουν τον Ναό του Σολομώντα! Τους έστειλε λοιπόν ισχυρή οικονομική βοήθεια, εργάτες, εργαλεία κτλ. και πράγματι όλοι μαζί ξεκίνησαν με χαρά την ανοικοδόμηση του Ναού. Μεγάλη ευτυχία κυριαρχούσε τότε ανάμεσα στους Εβραίους, αφού – κατά τη λαογραφική τους παράδοση – αμέσως μετά την ανοικοδόμηση του Ναού θα έρθει ο βασιλιάς τους, ο «Χριστός» που αυτοί ακόμα αναμένουν (εφόσον τον κανονικό δεν τον αποδέχονται) και έτσι θα... κυβερνήσουν τον κόσμο όλο! Τελικά όμως... συνέβη το εκπληκτικό: φοβεροί σεισμοί και διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές ξέσπασαν τις ημέρες εκείνες στην Ιερουσαλήμ, σαν από θεϊκό θαύμα, και κατατρομαγμένοι οι Εβραίοι μαζί με τους Ρωμαίους συνοδοιπόρους τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ιδέα της ανοικοδόμησης του Ναού του Σολομώντα!!! Ποτέ όμως δεν ξέχασαν ότι κάποια μέρα θα έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνουν!...
          Ιδού τώρα τα νεώτερα εκπληκτικά στοιχεία που περιήλθαν εις γνώση μας από τον αόρατο δια γυμνού οφθαλμού κόσμο του διεθνούς παρασκηνίου. Σύμφωνα λοιπόν με μια αρκετά «παράξενη» κινητικότητα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, όπου πηγαινοέρχονται ειδικοί «αρχαιολόγοι» (ή μήπως... πράκτορες καλυμμένοι υπό τη μορφή των «αρχαιολόγων»;), εκεί πέρα «κάτι» ετοιμάζεται... Κάτι το συγκλονιστικό, αφού όλα αυτά θα πρέπει να ιδωθούν και υπό το πρίσμα του ανελέητου αυτή τη στιγμή πολέμου που διεξάγεται στο παρασκήνιο των μυστικών υπηρεσιών και ομάδων, ο οποίος από μόνος του φανερώνει ότι απίστευτα γεγονότα μας περιμένουν! Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!...
          Ήδη λοιπόν διακινείται – γιατί άραγε ακριβώς τώρα; - το εξής σενάριο: ότι ο Ναός του Σολομώντα... έχει ήδη ανοικοδομηθεί!!! Αυτό το απίστευτο νέο που μας ήρθε από «ειδική» πηγή βασίζεται πάνω στον ισχυρισμό ότι, με δεδομένη τη φοβερή αστάθεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κόσμος (όπου όλοι πια βλέπουν ότι έρχονται τρομακτικές αλλαγές...), έχει πλέον πλησιάσει ο καιρός της εμφάνισης του Βασιλιά των Ιουδαίων! Αυτού δηλ. που θα κυβερνήσει τον πλανήτη, δοξάζοντας το εβραϊκό έθνος, τον «εκλεκτό λαό» του Κυρίου... Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, και επειδή «μερικοί»... βιάζονται (!), χτίστηκε με απόλυτη μυστικότητα ο Ναός αυτός, στα υπόγεια της Ιερουσαλήμ και, επομένως, αναμένεται η ανατίναξη του τεμένους του Ομάρ (με αφορμή τον πόλεμο Ιράν-Ισραήλ που θα ξεσπάσει φέτος) και η ανόρθωση του Ναού του Σολομώντα στο ιστορικό του μέρος! Κάτι που ΤΩΡΑ θα το επιτρέψει ο Κύριος, εφόσον – λέει η πληροφόρησή μας – έρχεται πια η Μεγάλη Στιγμή...

          Εδώ αξίζει να παραθέσουμε και μια άλλη άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία, που σχετίζεται πολύ με τα παραπάνω και – τουλάχιστον για τους μυημένους – δείχνει πάρα πολλά και σπουδαία! Λέγεται λοιπόν ότι το 1981, όταν είχαν γίνει σχετικές ανασκαφές στο μέρος αυτό, οι Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έντρομοι κάτω απ’ τη γη το... άγαλμα του Μπαθομέτ! Αυτής της πανάρχαιας θεότητας της Μέσης Ανατολής, που ήταν τραγόμορφη και μερικοί έφτασαν στο σημείο να θεωρήσουν ακόμα και «υποχθόνια» ή «σατανική»... Τι άραγε σημαίνουν όλα αυτά; Και γιατί η κυβέρνηση του Ισραήλ τα αποκρύπτει «με νύχια και με δόντια»; Ή μήπως η προσέγγιση τώρα τελευταία Ελλάδας και Ισραήλ δείχνει την αναμενόμενη από κύκλους της απόκρυφης γεωπολιτικής «επιστροφή» των Εβραίων στην κοιτίδα του αιγαιακού πολιτισμού;... Το θέμα είναι τεράστιο και χρήζει περαιτέρω ανάλυσης. 
Η προσευχή προς τον ΜπαθομέτΕλθέ, ω Εωσφόρε, ελθέ
ΕΣΥ, τον οποίον οι Ιερείς εσυκοφάντησαν!
ΕΣΥ τον οποίον πολλοί κατεδίκασαν. Ελθέ!
Ελθέ να σε εναγκαλισθούμε, να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας!..
Προ πολλού σε γνωρίζουμε και προ πολλού μας γνωρίζεις επίσης.
Προ των εσκοτισμένων οφθαλμών του χύδην όχλου,
Τα έργα σου δεν φαίνονται πάντοτε ωραία, τα έργα σου δεν φαίνονται πάντοτε καλά, ω ευλογημένε της καρδίας μας!
Άνευ των έργων σου, ω Σατανά, το Σύμπαν θα ήτο παράλογον.
Συ μόνος ζωογονείς, συ μόνος γονιμοποιείς,
Συ εξευγενίζεις τα πάντα.
Συ επισφραγίζεις την αρετήν (;;;)
Συ η Αρχή, Συ ο Θρόνος.
Συ δε, ω Αδωναΐ (σ.σ.: Εννοεί τον Χριστό), Θεέ άρπαξ, Θεέ άδικε, σε απαρνούμεθα.
Μισείς την επιστήμην, αλλά εμείς αποκτήσαμε αυτήν εις πείσμα σου.
Μισείς την ευτυχίαν, αλλά εμείς την κερδίσαμε.

Εκάστη των προόδων μας, είναι θρίαμβος, υπό τον οποίον κατασυντρίβεται η θεότης σου.
Πνεύμα ψεύδους και απάτης (σ.σ.: Απευθύνεται στον Χριστό) η Βασιλεία σου ετελείωσε. Ζήτησον θύματα μεταξύ των ζώων. Ήδη εξεθρονίσθης και κατασυνετρίβης… Χάθητι, ω Δήμιε του λογικού μας, ω φάσμα της συνειδήσεώς μας!».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ραββίνοι μιλούν για την προετοιμασία χτισίματος του Ναού του Σολομώντα και παρουσιάζουν τα σχέδια και τις μακέτες του ναού καθώς και την στολή και το στέμμα του Αντιχρίστου.
 

volcanotimes
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters