Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 09 05 2016. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ~ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΜΠΑΜ" ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΪΟΥ 2016 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!!!



Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ .
ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ..
ΟΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ..
ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.
ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ.
ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ., ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ,
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΙΣΙΣ


https://www.facebook.com/viky.charalambous?fref=ts



ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ - ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 09/ 05/ 2016, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:-

Α) ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

Β) ΩΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ

Γ) ΩΣ ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ Ο ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΣ €, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ (8) ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 09/ 05/ 216, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ … 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ « Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-09-05-2016.pdf

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.1. - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ 6.157

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.1. - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 1

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.2. - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.3. - Φ.Ε.Κ. 3852/ 2010 ΔΗΜΟΣ = ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.4. - Φ.Ε.Κ. 3852/ 2010  

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ…ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


Δραματική επιστολή Τσακαλώτου στο Eurogroup: Δεν περνά το πακέτο των 9 δισ. ευρώ από καμία κυβέρνηση 
Σε δραματικούς τόνους ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έστειλε επιστολή στους ομολόγους του στο Eurogroup κάνοντας έκκληση να μην επιμείνουν στα πρόσθετα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ.
Μάλιστα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην επιστολή του προειδοποιεί πως “Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιο πακέτο να περάσει από την παρούσα κυβέρνηση ή –για ότι αυτό σημαίνει- από καμία δημοκρατική κυβέρνηση που μπορώ να φανταστώ”.
Την επιστολή αποκαλύπτει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων MNI, μεταμεσονύκτια, χωρίς να έχει διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί από το υπ. Οικονομικών. Βοηθούντως βεβαίως και της απεργίας των ΜΜΕ που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ.
Ο κ. Τσακαλώτος διερωτάται ρητορικά: «Μπορείτε να φανταστείτε να πάμε στο κοινοβούλιο αντί για ένα αναμενόμενο πακέτο 5,4 δισ. ευρώ ένα 9 δισ. ευρώ»; Τονίζει πως η κυβέρνηση έκανε και περισσότερα από όσα της ζητήθηκαν ενώ ζητά από το eurogroup “μια ξεκάθαρη δήλωση για μέτρα άμεσης εφαρμογής και μέτρα που θα ληφθούν μελλοντικά» ως προς το χρέος.
Η επιστολή Τσακαλώτου σύμφωνα με το MNI:……….

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας γράφω πριν από την συνάντησή μας τη Δευτέρα για να ξεκαθαρίσω τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης σε ότι αφορά τόσο το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, όσο και τη συζήτηση για το χρέος.
Υπάρχει, νομίζω, μια γενική αναγνώριση ότι η κυβέρνησή μου έχει κρατήσει τόσο το πνεύμα, όσο και το γράμμα της καλοκαιρινής συμφωνίας μας. Είναι αλήθεια ότι το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης έχει πάρει περισσότερο χρόνο απ’ όσο αναμένονταν αλλά αυτό, σε μεγάλο βαθμό, αντανακλά το μεγάλο μέγεθος των μεταρρυθμίσεων που έγιναν τους τελευταίους δέκα μήνες. Πολλές από τις μεταρρυθμίσεις χρειάζονταν πολύ πολύπλοκη νομοθέτηση και απαίτησαν τη βοήθεια όχι μόνο της γενναιόδωρης τεχνικής υποστήριξης που παρασχέθηκε, αλλά και χρονοβόρες διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς για να γίνει η νομοθέτηση σωστά από την αρχή.
Αντανακλά, όμως επίσης, ότι έχουμε εμπλακεί όχι μόνο σε δημοσιονομική προσαρμογή, αλλά και σε σοβαρές δομικές μεταρρυθμίσεις που αντιμετωπίζουν πολλές από τις χρόνιες αδυναμίες του οικονομικού και δικαστικού συστήματος, τη φορολογική διοίκηση (περιλαμβανομένης μιας νέας αυτόνομης και ανεξάρτητης αρχής συλλογής εσόδων) και πιθανόν, περισσότερο σημαντικό απ’ όλα, τη ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Η μεταρρύθμιση στις συντάξεις που συζητείται αυτή τη στιγμή στο κοινοβούλιο, αντιμετωπίζει με ριζοσπαστικό τρόπο τη βιωσιμότητα του συστήματος μακροπρόθεσμα ενοποιώντας όλα τα Ταμεία σε ένα, προσφέροντας ίδιους κανόνες για όλους τους συνταξιούχους και μειώνοντας τα ποσοστά αναπλήρωσης.
Εχουμε τώρα συμφωνήσει με τους τέσσερις Θεσμούς όσα περιλαμβάνονται στην πρώτη αξιολόγηση, όχι μόνο το δημοσιονομικό πακέτο του 3% του ΑΕΠ αλλά και όλες τις δομικές μεταρρυθμίσεις. Οι τελευταίες περιλαμβάνουν το άνοιγμα του ΣΥΝΟΛΟΥ της αγοράς των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs), εκτός από κάποια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ προστασία δανείων που σχετίζονται με πρώτη κατοικία, και το νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.
Από την οπτική μας έχουμε παραδώσει όσα υποσχεθήκαμε – σε κάποιες πτυχές περισσότερα. Και όλα αυτά έχοντας ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες και αντιμετωπίζοντας μια απίστευτα περίπλοκη και σοβαρή προσφυγική κρίση.
Ωστόσο, όπως ξέρετε υπάρχει μια διαφωνία μεταξύ των Θεσμών για το αντίκτυπο του δημοσιονομικού πακέτου, καθώς οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και εμείς, είμαστε πεπεισμένοι ότι το πακέτο είναι αρκετό για να πιαστεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018, ενώ το ΔΝΤ υποστηρίζει ότι αρκεί μόνο για να πιαστεί 1,5% του ΑΕΠ. Αυτή η εκτίμησή του, πρέπει να σημειωθεί, βασίζεται στην ίδια μεθοδολογία που παρήγαγε μια υποεκτίμηση το 2015 του μεγέθους των δυο δισεκατομμυρίων ευρώ! Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαφορά των δυο ποσοστιαίων μονάδων για το 2018 είναι εξαιρετικά μεγάλη. Και αυτό κάνει την πρόταση για επιπλέον 2% του ΑΕΠ παραμετρικά προληπτικά μέτρα νομοθετημένα εκ των προτέρων πολύ προβληματική.
Πρώτον, δεν υπάρχει συνταγματικά τρόπος να ψηφιστούν προληπτικά μέτρα στην Ελλάδα και με συζητήσεις που είχα με συναδέλφους, αυτό ισχύει και σε ορισμένα άλλα κράτη μέλη. Ετσι θα πρέπει απλά να νομοθετήσουμε τα μέτρα και «απλώς» να υποσχεθούμε ότι θα ακυρωθούν το 2018 αν δεν χρειαστούν. Επικαλούμενος τόσο στην οικονομική, όσο και την πολιτική εμπειρία σας, μπορείτε να φανταστείτε να πάμε στο κοινοβούλιο αντί για ένα αναμενόμενο πακέτο 5,4 δισ. ευρώ ένα 9 δισ. ευρώ;
Πράγματι, κάθε πακέτο άνω των 5,4 δισ. είναι καταδικασμένο να αντιμετωπιστεί από τους έλληνες πολίτες και τους οικονομικούς αναλυτές, εντός και εκτός Ελλάδος ως κοινωνικά και οικονομικά αντιπαραγωγικό. Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιο πακέτο να περάσει από την παρούσα κυβέρνηση ή –για ότι αυτό σημαίνει- από καμία δημοκρατική κυβέρνηση που μπορώ να φανταστώ.
Παρά τα ανωτέρω, και με μεγάλο κόστος για εμάς από τη στιγμή που η πρότασή μας είναι όντως πολύ σκληρή, συνεργαστήκαμε εποικοδομητικά με τους θεσμούς για να καλύψουμε τις τέσσερις λέξεις-κλειδιά, που αναφέρθηκαν τόσο από την Κριστίν Λαγκάρντ όσο και από τον Γερούν Ντάισλμπλουμ στο τελευταίο Eurogroup: νομοθέτηση, αντικειμενικότητα, αυτοματισμός, αξιοπιστία.
Προτείναμε έναν αυτόματο μηχανισμό αναπροσαρμογής των δαπανών του προϋπολογισμού –με αναφορά σε κάθε υπουργείο και λίγες συγκεκριμένες εξαιρέσεις για λόγους εθνικής ασφάλειας και προστασίας των ασθενέστερων στρωμάτων- ώστε να παράσχουμε την πρόσθετη διασφάλιση που απαιτούν χώρες-μέλη ότι θα είμαστε σε τροχιά για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018.
Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί μας έκαναν πολλές προτάσεις για βελτίωση του μηχανισμού σε ευθυγράμμιση με την απόφαση του Eurogroup, τις οποίες έχουμε συμπεριλάβει. Θα έχετε λάβει την πρότασή μας στην τελική της μορφή μέχρι τη Δευτέρα.
Θεωρώ ότι ένας τέτοιος μηχανισμός, σε συνδυασμό με το πακέτο μεταρρυθμίσεων, είναι υπεραρκετός για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση.
Και έρχομαι στο ζήτημα του χρέους, που αποτελεί επίσης μέρος της συμφωνίας του καλοκαιριού. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια ξεκάθαρη δήλωση για μέτρα άμεσης εφαρμογής και μέτρα που θα ληφθούν μελλοντικά, κάτι που θα βοηθήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην ανάκαμψη της χώρας και ότι το ρίσκο χώρας απομακρύνεται (επιτέλους!) από την ατζέντα.
Οι επενδυτές χρειάζονται μια ξεκάθαρη εικόνα για να επενδύσουν, κάτι που απαιτεί κατ’ ελάχιστον μια ξεκάθαρη ανακοίνωση από το eurogroup ότι η Ελλάδα είναι στο σωστό δρόμο, βοηθώντας μας έτσι να μετατρέψουμε τον φαύλο κύκλο των δημοσιονομικών μέτρων – ύφεσης – περισσότερων μέτρων, σε έναν ενάρετο κύκλο με βάση την ανάπτυξη. Και δεν είναι ζήτημα μόνο επενδύσεων και ανάπτυξης. Εχουμε μπροστά μας και τη μεταρρυθμιστική κόπωση των Ελλήνων, που βρίσκονται αντιμέτωποι με έξι χρόνια κρίσης και έχουν χάσει το 25% του ΑΕΠ.
Η επιστροφή στην ανάπτυξη λογικά θα μετριάσει την ανάγκη ενός ακόμη γύρου νέων δημοσιονομικών μέτρων, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα βοηθήσει μια νέα μεταρρυθμιστική προσπάθεια με στόχο τα πολλά δομικά μας προβλήματα. Αυτό σίγουρα είναι προς το συμφέρον όχι μόνο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και των δανειστών μας.
Οπότε, θεωρώ ότι τα στοιχεία για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης και την παροχή της ελάφρυνσης χρέους, υπάρχουν. Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει από το καλοκαίρι τη δέσμευσή της για μεταρρυθμίσεις, ενώ ταυτόχρονα έχει αποτελέσει πηγή γεωπολιτικής σταθερότητας σε μια πολύ προβληματική περιοχή, με τον τρόπο που αντιδράσαμε στην προσφυγική κρίση.
Κανείς δεν θα πρέπει να πιστεύει ότι μια ακόμη ελληνική κρίση, οδηγώντας ίσως σε ένα ακόμη αποτυχημένο κράτος στην περιοχή (failed state), είναι επωφελής για οποιονδήποτε.
Η κυβέρνησή μου και εγώ θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια συνολική λύση. Όμως μια τέτοια λύση θα πρέπει να είναι αξιόπιστη όχι μόνο για τους πιστωτές μας και τους θεσμούς, αλλά και για τους Έλληνες πολίτες, που σε τελική ανάλυση πρέπει να έχουν την «ιδιοκτησία» του προγράμματος και να μπορούν να το διατηρήσουν. Θα ήθελα να πιστεύω ότι είμαστε τόσο κοντά, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσω το «αλλά τόσο μακριά».
Με τις καλύτερες ευχές μου».

Πηγή: Δραματική επιστολή Τσακαλώτου στο Eurogroup

https://tolimeri.wordpress.com/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ SORRASTV. 12-5-2016


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 12-05-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ SORRASFM-SORRASTV. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.ΤΟΝ Γ.Γ. ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ.

ΗΧΟΣ: www.sorrasfm.com

EIKONA:sorrasT.V ON YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel
/UCzmavZuisZ4a1DvHu8-6UwQ

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ:

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ «ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

eurogroup-topic
Ο αυτόματος δημοσιονομικός κόφτης καταργεί την τρόικα
Vasilis Theodoropoulos 

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ…

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ «ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ:
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ .

ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ( ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ) .

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ… Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» .


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» … ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=22810

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

SVRRAAAAAAAAAAA


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 09/ 05/ 2016, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:-


Α) ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

Β) ΩΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ

Γ) ΩΣ ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ Ο ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΣ €, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ (8) ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 09/ 05/ 216, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.
ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ … 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ « Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ


 

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ : == ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ : ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ !!!


Γιάννης Καλογερόπουλος στους Δημους που δεν υπαρχουν ακομα ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και γραφεια Ε.ΣΥ. πρεπει οι Ελληνες Κυριαρχοι Ιδιοκτητες ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΣΟΥΝ !!!
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ... ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ... ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
!!!!

.... ΚΑΤΟΧΗΣ ... ΝΟΜΗΣ ... ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ
..
< ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΕΡΕΥΝΑ > ..........
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :

== ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ....
... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ...... ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ .......

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ : ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ !!!

δηλ. < < ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ.... ΧΡΗΣΗΣ > > ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!! ==
με εντολη Δημαρχου [ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ] ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ !!!
[ βλεπε εξωδικο προς Τσιπρα Βαρουφακη Ομπαμα Πουτιν 29 - 3 - 2015 ]
ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ .... ΚΑΤΟΧΟΣ .... ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ .... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ .... ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ !

ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΤΩΝ !!

Η < ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ >
ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ....ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ... ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!
ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ..... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΡΑΧΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ :
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΦΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
< < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > >
..
στους Δημους που δεν υπαρχουν ακομα ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και γραφεια Ε.ΣΥ. πρεπει οι Ελληνες Κυριαρχοι Ιδιοκτητες ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΣΟΥΝ !!!
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ... ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ... ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ !!!!

.... ΚΑΤΟΧΗΣ ... ΝΟΜΗΣ ... ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ
..
ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕ : ΔΩΣΕ ΤΗΝ << ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ >>
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ .......... ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΕ !!!!!!
.
ΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ !!!
.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1286091758072349&set=a.567676566580542.142513.100000146125341&type=3&theater


 
Peter Psarakis
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://www.google.com/maps/d/viewer…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters